Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
ahoj..
jozinka
| 15. 10. 2010 19:37
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
jojo teprve se učím,ale lidem se to moc líbí a je zájem tak toho musím využít
a jelikož to žere moc času a je s tím opravdu plno práce,tak si sice účtuju,ale opravdu minimum.U profíka dáte cca 3000kč u mě od 300 do 500kč
takže myslím že OK.zrovna se mi dělají webovky tak pak hodím odkaz.Peťo chápu a myslím že dělená strava je určitě super,ta by mě hrozně lákala,ale nevím o tom vůbec nic a přijde mi to děsně složitý nevím no.Každopádně na detoxu svět nestojí takže hlavu vzhůru a myslím že zrovna u tebe to zase tak velká potíž není protože ty žiješ dle mého dost zdravě
tak já hlásím, že jsem detox po týdnu skončila, jelikož mě začal tak neskutečně bolet žaludek, že jsem to dnes vzdala. Najela jsem na svoji navyklou dělenou stravu podle Dr. Haye a musím říct, že je mi dobře. Je fakt, že miluju zeleninu, ale když si vzpomenu na fazolky, řepu nebo mrkev, tak jen ta myšlenka u mě způsobí, že je mi hned zle od žaludku. Prostě asi to každému neprospívá. 

já se prostě pořád nedokážu úplně nadchnout,nedokážu se odpoutat od nervů,nedokážu myslet jen na ten detox a na sebe a bez toho to moc nepůjde.Hlavně jsem pořádně doma až večer a to nemám vůůůbec čas na vyváření.Jsem ráda že stihnu navařit normál jídlo pro kluky a pak sednu k pc a musím se vrhnout na úpravu fotek a to je práce na x hodin.A přiznávám že to je pro mě teď nejdůležitější,protože cítím že je to to ONO co mě prostě šíleně baví a chci se tím živit.Teď si začínám vybavovat "ateliér" a budu fotit i doma takže jsem fakt nadšená.Já na chuť dlabu mandličky nebo oříšky
Já tedy když mám chutě, tak si otevřu krabičku se salátkem z červené řepy a dlabu
Hanvě to chce lepší náladu, stáhni si nějakou fajn relax hudbu a až budeš mít chvilku, tak zkus relaxvat (i když vím, že si najít chviklu je dost obtížné). Chce to hlavně neházet flintu do žita, můžu Ti to tom z vlastní zkušenosti napsat román