Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

cena
zeLenina
| 7. 3. 2011 21:31
dobrý den, ráda bych také začala se sibutraminem, čtu tady povětšinou kladné zkušenosti, ale nikde nemůžu najít cenu.. mohly byste mi to tu prosím napsat? děkuji
janule1
jozinka
| 7. 3. 2011 19:30
v tom září jsem byla už ve druhým měsící... to po sobě čtu a nějak jsem to tam nenapsala..
janule1
jozinka
| 7. 3. 2011 19:29
jj tak to jo... takhle my to měli s jožinkou taky... 10.8. jsme s brali s tím že jí splodíme po svatbě.. jo cho..ale v září jsem zjistila, že jsem v tom.. tudíž jsem se vdávala už těhulková.. nenaděláš nic.. aspoň s námi joži v bříšku absolvovala i svatební cestu..
jozinka.
Janule1
| 7. 3. 2011 17:12
no takhle. plánovaný to moc nebylo. Nebo jo ale až po letní dovolený. Zatím jsme o tom jen přemýšleli. Tak manžel byl rychlejší než myšlenky. Nejdřív jsem byla v šoku a nechtěla jsem to. Ale dneska už jsem prckovi nakoupila nějaký věci.
janule1
jozinka
| 7. 3. 2011 13:22
Zdareeeeeeeeeeeeeeeec... no velikánská gratulace teda...paráda... hubnutí jde teď mimo, to chápu, je to jasné...
a plánovali jste nebo neplánovali??? a je ti dobře??

tak hlavně přeju, ať jsi v pohodě.. mimi taky.. a ať se o tebe doma hezky staraj... užívej si to...
hooojjjj
Janule1
| 7. 3. 2011 12:24
ahoj holky,dlouho jsem tu nebyla. Tak já hubnutí vzdávám.Proč? No protože v listopadu se nám narodí takový předčasný vánoční dárek. A doufám,že to nebude holka.
sibutramin
maja1
| 6. 3. 2011 20:54
Ahoj, všichni. Jsem tu nová. pročítala jsem Vaše diskuse a rozhodla jsem se zaregistrovat.
Mám problém s váhou, jak jinak!!! Potřebovala bych dolů tak 10-12kg. Zaujal mě v diskusích Sibutramin. Neporadíte mě prosím u koho objedat. Dočetla jsem se o zdroji Silva nebo Mirka. Nemáte někdo zkšenost o účinosti těchto prodávajících. Nemám zkušenost s černým trhem a nerada bych naletěla. Jinak obdivuji Vaše úbytky váhy, bojuji s tím už více než rok a je to stále stejné 1-2 kg dolů a zas nahoru. Díky všem Mája
myšlenky na Sibu...
Jasmina309
| 6. 3. 2011 15:16
Zdravím vás holky Nějakej pátek sem tu nebyla a tak dočítám a bavím se různými příspěvky! Mám za sebou měsíc pauzy od Sibu a mléčné diety. Nahoře mám kilogram ale čekala sem víc. I když obden rotoped cca 14 km dodržuju pořád.. To by mi jako bavilo, ale to jídlo prostě nedokážu navodit jíst zdravě a v malých porcích.Sem asi vadná... Opět sem totiž začala uvažovat o Sibutraminu. Moc se mi nechce nejen dávat velký kč do léku , ale taky proto, že tentokrát mi hubnutí s ním tak lehce nešlo a ubrala sem jen nepatrný 3 kg (a to i zároven 13 dní mléčný diety). Proto je to málo s mým BMI nad 30.
Co myslíte, pustili byste se do boje na mým místě zase se Sibutraminem?

VŠEM PŘÍJEMNÉ NEDĚLNÍ ODPOLEDNE PŘEJU
Janinkakol
svetluska2
| 6. 3. 2011 14:11
Janinko, moc děkuji za další tip....a velká gratulace...7 kilo dole, závidím. Můžu se ještě zeptat, jestli chodíš cvičit, jak často a jak často jíš? Ulítávám na sladkým, tak mám strach, když do toho vrazím tolik peněz, abych měla pak i tu vůli...mám problémy i se štítnou žlázou, snížená funkce, tak se kila drží a drží
svetluska2
janinkakol
| 6. 3. 2011 12:33
Ahoj, já mam sibu od songare@hush.com dlouho jsem zjišťovala jak by měl vypadat abych nenaletěla,mám 20mg je modrobílý a funkční, za 6 týdnů cca 7kg dole. Vedlejší účinky asi jen první týden braní, ted už ok. a zasílá na dobírku do dvou dnů. hodně štěstí a schozených kil:)
Franceska
janinkakol
| 6. 3. 2011 12:18
Ahoj! Tak teď jsem se trochu lekla, kde jsem se vzala na té fotce, protože přesně takhle vypadám
hezkou neděli všem...
jozinka
| 6. 3. 2011 09:35
Lootseek.. s tím jídlem a maminkou to je teda mazec.. to bych jí šla faaaaaaaaaaakt poděkovat.. navíc mi to fakt hlava nebere.. já když měla metrákové období, tak mamina nikdá neřekla ani slovo, že bych měla shodit nebo něco takového, až když jsem shodila tak mě pochválila a řekla mi, že to viděla, ale nechtěla mě zraňovat tím, kdyby mě něco řekla, že jo.. je to přece jen citlivé...
aspoň víš, čeho se máš vyvarovat, u svých díteček, jak si napsala... přeci nebudeš třetí generací, která bude tohle podnikat... fakt mazzzzzzzzzzzzzzzec..

Francesca.. neboj se, dočkáš se i ty, hubnutí je radost .. hlavně ten výsledek .. juchůůůůůůůůůůůůůůůů.. člověk má pak ze sebe ohromnou radůstku... to teda... držím palečky, ať se daří...

všem přeji hezkou neděli, pokud možno sluníčkovou...
Míry
Lootseek
| 6. 3. 2011 08:57
Francesco, tak tady si myslím, že Tě překvapím a asi i Jozinku, která mě (aniž bych se urazila) označila za "psycho"... Mám 100 přes zadek, v tom pase 77 a stehna si neměřím. Takže zas takovej vejvar to není Jinak pro Jozinku - za moje "skvělé sebepojetí" může možná z části mamka, která přede mnou schovávala jídlo a měla jsem furt na talíři, jak jsem tlustá. Vzhledem k tomu, že rodič je docela důležitá osoba, tak se to poněkud vryje do podvědomí U nás se to dědí z generace na generaci, protože jí totéž říkala babička. Já tomu snad ale už vědomě udělám přítrž a na svých (zatím nenarozených) potomcích se toho nedopustím.A Svetlusko, ty skontaktuj sibutramin.adipex@gmail.com - viz. předešlé stránky diskuse. Mám funkční sibutramin na dobírku od této milé paní. Odpoví Ti na všechny otázky. Ten její sibu je modrobílý, ale třeba ti někdo doporučí ten druhý, co má na obale nějakou lijánu nebo tak něco. Ten má Francesca. Ceny se pohybují plus minus všude stejně. Chtělo by to projít předešlé diskuse tak týden zátky. Už jsme tohle řešily a to, co jsem napsala je aktuální.
Dneska je neděle a to znamená hodinka zumby večer a pak ještě aerobik poté, pokud se mi bude chtít. Včera jsme byli plesat a já hřešila. Poprvé za dobu, co beru sibu jsem jedla jako dřív. Na plese byla na stole obří obložená mísa a já si dala od každého trochu. Možná trochu víc. Teď si říkám, proč jsem to dlabala, když jsem na to vlastně neměla chuť. Tolik report o tom, jak válčim
A v neposlední řadě zdravím uživatelku Terka - už se nemůžu dočkat na protišpekové krémíky Eveline. Podle toho, jak znám poštu, tak tu budou zítra, max pozítří. Dám pak vědět, jak to funguje na celulitidu a obvod boků a stehen. S tím měřením stehen jsem ještě nezačala - to bude poslední posedlost do sbírky
Ženy, jste fajn. Přeju hezkou neděli!
Jsem taky anorektička
Francesca
| 5. 3. 2011 22:06
Lootseek, něco Ti pošeptám... já se poslední dny vážím třeba i 6x za den! Asi jsem taky anorektička Furt se bojím, že to, co jsem schodila, bude zas zpátky...
Koukám, že ses chytla mojí poznámky v závorce o anorektičkách, tím jsem samozřejmě nemyslela Tebe ani Krucifox, jestli to tak vyznělo!!! Prostě někteří lidé jsou se svou postavou nespokojení stále, ať už vypadají, jak vypadají. A jak píše Jozinka v jiné souvislosti, je to problém hlavy, ne těla.
Bohužel často používám hodně nadsázky, když o něčem mluvím - a takhle písemně to nějak asi nejde poznat a může to znít jako uštěpačné poznámky. Tak mě prosím berte s rezervou
Terko07, děkuju za fotku Už jsi ale nepřidala fotku svého současného stavu, nevadí, už jsem ji viděla na diskusi o kosmetice Eveline a vypadáš opravdu úúúžasně. Ono se tím hubnutím mládne!!! Je to vidět u Tebe i u Jozinky. Krásně se vám oběma vyrýsoval obličej. Na to se těším nejvíc. Až mi zmizí podbradek. Pak budu myslím docela hezká. Je to neštěstí, protože mám navíc silný krátký krk po tatínkovi
Lootseek, Tvoje hodnocení mé postavy mě opravdu dostalo trochu oplácaná, ale slušivě a ***y A jestli vypadáš v zrcadle zezadu jako já, tak to zrcadlo vyhoď. Určitě dřív stálo v Praze na Petříně v zrcadlovém bludišti
Zkus si poměřit svoje proporce s mýma reálnýma: pas 97, boky 110, obvod stehna 67. Vsadím se, že Tvůj pas bude možná užší než moje stehno A to jsem proti Tobě prcek. Jsem zvědavá, jak se se snižováním váhy hnu s těmito čísly. Je to pro mě asi důležitější než ta váha. Dostat se s pasem na 80.
Dodavatelé....
svetluska2
| 5. 3. 2011 20:36
Mohli byste mi poradit nějakého ověřeného dodavatele, prosím? Je jich hodně, ale už jsem se dočetla i o podvodných....tak někoho " zaručeného" pokud je to možné... A jak má prosím vás lék vypadat? Děkuji moc!
vysoká škola hubnutí
krucifox
| 5. 3. 2011 20:05
Tak na tu knížku určitě kouknu, já četla tu druhou a velicemě oslovila, nejvíc myšlenka autorky, abychom si vzali příklad z malých dětí, které nedojedí celý oběd s tím že už nechtějí protože prostě nemají hlad což my dospělí prostě neumíme a i když nám mozek dává signál, že už je najedený, tak my klidně tu druhou půlku talíře dojíme. Fakt krásný, měli bychom si vzít příkladf z malých dětí,které mají narozdíl od nás stravovací návyky v pořádku.
Držte mi palce, zkusím jít podle myšlenek této knížky, zatím se mi 2 dny daří uvidíme po měsíci.
terka07
jozinka
| 5. 3. 2011 19:52
mazeeeeeeeeeeeeec, ač tu fotku vidím po několikáté, masakr...
Lootseek
jozinka
| 5. 3. 2011 19:51
Pobavila si mě s tou rozbitou váhou, že bys to snad nepřežila.. jsi psycho nebo jak? neuraž se, ale to není o hubnutí, ale o hlavě...
pak by mě zajímalo, kdo ti celej život říká, že jsi tlustá, to by mě teda fakt zajímalo..
franceska
terka07
| 5. 3. 2011 19:47
Takže at v tom nejsi sama, taky přikládám fotku, která mě donutila ze sebou něco udělat a tvůj příspěvek mi mluví uplně z duše, takže nic dodávat nebudu, tohle je prostě tloušťka 2 roky stará a přesně jak píšeš, někdy když jsem se šikovně oblékla jsem si připadala i hezká ježišky ještě že už je to pryč a věřim tomu, že i tobě se to podaří.
francesca
jozinka
| 5. 3. 2011 19:46
Super.. díky za fotečky... i když myslím si, že když jsem začínala já, vypadala jsem mnooooooooooooooohem víc kulatějc...
ale to je fuka, hlavně ať se ti daří a jde ti to hezky...

a jak píšeš, že je čas, chvilka, kdy si přijdeš, že vypadáš dobře... tohle chápu taky.. měla jsem to tak taky, dříve, když jsem těch 100 kg (já) měla, ale teď se skoro 30 kg dole to už teda nechápu, fotky mluví jasně.. když se vidím jak sem byla celá taková nafouklá.. no bleeeeeeeeeeeeeeee je mi do breku, jak jsem tak mohla vypadat...
krucifox..
jozinka
| 5. 3. 2011 19:43
Antona Mačingová se jmenuje autorka knížky.. tak to je něco jiného.. prubni to.. nebo do toho jen někde v obchůdku nahlédni.. mě se to teda mooooooc líbí... je pravda, že ten detox těch 28 dní byl mazec, nebo mi to tak nejprve nepřišlo.. ale když jsme to ukončili, tak výsledky super.. ale pak jsem měla total averzi na určité druhy zeleniny...
Nic není nemožné
Lootseek
| 5. 3. 2011 14:01
Nevím, kde mám začít. Snad odpovědí Světlušce - sibu je momentálně stažen z trhu (prý dočasně), ale dá se objednat na černém trhu. Mám ho od té paní sibutramin.adipex zavináč Dnes jsem si půjčila od mamky tonometr. Krevní tlak mám furt nízkej 100/70, ale srdíčko mi trochu utíká (90 tepů). Ještě to ale nesplňuje kritéria tachykardie, takže cajk. To je jediný vedlejší účinek, který mám já. Na jídlo ani pomyšlení. Dřív bylo pro mě jídlo něco jako jediné životní potěšení - to je taky forma nezdravých představ o jídle podle mě. Jedla jsem třeba jen 2x denně, abych si mohla dát nějaké "ňamky" - úplně jsem sabotovala zeleninu, celozrnné věci, nedbala na vyváženost stravy - cílem bylo jen pochutnat si a nepřibrat. Sibu mi pomáhá jídlo vůbec neřešit, za což jsem mu vděčná. Možná jsem opravdu nepřibrala jak hovado jen proto, že jsem hodně aktivní. Sportuju odjakživa min. 2x týdně, ale spíš častěji a výsledky? Celulóza a nerovnoměrně nachmoucané tukové boule na svalnatém těle. Nejsem celkově objemná, ale to maso je na mně prostě divně narovnaný. Nejšpekatější část těla - kolena - fakt bizár Jinak děkuji za fota Francescy a za názory vás všech. Francesca mi vůbec nepřijde nijak monstrózní, prostě trochu oplácaná, ale slušivě a ***y. Ta fotka zezadu - jako kdybych koukala do zrcadla. Je možné, že mám narušený vnímání reálných proporcí vlastního těla, ale podle mě je to totéž, jako bejt tlustej. Tak jsem asi anorektička. Co se dá dělat. Prostě se sama sobě nelíbím. Když zjistím, že se sama sobě nebudu líbit ani s 60 nebo 58 kily, tak se na celý hubnutí vykašlu a objednám se na terapii. Celej život poslouchám, jak jsem tlustá, neohrabaná, k ničemu (nojo - matka) a tak se mi to možná tak zakořenilo, že se tak i vidím ve skutečnosti. I když podle serveru www.idealni.cz, kterej se zaobírá poruchama příjmu potravy mám jen 2 příznaky anorexie: snahu omezovat se v jídle a potřebu nadměrně kontrolovat svou hmotnost. Jsem pošuk, ale kdyby se mi rozbila váha, tak to asi nepřežiju. Musím se vážit každej den, abych se najednou neprobrala s 5ti kily navrch (čehož jsem schopna dosáhnout klidně za týden - viz. Vánoce).Viděla jsem i staré fotky Jozinky a ta má teď fakt tajli... Ty původní, pravda, tam je ta figura dooost kulatá, ale teď krásná zdravá mladá maminka. Respektuju tvoje hodnocení mého chování, ale dokud se mi to nějak nevymstí, tak v tom budu pokračovat, protože jsem teď tak šťastná a spokojená, jako nikdy předtí m
nová
svetluska2
| 5. 3. 2011 09:00
Zdravím všechny Jsem tu nová a chtěla jsem se zeptat, jestli je sibu i na předpis nebo je ho možné koupit už jen přes net...Jaký je rozdíl cen - předpis x net? Strašně moc děkuju za info!
Z druhé strany
Francesca
| 4. 3. 2011 23:05
Opačná strana ráje
Hele... a dokážete si představit, že i přes tuhle postavičku si čas od času připadám, že vypadám dobře? Pro vás to možná bude k smíchu, pláči, nepochopitelné. Ale je to tak. Fakt. To bude asi tím mým mrnětem a přříííšerným nepořádným manželem a jeho smradlavýma ponožkama. Asi se tomu říká štěstí.
Ale zpět do reality. Mám BMI 31, tak jsem tlustá. Oficiálně. A lidi se na mě taky u bazénu dívaj divně, takže bych s tím asi opravdu měla něco dělat, že?
Co to je tloušťka
Francesca
| 4. 3. 2011 22:54
Milé zlaté Lootseek a Krucifox, nemusíte listovat o stránky zpátky, abyste porovnali, jak vypadá tlustá ženská, pro kterou byl určený Sibu Tady jsem v plné kráse. Je to pár minut starý snímek. No, bylo i o téměř 4kg hůř. Ale na mě se to počítám lehce ztratí Schovávám tam obličej, ne že bych se tak styděla za svou tloušťku, tu jaksi neschovám, ale stydím se za to, že beru Sibu a nechci s tím být v reálném životě konfrontovaná. Vždycky jsem byla proti jakýmkoli přípravkům na hubnutí a i teď u každé pilule přemýšlím, jestli jí ještě vůbec chci brát, i když po nich hubnu.
Asi bych i možná dokázala pochopit, že vás vaše váha trápí (a teď se mi chce pronést něco jedovatého o tom, že i mentální anorektičky se trápí svou váhou), ale nechápu, proč Sibu...
Neumím si totiž představit, jak se můžete často nezřízeně přejídat, jak tu píšete a vypadat tak skvěle jako Lootseek? Jak to, že na tom k čertu nejsem taky tak?

Jinak skvělý prostředek na tvarování spodních partií a schazování kil je stepaerobik, bohužel já ho nezvládám, je to pro moje klouby moc velká zátěž, tahat na schůdek tohle tělíčko
vysoká škola hubnutí
krucifox
| 4. 3. 2011 20:47
Jožinko a kde v té knížce je 28denní kůra? Doufám že mám stejnou od autorky Edita Sipeky, nikde jsem tam jídelníček neviděla, spíš tam mluví o tom jak se naučit poslouchat svůj mozek a pak vyprávění o tom jak to celé začalo...no popřečtení sem byla moc nadšená, ta paní je moc sympatická, kéž by to u mě fungovalo
ahoj...
jozinka
| 4. 3. 2011 19:49
lootseek.. jako tak takhle bych chtěla vypadat taky .. to teda... si přijdeš tlustá? nechápu.. jako dobrý no, když člověk přibere pár kg, necejtí se, tak prosím.. ale tlustá teda nejsi, nezlob se.. tím pádem si myslím, že sibu je blbina... chceš li vidět tlusťocha, projeď diskuzi fotek, najdeš nás tu víc.. jak jsme byly krásné na počátku hubnutí... to je tlustá...

já vím, že je to o vůli, ale ani sibu ti v tom nezabrání, jo zpočátku jo .. ale co dál...
sluší ti to a moc...

krucifox... mě nadchla knížka Zhubněte jednou provždy, super.. o ní jsme tady na diskuzi taky s holkama debatily.. je tam uveden jídelníček vč. receptů na 28-ti osmi denní detox těla.. a super.. manža po tom ochudl o 8kg já o 5 a paráda... dle knížky de facto jím do teď.. samozřejmě si člověk něco upraví, ale.. já jsem spokojená, hlavně moje pneumatičky splaskávají a to je pro mě hlavní..
jediné s čím já mám potíž jsou nohy a zadek a jsem prostě smířená s tím, že zadek a nožky nebudu mít nikdá šlank.. ale co, už takhle jsem spokojená.. neříkám, že by se mi 5-8 kg dolů nehodilo.. to jo, ale když to nepůjde, tak to lámat přes kolínko nebudu.. to ne... tak se mějte..
Pro lootseek
krucifox
| 4. 3. 2011 18:58
Ahoj jsem ráda,že tu nejsem taková sama. Víš je mi jasné že si plno lidí myslí že jsem blázen, ale hold když je člověk nespokojený tak dělá všechno možné.Dneska jsem ještě stihla přečíst knížku Vysoká škola hubnutí a musím říct, že mě ta paní dost oslovila, knížku doporučuju. Jinak sibu mi dnes přišlo...učinky: Sucho v puse,žízeň a žádné chuťě na blbosti. Uvidím jak to bude pokračovat dál. Nechci si odpírat jídlo, chci se naučit jíst normálně po 4 hodinách a jakmile to půjde sasmo tak sibu házím do koše :)
Lootseek - doplnění k fotu
Lootseek
| 4. 3. 2011 18:45
V oblečení se ale dost schová, takže bych našla i fotky, kde vypadám jak modelka, ale ten osobní pocit... Jo a omluvte můj výraz - pro ty, kdo to nepoznali hraju zrovna volejbal
Krucifox - pozoruhodnost
Lootseek
| 4. 3. 2011 18:35
Je zajímavé, že sdílíš můj názor na hubnutí při normálním BMI pro lepší pocit a úplně chápu Tvé argumenty o pocitové a reálné tloušťce, stejně jako o nerovnoměrném ukládání tuků. Na druhou stranu si teď připadám jako tlustoprd největší, protože při stejné výšce začínáš hubnout z váhy, která je plus minus mým cílem. Navíc tvůj cíl je už je na hraně podváhy... Zkus si vypočítat svoje BMI. Výbornej kalkulátor a pár dalších rad je třeba zde:http://http://www.hubnuti-jak.cz/bmi/index.php. Já jen abyste viděli, jaké to je být v normě a přesto tlustá vám sem pošlu fotku z letošního léta s mými 173/68 - jestli vám budu připadat akorát, tak hážu sibu do koše a uznám, že jsem magor :)

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
30. 6. 2025 18:18
14593
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
30. 6. 2025 13:10