Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

ahoj..
jozinka
| 15. 10. 2010 19:37
petrulinko.. to mě mrzí, že si musela skončit.. ale chápu, že se nebudeš dobrovolně mučit.. to je jasný.. já se bála včera, jak byla ta řepa s ořechama a švestkama+česnek, tak jsem tam dala dle mého dosti česneku, ale na štěstí mi nic nebylo.. ale příště to dám asi bez švestek, ty mi tam nesedly....
a jak psala renča, na detoxu svět nestojí.. vždyť je to jedno..
Mě to teda zatím nadchlo, tak uvidíme, jak budu nadšená na konci, až vezmu metr do ručky.. no hlavně jsem zvědavá na manžu.. to teda...

Renčo, co vidím fotky na facebooku, tak jsi šikovná, opravdu se mi fotky moc líbí.. ty jak si fotila v té mlze, ty jsou dokonalé.. naprosto... opravdu paráda... chápu, že jsi ráda, když o tvé focení je zájem, jen tak dál.. držím palečky... a co ta akce s kamarádkou.. ten salon? to máte rozjeté????

mějte se ..
jozinka,petrulinka
renca13
| 15. 10. 2010 16:57
ahojky jozi jste fakt frajeři s manželem parádajojo teprve se učím,ale lidem se to moc líbí a je zájem tak toho musím využít a jelikož to žere moc času a je s tím opravdu plno práce,tak si sice účtuju,ale opravdu minimum.U profíka dáte cca 3000kč u mě od 300 do 500kč takže myslím že OK.zrovna se mi dělají webovky tak pak hodím odkaz.Peťo chápu a myslím že dělená strava je určitě super,ta by mě hrozně lákala,ale nevím o tom vůbec nic a přijde mi to děsně složitý nevím no.Každopádně na detoxu svět nestojí takže hlavu vzhůru a myslím že zrovna u tebe to zase tak velká potíž není protože ty žiješ dle mého dost zdravě
Ahoj holky,
petrulinka
| 15. 10. 2010 13:02
tak já hlásím, že jsem detox po týdnu skončila, jelikož mě začal tak neskutečně bolet žaludek, že jsem to dnes vzdala. Najela jsem na svoji navyklou dělenou stravu podle Dr. Haye a musím říct, že je mi dobře. Je fakt, že miluju zeleninu, ale když si vzpomenu na fazolky, řepu nebo mrkev, tak jen ta myšlenka u mě způsobí, že je mi hned zle od žaludku. Prostě asi to každému neprospívá. Nicméně vám držím palce, abyste to dojely do konce, jste dobré Renčo, držím palce s ateliérem, jsi šikovnáVšechny vás moc a moc zdravím
ahoj..
jozinka
| 15. 10. 2010 12:30
wau renčo, ateliér.. to zní dobře... přeju ti to, aby ti to hezky šlo.. a měla si kšeftíky... ale zatím o jsou jen začátky ne???

s tím detoxem , my se doma stále držíme... kupodivu opravdu i manža.. jsem na něj pyšná a moc.. a docela začínám věřit tomu, že vydrží do konce.. paráda.... věřte mi, že už se těším na neděli, kdy máme konečně masooooo, paráda.. ač sem si říkala, že moc na maso nejsem, tak prostě 14 dní, je doba dlouhá.. ale už se dočkáme....

všem hezký víkend..
Dobré ránko
renca13
| 15. 10. 2010 07:37
Ahojda holky wejuš nemáš to tam jednoduchý co,moc si to neumím představit nikdy jsem nikde takhle mimo domov nežila.ale musí to být dost náročné a na to vaření tuplem.Takže je mi jasný že ten detox moc držet nejde...(mě nejde ani doma heh)Tak držím palečky ať to jde co nejlíp a ať máš ve škole pohodu.Páji jj plácám to tak nějak,ale spíš nijak já se prostě pořád nedokážu úplně nadchnout,nedokážu se odpoutat od nervů,nedokážu myslet jen na ten detox a na sebe a bez toho to moc nepůjde.Hlavně jsem pořádně doma až večer a to nemám vůůůbec čas na vyváření.Jsem ráda že stihnu navařit normál jídlo pro kluky a pak sednu k pc a musím se vrhnout na úpravu fotek a to je práce na x hodin.A přiznávám že to je pro mě teď nejdůležitější,protože cítím že je to to ONO co mě prostě šíleně baví a chci se tím živit.Teď si začínám vybavovat "ateliér" a budu fotit i doma takže jsem fakt nadšená.Já na chuť dlabu mandličky nebo oříšky
Ahoj Verun!
Pajajo
| 15. 10. 2010 07:15
Dodatečně se ještě připojuji k zástupu blahopřejících k Tvým narozeninám.
Tak koukám, že už Ti naplno začala škola. Vůbec Ti nezádvuidím, anmi nevíš, jak jsem ráda, že už to máš za sebou,. Ale neboj, Tobě to taky uteče jako voda a za chvilku už se tady s Tebou budem všichni radovat A jak ta sedíš na koleji a plácáš pátý přes devátým, tak zkus zobat alespoň něco zdravého - ovoce, zeleninku, oříšky ... žádné čokoládky, keksy, chipsy apod. Já tedy když mám chutě, tak si otevřu krabičku se salátkem z červené řepy a dlabu Je mi ale jasné, ýže na koleji to asi bude se vařením trošku na pytel. Hanvě to chce lepší náladu, stáhni si nějakou fajn relax hudbu a až budeš mít chvilku, tak zkus relaxvat (i když vím, že si najít chviklu je dost obtížné). Chce to hlavně neházet flintu do žita, můžu Ti to tom z vlastní zkušenosti napsat román . Tak se drž brzy se zase ozvi!
Renca
Pajajo
| 15. 10. 2010 07:08
Ahoj Reni jak tak čtu Tvé příspěvky, tak to teď určitě nemáš lehké. Trápení s tatínkem Ti určitě na dobré náladě nepřidává. Moc držím palečky, aby mu bylo líp. Nezapomeň, že pozitiviní myšlení je půlka úspěchu!
Jinak focení se Ti pěkně rozjelo koukám, jsi v jednom kole, viď? To není na škodu, alespoň nemyslíš na špatné věci...
A s tím plácáním napůl si můžeme podat ruce, já to má stejné. Ale lepší aspoň tak než vůbec, ne? Tak zatím pa a drž se!
Ahoj
gnicol
| 15. 10. 2010 04:53
Ahoj,ty se mas.Ja ho beru mesic a zhubla jsem 1kg.Mam docela obavy ze jim nejakou omitku.Mohla bys mi nekoho doporucit kdo ma opravdu Sib.?Dekuji moc
kniha
Tygrinka
| 14. 10. 2010 15:32
Ahojky,Paji díky moc za poslání odkazu!už jí čtu a na plotně se vaří řepa na salát. Jsem zvědavá ,jak bude chutnat,ale určo si pochutnám .
Ahoj ženy!
weja
| 14. 10. 2010 10:33
Zdravím vás po dlouhý době! Nějak už sem tolik nechodím, protože detox nedržím, Sibu neberu a jak sem v Brně, mám pocit, že kynu.. Mám toho strašně moc do školy, nestíhám už teď.. a tak půl dne sedím na koleji, plácám pátý přes devátý.. je to všechno na pytel..
Každopádně mockrát děkuju za přáníčka k narozkám, úplně mě to dojalo..a Renčo - ty práskačko
Držím vám moc palce, jste skvělé.. Třeba se k tomu taky někdy dostanu...
Ahoj, krásné dobré ráno!!!
petrulinka
| 14. 10. 2010 08:01
nějak toho mám v poslední době hodně, ale dnes to budu mít snad trochu volnější. Dnes ráno jsem uvažovala, že se na celý detox vykašlu, jelikož včera jsem měla k večeři fazole a v noci mi bylo tak zle a neskutečně mě bolel žaludek, že jsem se skoro vůbec nevyspala. Nicméně vzala jsem si k snídani opět mrkev s jablkem, jen bez ořechů, protože to by asi na rozbolavělý žaludek nebylo to pravé. Za chvilku jedu cvičit, tak uvidím, co to se mnou udělá. Tak se holky držte a zatím ahojky
Dobré ránko
renca13
| 14. 10. 2010 07:24
Ahojda holkyomlouvám se že sem teď moc nechodím...Je toho na mě nějak moc,tatínek se zhoršil a mám strašně moc focení takže pokud se dostanu k pc tak akorát upravuju fotky a max mám puštěný jako kulisu facebook a odepisuju co stíhám.Určitě se Vám všem moc daří,jste holky šikulky a budete krásně hubeňoučkýjá to plácám tak nějak na půl,bohužel asi jsem fakt slaboch nevím no.Mějte krásný den,jám mám dneska další focení takže mám o zábavu postaráno až až
ahoj..
jozinka
| 13. 10. 2010 19:32
jejda, tak to sis to mončo s tím kedlubnem užila.. to mě mrzí.. ale neboj, bude to jen a jen lepší...
jsem ráda, že na sobě vidíš takové změny... já cejtim volnější kalhoty a to je pozitivní.. a nebo že by se tolik roztahovali?? to snad ne...

jsem zvědavá, až zkončíme, co pro nás bude to nejchutnější z detoxu.. to teda... pro mě je to zatím jednoznačně borš... to je neuvěřitelná dobrota..

hezký večer všem..
ahojky holky
eflique
| 13. 10. 2010 17:00
...u mě vše OK....tedy ne úplně, taky mě trápí to vyařování, z jedné práce letím do druhé, přilítnu v osm, v devět domů a do půl 11 i dýl vařím...pro mě a i někdy pro rodinu...chtějí jíst něco jiného než já, tak je, když mám moc práce se sebou, zanedbávám...jediné co si dali, byla hráškovka, ale i tu si brutálně přisolili a dochutili...lízla jsem si a už mi to nechutná...zvykla jsem si na jemnější chutě ... dnes a zítra mám plotnový klid, polévky mám do foroty, ale jinak je to fakt otrava ...až to skončí, budu se takhle stravovat dál, ale asi si navařím 2-3 jídel kýbl a budu to jíst týden

jinak ....nevím jestli jsem něco zhubla, ale ....odtekly mi tak nohy, že jsem dneska šla a NORMÁLNĚ jako každá jiná, jsem si koupila kozačky....jsem nadšená, žádné nadměrně široké nebo shrnovací, ale normální jezdecké holiny na zip....sice je ještě musím kousíček posrhnout, abych je úplně dopla, ale vklouznu do nich, přes nárt a kolem kotníku úplně pohodlně.....já snad budu mít díky detoxu na starý kolena ještě relativně pohledný nohy ...takovýhle věci mě nutí vydržet...vidím si klouby na rukou, prstýnek mi kloktá....cítím se lehce a fajn................JO...až na pondělí....těstoviny s kedlubnovým zelím už nechci ani vidět....holky málem jsem se stěhovala, nebudu vám popisovat, co to se mnou udělalo ( neuvěřitelná plynatost ), ale chtělo se mi brečet...ještě jsou tam jednou, dám si místo kedlubny špenát, tohle už nikdy zažít nechci

a už jsem páju prosila o odkaz pro mou klientku a švagrovou....klientka mi včera na obličeji poznala, že se se mnou něco pozitivního děje, prý zářím a vypadám jak po dovolené...tak jsem jí to vyklopila a ....je na světě další nadšená detoxikačka
ahoj..
jozinka
| 13. 10. 2010 12:35
sju.. souhlasím, že je to na přípravu náročnější, když je to pro dva.. my v tom s manžou jedem taky oba.. a vidím to žádná sranda teda... ale dali jsme se na to, tak musíme vydržet, to se nedá nic dělat.. ale taky mě to až tak nebaví, neboj.. nejsi jediná...

pajajo... nevadí, když ti vyhovuje dodržovat alespoň něco, i to je dobré, né že né... ale je od tebe hezké, žes to na sebe práskla...

já začínám mít ten problémek, že mi začíná né že vadit, ale jak se furt ta jídla opakují, tak třeba mrkev, která mě na poprvé total dostala, tak ted už to jím jen že to jím... pač vím, že musím... je pravda, že řepa je super, tu můžu furt... a kupodivu i fazolky celkem fajné, a kor s vajíčkem, to jsou super.. jsem zvědavá na zítra na véču na řepu s těma švestičkama, půjdu si to připravit.. tak jsem zvědavá..

a holky Janule, ivonn, stekli.. renčo? kde jste.. co je s vámi????
..
Sju
| 13. 10. 2010 10:33
No to si piš, že bych je nejraději přetrhla. Ovšem satisfakce přišla brzo. Ne, že bych jim to přála...., ale pěkně se vyčistili, hafánci....
Já nevím jak vy, jsem v prvním týdnu, ale mám ocit, že nedělám nic jiného, než že stojím u plotny a na to já fakt nejsem, doslova mě to s.......
Ahojky!
Pajajo
| 13. 10. 2010 10:07
Ahojky! Ještě jednou připomínám pro ostatní, kdo budete chtít odkaz na knížku, tak mi prosím pište na email. Je to pro mě jednodušší vím odpovědět. Díky

Sju - doocela čučím, že i psi se můžou po řepě přetrhnout Ale muselo Tě to pěkně naštvat, tak se s tím pachtíš a nakonec je všechno v čudu
Četla jsem, že se taddy rozjela debata kolem hrášku, tak já jsem tedy dávala normálně mraženou, kteriu jsem si odměřila právě v 3dcl skleničče a dala ji povařit. Vůbec mě nenapadlo vytahovat sterilovanou. Jinak, knížku přesně nedodržuju, jím ale pořád řepný salát a hodně mi jedou i fazolky A včera i dnes mám růžičkovou kapustu udělanou právě na způsob těch fazolek (ani nevím, jestli kapusta v knížce vůbec je). Ale chci knížku znovu projít a pokusit se znovu začít ... pokolikáté už? Ale i přesto se cítím líp než když jím normální jídlo. Dnes jsem si musela dát na snídani rohlík s máslem (nebyl čas na mrkvovo-jablečný salátek) a je mi teď pěkně šoufl . Nějak už na to nejsem zvyklá
Tygrinka-Knížka
Pajajo
| 13. 10. 2010 10:00
Ahoj Líbo. Poslala jsem Ti odkaz na knížu, tak snad to dojde
sju
terka07
| 12. 10. 2010 19:57

i pejsci jsou s vámi solidární a detoxují asi tuší krutou zimu tak doplňují vitamíny
varování
Sju
| 12. 10. 2010 16:53
Musím vám napsat "veselou historku". Jelikož můj skoromuž v tom detoxu jede se mnou, množství salátů a fazolí je dvojnásobné. Dnes jsem celédopoledne vařila 6 ks řep a krájela zeleninku... a protože bude zítra celý den v práci, musí být řepa pro dva na dnes na večeři a zítra na oběd..... Ale už řepu nemám.... Dala jsem ji vychladit na verendu a miji 2 psi ji všechnu sežrali!!!. Celou neoloupanou řepu - 6 ks.
Takže pozor na psi.....
Sibutramin
Tygrinka
| 11. 10. 2010 20:24
Ahoj ,mohla bych poprosit ,také odkaz na knihuDěkují moc Liba
Durajova .L@seznam.cz
dik za komunikaci:)
Sju
| 11. 10. 2010 19:56
Já byla taky zvyklá po 3 hod a já teda nevím, ale já už měla hlad jak blázen. No a pusa mi jde teda fest šejdrem!!! Ne na sladké, na cokoli.Dělat večeři dětem je utrpení a muka!
Sju
petrulinka
| 11. 10. 2010 19:47
to je přesně, jak jsem to psala. Právě, že jsem se taky nemohla dočíst, jestli má být ta zelenina sterilovaná. Tak jsem použila mraženou, přijde mi to zdravější než sterilovaná. Ale samozřejmě záleží na každém, jak si to udělá. Jinak já jsem byla zvyklá jíst pravidelně co 3 hodiny, tak to dodržuju i teď. Začínám ráno v 7.30, pak v 10.30 si dám nějaké ty ořechy, v 13.30 oběd, v 16.30 jogurt s medem a ořechama a v 19.30 mám večeři. Chodím spát až mezi 23-24 hodinou, takže to je tak akorát.
ahoj..
jozinka
| 11. 10. 2010 19:39
holkyyyyyyyyyyy, ten boršč je prostě luxusní, sem se nacpala jak sud.. to teda.... dobrota neskutečná...

večeřím kolem 18 hod.. jak kdy, někdy dřív, někdy déle... +- 30 min.. vážně jak kdy... spát chodím kolem 23 hod..
..
Sju
| 11. 10. 2010 18:33
Teda holky, já vás obdivuju, já tu pošupovala hodiny, abych už mohlavlítnout na salát. Tak se zase zeptám. V kolik jste si dávali véču??
salátek
terka07
| 11. 10. 2010 18:01
no jo holky tak já nad tím asi neopřemýšlela jak jsem viděla 3dl sklenici směsi mrkev hrášek, tak jsem automaticky sáhla po plechovce, asi to bylo nejjednodušší no jo je vidět , že nad správnou skladbou pemýšlíte tak to mě ani nenapadlo, jsem líný tvor od přírody a tak mám tendenci si všechno ulehčovat tak či ta v závěru to je asi jedno jestli mražený nebo v konzervě.
sju
eflique
| 11. 10. 2010 13:38
je to kousek nad tím, v surovinách co jsou potřebaa, 3dcl sklenice směs mrkev hrášek....ale slovo sterilizovaná tam opravdu není...
..
Sju
| 11. 10. 2010 13:28
Tak jsem to šla pročíst po 101, LE SLOVO STERILOVANÁ TAM NEVIDÍM...Leda to usoudit z věty "scezenou mrkev a hrášek". A 3dl jsem prostě brala jako míru...
No ono na tomhle asi tak nefrčí, povařila jsem mrkev a mraž hrášek a basta....
hezké pondělí všem..
jozinka
| 11. 10. 2010 12:31
ahojda holky..

Leno, jsem ráda, že na sobě vidíš změny dík sibu, je to moc dobře, člověk je hnedka líp naladěnej.. u tebe je to otázka chvilky, když potřebuješ dolů jen drobítek.. i tak hodně štěstí a ať ti to jde... zase napiš..

souhlasím s mončou, že ten borš je docela náročnej, na výtvor, ale též jsem si ho udělala více.. a poputuje do mrazáčku... a i tak si myslím, že ho máme až až.. ale říkám si, že si jistě našoupnu více.. uvidíme.. kolik ho zbude..
jinak dneska těstovinky, k obědu, co jste na to říkaly? mě chutnalo, jen nevím no.. přišlo mi to takové divné, jak člověk celý týden dlabe jen samou zeleninu.. a teď těstoviny... ale bylo to mňam..
tak se holky mějte.. papa
pro Lejka
svicko75
| 11. 10. 2010 12:19
Ahojky co tu všichni píšou zní skvěle,chtěla bych to vyskoušet,mam velkej zájem,A ty stim máš skušenosti.Jarča

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
3. 7. 2025 16:22
14612
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
3. 7. 2025 18:01