Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

knižka
ZUZKAO
| 11. 10. 2010 11:58
Ahoj Blani, nekecáš, v knižke je to jasne dané, preto znova opakujem, je doležité prečítat si KNIŽKU
:-)))
eflique
| 11. 10. 2010 11:56
ahojky

ano Blani, je psaná steril., šoupu tam bonduelku...ale podle mě se mraženou nemůže nic zkazit, naopak

já holky včera poprvé zhřešila...vařila jsem si na dnes boršč a...měla jsme ho už včera, míst mrkve....2 misky, výborný... je to teda docela pracný oproti jiným receptům, tak jsme udělala kotel a na zamrazím ho...ale včera jsem neodolala...a měla jsme vínko, jojo, udělala jsem si hezký nedělní večer

kafčo holky ráno piju taky , jedno, ale větší....jinak se snad držím jak mám...

petrulinko, mám moc radost....z té řepy, že ti chutná, mě taky strašně překvapilo jak je dobrá....ale doma mám trošku dusno, všem vadí, jak je zelenina, hlavně řepa, cítít když se vaří....no, vždy je odpálkuju, musí si zvykat, mě tak chutná, že to nemají jen dočasně, hodlám si takhle vařit dál .... a s tím běháním....já už se upravila, jak Blani říkala, že do týdne to bude OK...jednou - 2x denně...poprvé v životě chodím tak, jak to má být ale běhala jsem 2 dny pořád a další 3-4 dny to bylo častěji, ale teď už opravdu dobrý

reni...děláš to dobře, když to nejde jak má, hlavně se z ničeho nestresovat...už samotná úprava stravy je úžasná a určitě výsledky pocítíš stejné ....já mám hrůzu spíš z toho, že když je psáno, že porce nemám omezovat, tak je neomezuju....jak můžu shodit, když toho tolik sním?....ale vydržím a uvidím ....zvážit bych se chtěla za týden, v půlce....

jinak je mi ...báječně...jsem zase rozesmátá...to prý ty tuny ořechů cítím se strašně fajn a kdyby ustala planatost, nic by mi absolutně nechybělo...ale to bych toho už chtěla moc ...byla jsem včera u kolegyňky na celkové masáži, takže....super začátek 2.týdne
Terka07
petrulinka
| 11. 10. 2010 11:44
Asi máš pravdu, je tam napsáno 3dl sklenice mrkev s hráškem. Ale já moc těm sterilizovaným věcem nevěřím, tak jsem si koupila mraženou směs a bylo to móóc dobré
pro sju
terka07
| 11. 10. 2010 11:25
Ted nevím jeslti nekecám m,ale není náhodou v receptu psaná sterilizovaná prkev s hráškem? Ted fakt nevím ,ale já to řešila tak, že jsem s kouila konzervu hrášku s mrkví a tu tam prost šoupla bud to je má fantazie a nebo jsem to tam vyčetla to fakt nevím
V každém případě všem moc a moc tleskám jak váám to jde a držim palečky at se udržíte
dik
Sju
| 11. 10. 2010 09:52
Děkuju!!!!!
No,teď uviděl tu čerstvou řepu, pohlásil, že to smrdí jak...... to nemůžu opakovat... tak uvidíme.
Sju
petrulinka
| 11. 10. 2010 08:27
tak já jsem si koupila mraženou směs hrášek s mrkví, hodila do vařící vody a chvilku povařila. Mám ráda zeleninu takovou ještě trošku křupavou. Scedila, nechala vychladit a přidala jsem k nastrouhané řepě. A tvůj přítel je dobrý, můj muž nesnáší řepu, chtěla jsem, ať aspoň ochutná, ale málem běžel na záchod, jen když si čichnul.
Ahoj všem!
Sju
| 10. 10. 2010 23:15
pro Lenu: Tak to Ti moc gratuluju, já měla kůru na 30 dní.....
A účinky absolutně žádné, ani pozitivní ani negativní... Drahá zkušenost....

Tak spolubojovnice, zítra se k vám přidám! Začínám s detoxem
Jen mám jeden dotaz, nikdo o tom nepíšete, ale jak jste Do salátku z řepy upravovali tu mrkev a hrášek???
Uvařená mrkev a uvař.mražený hrášek?? Nebo jak?
No snad nevypadám jako totální trubka, ale když nevím, tak se zeptám .

Jo a představte si, přítel do toho chce jít se mnou!!!!! No uvidíme .
sibutramin
Lena1976
| 10. 10. 2010 22:00
Ahoj holky, v týdnu jsem tu psala, že jsem si objednala Sibu od Clloette, a musím říct, že ve mě byla velká nedůvěra.
Nakonec jsem Sibu zkusila. Dneska to je tuším 4.den, a nehci předcházet, ale myslím, že to je na dobré cestě.
Buď to opravdu funguje, nebo to je jen placebo efekt a síla mé vůle, ale nemám skoro vůbec chutě, stačí mi pidi porce a jsem najezená. Sním přes den opravdu minimum. Ještě jsem váhu nesledovala, ale vidím zmenšení břicha, což je první cesta k úspěchu :)
Nic mi není, první dva dny mi bolela hlava, což na 100% měl za vinu Sibu, páč já na bolesti hlavy absolutně netrpím, a krom toho mám teď hodně žízeň...Jiné vedl.příznaky absolutně nepociťuju :)
Tak jen doufám, že vydržím a kila půjdou dolů ! :))
Nejsem typická "boubelka", u mě to není až takový běh na dlouhou trať, potřebuju sundat 8 kg, což já vím, že dokážu do 2 měsíců... Bez Sibu by to asi bylo na dýl a asi i o to víc dřiny. Kdysi jsem brala Merdiku a ta mi v tom hodně pomohla a urychlila.Rok jsem pak vydržela nepřibírat, ale pak jsem se svojí vinou rozežrala a šlo to zas nahoru.
Takže toť zatím mé zkušenosti s užíváním..:)
Mějte se a zas někdy se ozvu s aktualitkama..:)
Tak mám dnešní
petrulinka
| 10. 10. 2010 19:21
stravu za sebou, měla jsem i 2 kávičky a jsem úplně v pohodě. Takže teď už vím, že mi to běhání způsobuje asi opravdu snídaně nebo pozdní reakce na řepu. Zítra ráno jdu cvičit zumbu, tak to tedy nevím, jak to zvládnu. Měla bych chuť na decinku bílého, no asi si budu muset nechat zajít chuť. Tak si jdu hodit sprchu a asi číst, ještě uvidím. Přeju všem krásnou dobrou noc a držte se
petrulinka
jozinka
| 10. 10. 2010 12:31
no právě, bez kafča bych byla asi taky marná... jedno po obědě, druhé večer...jak si kafčo nedám, jsem jak v mimoni.. zvyk no...já vařila dneska pro malou polívku, a ani mě to nelákalo, je pravda, že jí vařím taková jídla, aby mě to moc nesvádělo.. tak že žádná svíčková, čína a tak.. ona jí dost ráda taky zeleninku, tak hodně papká s námi.. ač s přílohou, ale jo...
Sibutramin od Silvy
Verionka
| 10. 10. 2010 12:14
Dobrý den,

prodám 95 tablete sibutraminu 20 mg,celé balení mě stálo 2500 Kč a nyní
prodám za 2200Kč,nemohu ho brát,trpím špatnou srážlivostí krve a po
sibutraminu se mi spouští krev z nosu,ručím dobrým a fungujícím zbožím
od Silvy,objednávala jsem je s kamarádkou a ta již zhubla 5 kg za
měsíc,jedná se o poctivý prodej pouze ze zdravotních důvodů,jelikož se
ho již bojím brát.Osobní předání je určitě možné v Praze,budu jedině
ráda s dobírkou mám již špatné zkušenosti,v případě zájmu ráda odpovím
na jakékoliv dotazy na Veronique.75@seznam.cz,domluva ohledně předání
možná,pište na email děkuji Veronika
Jožinko,
petrulinka
| 10. 10. 2010 11:47
tak to jsem ráda, já totiž bez kávičky jsem úplně marná. Takže 2 denně si taky dám. A jsem moc ráda, že jste mě podpořily s tou řepou, je fakt úžasná. Zkoušela jsem ji vnutit manželovi, ale odmítl. Teď si jdu dělat obídek a pro zbytek rodiny vaří manžel - mají špagety s omáčkou.
petrulinka
jozinka
| 10. 10. 2010 11:12
kávu? no tak to je jediné co si neodpustím tak že od pondělí piju 2 kávičky denně jako vždy... tak že je na tobě, jestli jo nebo ne..
jsem ráda, že si řepičku zmákla, ten salátek je úžasnej, už se na něj dneska k obědu moc těším.. a k v ečeři mrkvička.. mňam.. dneska super den..
na zítra jsem připravovala ty těstovinky a to bude taky lahoda.. a boršč? na ten se doslova klepu, jak to tady voní.. mňaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam...

tak ať nám to jde holky...
všem hezkou neděli...
Tak jsem zjistila,
petrulinka
| 10. 10. 2010 11:05
že to běhání na WC u mě způsobuje pouze snídaně. Předpokládám, že to je vlákninou, která je v jablku a vláknina čistí střeva, takže asi tak. Jo a chtěla jsem se zeptat, nevíte některá, jestli se může pít kafe? Snažila jsem se tedy knížku pořádně pročíst, ale nic o kávě jsem tam nenašla.
Ještě
petrulinka
| 10. 10. 2010 09:54
jsem chtěla dodat k těm vitamínům, já každý den piju zelený ječmen, ten je skvělý, taky hodně pomáhá jako prevence před nachlazením a před různými nemocemi.
http://www.gw-int.net/cs/jecmen

Tak ahojky
Ahoj holky,
petrulinka
| 10. 10. 2010 09:51
krásnou neděli přejuMusím tedy říct, že to běhání jsem absolvovala jen dopoledne, po obědě už to bylo lepší. Na brokolici jsem si vyloženě pochutnala a k mému velkému překvapení byl úžasný řepový salát. Vzala jsem si ho nakonec sebou na tu synovu taneční prodlouženou a skorošvagrová mi ho málem snědla, jelikož miluje červenou řepu. Vůbec jsem tam nevypadala divně, jelikož tam všichni cpali chlebíčky, jednohubky, chipsy apod. Teď už se vyloženě těším na všechny jídla, které v detoxu jsou. Asi to bude i tím, že jsem i předtím jedla hodně zdravě, z pečiva jen kváskový žitný chléb, který si sama peču. Tak se držte a užijte si slunečnou neděli
lítačka
terka07
| 9. 10. 2010 19:43
ještě jsem zapoměla dodat, že po těch dvou dnech normální stavy jsem dneska najela zase na zdravo, ale lítačka mě postihla opět a přesně stejně jako na začátku
ahoj holky..
jozinka
| 9. 10. 2010 19:36
hezký večer všem ...
Renčo, jsem ráda, že ses nenaštvala... já si též upřímnosti ceném... s tou slinivkou je to jasné.. já to nemyslela zle v tom, že vynecháš ten česnek, ale spíš mě nadzvedlo to grilovací koření, ale jak už jsem napsala tvá věc...
Je pravda, že i když to není na plno, tak že změna to je.. a výsledky určo budou... asi to beru moc vážně...

jinak u nás s jídlem oky... je pravda, že se těšíme na zítra.. řepička a mrkvička... to bude suuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeeeer.. faktikcy se těšíme oba dva... a holky.. celkem nám ten týden utekl co? ještě jeden den a už jen tři týdny.. to je paráda..

petrulinko.. to mě mrzí, že takhle lítáš.. ale jak psala blanka, upraví se to.. mě se tohle na štěstí vyhnulo.. asi mám dobré trávení, nebo nevím... ale opravdu v tomhle u mě pohoda.. tak ještě že tak...
odkaz na vitaharmony
terka07
| 9. 10. 2010 18:30
vkládám sem přímo odkaz ast to nemusíte hledat, za registraci se nic neplaí a hned máte 15 procent slevu
http://www.vitaminy-mineraly.cz/…60-cps-_g24.html
jo aještě něco
terka07
| 9. 10. 2010 18:28
je podzim, nemnoci řádějí tak vám chci jen písnout, že mi ted přišla nabídka od vitaharmony.cz mrkněte tam je tam spousta vytamínů a potravinových doplňků v akci az bezva ceny, já team beru vitamíny pro celou rodinu a naprosto dokonalé jsou gumový medvídci pro děti jsou bud multivitamín nebo echinacea naše děti je zbožňujou a ani nevědí , že si beerou poctivě každý den vitamínek
ahoj holky
terka07
| 9. 10. 2010 18:26
koukm že se držíte, to je dobře, držim palce. Já jsem skončila a těšila se, jak si pochutnám na něčem normálním, dopadlo to tak, že jsem snědla ve čtvrtek jednu bagetu a bylo mi děsně ztle těžko, únava na zvracení prostě děs myslela jsem si že mi prostě jen nesedla a tak si statečně v pátek k snídani dala chlebíček se šunkou a máslem a druhý se sýrem a víteco, bylo mi těžko a opět děsná únava, takže jsem to vzdala a dneska se zase vráítilas k normální zdravé stravě, dala si tu hutnou sladkou snídani, k obědu řepu a celerové hranolky a ted k veče opět řepu a je mi nááramě dobře. Takže podle svých zkušeností jestli enchcete aby vám po ukončení detoxu nebylo zle neslupněte první na co máte chut fakt opatrně. no mě to jen utvrdilo v tom, že se kpečivu fakt nevrátím a zelenina bude asi v mém jídelníčku převažovat.
Jinak petruklinko stený problém jako máš ty dneska já měla první tři dny, byl to horor, nikdy jsme nevěděla kdy poženu a ne nadarmo jsme tady monče řikali sprintérka, ta to měla obdobné, takže je to v pořádku asi jsise prostě potřebovala pořádně pročistit neboj časem se to fakt srovná.

Všem držim pěstičky, Rčo pokud ti něco v receptech nesedí tak se prostě nepřemahej ,le drž aspoň to co ti sedne i tak to je pro tělo velká změna a určo to bude k něčemu dobrém, hlavně tě to nesmí nijak omezovat nebo stresovat, musíš si najít meuzi tím vším to svoje a vychytat si to tak aby to zabíralo, časem budeš určitě moudřejší
Ahoj kočky
Pajajo
| 9. 10. 2010 13:21
Tak jaké je u vás počasí? Tady vylezl oskar, tak je hned lepší nálada! Teda Reni vůbec Ti nezávidím Tvé zdravotní problémy, musí to být pěkně otravné! Petrulinko, tak to koukám, že to tak na Tebe působí, já první ani druhý den viděla WC jen z vlaku
Dnes jsem si ráno dala snídani dle detoxu a teď cpu řepný salát A co vy ostatní? Pochlubte se, jak pěkně dodržujete ať mám co závidět
Tak vám
petrulinka
| 9. 10. 2010 11:13
musím holky říct, že jsem dnes začala s detoxikační kůrou a tedy nevím, jestli jsem nějaká divná, ale od snídaně jsem už byla 3x navštívit WC s průjmem. A řeším, jak to udělat s večeří, jelikož dnes má syn taneční prodlouženou, tak uvažuju, že si jídlo vezmu sebou a prostě ho půjdu sníst do auta. No už mě to zase bere, tak letím. Zatím ahojky
petrulinka
renca13
| 9. 10. 2010 10:16
jééé moc díky,jdu na to juknout a neboooj sluníčko určitě vyleze
Ahoj holky!!
petrulinka
| 9. 10. 2010 09:50
U nás je už 3 den mlha, slunko nikde. Tak u nás asi moc pěkný víkend nebude. Renčo, jestli máš problémy se slinivkou, tak mrkni na stránky www.varimezdrave.cz, paní je založila na základě toho, že onemocněla se slinivkou a má tam spoustu receptů upravených právě pro lidi s nemocnou slinivkou. Tak zkus mrknout, třeba se ti to bude líbit. Tak holky, jdu něco dělat, zatím ahojky
Dobré ránko
renca13
| 9. 10. 2010 08:40
Vypadá to na nádherný víkendjozi tvou upřímnost beru a opravdu mi nevadíVážím si upřímných lidí,na rozdíl od těch co mažou med kolem pusy a za zády tě pomluví.Takže v pohodě.Možná máš pravdu,ty dodržuješ recepty na 100% a tak budeš mít určitě 100% výsledky.U mě to nejde i kdybych sebe víc chtěla a byla na 100% přesvědčená a odhodlaná.Možná ti to přijde jako výmluvy,ale to budu raději tlustá než abych zase 3 týdny ležela se zánětem slinivky v nemocnici.Věř mi že to není sranda a větší bolest jsem v životě nezažila takže jsem fakt hooodně opatrná.Olivový olej je v pohodě,používám jen ten už roky,ale ať je sebevíc dobrý tak nemůžu jíst jídlo nacucané olejem...to prostě nejde to bych rovnou mohla volat záchranku.Stejně jako nemůžu jíst dráždivé koření,nemůžu pít tvrdý alkohol a kávu jen občas.Ale to je jedno..Detox jedu dál,některé recepty si prostě trochu upravit musím,ale beru to tak že prostě najíždím na nový režim a i když není 100% ní a nebudu mít super výsledky tak pořád jím lépe než předtím.Takže tak.Nebudu a nechci se stresovat tím,zda jsem snědla nebo nesnědla něco co v detoxu přesně není to bych se musela zbláznit.Prostě začala jsem se stravovat líp než předtím,nepřežírám se,nejím sladké,pečivo a tak dále....to mi stačí pokud váha půjde dolů budu nadšená.Ale je to běh na delší trať to je mi jasný.
ahoj holky..
jozinka
| 8. 10. 2010 19:49
Renčo, tak to omluva... sem myslela, že weje přeješ ke svátku.. pardoooon.. jsem
pokud wejo slavíš narozky, přeji vše nej... ať se daří.. a Renčé též díkes za upozornění...

s tím jídlem nevím no, buď to beru moc vážně, nebo nevím.. je to asi na každém z nás... chápu, že ten česnej neee, ale tak bych tam nedávala ani to gril. koření, víš jak, mě osobně ta cuketa taky nejela, to ne... teď jsem si večer pošmákla na luskách, ač mi poprvé taky celkem nejely... ale dneska lepší než cuketa... a taky to ničím nedoplňuju..
promiň mi mou upřímnost Renčo, ale prostě kdyby si do toho šla naplno, tak tohle neděláš... jsem tvor upřímný.. a nač chodit kolem horké kaše.. že?
ale doufám,že nabereš sílu a že to zmákneš.. vždyť ten první týden je dle mě nejhorší.... a pak nás čeká samé dobroty....

dnes jsem byla s dcerkou v mini zoo , připojuji foto...

hezký večer holky.. pa
Holky ahoj,
petrulinka
| 8. 10. 2010 19:23
tak jste mě tak naladily, že jsem si dnes byla zakoupit suroviny a zřejmě od zítřka začínám. Doufám, že mi řepa bude chutnat. Jinak dnes jsem si byla ráno a odpoledne zacvičit zumbu, mám dost a to jdu zítra ještě na "port de bras". Ale to je jen na protažení, to zvládnu. Stello a Jožinko, já mám tedy jen tchyni, ale je s ní spíše problém v tom, že začíná zapomínat, na některé věci se ptá několikrát atd. Naštěstí nebydlí s náma, tak je to ok. Eflique, vidím, že s vínkem jsme na tom stejně. To tedy nevím, jak to zvládnu bez vínka. Už mám dnes nachystanou skleničku. Blance gratulace k váhovým i centrimetrovým úbytkům. Super Renčo, na váhu vůbec nelez, to je úplně nesmysl. Akorát tě to bude demotivovat. Zkus to vydržet a uvidíš, že na konci budeš hodně překvapená.
...
eflique
| 8. 10. 2010 13:34
to byla omluva pro Zuzku hned 2x
...
eflique
| 8. 10. 2010 13:34
reni, zkus se na to zeptat ZUZKYO ...já čerpám informace co nenajdu v knížce od Blanky, vím, že Blanka vše řešila se Zuzkou, ta má informace přímo od autorky.....šmarjá já jsem drbna, Zuzko promiň

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Slavka2
23. 9. 2025 12:17
15120
Anna Vodičková
15. 9. 2025 07:55
36
Alena Davidová
13. 9. 2025 17:29