Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Výživa
Lootseek
| 12. 4. 2011 07:33
Těm, co se jim nedaří hubnout bych ještě poradila sledovat obsah živin ve stravě. Je spousta interaktivních kalkulaček, které to zvládnou za vás - třeba na www.flora.cz nebo www.kaloricketabulky.cz. Zjistíte příjem Kj, kolik byste měli přijímat pro zdravé hubnutí a hlavně kolik sacharidů, bílkovin a tuků denně přijmout. Jsou tam i profily, které si upravíte dle svých měr a vah, věku a pohlaví. Já osobně mám problém do sebe dostat dostatek bílkovin, tak jsem si pořídila sušené maso Jerky. Je velmi nízkokalorické a hrozně mi chutná. Navíc i zasytí a je sranda to žužlat. Taky mě napadá, jak jste na tom s vlákninou a jestli by nestálo za to zařadit do jídelníčku např Psyllium... To si zas tady hraju na chytrou, co? Ale přeci jen, kdyby to mělo někomu pomoct, tak super. Navíc jde o prověřené informace. Tak špeku zmar Vaše Lucie
sibutramin
maja1
| 11. 4. 2011 21:40
Ahoj, tak beru Sibutramin 2,5 měsíce a spokojenost ano i ne. První měsíc jsem měla dole 6 kg a dál nic,ani kilčo, cvičím 1x týdně HEAT , ale pohybu mám myslím dost, procházky a kolem dětí pořád běhám. Vypiji cca 2,5 l denně a to se musím nutit. Má někdo taky takové zkušenost, poradí???Chtěla bych zhubnout ještě 5kg. Díky a ostatním držím ppalečky M.
janinkakol
svetluska2
| 11. 4. 2011 14:40
Jani, od koho máš ten sibu?
Avril
janinkakol
| 11. 4. 2011 14:33
Ahoj, musím Vám dát za pravdu s tím adipexem, brala jsem jen 8 dní a to co to uděllo s mojí psychikou se nedá ani popsat, nervozita, stres, jak říkáte byla jsem vzteklá a manžel vůbec nechápal co se děje, vrátila jsem se k sibu a je to o mnoh lepší a hlavně za 2 měsíce 13kilo dole:)
to Mishiinka
Andy007
| 11. 4. 2011 14:32
Moc díky. A
Andy007
Mishiinka
| 11. 4. 2011 11:27
Silva - sibutraminum@centrum.cz
Kontakt na Silvu
Andy007
| 10. 4. 2011 22:53
Dobry vecer, mohla by jste mi, prosim poslat kontakt na Silvu, ktera ma Sibutramin "s lijanou"? Moc diky.
sibu
Mishiinka
| 10. 4. 2011 10:12
Jinak se doporučuje jíst pravidelně 5x denně, i když to třeba bývá problém, protože člověk moc nemá chuť.
norbitka
Mishiinka
| 10. 4. 2011 10:01
Ten od Silvy, jak si o něm psala..:) Kdyby nefungoval, nabídnu ho kámošce a vezmu si od ní zpět ten od Petry..:))
problémy...
fox
| 10. 4. 2011 09:14
Zdravím a děkuji za rady ohledně užívání sibu. Normálně mívám nižší tlak, ale po sibu strop 150/100. Fakt mazec. Kapsli jsem na radu (myslím Lotoska) rozpůlila, ale po 5 hoďkách o5 tlak jak svi*a. Nerada se vzdávám a tak zkusím půlku z půlky tj. čtvrtku kypsle a další s 5 hodinovou prodlevou. Máte někdo podobné pokus-pokus zážitky s užíváním sibu?
Nováček
Avril
| 9. 4. 2011 22:59
Ještě jsem se v předchozím příspěvku chtěla zeptat,zda by mi někdo mohla poradit,dle svých zkušeností,kdy je nejlépe sibu brát....já patřím k těm,co jí dopoledne málo (spíš z donucení) nebo spíš zobu....a odpoledne nebo či k večeru se musím hodně přemáhat či přemlouvat,abych kolikrát s prominutím nesežrala celou lednici.....předem díky za vaše poznatky....
Nováček
Avril
| 9. 4. 2011 22:54
Dobrý večer,
tak já již dlouho čtu vaši diskuzi a musím říci,že mě natolik nejen zaujala,ale i přesvědčila si objednat také sibu a začít na sobě pracovat.....tak dorazil mi sibu v hnědé doze s nějakou kytkou či liánou na etiketě,objednán od Silvy........skvělá komunikace a hlavně rychlé dodání:).....
Ale teď trochu o mě....před čtyřmi lety jsem při druhém dítku přibrala "nádherných 30 kg" při mé výšce 160 cm opravdu skvělé:(,takže má váha se vyšplhala skoro na 90 kg,dost hrůza.......cvičila jsem poctivě každý den,jedla zdravě,ale ty kila byla snad ke mě přilepená....nebo co....a tak jsem tenkrát sáhla po meridii super věc......za necelý rok nádherných 27 kg dolů,takže má váha byla 63 kg,úžasný pocit.......bohužel nyní jsem poslední dva měsíce měla hodně práce se sčítáním lidí,bytů,domů,........jídlo ve spěchu,nedodržení pitného režimu,maximálně kafe......málo spánku,velký psychický tlak,no prostě jsem absolutně nezvládla danou situaci:(.....občas řešený čokoládkou nejen na energii,ale i na nervy a výsledek 7 kg nahoře....vím,že to není nic hrozného,ale prostě se necítím dobře,jsem takzvaně narvaná v kalhotek,tlačí mě knoflík,prostě hrůza.....zkoušela jsem adipex,ale musím přiznat,že při užívání adipexu by naše manželství skončilo rozvodem,jelikož jsem po něm byla vzteklá a snad by u nás lítali i talíře,tak jsem si řekla,že za to mi to opravdu nestojí......a tak se chci připojit k vám a zkusit sibu (ten snad takové účinky na psychiku nemá...,nevím,ale snad ne...).Chtěla bych se znova dostat na své kilča a být zase v pohodě ,vím,že to asi půjde pomaleji než někomu s větší nadváhou,ale s tím počítám.... . a také se mi zde líbí,že je hubnutí kolektivní a jedna podporuje druhou,což si myslím,že je určitě jedna z mála věcí,které v hubnutí pomáhá.............Tak zatím hezké dny a držím všem palečky ať nám to pěkně jde.......
Mishiinka
norbitka
| 9. 4. 2011 18:04
A od koho jsi objednala? :)
Mee
Mishiinka
| 9. 4. 2011 17:51
Ok, tak už mám objednaný jiný. Sem zvědavá na ten rozdíl :)) Jestli nějakej bude..:D
už není
Mee
| 9. 4. 2011 17:07
Mishiinko už jsem Vám psala i zprávu, ale pro případné ostatní zájemce: už si ho objednala jedna paní takže už ho nenabízím. Též zvažuji že vyzkouším jiný druh. Po tom ge tm mi bylo zle bušení srdce, závratě, pocení, nespavost.
Lindaxa předloni mi takovéhle problémi nedělala. Jenže nevím jestli to má cenu protože sibutramin by měl být ve všech stejný. Co myslíte?
Mee, sibu
Mishiinka
| 9. 4. 2011 16:26
:))

Mee, podle ceny soudím, že je to GeTm od Petry, máš ho ještě? Podělila jsem se s kamarádkou o ten svůj a říkala, že si ho taky koupí. Já zvažuju, že jí nechám svůj a pro srovnání zkusím ještě jiný, ale kdybys ho měla, brala bych radši tenhle :)
:)
norbitka
| 9. 4. 2011 12:19
V pohodě :) hlavně pozitivní náladu a mít rád sám sebe
norbitka
Mishiinka
| 9. 4. 2011 11:34
To já to nemyslela nijak špatně :) Jen sem se zeptala..:)
Mishiinka
norbitka
| 9. 4. 2011 10:35
Jo to jsem ti psala Taky že ano, první týden jsem neměla chuť k jídlu, hodně jsem kouřila a byla jsem spokojená. Jenže jsem to brala dva týdny a něco a ze začátku druhého týdne jsem začla mít chuť k jídlu zase jako předtím. Jasně, že to je jen pomocník a člověk nemůže očekávat žádné zázraky, upravit životní styl, ale proč mám brát něco, o čem ani nevím, že jsem to vzala? Neříkám, že je to placebo, něco v tom určitě bude (ikdyž si myslím, že málo). Jen říkám, že sibutramin od Silvy je silnější. A nač tolik emocí? Nikoho jsem neobvinila, mávla rukou a koupila si jiný sibutramin.
norbitka
Mishiinka
| 9. 4. 2011 09:01
Noo, norbitko, tak píšeš, že Ge-Tm labs na teb nic, a před 14 dny, když sem tu řešila, jak funguje si mi psala psala zprávu, cituji :"..beru ho týden a nemůžu se na jídlo ani podívat..". Tak zas asi úplně nic to nebylo, ne?

Jinak já mám teda zkušenost jen s tím Ge-Tm a určitě po něm mám menší chuť k jídlu, už sem to tu psala několikrát, nefungovalo to hned, ale zhruba po týdnu. :)
sibu
chobotnicka
| 8. 4. 2011 16:40
Ahojky,
co se týče americké firmy Edendmore, tak Tě musím zklamat. Sice jsi to objednala z USA, ale americké to není. Posílají to např. i ze Seychel, to jsem viděla na vlastní oči, ještě, že existují web. camery. Nejsou to capsle jsou to tablety, ale to je myslím jedno. Uvidíš jestli Ti to bude fungovat. V USA je to také dávno oficiálně zakázané a i oni mají své dodavatele. Rozdíl je v tom, že tohle zboží musí projít atestací než se tam dostane.....ale víme jaká je realita, že??? Držím pěsti ať Ti zaberou, pak napiš,jak jsi na tom. Jinak od této firmy si to můžeš objednat i z Česka a neplatíš žádné poštovné mají Free shipping po celém světě. Tady už několik holek psalo, jak si u nás ceny pohybují, tak si projdi zpátky pár stránek a určitě dostneš všechny odpovědi, které hledáš. A pokud si z USA objednáš 100tablet, tak to ještě nedávno stálo 109 Usd, tak to vychází o něco lépe než tady, ale zase tak velký rozdíl to není. Tak hodně štěstí ........
sibu
Mee
| 8. 4. 2011 16:17
Nabízím zbytek sibutraminu 20, (85 ze 100 tablet), sice mě po něm přešla chuť k jídlu, ale hrozně mi po něm bušilo srdce a nemohla jsem spát, a to samé i při polovičních dávkách, takže ho nevyužiju..

Vyšel mě na 2800, nabízím za 2190 + poštovné, pokud by měl zájem někdo z Hradce Králové, můžu poslat kurýrní službou přes známého zdarma.

Pište na bea.trixie@seznam.cz, klidně zodpovím další informace.
Adresa v USA kolik a coajak muzete si objednat přes ně :)sorry dealerky :)
minokav
| 8. 4. 2011 13:50
Sibu.
minokav
| 8. 4. 2011 13:44
Omluva za chyby :) pisam rychleji
Sibu.
minokav
| 8. 4. 2011 13:42
Ahoj tak jsem tady nová, ale četla jsem si zkoro všecky příspevky.Ja bojuju už delší dobu s kilčama davněji jsem zkoušela Meridii 15 a ta mi zabrala ale potom to šlo rychle zase nahoru.Po porodu jsem přibrala nádherných 27 kilo ale ten náš prcek zato stál tak jsem se tedkom rozhodla že zkusim subi.ale mám strach sito obědnat tady nak ani nevím kolik zato holky chcou.Tak jsem napsala tetě která bydlí na Floridě a ta mi to včera poslala tak už se naty prášky těším jsem zvědavá no mam dietku tak trochu a zkusím tytoprášky zaslala mi zatím 30 prašku a u nich to tam stojí 45 dolarů poslala mi email i otom jak to am stojí atak.Tak by mě i zajímalo kolik to stojí u nás dííkes za odpověd a ty slabší tam na předpis nemají ale ty silnější prý jo tak nevím uvidíme
Bitty
norbitka
| 8. 4. 2011 12:56
Ge-tm labs na mě nic. Sibutramin od Silvy: dělá mi problém po něm jíst 3x denně, natož 5x :) Už od samého prvopočátku braní se musím hlavně na oběd hodně nutit něco sníst. Na jednu stranu je to fajn taková nechuť k jídlu a na druhou stranu v tom vidím jojo efekt jak prase když nebudu jíst. Nejhorší je, když mám hlad ale nemám chuť nicméně funguje a nejsem žádná dealerka!
radisek1987
Bitty
| 8. 4. 2011 10:54
5 kilo za 10 dnů, to je skoro až moc :D Ale ono se to asi trochu zpomalí. Můžu se zeptat, od koho si kupovala a jestli je to 15mg nebo 20mg?
hurááá
radisek1987
| 8. 4. 2011 09:33
Ahoj holky,
tak mám za sebou 10 dnů subitraminu....zhubla jsem 5kilo a je to super....jím 5x denně...a pohybu mám dosti z mojima dětma, které jsou malé. Takže se od rána nezastavím a večer padnu do postele a rána vstávam plná elánu...což je super, předtím jsem se nemohla vyhrabat s postele. Hend se člověk cítí líp, když hubne i duševně. Je mi líto holek, kterým to nezabíra. Já měla po prvním porodu nadváhu a tak jsem brala adipex a zhubla jsem jen 3kila....prostě to nefungovalo....a tak jsem začla hodně sportovat a zvladla jsem to i bez adipexu. Ale bohužel po druhém porodu už to nešlo dolů vůbec ani sportem, ale je fakt že jsem si nenašla přes den čas na jidlo, a když večer děti ulsli, tak jsem žrala jak prase....a to je to nejhorší. Ted mám subitramin a je to opravdu berlička, která mi pomáha.
Tak se mějte krásně holky a nevzdávejte to!!!!
moona
Slafka
| 8. 4. 2011 08:53
Ahojky Moono! moje váha je 95 kg,Adipex jsem taky zkoušela v loni ,měla jsem ho napsaný od lékařky . Ale i ten mi dělal hrozný brejkule točela se mi hlava,boleli mě oči a brněli ruce. A já hodně jezdím autem ,tak jsem to po 6 týdnech utla a výsledek -2kg. Je fakt že to asi na každého působí jinak. Pohyb taky mám jezdím na kole a 2x týdně bazén,obdivuji holky co bruslí to já bych nedala.Jím 5x denně malé porce ,ale někdy na cestách to nejde. V mekáči maximálně zeleninový salát za 20.-a ty co se tam cpou tím ostatním,jen lituju co do sebe cpou za jedy holt to začnu asi řešit ***em jak tu psala tuším Mirka 72 a nebo se budu alternovat do králíka zelenýho je ted všude dost. PA Slávka
druhy sibu
Bitty
| 8. 4. 2011 07:56
Dobrý den,
dámy, chtěla bych se zeptat těch, kdo kupovaly u Agáty, jak to balení vypadá. Jak jsem to tu pročítala, tak paní Petra má modrobílou krabičku Ge-TM Labs a Silva hnědou krabičku s lijánou. Měl jste někdo sibu od více z těchto dealerek a přišly vám nějaké, že fungujé líp? Jak psala norbitka, že měla oboje, tak by mě zajímalo, s čím jste byly více spokojené.
Bitty

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
30. 6. 2025 09:10
14592
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda