Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

ahoj..
jozinka
| 22. 11. 2010 17:42
no konečně známé tváře se tady taky ukážou...
pajajo.. držím palečky, aby si našla sílu bojovat s kilama... ono se prostě někdy nechce, nebo to někdy nejde... já vím, ale když se na sebe člověk nasr... tak to půjde.... na nic se nevymlouvat a makat... budu na tebe myslet...

Mončo, koukám, že toho máš až nad hlavu, no není se čemu divit.... ale jsi šikulka, že to všechno dáváš... to teda.. to si při nejmenším zaslouží opravdu pochvaličku...
a s tím hubnutím, bych to nekřečkovala., uvidíš jak to dopande na té endo... však víš... tak ať se daří..

Stekli, i tebe zdravím... jj, člověk je pořád v jednom kole, to známe všichni neboj.. navíc ty vánoce před námi, to je taky poděs.. dárečky mám sice nakoupené, tak nějak vesměs... ale to cukrovíčko... je to žrout času no, zadělat, upéct, nazdobit... ale bez provoněné domácnosti cukrovím si nedovedu vánoce představit.. to ne..
za sundaná kilča velikánská pochvala teda... je vidět, že kdo umí, ten umí... jak to tak sleduju, tak ty jdeš pořád dolů že? pomaličku, ale jistě... kolik už máš prosím tebe?

miliSK.. jjj, souhlasím s tím, že když si tělo o něco dobrého řekne, že to prostě musí dostat, né velké množství, ale za potřebí to je... já si naposledy udělala z čokošky s vysokým obsahem kakaa takové dobroty.. rozpustila jsem tuhle čokošku a nandala do toho suš. švestky, rozinky.. oříšky a dala do pidi košíčků na muffinky.. a paráda.. dáš si jeden a stačí... a je to dobrota...

tak holky, ať se všem daří hezky, nejen v hubnutí, ale celkově.... a ať vás neskolí předvánoční stresík.. nedáme se ne? tak pá
aj ja vas zdravim:-)
miliSK
| 22. 11. 2010 12:26
Vcera som tiez trochu jedno cez druhe, lebo som bola na oslave a v noci juuuj bruchabooool...,tak tento tyzden ziadna akcia sa nechysta, len v piatok navsteva takze sa budem podla seba...a zacina mesiac ubudat po splne, tak by to malo ist lepsie....drzim palceky a nestresujteee z Vianoooc pridu vzdy aj ked okna spinave....mam to overene ,pekny dnik sa praje
Ahojky všem.....
steklounka
| 22. 11. 2010 12:08

zdravím Vás holky moje
Omlouvám se ,ale nestíhám,jsem v jednom kole,v práci se to valí,doma uklízím ,zrovna včera jsem umyla všechny okna a uklidila dětem pokojto byl bordel.....večer jsem odpadla jinak ještě scháním dárky pomalu abych začla péct,no hrůza.....to mě čekájí ještě tento týden dvoje třídní schůzky ,no to zas bude zvýšený tlak .Ale musím říci,že si odpočinu zítra jdem s mužem do divadla na irské tance,tak to se fakt moc těším .Jinak je fakt,že to tu nějak prořídlo,asi nemáte taky moc času co.....
Pořád cvičím a ted v tom fofru jsem dala 2kg dole ,tak jsem moc ráda...tak snad to vydrží a nepůjde to přes Vánoce nahoru .Mějte se moc hezky a zase se tu brzo objevím.....
ahoj vy moje sluníčka :-))
eflique
| 22. 11. 2010 09:17
moc se omlouvám, že jsem vás takhle zanedbala, ale měla jsme opravdu fofry...začala jsem ještě k práci v poradně a masážím s finančním poradenstvím a to je šílený žrout času...tenhle víkend jsem byla na kurzu thajské masáže nohy, byla to zase bomba....kvůli masážím bych chtěla být finančně nezávislá, abych si mohla vesele masírovat, chodit na úžasné kurzy a o nic se nestarat ...večer jsem jela ke klientům se smlouvama, domů jsem se dostala v půl 10 večer....a nemluví se mnou ani psisko....no jo, budu muset zvolnit...

taky se váhově nedržím, je to na palici, ale co už s tím udělám...tak se snažím jíst zdravě, málo a častěji a čekám, co to vyšetření na endokrinologii, jdu tam 15.12.....občas ujedu, ale většinou se snažím jíst trošku podle knížky, trošku dělenku....dělá mi to dobře, i když na váhu tedy nic moc....asi fakt zlobí hormony, reflexní bod na štítnou žlázu mám citlivý, ...mimo jiné nejsem nejmladší, tak bych měla být ráda, že můžu normálně fungovat a nestresovat se kily navíc, ale to mi nějak nejde....to známe asi všechny, ne? ...tak holky....držme se ...za chvíli jsou tady vánoce a to jsou vždy kila nahoře raz dva, tak ať nám to letos neujede....ne moc
Ach jo!
Pajajo
| 20. 11. 2010 20:19
Ahojky holky, tak jsem dnes vlezla na váhu! No valila jsem bulvy, jak mi váha poskočila nahoru Takže od zítřka na 100% najíždím konečně na tu dělenou stravu (zatím ještě pořád nebyl čas). To teda ne, aby mi to tak lezlo navrch!! No nervy moje ...
caute
miliSK
| 19. 11. 2010 20:11
Zdravim dievcence ja mam tyzden za sebou a v pohode ,vedlajsie ucinky ani nie len take slabe...dnes som ale dala tabulku cokolady ,lebo som dostala chut a som si uvedomila, ze som cely tyzden nic sladke a myslim ze aj toho troooosku treba...citim ze trochu slo so mna..niak to neprehanam jem ale sa vdaka sibu neprezieram a o tom to je...urcite minimalne do Vianoc...ale vlastne uz asi na stalo zdravo a obcas si dopriat prehresok...ale sa v nom nerypat a ist dalejdrzim vsetkym palceky zatiaaaal
ahoj..
jozinka
| 19. 11. 2010 19:46
Renčo... jj, diskuze nám nějak uvadá... ale co, asi se blíží konec roku, vánoce, tak že.. není čásek..
jsem ráda, že si se na sebe naštvala.. a hlavně ti držím palečky, aby ti hubnutí šlo.. do léta si myslím že sundáš dost, pokud se budeš opravdu snažit.. budu ti fandi... dej echo, jak ti to jde...

a focení? no asi je zbytečné se ptát že? jistě máš hafo práce... no je to super.... moc ti fandím.. na fcb sleduju tvé práce a nádhera...

tak se měj a zase se tady brzko ukaž...
ahojdá
renca13
| 19. 11. 2010 09:31
Ahoj holký no co to?,Co se to tady děje??Nikde nikdo,vy zlobíte tedajak to jde,co je nového nooo??Holky já jsem šílená,vlezla jsem na váhu a to číslo co na mě mrklo... jsem myslela že omdlím.Takže šmitec,konec tralala!!Vrhla jsem se s kámoškou do hubnutí,žádné diety,jen vyvážený jídelníček,žádné pečivo,sladké...začínáme zase chodit na zumbu a doma hezky rotoped.Tentokrát jsem si dala dlouhodobý cíl,chci do léta zhubnout 20kg a věřím že to dám.Přeci jen na to budeme dvě a kámoška mi naseká na *** když budu zlobit
Petra111
jozinka
| 18. 11. 2010 20:03
nic proti.. ale nemusela byste to sem dávat tak často..vaši nabídku..děkuji..
Jitulka456
jozinka
| 18. 11. 2010 12:35
Vítám tě.. prozraď mi prosím tajemství.... jak se ti povedlo toliko připbrat.. když má člověk 70-80 kg, tak chápu, že se k metráku dostane snadno ale z tvé předchozí váhy.. žasnu teda..kdyby si jedla stejně, tak je to nesmysl ne? a co antikoncepce nebereš něco nového třeba? nebo nevím teda...

moje zkušenost je se sibutraminem, který mi pomohl naučit se pravidelně jíst. a v menším množství.. chce to , aby člověk měl prostě pevnou vůli a jde to... pak jsem jela dle knížky Zhubněte jednou pro vždy.. ten 28 denní detox a teď si vařím dle knížky i jídlo normálně, tak že... paráda.. sem tam ujedu... ale ono to tak je asi normální.. když něco tělo chce, tak si o to řekne...

tak hodně síly a ať toj de....
AHOJTE HOLKY
JITULKA456
| 18. 11. 2010 12:16
JSEM RÁDA, ŽE SI MŮŽU PŘEČÍST VAŠE NÁZORYJÁ MÁM PROBLÉM, BĚHEM DVOU LET JSEM PŘIBRALA NA JEDNOU TAKOVOU VÁHU..VÁŽILA JSEM OKOLO 45 AŽ 48 KG A TED SE DRŽTE, BĚHEM TAK KRÁTKÉ DOBY SE MI VÁHA VYŠPLHALA NA 94KG.OČI MI ZŮSTALI PRO PLÁČ..STRAVUJI SE STEJNĚ A PODLE LÉKAŘŮ BYCH MĚLA BÝT V POŘÁDKU, UPŘESNÍM SE ŠTÍTNOU ŽLÁZOU V POŘÁDKU.BUDU RÁDA ZA JAKOUKOLI ZKUŠENOST I S DIETOU..RÁDA NAPÍŠU TAKY NĚJAKÉ ZKUŠENOSTI..PŘEMÝŠLELA JSEM O DĚLENÉ STRAVĚ, NEBO O DETOXU, ALE ANI O JEDNÉ DIETĚ NIC NEVÍM..PŘEJI VÁM HEZKÝ DENA TĚŠÍM SE NA DALŠÍ ODPOVĚDI
caute
miliSK
| 18. 11. 2010 09:39
Caute dievcence,
ja som 6-ty den na sibu vedlajsie ucinky len slabe...v pohode, jem pravidelne ,ale nic tucne ,sladke a nie velke porcie, lebo nemam ani chut sa prejedat....ale snazim sa pravidelne jest...lebo zas nestojim o vyrazny jojo efekt. Nevazim sa sice,ale uz teraz citim ze to ide po troche brusko sa asi zmensuje,lebo oblecenie netlaci....tabletky mam akurat do konca roka, budem sa snazit krotit aj cez sviatky a od januara by som skusila ten 28 dnovy detox ...len teda neviem ci zvladnem....ako to tak citam,ale urcite nieco podniknem. Sibu je vyborna vypomoc na prvotne skrotenie chuti...ale isto ho nechcem dlho vyuzivat....,krasny dnik
Fabi
jozinka
| 17. 11. 2010 19:42
Vítám tě tady mezi námi...a držím palečky, aby kilečka šla dolů.. to teda...
No nevím, píšeš, že po 3 měsících 6kg dole při startovací váze 106, si myslím, že by to mohlo jít rychleji... teda aspoň u mě to tak zpočátku bylo... 6kg za 3 měsíce si mohla zhubout né díky sibu... můj názor no... jen nechápu, když si investovala do sibu, tak proč to kazit "výkyvama",,. chápu, že člověk občas ujede, ale jak píšeš, během chvilky třeba 3kg nahoru.. není to škoda, dlabat sibu a pak takhle čunit?
věř mi, že vím co to je, když má člověk neukojitelnou chu´t na něco, v mém případě úchylka na sladké... ale zpočátku se sibu sem prostě fakticky chutě na nic neměla.. ale asi to na každého působí jinak..
a jak jinak jíš? méně? a častěji?

tak se měj hezky.. a ať se daří. a zase napiš, jak ti to jde...
Fabi
miliSK
| 16. 11. 2010 20:33
Ahoj Fabi,
no každá skúsenosť je skúsenosť....aj ta zlá ...veď nejde o život...ja som 4-ty deň na Sibu a v pohode jem mensie porcie, lebo väčšie ani nevladzem...verim, že sa to čoskoro prejaví aj na postave. Kedysi som tiež s celkom úspechom brala Meridiu -Reductil a schudla som. Potrebujem sa skrotiť a potom si udržať aj bez Sibu...držim palčeky
nováček se zkušenostmi :)
Honey
| 16. 11. 2010 09:32
Ahojda holky, taky bych se ráda podělila o zkušenosti jak o dobré tak ty špatné, už 3 měsíce beru sibu od paní Mirky a s menšími výkyvy mám dole 6 kg, musim teda přiznat, že v "menších výkyvech" ktere trvají cca 14 dni jsem schopna 3 kg nabrat takže nahoru a dolu, ale ted mam zase obdobi "snažící" Začínala jsem na 106 kg při výšce 176 cm a muj "sen" je dostat se tak na 75 kg. No a k těm špatným zkušenostem, než jsem narazila na tuto diskuzi objednala jsem si Meridii od jakehosi zarucenoho zdroje na internetu, pani nebo nevim komu jsem poslala 2 tis. a nic, email zrusen, telefon asi funkcni ani nikdy nebyl, tak dejte pozor, neda se to nijak overit a "zoufala" zenska co uz nevi kudy kam najednou ztrati normalni zdravy rozum a bez jakehokoliv overeni a doporuceni si rozesila penize na vsechny strany Tak přeji všem hodně zdaru ať už zvolili jakoukoliv hubnoucí cestu a budu ráda když se taky podělíte o to jak Vám to jde nebo "zatim" nejde, hezký den všem
ADIPEX RETARD
velikoris
| 15. 11. 2010 16:55
Nabizim ADIPEX retard 1balení- 100tab za 1700Kč. Doručím na dobírku po cele CR. kontakt: velikoris@gmail.com
celer
miliSK
| 15. 11. 2010 13:53
cavko..no ano a ako dlho ich vyprazas tiez tak zozlatoveju ako aj zemiaky?....tiez nerozumiem niektorym nazvom,neviem co je kedlubna a jehly.......ja dnes treti dnik sibu...v celku v pohode zjem omnoho menej a hned som plna lem ma akosi zaludok pobolieva inak nic take zavazne....ani sucho v ustach aj tak sa snazim viac pit , cez leto s tym nemam problem teraz sa mi niak neziada...krasny jesenny dnik prajem, dakujem za rady
miliSK
jozinka
| 15. 11. 2010 12:44
jj, z celeru hranolky, klasicky uděláš jako normál, jen na místo brambor celer..a salátky jdou různé a hlavně, celer je fakticky super.. a prospívá.. tak že.. je pravda, že dříve jsem ho jedla parkrát do roka, sem tam v polévce nebo v brambor. salátu, a teď? týdně tak 2x a super... doporučuju..
Jozinka
miliSK
| 14. 11. 2010 16:49
Dakujem moc za podporu...stale tu spominate celer...to z toho salat aj hranolky robite hmmm...ja pomaly druhy den za sebou moc toho nepojem a som syta , co je dobre len som niaka utahana...ale inak nic pohoda, dnes prechadzka...zajtra okna umyjem nech je aj ten pohyb po troche...peknu nedelu vsetkym este a fajn tyzden
ahoj..
jozinka
| 14. 11. 2010 14:08
holky..tak se tady taky hlásím...
Monika8, držím palečky, aby ti výsledky dopadly dobře a všechno bylo v pořádku... nic podobného jsem ani neprožila, ani nikdo v okolí tohle neřešil, tak že nemůžu poradit...

Renčo, pajajo, zdarec holky.. koukám, že se máte dobře, to je super.. Renčo, jak psala Pajaja, nelam hlavu, uvidíš, že bude hejky, a do hubnutí se jednou zase pustíš.. a jistě ti to i půjde... teď máš focení, focení a focení...tak že jiné, příjemnější starosti-radost, než hubnutí...

pajajo, jsem zvědavá na stravování dle knížky, o které píšeš... pak dej echo, jak ti to jde a co to s tebou dělá...

Jinak já holky.. přes týden se stravuju dle knížky zhuněte jednou provždy.. daří se mi, tak jsem ráda.. a o víkendu si dám normál papku, ale...zrovna včera, šli jsme s chotěm na véču-čína + rýže...výborné to bylo, ale.. pak jsme zašli do hospůdky na drink, no moc jsem toho nevypila, opravdu ne...do toho jsem schroupala preclík.. a co si myslíte... jo jo, celá slavná večeře šla ven... holt asi už nebudu moct se cpát tak jako dřív.. fakticky ne, za to mi to nestojí... je pravda, že i odpo včera jsem si dala pár kousků bublaniny s třešněma.. no kdo ví.. prostě hodně jídla, na které nejsem zvyklá a buch, bylo to...
tak že.. na zítra už mám v plánu normál papku dle knížky.. celerové hranolky a rybičku a k véče salátek z celeru, kopla jsem si do toho tuňák, tak to bude dobrota... tak že zítra to bude rybičko celerový den, a už se na to moc těším, pač jsem přesvědčená o tom, že se nacpu jak čuník a nebude mi těžko a bude mi fajné...

tak už končím s tím románem, co jsem tady vyplodila.. asi na mě působí to sluníčko co venku svítí, je to nádhera.. kéž by takhle bylo pořád.. a žádná zima.. .jůůůůůůůůůůů, to by bylo fajné.. ale vrátím se zase na zem...

tak holky, všem hezký zbytek neděle... ať se v hubnutí daří... a věřte, že to půjde se sibu i bez... ale chápu, že na nastartování je to super pomocník... hodně štěstí všem..
este raz
miliSK
| 13. 11. 2010 17:26
No dievcence veceram co mi z obedu zostali napriek tomu ze nic tazke sojove masko na zelenine s vajickom, tak ledva fucim ani nemozem dojest a citim sa plna,tak to je super .Myslim, ze na to nastartovanie a stiahnutie zaludka to je dobry pomocnik zachvilku den za sebou a ziadne maskrtenie nebolo,hybala som sa pri upratovani. Zajtra ma byt slnecno, tak prechadza ma neminie.....
Pajajo
miliSK
| 13. 11. 2010 17:01
Dakujem za povzbudenie,no ja som tento rok presla istou zmenou osamostatnila som sa a bol stres ,tak som sa aj dost nezdravo stravovala a hup odrazilo sa to-s pomocou sibu sa chcem len nastartovat a dalej uz pokracovat inou cestou. Ja som delenou stravou p.Korinkove pekne iste obdobie schudla...snad sa na nu znovu prirodzene preorientujem...no uvidime dnes prvy den...nuz ale kazda cesta zacina prvym krokom...zatial vsetky zdravim idem si dat niaku lahku zdravu veceru
Dělenka
Pajajo
| 13. 11. 2010 16:04
Ahoj kočky! Tak jmi došla ta knížka Nová dělená strava, tak jsem se do toho zavrtala a študuju Líbí se mi to, je tam takový jídelníček na rpzjezdový týden - zítra asi vymetu supermarket a nakoupím si zásoby. Pak tam jsou jídelníčky na dalších 14 dní. Jsu tam i různé wellnes tipy a jak si zlepšovat náladu apod. Fakt je to pěkně napsané a hlavně jsou tam i "nákupní lístky" co si je třeba nakoupit a kdy. Fakt fajne No dnes jsem i po dlouhé době cvičila oilates - nejdříve horní a pak dolní partie. Hned mám lepší pocit.
Reni vůbec se netrap, určo máš toho hodně a taky myslím že máš hlavu úplně jiných věcí. Hlavně že radikálně nepřibíráč. Já s taky rozhodla, že do Sibu už nepůjdu (ikdyž já jej v podstatě brala jen asi necelé 3 týdny ...). Ne, že by mi způsoboval potíže, ale chci zhubnout bez berliček, prostě správnou stravou a pohybem. Vždyť to dokázali i jiní, ne?
Jinak o vztahu sibu-těhotentsví asi moc neporadím, nejsem ani lékař ani jsem ještě nebyla těhotná. Každopádně držím palečky, ať je vše OK!
A teď mi vypadla přezdívka kolegyně ze Slovenska - moc se omlouvám . Jsem zvědavá, jak na Tebe sibu bude působit. Mě poprvé zabralo, ale už mám zase vše zpět. Podruhé mi už nefungovalo, tak to zkouším zdravější cestou - od pondělka najíždím naostro na dělenou stravu.
Tak zatím pa holky a a vy ostatní seukažte! Je tady bez vás nějak pusto prázdno!
žijůůůů
renca13
| 13. 11. 2010 07:33
Dobré ránkotak co holky jak se máme,kde se všechny touláte??Že vy vymetáte obchoďáky že jooo a co hubnutí jak to jde??U mě pořád stejně,nic ale taky je fakt že pro to nic nedělám no jsem hrozná,ale fakt na to nemám ani čas a vlastně ani náladu.No věřím že vy jste na tom o 100% líp než já já už se tady k sibu vyjadřovat nebudu,koukám že je tu další prodejce se zaručeně pravým sibu z USA...sorry ale už nevěřím fakt ne.Už bych do toho nikdy nešla,to budu raději tlustá.
Sibutramin a těhotenství
Monika8
| 12. 11. 2010 10:10
Dobrý den,z vašich diskuzí jsem se rozhodla zakoupit si sibutramin,před rokem jsem ho brala a schodila jsem za tři měsíce 18kg,pak jsem otěhotněla a po porodu jsem se rozhodla ho začít brát znovu!Nejprve jsem vyzkoušela zlaté vejce a pak jsem najela na sibutramin!Začala jsem s ním asi v srpnu.Teď jsem zjistila že jsem ve 14tt jsem z toho špatná,protože mám 5.mimi a další jsme už neplánovali!(mám dvě děti)I přez prášky jsem otěhotněla.Jsem z toho dost špatná,kdyby to šlo,tak bych šla na potrat,ale už je pozdě!Menzes jsem měla.Je to divné-nechápu to!teď mám strach,když jsem brala ty léky aby to bylo v pořádku!Čekám na výsledky krve a je to strašný!
Jitulka
miliSK
| 12. 11. 2010 08:58
Zdravim všetkých,
ja začínam od zajtra so sibu...a na vianoce zhodnotimten xenical...alebo neviem ako sa presne volá ten liek tušim zabraňuje vstrebávaniu tukov zo stravy a keď niake zješ bežiiiiiiiš na WC,ak dobehneš teda .....ja ale zas tým tukom moc nedám, tak som zvolila túto cestu + zdravú stravu a uvidí sa všetkým prajem pekný dník
ahojda..
jozinka
| 11. 11. 2010 13:12
no hurá, pajajo..konečně známá tvář tady... jsem zvědavá na tu tvou knížku, to teda.. cena super.. dělenka tě baví... tak snad to půjde... občas člověke ujede no, holt se nedá nic dělat... svět se nezboří.. já po tom detoxu taky ujela na sladkém a kdyby si viděla, co všechno jsem sežrala.. nevěřila bys....

a nováček jitka? myslím že píšeme zde o sibutraminu, to ano, nebo zpočátku tato diskuze byla založena na téma sibutramin, který jsem měla na lékařský předpis... teď lze sehnat na černo, ale s tím já sloužit nemůžu.... jinak tě tady mezi námi vitám a ať se ti tu líbí...

a co vy ostatní??, žijeteeeeee???
ZDRAVÍM VŠECHNY
JITULKA456
| 11. 11. 2010 10:53
ZDRAVÍM VÁS VŠECHNY, RÁDA BYCH SE K VÁM PŘIDALA, POKUD MĚ PŘÍJMETE MEZI VÁS.JÁ DOSTALA OD LEKÁŘE RECEPT S XENICALEM, ALE TEN JE V UHB A UHH NEPRODEJNÝ, TAK BYCH SE RÁDA NĚCO DOZVĚDĚLA O TĚCH PRÁŠCÍCH, CO SI O NICH PÍŠETE.PŘEJI HEZKÝ DEN A TĚŠÍM SE NA ODPOVĚĎ
Ahoj kočeny!!!
Pajajo
| 11. 11. 2010 06:57
To snad nemyslíte vážně, to všechno nedočtu!!
Mám teď dost práce, takže není moc času za vámi skáknout. Tak alespoň ve zkratce - vidím Joži a Moni, že strava mimo knížku vám nedělá moc dobře, že? Vaše tělička si už zvykla na jiný režim, to je dobře Já, jak jsem začala s tou dělenkou, tak jsem skončila hned po prvním víkendu (až me to se*e!! ) . Pořád samé oslavy, už nadávám jak špaček, když máme zase k někomu jít . Ale dnes si jdu na poštu pro knížku "Nová dělená strava", je to od Summové, tak se těším, Zatím mám jen něco z knihovny, ale to mi nevyhovuje když si do toho nemůžu třeba něco vepsat, nebo si někde udělat oslí růžek atd. A tu novou knížku stejně nikde v knihovně nemají. V obchodě stojí kolem 230 Kč a jáji mám přes Aukro i s poštovným za 117 Kč . Už se na ni moc těším .
Jinak vítám nováčky, dost z Vás mi psalo na email o odkaz na knížku o detoxu, snad jsem Vám odpověděla všem a nikdo z vás neměl problém se stažením§ Kdyby jo, dejte mi vědět!
Tak to jen tak v rychlosti, sad se ješt dnes ukážu. Zatím pa zlatiny!
monča
jozinka
| 8. 11. 2010 19:50
jj, já tohle měla o víkendu s bramborákem, snědla jsem jen jeden, a horu zeleniny.. a takhle těžko mi hooodně dlouho nebylo... jako fakt nestojí mi to za to, to ne...
Dneska jsem ve sladkém trošku pokračovala, ale tak od zítra se teda zase zapřu a jedu dál...takhle to nejde furt , obžírat se sladkým, to bych za pár dní měla ten úbytek zpátky.. a to nechci...

a snídanička? rohlíčky, medíček a oříšky...?to je megácká dobrota, zrovna na zítra to mám nachystané, ňaminka....

tak ať nám to jde hezky dolů.. a všem ať se daří...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
2. 7. 2025 13:00
14602
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
2. 7. 2025 12:04