Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
Padělek sibu - pro kleopatru
teddy
| 6. 4. 2011 01:40
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
to mě mrzí, já také dlouho zvažovala od koho objednat, četla jsem spousty příspěvku. Na konec jsem vybrala paní Silvu s emailem sibutramin@seznam.cz přišla mi hnědá lékovka a adresa byla pěkně čitelná. Beru ho už druhý měsíc a jsem spokojená, kila jdou dolu a hlavně v cm 
a tvrdila me, ze prej si vymejslim a rozpoutala jsem zde debatu proti ni...pritom ja zadnou debatu nerozpoutala, jen si v podst.precetla par prispevku od ostatnich, co maji ten sam vyrobek a taktez zadne pozit.ani negat.priznaky a berou ho jiz dlouho, ci dokonce dobrali...a jsou to jak cerstve prispevky, tak prispevky starsiho data..
a ze ji na me, ze si tady vymejslim, upozornili jeji stali -spokojeni odberatele, co pry jsem tady rozpoutala...

A jak mi napsala paní Petra, že nesmíme čekat zázraky, že se tak stane během tří dnů. U někoho to jde dobře a rychle. a někomu zase trvá delší rozjezd.
což se nelíbí ani mě ani manželovi .
On může tlak (a hlavně tepovku) dost zvedat, takže pozoris! Jinak na spalování je dobré se držet v tzv. aerobní zóně. Kde se máš pohybovat lze i orientačně zjistit. Spočteš to tak, že tvoje maximálka by měla být 208 - (0,7 x věk) a měla by ses pro optimální spalování pohybovat mezi 50 - 60% této hodnoty - takže kalkulačku k ruce a budeš vědět
Jinak je to už jedno, co děláš, hlavně se nedostat pod (v těle se neděje nic moc) a nebo nad (tělo už spaluje ne tuky, ale cukry - tj. nehrábne do zásobáren). Můžeš si buď sehnat sporttester a tepovku při aktivitách měřit a nebo to pak už orientačně poznáš podle toho, že se potíš, ale nezadýcháváš se tak, abys nemohla mluvit. Furt bys měla být schopna si např. zpívat