Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
Francescaaaa!!!
Lootseek
| 8. 4. 2011 07:26
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
. Kofejn taky bovzbuzuje organismus a hubnutí. Sibu užívám po tom obědě cca v jedenáct dopoledne. Chuť na jídlo pak do večera nemám, ale jak se říká, že pocit hladu není, tak prázdný žaludek cítím, že bych i něco snědla, ale není ta chuť si něco dát
Vzpomínám si, že jsem kdysi hubla a podařilo se mi to díky přehozenému jídelníčku...na snídani oběd, na oběd snídani a na večeři svačina ve formě ovoce a taky to šlo kupodivu moc dobře...a vše hodně zapíjet vodou, po každém soustě.
děkuji
berličky neobsahují, co mají - já jsem toho zářný příklad.
. Vylítnul mi akorát tlak a Sibutramin si ode mne odkoupila kamarádka. Třeba jí bude fungovat. Tak všem hubnoucím držím palečky ať se jim daří. Slávka
,když na to přijde. A hlavně to nechce po večerech vyjídat lednici. Já mám takový fígl a ráda se podělím. Mám nasušený tvrdý chleba na kostičky a když mě honí chutě a to bývá před menzes,tak chroupu jako králík
taková decinka červeného nebo vinný střik před spaním vůbec nevadí. A le to je jenom můj názor nikomu to necpu. Tak papa Mirka

Tak to taky musíte pochopit.. A na závěr jedna věta, která vás většinu pobouří... Byla bych neuvěřitelně nas*aná, kdybych naletěla, ale na druhou strany - všechny víme, do čeho jdem a že je to černej trh...
asi se to dalo cekat...

pritom nam normalnim slo jen o jedno..dostat skutecne to, co jsme si koupily a nemuset se bat, ze jsme nejen vyhodily nemale penize, ale ze si dokonce neublizime nejakym sajrajtem..ono to fakt neni sranda, kdyz o tom popremejslite...a mimoch., dokonce jedna dealerka me, kdyz jsem zvazovala u ni koupi, tak dojala, ze me radila, at si od ni koupim sibu 20 a kombinuji ji s anabolikama, ze tj.skutecne ucinne a ze se niceho nemusim bat..ty anab.jsou u nas na trhu, ale jsou tak neskut.nebezpecna a maji tolik vedl.ucinku samy o sobe, ze je dokonce velmi omezene i to, ktery odborny lekar je muze napsat..a ja je mela brat se sibu..hm?..penize v prvni rade a at tady klidne vsechny ...to uz si doplnte samy...