Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

adi.nebo sibu.
KLARIS
| 2. 3. 2011 11:05
Ahojky všem, čtu hodně diskuze a názory, já teda spíš chodím na diskuze o adipexu, ale jak zde nekdo píše, že by do adipexu nešel, tak já zase musím říci, že jsem ho brala několikrat a neřekla bych že je navykovy, myslim si, že je lepší jak sibu.i když ten jsem nikdy nezkoušela, ale pořád je adipex jediny na hubnutí, který zustal na lékařsky predpis, takže bych spíš sla do neceho, co se u nás dá v lékárně koupit, a co na hubnutí zustalo, ke všemu je clovek pod lekarskym dohledem- pokud ho nema od nekud jinud, a treba muj doktor me hlida a vse se mnou konzultuje.Mám v okoli radu lidi co adi.bere a nikdo mi nerekl, že by na nem byl zavyslej, takze je to spis otazka nazoru.
Sibutramin
matettka
| 2. 3. 2011 09:58
Dobrý den,

vidím, že se na tomto tématu znáte velice dobře. Já si prošla několik stránek a ptala jsem se i kamarádek co o tom ví. Chtěla bych sibutramin zkusit. Můžu se zeptat, nebo poprosit o informaci od kterého obchodníka si ho koupit? Je tam nějaká paní z dnešního dne co vložila příspěvek o prodeji. Znáte jí?

Děkuji a přeji krásný den

Matettka
Pravda pravdoucí
Lootseek
| 2. 3. 2011 08:28
Díky za boží názor. Koukala jsem na Tvé starší příspěvky a vím, že jsi ostřílenej odborník. Do Adipexu bych ale nešla, protože to je po chemické stránce něco jako pervitin - obsahuje efedrin, amfetamin, prostě nějaký psychostimulans a je tudíž návykový. Pusť si Requiem for a Dream :) Mám z něj mnohem větší respekt než ze Sibu...
Sibu
weja
| 2. 3. 2011 08:11
Ahoj holky, koukám, že už se tu zas rozjíždí diskuze na téma pravost/nepravost Podobný téma se tu řešilo už tak před půl rokem, nikdo nepřišel s ničim přesvědčivym, každej měl svůj názor, kterej se mu snažil druhej vyvrátit a během snad jednoho večera jsme se tak pohádaly všechny tady, že dost holek zmizelo Takže nejlepší rada? Vykašlete se na to! Už když ste si sibu kupovaly, věděly ste, že je to z černýho trhu, riskujete, možná vám dojde paralen, ale i když dojde něco, co vypadá jako sibu, nikdy nebudete vědět, co to je a stejně ste ochotný strčit si to do pusy! Jediný, čeho sme dosáhly tenkrát, byl příspěvek jedné z prodejkyň, něco ve smyslu "já to mám poslané z Ameriky, odkud to mají oni, to já už nevím". A co? je pravda, že líp zní, že je to z Ameriky (což pro ní je), než že je to z Číny..

Tak se asi vykašlete na pátrání, stejně nic nevymyslíte A pokud vám sibu zabírá, tak žádný stresy a užívejte hubnutí

Jinak aby to nevypadalo, že jen moralizuju.. Já jsem sibu brala od dubna do června a shodila sem z 93 na 78 - 80 kilo, Takže jsem s ním byla naprosto spokojená! Teď mám zpátky 84, je to děsný, ale furt to není tak hrozný jako předtím, ale chtěla bych dát něco ještě dolů. Sibu na mě už ale nějak nefunguje, tak přemýšlím o Adipexu.. Jenže moje doktorka mi ho nepředepíše a přes net se mi kupovat nechce...
Srdíčko
Lootseek
| 2. 3. 2011 06:49
A jak vám, ženský, bouchá nebo bouchalo srdíčko na lécích s obsahem sibu? Mně se mírně zvedla tepovka. Nechci plašit, jde o častej příznak, kterej většinou odezní (dle lékařských pramenů), ale jen bych se ráda zeptala, jak to bylo u Vás
GE TM
Lootseek
| 2. 3. 2011 06:46
Jak by mohla asi firma dodávající něco na černý trh inzerovat na internetu touto cestou? To by jim asi am. vláda brzo zatla tipec. Jinak na příbalovém letáku i krabičce je, že je to pouze na předpis, tudíž jediné, co je na tom "černé" je to, že obejdeš legislativu EU a vynecháš návštěvu doktora (ten ale standardně pouze měří tep a tlak, což si můžeš kontrolovat sama a vysadit v případě toho, že ti tyto hodnoty vylezou nad normu). Donedávna to bylo u nás na předpis bez problémů (teda pro lidi s velkou nadváhou a obezitou) Zároveň je také dobré projít si svou anamnézu a podívat se na další možné kontraindikace. Btw. řekla jsem si, že prověřím tu tvou hypotézu se sídlem, tak jsem si našla am. verzi stránek firmy Sony (první, co mě napadla) a sídlo tam taky nenajdeš.A jestli žeru nějaký stračky, tak funkční, pač mám 2 kg dole za 5 dní..
Lootseek - firma GE -TM labs
Francesca
| 1. 3. 2011 23:00
Asi si hraju úplně zbytečně na Sherlocka Holmese, ale nepřijde Ti na stránkách téhle "americké firmy" něco zvláštního? Není tam absolutně žádný kontakt na firmu (sídlo, adresa), ani nic jako naše IČO, apod. A když název firmy projedeš vyhledávačem na googlu, vylezou Ti pouze inzeráty na prodej anabolických steroidů od téhle firmy. Koukám, že bude asi tak legální, jako je můj zdroj. Webové stránky takového formátu a plastikové dózičky s etiketou asi není zas tak složité vyrobit ani pro nelegální výrobce. Tím opravdu netvrdím, že to, co máš, není Sibutramin, určitě bude, když na Tebe funguje, ale nepřijde mi fér, že ten, kdo ho prodává, si tvrdí, jak je z legálního trhu v Americe. Samozřejmě, že se můžu plést, ale hodně bych se divila.
Diskuse na tohle téma proběhla už i tady
http://diskuse.doktorka.cz/…ipex/archiv/510/
On se asi ten Sibu líp prodává, když je "originál z Ameriky". To já dostala na otázku, odkud ten můj Sibu je, odpověď ve smyslu: pouze prodávám, výrobce osobně neznám. A vyrábí ho buď legální firmy přímo jen pro černý trh, nebo prostě někdo někde... ale nebojte, budete účinky příjemně překvapena. Což taky jsem
super úspěšné hubnutí
Barunka34
| 1. 3. 2011 21:50
Ahojky všem,

Ráda bych souhlasila s příspěvkem Káti,také jsem tomu dlouho nevěřila,chodila cvičit a pořád se mi nedařilo zhubnout tak jak bych si přála. Nakonec jsem se odhodlala a zkusila si objednat ten SLIMEX,.Hned od prvního dne jsem tyto tabletky na sobě pocitovala a výsledkem bylo že jsem za měsíc schodila 6 kilo.Stále si choím zacvičit a dále beru tabletky.Je skvělé že se dají objednat po jednom platíčku což je 10 tbl. a nemusíte si hned objednávat 50 nebo 100tbl.Na tomto emajlu jsem si je objednala i komunikace proběhla výborně.Takže holky doporučuji,léto se blíží. sibutramin15@seznam.cz
Francesca
Lootseek
| 1. 3. 2011 07:28
Není zač. Webovky výrobce jsou www.getmlabs.com a posílám i foto :)
Pro Lootsek
Francesca
| 28. 2. 2011 21:54
Ahojky, díky za Tvoje příspěvky, alespoň můžu srovnat, jak Sibu funguje na někoho jiného Jen bych se chtěla zeptat - mám jiný zdroj Sibu než Ty, je na tom Tvém americkém Sibutraminu uvedený výrobce? Název firmy? Mohla bys ho sem napsat, progooglovala bych si ho. Když jsem hledala americké výrobce Sibutraminu, žádné jsem sama nenašla. A říkám si, že by to přeci neměl být problém, když je tam Sibutramin legální. Nejspíš to ale s vyhledávačem až tak dobře neumím
Odpovědi
Lootseek
| 28. 2. 2011 16:20
Asi by se tu sice našli lidi s větší zkušeností, ale povím ti, co vím. Americký sibutramin opravdu vypadá jako modrobílá kapsle bez označení. Jsou dealerky, které je prodávají po pár kusech, ale já koupila celé balení, tudíž mám i originál butelku a krabičku. Sibutramin byl v EU stažen z prodeje díky - dle mého názoru - nepříliš přesvědčivému výzkumu o možných dopadech na kardiovaskulární systém. Ty výsledky nebyly nijak signifikantní, protože to zkoumali na obézních, kteří mají i tak zvýšené riziko výskytu cévních a srdečních příhod obecně. Nicméně teď se dá koupit na netu od různých dealerů a ceny se různí. Např já jsem dala za 100 tablet 2.700 Kč. Bere se 1 tabletka denně a funguje na jiné bázi než adipex. Adipex, jakožto klasické anorektikum, je v podstatě silný stimulans. Obsahuje amfetamin nebo něco na ten způsob. Může být tedy i návykový a nesmí se brát déle jak 3 měsíce. Sibutramin funguje přímo v mozku v centru slasti, kde blokuje funkce některých neurotransmiterů, takže člověk nemá hlad a nehoní ho mlsná. Původně se testoval jako antidepresivum a není divu, protože třeba na mě tak působí Pokud máš normální tlak a normální tepovou frekvenci, nemáš v anamnéze žádné závažné choroby, tak se není vcelku čeho bát. Když si vygoogluješ příbalový leták Meridia, Lyndaxa a nebo rovnou Sibutramin Sandoz (co se dřív předepisovaly a nyní jsou zakázány), tak se tam dočteš všechny potřebné kontraindikace. Jinak Adipex je podle mých informací stále k dostání, avšak na lékařský předpis s tím, že málokterý lékař ti ho předepíše, pokud nemáš obezitu, tj. BMI nad 30. Snad jsem Ti odpověděla dostatečně. Těší mě, že jsou lidé, kteří si zjišťují informace a nejdou do toho po hlavě a nebo to naopak rovnou nezavrhují.
sibutramin X adipex
kleopatra
| 28. 2. 2011 15:52
ahoj,
koupim za rozumnou cenu sibu, ci vymenim za adipex(zbyle tablety z lekarny)...adipex me nezabral, neshodila jsem ani kg, tak jsem jej vysadila...
Sibutramin
matettka
| 28. 2. 2011 14:37
Dobrý den,

jsem tady poprvé a chtěla bych mooooc poprosit o radu, neboť se již delší dobu snažím dostat nějaké to kilo dolů. Vyzkoušela jsem nespočet diet, ale bohužel. Kamarádka si objednala od jisté paní Mirečky sibutramin (modro-bílá pilulka bez žádného označení) a zhubla po měsíci cca 5kg. Chci se zeptat je tato tabletka opravdu sibutramin? nebo vypadá jinak? Je lepší Adipex? Kolik tabletek denně se užívá? Kolik Adipex stojí? Dá se nechat předepsat u lékaře? Dá se koupit i přes internet? Jak taková tabletka vypadá?

Děkuji moc za odpovědi a názory.

matettka
První dojmy
Lootseek
| 28. 2. 2011 07:36
Ahoj ženy!
Vím, že to je zatím dost předčasné, ale nedá mi to, abych se s vámi nepodělila o svoje první dojmy ze Sibutraminu. Je mi totiž naprosto BÁJEČNĚ Nemám zatím ani jeden z výše popisovaných vedlejších účinků a navíc se cítím úplně bezvadně po psychické stránce. Mám pocit, že si můžu opravdu vybírat, co budu jíst a moje tělo nebaží po žádným junk foodu - nezdravých smažených s....ách. Navíc nebažím ani po cigaretách a normálně zapomínám kouřit Místo toho jsem více aktivní, dobře vstávám, dobře spím a mám chuť pouštět se do úklidu a jiných činností, které mě normálně nijak nevzrušují, ne-li přímo prudí. Kdybych byla bývala členem kontrolní skupiny v době, kdy se sibu testoval jako antidepresivum, asi bych byla jednou z mála, na které to má opravdu tento efekt. A co se týče hubnutí, tak je více než jisté, že to půjde, ačkoli nemám nadváhu. Jím konečně ne proto, že musím, ale protože chci a je mi úplně jedno, jestli žužlám jablko nebo celozrnné plátky, protože mě to prostě uspokojuje. A taky tady někdo říkal něco o ***u na Meridii - že je větší chuť a požitek. Myslím, že to funguje i se sibu. A nebo je to celé placebo efekt. I když v tom případě ten nejsuprovější Jo a objednávala jsem od sibutramin.adipex@gmail.com. Vše přišlo v originál balení s příbalovým letákem, americká výroba, pohodově na dobírku. Navíc paní je milá, probere to s váma a zodpoví dotazy. Tak se mějte a nedejte na sejčky - každý svého štěstí strojvůdce!
dieta
kattyka
| 27. 2. 2011 19:51
Dobrý den chtěla bych si sibu taky pořídit můžete mi prosím dát kontakt od koho? můj mail k .-a.-t.-a@seznam moc děkuju
Pár užitečných odkazů
Francesca
| 25. 2. 2011 22:57
Jinak co jsem tu pročítala diskusi, přišlo mi, že spousty holek k Sibutraminu přistupují dost naivně (pardon, pokud jsem se někoho dotkla). Doufají, že Sibutamin je něco, po čem se hubne. Ono se nehubne po Sibutraminu, ale proto, že omezuje chuť k jídlu, tj. je dobrý pro ty, co fakt žerou a žerou - jako já Kdo už se stravuje zdravě a cvičí, tak mu to asi k tomu, aby zhubnul z 55 kg na 52 moc nepomůže.
Tady jsou příbalové letáky k Sibutraminu, když byl ještě legální, je dobý si je přečíst už jen pokud máte nebo můžete očekávat nějaké zdravotní problémy, nežádoucí účinky, nebo prostě proto, aby vás (nás) někdo neoblbnul tím, že je to naprosto neškodný lék vhodný pro každého:
http://www.lekarna.cz/…-tobolky-138631/
nebo
http://www.lekarna.cz/…00x15mg-tobolky/
A tady je ještě jeden odkaz Státního ústavu pro kontrolu léčiv o padělcích Sibutraminu. Je to zrovna takové balení, jako jsem si koupila. No, alespoň mám trošku větší jistotu, že beru opravdu sibutramin a ne nějaký jiný "sajrajt" Je tam opět seznam toho, co může Sibutramin způsobit.
http://www.nebezpecneleky.cz/…rfeit/detail.php?…

Třeba se tyhle odkazy budou někomu hodit a ostatní tím neurazím - prostě je dobré vědět, do čeho jdeme
anonym
| 5. 2. 2012 11:28
TO Francesca: Mila Francesco, muzu se zeptat, kde jsi lek sehnala? predem moc dekuju za podpoved, Magda
Začínám schazovat s berličkou
Francesca
| 25. 2. 2011 22:18
Ahoj, jsem tu nová a přidávám se k řadě těch, co se snaží schodit nabraná kila s berličkou Sibutraminem. Je mi 33, mám 160cm a momentálně vážím 82kg. Většinu jsem nabrala v těhotenství, ale mé dceři už je 2,5 a ještě v lednu platilo, že jsem spíš přibírala, než hubla.
No, už se na sebe nemůžu ani podívat a nechci se do práce vracet v takovémhle "stavu", tak jsem před několika týdny začala 2x týdně chodit plavat a doma se trápím na rotopedu. Jenže to jídlo... Přes den se držím, ani se nepřejídám, ani nehladovím, ale večer mě chytne žravá a sním 4 chleby, dál třeba celou studentskou pečeť a ještě na to celý čipsy...
Pravda, poslední 3 týdny bojuju, co se dá, ale s nevalným účinkem, zhubla jsem kilo. Tak jsem si objednala Sibutramin a doufám, že mě zbaví mých večerních záchvatů žravosti. Dnes jsem měla 3. tabletu, první 2 dny jsem neměla vůbec chuť na jídlo (ani večer), dneska už to tak jednoznačné nebylo, protože mi bylo nějak špatně, chytla mě migréna... No, zřejmě jsem toho snědla až moc málo, tak jsem přidala na jídle a teď večer už je mi OK a mlsná mě nehoní. A hele... asi už mám za ty 3 dny další kilo dole. Tak uvidíme, jak to půjde dál. Jen si musím dát pozor, abych jedla nějak rozumně, žádné hladovění. Protože nechci Sibutramin brát dlouho, nebude to nic moc zdravého, to si přiznejme. Až doberu 50. tabletu, bude to už jen a jen na mě. Ale to si snad zatím zvyknu tolik nemlsat
Vysvětlení pro Trujillo
Lootseek
| 25. 2. 2011 16:44
Děkuju za tipy a informace Já na BMI moc nedám, protože rozhodně nevypadám "v normě". Je mi 25, mám 173 cm a 69 kg, ale z toho mám pocit, že jsem tak nějak samý tuk a na docela podivných místech A přitom pravidelně cvičím a tak. Mám pocit, že se hlavně likviduju hladověním střídaným s bagetama a hambáčema - to je můj problém. Kdybych se naučila jíst tak, jak se má, budu se cítit i vypadat lépe. A hlavně kdybych se já blbec nepouštěla do nesmyslných diet v minulosti, které akorát zpomalují metabolismus. Třeba se tady najde ještě někdo jiný, kdo bude přesně vědět, o čem mluvím.

Ráno ve schránce nic, tak snad po příchodu z práce, že bych začala se Sibutraminem zítra. No a když to nepůjde, zbytek tablet střelím. Je vidět, že je o to poměrně zájem... Tohle je to jediné, co jsem ještě nezkoušela, tak uvidíme. Přeju, ať se daří!
to Lootseek:
trujillo
| 25. 2. 2011 12:47
Ahoj,
pokud nemáš nadváhu, není to úplně vhodný... ale chápu, že bez toho to nejde, taky mi to nešlo. Nebyla jsem obézní, měla jsem jen nadváhu, BMI 25, nebo lehce nad 25. A šlo to celkem dobře, hlavně 1. měsíc. Chce u toho fakt dodržovat nějakou životosprávu- dělat si svačiny, já si třeba dělám ovocný saláty, nebo si beru zeleninu, snažím se jíst dost vlákniny (urychluje metabolismus) a pít neslazený nápoje....bez mlsání bych se asi neobešla, ale tak max. 2krát týdně.
Tak ať se ti daří, já jsem zhubla na BMI 23....
Začínám
Lootseek
| 25. 2. 2011 07:51
Ahoj všechny. Dnes bych dle všeho měla objevit ve schránce doručenku a následně pak na poště Sibutramin 20. Potřebuju dát dolů tak 10 kg a hlavně srovnat svoje stravovací návyky. Četla jsem tu, že na lidi, co nemají nadváhu to nezabírá, ale pokusím se tuhle doměnku vyvrátit. Použiju ho jako berličku, abych se přestala ládovat nezdravým jídlem a začala jíst tak, jak mám. Pohyb mám pravidelný. Je tu někdo, kdo má zkušenost s hubnutím těch "posledních" nebo neuváženě nabytých kil? Poslední kapka pro mě byla to, že jsem po Vánocích přibrala 3kg na dost nešťastném místě a jsem neschopna se opanovat a shodit to. Doufám, že mi Sibutramin pomůže se nerozežrat, protože kdybych pokračovala takhle dál, do roka mám metrák
hubnutí a tabletky
sarah361
| 24. 2. 2011 17:15
zapomněla jsem napsat ????? jestli se to dá napsat i u lékaře - omlouvám se
hubnutí a tabletky
sarah361
| 24. 2. 2011 17:08
holky a dá se to napsat i u lékaře - přeci jenom je lepší, když je kontrola - momentálně beru adipex, už několikrát jsem ho měla a znáte to, pak starosti a radostně zhozená kila opět nahozená . Moje tělíčko si zvyklo na adipex, takže mám jen trochu omezené chutě, ale aspoň něco, cvičení mi nebylo doporučeno - zdravíčko trochu zlobilo
, ale je fajn, že mě nabuzuje, tak aspoň trochu funguju
hubnutí a tabletky
sarah361
| 24. 2. 2011 17:08
holky a dá se to napsat i u lékaře - přeci jenom je lepší, když je kontrola - momentálně beru adipex, už několikrát jsem ho měla a znáte to, pak starosti a radostně zhozená kila opět nahozená . Moje tělíčko si zvyklo na adipex, takže mám jen trochu omezené chutě, ale aspoň něco, cvičení mi nebylo doporučeno - zdravíčko trochu zlobilo
, ale je fajn, že mě nabuzuje, tak aspoň trochu funguju
Adipex
snebi
| 24. 2. 2011 13:22
Ahoj, taky jsem se chtěla zeptat jestli ještě prodáváš ten Adipex a eventuálně za kolik. Děkuji
sibutramin
trujillo
| 23. 2. 2011 20:29
Ahoj,
sibutramin 20 mg funguje velmi dobre, mela jsem ho od songare@hush.com ... cena je vyssi nez u adipexu, protoze je z dovozu, ale ta pani je solidni, poradi, pomuze a neni to podvodnice.
sibutramin
klempa
| 23. 2. 2011 08:51
Ahojte...som tu nova a chcela by som poradit co sa tyka sibutraminu 20mg...vie mi niektora z Vas zohnat balenie?Dakujem
jozinka
cikynka
| 22. 2. 2011 22:15
ahoj.. tak to je paráda, že jsi dokázala bojovat ... jsem tady nová, čtu si příspěvky .. a chytám se každého stébla.. jsem totiž po porodu rok a půl a nemohu sundat cca 22kg, přesto se nepřejídám, mám pohyb atd... při své výšce 182cm mám 90kg ale před porodem jsem měla 68kg. Lékařka mi žádné léky nenapíše - poradila mi nežrat a na gynekolog. mi řekal, že nejsem tlustá ... takže to mám marné... a jak tady čtu tak je jsou v tom i podvody co se týká prodej léků... nečetla jsem tvoje všechny příspěvky... ale můžeš mi poradit jak s tím bojovat? prosím tě piš mi na email petra.sediva@centrum.cz. děkuji Petra
meridia
add11
| 22. 2. 2011 21:24
nevíte někdo kde koupit meridii? díky
dipex cena
add11
| 22. 2. 2011 21:16
kleopatra : ahoj a za kolik bys prodala ten adipex? díky

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí