Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
Subitramin
radisek1987
| 30. 3. 2011 09:48
0
0
Reagovat!
anonym
| 13. 12. 2012 21:37
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
jsem zatím spokojená, za měsíc mám 6kilo dole, a bez jakékoliv námahy, tento v hnědém obale je i na stránkách nebezpečných léků, tak mi myslím že je to opravdu on, a hlevně nemám po něm hlad, mám větší žížen a ze začátku mě bolela hlava. M

u!!!!!!!
naopak mám pocit,že jsem o kilo těžší....máte někdo z vás zkušenost,že jste nezhubli nic???a jak dlouho se dá tento přípravek užívat???Lindaxu jsem měla na 3 měsíce..Moc děkuji za vaše reakce a přeji krásný jarní den!!s pozdravem Michala
, už se na sebe nemůžu dívat a rozhodla jsem se jednat, jaro je tady a já se do ničeho nevejdu
Je jich více druhů z té řady 3D. Zatím se přemůžu na sedy lehy a pak bych je taky vyzkoušela. Po porodu ho mám fest vytahané, špek jak prase a celé zjizvené. Jizvy se prý časem trošku vymizí a zesvětlají, špek se musí zhubnout, ale na vytahané břicho už asi žádný krém nepomůže co? Uvidím jak to půjde stím cvičením a krém na srie nebo na redukci tuku z břicha bych i docela brala.

protože mi zebou pořád ruce a i dneska ráno a včera 118/70 a dnes ráno 116/65. Já mám normální tak 125/85. Je fakt že Sibu nabudí organismus a kdo má nějaké potíže se srdcem by si měl rozmyslet jestli do toho jít nebo ne. Přeci jen ta dávka 20mg je síla. Já brala před 2 roky Meridii 10mg a příznaky byly podobné. tak zatím papa
Po porodu jsem o kvěna postupně shodila asi 9 kg a dál mi to už nešlo. Váha se zastavila a jsem teď na 75 kg 168 cm. Nejhorší je, že se to drží hlavně na břichu, které jak určitě sami víte je nejhorší shazovat . Ráda bych se tady dělila o zkušenosti se Sibu a jak mi to jde. Ráda si počtu i Vaše zkušenosti. Moc se těším na Vaše reakce a že si tady spolu popovídáme