Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
ano-ne?
krucifox
| 4. 3. 2011 13:03
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

u mě to zpočátku bylo taky tak... 
koukal na mě a bylo mi řečeno, že mám sice "trošku" zadek a nohy, ale že on je docela prej kritickej k ženský figuře a že prej by to šlo.. že by to takhle nechal... tak mi udělal velikáááááááááááááánskou radost, jak jinak...
Já jsem se jeden čas dost pohybovala ve světě aerobiku a fitness a vím, že čím je člověk starší, tím to jde hůř. Věk je jedním z faktorů, ke kterým se přihlíží i při sestavování cvičebních plánů a redukčních jídelníčků. Každý věk má své jedinečné potřeby.Teď se určo někdo ozve, proč sakra beru sibutramin, když můžu hubnout zdravě. Právě že nemůžu, protože jsem kamikadze v podléhání chutím. Nebyla jsem dosud schopna bez následků jíst jen zdravou vyváženou stravu. Pokoušela jsem se o to snad tisíckrát, ale vydrželo mi to max 3 dny a byla jsem frustrovaná, nervní, mrzutá, něco mi chybělo. Pak jsem to nevydržela a jak feťák jsem si musela dát majonézovej salát a bílej rohlík nebo kebab, pizzu nebo smaženej sýr
tak holky.. pokud zavítáte, budu ráda, když něco písnete, je mi tu bez vás smutno...
Ale dřu se u toho jako kůň. Na rotoped lezu s odporem, ale když už na něm jsem, tak mě to i docela baví. S plaváním je to lepší, chodím s kamarádkou, tak je to i docela zábava. No snad vydržím a brzo to zvládnu i bez Sibu. Vlastně už vůbec nevím, že ho beru. Nemám vůbec žádné vedlejší příznaky. Chutě na sladký jsou pryč. Jím menší porce a tím víc si na nich pochutnám.