Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Subitramin
radisek1987
| 30. 3. 2011 09:48
Ahoj holky,
snad se můžu přidat k Vám. Je mi 24 let a snažím se zhubnout....mám dvě děti. Po prvním porodu jsem zhubla deset kilo spiningem ale po druhem porodu mi taky zůstalo deset kilo a nejde mi to dolů vůbec ničím....chodím na spining a na zumbu....když mám čas. Ale myslím že pohybu mám dost a dost s těma mojima prckama(8měsícu a 3,5let). Tak jsem zvolila cestu se subitraminem....snad pomůže. Dnes mi došel, tak jsem zvědavá. Holky prosím, napiště jak vypadají pilulky,snad mi došli ty správné....
anonym
| 13. 12. 2012 21:37
TO radisek1987: prosím mohu se zeptat kde jste je objednala už nějakou dobu je zháním mě chodily ve tmave plastové krabiče ale teĎ přesně nevím jakou měli baru.Prosím o kontakt appease@seznam.cz!To jsou jediné prášky které mě kdy pomohli!cítila jsme se po nich skvěle a hubla!Muj prodejce mi odpadnul a pořád jen tápám po jinem.
Lootseek
Mishiinka
| 30. 3. 2011 09:21
No jo, když to je těžký, někomu, kdo potřebuje sundat 15, 20 a víc kilo se může zdát 173/65 jako naprostej ideál. Co já bych za to teď dala. Na druhou stranu, není to tak dávno, co sem měla svých 170/65 a rozhodně sem si nepřipadala hubená. A ani sem moc nebyla :) Navíc záleží na tom, jak máš to "tělo rozložený". Můžeš mít 60 kilo a rovnoměrnou postavičku a nebo štíhlounkej pas a velkej zadek:) No prostě každej vypadá jinak a kolik váží není úplně rozhodující.. Je dobrý, že máš hranici, na kterou se dostaneš, a pak už končíš.. Držim palce, ať se ti to povede co nejdřív a hlavně ať to pak dlouho vydrží :)

Ještě se chci zeptat, zen tlak se ti upravil po tom, co si snížila dávku a nebo si sibu na nějakou dobu úplně vysadila? Já si brala včera radši jen polovinu, ale stejně přes den sem měla takovej divnej pocit na hrudi, tep, který mám po mámě vyšší sem měla klasicky okolo 60-70/min, ale tlak si nemám jak změřit, takže nevim, čím to bylo. Tak sem si dnes sibu radši nebrala a zkusím zas zítra třeba polovinu, jestli to bude v pohodě.
Chobotnicka - není to tak easy
Lootseek
| 29. 3. 2011 15:25
No to sice ano, ale když nejseš schopná pozřít nic jiného než hambáč nebo bagetu nebo pizzu, tak asi moc nezhubneš - já jsem prostě jedla jak sebevrah. Nešlo ani o množství, ale o kvalitu jídla. Když teď nemám žádnej požitek z jídla, tak nemusím jíst tyhle ***. Dřív to bylo raději *** nebo nic. Teď mám úplně úředpisovej jídelníček a to je hlavní cíl. Hubnutí je jen vedlejší efekt. Jo a na ty srdíčkový věci bacha. Je dobrý mít tonometr po ruce a sledovat si tlak a tepovku a vysadit, pokud by byl tlak vyšší než 145/90 a tep nad 95 za minutu. Mně se to upravilo po čase tak, že mám vše v normě včetně nízkého tlaku. Trochu zvednout by nebylo na škodu. A ještě jedna důležitá poznámka: Každej je přesně tak tlustej, jak se cítí a kdybys viděla ty moje tukový hrby s celulózou ucpaný stravou složenou především z tuků a chemikálií, nerovnoěrně rozložený po těle a na různých bizarních místech, rozhodně by tě ani ve snu nenapadlo, že žiju zdravě a cvičím a už vůbec by ti moje postava nepřipadala v normě (jako tomu je podle BMI).
Bitty
Mishiinka
| 29. 3. 2011 09:29
To já s pitím problém nemám, k těm 4 litrům denně se určitě blížím. S jídlem je to horší, rano buď nestihnu snídani, nebo pak nestihnu svačinu. Oběd většinou s kolegama někde v restauračce, případně jen bageta nebo mix ovoce. Podle toho, jestli mám večer čas něco připravovat. Večeři dělám podle toho, jaký sem měla oběd, tedy studený oběd = teplá večeře a naopak.
Včera večer jsem poprvé taky pociťovala, že nemám úplně chuť/hlad. A to bušení srdce, mohlo by to být tlakem, já měla taky nejhorší noc, za celou dobu co beru sibutramin. Ani ne tak bušení, jako spíš arytmie. Ale už je to dobrý.
A jsem ráda, že tu lidi psali, že jim to taky zabralo až po delší době. Tak snad..:D
sibu
Bitty
| 29. 3. 2011 09:00
Ahojky, já mám ten v bílo modré krabičce a taky mi docela funguje. Váha mi vždycky hodně lítala, kilo sem kilo tam a tak je to i teď. Zítra to bude týden co sem začala brát sibu, hodně piju, dřív tak 2l denně, teď tak 4 i víc a i když třeba přes den mám hlad, tak když si dám oběd později, třeba až ve tři odpoledne, tak pak už moc nemám hlad. Maximálně si ukrojím kus okurky třeba v osm večer. Ve srovnání s dřívějškem, kdy sem ve dvě obědvala a ve čtyři už sem měla zase hlad a byla schopná sníst další porci jídla, je to velkej pokrok :) Taky mi pár dní trvalo, než začal působit, ale teď už tak 2 dny je to lepší a lepší. Včera večer mi po něm docela bušilo srdce a moc sem se nevyspala, tak zkusim pár dní brát jen půlku.
Jinak nevěšte hlavu, pár holek tu psalo, že jim ze začátku sibu nezabíral, a pak začal. Chce to hodně pít a trochu si to jídlo rozdělit během dne.
sibu
moonca
| 28. 3. 2011 23:17
Ahoj já ho mám v hnědé krabičce a funguje jsem zatím spokojená, za měsíc mám 6kilo dole, a bez jakékoliv námahy, tento v hnědém obale je i na stránkách nebezpečných léků, tak mi myslím že je to opravdu on, a hlevně nemám po něm hlad, mám větší žížen a ze začátku mě bolela hlava. M
michala333
Slafka
| 28. 3. 2011 22:06
Ahojky ! A od koho máš Sibutramin?Já mám bílou plastovou lékovku s bílomodrou etiketou.
;)
michala333
| 28. 3. 2011 20:39
No,to já taky doufám!!!Když už člověk investuje nějaké větší peníze,tak čeká nějaký výsledek....a máme stejné vedlejší účinky-sucho v ústech a nespavost!!Tak držím palce,at se brzy zadaří nějaké to kilčo dát dol u!!!!!!!
michala333
Mishiinka
| 28. 3. 2011 18:02
Buď tak, anebo na nás prostě nefungují, i to se může stát. Pociťuju sucho v puse a někdy nespavost, což sou ty hlavní a častý vedlejší účinky, takže něco ty tablety dělají
Já pořád ještě doufám, že nakonec zafungují.
sibu
chobotnicka
| 28. 3. 2011 17:32
Nazdárek, nechápu lidi co při výšce 173 a váze 65 kg se cpou Sibutraminem. A navíc pokud jíš zdravě a ještě sportuješ, tak musíš zhubnout snad i bez něj....ne??? a neexistuje snad jen jeden zdroj na Sibu ......
obava
michala333
| 28. 3. 2011 16:26
děkuji Mishiinko za váš příspěvěk!!obávám se,že jsme obě naletěly na super tabletky :((((((
obava
michala333
| 28. 3. 2011 16:26
děkuji Mishiinko za váš příspěvěk!!obávám se,že jsme obě naletěly na super tabletky :((((((
michala333
Mishiinka
| 28. 3. 2011 16:20
Jsem na tom stejně, jednou jsem měla Meridii a taky mi fungovala krásně, vůbec jsem po ní neměla chuť na jídlo a musela jsem se přemáhat, abych vůbec něco snědla. Teď po víc jak týdnu sibutraminu taky moc efekt nevidím. Váhově vůbec a ani chuť k jídlu nemám menší...
Já a sibu
Lootseek
| 28. 3. 2011 13:56
Funguje od začátku, ale dá se takzvaně "přežrat" - tj. že budeš zobat a zobat, jíst jak dosud, nehejbat se. Nic není všemocné, ani sibu. K němu je potřeba i špetka vůle. Mně pomohl změnit stravovací návyky a dodat energii do života (nejen na cvičení) a pořád jdu dolů. Zkrátka je mi jedno, co jím, protože nebažím po sladkém ani po ***vinách typu McDonalds. Takže jím jogurty, zeleninu, libové maso a tak. Pokud bych si neplánovala jídlo, mohlo by se mi stát, že nebudu mít potřebu jíst vůbec. Celkem jsem zhubla o 4,5 kg za měsíc užívání a to ani nemám nadváhu a beru ho po půlkách (10mg/den). Na centimetrech to je ještě razantnější, protože cca 5 hodin týdně se věnuju cvičení, na které mám konečně dostatek energie. Teď mám 173/65kg a jakmile se dostanu na 59,tak končím a to je možné, že mi i půlka pilulí zbyde. Z jojo efektu nemám obavy, protože si hlídám obsah živin ve stravě. Nechápu, proč se dokola ptáte na totéž, když stačí pročíst pár předchozích stránek, ale mám je od sibutramin.adipex@gmail.com 100 tbl za cca 2 a půl tis.
pozdrav
michala333
| 28. 3. 2011 09:36
ahojky Vám všem tady! Často čtu vaše příspěvky a až dnes jsem se zaregistrovala..mám za sebou zkušenost s lindaxou,po které šly kilča dolů jak po másle ....a má nynější zkušenost-10 den subitramin a ani 1 dkg dolnaopak mám pocit,že jsem o kilo těžší....máte někdo z vás zkušenost,že jste nezhubli nic???a jak dlouho se dá tento přípravek užívat???Lindaxu jsem měla na 3 měsíce..Moc děkuji za vaše reakce a přeji krásný jarní den!!s pozdravem Michala
jak vám působí?
Mishiinka
| 27. 3. 2011 12:45
Někdo psal, že má sibu v hnědé krabičce s obrázkem nějaké liány. Chtěla bych se zeptat, jestli vám holky funguje. Já mám variantu modro-bílá krabička, výrobce Ge-Tm Labs a teda po týdnu nepociťuju krom sucha v puse a občasné nespavosti vůbec žádný efekt. Ani snížení chuti k jídlu, ani menší pocit hladu a podobně. Úbytek váhy taky žádný. Myslíte, že mu může chvíli trvat, než začne působit? Mě to příjde jako blbost, ale zase u některých prášků to tak je. Musí se nrát denně třeba 14 dní a pak teprve začnou účinkovat. Jak je to u vás?
sibu
kleopatra
| 26. 3. 2011 20:49
Ahoj holky, prosim o radu na zdroj.shanim sibu, poslete tip na overeny zdroj a kontakt a za jakou cenu.diky za pomoc
sibutramin
lea35
| 26. 3. 2011 20:13
ahoj všem! , už se na sebe nemůžu dívat a rozhodla jsem se jednat, jaro je tady a já se do ničeho nevejdu. Adi mě ani mé kamarádce nezabral (ani kg dole a spíše mě připadá, ze jsem ještě oplácanejší) a já pomalu začala ztrácet naději, že se budu moci v létě vyslíct. Prosím, dejte mě tip na nějaký opravdu ověřený zdroj i s kontaktem a za jakou cenu nabízí (vím, že to tu píšete dál, ale informace se různí, mám v tom zmatek).A kdyby se našel někdo s opačnými problémy, že by vyměnil adipex se sibutraminem, tak jdu do toho.díííky všem za cenné rady
pro Olivka
lea35
| 26. 3. 2011 19:24
ahoj, odkud mas ten sibutramin...a kolik stal? diky
sibutramin
chobotnicka
| 25. 3. 2011 13:13
Ještě jednou se obracím na všechny hubnoucí. Sháním Sibutramin od spolehlivého zdroje. Můžete mi poradit ? Díky
olivka a ostatní
terka07
| 24. 3. 2011 21:04
hodím sem odkaz na stránky firmy, krémíky můžete objednat přímo od nich, ale mají vysoké poštovné objednávám hromadně tak pak to výjde s přeposláním k vám na 50 kč poštovného a u objednávek nad 1000 kč poštvné nučtuju vůbec tak se mrkněte a kdyby jste chtěli něco odzkušet klidně písněte, co budu vědět poradim i bez nutnosti objednání:) ještě jsem píchnu mail na mě juricovab@seznam.cz kdyby něco jo a tady je ten odkaz
http://www.evelinecosmetics.cz/index.php?…
Mirka72
Olivka
| 24. 3. 2011 20:15
Ahoj na ty krémy jsem se dívala přes google a vůbec je neznám. Máte to tady odzkoušené jo ? Je jich více druhů z té řady 3D. Zatím se přemůžu na sedy lehy a pak bych je taky vyzkoušela. Po porodu ho mám fest vytahané, špek jak prase a celé zjizvené. Jizvy se prý časem trošku vymizí a zesvětlají, špek se musí zhubnout, ale na vytahané břicho už asi žádný krém nepomůže co? Uvidím jak to půjde stím cvičením a krém na srie nebo na redukci tuku z břicha bych i docela brala.
sibu
enWia
| 24. 3. 2011 10:39
Ahojte, som zo Slovenska a dosť často sem chodím a čítam vaše príspevky a žasnem a obdivujem vás Tak som sa aj ja pustila do toho! Práve mi prišiel Sibutramin 20 mg od pani Romči - sluníčko máte niekto skúsenosti???? Mám 20 rokov meriam 165 cm a vážim 75 kg. Tak dúfam, že sa mi podarí aspoň 5-10 kg do leta schudnuť
Olivka
Mirka72
| 24. 3. 2011 08:39
Ahojky Olinko! Jó břicho , ale co zkusit od Terky nějaký zeštíhlující krém jako doplněk k Sibu? PA MIrka
...
Mirka72
| 24. 3. 2011 08:36
Ahojky ! Já včera si měřila tlak protože mi zebou pořád ruce a i dneska ráno a včera 118/70 a dnes ráno 116/65. Já mám normální tak 125/85. Je fakt že Sibu nabudí organismus a kdo má nějaké potíže se srdcem by si měl rozmyslet jestli do toho jít nebo ne. Přeci jen ta dávka 20mg je síla. Já brala před 2 roky Meridii 10mg a příznaky byly podobné. tak zatím papa
Sibutramin
Olivka
| 24. 3. 2011 05:56
Ahoj holčičky Včera jsem si vzala první tobolku Sibu. Asi do hodiny jsem pocítila slabší migrénu, ale ta brzy odezněla. Tep má zrychlený, ale nějaké veliké bušení srdce jsem zatím nepocítila. Ve spaní jsem se hodně budila, ale vyspaná jsem do růžova Po porodu jsem o kvěna postupně shodila asi 9 kg a dál mi to už nešlo. Váha se zastavila a jsem teď na 75 kg 168 cm. Nejhorší je, že se to drží hlavně na břichu, které jak určitě sami víte je nejhorší shazovat . Ráda bych se tady dělila o zkušenosti se Sibu a jak mi to jde. Ráda si počtu i Vaše zkušenosti. Moc se těším na Vaše reakce a že si tady spolu popovídáme Moc Vás zdraví Olinka
Ahoj
Olivka
| 24. 3. 2011 05:41
Ahoj, no nevím, ale můžeš patřit k té skupině lidí, kteří na sibutramin alergii. Pokud je ti tak špatně, tak nevím, ale být tebou tak to moc neriskuji. Ahoj Olinka
sibutramin
nothing
| 24. 3. 2011 01:12
ahoj holky. Vsichni sem pisou, jak jen hubnou a nemaji zadne vedl. reakce...Ja beru sibu 12 dni. Za tech 12 dni se mi po tele udelaly pupinky, velke cervene fleky, ktere se postupne zvetsuji. Spatne se mi dycha. uz 2 noci jsem nespala, protoze nemuzu usnout. Sice jsem zhubla, ale srdce mi busi neskutecnym tempem a velice silne.. Dnes jsem dostala do srdce malou krec, ze jsem se nemohla chvili hybat. Porad je mi na omdleni a zacinam se zadrhovat pri mluveni. Davejte si pozor na sibu.
zdroj
Mishiinka
| 23. 3. 2011 13:11
Já ho mám od uživatelky Petra111 sibutramin.adipex@gmail.com.
Vedlejší účinky moc nemám, trochu sucho v puse a občas se víc potím, ale to může být počasím, chvíli vedro chvíli zima.. Ale nic víc, tak snad to tak zůstane :)

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
30. 6. 2025 18:18
14593
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
30. 6. 2025 13:10