Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Ahoj
Dorkano
| 23. 3. 2011 08:03
JÁ TO BRALA TADY
sibutramil.adipex@gmail.com
sibutramin
chobotnicka
| 22. 3. 2011 21:53
Zdravím všechny,
chtěla bych sehnat Sibutramin, mohl by mi na těchto stránkách někdo poradit spolehlivý zdroj?
Díky. Chobotnička
Jinak všem hubnoucím přeji hodně úspěchů v hubnutí.
pozor
nothing
| 22. 3. 2011 20:31
ahoj, beru sibutramin tyden a pul. Mam obrovske potize se srdecnim tempem, neustale sucho v ustech, vysusila se mi kuze po celem tele a objevily se cervene fleky.. mam pocity omdlevani. tyto priznaky jsou po 9ti dnech! davejte si na sibu bacha...
sibutramin
Dorkano
| 22. 3. 2011 11:16
Ahojky dnes mě konečně taky došel Simutramin ,tak bych se k vám chtěla přidat .Jestli teda můžu.Dlouho jsem váhala jestli do toho jít ,ale když jsem viděla jak pěkně hubnete ,tak jsem podlehla i já.
výzkum - biopotraviny
vyzkumbio
| 22. 3. 2011 10:06
Dobrý den,
omlouvám se za nevhodný příspěvek, ale prosím o vyplnění dotazníku na moji diplomovou práci na téma BIOPOTRAVINY. Dotazník je zcela anonymní a jeho vyplnění Vám zabere 10-15 minut.
Najdete ho zde: http://rela.mendelu.cz/vyzkum/?…
Díky a přeji hezký den.
Sibutramin
Mirka72
| 22. 3. 2011 08:17
Ahojky hubňule! Tak hlásím po 1.týdnu -1.5kg což je super když to bude takhle pokračovat tak budu spokojená pa pa a přeji všem hezký den MIrka
Lootseek
Slafka
| 22. 3. 2011 08:14
Ahojky! Díky moc za radujá mám po Sibu sucho v puse a někdy špatně spím. Jinak držím všem hubnoucím palečky.pa
Hnuff
Lootseek
| 22. 3. 2011 07:10
Ne, olížu to ze lžičky a zapiju něčím, co má chuť - čajem, kávou, ovocnou šťávou, zajím jogurtem apod. Je to totiž takový hořkosladký, děsně na jemno namletý hnus. Mám to vychytané - vím, že půlka je přesně to, co po odsypání zbyde v delší části kapsle (modré) a má stejnou "hladinu", nebo jinak řečeno "sloupec" prášku sibu, jako je velikost kratší, bílé části kapsle. Přiložím k sobě a poměřím. Snad jsem srozumitelná. Jo a se žaludkem ani s jícnem to nic nedělá...
Sibutramin
Slafka
| 21. 3. 2011 19:20
Ahojky! Mám dotaz Když si rozsypáváte Sibu tak tu půlku co nedáte zpátky do kapsle, tak rozpustíte ve vodě a vypijete? Díky za odpověd
zdendullkag
Mishiinka
| 21. 3. 2011 15:16
Ahoj,
doporučuju rovnou těch 100 tablet, ono vůbec neplatí, že 50 tablet stojí polovinu toho, co stojí 100 tablet. Já taky chtěla jen 50 a nakonec jsem objednávala 100. A 15mg se mi nedařilo moc sehnat, všichni mi psali, že mají jen 20mg a na těch 15mg se musí dlouho čekat, než se objednají a příjdou. Rozdíl v ceně taky není moc výrazný, takže to odsypávání by mohlo fungovat, nevím jak ta "odsypaná" část, když není v tom rozpustnym obalu, ale ten zbytek by měl určitě fungovat normálně.
Bora
Mishiinka
| 21. 3. 2011 15:09
Bora,
já kdysi vážila 71, vůbec necvičila a za měsíc zhubla po Meridii (což je vlastně Sibutramin v bledě modrém) asi 5 kilo. Opravdu jsem neměla žádný pohyb, vyjímečněj sem navštívila posilovnu (1x měsíčně). Záleží asi i na tom, kolik měříš, ale věřím, že po sibutraminu zhubneš, on docela dobře působí proti přejídání a pocitu hladu, takže pokud je co shazovat, tak to půjde, zvlášť pokud budeš mít 2x týdně nějakou pohybovou aktivitu
Budu ráda, když pak napíšeš, jak ti to jde..
Bora a hubnutí "jen tak trochu"
Lootseek
| 21. 3. 2011 14:22
Ahojda všici - hubnutí pokračuje jak ze sna... Vedlejší účinky jou už minulostí, dávám si furt půlku těch 20 mg (půl na lžičku, zbytek do tobolky a sežrat indy)... Úplně jsem změnila stravování a jím malé porce 5x denně, jak se má, nežeru žádný hrůzy z mekáče, ani na ně nemám chuť - to samé sladké. Naplánuju si, co sním, výživové hodnoty a příjem kalorií a to prostě v pravidelných intervalech sním. Bylo by mi i úplně pumpička, kdybych nejedla vůbec, ale to je nezdravé. Prostě nemám z jídla žádný požitek a je mi jedno co, nebo kolik toho sním. Chodím cvičit jen tak lehce 2x - 3x týdně aerobik, zumba nebo squash (to jsem chodila vždycky), mám spoustu energie. Za 3 týdny jsem sice zhubla "jen" 3,5 kila, ale už mám o velikost míň (38 místo 40) a jdu dolů hlavně co do centimetrů. V pase už to dělá 7 cm, 5 cm přes ***... Prostě hukot. Nejvíc si asi užívám tu záplavu energie... To je fakt super "vedlejší" účinek. A objednala jsem ho od sibutramin.adipe@gmail.com. Takže to jde i s BMI v normě (které mám od začátku). Místo 70 kg na 173 66 kg a hafo dobré nálady a výborný pocit z celkové změny stravovacích návyků!
Poradíte?
zdendullkag
| 21. 3. 2011 11:32
Ještě dodávám emailovou adresu.. zdendulkag@centrum.cz

Děkuji a hezký den..
Poradíte?
zdendullkag
| 21. 3. 2011 11:31
Ahoj všem, jsem zde nováčkem a ráda bych vyzkoušela Sibutramin. Měla bych nejprve zájem jen o 50 tablet, můžete mi někdo přípravek nabídnout? A dále dá se sehnat toto menší balení jen v té 15mg účinnosti?
Děkuji moc..
sibutramin
moonca
| 21. 3. 2011 11:06
ahoj já ho mám od Silvy email sibutramin@seznam.cz
Můžu zhubnout po Sibutraminu,když vážím 66 kg?
Bora
| 20. 3. 2011 21:47
Ahoj..Ráda bych se zeptala na Vaše zkušenosti se Sibutraminem..chci si ho objednat přes kamarádku na tři měsíce..je to celkem i drahý bych řekla cenově..Vážím 67 kg a chci zhubnout na 55-57kg-to byla dřív má původní váha,ale za rok jsem dost nabrala..nebo klidně i méně že :) je to možné? a musí se na to cvičit hodně,aby byl účinek? nebo stačí tak 2x týdně? Moc Vám děkuji za odpovědi.
Ahoj
Mishiinka
| 20. 3. 2011 14:11
Ahojík děvčata

jsem tu nová, ale ráda bych se s Vámi do budoucna podělila o svoje úspěchy/neúspěchy se sibutraminem.

Mám ho už objednaný, takže do týdne bych mohla žačít hubnout. Doma jsem o tom nikomu neřekla, všichni sou jako proutky a akorát by tohle odsuzovali. I sibu jsem si objednávala ke kamarádce, která si myslí, že to je dárek pro mojí mámu..No tak budu ráda, když si budu moc popovídat tady s vámi.

Mám BMI 27, do léta bych chtěla mít 21, což je asi 17 kilo. Mám na to asi 4 měsíce, ale když to bude trvat dýl, tak to nevadí, hlavně když se mi to povede.. Hraju pravidelně tenis, ale vše co na kurtu spálím následně doženu večer, když mám na něco chuť. Nedokážu "nedojíst" nabranou porci a i když mám pocit, že už sem plná, tak mám pořád chuť jíst víc a víc.. No možná to znáte..

V pase mám 99cm, přes boky 110. Přes paže 33 a stehna dokonce 67 cm! Nikdy sem nebyla žádná modelka a to snad ani být nechci, ale při BMI 21 bych vypadalo jako normální relativně hubená holka a to je moje touha. Potřebuju zhubout hlavně přes břicho a stehna, ale i zbytek těla potřebuje traky ubrat..

Písnu sem, až mi tabletky dorazí a pak vás budu informovat, jak mi to hubnutí jde (doufám, že půjde)
ahoj..
jozinka
| 20. 3. 2011 10:17
zdavím všechny nováčky i staráčky...
doufám, že se vám všem daří tak jak potřebujete a to nejen v hubnutí...

Množí se tady stále a stále dokolečka dotazy o prodejcích, bylo to v této diskuzi zmiňováno mnohokrát, stačí vždy zalistovat o pár stránek dál... chápu, že se vám některým nechce pročítat celá diskuze, nebo alespoň její část a tak se ptáte.. ale prodejci zde byli už uvedeni...

teď nevím která z vás to byla, jak jste se ptala právě, kde sibu objednat.. a že už ty zázračné tabletky chcete mít.. jůj, príma pobavení... hlavně , aby zázračně fungovalii...

Terko-Blani.. na tebe jsem po tom měsíci zvědavá.. ale vzhledem k tomu, že skoro nejíš, jak si mi říkala, tak si myslím, že je jisté, že dolů půjdeš...

a stálice? jo jo, bejvávalo..

tak pa holky a hezkou neděli...
Prášky
Jasmina309
| 20. 3. 2011 09:27
Máte holky některá zkušenosti s Indickým Sibutraminem 15? A říká někomu něco Slimex?
Budu ráda za jen malinkej příspěvek.. Díky Jasmina
IPODĚKOVÁNÍ
Jasmina309
| 20. 3. 2011 09:23
Ahojte kočenky.
No, pořád vás čtu, a snařím se čím dál víc probírat klady a zápory o hubnutí! Troufnu si říct, že už toho vím tolik, že by poradce na výživu nebo tak něco, pouze dodával kuráž a sílu do boje s tukem.V dnešní době je hubnutí byzbys. A spousta nepoctivců se na nás živí! Bohužel, je to tvrdá realita.ČÍm dál víc se objevují různé reklamy, tak věrohodné, že vážně zaujmou! Ale prostě my se nedáme holky! Nenechte se napálit!
A která z nás bysme nechtěla schodit bezpracně a hlavně rychle, že???
Takže je lepší, když se tady trochu poinformujem navzájem . Díky holkám, které sem přispívají své zkušenosti ! Fakt díky .
Pěknou neděli přeje Jasmina
sibutramin
rasky1
| 18. 3. 2011 20:19
Dobrý den, můžu se zeptat kde a za kolik jste sehnala sibutramin když je zakázanej.Děkuji
.....
luusyx
| 18. 3. 2011 20:09
Ahoj Terko,vidim,ze jsi online,tak jsem se te chtela zeptat jestli jsi tu od nekoho kupovala sibutr.Uz jsem sem psala dostat,ale bohuzel zadna odpoved a ja uz jsem nedockava a chtela bych ty zazracne pilulky zacit brat,ale jak jsem psala,nechci se nechat napalit,tak bych byla vdecna za kazdou odpoved.Dekuji
mirka 72
terka07
| 18. 3. 2011 19:55
no to mi ani neřikej že do sebe láduju něco co nebude mít efekt. Víš co já mám vážné obavy, že tenkrát jsme měli hodně vysokou nadváhu zatím c ted řešíme nějakých 10 kg a pro to ty prášky nejsou prostě určený nechci sejčkovat, ale myslím si, že sibu je to samý v bledě modrým, tak dej vědět.
terka07
Mirka72
| 18. 3. 2011 19:43
Ahojky Blani! I já zkoušela Adipex a nedělal mi vůbec dobře,tak jsem to po 2 měsících vzdala, po Meridii - 21 kg po Adipexu 0kg a ted jsem přesedlala na Sibutraminale beru 4.den a váhu jsem si zakázala do úterka a pak písnu.TAk papa Mirka
a vůbec
terka07
| 18. 3. 2011 19:41
když už jsem tady, kde máme stállice? Holky nevadí přeci že sibu neberem ,ale pokecat můžeme ne? Co je s vámi kde jste Ivon, Mončo, Janino a ostatní?????
všem
terka07
| 18. 3. 2011 19:28
ted taky chroupu adipex tak doufám, že mě nevyhostíte:) Po měsíci sem hodím výsledky a srovnání adipex x meridie x sibutramin :) ted je předčasné cokoliv hodnotit mám v sobě jednu tobolu:)
moona
Mirka72
| 18. 3. 2011 18:39
Ahojky ! Pokud chroupeš adipex,tak zkus zabrousit na diskuzy o Adipexu,tam mají s Adipexem zkušenosti.
adipex
moona
| 18. 3. 2011 12:37
Ahojka spolubojovnice.
Tak jsem neodolala,zaskočila k praktickému doktorovi a nechala si napsat Adipex.(Sice mě dost děsily některé příspěvky ohledně vedlejších účinků,ale ty z poslední doby zas byly spíš uklidňující..Tak jsem do toho šla.)Měřím 170cm,váha 64,věk 42.Doktor vůbec nic nenamítal,jen se podivil proč?Tak jsem mu vysvětlila,že moje běžná váha vždy byla max.58kg a po posledním dítěti(2,5roku) se na ni prostě nemůžu dostat.Napsal mi rovnou balení 100ks,stálo necelých 750kč...možná by se to někde dalo koupit levněji,ale já to zas "musím mít hned a teď",když už jsem se rozhodla!!!
Před hoďkou jsem si lupla 1.tabletku.V lékárně mi poradili,že je lepší to nebrat na lačno ale až po snídani a taky ne hned brzo ráno ale až tak po 10h,aby účinek vydržel až do večera.A kdybych prý byla moc "nabuzená",tak ze začátku raději klidně 1 den odčas vynechat.
Tak jsem zvědavá,co to se mnou bude dělat.
Pokud je tu taky nějaká úplná "začátečnice",budu ráda,když se se mnou podělí o svoje dojmy.
Hubnutí zdar
ZDRAVÍM VÁS KOČENKY
Jasmina309
| 18. 3. 2011 12:20
Př i pátku a skoroaprílovém počasí, sem začala žehlit (má neoblíbená činnost) a věřte nebo ne žehlička se rozhodla stávkovat . Dvakrát mi vyhodila pojistky, takže jdu za váme dočíst.A čtu vás ráda !!! No koukám, koukám- snažíte se. A to je moc dobře Chci se vám pochlubit s pokrokem. A to takovým, že KONEČNĚ se i moje dcera (váží přes 80kg, a měří 163cm´) rozhodla, že už i já vypadám líp (hahaha) a sluší mi víc její oblečení "slečinkovské.A proto sem ráda, že na hubnutí budem hned dvě.Snad mi to nadšení alespoň chvíli vydrží.Dcera absolvovala v 7 třídě lázně na 5 týdnů a pomocí metod odborníků zhubla 6 kg (a teda naučila se ty návyky správně).Jenže sem asi udělala chyby já, když poté sem nedokázala vařit zdravě! a TAKOVÝ TY PŘIPOMÍNKY, NEJEZ, BUDEŠ TLUSTÁ? PCHÉÉÉ, TO MI K NIČEMU NIKDY NEPOMOHLO... Asi opět objednám u Silvy Sibu , což se mi jeví jako berlička. Tak všem hubnoucím zdar a krásnej víkend k tomu
.....
Mirka72
| 18. 3. 2011 10:55
Ahojky hubňulky Ve středu mi přišla Vlasta a je u toho taková brožura o hubnutí. Je tam i jídelníček na 7 dní a jsou tam dobré typy na jídla, kolik cukru je v jakých potravinách ,co k snídani a podobně.Já chroupu Sibu 20mg 4.den a docela v pohodě. Hodně piju a v noci se mi hůř spí , ale to už znám ,když jsem brala Meridii.Včera jsem byla na Zumbě a a super. Zvážit se chci až po týdnu a dám vědět. Tak

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
30. 6. 2025 18:18
14593
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
30. 6. 2025 13:10