Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

ahoj..
jozinka
| 29. 10. 2010 19:18
sju povídej, co ti na tom přijde divné????
..
Sju
| 29. 10. 2010 17:39
Ahoj, tak jsem se zase jsednou dostala k no´tasu... A jedu dál!!! Sice jsem o týden pozadu, než vy, ale jsem moc zvědavá na vaše výsledky, tak doufám, že je sem hodíte!
Je fakt, že já jsem tak extra pocity lehkosti a energie nezažila, takže neprožívám ani zklamání, ALE, 18. den jsem poprvé musela uznat, že mi trochu oplaskl ten špekoun, co se vždycky vykulí nad džínama. Sice trochu, ale HURARAAAAA.
Ale nevím, já když se tak zamýšlím nad tím detoxem, přijde mi tam pár věcí trochu mimo. Strašně ráda bych si s paní autorkou popovídala osobně - myslím to v dobrém! Ale prostě něco mi tam přijde i z medicinského hlediska trochu mimo. No co, ale hlavně, že to funguje . Užívejte sluníčka!!!
ahoj holky..
jozinka
| 29. 10. 2010 16:27
pajajo.. bohužel se zumbou já sloužit nemůžu...
mončo.. to je teda docela maso.. s tím jídlem.. jestli opravdu budeš muset jen zeleninu, a rybičky... no tak to vychytat aby to nebylo smažený, když ty karboše a nebo hranole nebyly nic extra...ono z těch receptů po detoxu.. v knížce se dá hezky vybrat.. prubla bych některé masíčko a uvidíš.. jak ti bude..
já magor.. už mám sestavený jídelníček na příští týden, tak jsem na to zvědavá.. snad pojedu dál... no myslím si, že jo... zařadila jsem si jednou i brambory, které bych jako krev. skuupina 0 neměla, ale jo, dám si je, mám na ně chuťku, tak když to bude jednou za čas, tak snad se to nepo...

hezký víkend všem. . a dík za pochvalu perníčků holky.. .ale nic extra.. jsem amatér.. těžkeeeej..
království za perníček :-)))
eflique
| 29. 10. 2010 11:02
...ne, dělám si legraci, ale jozi....fakt jsem zaslinila, máš je nádherný...já na to taky moc nejsem...na zdobení...vymlouvám se, že mám moc velký tlapy na takovýhle piplačky
a děti teď mají trošku útrum, abych se nepokoušela, skoro nepeču...včera jsem dělala kefírovou buchtu a odolala...ale k čajíku....odpoledne po procházce....měla jsem sto chutí si zakrojit
no holky...já zjistila, že mi fakt nejlíp dělají jen zeleninová jídla...a ryba na másle, ta mi taky nevadí...ale jak je to smažený...hranolky, karbanátky...je mi po jídle těžko....nejtěžší pocit mám po těstovinách, nechápu....dojedu to, v pondělí se zvážím a zkusím ještě týden dva ty jídla bez masa a budu se vážit...fakt to chci vychytat, ten pocit co jsem měla první dva týdny byl úžasnej....dneska mám jožinko k obědu salát z řepy...já ty švestky s řepou taky nemůžu....

a zítra budu mít problém, jsme celý den na finančním institutu na školení, je to hogo fogo akce, musím se i slušně obléci...snad ten oblek obleču ...je to i s jídlem, takže zvládnu snídani brzy ráno a s večeří taky počkám navečer domů, ale v poledne budu nahraná...vytáhnout tam krabičku s borščem, i kdybych ho zvládla studenej...to určitě nepůjde....uvidím co tam bude, pokusím se improvizovat z nabídky, doufám, že to nebude o chlebíčkách a bagetách....a že bych od sedmi ráno, kdy budu snídat vydržela až do večera, počítám taky tak do sedmi, osmi....to asi nevydržím...no....no uvidím
perníčky...
Pajajo
| 29. 10. 2010 10:11
Joži, ty perníčky jsu parádní a Ti sněhuláci nemají chybu Já moc zdobit neumím, tak to nakonec vždycky dopadne jako nějaká slátanina
zumba manuál
Pajajo
| 29. 10. 2010 10:06
holky, nemá některá z vás nahodou takový ten Zumba manuál, kde je i 10-i denní cvičební kalendář? Nikde jej nemůžu na netu najít
poslední..
jozinka
| 28. 10. 2010 19:10
perníčky...
foto
jozinka
| 28. 10. 2010 19:10
ještě perníčky.. ta první je mázlá.. koukám..
ahojda holky..
jozinka
| 28. 10. 2010 19:08
no kukám teda.. Mončo, to je mi líto, že ti není hej.. tak jako zpočátku a v průběhu detoxu...
mě je bohudík fajné, je pravda, že po tom kuřecím nášupu o víkendu mi bylo jinak než zpočátku, ale né těžko, ale jinak prostě... masíčkově.. břícho mělo radost z toho, že papalo masíčko...
konec se nám blíží, už docela rychle.. já osobně mám hrůzu ze zítřku.. snídaně fajné, ale k obědu ta řepa s těma ořechama a švestkama.. nic moooc.. švestky vynechávám, s nima bych to nepozřela... ale moc toho nesním.. a večeře jáhly.. to je asi naschvál, pátek nejhorší...asi trpění proto, že jsou v sobotu ke snídani rohlíčky.. no ale nedá se nic dělat..

na pondělí plánuju udělat ten salátek z celeru, jakoby ten bramborový... tak se moooc těším... to bude žrádýlko... uvidíme jak to bude s pokračováním.. snad vytrvám, je jasné, že nebudu na 100% dodržovat jen ty receptíky v knížce, ale každopádně se budu snažit jíst lehčeji..

pajajo.. je super, že ti ta dělenka takhle vyhovuje.. napiš co takhle jíš... docela by mě to taky zajímalo.. koukalal jsem na spousty stránek o děl. stravě a vypadá to zajímavě.. to teda... no s těma receptama co jsou v knížce, je to dost podobné, přijde mi...

musím se holky pochlubit, dneska jsem zdobila perníčky.. a mooooc se mi líbí... no je to spíš taková patlanice pro malou, aby byla rozveselena, tak snad se povede.. mám jí od včera na prázdninách u tetičky, do soboty, tak relaxuju... prací...

mějte se.. pa
Ahoj děvčata!
Pajajo
| 28. 10. 2010 14:36
Tak hlásím pátý úspěšný den dělené stravy a nejvyšší spokojenost! Cítím se moc dobře a je to perfekt. Na váhu nelezu, ale bříško mám trošilinku plošší Určitě u dělenky zůstanu . Moni to je zvláštní, že je Ti z toho jídla těžko, co vím, tak žádná z děvčat nic takového neměla. Nebo se holky mýlím?
Jinak já jsem vyřadila vepřové maso a držím se převážně kuřecího. Už jsem zkusila i sojové mléko, dělala jem si z něj krupicovou kaši s kousky jablka a skořicí a bylo to bááájo! Tak se holky držte a taky už něco zase napište, nějak jste se zdejchly
ahoj :-))
eflique
| 27. 10. 2010 14:14
moc vás hubeňourky pozdravuju a musím se svěřit ....já Vám mám pocit, že co jsem začala jíst maso a celerové hranolky, že se zase vracím nahoru....nevím, nevážila jsem se, nechávám to na pondělí, ale fakt...cítím se zas nějak těžší, plnější ....úplně mě dorazily v pondělí ty těstoviny, bylo mi těžko až do večera a karboše to nějak dorazily...myslela jsem, že to je jen nějaká náhoda, že mi to nesedlo....ale ten pocit mám doteď.....jestli budu moc fungovat jen na jídlech z prvních 14 dní, tedy bezmasých a bezsacharidových...holky, jestli budu muset být makrobiotik, abych se cítila fajn a váha mi šla trošku dolů....holky, to s epicnu....já masožravec ....ale....ale ...no asi jo, chci zpátky ten pocit lehkosti a čistých útrob ....

co vy ostatní detoxikačky...jak je vám teď, ke konci? ....jsem fakt zvědavá v pondělí na váhu a cenťáčky....ale už teď vím, že budu od pondělí jíst jinak....recepty na konci knížky už studuju ...je to vlastně dělená strava........budu muset na stránky o dělence, něco si nastudovat, ale jestli tady holky co takhle jíte jste.....dívali jste se na ten semafor v knížce? Je to typická dělaná strava nebo ne?

... moc díky ....a držte se
pajaja
jozinka
| 26. 10. 2010 12:37
No tak to gratuluju..a ať ti to hezky jde to dělené papání...určo se ti váha hne směrem dolů..budu držet palečky...

aspoň tady máme jiné téma než pořád detox..že?
Ahoj detoxikačky!!!
Pajajo
| 25. 10. 2010 20:58
Tak vidím, že jster všechny poctivky. Supre, jen tak dál. Držím palečky! Já jsem tu jen na skok, od vřerejška jsem na dělené stravě, tak uvidíme. zatím v klídku ... na to, abych něco porušila je ještě brzy Zatím se mi to moc líbí, papám vše (tedy kromě sladkostí a tučných věcí). A hodně zeleninky. Tak to jen tak, ať víte, Zatím pa, snad se sem dostanu zítra
ahoj..
jozinka
| 25. 10. 2010 19:52
mrkev a jablíčka no... jako zpočátku mi to jelo hodně, mooooc, je pravda, že medem ani skořicí nešetřím, tak možná proto mi to jelo, pač miluju sladké...ale teď i když je to jen 2x do týdne,tak ano sním to, ale určo né už tolik jako zpočátku a né s takovou chutí... a hlavně vždy po spapkání nejpozději za dvě hodinky mastím směr wc..

super, doufám, že ti to teda v tom listopadu klapne a konečně se uvidíme...

Blani, na vínko se mooooc těším, to teda.. jen toho asi moc nevypiju, myslím si, ale i tak.. dvě skleničky bych mohla zvládnout...no uvidíme jakej bude výsledek detoxu, když negativní, tak nepiju...ale myslím si, že to tak hrozné nebude.. dneska si manža prohlížel mé nahé břícho a říká mi, že se mi hooodně zmenšilo, tak uvidíme jak to bude na cm, kéž by jo...

hezký večer holky.. papa... a díky, že tahle diskuze jede dál..
omlouvám se všem, že se tady teď kecá hlavně o detoxu, ale způsob na shození, nebo změnu životního stylu a tím pádem opadnutí kg to je.. tak že... ale kdo sibu bere, klidně pište... pa
ahojky
terka07
| 25. 10. 2010 18:02
hoolky musím tady uveést na pravou mkíru to jak mě holky chválí, ono to u mě není užtaky na 100 procent, sem tam ujedu a dám si kousek chleba, ale držím se podle knížky hlavně v receptech. ne kvůli tomu abych nějak moc hubla, ale kvůli tomu, že mi to náramě vyhovuje. Po dlouhé době mi totiž po jídle není těžko, necítím se jak oteklá vosa a jsem plná energie, pokud se k tomu jako bodnus přidá nějaké to kilčo dole tak to budu jen ráda. Ale váhu jsem přestala řešit, prostě si myslím, že už pro to aych byla neodolatelně krásná jsem udělala co nejvíc jsem mohla no je fakt že mezery jsou u mě ve cvičení,aleto fakt už nestíhám, nebaví mě to a jen by mě to děsně štvalo a jelikož se ted cítím strašně fajn, tak si to přeci nebudu kazit že jo .To jsou dokonalé výmluvy proč necivičit že jo .No hlavně že si to umim odůvodnit Jinak jsem zjistila, že většina receptů z knížky jsou fakt jedlé a chutnají i rodince, sice je tím nemůžu cpát tak často ,ale občas se mi stane, že jsem bez jídla, protože m ito supnou .ted i ještě 14 dní dopřávám oddech a čekám až Joži dojede detox aby jsme si mohli dát vínečko a pak zas poctivě jdu do toho ,at mám nějakou rezervu na vánoce. I když po odzkoušení receptů jsem usoudila, že kapr bude letos obalený v oříškách a salát z celeru, teda aspoň pro mne
:-)))
eflique
| 25. 10. 2010 16:56
sju nasucho? ...počkej až budou jáhly, budeš jablíčko s mrkvičkou přivolávat ... mě teda na tuhle snídani chodí i dcera, je to jediné spolu s celer hranolkama, co mi ohrožuje zdlábnutím, co musím bránit vlastním tělem ...jo a karboše jí taky jedou, to ano....dáváš si sju do jablíček dost medu a skořice? mě to teda opravdu chutná...ale nejvíc rohlíčky s medem a oříšky,,,šmarjá, ukousnu špičku, nanesu med a zapíchnu půlku ořechu, kousnu.....a tak dál a tak dál...šmarjá...já nemůžu s tímhle přístupem zhubnout nikdy, všichni se kření cože to jím za šílenosti a já si mlaskám, boule za ušima...

jozi...k vám to vidím na konec listopadu....mám volno ještě 13.11, ale kdybych přijela až 27.11. ...budu po tom kurzu thajský masáže nohy a mohla bych vás trošku rozmazlit....dohodnu se ještě s Blani, ale určitě se k vám chystám....zatím stejně nemohu, mám rozbitou Bábinku, koketovala jsem s myšlenkou, že ji vyměním a ona mě takhle potrestala ...už jsem se jí omluvila, tak se snad nechá opravit a bude dál věrně sloužit
..
Sju
| 25. 10. 2010 13:51
Karboše jsem měla už včere, ale dnes málem ne, protože mi je včera děti málem všechny snědli a patlat to znova... neee, tak jsem jim jako krkavčí matka utrhovala od pusinek
Ale dooobrota. Ja se teda přidám, ač jsem to raději nekomentovala, když jste tak jásaly, mě ta mrkev s jablkem na sucho taky moc nejede....
eflique
jozinka
| 25. 10. 2010 12:53
Děkuji..děkuji...ale pamatju si, pač to bylo první maso v detoxuu.. a tak moooc jsem se na něj těšila... vlastně dneska už druhé, pač jsi sju měla karboše včera a dnes znovu že???

já kdybych to neměla vytištěné na lednici, tak vím taky prdku, neboj Mončo... a jak to vidíš se zavítáním do Mladé Boleslavi?
jozinko
eflique
| 25. 10. 2010 12:48
... .... to mě nenapadlo ...já při své vetché hlavě jsem ráda, že si zapamatuju, co mám jíst já, na jidelníček týden zpátky už kapacity nemám

jsi naše andělka strážná
ahoj..
jozinka
| 25. 10. 2010 12:36
jj mončo, vím, že karobše až večer.. to patřilo sju víš... ale nevadí...

no jablíčka, mrkvička, za začátku mi šmakovalo taky víc.. jako sním to, ale.. už nic extra.. zato pohankové vločky mě dostaly.. myslím si, že po detoxu je budu jistě často snídat.. uvidíme..

panečku, bez mixéru bych asi umřela.. je pravda, že řepu si jedu na struhadle.. ale ostatní frk, frk a hotovo.. a na ořechy mám ruční mlýnek, tak že taky otázka chviličky.. jejda.. holky.. tak ať to ještě ten týden-14dní vydržíte..

hezký den všem...
Dík
Sju
| 25. 10. 2010 12:32
Moc Vám děkuji za konzultace!
Já to bych to taky nemohla splácat vše dohromady... a taky vařit 3 jídla...
A s tím mletím jsem na tom stejně i s těmi ořechy.Já to vyřešila tak, že to dám do mikroteňáku a drtím válečkem na nudle.Není to tak jemné, ale dá se to a je to rychlejší.
:-)) nene
eflique
| 25. 10. 2010 10:44
karboše až večer....těstovinky se špenátem....dušená kedlubna mi už nesmí přes práh

přijde na oběd kamarádka, taky chce začít, tak jsem ji pozvala aby ochutnala, že dobrota...ale udělala si cvičně jablíčko s mrkví k snídani a už mi psala, že nesnídala, že se to nedá pozřít....a my jsme z toho unešené ...opravdu, jak má každý jiné chutě

sju, taky jsem nesnědla ty tři chody...ani dva, polévka je úžasná a zasytí...a jak je v pátek perkelt i brokolice...taky tak, oboje prostě nesním...ani si to nestihnu vše navařit...mrkev u mě vede, ale snažím se, abych jedla když už vynechávám, tak vyváženě a nezanedbávala zeleninky, které mi až tak nejedou.....u mě je problém, že to rodina se mnou nechce jíst, takže přijdu večer domů a vařím pro ně i pro mě .... a příprava zeleninových jídel není úplně jednoduchá, zvlášť když nemám mixer....třeba karboše taky krájím nadrobounko a snažím se to trošku rozvrtat alespoň tyčovým mixerem .... a to vám ani nebudu popisovat, co se nastrouhám na struhadle...hlavně ořechy mi dávají zabrat, nemám ani mlýnek na ně.....totálně nevybavenou kuchyň mám jsem zjistila
sju
jozinka
| 25. 10. 2010 08:32
ahojda.. ptala jsem se blanky na totéž.... já osobně jedla jen tu polévku.. manža měl řepu, myslím... ale rozhodně, všechny 3 jídla bych nedala.. navíc ta polévka je moc dobrá a když jí sníš větší misku, tak ti postačí.. ale pokud se chceš klohnit se všema třema chodama.. .můžeš...
asi by to v rámci detoxu bylo nej, sníst od všeho trošek.. ale já to tak neudělala....

tak ať ti tenhle týden chutná... dneska k obědu karboše, že? tak dobrou....
???
Sju
| 24. 10. 2010 20:50
Jozi, mám zase dotaz.Píšu si nákup na příští týden.... 16. den ko obědu mám stlačit to všechno??? Zel. pol.,fazol. lusky i salát z řepy???? To mám plácat "3 jídla" ???
čauky všem
jozinka
| 24. 10. 2010 19:42
jo jo, Blanka si zaslouží pochvalu, jak hezky pokračuje.. já jsem zvědavá jak to půjde u nás.. já jsem v tuto chvíli odhodlaná jít do toho taky, tak snad... musím prásknout na manžu, že dnes sdlábnul na návštěvě chlebíček, ale spíš mi to přišlo jako hec na mě, pač přijdem na návštěvu a na stole chipsy, buchtička, chlebíčky.. a já říkám, hmmm, tak to si nedáme.. a on já jo.. ale snědl jen jeden.. tak že evidentně chtěl návštěvě dokázat že v tom nejede tak vážně jak já.. ale .. snědl jen jeden, tak že... kdyby na to kašlal, tak by spucl celej tác...

Mončo, ukázněná.. když myslíš.. děkuju... je pravda, že mě když něco chytne, tak se snažím na 99% jet.. ale velikánskej rozdíl je hlavně v tom, že jsem doma na mateřský a mám tak nějak čas na přípravu, čas na snězení, žádný časový pres.. velká výhoda.. věř mi, že to dělá hodně...
i tak je super.. že pokračuješ.. jsem zvědavá jak na tom budem na konci... jo jo, za týden touhle dobou budeme mít po... sju až o týden déle.. uvidíme no..

tak se mějte krásně... pááá
ahoj sluníčka :-))
eflique
| 24. 10. 2010 17:40
moc vás všechny zdravím....a strašně strašně moc děkuju za podporu. Úplně všem holčiny moje.....už je jakž takž dobře, řešíme jiné problémy a k neštěstí se doma moc nevracíme, stačí, že se jen zeptám na Míšu - mamku a už mi přítel slzí. Zatím je ještě v nemocnici, ale bude v pořádku, odkaz na pomoc jsem příteli pro ni předala, ale nevím, jestli to Míše dá...teď určitě ne.
Ale jinak je už doma normálně....zlobí mě zas jak zlobil, je to děs běs a v duchu mu tak 3x týdně balím kufry...vše při starém
já jedu s detoxem dál...ale už to není tak jako u Blaničky na 100%...přestala jsem to vše stíhat, tak občas vyměním snídani a zaměním jídla, hlavně večer...a včera...ó já neukázněná....jsem vyjela z detoxu přes oběd...byla jsem u bývalých tchánů a neodolala jsem polévce ...vývaru s kořenovou zeleninou a játrovými knedlíčky...z kuřecích jatýrek.....dala jsem si dva talíře...úžasná, jako od maminky...pak byla živáňská...no nebudu lhát, talíř jsem nesnědla ale ochutnala jsem ...a dneska už jsem zase vzorná ...jídla mi taky chutnají, tenhle týden byl bomba....ale je toho na mě moc....já vám holky už večer nesním to co mám...hlavně proto, že jím až po osmé, v týdnu to fakt dřív nezvládnu a ládovat se masem a zeleninou....když mám maso i v poledne, večer ho nedám...i tak kladné pocity přetrvávají, pocit nadšení z toho, jak se cítím, trvá

takže...úplně ale úplně úžasná je joži, je ukázněná až se trošku stydím ....a my, co to občas ošolícháme....nebudeme věšet hlavu, protože to bude super i takto ...a vy, co jste to vzdaly.....všechno chce svůj čas a vše je tak, jak má být....nevyčistíte se teď, ale na jaře už třeba ano hlavně holky abychom byly zdravé a spokojené, to ostatní už přijde samo
ahoj holky
terka07
| 24. 10. 2010 16:27
omlouvám se, že nějak nepíšu, ale nestíháma ještě do toho mě sklátila chřipeččka, takže fakt nic moc. V jídlech podle kuchařky jedu dál, jen se ted snažím vybírat všechno možné jen ne to co je v detoxu, protože chci za 14 dní najet znovu tak abych si to nezprotivila ještě ted. Jinak záchod je stále OK, otoky zatím nejsou, i když ted s tou rýmičkou přeci jen torchu jo, unava je taky celkem v pohodě na to co stíhám, takže pokračuju v odlehčených jídlech. Včera obídek nami nam, byl celerový salát jak o něm psala Joži a k tomu kuřecí prsa v ořechách,fakt to nemělo chybu adoporučuju všem. Dneska jsem udělala kuřecí čínu nečínu, prostě jen maso spoustu zeleniny podle toho, která mi vyhovuje podle krevní skupiny trocha sojovky a toť vše žádný škrob a ejhle šlo to taky. Jako přílohu rýži, děti bramboráčky, docela jsem slintala ale byla jsem silná a neuždibla. Váha doolu nejde, ale nahoru taky ne, břicho je stále splasknutý takže dobrý.
Těm co pokračují v detoxu přeju hodně sil, co to vzdali neva, jindy se třeba zadaří
sju
jozinka
| 24. 10. 2010 12:45
tak jak chutnalo??? určo paráda ne? mě karboše chutnali mooooc.. neboj, teď tě čeká dle mě ten nejlepší týden.. spousty nových jídel... mňam.. teda aspoň mě zatím ten třetí připadá ten nej nej.. v tom posledním týdnu, který mě a chotě čeká už se jídla opakují, tak že.. no uvidíme... ale týden dáme... uteklo to jako voda.. docela...

jo a holky.. blanka mi dávala na koštík bramborovej salát bez brambor, místo brambor je tam celer.. naprostá mňamoooza, je to v té knížce, recept.. super.. k těm karbošům, co si sju dneska měla by to byla super záležitost, myslím si...

hezký zbytek dne všem..
hezku neděli
Sju
| 24. 10. 2010 11:57
Ahoj! Kde jste všichni???
Nikde nikdo? To Vás asi porazil ten detox .
Já smažím karboše. Konečně maso!!!!! Voní to náááádherně!
Ale to jsem si to zase užila. Nejdřív jsem si najivně myslele, že mám kuřecí v mrazáku... nemám, takže jsem včera večer "dostávala z celého kuřete jen maso a teď jak to pomlít, když nemám mlejnek .
Tak jsem to šmelcovala nožem na pidikousky a teď jsou z toho spíš než karboše takový placky. Ale to je jedno, už se mi sbíhají sliny!
Renča..
jozinka
| 23. 10. 2010 12:25
Teď máš něco co tě baví víc než hubnutí.. a to je tvoje focení, tak že... neboj, ono tě to zase někdy nakopne a pustíš do shazování kileček...

u mě to na štěstí funguje tak, že těch ubylých 25 kg je fajné, ale chtěla bych jet dál, tak doufám, že detox zabere.. uvidíme...

všem hezký víkend...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
3. 7. 2025 07:17
14610
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Elka