Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

ahojdáá
renca13
| 22. 12. 2010 07:45
Ahoj holkýtak se jdu konečně na vás taky podívat a koukám pusto prázdno Já už mám konečně trochu klid,až do soboty jsem měla skoro každý den focení,po večerech jsem makala na fotkách,pak ty přípravy na Vánoce..no jsem KO.Ale hrozně moc se těším jak malé dítě S váhou se raději ani svěřovat nebudu,je to ostuda největší..vše co jsem zhubla mám zpět plus i něco navíc takže opravdu hodně tragický ale teď to opravdu neřeším,začnu se zase trápit až v Novém roce že a co vy jak se těšíte na Vánoce?
:-))
deny1
| 20. 12. 2010 14:01
ahojky..no mozna by to jinak šlo ale ja nemam zadnou vydrž...problemy s vahou jsou stále a nemam to odhodlani to vydržet,vždycky polevím...
došel mi sibutramin od te pani co vam tady porad dela reklamu takze si to asi i přečte co ted pisnu ale to nevadi...krabička -dozička je original ale nejsem si jista praskama bo jsem si myslela ze to bude tabletka.to si myslim psala ty ne?ze je to tabletka...ale tohle jsou modrobílí prasky takovy ty rozdělávací...a ty mi nabizela jina pani ,levněji,ale v jiné doze,tak z toho mam ted mazec v hlavě doufam ze se mnou zase někdo nevyběhl
deny1
jozinka
| 19. 12. 2010 19:36
Zdravím tě.. a vítám tě tady mezi námi... budu ráda, když se tady ukážeš.. ale poslední dobou je tady celkem neéééé živo... ale doufám, že se to brzko změní..
I když.. já už sama za sebe se sibu nekamarádím.. už je to za mnou... a věřím, že ho už nikdá potřebovat nebudu...

kontakty, co tu píšeš, neznám.. já měla sibu od lékaře na předpis, tak že... bohužel sloužit nemůžu, ani p. Mirka nevím, zda ještě prodává.. jediné co ti zbývá je počkat jestli se ti ozve, nebo se obrátit jinam.. je to jen a jen na tobě..

a jak si na tom s váou, že chceš jít do sibu? nešlo by to třebas jinak??? hezký večer..
ahoj jozinko
deny1
| 16. 12. 2010 14:52
ahoj muzu se na tebe obratit?jsem tady nova nechavala jsem jeden vzkazík a doted jsem jen dčítala koukám že už si tu skoro rok tak snad se i neco dobryho dozvim..nevis jestli Mirka prodava jeste sibutramin?chtela bych ho od ni..psala jsem ji meilik ale zatim nic chodi sem jeste?? snad nevadi kdyz tady budu plkat
poradte
deny1
| 16. 12. 2010 10:30
ahoj holky jsem tady nova koukam ze tady plkate uz velmi dlouho tak vam zde polozim dotazek

dobry den mate prosim nekdo zkusenost s prodejcem s emailem sibutramin.adipex@gmail.com ??
dekuji za info na deny.88@seznam.cz

a nebo mate nejakeho provereneho prodejce od ktereho bych mohla subutramin koupit?? dekuji moc a hezky zbytek dne

ps. zminovany meil nabizi subutramin a prikladam foto co od nej mam dekuji moc za radu nechci naletet
Firma GE TM Labs
IrenaM
| 15. 12. 2010 15:15
firma používá u jiných výrobků celý název GE TM LABS producted by Shanghai? A jedná se o produkt Stanzol, Oxandrolon, atd...pro vysvětlení jsou to Anabolické steroidy. Shanghai je pokud se nepletu v Číně. A ta je v Asii. Ale to jen takový malinký postřeh
blumchen
jozinka
| 8. 12. 2010 19:55
Chápu .. že si z kileček nešťastná.. i když je pravda, že terka -blanka, co sem občas taky zavítá.. tak nejprve měla taky celkem problémy, aby jí dr. napsala sibu- nebo vlastně oba brala meridii.. a taky měla nadváhu velkou...
co se detoxu týká, doporučuju přečíst knížku - o odkaz na ní si napiš pajaje.. co sem chodí.. pošle ti ho.. ajukni na to..
Dakujem za privitanie
blumchen
| 8. 12. 2010 12:05
Ahojte dakujem za privitanie Jozi.....hej hej uz som si vsimla dakujem....a ja by som ho tez najradcej nemala z cierneho trhu ale ked moja lekarka mi to odmieta predpisat ze nieosm an tom tak zle....ale prepacte mne pride 20kg nadvaha uz dost a este k tomu ma zacinaju aj klby boliet.....ja neviem uz co mam robit.......a pritom nemam ziadne zdravotne problemy co sa tyka srdca...obliciek ci pecene......Inak som tu citala o nejakom detoxe co si robila...vedela by si mi o tom povedat alebo poslat nieco???......Dakujem lebo aj uz takto nevladzem
ahoj..
jozinka
| 7. 12. 2010 20:06
holky..pajajo, stekli.. také po dlouhé době.. ale díky že jste se ukázaly...
věnec je pajajo super, jsi šikulka, to by jsme ozdobili chodbu v paneláku větvičkama a ozdobičkama.. a nakonec to při mejdanu s terkou a sousedkama dozdobily krabičkama od cigarek.. a ve finále ještě cigárama, teda jen dutinkama... nádhera...

stekli.. sníh.. no co k tomu dodat.. tento týden máme službu, tak že na prdku, ale pro malou zase super.. ta je nadšená, jak jinak...

jinak cukroví holky.. ještě vosí hnízda a finišuju, mám hotovo.. s hnízdama to bude činit 11 druhů.. jsem ráda, že to mám.. ráda peču i když toho nepečeného je ví..
dárky nakoupené , zabalené.. tak že.. taky pohoda.. tak že.. už ježuch může klidně bejt...

blumchen? jestli jsem zmotala přezdívku, tak promiň vítám tě tady mezi náma... sibu tady občas někdo nabízí, tak buď pročti diskuzi a nebo počkej, až někdo nabídne, tady... já sibu na černo neměla.. a ani bych ho nechtěla.. ale je to každého věc... tak hodně štěstí..

holky.. všechny se mějte krásně.. pa

PS: nevíte někdo o Ivon a Jaňuli???
Sibutramin prodej
nekochana
| 6. 12. 2010 20:55
Dobrý večer

prodám sibutramin 40 tablet, za 1500,- už je nepotřebuji. v případě zájmu pište na email: nekochana@seznam.cz
Zapajam sa do diskusie
blumchen
| 6. 12. 2010 19:02
Zdravim Vas vsetky :),,,dneska som objavila tuto diskusiu....a velmi ma zaujala....Som 20rocne dievca ktore potrebuje schudnut uz od malicka....stym bojujem...najskro som to neriesila....mam 174cm.......ale teraz som stupla na vahu....a zistila som so zhrozenim ze mam 93kg chcelo sa mi plakat....Kedysi som zavodne hrala volejbal.....teraz nieje casu a uz ani pomaly kde.....chcela by som skusit sibutramin lebo vidim ze vy ste snim dosiahli vysledky.....len mne hoí lekarka jednoducho odmieta predpisat ze mam schudnut inak len to jendoducho nejde :(...neprejedam sa.....snazim sa vela pit a vsetko....Chcem to moc ale uz som zufala.....hlavne ja s mojim casom....lebo zobudim sa idem do skoly...zo skoly do roboty po robote sa ucit a mrtva zalahnem do postele....takto dookola ...a ked mma aj nejaky ten den volny travim ho s priatelom a ani ma nenapadne ist do posilky,.,,,,,,,,,Prosim poradte mi co mam robit a kde zohnat Sibutramin....Dakujem......
Pajajo
steklounka
| 6. 12. 2010 12:23
Ahojky,zdravím tě,
taky ted nemám moc času,takže se tu ukážu pomálu.
Teda tak to jsi dobrá,že máš už upečíno,to já mám teprve asi 3 druhy,ještě musím tento týden upéct,tak snad to stihnu.Ale zase jsem dělala vaječňák,no moc se mi povedl
Teda ten věnec nemá chybu,jsi šikulka ,akorát u Nás by moc asi dlouho nevydržel

Jinak zdravím i ostatní.....tak ted tu nás moc není,asi to je tím,že se blíží Vánoce ,takže každý peče,schání dárky a pak padá do postele
Ale určitě po Novém roce ,nás tu bude zase dost ne

Teda co říkáte té sněhové nadílce..... moje děti ty jsou nadšený,jen já moc teda ne....to je samé hrabání před barákem a jezdí se v tom špatně.Už aby bylo teplo

Tak se loučím,mějte se všeci fajn.
Vánoce, Vánoce ...
Pajajo
| 6. 12. 2010 07:06
Ahoj kočky! Tak jsem tu po hóóódně dlouhé době a móóóc se tímto omlouvám, že na vás tak prdím. Je toho hodně, nevímj co dělat dřív, váha dolů neleze, ale ani naštěstí nahoru. Od 20.12. mám dovolenou, neskutečně se těším, potřebuju to jako sůl! Jinak už jsem stihla i napéct, teď už jen udělat nějaké nepečené cukroví a bude to v suchu. Jo a v sobotu jsem se pokusiola upéct adventní věnec, na výsledek se kukněte do přílohy. Jen to ještě ozdobím nějakou tou mašličkou ... A co vy? Už máte napečeno,, a co dárky? Já je budu kupovat jako obvykle až na poslední chvíli Tak zatím holky pa pa a sand se zas brzy ukážu
ahoj..
jozinka
| 1. 12. 2010 19:41
no tak aspoň něco milé holky.. ahoj mončo, ahoj susedo..jste se tady teda pěěěkně dlouho neukázaly... máte ale plus, že jste to napravily...

chápu to, že na to není čásek, max to tady přečíst, ale je to žrout času, co si budem nalhávat.. já jak začnu chodit do fachu, tak na tom budu zřejmě stejně...

s cukrovím se mnou Blani počítej, to se ví.. už mám upečených 5 druhů, z toho 3 i ozdobené, tak že.. a dalších 5 se bude péct... o víkendu se chystám na balení dárečků, dítko pojede nejspíš k babí, tak na to bude klídek..
a jak píše Blanka, když nebude ulizeno a já nevím co vše, vánoce budou stejně, tak že.. a stejně.. uklidím a co? po ježíšku bordel všude, papír, dárky.. a co..
na tom to přece všechno nestojí...

tak hezké dny vám všem přeju.. a užívejte snížku.. a vy řidičky opatrně.. já se chystám zítra na kopec.. boby do ruky a tradá , půjdem válcovat kopečky...
tak
ahoj holky
terka07
| 1. 12. 2010 19:21
vposlední době teda netrpím optimismem, proto mne omluvte, ale jak jsem zvyklá píšu semv dobrém i zlém. Chlubila jsem se tu úspěchy a ted je asi čas na ty neuspechy. od detoxu se snažím jíst podle knížkym je to v celku v pohodě, nehubnu ale ani netloustnu. Mám pocit, že špeky přibývají a neřeším to asi to začnu řešit až na jaře, ted to pro mne po mých zkušenostech fakt nemá význam. Co se týče cukroví nemám ani Ň nepeču, nezdobm, neuklízím a přes to si myslím, že vánoce budou. Jsme od rán do večera v práci a když tam nejsem tak mají děti bsídku nebo inou aktivitu, kdybych to měla řešit tak skončím na psýše, je toho moc a já mám jen jedno tělo jedny ruce a jedno zdraví. Takže asi takhgle, váha se nepo.... vydržela x leta vydrží i do jara, uklizeno neuklizeno, vánce stejně budou a nikdo to za mě neudělá tak proč se stresovat a co se týče pečení?! No mám přece sousedku Jožinku, která peče a přes to cvičí a drží dietku, takže trochu cukroví pro moje dětičky zbude:) no nemám já se v celku dobře? Mončo mončo tvoj masáž mi chybí jak osůl, mám ztuhlá záda a vzpomínám na náš víkend u nás na chalopupce od té doby žádný odpočinek nebyl.
:-))
eflique
| 1. 12. 2010 11:17
ahoj, Jozi, moc se omlouvám, občas nakouknu, ale ...nestíhám nic, ani sem pár řádků....v poradně je to na mašli, všichni najednou doplnili potřebné papíry a chtějí vypracovat návrhy tak, aby podali oddlužení na soud nejlépe ještě dneska, píšou, volají, chodí...a tím děsně zdržují...do toho teď moc nejdou masáže, tak jsem se dala ještě na finanční poradenství, takže lítám po školeních a lidech....ale to asi zas vypustím, sežere to strašně času, který nemám a ještě mě to nějak moc nebere....spíš se soustředím na to, abych si našla nové klienty na masáže...to mě aspoň baví ...ale ...letos asi zase nic neupeču, ještě že mám paní, od které každý rok 2 kila kupuji...má to úžasné, maličké, chutné, šílených druhů....to já takhle neumím, ale pečeme s dcerkou naše cukroví nevábné jen tak na provonění doma...letos ale ....asi nee, no jo.....

reni...držím pěsti, aby byl Filípek úplně v pořádku...o on bude, uvidíš vím jak ti strašně ti bylo, ale opravdu neboj, děti jsou úžasně regenerační

tak zatím....mějte se všechny moc moc hezky, zase přijdu, ale ne tak hned....tak holky, ať nás stres nedohoní
ahoj..
jozinka
| 30. 11. 2010 19:47
Lujso.. jsem ráda za tvé rozhodnutí... gratuluju.. myslím si prostě, že kvůli pár kilečkům je zbytečný luxus vyhazovat korunky za sibu.. a upřímně, takové holky/ženy nechápu, to teda... tak budu držet palce a určo dej průběžně vědět, jak ti to jde... a na co si najela...

Renčo, jsem ráda, že malej je v pohodě.. ale víte teda od čeho to bylo? opravdu síla, vůbec si tohle neumím představit... my řešíme tak max. rýmu a ještě že tak... musí to být hrozné takhle prcka vidět, kor ta vyšetření... jsem ráda, že to máte za sebou..
a cukroví? jo jo, tak mám upečené 3 druhy, z toho 2 i ozdobené , na rohlíčky se chystám o víkendu. a pak 5 druhů nepečenéhho, ale to až příští týden a možná i ten další.. jsem psycho, miluju vyrábění cukrovíčka, tak že... a hlavně mám na to čas, jak jsem doma...

tak holky, mějte se hezky... a to že to tady utichlo... co k tomu dodávat... chybíte mi holky...
jozinka
renca13
| 30. 11. 2010 09:47
jozi moc děkujuuž je to dobrý a doufám že to tak i zůstane.Teda tady fakt chcíp pes kde jste všechny??jozi jak se daří pečení cukroví??Já letos upeču jen minimum,nějak nestíhám a zbytek si ukradnu od mamky a babi
jozinka
lujsa
| 29. 11. 2010 07:47
Jožinko, po víkendu co jsem to probírala s kámoškama jem dospěla ke stejnýmu názoru - zkusím to dostat dolu bez prášků. Za poslední 2 roky se mi tak podařilo zhubnout 12 kg, ale trochu jsem polevila a mám 5kg zpátky a ty ne a ne jít dolu. Takže mi držte palečky a dám pak vědět, jestli se mi to daří.....
ahoj..
jozinka
| 26. 11. 2010 19:58
Renčo.. tak to je teda mazec...já něco četla na facebooku, ale právě jsem nevěděla, co se stalo.. jen co má malej za sebou, jako ty vyšetření a že jste v nemocnici..
No je to divný ale, že na nic nepřišli.. ach jo.. doufám, že bude malej v pořádku. a je mu jako dobře nebo jak?
a to bylo z ničeho nic? drž se.. myslím na tebe..
lujsa
jozinka
| 26. 11. 2010 19:54
No tak já osobně bych do toho pro těchto pár kg nešla teda.. ono sice sundáš po sibu, pokud nenaletíš a nekoupíš nějakej drek.. ale po té jestli váhu udržíš.. to už musíš zmáknout sama.. tak si myslím že bys to dala i tak sama.. trošku omez přísun sladkého, mastného, tučného.. a já nevím čeho všeho.. možná i pečiva.. a uvidíš, že to půjde.. a dáš to i bez sibu..
ahojky
renca13
| 26. 11. 2010 18:18
Ahoj holčičky moje milovanýnezlobte se nedočítám,od neděle jsem byla s Filípkem v nemocnici. Měl šílený záchvat,kdy nám omdlíval,oči v sloup a ručičky jako led...holky já se tak bála.Dělali mu snad všechna možná šílená vyšetření a na nic se nepřišlo takže bohužel nejistota zůstává ale snad se to už nikdy nebude opakovat.Takže hubnutí vzalo v nemocnici za své a místo toho abych hubla jsem se cpala čokoládou
jozinka
lujsa
| 26. 11. 2010 13:33
Jožinko díky moc za přivítání. Mě by stačilo dolu tak 5-6 kg, ale bojuju s tím už rok a je to jak na houpačce...........2 kg dolu.......pak najednou "bum" a 1,5 kg zase nahoru a takhle pořád dokola . Chci něco co půjde rychle a hlavně na trvalo
jozinka
lujsa
| 26. 11. 2010 13:33
Jožinko díky moc za přivítání. Mě by stačilo dolu tak 5-6 kg, ale bojuju s tím už rok a je to jak na houpačce...........2 kg dolu.......pak najednou "bum" a 1,5 kg zase nahoru a takhle pořád dokola . Chci něco co půjde rychle a hlavně na trvalo
steklounka
jozinka
| 26. 11. 2010 12:43
No jo na dárečky já jsem rychlá, no rychlá.. spíš bylo dost korun, tak jsem kupovala , kupovala.. a pak zjistila, že na pár maličkostí máme už vše.. tak super...
s těma rodičema to známe, buď v klídku, u našich je to total stejné.. letos dostanou mamka hodinky, taťka řetízek a společně podložku do koupelny.. a čau...
s těma kilčama jsem ráda, že ti to jde pořád dolů, jen tak dál.. fandím ti...
a weja? pochopí časem, že ten kdo se bude smát budem my a ne ona.. ale jen ať si v tom idylickém klídku, kde jí doma daj vše pod čumák žije.. a hlavně si toho užíváááááááááááááááááááááááá dokud to jde, pač wejo, až o tohle přijdeš, máš smůlu, už budeš vždycky všechno muset sama...

a holky, hezkej víkend přeju, já za chvíli vyrážim na kávinec s holkama ze školky, střední... tak se mooooc těším, to je vždycky taková pohoda, nemusím být ve střehu, nemusím nic.. no paráda... tak pa
lujsa
jozinka
| 26. 11. 2010 12:39
Vítám tě tady.. sibu se užívá denně, počet tablet a cenu ti neřeknu, pač teď ho u lékaře nedostaneš, leda přes černý trh, tady na diskuzi ho nabízí x lidí, tak si to tu najdi.. kontakty na ně... ale na druhou stranu, kolik chceš sundat, třeba by to šlo i bez prášků ne?
Jožinka
steklounka
| 26. 11. 2010 12:12
Ahojky,tak to jsi dobrá,že máš dárečky,bohužel to já ještě všechny nemám,nejhorší je ,je kupovat pro rodiče ,mají vše a když se zeptám co by chtěly říkaj nic nekupuj.... to by mě vždy trefil šlak .Tak jak říkáš kilča jdou pomalu ale tak nějak pořád,tak to je dobře,jsem ráda ,tak celkově jsem dala dolů 8kg.Tak snad to půjde dále.

Wejo.....zdravím,tak jen se nesměj,že nemusíš nic dělat,jak říká Jožinka taky tě to jednou čeká a to mi si už budem válet u pohádky vid jožko
tak holky mějte se zatím fajn......
Sibutramin
lujsa
| 26. 11. 2010 09:43
Ahojky holky , jsem tu úplně nová a reakce na Sibutramin 20mg mě fakt nadchly . Ráda bych proto věděla jak se užívá (denně..........), kolik tablet obsahuje balení a kolik to vlastně stojí??? Kde a jak to lze objednat??? Díky za info.
weja
jozinka
| 25. 11. 2010 12:25
ahojky... koukám, že si taky pěkně vytížená.. každá to máme jinak.. tu vytíženost.. a nepošklebuj se nám, že o vánocích nemusíš skoro nic.. neboj, to taky jednou přijde... počkej se, a pak se budem smát my tobě..
Není to zase tak hrozné, poklidit doma, upéct cukroví, připravit dobroty, výzdobu... není toho zase tak moc ne? a vůbec, k vánocům to patří.. tak co... jen když si vezmu, že se člověk snaží aby všechno stihl a měl vše parádní a pak ten štědrej den-respektive večer uteče jak ... no škoda mluvit.. ale tak to je...

s hubnutím nelam hlavu, uvidíš, že na jaře váha už "rozbitá" nebude... na jaře to půjde všechno lépe, to je jasný.. tak se měj, ať se daří ve škole.. papa
Ahojky
weja
| 25. 11. 2010 08:28
Nazdárek děvčata!
Jak se máte? Všechno dobrý? Já toho mám taky až nad hlavu, škola škola škola, práce.. no mazec V hubnutí mám strašný výkyvy, nevím čím to je, my snad máme rozbitou váhu nebo nevim
Jinak teď mi moc nevychází cvičit, což mě moc mrzí, ale není prostě kdy... Jak vás tak poslouchám, ty všechny přípravy na Vánoce a podobně.. hehe, ještě, že to řešit nemusím Babička napeče, maminka s tetičkou navaří, strejda chytí kapra.. Já jdu ještě 24. 12. do práce, takže pak přijedu do skoro hotovýho, kouknu na pohádku a už se jde večeřet

Je to škoda, že se tu ta diskuze tak zasekla.. ale viděla bych to, že začátkem roku tu zas bude plno

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
1. 7. 2025 18:03
14597
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Arin
1. 7. 2025 23:41