Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

:-))
eflique
| 8. 11. 2010 14:13
oprava ...ne tmavé pečivo s medem a rohlíky, ale s ořechy.....vidíte, myslím jen na ten žvanec
ahoj jozinko a ostatní zlatíčka :-)))
eflique
| 8. 11. 2010 14:12
posílám pozdraveníčka a ....ty jozi včera čokošku a já jsem zkusila o víkendu normálně jíst...tedy, snídaně zdravé podle knížky, chutná mi tmavé pečivo s medem a rohlíky nebo ty kaše, ale jinak normální jídlo, v sobotu jsme měla na návštěvě salát a krůstí rolku, to šlo a i když salát nebyl z celeru, nic mi nebylo, ale včera! .....jsem si dala k obědu hovězí na česneku s br.kn.a špenátem...nesnědla jsem snad ani moc....ale mě bylo zle....takže jako Blanička....hezky podle semaforu, to je mi pak fajn i když nemám recepty z knížky...tělo už si řekne když něco nee ...jo a po víkendu jsem určo něco nabrala, mám opticky zase nějaký břuch ....ale to v týdnu stáhnu ....jen nemáme dočasně tréninky, opravují nám dojo, tak budu muset najít nějakou aktivitu, abych nezlenivěla
ahoj..
jozinka
| 8. 11. 2010 12:31
všem...
knížka jsem jmenuje Zhubněte jednou provždy..stojí za to jí přečíst, určo doporučuju..

Morgen-Káťu tu mezi námi vítám, snad se ti tu bude hezky hubnout a klábosit.. se sibu radit nemůžu, neměla jsem ho od nikoho na černo, tak že.. v tom sloužit nemůžu...
kolik potřebuješ shodit?

jinak hlásím že po detoxu, po týdnu stravování dle knížky jsem sjela o 0.5kg dolů, tak že jsem spokojená.. i když teď jsem se nevážila.. pač jsem včera měla total úlet na čokošce, holky.. ale kdyby ste to viděly, ty kvanta.. ale pochutnalal jsem si.. měsíc bez jakékoliv čokošky no.. a tělo to prostě asi potřebovalo...
dnes už stojím zase nohama pevně na zemi...

tak se tu někdo ukažte.. nějak to tady opadlo..zdá se mi... nevadí... tak hezký týden všem...
Sibutramin - nováček
morgen
| 8. 11. 2010 10:38
Všechny moc zdravím,

četla jsem si tu Vaší diskuzi o Sibutraminu, velmi mě to zaujalo a ráda bych se zeptala, u koho tuto berličku objednat, našla jsem odkaz na email sibutramin.adipex@gmail.com a ještě clloette@email.cz, tak prosím o radu, ráda bych Sibutramin měla co nejdříve.
Děkuju a všem moc gratuluju k úspěchům s váhou
Katka
caute
miliSK
| 7. 11. 2010 13:35
Dievcence kde ste ktoooo ja cakam na balicek sibu a citam si vas z ktorej knizky ste cerpali pri detoxe?Peknu nedelicku aj ked tu je taka smutna co uz, treba vydrzat
ahoj..
jozinka
| 5. 11. 2010 12:35
Renčo.. jsem moc ráda, že se ti s focením takhle daří.. fakt paráda... co vidím na facebooku tvá díla, tak klobouk dolů, moc se mi líbí styl tvého focení, super... snad na to jednou dojde, že mě nafotíš.. třeba s celou rodinkou.. nebo jen dcerku..uvidíme...

u mě váha oky.. teda. .od pondělí jsem se nevážila, ale dlabu dle knížky, tak super... jsem se sebou opravdu spokojená, vidím, že věci mi jsou čím dál tím víc větší, tak super... motivuje mě to dál... paráda..

dneska se mi vrací má drahá sousedka - ano Blaničku, myslím... je od včera na školení, tak jsem zvědavá na pojmy a dojmy.. jaké bude vypávění.. jistě záživné...

tak všem přeju pěkný víkend... nepřijde vám,ž e se to počasí zbláznilo ?? teploměr ukazuje mezi 15-17 st. to je maso ne, na to že je listopad? nějak mi to hlava nebere.. to teda...
tak .. jsem ráda holky, že vás tu mám.. pa
dobré ránko
renca13
| 5. 11. 2010 07:47
Ahojda holčičky moje milovaný jak se daří cooo??Co dětičky a manžílkové..nezlobí? Tak holky jak se těšíte na Vánoce co??Já budu nakupovat dárky opět až v prosinci ale už se fakt hrozně těším,letos to bude obzvláště veselé s těma našima divochama.Hubnutí teď moc neřeším,mám práce až nad hlavu,fotím 3krát týdně a když focení nemám tak sedím a fotky upravuju ale jedno velké pozitivum to má,u focení se naběhám až až a nemám čas žrát věřím že se i díky tomu dostávám do super psychické pohody a pak to půjde samotak se holky mějte moc moc krásně,užívejte super podzim a ať jdou kilča rychle pryč
koupě subitraminu
starostka
| 5. 11. 2010 03:51
ahoj holky, všechny vás moc zdravím - poraďte mi prosím, kde by se nechal stále opěvovaný Subitramin sehnat ?
dík M.
OB79
jozinka
| 4. 11. 2010 12:34
vítám tě tady mezi námi.. ohledně detoxu písni na email:
paja.jo@post.cz..
detox
OliBi
| 4. 11. 2010 11:22
dobry den vsem! holky, muzete mi nekdo poslat info ohledne detoxikace na bilanova@centrum.cz? je tady toho hodne na cteni, a ja bych to asi nezvladla precetla jsem jen nekolik stranek, ale jsem v praci a net mame sledovany... doma moc casu nemam. Ale vysledky jsou uzasne, tak si myslim, jestli to neni moc narocny taky bych to vyzkousela. Mam 77 kilo, a tech 10-15kg bych chtela dat dolu. Predem dekuji a preji i nadale hodne uspechu.
monča
jozinka
| 3. 11. 2010 12:26
ahojda.. to by v tom byl čert viď.. abys to nezmákla... hlavní je to nezvzdávat.. což u tebe nehrozí.. ty jsi bojovnice...

juu, mohla bys být mou maminkou...to bych měla mladou maminku... i když je pravda, že té mé mamince.. je 49let, tak že.. je taky poměrně mladááááá

no jsem zvědavá co ti lékaři zjistí, poradí, naordinují, fakticky moc...

tak hlavně ať se ti hezky papká dál podle knížky.. a jde to. my měli dneska doma k obědu čevapčiči z hov.masíčka a salát z celeru alá bramborový salát.. tak že.. paráda... já na to maso prostě nedám dopustit... tenhle týden si to užijem, po tom detoxu, a pak to trošku sklidníme.. ale podle knížky jedem...
manža tak teda na 3/4 ale jo, snaží se jíst taky dle toho, i kdyby jen 2x za den dle knížky, tak je to super.. mám z něj radost..
konečně pochopil, co prožívám od loňského dubna, když se mi pomalu ale jistě sunula váha směrem dolů a já taky skákala radosti za každé zmizlé kilčo... a hlavně mám i parťáka, se kterým to můžu doma probírat.. jinak mi přišlo že ho to děsně prudí... tak jsem ráda...

tak holky.. ať se vám hezky hubne.. a ozvěte se..
pa
ahoj holky moje :-))))
eflique
| 3. 11. 2010 11:46
Bajenko...děkuji a ...ano, mohla bych být Jozince maminkou ...bude mi 44 ...vím, že toho už moc nenapravím, ale snad...dneska jsem byla u doktorky na kontrole tlaku ...tak v klidu...140/100 ...já si sibutramin už nikdy neloupnu, mám medikaci už napořád. až do smrti smrtoucí budu brát prášky, chjo...jojo, mládí zřejmě definitivně skončilo ...ale poslala mě na endikronologii, když jsem jí popsala jak se hýbu, co jím a jak bojuji s váhou,,,bezúspěšně, tipuje nějakou metabolickou poruchu....tak v prosinci propukně nějaké vyšetření a uvidíme...však počkejte, něco najdou, vyléčí mě a ještě budu nakonec na stará kolena štíhlá baba

jinak dál jedu podle knížky, bezmasá jídla, dneska mám adzuki salát s tofu, večer si dělám polévky....moc mi to chutná, ale ráno jsme se vážila...stále 105....no teď se tím přestanu trápit a uvidím co páni dochtoři .....a dál si budu dlabat zdravou chutnou krmi, to by v tom byl čert, no néééé?

tak zatím ahojjj.... a držte se
zdravím...
jozinka
| 2. 11. 2010 12:30
všechny...

ahoj wejo.. no jsem si říkala, že se nám to tady nějak protenčilo.. ale stekli a renča se tu taky ukázaly, ty už taky.. tak ještě ivonn a janule.... ale i spousty ostatních sem chodilo...a asi nemají čas.. nebo nevím..

detox vřele doporučuju..je pravda, že já na to mám čas, na vyváření, jsem na mateřské, tak to jde.. až začnu chodit do práce, jsem zvědavá jak to bude no..uvidíme...snad nepodělám to čeho se mi povedlo docílit..

blani rifličky jsou holky suprový, fakticky moc... na štěstí jsem je viděla jen né na ni, pač to bych byla závistivec závistivá, kdybych jí v nich ještě viděla.. a ty její vychrtlé nožky... ale stejně mě to nemine, jednou jí v nich stejně potkám... to si řeknu, aj aj holka, to musíš ještě hodně makat, aby to takhle vypadalo...

hezký zbytek dne všem.. holky.. pa
Ahoj ženy!
weja
| 2. 11. 2010 07:31
Ahoj holky,
zdravím vás moc všechny, dlouho sem tu nebyla Poctivě jsem všechno ale dočetla
Moc gratuluju Jozince, manželovi a Monče k úbytkům, ať už kilovým nebo v centimetrech! Jste skvělí!.. Nejraději bych do toho šla taky, ale furt jsem nějak pořádně nevymyslela, jak by to bylo reálný s mým dojížděním do školy..

Jinak moc moc vítám nováčky.. Ať se vám tu líbí! Něco ve stručnosti o mě, spousta z vás už to zná... Je mi 22, jsem z Liberce, studuju v Brně.. na začátku dubna jsem začala se Sibu, nejprve 30 tablet, pak jsem koupila 100.. Měla jsem je od Cloette, modro-bílý pilulky v modro-bilý lahvičce. Do konce června jsem zhubla z 93kg na 77kg... Od června Sibu neberu, snažím se jíst tak nějak dobře, ale moc to nejde.. Takže se moje váha pohybuje kolem 80 kg, ale vím, že je to jen a jen moje chyba.. Tak teď vymýšlím, co s tím a co budu dělat, aby kila šla dolů..jestli koupit Sibu (zbytek co sem měla jsem dala kamarádce)... Vím, že mám dost, ale když si vezmu, kolik jsem měla na začátku, je mi ze mě zle
Tak ať se vám moc moc daří, fandím vám!
ahoj
terka07
| 1. 11. 2010 19:48
Ahojky všem, tak celý den v práci jsem se klepala až zasednu k diskusi a přečtu si výsledky, je to teda bomba, obravdu veká gratulace všem jak Joži tak Monče, Mončo, nezoufej fakt ta váha není podstatná, to znamená, když si ubyla v cm, že ti odešli tuky a svaly ti zůstali ato je přeci důležité. Neřeš váhu já už jí taky neřešim, a fakt jedu jen na metr a i když se mi váha moc nehýbe tak dneska jsem si kopila naprosto dokonalé uzoulinké rifličky do těch kozaček od tebe a víš co je to velikost 30 a ještě bych o ždibec snesla menší m,ale to už by mi asi neprolezli nohy jak jsou uzký .V kažýdém případě jste mě zas tak navnadili, že se na to vrhám od pondělí znovuuuuu ted jsem jedla zhruba 3 týdny jen podle ostatních receptů v knížce a už začínám mít pocit, že snad už skousnu znovu i řepu, což mi teda dělalo po detoxu fakt problém. Takže jsem si řikala, že je to tak akorát do vánoc stihat ještě jednou.
Holky nově příchozí jak tu už řekla joži zkuste nejdřív bez prášků a když už léky tka fakt z lékárny
hezký večer...
jozinka
| 1. 11. 2010 19:44
všem děkuji za chválu.. jste fakticky suprové...díky vám jak za sebe tak za manžu...

stekli, renčo.. no hurá , vy taky žijete.. Renčo, u tebe je mi jasné, že máš moc a moc a moc focení, a bude to jistě horší, viď? pořád více práce.. ale když tě to baví, tak je to super..tak ať ti to šlape.. a kilča? taky s nima zatočíš.. neboj...

stekli, gratuluju k úbytku..jsi šikulka.. to teda... je pravda, že to člověk musí dát i bez různých pomocníků, přece nejde celý život jet na sibu nebo tak že???
tak ať to jde dolů dáll.. byť pomalu, ale jistě..

Mončo, furt nad tím přemýšlím, jak je to u tebe možné.. a opravdu dle těch zmizlých cm vidím chybu v té váze.. jinak nevím... já se divím, že u mě to takhle skáklo.. nevěřila jsem tomu, viděla jsem to max. na pár kilčo, ale tohle mě total mile překvapilo.. no nevím, je to zvláštní, fakticky rarita..

zuzi... tobě specielně díky... nebýt tebe nemáme knížku.. super... paráda.. jedu dál dle knížky, tak uvidíme...
Jožinka
ZUZKAO
| 1. 11. 2010 19:24
Joži, moc gratulujem, som rada, že si vydržala
mega obr gratulace
renca13
| 1. 11. 2010 17:40
Ahojda holkytak tohle nedočtu ani náhodou jen jsem si dohledala výsledky jozinky a Monči..holky bomba!!!!!Jste prostě úžasný,hrozně moc vám gratuluj jste jedničky fakt že jo!!!!!!!!!Jinak vítám nováčky nedočítám nezlobte se,ale opravdu nestíhám..mám strašně moc focení a jak jsem na netu tak dřepím nad fotkama.Mějte se moc moc krásně a ať se daříííí,mě se nedaří vůbec kila lezou spíš nahoru než dolů,takže jsem si dneska opět asi už po milionté zakázala sladké a asi změním obvoďáka a pokusím se vyškemrat si adipex jinak fakt nevím už
efli - Moni
Bajenka
| 1. 11. 2010 17:06
máš taky perfektní výsledek !! důležité jsou ty cm -mě by nevadilo vážit např. 100 kg kdybych vypadala jako modelka ale bohužel jsem rozmnaglá měkyně s celulitídou!!
A navíc pochopila jsem že budeš určitě starší než jozinka a to si myslím hraje velikánskou roli - čím je člověk mladší jde to líp!!Já se budu muset začít trošku víc hýbat ale včera jsem to přepískla a dneska kotník jak papuč...hold musím pomalu.Mě je 37 let a ještě před takovými 5 lety jsem mohla jíst co jsem chtěla kdy jsem chtěla a kolik jsem chtěla a když jsem kilo nebo 2 nabrala tak do týdne to bylo dole !Dneska jdu do sauny - zvážím se před u saunování vypiju 0,5 minerálky a po sauně mám o toho 0,5 kg více něco se změnilo a pro svojí psych. pohodu to chci dát dolu a být jako dřív.Všem vám holky držím palce je fajn že si o tom člověk může s někým popovídat - doma už to je ohraná písnička a já nechci otravovat sebou jiné zvláště ty co o to nestojí.
Jozi
Bajenka
| 1. 11. 2010 16:54
Tak ty výsledky mě opravdu ohromily ty i tvuj manžel jste jedničky! Napíšu si té pajaji o ten detox taky .Já mám zeleninu moc ráda takže bych to mohla zvládnout.
stekli
eflique
| 1. 11. 2010 14:44
....prý je výborný ten salát z celeru místo brambor, z knížky, Blani psala, že fakt jo...na vánoce....

a
ano...holky promiňte, zapomněla jsem já, sebestředně na sebe upnutá,
Vás pochválit...opravdu jste moc hezké a štíhlé, všechny ...štíhlost
je sice hodnocena z pohledu obstarožní velrybky, která se cítí dobře v
devadesátikilovém těle....jó legrace ze sebe sama, to by mi šlo ....ale ano, je důležité, jak se cítíte vy a když vám takhle není nejlíp...držím pěsti, aby jste byly brzy moooc spokojené

dneska jsem samé "moudro" ...bych měla jít radši dělat něco pořádného
steklinko
eflique
| 1. 11. 2010 14:12
jsi zlatá, moc děkuji....už jsem psala kamarádce, je přes čínskou medicínu a vím, že její strava je běžně podobná té naší detoxikační....tak jsem jí vše vylíčila a požádala o sezení....aby mi napsala co a jak , nechci držet diety, už ne, v mém případě je to na... ....ale ...sakra já s tím zatočím...asi jsem fakt vážila daleko víc, jinak to vysvětlení nemá....

ale fakt je, že ta jídla jsou dost chutná na to, aby se takhle dalo jíst dlouhodobě...tak bojuju dál
Všem........
steklounka
| 1. 11. 2010 14:03
Ahojky holky všechny zdravím...Páju,Blanku,renču,Januli,Ivonn a ostatní....i když Ivonn jsem tu už dlouho neviděla ani Januli,tak snad se maj dobře.
Jinak zdravím i nově příchozí,ale co jsem koukala na jejich fotky,myslím,že vypadají dobře a nemají moc potřebu shubnout ,ale vím co to je ,když se někdo cítí zle ve svém těle.Tak jim držím plaečky v hubnutí.
Jinak já ted taky nic neberu,Sibu jsem přestala brát,ted to zkoučím sama ,cvičím,jím málo a vícekrát....už jsem zhubla -2cm přes obvody,to asi ten Pilátes,chodím pravidelně,ještě jsem nevynechala ,tak ono se to platí dopředu,takže velká motivace.Mám 2 kg dole,tak snad to půjde i když mi přijde že to jde moc pomalu,ale jsem ráda i za to.Do toho se blíží Vánoce tak snad mě nepřemůže mlsná ,naštěstí nejsem moc na sladké.....ale zase miluji bramborový salát ale budu se snažit odolat mu .
Jinak včem přeju hodně sil k hubnutí a držení detoxu.
Gratulace....
steklounka
| 1. 11. 2010 13:56

,tak Mončo,taky jsi to zvládla,i když jsi nezhubla ani kg,ale zase jsi pěkně ubrala na cm,to je taky super ne.Moc Ti gratuluji a obdivuji
Velké gratulace....
steklounka
| 1. 11. 2010 13:54

Teda Joži,jsi fakt dobrá,takhle pěkně sundat kilča a hlavně cm...samozřejmě kloubouk dolů před Tvým mužem ,tak vím že je to dost odříkání,ale povedlo se Vám to a hlavně Ti nedělá problémy detoxovat,tak to je dobrý a plus pro Vás
tak koukej hodit nějakou fotečku.
no jo
eflique
| 1. 11. 2010 12:57
jozi...fakt nad tím od rána hloubám....jsem prostě rarita ve všech směrech

ale tomu tvému mužskému ....klobouk dolů, nejen že je skvělej, že to vydržel...pak vám až přijedu povím, co zažívám doma já když si vařím...a to to jíst nemusejí ....a ještě přítel někdy ze záliby vyváří pecky jako segedín, roštěnky s rýží, čínu....a pořád se mě ptá a podstrojuje mi...občas mi dokonce nandá a pak je jako drobet uraženej, když ho odmítnu...včera byl spokojenej, pekl stehna a já si dala....bez kaše ...ale to jsem vlastně 2x dobrá, když odolávám takovémuhle tlaku ...a že fakt vaří fenomenálně ...ale je mi to prd platný, jsem pořád přescent

však s tím taky zatočím

už hloubám, co si budu vařit tenhle týden....chci jen zeleninku, tak to vidím na nějaké polívky ...a zítra asi fazolky, na ty mám chuť ....

chuděrky holky nově příchozí...nebojte, nejsme blázni a umíme psát i o jiném než o zelenině
ahoj..
jozinka
| 1. 11. 2010 12:31
tak na pajaju a detox jste konttakt už dostaly.. tak super.. díky Mončo..

s tím detoxem je to teda mazec, na cm super výsledek, ale ta váha, to je divný.. no jak si psala, ještě chvíli vydrž a uvidíš.. jsem na to teda zvědavá.. ale ty cm jsou příjemný že?
já se nejdřív měřila a říkám si super.. krom stehna všude - 4cm, nádhera.. ale s tou váhou, jsem počítala tak max. 3kg..

ale milé dámy.. můj manžel.. výsledky jo:
váha - 8kg, pas a zadek - 4cm, boky - 6cm a stehno se mu nehlo.. jako fakticky ho to nakoplo, tak mám radost za něj.. tak že má úžasných 96 kg a né 104, jak měl na počátku, mě tvrdil 103, ale já věděla, že má víc..
tak že dneska jsme měli k obědu rýži s cibulkou a ředkví, k večeři mám salátek z rajčátek.. a paráda.. je mi hej.. tak super..

mám radost, že se nám to tu rozmnožilo, super.. holky, ať to všem jde... držím palečky...
Jozince
Evanek
| 1. 11. 2010 11:46
Moc děkuji za poklonu,vím že na tom nejsem až tak moc špatně,ale jsem zvyklá mít tak max.68 kg a teď když mám 78 tak se v tom těle vůbec necítím,vadí mi to.Nemluvě o oblečení,kdy mi půlka šatníku není,ale nehodlám ho obměňovat,protože to by znamenalo,že jsem se s těma kilama navíc smířila...Jen mě štve,že opravdu poctivě cvičím a výsledek je neznatelný,jen jsem zpevněná,ale to je asi tak všechno...Proto jsem do začátku uvažovala o nějaké té berličce.Jste tady ale veliké šikulky a moc Vám fandím a obdivuji
IIIV
eflique
| 1. 11. 2010 10:49
děkuju...my ale máme přezdívky...já jsem Monika, těší mě moc, ahoj
jo,každý cenťák dolů je dobrý a alespoň mě to navedlo na to, že budu jíst dál zdravě ....že diety jsou na nic...v jednom kuse od svých asi 23 let nabírám a hubnu a pomalinku jsem čím dál větší a větší.....fakt to chce změnit přístup a styl stravování...dietu nevydržíme žádná věčně a když se vrátíme k jídlu, co jsme zvyklé jíst normálně...za chvilku je to zpátky....já loni zhubla absolutní drasťárnou, co se jmenuje ketogenní dieta - pod dohledem doktora...18 kilo a zpátky mám teď po roce 15....už od léta...a dolů to za boha nejde....

takže nee, přestanu blbnout, nebudu vážit jídlo...už nikdy
nebudu jíst jen bílkoviny, byť to 100% zabírá, ale ničí orgány....už nikdy.....nebudu se ládovat chemií....už nikdy.....

prostě zkusím skoro na stará kolena staré dobré moudro , jíst dopolosyta, jíst zdravé věci, které rostou v našem pásmu a jíst je v tom daném ročním období co jsou....a pokusím se stravu dělit...jíst vyváženě, ale podle knížky kvůli trávení nekombinovat bílkoviny a sacharidy v jednom jídle....pitný režim a pohyb mám uspokojivý....

ještě by to chtělo duševní pohodu, aby se šlo dolů snadněji....ale to bych asi už chtěla moc

a všem tady....ať už na to jdeme z jaké chceme strany....ať se nám všem daří
terka07
miliSK
| 1. 11. 2010 09:49
Ahoj, dovol aby som Ti pogratulovala...vyzeras skvele , zdravo ,sviezoja som si objednala zrovna sibu, tak idem aj ja na to,drzim palce,krasny dnik

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Dana51
2. 7. 2025 19:11
14608
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
2. 7. 2025 12:04