Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
cena
add11
| 22. 2. 2011 21:15
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

...

Já dlouho nevěřila, že s tím něco vůbec půjde udělat, upadala jsem do depresí, práce u PC mi žádnou změnu neslibovala ani v životním stylu, mohla jsem jen upravit jídelníček - bezúspěšně. Ten pohyb je totiž fakt třeba! Vše změnila nabídka na sezonní práci. Změnil se úplně celý životní styl, musela jsem denně hodně chodit, jídlo jsem si musela přesně rozvrhnout a co mě podpořilo, byl zájem lidí, kteří postupně odbourávali mé komplexy. Čím více mi dali najevo, že mám své hodnoty i jako bacule, tím více mne to hnalo, začala jsem chodit na spining a koupila si i kolo. A tabletky? Ano překonaly chuť k jídlu, protože pro mne je těžké odolat cukru. Pomohly mi snížit denní příjem potravy, aniž bych složitě počítala kalorie. Na to nebyl čas. Žila jsem aktivně, začala chodit s přáteli tancovat a ... po 8 měsících bylo dole 19 kg.

Ono to určitě půjde, jen to holt trvá déle. Vždyť doktoři doporučujou hubnout 2-3kg za měsíc aby se Vám to pak nevrátilo zpět
a mala som skúsenosti so sibutraminom.. schudla som pekných 9 kíl, čo mi aj stačilo, ale akonáhle som ho prestala brať, asi po mesiaci sa mi to vrátilo späť..