Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

ahojky všem
eflique
| 1. 11. 2010 09:46
ahoj pro všechny nové....vítám vás mezi námi....omlouvám se, je tu moc zápisků, nějak jsem vše na první přečtení nepobrala, ale kdo máte zájem o knížku na detox, napište pajaje na paja.jo@post.cz , má knížku vystavenou v úložně a napíše vám odkaz...

kdo chcete sibutramin, napište na sibutraminum@centrum.cz paní Silvě, vše Vám zodpoví a co vím, zašle vzorek k vyzkoušení zdarma....mě nad rámec velmi ochotně radila s jídelníčkem a pohybovou aktivitou, je opravdu fitness odborník....já sibutramin nemohu, mám moc vysoký tlak a nedělal mi dobře, ale já osobně jsem 100% od ní měla fungující zboží....jenže musíte počítat s tím, že je to jen berlička a nehubne za vás sama....jen vám pomůže držet chutě a hlady na uzdě.....ale jestli jste "rozežrané" jako jsem byla já, jako já ho taky přejíte....to se mi stalo na jaře, teď na podzim již ne, ale zase jsem ho musela přestat brát, měla jsem nějaké bušení a arytmie a při sportu jsem myslela, že mě klepne....změřila jsem si tlak a bylo to jasné.....sib nemůžu, musím prášky na tlak

ještě k tomu, že se mi nedaří sundat váhu ......myslím, že je asi čas si přiznat, že už v mém věku nemusím být nejzdravější a měla bych zajít k doktorovi na kontrolu štítné žlázy.....protože tohle je už fakt divný.....takže si dávám závazek...vydržet ještě 14 dní řepu, brokolici a fazolky, abych viděla, jestli se něco hne zpátky dolů ....a dojít si na odběry......howg
leky na hubnuti
IIIV
| 1. 11. 2010 09:37
holky dnes se v praci zeptam, jak to je s tema praskama na hubnuti... a jestli ten nas pan magistr :) nema jeste schovany nejaky originaly:) za tristapade na mesic... sibu, meridie i lindaxa:/
a tady uz spokojenejsi..
IIIV
| 1. 11. 2010 09:34
jeee.efli... ted nevim jak se to pise:( to je dulezity.. centimetry! ale je pravda, ze jak to vidi clovek n vaze tak se dostavi jeste blazenejsi pocit... treba jsi hodne cvivila a mas to ve svalec ach jo..asi to taky zkusim..je to narocne na nakupy a pripravu?
GRATULACE JOZINCE :-)))
eflique
| 1. 11. 2010 09:28
teda jozi...gratulace veliká....jsi šikovná a strašlivá poctivka, dodržela jsi to až do konce skoro na 100% jak si měla....já ne, v sobotu jsem se nasnídala a na školení jsem už na obědě jedla normálně...no normálně...tresku a dušenou zeleninu jsem si nandala...takže jsem o víkendu jedla dietně, děleně, ale už normálně......a nevím, zda sem mou váhu z dneška mám dávat....abych vás neodradila....váha totiž nic...vážím stejně jako před 4 týdny 105kg , ale :
prsa ze 114 na 110
pas z 96 na 91
přes břicho ze 116 na 110
boky ze 119 na 116
paže stejně 38
stehno ze 72 na 71

a teď nevím...jak je to možné, když na váhu nemám dole nic?....fakt je, že jsem měnila baterky ve váze, klekly mi těsně po začátku detoxu a vyměnila jsem je včera, třeba ta váha nevážila dobře a já měla víc, fakt nevím .....

co vím....hodím si teď 14 dní zeleninová jídla ze začátku detoxu, sem tam to pozměním o nějaké jídlo z receptů, ale bez masa....protože v průběhu jsem se měřila a než jsem najela na ta jídla z konce detoxu s masem, jak mi pak přestalo být tak lehko, tak třeba břicho jsem měla před týdnem už 108 a teď je zase větší.....takže to budu vychytávat, chci zjistit, po čem jdu vlastně dolů...a budu se měřit a vážit pravidelně......dám vám holky vědět.....jo! cvičením a potencionálním zpevněním to není, protože tréninky flákám, dostala jsem se cvičit tak 1-2x týdně a normálně chodím až 5x a masáží v září taky moc nebylo, takže to pohyb není.....

ale ...jsem o fous menší, to zas jo
a tady uz spokojenejsi...
IIIV
| 1. 11. 2010 09:12
holky, drzte pesti at to dokazu... jsem rada, ze jsem vas nasla.. dodaly jste mi chut bojovat..konecne vidim, ze kolem me nejsou jen padesatikilovy holciny... fakt me to leze na mozek.. neni nekdo z Olomouce? protoze fakt mam pocit, ze tady mame jen vyschly zouzele... pockam jestli nekdo z vas posle ten detox. schvalne se vyfotim pred a po... jeste nikdy me to nenapadlo.. pekne ze vsech stran... a uvidime... me by zatim tech sest kilo stacilo...
tady je lonska zima..
IIIV
| 1. 11. 2010 09:08
to jsem byla se sebou spokojena nejvic, teda co se postavy tyce... na druhou stranu psychicke vypeti..a celkove jsem byla dusevne v pr.eli... ta poooza moje..a vyraz:)
dalsi z mych tlustych let
IIIV
| 1. 11. 2010 09:06
diky bohu, je to za mnou..ale obavam se, ze jakmile prijde miminko, tak jsem tady zase: Jsem vpravo..
ja pred x lety.. cca 95 kg
IIIV
| 1. 11. 2010 09:02
holky, vidim, ze mnoho z nas uslo poradny kus cesty.. nestacila jsem zirat, jak jste zhubly.. Terko vypadas bajecne! Jozinka jakbysmet.. Bajunka taky..a Evanko! :) mas super postavu...myslim, ze mam podobnou.. .od hlavy k panvi to jsem spokojena.. ale nemuzu se ZABOHA zbavit stehen a nevzhledne celulitidy! Kdo vi jak na to?
Jozince!
IIIV
| 1. 11. 2010 08:46
Teeeda! super! To musi byt pocit, co? Gratuluju! Muselo to stat spoustu usili a vule. Co manzel.. jak dopadl? Tak pak novou fotecku. Jinak.. hodila bys to sem ? ten detox? Asi to zkusim..at to stihnu do vanoc:) i kdyz posledni vikend v listopadu mame jet do vinneho sklepa, takze nevim..:(
konec detoxu...
jozinka
| 1. 11. 2010 08:33
tak, že milé dámy dneska ránko proběhlo velké vážení a měření.. aaa??? jste napjaté..??? já mám o brovskouuuuuuuuuuuuuuuuu radost, váha -5.5kg, přes pas, bohy a zadek - 4cm a přes stehno - 2cm, supeeeeeeeeeeeeeeeeeer.. tak že moje nynější váha je 71.5kg, holky jsem přešťastná.. fakticky že jo.. takovou váhu jsem měla fakticky snad v páté třídě.. mazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecc...
Dneškem pokračuju ve stravě dle knížky, tak uvidíme...
úbytky chotě vám semka hodím později.. ještě není doma, tak až ho změřím a zvážím, tak vám to písnu...
krásný, nádherný, slunečný, veselý den všeeeeeeem..
Evanek, Bajenka..
jozinka
| 1. 11. 2010 08:29
Evanek.. vypadáš skvěle... opravdu teda o obezitě se nedá v žádném případě mluvit.. chápu, že chceš něco sundat... ale myslím, že když tomu dáš čas, jistě to půjde jinou cestou než díky práškům, které si myslím, že u takhle nižších váh nejsou účinné, ale jak myslíš..

Bajenka... taky ti to moc sluší, a myslím, že ani u tebe to není tak hrozné...ale jako už jsem psala shora, holky. neblázněte s práškama... já bejt na vašem místě, tak bych do toho nešla... jsou i jiné možnosti, pravidelná lehčí strava, cvičení, a půjde to, když ne hned, tak za čas.. ale určo půjde...

tak hodně štěstí...
Evankovi
Bajenka
| 31. 10. 2010 22:26
no tak já vím že každý doktor to napsat nechce , ale na druhou stranu ty to chceš a zaplatíš si to tak nevím proč s tím dělají takové caviky!! Já to teda beru poprvé ale na trhu to je už dlouho a před pár lety to bylo dokonce dostupné i bez receptu.Jenomže - tak jako více léku se i tento začal zneužívat - dokonce ho brali i lidé s anorexii a to samozřejmě byl problém.Dali ho tedy na recept ale schválený je pořád.A navíc já si pamatuji a taky se to píše že ty tablety byly větší a měli zlatou barvu - proto se jim říká zlatá vajíčka- ale to co mám doma takhle nevypadá - jsou to malé tabletečky žluté barvy.Dle mého to prošlo asi nějakým vylepšením. V každem případě já se zeptám u lékaře jestli existuje i něco jiného co se dá napsat - ty léky které ale obsahují ten sibutramin jsou opravdu všechny stažené.A to co se nabízí na černém trhu - nevím taky bych se bála podvodníku je hodně a zaplatit např. 2500 za hroznový cukr tak to by mě asi hodně vytočilo!!!
Nerozumím proč my musíme poklonkovat USA uplně ve všem! Oni to zakázali protože tam jedna uživatelka dostala infarkt a zemřela ...,ale kolik lidí tam každý rok umře na superobezitu ??? a z čeho? z jídla proč nezakázali Mc Donaldy atd.? Oni tam ty hranolky cpou už i např. ročním dětěm.Ve školkách mají na svačinu hambáč...a pak se najde něco co pomáhá , a oni to zakážou a my taky.A např. moje kolegyně chodila 6 měsícu někam do centra hubnutí za výživovými poradci - kupovala si tam nějaké jejich dolpnky a polévky atd. a přiznala se že jí to stálo 40 000Kč ano zhubla asi 20 kg...ale já na to ty peníze nemám.A záruku že už to nepřibereš ti nikdo nedá - celý život to je boj.
Bajence
Evanek
| 31. 10. 2010 21:49
Tak to je moc dobře že se cítíš skvěle a účinkuje to to já mám asi v tomhle smůlu,protože moje doktorka je hodně přísná a nenapíše to-už jsem se jí jednou ptala a to jsem měla víc kilo a gynekoložka mi řekla že Adipex by stejně nenapsalapouze Meridii,ale že ta už je stažená.Proto jsem uvažovala o tom Sibu.
Evankovi
Bajenka
| 31. 10. 2010 21:43
No je to tak - mě adipex napsal obvodák beru ho teda 10 dni - prozatím mám jen jedno balení 30tbl. to je na měsíc za cca205 kč doplatek v lékárně no a zatím nemám problémy fakt nemám ty vlčí hlady co jsem mívala a ani chutě a navíc víc piju.Uvidím jak to zabere a o kolik se mi podaří zhubnout no zatím jsem spokojená!! A doktor mi nedělal žádné problémy - mám zdravé srdce a tlak spíš nízky takže se cítím možná i lépe než předtím.
Bajence
Evanek
| 31. 10. 2010 21:29
Vypadáš skvěle ten kotník je asi hodně nepříjemnej a když nemůže být pohyb,tak to je taky na prd.Já měřím 171cm a váhu bych měla ráda kolem 67-68kg.Ptala jsem se na Léky na hubnutí mojí gynekoložky někdy na jaře a ta mi řekla,že se všechno stáhlo z prodeje,ale pár lidí mi už tvrdilo,že prý Adipex se na předpis sehnat dá,tak nevím.
no a ta novější cca. pul roku stará
Bajenka
| 31. 10. 2010 21:24
tak to jsem už byla pajda - ale řeknu vám že asi 2 týdny to byly takové bolesti že jsem brečela jak malá holka a prosila doktory at mi pichnou něco silnějšího
Evankovi
Bajenka
| 31. 10. 2010 21:20
no já to chápu a rozumím ti ...nenapsala jsi výšku...na stepru bych taky chtěla začít cvičit ale nakonec to bude na jedné fotce vidět letos jsem si dost blbě zlomila nohu v kotníku - operace a železa mi vytahovali minulý týden.3 měsíce jsem nechodila a přibrala k tomu co jsem měla navíc ještě 5 kilo.Takže před 4 lety 55 a dneska 72 - 3 kg mám dole po 10 dnech co beru adipex retard na fotkách mám cca 70 kg takže asi jako ted...no a cvičit pořád ještě nemužu jsem ráda že normálně chodím bohužel jsem opravdu nezjistila jestli existuje momentálně i něco jiného u nás dostupného na předpis...co by bylo na hubnutí.Já uvidím jak ten adipex pomuže - osobně nemám žádné problémy a ten je legální.Mám ho od lékaře.Tak ted ty fotky.....
Odpověď
Evanek
| 31. 10. 2010 20:54
Bajenko děkuji vím že nejsem extrémně obézní vloni jsem měla 66kg a k dnešnímu dni 77kg...jsem na sebe hodně naštvaná...koupila jsem si stepr,na něm ob den cvičím,ale jde to šíleně pomalu,skoro vůbec...proto jsem chtěla něco do začátku a napadnul mě Sibu.ale pořád váhám,když to není od lékaře,abych nenaletěla
no ty fotky mě povzbudily
Bajenka
| 31. 10. 2010 20:53
odepisovala jsem Evankovi ...a ted pro
Jozinku...vypadáš skvěle - opravdu jsi neuveřitelně zhodila
Terku ..no tak to samé to nepotřebuje komentovat
a pro IIIV ...holka ty vypadáš jak nějaká stár ..vážně kočka!!
pohledám jestli mám nějaké fotky já ale asi ne my jsme dlouho neměli digi foták a všechno máme na normálních fotkách ..a ted co ho máme se už nechci fotit
sibu
Bajenka
| 31. 10. 2010 20:46
Ahoj - já jsem se pokoušela najít nějaký ten lék na bázi sibutraminu a teda nic moc jsem nenašla ...no ale na aukro.cz prodává jedna prášky z názvem Regitrim a mělo by to být to samé co sibutramin jen pod jiným názvem - prodáváno v cizině.Cena je 640kč za 30 tab. ...no a jinak pár lidí v ruzných diskuzích mělo tab. od paní Mirky ..email na ní je
clloette@email.cz a prý to bylo v pořádku. Ale já ti teda řeknu že podle mě vypadáš dobře.Ale já vím jaké to je když člověk chce zhubnout - mě se to nepodařilo uhlídat a mám 20 kg běhěm 4 let nahoře.Ted si moc vyčítám že jsem to nechala dojít až sem.
Sibu
Evanek
| 31. 10. 2010 20:06
Holky tak pořád se Sibu váhám....zde je moje foto z letošního léta....nemůžu se na sebe ani podívat a to nemluvím o oblečení,ve kterým jsem jak jitrnice.Ale tyhle pocity jste asi měli na začátku všichni.Pořád se bojím toho,že je to z černého trhu....a buď to bude nějaké svinstvo,nebo to nebude mítžádný účinek a peníze v čudu.
sju a monča..
jozinka
| 31. 10. 2010 19:57
tak holky.. jak jste na tom? mončo, jaký máš pocit po ukončení detoxu? já super.. jen se musím přiznat, že jsem včera místo boršče a dneska místo řepy s tuňákem dala zeleninku se sýrem, pač po pozření prvního sousta z jednoho i druhého jmenovaného jídla se mi otočil kotel.. tak sem si řekla.. a takhle to nepůjde.... jinak jsem dodržovala na max... tak jsem zvědavá, vážím a měřím se zítra.. tak se pochlubím...

a jak ty sju? zvládáš? ještě týden viď..? říkala jsem si, že pohoda.. ale tyhle poslední dva dny pro mě byly nejhorší.. teda hlavně ten boršč.. a ta řepa po páté v tomto týdnu, to fakticky nešlo...

manžel vydržel se mnou.. celých dlouhých 28 dní, tak že má mou obrovskou pochvalu a doufám, že jak váha, tak i metr ho zítra dostatečně odmění..

od zítra najíždíme na recepty v knížce, tak jsem zvědavá.. a bacha..choť chce taky pokračovat.. tak uvidíme..

a co vy ostatní? stekli, ivonn, renčo... janule.. wejo.. na nás prdíte nebo jak?
foto po
jozinka
| 31. 10. 2010 19:52

foto před
jozinka
| 31. 10. 2010 19:50

hezký večer...
jozinka
| 31. 10. 2010 19:40
IIIV neblázni.. vypadáš skvěle.. být tebou, sibu do sebe neláduju... a pokud okolí má problém, má ho okolí.. fakticky vypadáš mooooc dobře, jak napsala Terka, co já bych za to taky dala vypadat tak skvěle jak ty...
ale je to na každé z vás, jakou cestu zvolíte....
mě sibu hooodně pomohl v počátku, to určo... ale teď si myslím, že když člověk potřebuje doladit váhu o cca 10kg, tak bych do toho asi nešla... nevím no...

každopádně ať se vám všem daří..

byl tu dotaz na 50 tobolek a shození cca 10kg, to si myslím že je málo.. ale zřejmě to bude fungovat jak u koho no...

je to jen můj názor...
krémíky
terka07
| 31. 10. 2010 19:37
jen jsem vám zapoměla nahlásit, že v neděli 7.11 dělám objednávku na hubnoucí krémíky takže jeslti některá něco potřebujete tak písněte na maila juricovab@seznam.cz katalog pošlu mailem nebo odkaz na stránky firmy
no a tohle
terka07
| 31. 10. 2010 19:17
je poslední moje foto
fotky
terka07
| 31. 10. 2010 19:15
jeden čas jsem měla svůj blg, kde jsem všechno pěkně postupně popisovala a blo tam i pár fotek vždy po měsíci celá figurka jak to lo dolu, ale zrušila jsem ho, protože se před pár měsíci do mě začalo navážet pár lidí tak jsem si řekla, že mi to za to nestojí a naštvaně to smazala všechno, tak já se pokusím sem šoupnout aspoň fotku před a po pro srovnání, já vím, že diskuse už je strašně dlozuhá ,ale vkládali jsme sem i míry před a po. detox je strašně jednodcuhá věc, nevím jeslti to ještě platí ,ale papajo sem dala kdysi dávno odkaz na elektronickou podobu knížky Jak zhubnout jednou pro vždy od antonie mačingové a na tom ted ujíždíme to je právě knížka, kteár obsahuje měsíční detoxikační kůru a pak tam jsou recepty ještě různě dělené jak se stavovat a nepřibírat, je fiatk supr a všem vřele doporučuju. Cose týče sibu tak já jsem osobně vyléčená a dokud nebude opět něco v lékárně tak do toho prostě nejdu tot vše co bych k tomu ještě uvedla.
Holky držte se třeba to půjde a třeba nám po novém roce sibu z lékárny vrátí já tak nějak tajně doufám že se mi vrátí meridie se kterou se mi podařilo to co se mi podařilo, sama bych to tenkrát taky nezvládla, ted už to je jiné člověk se naučil jíst jinak a je to o moc lepší než kdysi na začátku. Nečekejte na fotkách nějako závratnou štíhlou kočičku pro některé jsem a zůstanu pořádným mackem ,ale pro mě je to fakt vítězství , mám váhu, kterou jsem mívávala naposledy na základce a to už je notná řádka let:) Možná právě proto jsem vděčná za to co ted mám, vždycky jsem měla kolem 90-100 kg někdy víc někdy oněco málo míň ale kousek jsem byla odjakživa tak tohle je moje maličkost na začátku
IIIV
Verun19
| 31. 10. 2010 18:40
Abych ti pravdu řekla,tak už jsem se dost dlouho nevážila Mam tak kolem 70kg,potřebovala bych tak 10kg zhubnout,protože jsem to nabrala za poslední rok...A jíst sama od sebe nepřestanu a cvičit chodim 1-2x v tejdnu...
Dotaz
Evanek
| 31. 10. 2010 18:36
Prosím o radu,myslíte že mi bude stačit pro začátek 50tobolek Sibu.když chci shodit 8-10kilo?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
2. 7. 2025 20:52
14609
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
2. 7. 2025 12:04