Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

brý den
renca13
| 23. 10. 2010 08:18
Ahojda holkytady to nějak vázne nééé kde jste všechny??jozi moc moc děkujuuuu jsi zlato fakt!!sju jééj kousíček housky z toho si nic nedělej!!!!! Mě se holky přestalo dařit s hubnutím,zdá se mi že zase tloustnu,raději už na váhu ani nelezu.Absolutně nic nestíhám,jsem s dětma,doma kolotoč a jak mám chvilku volnou tak fotím a pak do noci sedím nad úpravou fotek,takže nedodržuju vůůbec nic
..
Sju
| 22. 10. 2010 21:05
Neboj, já se z toho fakt nehroutim a kvůli tomu to nezabalím. a napráskat to na sebe je tak trochu jako v kostele. Řekneš to na sebe a tím se ti uleví. Všem fajn víkend!!!
sju
jozinka
| 22. 10. 2010 19:58
no tak ale jedeš dál ne? a to je hlavní... a furt lepší čtvrtka než housek pět.. nevěš hlavu... ale je od tebe hezké, žes to na sebe práskla...
Zhřešila jsem
Sju
| 22. 10. 2010 18:40

Tak jsem dnes od dětí dojedla 4tvrtinku housky s máslem a sýrem....... Stydím se stydím, ale já prostě musela....fňuk,fňuk
ahoj..
jozinka
| 21. 10. 2010 19:53
všem.. jsem ráda, že se tady návštěvnost opět zvýšila.. super..děláte mi radost holky..

pajajo.. jj, já jsem člověk proměnlivý, a každá barva mě za čas začne nudit... tak, že to změním a pohoda.. manžel je rád viď.. má doma často jinou babu..

zuzi.. doufám, že konzultace s doktorkou nebude tak šílená.. nebo spíš ten obsah té konzultace.. budu na tebe myslet a dej vědět..
detox je super.. dnes jsme měli masíčko obalené v těch oříškách, no dobrota neuvěřitelná, manžel šílel, jak mu chutnalo.. moooooocinky dobré..

Renčo.. fotky jsem už komentovala na facebooku, ale znovu opakuji, nádhera.. mě se moc líbí, opravdu jo.. jsi šikulka... a psala jsem na facebook holky, že bysme mohly spáchat srazík, kde účast bude větší než jen blanka a monča... a renča by nás hezky mohla nafotit.. jůůůů, to by byla paráda.. já bych byla pro...

všem hezký zbytek dne..
ahojky
renca13
| 21. 10. 2010 09:50
ahojda holkymoc děkuji za pochvalu,hodím sem odkaz na výběr fotek tak se můžete podívat http://asanaa.rajce.idnes.cz/foceni_Verca/
paji detox nedetox bojuješ dál a to je hlavní Zuzko držím moc palečky ať jsi v pořádku,pak dej vědět jak jsi dopadla!!!!!!!určo to bude dobré
Ahoj ženy!
Pajajo
| 21. 10. 2010 07:45
Zas jsem tu na skok, samá práce a ždáná zábava. Všk to určitě znáte
Joži, musím Ti vyseknout pochvalu za Tvůj nový look. Moc se mi to líbí. A úplně mě bere, jak se furt měníš. Já na to nemám povahu se pořád měnit a taky by mě furt nebaviklo se každý měsíc doma znova představovat příteli, kdo vlastně jsem A taky ještě jedna věc - Tobě, jak vidím, sluší úplně všechno, což je óóóóbrovská výhoda!
Reni - fotky úžasné! Je to perfekt, je vidět, že máš na focení talent. Že Ty s tím foťákem i spíš?
No a jinak k detoxu - vzdala jsem to (UŽ ZASE!!! ) a ode dneška jsem začala dělenou stravu. Jak jsem to tak pročítala, tak je bomba, že můžu jíst všechno, co mám ráda a v podstatě se až tak nevzdávám hodně druhů jídla. A když něco nemůžu dnes, tak se můžu těšit, že si to můžu dát zítra Zatím jedu jen podle webovek, které sem hodila Petrulinka - tímto jí moc děkuji . Ale pořídím si i knížku, na netu se dá koupit za levňocha
Tak zatím pa holčiny. Těm, kterým se daří držet detox gratuluji, těm, kterým se nedaří posílám jedno rčení - "Věř a víra Tvá Tě uzdraví (v našem případě pomůže shodit kilča )". Jéé, já mám dneska nějak supr náladu... Snad se ještě dnes ukážu
Renča
ZUZKAO
| 20. 10. 2010 23:33
Renatko zdravím, fotky nádhera, tiež sa ti dám vyfotit, ale až ked budem mat tak po 6 detoxikačnej kúre , samozrejme zdravím všetky, mám zajtra 11 den detox, na ledvinách som bola, žiaden zázrak, docela mám strach, volala mi dr., že mám príst 25. na konzultáciu, uplne ma rozhodila.
Čítala som všetky príspevky až teraz, nemala som čas, miminko ma moc mrzí, úprimnú sústrast, Joži si parták do pohody i do nečasu, držím , mám radost, tým ktorí majú zdr, problémy a nemožu držat detox, tak sa určo najde nejaké riešenie, Blani opýtam sa v práci, možno bude nejaká objednávečka, uvidím.
Nejak mi vypadlo meno, nechce sa mi vrátit na stránky, niekto chodí na Zumbu, tak holky, manža mi doniesol od kolegu 4dvd, aby som si ich nekupovala. On nedele sa doma učím kroky.Možem vám povedat, že už som cvičila všeličo, ale toto je sila. Chodím jak zbitý pes, manža ma v nedelu masíroval, prehnala som to, ja už bych bola tančila maraton, hovorí mi tanečnica z Lúčnice, ale je to bomba.Mám spotený aj porcelán na nehtoch , hlavne ma bolí krk, pretože sa mi pletú nohy a ešte ked musí čumákovat na televízor tak som hotovka. Tak to je zatial všetko, ja idem ulahnút, ráno vstávam 4.30 do práce a budem tam do večera, tak čauky holky
třetí
renca13
| 20. 10. 2010 20:22
a poslední slibuju mám jich totiž hodně moc
a druhá
renca13
| 20. 10. 2010 20:17
ještě jednu teda
foto
renca13
| 20. 10. 2010 20:15
Ahojda bledulky tak se jdu teda pochlubit s nějakou tou dnešní fotkou..snad se bude líbit
sju
jozinka
| 20. 10. 2010 19:52
Neboj, to zmákneš... víkend se blíží, tudíž jestli jsem to nepomotala.. tak bys v neděli měla mít masíčko ne? kuře s celerem.. a to je velikánská dobrota...
těš se na třetí týden, přijde mi to zatím nej, hlavně nová jídla.. a chutná.. souhlasím , že ty těstoviny s kedlubnem.. blee... ani mě to nejelo.. se špenátem jakž takž.. ale s tím kedlubnem ne ne... a v posledním týdnu jsou taky.. tak si říkám, že si dám snad radši jen suché těstovinky a kedlubnu zvlášť.. jinak to nevidím...

nevidíš žádné změny.. zvláštní.. ale uvidíš až po těch 28 dnech.. až se zvážíš a změříš.. jestli budou úbytky.. myslím si, že určo...

já se klepu na zítra.. řepa s tuňákem, a tou cibulí, mou milovanou.. to bude žrádlo.....

a co vy ostatní? ivonn??? jsi v pohodě? už si tady zase dlouho nebyla.. a už si trošku změnila svou podobu v lidskou nebo si stále vychrtlice??? ozvi se nám tady... budu ráda.. a jistě nejen já..

renča, ta na nás prdí, pač fotí a fotí a fotí.. jen tak dál...

hezký večer všem..
....
Sju
| 20. 10. 2010 15:29
Ahoj všem!!!!
Nejdřív to zlé... Mončo! Hlavně se držte jako rodina, ať se všechny vaše síly, kterých teď bude hodně potřeba spojí a pomůžou! Kdybys později chtěla rodičům pomoct, zkus najít stránky KARLA NEJEDLÉHO. Je to můj dobrý přítel a mnohokrát mi pomohl!!!!!!

A teď k detoxu. JÁ CHCI TATARÁK!!!!!! Nebo něco, to je jedno!!!! .....
Držím se, i když týden za vámi, ale jde to. No musím poznamenat, že na sobě bohužel necítím tak pozitivní účinky, jako je spousta energie a vitalita a lepší pleť..... no ale nevadí. K něčemu to určo bude, protože kdyby to nebylo, tak moje přirozené pudy už se na to dávno vy.... No i když při konzumaci nudlí s kedlubnem jsem k tomu neměla daleko

A přítel už nám z toho vypadl.. Ne snad, že by nevydržel, ale on je kuchař....... No a po tom, cobyl celý víkend v práci, zhodnotil, že to fakt nejde. On tam téměř nejí, protože při tom ochutnávání a dochucování je tak načuchaný, že už nemá hlad....

Ale přiznám se, že jsem to spíš přivítala.Navářet pro 2 na víkend dopředu a krabičkovat to, to bylo fakt na budku...

Tak konec keců, jdu loupat řepuůůůůůůůůůůůů.

Mějta se!
ahoj..
jozinka
| 19. 10. 2010 19:36
jaňule.. to přeci nevadí ne, že nedetoxuješ... my už se blížíme stejně do finiše...

o té dělené stravě docela taky uvažuju no, uvidíme, po detoxu zkusím jen na receptech té paní, která napsala knížku dle níž detoxuju, tak uvidíme...

tak až budeš po vážení, tak se určo pochlub ju?
jsem tu,nebojte
Janule1
| 19. 10. 2010 19:27
ahoj holky, nebojte,já Vás čtu. Ale psali jste tu o detoxu a ktomu nemám co psát. Protože já se nezapojila.Mám dost problémů,tak že mě detox ani neláká. Jinak Renča opravdu krásně fotí. Mě by se líbila černobílá fotka tý mojí hnusný huby.
Dělenou stravu jsem taky chvíli držela a je fakt dobrá. Váha jde dolu pěkně. Já se zvážím zítra ráno. Mám po menzesu,tak mám dovoleno se zvážit. Tak doufám,že tam nějaké kilčo bude dole.Ale s tím cvičením jsem na prd. To se nějak nemůžu donutit.
A jinak Mončo, miminka je mi hodně líto. Sama mám děti a vím,že pro rodiče to musí být šílený zážitek.A jak říkali holk,že to chce čas. Tak nevim. Na mimčo nikdy nezapomenou. Akorát ,že to časem nebude tolik bolet jako v tuhle chvíli.Hrůza.Fakt si to neumím představit. Moje švagrová rodila mrtvý mimčo a má z toho následky. Radši obrátíme stránku.
Jinak dneska je venku hnus. Celý den jsem znuděná a bez nálady.Tak přeju hezký večer
Sibutramin
faldik1
| 18. 10. 2010 21:22
Dobrý den, mohu se optat kde jste Sibutramin zakoupila ?
Též sháním .Hanka
ahoj..
jozinka
| 18. 10. 2010 19:43
no asi budem fakticky muset spáchat srazík, aby nás renča nafotila.. já bych docela zapózovala... Blanka se zbytečně sebekritizuje... nefotogenická dle mě není... a jak renča napsala, kdyby tě upravila.. tak tě ostatní ani nepoznaj...

petrulinko..jak dlouho jedeš na té dělené stravě?? koukala jsem na tu webovku a vypadá to zajímavě, to se musí nechat...

díky za chválu mé hlavy... vždyť víte, že jsem jak chameleon a měním se pořád.. ta červená už byla nuda no...

mějte se..pa
Ahoj holky!!
petrulinka
| 18. 10. 2010 18:57
vidím, že některé úspěšně pokračujete s detoxem, tak držím palce, ať to dojedete do konce. Já jsem se i předtím stravovala zdravě a jedla jsem dělenou stravu, takže možná ten přechod na něco jiného mi neudělal dobře. Ale nevadí, jedu si zase v těch svých zajetých kolejích a je mi fajn. Jožinko, máš tady novou ikonku, říkala jsem si, co to je tady za novou tvář, ani jsem tě neuměla poznat. Moc ti to sluší Renčo, tak nám sem nějaké ty aktíky doufám ukážeš Terko, tebe taky zdravím, Steklounko, pilates mám taky hodně ráda, máme i fajn cvičitelku, ale už jsem dlouho nebyla, teď jedu zumbuPajajo, já mám knížku od Ursuly Summ, která vychází z dělené stravy Dr. Haye, ale ta už není k sehnání. Jedna paní či slečna založila stránky: www.delenastrava.***, kde je rozdělení stravy podle Dr. Haye, tak se tam zkus podívat, třeba se ti to bude líbit. Jsou tam i recepty. Kdybys něco potřebovala vědět, tak mi klidně pisni. Eflique, upřímnou soustrast, je mi to moc líto. Je to prostě nespravedlivé, taková malinká. Ale jak psaly holky, chce to čas, který rány hojí. Moc na tebe a tvou rodinu myslím.
děkuji
renca13
| 18. 10. 2010 17:02
A moc děkuji za krásné pochvalyhned bych Vás všechny nafotila fakt moc ráda a vaše dětičky taky Blani neznám slovo nefotogenická když bych tě nalíčila a postavila před foťák,k tomu vhodné oblečení a dekorace..věřím že by jsi byla velice mile překvapená to mi věř!!!!! jozi super fotečka,moc moc ti to slušíno holky ve středu fotím akty tak se fakt těším
Monička
renca13
| 18. 10. 2010 13:20
Moni bože to mě tak neskutečně mrzí a bolí proč je svět tak šíleně krutý,proč...držte se,všichni se hrozně moc držte,je to obrovská tragédie,tohle se prostě nesmí stávat bulím tu jako blázen,to prostě je tak nespravedlivý.držte se hrozně moc se podporujte!!!!!!!Tohle bude ještě dlouho trvat než se to zahojí,bohužel tohle ani čas nespraví,na to se nedá zapomenout nikdy.Moni kamarádce zemřel syn a moc jí pomohla psycholožka a jedny internetové stránky kde se scházejí maminky zemřelých dětí a dodávají si vzájemně hodně sil a podpory.Kdyby jsi chtěla pošlu odkaz,určitě by jí to za čas pomohlo.
ahoj holky..
jozinka
| 18. 10. 2010 12:44
monia... držím palečky, aby ti detox šel.. a hlavně, aby tě to nakoplo tak jako mě.. je mi skvěle..ať se daří..

stekli.. to je radosti teda.. prachy lítaj, ani člověk neví jak, to znám... ono je to všude asi stejný.. do toho začínáme doma nakupovat dárečky k ježuchu, tak že... taky nic levného... ale musíme to nějak zmáknout...

mončo... jak si napsala, blanka taky říkala, že jídla měnila a výsledky tam byly, tak že.. bych se toho nebála.. uvidíme za 14 dní, už ani ne... za 13... letí to jak voda.. to teda... půlku máme za sebou... já si pošmákla na těch karboších.. to je faktikcy dobrota.. a na zítra ta zeleniková polévka to bude taky mňamina.. určo jo...

tak se holky všechny mějte hezky.. a ať se daří ve shazování kileček..
Monča
jozinka
| 18. 10. 2010 12:36
Pane bože... to je hrozný... vůbec si tohle nedokážu představit.. drž se Mončo a i všichni ostatní, musí to být šílené... myslím na tebe...
Všechny zdravím......
steklounka
| 18. 10. 2010 12:21
Ahoj holky,moc Vás zdravím,efique moc mě to mrzí s Tvojí vnučkou,upřímnou soustrast.Jak říkala Pája,čas je nejlepší lék i když to bude pro rodiče trvat věčnost.
Terka07 omlouvám se,že jsem tu dlouho nebyla,nějak ted nestíhám.Do detoxu jsem se ještě nepustila,ale jinak držím dietu stále a taky pravidelně chodím na Pilates Moc mě nadchl,je to super a do toho tvé krémiky,už vidím změny na těle .
Joži to je super že to s tebou manžel pořád drží,gratuluji tak jsme na tebe zvědavá,určitě se pomalu ztrácíš co ,jinak držím palečky ...jen tak dál.
Renča té gratuluji že se jí rozjely fotky,to je dobře,s tatínkem mě to mrzí,snad mu bude lépe.
Jinak zdravím weju,páju,petrulinku.....a taky Januli,Ivonn...i když jsem je tu dlouho neviděla,snad jsou obě v pořádku.
Jinak ted jsme scháněla zimní věci por syna,zase vyrostl ,takže jsem se vydala z peněz,do toho holka rovnátka ,no máme doma veselo...ted mi na týden odjíždí muž na ryby cvok jeden,v té zimě...ale zase bude trošku klidu .
Tak se mějte pěkně budu se snažit ukázat dříve.pa
Monia
Pajajo
| 18. 10. 2010 12:09
Držím palečky při detoxu! Já se s tím zatím docela peru, nemám pevnou vůli
Petrulinka
Pajajo
| 18. 10. 2010 12:07
Ahoj Peti. Podle které knížky jedeš toho Dr. Haye? Je to kniha "Zdravě jíst, zdravě žít" ?Už jsem o tom slyšela a docela si to lidi chválí ...
eflique
Pajajo
| 18. 10. 2010 12:05
Ahojky! S vnučkou mě to móóóóc mrzí, to je strašné, tak malinká ... Pro rodiče to musí být hrozné, ani si to nedokážu představit. Tady pomůže jen čas .... Věřím, že i pro Tebe je to bolestivé. Kdybych věděla jak Ti pomoct, ... bohužel nevím. Snad to všichni brzy překonáte, ikdyž to určitě hned tak nebude ...
detox
anonym
| 18. 10. 2010 09:26
Ahoj všem. Nějak jsems e se teď nedostala. Vůbec v práci nestíhám Všem co drží detox držím palečky a ty co nevydrželi - nevadí. Určitě to půjde jinak
Jinak se přiznám, že já jsem na detoxu od včera, tak uvidíme, jak dlouho vydržím.
ahojky :-)))
eflique
| 18. 10. 2010 09:25
pár dní jsem tu nebyla....nějak mě zaskočilo nachlazení...to mám z toho, že lítám ráno po tréninku s mokrou hlavou...tak si tak frkám, ale ....ale detoxuji dál ... nejedu úplně na 100%, minulý týden jsem vyměnila 2x snídani a včera jsem měla zase trošku vínka a večer místo brokolice salát z řepy...dělala jsem pro kamarádku, která přišla na masáž na ochutnání a neodolala jsem.....trošičku se schovávám za Blaničku, která tak nádherně sjela dolů přestože také nejela na 100%....ale mám to jasně srovnaný....po skončení pokračuju dál, tahle strava mi dělá opravdu dobře...minimálně pocitově. Jestli jsem něco sundala nevím, asi něco málo ano, ale odolala jsem pokušení a nezvážila se....říkala jsem si, že kdybych zhubla málo, mohlo by mě to demotivovat, tak také vydržím až na konec

holky moje, od včera brečím, je mi strašně....ta naše maličká vnučka včera zemřela...v pátek dostala horečky, v sobotu ji odvezli do nemocnice a včera večer.....neví co to bylo, dneska by měla být pitva....bylo jí 17dní....Pepa je u dcery na Kladně, oba se totálně složili, je to tak hrozný....chtěla bych být u nich a musím sedět tady....
hezký nedělní večer...:-)
jozinka
| 17. 10. 2010 19:43
čauky ženu... blanku neberte vážně, opravdu nehubnu jak praštěná, přehání.. asi detoxem něco šlo dolů, ale co a kolik, to uvidíme až za 14 dní, až skončíme...
musím prásknout na manžu, že včera hřešil asi 5cm "velkým"kouskem pizzy a dneska jsem mu dala ke karbošům z celeru pidi kousek kaše, ale opravdu pidi...
Já si na těch karboších pošmákla, to teda.. .akorát jsem si nandala čtyři a ouha, opravdu to nešlo sníst, jen tři.. ale paráda...konečně maso... a bude líp na tento týden se mooooc těším, samé dobroty...je pravda, že ta zeleninka už je furt to samé dokolečka, ale držím se, jen mi přijde, že jím, ale čím dál tím méně... ale já myslím, že to tenhle týden doženu... vysloveně se těším na tu zeleninkovou polívku..

ale tak mě napadá, že bych tady potřebovala monču, abych to měla s kým konzultovat nebo sju? jestli ještě taky drží??

už to asi píšu po sto padesáté.. ale opravdu stále trvá to, že je mi fajné, lehce, příjemně naladěná jsem den co den... no paráda....

včera jsem si udělala radůstku, koupila jsem si kozačky a kraťásky k nim.. wau, fakticky bomba, manžel zíral, a já taky, když jsem se viděla.. někdy vám sem hodím fotku.. až se nechám... dobrovolně.. vyfotit..

Renčo, jak psala Blanka, je pravda, že já bych ti tu mou malou dračici taky ráda svěřila, na focení, jsem si jistá, že výsledek by byl super... to teda.. ač teda ona je taková že nepostojí, neposedí, ale pro jako skoro profíka by to pro tebe nebyl jistě problém....

tak holky.. hezkou neděli.. vypadá to, že vás tady s blankou atakujem románama, že? tak sorááááč.. ale vykecat se je za potřebí.. tak pa.. a doufám, že se jaňule, stekli, ivonn brzko ozvou... ale i ostatní... jak vám jde hubnutí?

pááááááááááá jsem ráda že vás holky mám...
ahoj holký
terka07
| 17. 10. 2010 17:48
tak jak jste na tom, koukám, že počátční nadšení opadlo, někdo vydržel, někdo ne. neva příště to bude lepšíA pokud to někomu nevyhovuje po zdravotní stránce tak to je pak jiná a nemá cenu to hrotit. Tohle totiž není podle mne o dietě, ale o tom, naučit se jíst jinak, kdo s tím nepočítá tak asi nemá cenu s tím vůbec začínat. já jsem zjistila, že dokážu žít jak bez těstovin což jsem si dřív neuměla přdstavit, ale i bez pečiva, sem tam ujedu na chlebu ,ale bez výčitek,. Ted momentálně jím jak kdy a jak co, dávám si pozor na zákázaná jídla a sem tam uklohním něco podle receptu a nebo si vymyslím něco svého samozřejmě z doporučených ingrediencí, nevadí mi si vařit pro sebe, vždycky neděli a čtvrtek sice strávím u plotny, ale pak celý týden jen odebírám z lednice. Je pravdou , že v pracovním týdnu to není problém, horší je víkend, kdy teda sem tam ujedu a dám si něco co bych neměla. Mou výhodou je to, že děti jsou docela naučené na poměrně zdravou stravu takže to nějak nehrotíme teda co se týče hlavních jídel, a co jedí k snídani a sváčám to už je jiná ,ale neomezuju je tak at si klído k snídani tu nutelku s hoskou dají, já si dávám jabka s mrkví a jsme všichni spokojení. manža ten by mi do toho v životě nešel, dost pracuje není věčně doma a neumim si představit, jak by si přepravoval kastrůlky. Já mám za sebou docela perný víkend strávený na volbách. top byl teda mazec, nuda nuda nouda a pak děsnej shon při počítání to jsem si dal za těch 1500 co za to budu mít mi to snad ani nestálo .
Renčo ty tvoje fotky jso ufakt supr, škoda , že bydlíš tak dleko hned bych ti nechala děti stát modelem a třeba by jsi vykouzlila něco i se mnou absolutně nefotogenickým týpkem.

Tedm idošlo, že jsem dlouho neviděla ivonna januli, že byna nás zanevřeli? A steklounku a vůbec kde vás máme?

mončo jsem zvědavá jak jsi na tom, musíme pak někdy ještě než napadne sníh domluvit tu návštěvičku u nás, určitě tě zas moc a moc ráda uvidím, bohužel do konce roku už žádné školeníčko v Praze nemám, ale neboj plánuju příští rok, že budu jezdit nejmín 2x do měsíce, takže jestli mi to projde určo se uvidíme častěji.písni jak ti to jde a jak ti halvně je.

Mějte se krásně jdu dát spát hady a už se těším na večerní posezení s Jožinkou, hoky ani nevíte em ráda, že jí tu mám aspoň to můžeme všechno probratz. Jo a mimochodem, jožina hubne jak praštěná, už jí to budeme muset zakázat

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
3. 7. 2025 16:22
14612
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
3. 7. 2025 18:01