Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

cena
add11
| 22. 2. 2011 21:15
ahoj a za kolik bys prodala ten adipex?
hubnutí
cikynka
| 22. 2. 2011 19:33
ahoj všem... jsem tady nová a ráda by jsem se chtěla informovat,jsem rok a půl po porodu a nemohu dosta dolů 10kg, ráda by jsem koupila nějaký ten lék, pouze osobní odběr Praha.
hubnutí
danad
| 21. 2. 2011 14:22
Nabízím sibotrim 15mg 26tbl. z 30ti.Bolí mě po něm hlava.Použ.do 7/2013.Platba předem na účet.Cena 500kč vč.pošty.dhauerova@tiscali.cz
adipex
kleopatra
| 21. 2. 2011 13:43
ahoj,
vymenim (prip.prodam) 100tabl.adipexu (orig.na recept z lekarny) za sibutramin, lindaxu nebo meridii 15...rozdil doplatim...(na me adipex neucinkuje

uprednostnuji osob.predani na sev.mor.
slimex
kleopatra
| 21. 2. 2011 13:08
ahoj,
ten slimex je nejaka novinka?a kde se da koupit? (cernemu trhu moc neverim) jak dlouho se uziva a kolik stoji?..dekuji moc za info, na netu jsem hledala, ale zadne rozumne info nenasla
Jsem opravdu nadšená
Barunka34
| 21. 2. 2011 09:37
Ahoj,Ráda bych se svámi podělila se svojí zkušeností.Kamarádky napadlo vyzkoušet jedny tabletky.Vůbec jsem tomu zpočátku nevěřila.Jmenují se SLIMEX(obsahují látku sibutramin která pomáhá tělu lépe zhubnout a zrychluje metabolismus)Já schodila za měsíc 5 kilo a moje kamarádky jsou na to podobně.Kdyby jste některá měla zájem,zde je ověřený zdroj,vše je originálně zabaleno.Lze objednávat po 10 tbl na zkoušku.Zde je tedy kontakt sibutramin15@seznam.cz
janikakol
kleopatra
| 20. 2. 2011 17:18
ahoj,
tak tj.divny...ja mela sibu jeste pred stazenim z lekarny a tabl.byly cele bile a mely na sobe napsany nazev...
ucinkoval dobre, bohuzel ted jej nemuzu sehnat..od koho jsi jej koupila?
beru adipex a na me neucinkuje, neshodila jsem ani kg..kazdop. vydrz, na me sibu zacal pusobit az za 2mes. a pak to slo samo
sibutramin
kleopatra
| 20. 2. 2011 16:50
ahoj,
vsichni tady pisete o sibutraminu..byl preci spolu s lindaxou a meridii stazen z trhu..uz je zpet v prodeji?
SIbu
kris
| 18. 2. 2011 13:20
Zdravím všechny, beru 4den sibu ale jím stále stejně akorát mě dost pálí žáha, má někdo podobné zkušenosti? Bylo mi řečeno, že mohu tyto léky užívat při snížené funkci štítné žlázy, léčenou euthoryxem. Má někdo podobnou zkušenost děkuji za brzkou reakci.
Sibutramin 20 mg
Pastelkovka
| 18. 2. 2011 12:30
Hezký den všem,
Jsem tady úplně nová, také stálá bojovnice s ,,kilíčky"...
Vaše povídání se mi moc líbí, proto bych se také ráda připojila. Je fajn moci si takto vyměnit zkušennosti nebo rady. Také jsem vyzkoušela všechny možné prostředky k tomu, abych odbourala svou nadváhu. Před 3,5 lety jsem
vážila 120 kg. V naší rodině je to snad geneticky dané, nikdo nebyl jako proutek. Nikdo extra nesportoval. V tu dobu jsem měla již několik pokusů o redukci váhy za sebou a kromě pár kilogramů(cca 2 kg) dole žádný extra úspěch. Konfekční velikost 54, děs. Potom jsem se dozvěděla o Meridii...zázrak. Obstarala jsem si Meridii 15 mg a začala..To byla změna! Prvních 5 dnů nic moc, potom velké sucho v ústech. V tu dobu jsem vypila snad 5 litrů vody denně. Přestaly chutě na sladké (neskutečně na něm ujíždím), potom přestala chuť na jídlo všeobecně. Musela jsem se do jídla vyloženě nutit. Začala jsem být neskutečně aktivní , nemohla jsem večer usnout, spala jsem málo a stačilo to. večer mi bývala velká zima. Začala jsem cvičit a koupila si domů eliptical. Manžel kroutil očima , usmíval se a jistě si říkal, že mě to brzy přejde. Nepřešlo. Jezdila jsem 5x týdně 45 minut, často i hodinu. Jedla jsem málo(musela jsem se vyloženě nutit) a spíše kuřecí maso a spoustu zeleniny.Za 4,5 měsíce jsem vážila 65 kg. za další měsíc 54 kg. Nádhera..Lidé Vás nepoznávají, konfekční velikost 36-38.Co si více přát. Byla jsem pohybem úplně posedlá....No to bylo před 3,5 lety. Nyní vážím 80 kg. Meridie není k dispozici proto jsem zkusila Sibu. 20 mg Dnes jsem vzala první dávku, tak uvidíme...
Hezký a pohodový den všem.
Spinning Brno
weja
| 17. 2. 2011 18:30
Ahoj holky, jste tu někdo z Brna? Měla bych na prodej voucher na
spinning na Kraví hoře, koupila jsem si 2 a nestihnu je vychodit.. Původní hodnota vstupů je 880,- korun, voucher je se 40% slevou,
tedy za 540,- korun. Buď můžete jít sama 8x nebo najednou s osmi
přáteli. Platnost kupónu
je do 30. 6. 2011.

Piště nejlíp do soukromých zpráv.
Sibutramín
rolaja1
| 11. 2. 2011 23:22
Ahoj u vás sa dá kúpiť Adipex v lekárni? ten nieje stiahnutý z trhu? koľko to stojí?Dakujem ti za opoved.
boubel
jozinka
| 10. 2. 2011 20:02
Zdravím tě... a zároveň děkují za krásně napsaný příspěvek.. super jsem si početla.. ve spousty věcech s tebou naprosto souhlasím...
a držím palečky, aby ti to hezky šlo dolů.. to odhodlání je prostě nejdůležitější...

Co se týká mé váhy: tak .. měla jsem vždycky kolem 80-85kg... v těhotenství sem sice nabarala cca 20 kg, ale.. po porodu jsem měla všechno dole.. tak že.. rádoby pohoda.. ale jak jsem začla malou přikrmovat.. tak jsem dopapavála, co nesnědla a bylo to během půl roku nebo necelého roku jsem měla 20 Kg nahoře.. mazec... a dost... šla jsem - náhodou - do sibu... nasadila jiné stravování , drilovací cvíčo a šlo to.. a za jak dlouho jsem to shodila? no myslím že za necelý půl rok šlo dolů 10-15 kg a pak to šlo postupně, tak cca dva roky asi... myslím si...
hubnutí
boubel
| 10. 2. 2011 15:02
Ahojky Jozinko, dovoluji si reagovat na Tvůj příspěvek a musím s Tebou naprosto souhlasit. Pilule jsou fajn podpora, ale člověk se musí snažit sám. Je mi líto všech, které doufají, že přijde zázrak - žádný totiž není. Tím neříkám, že pilulky nefungují a jsou špatné. Naopak, myslím si, že při doporučení lékaře a pod jeho kontrolou, mohou přispět k úspěchu i u lidí, kteří to za celý život už vzdali.

Já byla malé tlusté dítě, které od miminka narvali jídlem aby spalo a nevyžadovalo kontakt a lásku. Jako dítě jsem byla malá kulička, ale to mi nebránilo v aktivním životě, měla jsem i sport ráda (tedy kromě běhu), plavala, jezdila na kole, s dětma hrála s míčem - normálka. Jen to, že jsem měla v šesté už skoro 70 kg normální nebylo. Do dospělosti jsem došla váhy 85 a byla tak celkem dlouho v pohodě, takový ten fit-fet člověk, co si sice neoblíkne 38 velikost, ale držela jsem se. Po dětech to bylo horší, zatímco jiné na kojení hubly, já přibývala...Zkrátím to. Dosáhla jsem postupně až 105 Kg. Nejsem odborník a nevím, do jaké míry zde působí dispozice dědičné, moje babička byla malinká a měla také 80kg a celý život dřela a jedla velmi střídmě. Moje matka bohužel střídmá není a má dnes při výšce 163 cm asi 180 kg. Já dlouho nevěřila, že s tím něco vůbec půjde udělat, upadala jsem do depresí, práce u PC mi žádnou změnu neslibovala ani v životním stylu, mohla jsem jen upravit jídelníček - bezúspěšně. Ten pohyb je totiž fakt třeba! Vše změnila nabídka na sezonní práci. Změnil se úplně celý životní styl, musela jsem denně hodně chodit, jídlo jsem si musela přesně rozvrhnout a co mě podpořilo, byl zájem lidí, kteří postupně odbourávali mé komplexy. Čím více mi dali najevo, že mám své hodnoty i jako bacule, tím více mne to hnalo, začala jsem chodit na spining a koupila si i kolo. A tabletky? Ano překonaly chuť k jídlu, protože pro mne je těžké odolat cukru. Pomohly mi snížit denní příjem potravy, aniž bych složitě počítala kalorie. Na to nebyl čas. Žila jsem aktivně, začala chodit s přáteli tancovat a ... po 8 měsících bylo dole 19 kg. Pro někoho je váha 86 kg stále děsivá, ale já měla v pase svých krásných 70cm a byla spokojená.

Ale to není konec, ten není tak krásný. Protože jsem selhala. Práce v říjnu končila, já se opět uzavřela do práce na PC a kila plíživě lezla nahoru. Bez přejídání, jen začal chybět ten pohyb a po čase i návyky stravování byly zase špatně. V zimě se na kole nedá a hlavně nebyl čas, vánoční sezona mně připíchla na 12 hodin na židli a kromě pár kilometrů chůze pro děti do školy a nákup nebylo nic. Velká chyba! Dnes to vím. Měla jsem si jistě upravit jídelníček, ale s nikým jsem se neporadila, navíc vyčerpaný mozek žadonil o uhlohydráty a já mu bohužel vyhověla.

Takže jsem opět na začátku: výhodou je, že jsem už nedošla té váze co předtím, udržela jsem dole 8 kg, což by asi i pro někoho byl úspěch. A navíc, už se na to dnes těším, jakmile to jen trochu půjde vytáhnu kolo a budu zase dřít jako kůň, abych opět něco shodila. Začala jsem chodit rychlou chůzí pár kiláků denně a hlavně chodím schody. Ale co s tím udělám na podzim, to je otázka. Snad nebudu tak hloupá a nenechám si to zase tak vylézt nahoru, snad najdu systém a snad i čas na sport v zimě.

Píšu to vše jako motivaci pro ostatní, aby nezoufaly a neupínaly se jen k těm tabletám, aby našly tu sílu v sobě a hlavně samy sebe nezklamaly. Aby nevěřili pověrám typu, že po třicítce zhubnout nejde apod. A když to nepůjde jak by chtěly, rozhodně ne rychle a bez dřiny, aby byly hlavně rády za každý malý krok, protože každé kilo dolu je krůček ke zdraví. A to je na tom totiž to nejdůležitější!

PS: Jozinko na Tebe mám dotaz: Na fotkách je vidět , žes byla baculka po mimču, tedy zřejmě to ovlivnilo těhotenství. Byla jsi i před tím silná a dostala ses tedy teď pod váhu před těhotenstvím? Nebo jsi byla původně normální postavy a dostala ses teď jakoby zpět? A jak dlouho jsi hubla? Tvůj úspěch by měl být totiž inspirací pro nás ostatní, tak se nezlob za ty otázky.

Mimochodem, moc Ti to teď sluší! A Tvých 30kg dolů vyžaduje hlasitý potlesk!!!
pardon
jozinka
| 10. 2. 2011 13:12
foto až tu
pardon
jozinka
| 10. 2. 2011 13:11
foto až tu..
jozinka
| 10. 2. 2011 13:10
po
ahoj..
jozinka
| 10. 2. 2011 13:09
Zdravím všechno staro nové příchozí... ať se vám tu líbí a dobře se kecá...

jen pár písmen k tomu jak sibu funguje a nefunguje... já osobě si myslím, že pokud někdo potřebuje pouhých pár kg dolů sibutramin není rozhodně pomocník, je to naopak vyhození peněz... ale záleží to na každém z vás.... respektive na každé z vás...
Včera jsem byla u svého praktického lékaře, který mi kdysi sibu předepisoval, tak jsme tak povídali a ptal se, kolik jsem sundala... dostala jsem velikánskou pochvalu, která potěšila, jak jinak.. ale byla jsem upozorněna na to, že i kdybych sibu jedla a o svém rozhodnutí zhubnout nebyla v makovici přesvědčená, že by mi celý sibu byl k prdu... a je to pravda... člověk to musí chtít a snažit se.. dělat pro to něco...

Nezlobte se, ale mě dostanou ty z vás, které tady píšou, že díky nějakým práškům na hubnutí shubli o pár kg a ouvej, do roka jste měly kg zpátky... předpokládám že to asi nebylo jen tím, že jste přestaly jíst prášky že ne?

je to boj na celej život.. buď člověk chce a nebo ne, je to jednoduchý...
Já mám jasno, dosáhla jsem sundání 30kg a jsem šťastná jako blecha a už nikdy, NIKDYYY nedopustím být taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ošklivě tlustá, jak jsem byla...

hodně štěstí všem..

já jsem ta vlevo.. teeda, byla jsem ta vlevo..
sibutramin, meridia
culifer
| 10. 2. 2011 11:31
ahoj holky,
jsem tu uplne nova a pokousim se najit nekoho, kdo by mi pomohl zhubnout. slysela jsem o sibutraminu a meridii. koupila bych to. jelikoz jsem ale cetla o podvodech, tak jen v originalnim baleni a idealne s osobnim predanim. pokud nekdo nabizite, piste prosim na culiferzavinacemailteckacz nebo nabidnete tady dekuju
Annanas
janinkakol
| 10. 2. 2011 08:48
Jasně že můžete, důvod neuvedl, přesně jak píše terka07 níže, prý kdybych jedla bla bla...a sportovala....také mi nevěřil,řekla jsem že sportuji a že se při tom zapotím a na to mi odpověděl že je to špatně, že si musím držet tepovou frekvenci mezi 90 a 140 tepu/min což je rychlá chůze a at každý den hodinu rychle chodím!!!Fakt super doktor
hubnutí
orchidey
| 9. 2. 2011 09:14
Ahoj sem tu nova jmenuji se Jarmila sice tlusta nejsem a nějaké to kilo mam taky na sobě hlavně v zadku a nohou . Ted pracuji V OKG s bylinkami a beru Emulips forte ktery nejen pomahá na spalovaní tuků ale i na zažívací problémy a spanek a jiné . Už sem vyzkoušela lecos ale tady vím že mi to neublíží ani tak nemusím chodit po lékařích .Našla sem tyto stranky a chtěla by se podělit jak s vyrobky tak i na jiné myšleky že si budu moci pokecat . Někdo poví bylinky ale mé dceři pomohli -měla problém s čípkem je jí teprve 20 let a ještě nic nezažila a už aby měla starosti s takovými nemocemi to mě docela dostalo .Pokud budete si chtít se mnou pokecet sem rada i za každou radu
S pozdravem Jarmila
hubnutí
orchidey
| 9. 2. 2011 09:14
Ahoj sem tu nova jmenuji se Jarmila sice tlusta nejsem a nějaké to kilo mam taky na sobě hlavně v zadku a nohou . Ted pracuji V OKG s bylinkami a beru Emulips forte ktery nejen pomahá na spalovaní tuků ale i na zažívací problémy a spanek a jiné . Už sem vyzkoušela lecos ale tady vím že mi to neublíží ani tak nemusím chodit po lékařích .Našla sem tyto stranky a chtěla by se podělit jak s vyrobky tak i na jiné myšleky že si budu moci pokecat . Někdo poví bylinky ale mé dceři pomohli -měla problém s čípkem je jí teprve 20 let a ještě nic nezažila a už aby měla starosti s takovými nemocemi to mě docela dostalo .Pokud budete si chtít se mnou pokecet sem rada i za každou radu
S pozdravem Jarmila
lékaři a léky na hubnutí
terka07
| 8. 2. 2011 19:44
jojo musím se přiřadit k těm, kdo se jak říkáte ponížili a šli si nechat napsat léky na hubnutí bylo to ještě v době, kdy byla meridie. Měla jsem fakt šílené problémy, nechtěla mi je lékařka vůbec předepsat a to jsem v té době měla 107 kg a 176 cm takže síla, odůvodňovala to tím, že kdybych jedla tak jak mám a cvičila a bla bla bla, při tom jsem jí opakovaně říkala , že jím zdravě, cvičím ,ale všechno bylo marné, bylo na ní vidět jak mi nevěří, asi po 2 měsících, kdy mě honila po všech možných vyšetřeních aby se prokázalo to co již dávno měla v kartě, že jsem absolutně zdravá mi meridii předepsala, ale jen na měsíc a tu slabší, kžadý měsíc jsem musela chodit na kontroly, odběry krve, no a když se mi podařilo sundat za půl roku 20 kg tak mi ji už nepředepsala, s tím, že se musím snažit sama. Snažila jsem se, sundala dalších 10 kg a šlo to. Ale v průběhu dalšího zhruba roku jsem zase 8 kg nabrala, ted už mám zas 5 kg dole, ale je to boj, zlatá meridie to bylo bez problémů, jen to chtělo si upravit jídelníček a šlo to bez bolesti:) . Zakhladatelka této diskuse na tom byla lépe než já, měla počáteční váhu "jen" 100 kg a její lékař jí sibutramin napsal absolutně bez potíží úplně dobrovolně a ani nemusela na pravidelné kontroly. Takže záleží opravdu na tom na jakého doktora kdo narazí. Je fakt, že ted momentálně mám tak trochu šmíry odzkoušet adipex, ani ne tak proto, že bych chtěla rapidně hubnout, i když.... ještě by nějaké kilčo dolu bodlo, ale spíš proto, že bych ho chtěla jen odzkoušet jak funguje a jaký je rozdíl mezi ním a meridií, jenže se mi nechce vůbec kvůli pár tabletkám do černého trhu přeci jenom mé zkušenosti nejsou nejlepší. Takže asi adipex neotestuju, ale kdyby jste náho´dou věděli o někom komu pár tabletek zbylo tka sem s nima at mužu porovnat:) .Zkusila jsem už meridi i sibut z černého trhu tak jsem jen zvědavá jak by fungoval adipex:) . V každém případě všem držím palce at se ty zatracený kila pohnou dolu a věřte, že bude líp, bude přeci jaro a to se hned hubne snadněj:)
Janinkakol
Annanas
| 8. 2. 2011 19:05
Zdravím,
mohu se - jen tak za zvědavosti - zeptat, jaký uvedl lékař důvod, že vám léky nepředepsal?
weja
janinkakol
| 8. 2. 2011 18:33
Ahoj, beru sibu, za měsíc -4kg ale když jsem dřív hubla s adipexem měla jsem lepší pocit i výsledky, sibu mam od songare. hush ale nabízí i adipex. Možná na něj taky dojde. Já jsem se ponížila a svého doktora navštívila, požádala o recept ale nic mi nenapsal přesto že mi po porodu zustalo 20kilo a bmi mam 30,držím dietu a sportuju a nejde to dolu.to už je duvod k tomu aby mi pomohl, místo toho mě začal poučovat o tom co mám jíst a jak mám cvičit! Jako bych to nevěděla když už s tím bojuju roky. Prostě kr....ale někteří doktoři píšou bez problémů a hlavně to vyjde minimálně o polovinu levněji.
erika 223
janinkakol
| 8. 2. 2011 18:18
ahoj, sibu mam od songare.hush myslim že ho tady někde nabízí beru měsíc, mám -4 kila ale 2x tydně sport a upraveny jidelníček, možná přejdu ana adipex...
sibu
erika223
| 7. 2. 2011 22:20
Ahoj som tu nova a prave citam, ze ste zacali so sibu mohli by ste mi napisat odkial a za kolko ste ho kupilidakujem
úspěchy
weja
| 7. 2. 2011 11:40
Ahoj holky,
já brala Sibu necelý 3měsíce a zhubla jsem z 93 na 78 - 80 kilo, takže paráda. Nicméně nedodržování jídelníčku, nulovej sport, stresy ze školy, nemoc.. a teď jsem na 83 kilech. Sibu jsem si koupila znovu, ale zřejmě na mě už nepůsobí. jím po něm úplně normálně, žížu už taky moc nemám a kila dolů nejdou.. ale chtěla bych se sebou něco udělat, začínám bejt zoufalá...

Chtěla jsem se zeptat, jestli máte zkušenosti, kde se dá adipex sehnat, nevím, jestli zvládnu se zeptat svojí doktorky..

A pak taky, jestli nemáte zkušenosti s kurzy na hubnutí, Já chodina do Diany, tam to bylo parádní, 13 kilo dole, ale teď jí ani v Liberci, ani v Brně (dvě města, kde se pohybuju) neotevírají
Holky
birhty21
| 6. 2. 2011 13:54
No kočky, neházejte flintu do žita Ono to určitě půjde, jen to holt trvá déle. Vždyť doktoři doporučujou hubnout 2-3kg za měsíc aby se Vám to pak nevrátilo zpět Takže hlavu vzhuru a nevzdávat
sibut
lenka12345
| 6. 2. 2011 13:07
ahoj.. ja to tu tak pozorujem... a mala som skúsenosti so sibutraminom.. schudla som pekných 9 kíl, čo mi aj stačilo, ale akonáhle som ho prestala brať, asi po mesiaci sa mi to vrátilo späť.. preto sa chcem spýtať, aké máte vy skúsenosti potom, ako ste prestali brať sibrutramin. ale práve som si ho znova objednala, takže dúfam, že to tentokrát výjde a že keď ho doberiem, tak nepriberiem spät... a klobúk dolu pred vašimi výkonmi

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
1. 7. 2025 11:38
14595
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
1. 7. 2025 13:37