Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
Ahojky
weja
| 25. 11. 2010 08:28
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

já vím, ale když se na sebe člověk nasr... tak to půjde....
na nic se nevymlouvat a makat... budu na tebe myslet...
navíc ty vánoce před námi, to je taky poděs.. dárečky mám sice nakoupené, tak nějak vesměs... ale to cukrovíčko...
já si naposledy udělala z čokošky s vysokým obsahem kakaa takové dobroty.. rozpustila jsem tuhle čokošku a nandala do toho suš. švestky, rozinky.. oříšky a dala do pidi košíčků na muffinky.. a paráda.. dáš si jeden a stačí... a je to dobrota...
,tak tento tyzden ziadna akcia sa nechysta, len v piatok navsteva takze sa budem podla seba...a zacina mesiac ubudat po splne, tak by to malo ist lepsie....drzim palceky a nestresujteee z Vianoooc pridu vzdy aj ked okna spinave....mam to overene
,pekny dnik sa praje
to byl bordel.....večer jsem odpadla 

...citim ze trochu slo so mna..niak to neprehanam jem ale sa vdaka sibu neprezieram a o tom to je...urcite minimalne do Vianoc...ale vlastne uz asi na stalo zdravo a obcas si dopriat prehresok...ale sa v nom nerypat a ist dalej
jsem myslela že omdlím.Takže šmitec,konec tralala!!Vrhla jsem se s kámoškou do hubnutí,žádné diety,jen vyvážený jídelníček,žádné pečivo,sladké...začínáme zase chodit na zumbu a doma hezky rotoped.Tentokrát jsem si dala dlouhodobý cíl,chci do léta zhubnout 20kg a věřím že to dám.Přeci jen na to budeme dvě a kámoška mi naseká na *** když budu zlobit
A TĚŠÍM SE NA DALŠÍ ODPOVĚDI