Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Francescaaaa!!!
Lootseek
| 8. 4. 2011 07:26
Ahojky, spřátelená spolubojovnice! Už jsem si myslela, že nepíšeš, protože tě ty ilegální jedy uvedly do komatu ( ), ale naopak ráda slyším, že nemáš potřebu přispívat, protože se všechno daří podle plánu. Mám z tebe velikou radooost! Doufám, že se daří i manželovi s ponožkama a ratolesti. Je to jasná zpráva, že do plavek budeme miciny! Já nám věřila! Tak se opatruj a zdar (špeku zmar)!
úbytky na váze
Olivka
| 8. 4. 2011 07:07
Ahoj holky, tak hlásím, dnes ráno váha 71,3 kg tuky 32,8
Tak jsem si to zpočítala a denně shodím cca 0,33 kg.
Jdu na to sice trošku drasticky, bez snídaně, oběd a pak už do večera max jablko, ale jak se dostanu pod vysněných sedumdesát, tak začnu jídelníček obohacovat, abych nenastal nějaký zlom, buď v jojo efektu nebo že by se hubnutí zatavilo. Denně vypiju tak pět káv bez cukru a tlak mám ready . Kofejn taky bovzbuzuje organismus a hubnutí. Sibu užívám po tom obědě cca v jedenáct dopoledne. Chuť na jídlo pak do večera nemám, ale jak se říká, že pocit hladu není, tak prázdný žaludek cítím, že bych i něco snědla, ale není ta chuť si něco dát Vzpomínám si, že jsem kdysi hubla a podařilo se mi to díky přehozenému jídelníčku...na snídani oběd, na oběd snídani a na večeři svačina ve formě ovoce a taky to šlo kupodivu moc dobře...a vše hodně zapíjet vodou, po každém soustě.

Chtěla jsem se zeptat, jestli tady některá nemá zkušenosti s užíváním sibu při cukrovce (kamarádka se mě ptala)...dejte mi prosím vědět děkuji

Hubnutí zdar a špekům nazdar
Reakce
Francesca
| 8. 4. 2011 02:15
Teda, tady se to rozjelo Lootsek, hodně mi to připomíná naší počáteční diskusi o pravosti sibu, pamatuješ? Pro ty, které to zajímá, hledejte někde na stránce kolem 544 (to jsem tu byla přihlášená poprvé) a dál. Psala jsem, že žádné přášky sibutramin už nejsou legální, nikde, a že je to černota naprosto všechno. A s tímhle vědomím bychom do toho (ne)měly všechny jít. Teď nedávno jsem našla tohle:
http://www.digitaljournal.com/article/299401
Nejsem tedy zdatný angličtinář, ale mám dojem, že sibutramin je zakázaný i v USA, tj. žádné legální přášky dovezené z tamního trhu být ani nemůžou.
Ale vůbec tím netvrdím, že naše "černočerné" berličky neobsahují, co mají - já jsem toho zářný příklad.
Od počátku užívání, cca 22. 2. (váha 82kg) jsem zhubla 5kg. Pravda, od té doby jsem snědla jen 21 tabletek, tj. neužívám sibu pravidelně (pár dní zobám, pár dní vysadím, sem tam si dám čokoládu a šlehačku a dort), ale snažím se pravidelně jíst a nepřežírat se a cvičit a hubnout i bez sibu. A jde to. Ze začátku jsem brala sibu pravidelně a byla to ta cca - 2,5kg. Dalších 2,5kg jsem zhubla s občasným braním Sibu. Tak ten můj Sibu funguje určitě a určitě funguje i nepřežírat se a cvičit. SIBU JE JEN BERLIČKA a na chvíli, NIC VÍC!
Já mám hnědou lékovku s liánou. Ale věřím i Lootseek, že ta její modrobílá funguje taky a že není dealer

A jestli mi tu někdo řekne, že jsem dealer taky, protože jsem dlouho nenapsala a sibu nevychvalovala, až teď, když ho tu ostatní schazují, tak k tomu můžu jen říct, že už nemám takovou potřebu tady přispívat, když mi vše klape, jak má. Je to sobecké, ale je to tak. Jen nešlo nezareagovat, když se tu podsouvá, že každý, kdo hubne, buď kecá, nebo je dealer... Howgh.
pro slavku
moona
| 7. 4. 2011 23:38
Já mám stejnou zkušenost s Adipexem...zítra to bude 3 týdny a zatím s bídou kilčo.
Můžu se zeptat,z jaké váhy se snažíš zhubnout(jestli nechceš,neodpovídej!!!)
Asi je to vážně tak,že každej organismus je jinej a zabírá na něj něco jinýho,na někoho taky třeba vůbec nic.
Každopádně všem držím palce a shozená kila závidím
simicek
kleopatra
| 7. 4. 2011 22:40
..asi jste si mela precist co jsem psala v mailu a i tady poradne po nikom neplivu a ani nemam potrebu...jen tak, jak tady asi vsichni (a jak si nas tu o par prispevku zpet v min.tydnu zacalo psat vic a shodlo se na nekterych podivnych vecech kolem)..proste 3tis. neni par kc a chceme za ne to, co jsme si objednaly...nehodlame je vyhazovat kominem a ani si nejak ublizit kdo-vi cim, misto skutecneho sibu..proste za sve penize cekame fer jednani, coz je pochopitelne...to, jak se kdo stravuje a kolik mu pravy sibu zabere, to uz je vec kazdeho, to tu nikdo neresi...urcite (a snad me daji ostatni za pravdu)-si nekoupim za 3tis. kdo-vi co, co nema se sibu nic spolecneho a budu chudnout svou virou, jak nam tu nekdo radil..virou muzu chudnout i trebas s lahvickou vitaminu z lekarny za par kc to bychom za chvili mohly tady vsechny taky dopadnout tak, ze budeme rikat, no osidili me, ale ty penize dealeri asi potrebovali, tak jim je prejem, vsak to byly jen 3tis....to je to, oc tu celou dobu bezi..nic vic nic min, proto cela ta debata..a vic ji nemam duvod rozvijet, par nas proste reklo sve pocity a ostat.at se zaridi podle sveho...je tu preci debata a ne rekl. koutek dealeru
....
Slafka
| 7. 4. 2011 21:59
Ahoj! Tak já po měsíci ani ťuk . Vylítnul mi akorát tlak a Sibutramin si ode mne odkoupila kamarádka. Třeba jí bude fungovat. Tak všem hubnoucím držím palečky ať se jim daří. Slávka
Sibu
Mirka72
| 7. 4. 2011 21:50
Ahojky ! Je to pravda ,že brát Sibutramin a cpát se bůčkem a hambáčema a doufat že zhubnu nemá smysl.Ale změnit jídelníček,přidat třeba jen 2x týdně nějakou fyzickou aktivitu tak na hodinu a milé dámy to může být klidně i *** ,když na to přijde. A hlavně to nechce po večerech vyjídat lednici. Já mám takový fígl a ráda se podělím. Mám nasušený tvrdý chleba na kostičky a když mě honí chutě a to bývá před menzes,tak chroupu jako králík . Rozumí se tím hrst kostiček a né celý pecen chleba Účel to splní a hlad a mlsná odezní. A co se týče alkoholu taková decinka červeného nebo vinný střik před spaním vůbec nevadí. A le to je jenom můj názor nikomu to necpu. Tak papa Mirka
Překyselený organismus
lenkaskri
| 7. 4. 2011 21:32
Milé dámy,pokud se trápíte tím že Vám nejdou kila dolů možná je to tím že máte prostě překyselený organismus
Vyhrožování od Kleopatry
Simicek
| 7. 4. 2011 15:31
Krásné odpoledne dámy,

tak díky bohu je tu i pár rozumných

Pro Kleopatru : Paní Songare stále odpovídá na emaily a její schránka není zrušená, možná si Vás dala blokovat, abyste ji nevyhrožovala, protože si myslím, že jste to trochu přehnala.
Je hezké tady vypisovat, co Vám napsala emailu, ale prvopočátek všeho byla Vaše reakce, tedy nehezký email, který jste ji napsala, není tak?
Plivat umí každý!!!

Tak a jinak ty pozitivnější zprávy. Po 10 dnech má kamarádka vidí, že to začíná fungovat, takže opravdu to chce vydržet. A u mě? 3 kg dole za 3 týdny......

Tak se mějte
Ahoj
petrulinka
| 7. 4. 2011 10:13
tak jsem se přišla po dlouhé době podívat a vidím, že přibylo spoustu nových lidiček a je tady asi nějaká drsnější diskuze. Řeknu vám děvčata dle mých zkušeností jednu věc. Veškeré hubnutí je o stravě, a to až ze 70%. To znamená, že pokud nezměníte stravování, nepřidáte pohyb a nedáte do sebe každý den alespoň 3 litry tekutin, nejlépe čisté vody, tak vám nějaké prášky, plné chemikálií nepomůžou. Chtělo by se to nad sebou zamyslet. Jednu dobu tady běžela diskuze ohledně knihy Antonie Mačingové "Zhubněte jednou provždy". Tak tu bych vám určitě doporučila. Stojí asi 270 Kč a myslím, že určitě stojí za to. Zcela jistě lepší investice, než nějaký pitomý Sibutramin. Toť můj názor
Fíha
weja
| 7. 4. 2011 08:10
Ahoja holky, teda, tady to zase jede!

Pokud budete mít čas, dejte si práci s projetím celý diskuze - na několika místech se probírá téměř to samý.. když jsem ale tak pročítala vaše příspěvky, napadlo mě k tomu několik věcí...

Když to vidím tak s odstupem, jako někdo, kdo těch Sibu nebere - baby, my sme ale HROZNĚ vztahovačný Někdo něco napíše, evidentně to myslí někjak, druhá to pochopí jinak a už jede mela Jinak děkuju Simonetě za shrnutí, mco pěkné

Ráda bych připomněla, že když tahle diskuze začínala, hlavním slovem ve všech příspěvcích bylo "BERLIČKA"! A tou Sibu opravdu je, ne žádný zázrak, který lupnete a ono to půjde dolů. Holky, upřímě si sama každá uvědomte, esi se sibu dodržujete aspoň nějaký zásady zdravýho jídla, cvíčo.. Já ho měla od dealerky, co už neprodává - Clloete. Na její obranu - podle mě žádnej podvod, jen už sibu nějakej čas nemá a nechce s tím zase začínat. První várka mi zabrala skvěle, ale změnnila sem komplet jídelníček i sportovala. Říkala sem si, že když už to stálo takovejch peněz, tak začnu makat. Stejně tak to opravdu funguje jako skvělý placebo... věřím tomu, že to zabere - zabere! Při druhý várce sem na jídlo kašlala, sport jednou tejdně maximálně. A taky jsem neshodila ani kilo!

Jinak co se týká prodejců - jak to je, nevím. A neví to nikdo z nás. Nicméně když mi Clloete posílala Sibu, byla na balíčku pokaždý jiná adresa, tak sem se děsila, ale vysvětlovala mi, že se samozřejmě musí krýt. Já teda nejsem právník, ale podle mě by za tohle klidně několik let dostaly! Tak to taky musíte pochopit.. A na závěr jedna věta, která vás většinu pobouří... Byla bych neuvěřitelně nas*aná, kdybych naletěla, ale na druhou strany - všechny víme, do čeho jdem a že je to černej trh...
SUBU
bomboonek
| 6. 4. 2011 21:01
Ahoj holky, jsem tu nová, tedy čtu to tady asi 5 den, nejprve ze zvědavosti a touze zjistit informace o SUBU. Už jsem ho užívala loni, nevěřila jsem tomu, ale po prázdninách mi všichni obdivovali, ale bohůžel teď jsem zase pěkná koulička. Po přečtení vašich příspěvků jsem obědnala Subu od paní Silvi, jsem zvědavá zda bude i po roce fungovat.
Tak snad nenaletím...jinak děkuji za vaše příspěvky, i kdyby tak od Songare je subu mnohem dražší.
Mishiinka
Olivka
| 6. 4. 2011 19:42
Já jsem si je zprvu koupila, jak jsem měla strach, když mě píchalo u srdíčka. Říkala jsem si, že to začnu půlit, ale ustalo to. Koupila jsem si tlakoměr, ať můžu kontrolovat tlak i tep a zdá se být vše v normě, tak si ty tobolky zatím nepoužívám a beru to celé.
...
Mishiinka
| 6. 4. 2011 18:54
Děkuji za tip, Olivko,
já zrovna přemýšlela nad tím, že bych si koupila nějaký vit. c a místo něj si do těch tobolek sypala sibu. Že se prodávají prázdné mě ani nenapadlo..:) Tak zítra zajdu do lékárny, myslím si, že to bude lepší, než "jíst" ten prášek:)

A Kleopatro, příjde mi celkem ubohý tvrdit tu, že spokojený zákaznice jsou vlastně jen falešný účty dealerek. Stejně tak můžou být konkurenčí dealreky ty "nespokojený" zákaznice, ne? Nikdy nevíš, na čí straně je pravda, ale podle mě je blbost předpokládat, že nějakej prášek bude zabírat 100% všem, a když náhodou někomu nezabere, tak z toho hned usuzovat, že to musí být padělek.. Spousta holek tu psalo, že jim to funguje, spousta jich psalo že nefunguje, ale taky pak třeba napsaly, že zafungoval. Stejně jako mě hned nefungoval, taky sem měla strach, jestli to není podvod, ale pak sem počkala, jestli se to nezlepší a zlepšilo..
sibu
chobotnicka
| 6. 4. 2011 18:47
Ještě dodatek. Je jasné, že ne každý dealer, distribuje zboží jaké má......i když kolikrát to nevědí ani oni sami, že to není originál, ale jen nějaká náhražka. Ale takhle to dneska je se vším.....
Lootsek
norbitka
| 6. 4. 2011 17:50
Já vím, že Meridie obsahuje sibutramin. Já mluvím o tom, že mi Petra111 psala, že tento čistý Sibutramin je účinnější než Meridie, Lindaxa a pod. a má méně než. účinků. Jenže Meridie byla pro mě mnohem silnější než ge-tm labs. Začla jsem brát sibu od Silvy a ge-tm labs je oproti tomu čajíček. To je můj názor neříkám, že je to padělek. Co se týče životosprávy, jasně, stravuju se zdravě už 2 roky a aktivně sportovat nemůžu kvůli zdrav. problémům. No uvidíme jak to dopadne se sibu od Silvy
sibu..songare...
kleopatra
| 6. 4. 2011 17:32
damy,
tak jsem chtela odepsat songare na jeji vcerejsi bourlivy mail...ale bohuzel songare jiz svou adresu zrusila asi se to dalo cekat...
Nepochopení... Ale blýská se na lepší časy
Lootseek
| 6. 4. 2011 17:27
Milá Kleopatro, klidně si o mně mysli, že jsem nasazenej špeh od dealerky a nebo si třeba mysli, že jsem rovnou její alterego - tj. jiný nick a tatáž osoba. Pokud si projdeš moje předchozí příspěvky zjistíš, že se snažím poradit, podělit se o zkušenosti, povzbudit, sdílet strasti i slasti sibu. Souhlasím s Jozinkou, že diskuse je od slova diskutovat a nikdy mi nešlo o nic jiného. Jen mi to prostě nedá vás vidět, jak se stresujete a máte strach, že jste vyhodili pro někoho nemalé peníze za nefunkční tablety. Ocením každý názor, včetně těch negativních, nicméně nemám ráda, když je někdo přehnaně paranoidní a nebo se dívá na situaci či věc pouze z jedné či druhé strany. Když mě přišel sibutramin, který je opravdovým sibutraminem, bylo by LOGICKY velmi nepravděpodobné, kdyby Vám přišla nějaká hovadina od té stejné paní. Jestli vám ale psala nějaké hnusné věci, tak to mi je opravdu líto. Mně taky potom, co se tady strhla tahle debata napsala zprávičku, kde chtěla hájit svoje záměry a svůj "obchod", který se mi jevil dosud počestný. Je ale vidět, že paranoia se nevyhýbá ani paním dealerkám a tak mi ta moje psala, že za těmi negativními komentáři stojí jistě konkurence - tedy jiné dealerky Pravda je asi někde uprostřed. Zkrátka pojďte se radovat ze shozených kil, ať už zdravě nebo s berličkou, sdílet dobré i zlé a to vše v přátelské atmosféře. Poslední slova na moji obhajobu - zhubla jsem 10 kg díky cvičení. Nebyla jsem ale schopna zěnit jídelníček a jedla jsem buď chutné (to se u mě rovná smažené) nebo žádné jídlo. Prostě jsem byla otrokem chutí - jako to má mnoho žen se sladkým. Můj cholesterol v 25ti letech jak u 55letého řezníka, hnusná pleť, všude celulitida, smrdutý pot a chování nepříliš odlišné od feťáka. Celý den jsem hladověla, abych pak v 7 večer sedla do auta, jela na McDrive a sežrala 5 hamburgerů, hranolky, shake a zmrzlinu. Druhý den zase planý pokus začít jinak a do toho hromada cvičení ze špatného svědomí. Divím se, že i tak jsem těch prvních 10kg zhubla bez pomoci sibu nebo čehokoli jiného. Mně jde prostě o doladění životního stylu a to se mi daří. Nejsem žádný špeh nebo nohsled dealerů - jsem normální 25letá holka, co prostě nechce umřít v důsledku pošahaně kontrastního životního stylu. A jak to máte vy, dámy? Proč jste do toho šly a jaké máte cíle? Jsem jedno velké ucho. S láskou i k těm "frfňajícím" Vaše Lucie z Hradce Králové.
sibu..
kleopatra
| 6. 4. 2011 16:14
jak rikam, zacina to tu byt ztrata casu...v podst.misto nas zenskych, co si tu chceme podebatit, jak shodit apod., tak se tu po nasi pravdive debate, kdy jsme si dovolily rici kazda jen ciste sve osobni poznatky (bohuz.se ve vets. prip.shodovaly a byly negat.)...vyklubaly ty, co do ted mlcely, jak jsou stastne a jak rychle hubnou a vsem jim zabira sibu z cerneho trhu..proste najednou tu je tolik spokojenych zakaznic a brani sve dealery pomalu vlastnim telem a uprimne me prijde, ze vsechny tyto prispevky jsou stale ve stejnem duchu ...hm, jak divne..pripadam si jak v pohadcepritom nam normalnim slo jen o jedno..dostat skutecne to, co jsme si koupily a nemuset se bat, ze jsme nejen vyhodily nemale penize, ale ze si dokonce neublizime nejakym sajrajtem..ono to fakt neni sranda, kdyz o tom popremejslite...a mimoch., dokonce jedna dealerka me, kdyz jsem zvazovala u ni koupi, tak dojala, ze me radila, at si od ni koupim sibu 20 a kombinuji ji s anabolikama, ze tj.skutecne ucinne a ze se niceho nemusim bat..ty anab.jsou u nas na trhu, ale jsou tak neskut.nebezpecna a maji tolik vedl.ucinku samy o sobe, ze je dokonce velmi omezene i to, ktery odborny lekar je muze napsat..a ja je mela brat se sibu..hm?..penize v prvni rade a at tady klidne vsechny ...to uz si doplnte samy...tahle bourliva debata, jak vim od sve zname, co tu chodi dlouho a tez patrila k tem mnoha, co jim sibu z cern.trhu nezabral uz tu jednou byla a taky koncila tim, ze tu zacaly z niceho nic naskakovat prispevky samych spokojenych zakaznic, jez doslova urazely ty nespokojene a uprimne, kdybych patrila k tem spokojenym, tak max.napisu prispevek, ze me zabral a kolik a za jak dlouho jsem shodila a nemela bych duvod bojovat za dealera az do krve
Přesně taaak :-)))
Olivka
| 6. 4. 2011 15:57
Přesně tak, pokud se nedodržuje nějaká ta životospráva a není aspoň nějaký pohyb, tak se prostě zázraky nekonají!
Jsem ráda, že to tu holky tak dobře napsaly. Já jsem proto, aby jsme tu postupně psaly jak nám to jde nebo nejde a spíše se podpořily a né abych jsme se stresovaly. Já osobně neřeším jestli tady některá shazuje ze sto kil nebo ze sedumdesáti. Každý je jinak stavěný, má jinak těžkou kostru těla a má jiné problémové partie. Znám holky, které váží sedumdesát a mají ploché břicho, protože se jim tuk rozkládá souměrně po těle a jiné, co mají veliké zadečky. Já mám zase tenké nohy, oplácané stehna, zadek v normě, ale břicho jak bych byla v pokročilém stadiu těhu No bohužel, ale jedno mi to není a chci stím něco dělat. No některé tady z nás bohužel stím nedělaly dlouho pořádně nic a začínají hubnout třeba z té stovky a jsou rády, když se dostanou na těch sedumdesát, ale to není důvod, aby jsme tady na sebe byly ošklivé...to si myslím...Jde nám o stejnou věc. Můžeme se předce domluvit a psát tu svoje výslekdy z hubnutí a od koho to máme koupené a za nějaké ten týden čtrnáct dní to bude vcelku jasné, zda jsme tady někomu naletěly na špeka, nebo jestli se daří. Od toho tu ta diskuze taky je no ne?! Větší počet z nás tady píšeme, že nějaké ty vedlejší účinky pociťujeme, tak snad se dostaví i ten účinek co má! Moc nám to holky přeju. Olinka
sibutramin
chobotnicka
| 6. 4. 2011 15:45
Ahojky děvčata, už jsem dlouho nepřispěla a vidím, že se zde rozpoutaly opravdu žhavé diskuse. Musím se,ale zastat těch co píší negativní příspěvky. Žádná s dealerek nemá právo nikomu na e-mail psát hnusný dopisy. Diskuse je od toho, aby se zde psali dobré příspěvky i ty špatné a jinak "Za pravdu se každej zlobí !!!!", že ?? Jinak co se Sibu týče, každý lék i věc jako Sibu zabírá na každýho jinak. Takže opravdu nemůžou být všichni nadšení z toho jaký je to zázrak. Moje známá měla kdysi Meridii 152mg, zhubla za měsíc 10 kilo a to ještě i přestala kouřit, vůbec neměla pocit hladu a některým to skoro nezabralo.
Já si také objednala Sibu a poznatky napíši až tak za 3 týdny. Objednala jsem 50 tablet s tím, že doobjednat můžu vždycky.
Co se týče dealerů, je jasný, že se musí krýt a určitě byste takto postupovali všichni. Dneska jsou lidi *** a tohle je nezákonné a mohli by z toho mít taky pěkný průs...
Nikdy nevíte na koho narazíte a oni zprostředkovávají něco po čem mi co nemůžeme zhubout toužíme vyzkoušet. Je mi moc líto těch, kterým to nefunguje...vyhodit 3000,- z okna není žádná sranda. Je to skoro stejné jako ze steroidy atd. Přeji Vám všem úspěšné hubnutí a snad to začne i Vám co nefunguje fungovat........
Tak to je maaazeeeec!!!!
Simicek
| 6. 4. 2011 15:05
Tak tohle jsem opravdu nečekala, kam až tato diskuze dosáhla....... Jako bravo holky, které prostě si s prominutím nevidí huby a vytahují tady hnusy. Vždyt si tu máme psát o zkušenostech a například i možnostech , proč na někoho sibutramin nefunguje a někoho zase ano nebo u někoho to jde rychle a u někoho pomalu.
Jak sem napsala Lootseek, pokud je tady z vás aspon pár inteligentních, tak si to přečtěte znovu co píše a je svato-svatá pravda!!!
Co si myslíte, že sibutramin je kouzelný prsten od Arabely a vy tu budete čekat na zázraky?? Jako sorry, ale fakt nesnáším tu naivnost některých, co prostě nedokážou hnout tou svou ***í a taky pro to něco udělat, než si jenom stěžovat. Já dostala i dobré rady, co jíst, jako "dietku" k tomu přidat atd.. A jsem spokojená a daří se. a tak fandím i všem ostatním, které věří samy v sebe i když to jde u někoho pomalu. Moje kamarádka, které jsem také doporučila paní Petru, tak bere sibu týden a prostě nic. Ale je díkybohu rozumná a věří, že to půjde!!

Jinak co se týká paní Songare a Petra111 jsou úplně jiné osoby z úplně jiného města, jen mají stejný produkt, to je vše. A jak jsem to zjistila? Nechtějte se vysmát - těm, co si to myslí, že je to ta jedna samá osoba.
Takže zdar úspěšnému hubnutí těm, co věří a nejsou naivní.............
ahoj..
jozinka
| 6. 4. 2011 12:41
No koukám, že se nám tady rozjelo prima téma.. a některým se to tu nelíbí... slovo diskuze je od slova diskutovat, tak proč ne? jedna strana tvrdí, že super, že sibu funguje, druhá holt ne.. to už tady bylo.. milé dámy...

jak již zde bylo napsáno, je jasné, že spousty dealerů je jedna a tatáž osoba.. můj názor, spousty těch, co sem chodí sou jejich ovečky, která vám/nám tady budou tvrdit, jak to všechno funguje a jak je to všechno v pohodě... bodejť by ne, když za to chtěj takový prachy...

ještě že jsem stihla sibu od doktora, to teda... do tohodle bych faaaaaaaaakt nešla, ani od jednoho, nebo od jedné, co tady nabízejí....

a hlavně mě pobavuje to, jak hubnou ty už hubené, co tu jsou... ha ha ha... no nevěřím no, třeba je to zrovna ta ovečka od dealerky... tak to vidím jaáá

tak holky.. nevěště hlavu, je jasný, že přijít o 3 litry je pecka, na druhou stranu, ponaučení, že už radši vícekrát nic takového nekupovat.. na černo... věřím, že vám hubnutí půjde i jinou cestou..

pěkný den všem...
Sibutramin
Mirka72
| 6. 4. 2011 12:07
Ahojky ! Tak když už se tady rozhořela diskuze o tom co je podvrh a co ne tak i já přidám trochu do mlýna. Po 3 týdnech mám -2kg. Minulý týden jsem měla menzes a to moc dobře mám vyzkoušené z Meridie že si tělo dělá zásoby vody a může se váha hnout až o +2kila,které pak vlastně z těla odejdou a tím se proces hubnutí na chvilku pozastaví. Po prvním týdnu Sibutraminu i mě bolelo na hrudi ,špatně se mi spalo a pocit v ústech jako po flámu a flaška přilepená u pusy snad i v noci. Ted je to už lepší. Spím v pohodě,když dostatečně nepiju ,tak mám ten pocit v ústech po kocovině. Změnila jsem jídelníček,přidala inlajny. Jinak pohybu ostatního mám celkem dost. 3 děti ,nejmenší budou 4 roky a začala jezdit na kole bez koleček a tak za ní běhám nebo jezdím na bruslích.
Tak to jen pro zajímavost. A Sibutramin mám od songare.
prázdné tobolky v lékárně
Olivka
| 6. 4. 2011 11:34
Ještě jsem chtěla dát tip holkám, které to užívají po půlkách. V lékárně se dají koupit prázdné tobolky. U nás v lékárně jde koupit 50 ks asi za 15,-Kč. Můžete si to odsypávat do toho.
Sibutramin od sibutramin.adipex@gmail.com
Olivka
| 6. 4. 2011 10:56
Ahoj holky, nedalo mi to, co se tady dočítám, a tak se musím taky vyjádřit. Mám zakoupeno zde sibutramin.adipex@gmail.com. Začla jsem to užívat 23.3.a začínala jsem s váhou 75 kg. Mám doma váhu, která ukazuje i ty tuky a vodu. Tuky mi to ten den psalo 36. Musím říct, že jsem několik dnů neužívala a mám užitých deset tablet, schválně jsem si to vysipala z krabičky a zpočítala. Dnes jsem se tedy zase ráno postavila na váhu a mám 72,2 kg a tuky 33,6...takže si myslím, že výsledek nějaký je! Příznaky mám nechutenství, první den slabší migréna, taky mě píchalo první dny u srdce, ale to už mi nedělá. Spím ale mám spíše mikrospánek, pořád divoké sny, ale ráno odpočatá jsem. Beru celou tabletu a jediný můj sport je se doma otáčet kolem prcka Cm v pase určitě nějaké mám pryč, poznám to na knoflíku od kalhot, který jsem zapínala tak tak a řezalo mě to, teď zapnu akorát. Nemám návaly hladu, větší žízeň mám. A´t je to co je to i kdyby to nebylo z US, ale že je Ge-Tm labs firma ze Shanghaje a že vyrábí anabolika je mi jedno. Aspoň vím, že existuje. Nic z toho co vyrábí se neprodává legálně, ale taky jsem se nikde nedočetla, že by meměly obsahovat něco jiného. Sportovci, co užívalí od této firmy anabolika si neztěžují, tak nemám důvod si myslet, že by zrovna místo Sibu měli vyrábět nějaký podvrh. Nemám u sebe srovnání jako někteří, že už dříve užívali Meridii a tak, ale v různých diskuzích jsem se dočetla, že u opakované používání Sibu už nejsou učinky tak silné. Víc Vám k tomu neřeknu. Určitě Vám tady zase napíšu, jak mi to půjde dál, ať máte srovnání. Tak asi tak Taky jsem sama zvědavá kolik kg dám dolů. Mám balení 50 tab.
Tabulka
Simoneta
| 6. 4. 2011 10:40
Jsem tu teprve chvíli, ale včera jsem si dala tu práci a přečetla jsem diskuzi zpět až ke stránce 400 a jako pečlivka jsem si udělala výpisky no a výsledek je:

Silva sibutraminum@centrum.cz

Moonca OK

Elflique OK

Verionka OK

Petronela sibutramin.adipex@gmail.com

Lootsek OK

Simiček OK

Mishiinka NE možná OK

Dorkano NE

Norbitka NE

Teddy NE

Agáta
songare@hush.com

Mirka72 OK

Janinakol OK

Trujillo OK

Tetyja OK

Kleopatra NE

Dělala jsem to pro sebe ať se lépe rozhodnu od koho si objednám a myslím, že by vás to mohlo také zajímat tak vám to sem dám. Víc děvčat tu nemám, buď nevím od koho si objednaly nebo už se neozvaly. Pokud jsou informace mylné tak se předem omlouvám, ale čerpala jsem z vašich odpovědí. Třeba se ještě některá z děvčat ozve a můžeme tabulku doplnit.
Sibu od Songarre
tetyja
| 6. 4. 2011 10:13
já bych jen chtěla kratce podotknout, že mě toto taktéž překvapuje, měla jsem od Songare nejdříve ten nižší Sibu 15mg, a pak i těch 20mg a fungovalo mi to obojí.Kdysi mi Meridie fungovala,ale Lindaxa ne.
Je fakt ,že mi to zabralo asi za 14dní a kila dole byla znát až po měsíci , trvalo mi to dlouho zhubnout tolik kil,ale já moc do sportu nejsem .
Segra zhubla rychleji než já, chodila civičit a má asi i jiné spalování.
jo a ještě k plnosti té dozy, já kupuju dětem vitaminy a taky to je plné bez vaty , nijak sem se nad tim nepozastavila.
nepřišlo mi to divné, tak nějak sem tomu vyrobku věřila, a jsem spokojena. budu muset obvolat kamaradky co si to na muj popud objednaly, jestli jim to funguje jak mě, ty co vídám tak mají výsledky, ale spostu jich tak často nevidim.
Ten hnědý obal zkoušela znamá a moc ji to nešlo a vizuelně se mi nelibil, ale to je asi fakt o člověku . protože tady spousty děvčat píše že funguje i ten. myslim že to fungovat musi , a že to někdy někomu nejde at je to jaký chce obal, tak většina je spokojenejch , tak nás laskavě nezrazujte , že nám to nefunguje ,když funguje !jo ješte sem kamošce objednavala Adipex , a ten byl taky origo , já teda Adipex nemusím ,ale ona chtěla jen ten . no nic ,jdu žehlit . mějte se . Tety
pro teddy
kleopatra
| 6. 4. 2011 08:21
krasne rano vsem,
a predevsim te pani, ktera tu tak prska, ze si nekdo dovoli rict, ze jeho prasky nejsou orig., ale podfuk..a neucinkuji....jak kdyby vedela, co jsme za sve nemale penize obdrzely(pritom na jejim miste bych byla rada, ze mam ucinkujici vyrobek a neprskala bych..a hlavne, ze ty chvaly vyjdou od jedne max.dvou zrovna ted, kdyz tady vsechny pisem, co to mame za podfuk(jinac je tu ticho)..a to stejne uz me tady reklo par holek, co je braly davno a nic..
v podst.si myslim, ze se tu toci porad ty same dealerky, maji spoustu adres, jmen a predevsim se pod ruznymi prezdivkami vydavaji za zakaznice a samotne si svuj sibu chvali..az to tu zacinam brat za ztratu casu...a protoze sibu znam i v orig.z minula...znam jeho zad.i nezad.ucinky a ty jsem ocekavala i od toho-to a nic..a jak tu pise lotosek, ze je hubena a jak ji to ucinkuje, o tom vim sve...cim mensi ma clovek nadvahu, ci nema zadnou..o to min a pomaleji ucinkuje , takze u ni se stal vylozene zazrak..a s radama, ze se clovek musi hlidat atd...ano, tj.pravda..ale na druhou stranu s pravym sibutraminem jsem nemusela nic a stejne ucinkoval, tak asi tak..
jeste chci ocitovat jeden odstavecek ze vcerejsiho mailu od songare:myslite,ze nemam zjisteny zakon a jake jsou v nem diry?ze vsichni dealeri maji falesna konta a adresy! zkratka je vse kryte!
tak asi tak...a snad jen na zaver, ze vcera zmizely z netu vsechny nabidky od songare, a to jich bylo vsude mozne..a jak me tady rekla ma znama, ze pred casem uz tu stejna bourka s fales.sibu probehla a najednou zmizela cloette a objevily se dalsi ..ted nam zmizi songare, tak muzeme cekat nove-stare..pritom nam nejde o to nekoho likvidovat ci nejake vyroky pomlouvat, coz pani songare nepochopila, jen jsou 3tis. velka palka a je sproste, aby nas o ne okradala...proste chceme to, co jsme si koupily..
Ženský, don't panic, kurník !!!
Lootseek
| 6. 4. 2011 07:28
Tak a už jsem se vážně naštvala.Opravdu mi chcete tvrdit, že tu NIKDO není spokojen a NIKDO nehubne??? Pokud pročítáte pouze selektivně příspěvky, které se vám hodí do krámu a jsou tedy PROTI pravosti Sibutraminu od paní Petry, tak se proberte a klikněte o pár stránek zpátky. Myslím, že stačí i dva včerejší příspěvky. Bohužel tahle diskuse nezobrazuje vlákna, ale kromě mě jsem za poslední týden napočítala asi 3 spokojené uživatelky - jen teď nevidím jejich přezdívky. Třeba ta paní, jak psala, že byla v zahraničí nebo i ta paní, jak bere se mnou ty půlky... Nejvíc mě dostal příspěvek, že Meridia narozdíl od Sibutraminu fungovala. Pokud umíte pracovat s googlem, zadejte "složení Meridia" a vyleze vám hlavní účinná látka Sibutramini hydrochloridum monohydricum plus nějaká plnidla. Totéž podle mě vyjde ve vašem slavném chemickém rozboru. V této náladě opravdu nezhubnete ani deko. Existují výzkumy, které dokazují, že víra v účinek léčiva se podílí na jeho skutečném pozitivním účinku až z 50ti pro cent. Jde o tzv. placebo efekt. Jestli máte takovéto pochybnosti, tak nezhubnete. Taktéž nezhubnete, pokud nezačnete pravidelně vyváženě jíst a hýbat se. Sibutramin vám jen pomůže proti mlsoutstvu, vlčímu hladu, zvýší bazální metabolismus a dodá ke cvičení energii. Jak mě tady na začátku zatracovali, že nezhubnu, protože mám normální BMI, tak se nestalo - věřila jsem, že sibu pomůže a pomohl. Měla jsem 69 kilo na 173 cm. Po měsíci mám 65, ale hlavně jdu dolů co do centimetrů a tuků. Konečně mi vykukují moje pečlivě pěstěné svaly a s každým dnem získávám sebevědomí. Až budu mít 60 nebo mírně pod 60, tak s braním končím a to i podvědomě počítám s tím, že se tam třeba nikdy nedohubnu, nicméně stále to funguje. Hlavně jsem přestala podnikat sebevražedné mise s nechutně nezdravými pokrmy - zařadila jsem k braní sibu i změnu životního stylu. Mám z vás pocit, že jíte jako předtím a ani se nehnete, jinak byste musely účinek pocítit. A obzvlášť, jestli máte na rozdíl ode mě opravdu nadváhu.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
30. 6. 2025 09:10
14592
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
30. 6. 2025 13:10