Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
adi.nebo sibu.
KLARIS
| 2. 3. 2011 11:05
0
0
Reagovat!
Pár užitečných odkazů
Francesca
| 25. 2. 2011 22:57
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Podobný téma se tu řešilo už tak před půl rokem, nikdo nepřišel s ničim přesvědčivym, každej měl svůj názor, kterej se mu snažil druhej vyvrátit a během snad jednoho večera jsme se tak pohádaly všechny tady, že dost holek zmizelo
Takže nejlepší rada? Vykašlete se na to! Už když ste si sibu kupovaly, věděly ste, že je to z černýho trhu, riskujete, možná vám dojde paralen, ale i když dojde něco, co vypadá jako sibu, nikdy nebudete vědět, co to je a stejně ste ochotný strčit si to do pusy! Jediný, čeho sme dosáhly tenkrát, byl příspěvek jedné z prodejkyň, něco ve smyslu "já to mám poslané z Ameriky, odkud to mají oni, to já už nevím". A co? je pravda, že líp zní, že je to z Ameriky (což pro ní je), než že je to z Číny.. 
A pokud vám sibu zabírá, tak žádný stresy a užívejte hubnutí 

Jo a objednávala jsem od sibutramin.adipex@gmail.com. Vše přišlo v originál balení s příbalovým letákem, americká výroba, pohodově na dobírku. Navíc paní je milá, probere to s váma a zodpoví dotazy. Tak se mějte a nedejte na sejčky - každý svého štěstí strojvůdce!
Já na BMI moc nedám, protože rozhodně nevypadám "v normě". Je mi 25, mám 173 cm a 69 kg, ale z toho mám pocit, že jsem tak nějak samý tuk a na docela podivných místech 
. Moje tělíčko si zvyklo na adipex, takže mám jen trochu omezené chutě, ale aspoň něco, cvičení mi nebylo doporučeno - zdravíčko trochu zlobilo