Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

ano-ne?
krucifox
| 4. 3. 2011 13:03
No žádnou aktuální fotku zatí nemám, ale klidně dám ať se zasmějete :D No dobře a pokud bych se teda rozhodla jít jinou cestou máte někdo nějaké rady...diet je všude plno, člověk se v tom nevyzná.Každopádně pokud tady nejsem jediná, tak by mě zajímalo co ty ostatní slečny, když to zkusili pomohlo jim to vůbec, neměly spíš problém ?
krucifox..
jozinka
| 4. 3. 2011 12:54
docela bych tě chtěla vidět jak vypadáš.. nemáš foto? že bys sem dala??
krucifox..
jozinka
| 4. 3. 2011 12:49
Rozumím tomu, že mít o 10kg víc než dříve je mazec, ale mě je jedno jestli máš navrch 3 nebo 10 kg, jen mi nejde na rozum, že sáhneš po sibu, to je pro mě nepochopitelné..
kdyby nešel na černo sehnat, dr. by ti ho jistě nepředepsal/a, nebo myslíš že ano?

samozřejmě že tohle je diskuze pro všechny, jen se nezlob, tohle mě vždycky nadzvedne ze židle..
prostě mi přijde divný, když se do sibu vrhá někdo s tak nízkou váhou, jako jsi ty.. ale nejsi tady jediná neboj..
z mého pohledu je to bláznovství.. budu ráda, když sem budeš chodit dál.. ale já být na tvém místě, nešla bych do toho...
ano-ne?
krucifox
| 4. 3. 2011 09:36
Jožinko víš pokud máš ten pocit, že podle tebe hubený holky tady nemají co dělat, tak já tea odejdu, ale myslela jsem že tahle diskuze je pro všechny a nikde není napsané jen od 70kg navch. Ty říkáš, že si mám zkusit mít 100kg, ale ty si zas zkus mít tolik co já a pak najednou přibrat 10kg, taky by jsi z toho nebyla moc na větvi,prostě každý má svůj standart, který by nechtěl měnit, A neboj určitě až budu čekat mimčo tak dost přiberu. Hold mě ta vaše diskuze oslovila tak že jsem si ji přečetla téměř celou.
ano-ne?
krucifox
| 4. 3. 2011 09:21
Tuhle reakci jsem přesně čekala. Víš já si myslím, že jsme na tom všechny ženský uplně stejně a je jedno jestli máš 100kg a nebo 60kg. Jde tady o svůj vlastní pocit. Neříkám, že se tím futruju pořád, to bylo obrazně řečeno. Jen když to tady čtu, tak sem myslela, že by mi to pomohlo navyknout si na zdravou stravu. Mám kamrádku ta má nejmíň 80kg, ale je to tak nádherná ženská a má to na těle tak krásně rovnoměrné, že se po ní chlapi otáčejí víc jak po mě, která má 6kg, ale hold jí genetika nadělila malá prsa, takže každé kilo navíc vypadá s vrškem dost nerovnoměrně.
ano-ne?
krucifox
| 4. 3. 2011 09:20
Tuhle reakci jsem přesně čekala. Víš já si myslím, že jsme na tom všechny ženský uplně stejně a je jedno jestli máš 100kg a nebo 60kg. Jde tady o svůj vlastní pocit. Neříkám, že se tím futruju pořád, to bylo obrazně řečeno. Jen když to tady čtu, tak sem myslela, že by mi to pomohlo navyknout si na zdravou stravu. Mám kamrádku ta má nejmíň 80kg, ale je to tak nádherná ženská a má to na těle tak krásně rovnoměrné, že se po ní chlapi otáčejí víc jak po mě, která má 6kg, ale hold jí genetika nadělila malá prsa, takže každé kilo navíc vypadá s vrškem dost nerovnoměrně.
lootseek
jozinka
| 4. 3. 2011 09:18
a myslím si, že i kdyby se u tebe hubnutí zaseklo.. zase až tak se moc nestane ne??? mít tvou výšku a váhu... tak jsem vysmáááááááááááááátá.. jj, každej to holt máme nastavené jinak... my co měli metrák, a sundali jsme víme... měřítko je jiné.. no...
lootseek
jozinka
| 4. 3. 2011 09:14
Neboj se, ono to takhle dál nepůjde, navíc ty 3 kilča jsou jasná, zpočátku to jde vždycky rychle, vezmi si, že si začla méně a pravidelně jíst, teda předpokládám to.. .tak že.. pro tělo šok a váha se hne směrem dolů, pak to takhle rychle nepůjde, neboj.. u mě to zpočátku bylo taky tak...
krucifox..
jozinka
| 4. 3. 2011 09:12
Vítám tě... tady.. i když si myslím, že člověk jakko tu tu svým způsobem nemá co dělat.. nezlob se na mě, ale co by leckterá tady z nás za tvou váhu dala... vážit jako ty ač se svou výškou 167cm, byla bych šťastná.. jsi další z těch, u kterých opravdu nechápu , že nad sibu vůbec uvažují.... myslíš, že by ti ho doktor napsal...? kdyby byl? asi ne viď.. no zamysli se nad tím...
ale dostává mě, že sem klidně napíšeš, jak se futruješ hranolkama, zapíjíš to colou, přejídáš se.. a co chceš po sibu... ? na chvíli ti chutě zastaví.. ale co potom? shodíš pár kilo a zase se budeš přejídat... no promiń.. nechci se tě dotknout... ale prostě nějak tohle nepobírám..

Jak už jsem zde několikrát napsala, každé z tvé řady, které jsou hubené jako kozy a vystoupne jím bříško či jíná část těla a hned už jééééééé, tak sibu pomůže bych fakt nasadila takových 90-100 kg, aby ste pochopily zač je toho loket...

pěkný den a víkend všem tady...
ano-ne?
krucifox
| 4. 3. 2011 08:52
No měřím 174cm, jenže pro člověka, který několik let vážil kolem 53kg a ted najednou vidím že se mi udělaly tukové zásoby na břiše, nohách atd....prostě se necítím ok a hrozně mi to vadí, asi to zkusím na měsíc, potřebuju si odvyknout od toho přejídání a když nebude chut tak budu moc jíst zdravě, u mě bylproblém že jsem třeba 2 týdny měla upravený jídelníček, ale stačilopřijet k příteli a už sme zase vesele pili colu, jedli čokoládu a k obědu hranolky..,..děs. Budu se snažit nějak hýbat, doporučil by mipopřípadě někdo nějakou dobrou knížku na dietní jídla a nějaké učinné cvičení? Jsem tu nová, tak pokud se opakuji tak se omlouvám.
Každý svého štěstí...
Lootseek
| 4. 3. 2011 06:56
No já si myslím, že to není bez rizik. Furt mě straší to srdíčko a další možná rizika. Pravda je, že pokud to funguje, jak má, tak člověk zhubne, protože jídlo mu začne být ukradený, takže se automaticky přestane přežírat a přehodnotí jídelníček. Jsou ale lidi, co to na ně funguje trochu moc. Třeba já mám další kilo dole a 3kg za 6 dní je nezdravé a fuj, tudíž jsem si dnes vysypala na lžičku jen půl kapsle, tj. cca 10mg - jako bývala ta slabší Meridie a uvidím, co to udělá. Jsou tři možnosti. Buď budu hubnout i tak, ale pomaleji nebo to půjde stejně rychle (to bych asi začala brát obden nebo na čas vysadila) a nebo chytnu žravou Tak hubnutí zdar!
Krucifox
Francesca
| 3. 3. 2011 22:55
Krucifox, kolik Ti je a kolik měříš?
Víš...kdybych měla 60kg, tak bych se cítila hubená. Doslova.I při mých 160cm. Ale to je opravdu o osobním pocitu. Nevím. Lootseek by Ti k tomu určitě řekla víc, je taky jedna z těch "muších vah", které zkušejí Sibu. Třeba bys s ním míň jedla, to si myslím že určitě, třeba bys i zhubla... Ale jak dlouho chceš Sibu brát a hlavně až vysadíš, jak si to chceš udržet? Když nebudeš mít tohle srovnaný v hlavě, tak mi to přijde zbytečný, cpát do sebe chemii. Pohyb je základ! Třeba i po večerech jen doma. Já na rotoped lezu nejdřív ve 21hod a plavat chodím taky až když dám dítě spát. Jde to se skřípěním zubů, ale jde to. Snad to zvládnu i za pár měsíců, až začnu chodit do práce
ano-ne?
krucifox
| 3. 3. 2011 14:55
Vím, že se teď plno lidí chytne za hlavu,že jsem uplně hloupá,ale chci se zeptat vážím cca 60kg ještě před rokem jsem mívala 53kg. Tudíž o 8kg navrch které nejdou dolů, nemám čas na cvičení protože věčně cestuju přes celou republiku a když jsem u přítele tak se pořád přejídáme.Prostě je neshodím, chci se zeptat....je velká blbost abych těch 8kg shodila sibutraminem? Jde mi o to abych se pořád nepřejídala. Má někdo zkušenost?
Lootseek
jozinka
| 3. 3. 2011 11:06
jj to se ví, že jsem ráda, že tady diskuze žhavě jede dál.. super... ač už sibu dlouho dobu neberu, tak nevadí.. i tak se ráda podělím o zkušenosti, postřehy o to, jak člověk pokračuje po braní sibu , jak si udržuje váhu a tak..
jak píšeš o žracích orgiích, věř, že bych o tom mohla napsat knížku... jsem prase, ale totální kanec na sladké a to ať se hlídám nebo ne v jídle.. prostě když si to tělo řekne, tak jedu, a žeru jak mlejn, upeču nějakou sladkou bombu, to sníme.. pak ještě kaštany, margotky, milku a pod.. jsme s chotěm schopní sežrat tu velikananánskou milku jen my dva... a jak mám pak dobrej pocit...
říkám si, že když to tělo chce, že si o tom řekne, samozřejmě, když si pak říká 14 dní v kuse a já nakynu tak stopuju a končím, že jo... ale jde to.. neodpírat si to, co máme rádi, ale dát si to jen občas a ono se dle mě až tak nic nestane...

mě dnes potěšil doktor, kterej mi dříve sibu předepisoval, ptala jsem je jak je to s práškama, tak mi řekl, že pro mě už nic.. tudíž ani adipex... koukal na mě a bylo mi řečeno, že mám sice "trošku" zadek a nohy, ale že on je docela prej kritickej k ženský figuře a že prej by to šlo.. že by to takhle nechal... tak mi udělal velikáááááááááááááánskou radost, jak jinak... vím o nedostatcích, makám na nich, ale když se to nehne, nehne no.. nebudu se z toho hroutit...

tak holky.. kecání a hubnutí zdar... mějte hezký sluníčkový den...
Super? Tak to je super!
Lootseek
| 3. 3. 2011 07:21
Jsem ráda, že jsi ráda, že tady krandáme a že máme svolení samotné zakladatelky této diskuse. Já osobně, co sem teď lezu denně a furt něco smolím, to považuji za velkou poctuPročetla jsem si celé dva roky diskusí a vím, že Jozinka je jednou z těch, co umí výborně podpořit a nakopnout, motivovat a tak. Zároveň i vím, jak to máš s náma, co jsme v "normě". Já ale přeci jen zastávám názor, že člověk je tak tlustej, jak se cejtí a já navíc mám i objektivně velké mnořství vnitřního i podkožního tuku a v 25 letech mírně zvýšenej cholesterol z těch mejch žracích orgií. Představ si největší smaženej hnus olepenej a to je přesně to, co mi před braním sibu nejvíc chutnalo a nejen to. Měla jsem i vtíravé myšlenky a bojovala jsem s tím dát si/nedat si... Jak magor posedlej. Teď mám klid. Kdybych jedla to, co mi velelo tělo a v takovém množství, tak mám nepochybně 120 kilo. Je super, že sem pořád chodíš a mrzí mě, že se vám trochu zpřetrhal kontakt v té skupince původní... Třeba bude líp.
Těhotenství
Lootseek
| 3. 3. 2011 07:10
Ohledně toho těhotenství (taky by mě to zajímalo) bych brnkla anonymně nějakému gynekologovi a nebo aspoň písla té paní, co mi ho prodala. V příbalovém letáku toho mého se píše, že se nesmí být těhotná a kojit při braní, ale o žádné "ochranné lhůtě" se tam nepíše.
Francesce
Lootseek
| 3. 3. 2011 07:07
Jéééé, to s tím vajglem a tak, to je to, na co se jednou těším, jenže se taky panicky obávám toho, že ze mě bude velryba. Proto si říkám, že je jedna z posledních šancí být krásná. Je zajímavý, jak jsme každej jinej. Na mě to cvičení fakt nemá moc vliv. Cítím se po něm líp, ale daří se mi už jen váha udržet, nikoli zhubnout. Jsem ráda, že si můžu povídat s mladýma maminkama, jako jsi ty. Třeba společně vymyslíme nějakou zázračnou strategii, jak v těhotenství přibrat jenom vodu nahromaděnou hormonálníma změnama do tkání plus váhu miminka s tou jeho plodovou vodou, ale žádný sádlo a necháme si to patentovat Já jsem se jeden čas dost pohybovala ve světě aerobiku a fitness a vím, že čím je člověk starší, tím to jde hůř. Věk je jedním z faktorů, ke kterým se přihlíží i při sestavování cvičebních plánů a redukčních jídelníčků. Každý věk má své jedinečné potřeby.Teď se určo někdo ozve, proč sakra beru sibutramin, když můžu hubnout zdravě. Právě že nemůžu, protože jsem kamikadze v podléhání chutím. Nebyla jsem dosud schopna bez následků jíst jen zdravou vyváženou stravu. Pokoušela jsem se o to snad tisíckrát, ale vydrželo mi to max 3 dny a byla jsem frustrovaná, nervní, mrzutá, něco mi chybělo. Pak jsem to nevydržela a jak feťák jsem si musela dát majonézovej salát a bílej rohlík nebo kebab, pizzu nebo smaženej sýr Fakt jak ten feťák, kterej běží za svým dealerem jsem já utíkala do fast foodu nebo do sámošky. Snad si teď tělo zvyknu na to, co se říká, že se má jíst, protože mi je fakt jedno, co jím. Nemám z toho jídla ten orgastickej požitek jako dřív Francesco, manželé a ponožky, to je hrozná věc... Díky bohu teď jsem zasnoubená s jedním z posledních exemplářů chlapa s citlivým vnímáním nepořádku a chutí pečovat o domácnost fifty fifty. To ale neznamená, že se po svatbě nezmění, nebo že se nezvrhne Přeju hodně sil a výdrže při tvém snažení a dalších hezkých chvil s manželem a ratolestí. A rotoped nevzdávej, třeba se to rozjede rychleji, až si tělo řekne, že to s ním myslíš vážně. Budu držet pěsti
ahoj holky..
jozinka
| 2. 3. 2011 19:52
Zdravím vás všechny tady... koukám, jak se to tady hezky rozjelo.. super, mám radost, že je tahle diskuze aktivní.. super a díky vám za to..

Jak už zde bylo napsáno, tuším že wejou, neřešila bych to, odkud je sibu a jestli je pravý nebo ne.. buď do toho jdete nebo ne.. černej trh je prostě risk.. se vším... nikdo vás do ničeho nenutí.. přece..

Sibu je super berlička, to jistě jo.. jen prostě nějak nepobírám ty "lehčí z nás-vás", které do sibu jdou.. fakticky mi to hlava nebere.. .je vidět, že taková osůbka neví co obnáší nosit 100kg a více... a vůbec neví co je to být tlustá jak čuně... ale když na to máte prachy a nebojíte se že to s váma sekne... jen tak dál..

mrzí mě, že se tady nějak stálice neukazují.. jo jo, bejvávalo.. tak holky.. pokud zavítáte, budu ráda, když něco písnete, je mi tu bez vás smutno...

všem přeju hodně štěstí a ať se kilča hýbou směrem dolů...

(některá z vás tu psala, že čím vyšší věk, tím hůř se hubne... to jako fakt? no , zrovna min. týden jsem četla článěk, že to je jedna z výmluv, když nejde hubnutí, že už nám není 20 nebo že nemáme čas na cvičení, na pravidelné jídlo.. - kdo ví.. ) mějte se..
Hubnu sexem s Lelo vibrátorem....
PavlinkaBezBolesti
| 2. 3. 2011 19:24
undefined

undefinedundefinedundefined

Ahoj holky nedávno jsem si zakoupila na www.bezbolesti.eu své
první pomocníky pro ***uální chvilky.A rada bych vám je představila.Bylo to pro
mě poprvé a dlouho jsem váhala před koupi .Mé hračky se jmenuji Lelo NEA a Lelo
vibrátor.Jak již název naznačuje nepoužívají se v kuchyni, ale v posteli.Můj
partner často cestuje a já když jsem doma sama, je mi hrozne smutno.Lelo NEA je
mala švestička se dvěma tlačítky.Dá se krásně schovat do kabelky a při použiti
je velmi jemná a účinná .Používá se na draženi klitorisu a krásně kopíruje povrch
těla.Dá se použít i při předehře.Lelo vibrátor je přístrojek se 7dmi programy a
vestaveným akumulátorem.Nabíjeni trvá asi 2 hodiny.V provozu vydrží až 6 hodin.Vibrační
programy jsou sestaveny tak aby vás nejprve pěkně naladily na správnou vlnu.A
po zasunuti do vaginy přichází neskutečné slasti.Povrch je ze silikonu a konec pěkně
pružný jako mužský ***.Jen na aplikaci doporučuji lubrikační gel na bázi
vody.Takže určitě navštivte www.bezbolesti.eu a já děkuji.

Těhotenství po vysazení Sibu
Francesca
| 2. 3. 2011 18:42
Tak mě napadá... Nevíte někdo, za jak dlouhou dobu po vysazení Sibutraminu je bezpečné otěhotnět? Sice plánuju jen 50 tabletek, což bude někdy do půlky dubna, ale možná už na podzim, v zimě, bych ráda začala pracovat na dalším miminku. Snad víc než půlroční odstup bude stačit?
Závidim
Francesca
| 2. 3. 2011 18:35
Teda Lootseek, koukám, že jsem měla ušetřit dceři na přesnídávkách a připlatit si u černokněžníků Nemusela bych blbnout na tom rotopedu, fuj. Všechno by šlo, jen po 10-ti minutách už nevím, jak na něm mám sedět, jak mě bolí mé 80-ti kilové pozadíčko Ale ne, jestli dlouhodobě cvičíš a jen teď jsi byla pár dní v klidu, tak to chápu. Určitě máš díky tomu jinak nastavené "spalování". To já roky chodím jen na pomaloučké procházky, při kterých s dcerou zkoumáme každý kamínek, broučka, vajgl A asi bude něco i na tom, že po 30ti se hubne hůř. Jo, ve 20ti jsem zhubla za 4 měsíce jen cvičením a omezením jídla ze 78 na 64 a přes 6 let jsem to držela. Pak jsem se seznámila s manželem, začala mu vyvařovat, rozčilovat se nad jeho věčně někde poztrácenýma špinavýma ponožkama a váha šla až k 70kg. Pak jsem otěhotněla - a je ze mě koule. Jestli se dostanu aspoň k té 70-tce, už si dám sakra pozor!!!! (A manžel si bude hledat ponožky sám). Jen chceme ještě jedno dítě, což znamená, že zas přiberu. Ale jít do nového těhotenství se současnou váhou - to už by byla katastrofa.
Ošemetnost diskusí
Lootseek
| 2. 3. 2011 18:14
Jo a ještě jedna věc mi nedá spát. Vůbec na nikoho neútočím, nic si neberu osobně, jen prostě diskutuju. Vtip je v tom, že jak to není face to face, tak dojde snadněji k nedorozuměním. Nechci nikoho naštvat, naopak... Chci oživit tuhle diskusi a vyměňovat si pohledy na věc v přátelské atmosféře, protože nakonec jsme přeci jen všechny na stejné lodi
Doba se Sibu, ceny a pohybová aktivita
Lootseek
| 2. 3. 2011 17:43
Ten se může výjimečně i dýl. Když byla Meridia, lidi ji brali i rok pod lékařským dohledem. Já si doberu těch svých 100 tabletek a končím. Nebudu riskovat, když už to je "černota". Vrátila bych se k němu pouze v případě jo jo efektu, ale ten taky nepředpokládám, protože váhu si umím udržet. Měla jsem i 79 kilo, ze kterých jsem zhubla na současnou váhu stresem z rozchodu, kdy jsem nejedla vůbec nic a udržela jsem si to tak, že jsem se obden vážila a sledovala, po čem nejvíc přibírám a to pak prostě nejedla a přidávala porce opravdu pozvolna...

***o se to o Vánocích, po kterých jsem se rozežrala a Sibu jsem nasadila z obav před přibráním preventivně, případně jako hever na sebevědomí. Když budu mít ideální váhu, budu se sama sobě logicky líbit víc, než ve velikosti 40. Ale pokud nezhubnu, ale jen najedu na doporučované stravování, tak se prd stane. Zatím se daří obojí

Jinak já jsem dala za těch 100 tbl. od černokněžníků se steroidama 2.700 a dle všeho to byla dobrá investice. Pokud nepočítám trsání v sobotu na plese, tak jsem neměla zatím příležitost se nějak moc hejbat kromě cesty do a z práce a zhubla jsem podobně jako Francesca. Dnes jdu na squash a ta tepovka mi zase klesla k normě, tak jsem zvědavá, jetsli mě tam nerupne herzna Ale pochybuju, protože sportuju už léta a mám i nižší klidovou tepovku než průměrnej člověk, takže snad cajk. Má být 60 - 80 tepů za minutu a já začla plašit při 75ti Asi to byla jen nějaká nárazová záležitost...
odpověd
KLARIS
| 2. 3. 2011 17:26
Ano přesně tak, adipex se může užívat tři měsíce, pak musí byt stejna přestavka taky 3 měsíce a pak se v léčbě zase může pokračovat a jak je to se sibu to netuším, ten se může brát jak dlouho......
K cenám
Francesca
| 2. 3. 2011 15:34
Ceny nejsou u každého stejné, napsala jsem víc prodejcům a jedna mi nabízela 50 tablet za necelé 2000,- + poštovné, druhá za necelých 1500 i s poštovným. Mám ty levnější a fungují taky
Kdo chce koupit, určitě dostane od holek víc typů na ověřeného prodejce, tak bych jim zkusila napsat všem, ať máte srovnání, za to nic nedáte. Pro mě je 500 docela velký rozdíl, šetřím na mateřské každou korunu. Už mám aspoň na vstupy do bazénu.
K cenám
Francesca
| 2. 3. 2011 15:34
Ceny nejsou u každého stejné, napsala jsem víc prodejcům a jedna mi nabízela 50 tablet za necelé 2000,- + poštovné, druhá za necelých 1500 i s poštovným. Mám ty levnější a fungují taky
Kdo chce koupit, určitě dostane od holek víc typů na ověřeného prodejce, tak bych jim zkusila napsat všem, ať máte srovnání, za to nic nedáte. Pro mě je 500 docela velký rozdíl, šetřím na mateřské každou korunu. Už mám aspoň na vstupy do bazénu.
Pardon
Francesca
| 2. 3. 2011 15:29
Promiň,nechci se hádat a nemám pro své názory ani žádné důkazy, ale myslím si, že internetovou stránku jakéhokoli charakteru si může vyrobit každý. Na netu najdeš spoustu stránek s nepovoleným obsahem a americká vláda jim tipec určitě není schopná zatnout. Proč by jinak stále existovaly stránky například s dětskou ***grafií, když je to trestné? Ani americká vláda není schopná zatnout tipec všem
Opravdu jsem čekala, že na tu "Tvou" firmu najdu odkazy nějakých amerických internetových lékáren, ale nic. Jen ty anabolika, která jsou svinstvem největšího kalibru. A Ge-Tm je podle svých stránek samozřejmě vyrábí, ať už jde o kohokoli kdekoli. Toť vše.

To si myslím a je to jen můj názor a od psaní vlastních názorů snad diskuse jsou, ne? Není to nic osobního.

A že Sibutramin Tobě i mě funguje, vůbec nezpochybňuju. Jen je to holt všechno černota a možná jí pro nás vyrábí stejní chlapíci, kteří pro jiného vyrábí třeba pervitin

Jinak dnes beru Sibutramin týden a mám dole cca 2,6 kg. Už jsem se dostala pod magických 80kg Ale dřu se u toho jako kůň. Na rotoped lezu s odporem, ale když už na něm jsem, tak mě to i docela baví. S plaváním je to lepší, chodím s kamarádkou, tak je to i docela zábava. No snad vydržím a brzo to zvládnu i bez Sibu. Vlastně už vůbec nevím, že ho beru. Nemám vůbec žádné vedlejší příznaky. Chutě na sladký jsou pryč. Jím menší porce a tím víc si na nich pochutnám. Doufám, že si na tenhle stravovací režim zvyknu a vydrží mi i po vysazení Sibu.
klaris a závislost
Lootseek
| 2. 3. 2011 15:04
http://diety.ihelpdesk.cz/…ti-fentermin.php

Na této adrese je to černé na bílém. Každopádně pokud vám a vašim známým vyhovuje, není se zřejmě čeho bát. Hlavně, že pomáhá. Prostě všechno se musí brát s rozumem, což platí o Adipexu i o Sibutraminu (který byl taky donedávna legální)...
Mattetce
Lootseek
| 2. 3. 2011 14:54
Mám ho přesně od té paní, co zde inzeruje. Můžete si myslet, že jsem padlá na hlavu, ale mám pocit, že mi fakt pomáhá a to nejen na hubnutí. Přijde to, co má přijít a navíc jsem byla v kontaktu s více prodejci a ceny se teď pohybují u všech stejně, takže nemá cenu koumat nejlevnější zdroj.
Názor
Lootseek
| 2. 3. 2011 14:52
To je sice pravda, ale taky je pravda, že se Adipex nesmí užívat déle, jak 3 měsíce v kuse, nebo si to s něčím pletu? Nerada bych někoho mátla...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
1. 7. 2025 09:11
14594
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
30. 6. 2025 13:10