Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
ahojdáá
renca13
| 22. 12. 2010 07:45
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
doufam ze se mnou zase někdo nevyběhl
budu ráda, když se tady ukážeš.. ale poslední dobou je tady celkem neéééé živo...

tak snad se i neco dobryho dozvim..nevis jestli Mirka prodava jeste sibutramin?chtela bych ho od ni..psala jsem ji meilik ale zatim nic chodi sem jeste??

tento týden máme službu, tak že na prdku, ale pro malou zase super.. ta je nadšená, jak jinak...
chcelo sa mi plakat....Kedysi som zavodne hrala volejbal.....teraz nieje casu a uz ani pomaly kde.....chcela by som skusit sibutramin lebo vidim ze vy ste snim dosiahli vysledky.....len mne hoí lekarka jednoducho odmieta predpisat ze mam schudnut inak len to jendoducho nejde :(...neprejedam sa.....snazim sa vela pit a vsetko....Chcem to moc ale uz som zufala.....hlavne ja s mojim casom....lebo zobudim sa idem do skoly...zo skoly do roboty po robote sa ucit a mrtva zalahnem do postele....takto dookola ...a ked mma aj nejaky ten den volny travim ho s priatelom a ani ma nenapadne ist do posilky,.,,,,,,,,,Prosim poradte mi co mam robit a kde zohnat Sibutramin....Dakujem......