Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Eflique-knížka
Pajajo
| 29. 9. 2010 13:31
Ahojky,
hoď mi sem nebo na můj email Tvůj email, ať Ti můžu poslat odkaz na tu úschovnu, ať si můžeš stáhnout tu knžku . Jozince už to posílám
ahoj holky..
jozinka
| 29. 9. 2010 12:35
Pajajo, jsem taky pro, pokud budeš tak hodnááá... knížka je zajívamá, nečetla jsem jí, ale jak o tom blanka mluví, je to určo zajímavý.. jen si neumím představit, že s krevní skupinou 0 snad z příloh můžu jen rýži.. jako jo, mám jí ráda, ale brambory ne, těstoviny ne... tak to nějak nevím, to si neumím představit... ale jistě to nebude viset jen na tomhle.. proto bych to chtěla řádně prostudovat...

jj, celerové karbanátky, taky se na ně chystám... a těším... řepný salát super, dostala jsem mističku na košt, paráda... no uvidíme..
člověk má vyzkoušet všechno...

jůů, mončo mamma mia to miluju ten filmek, tak ová pohoda, relax... nádhera... aj slzu u toho hodím, ač jsem to viděla milionkrát.. jo jo...

tak holky, loučím se.. krásný zbytek dne, pokud to půjde.. mě total vysírá to počásko, nějak si nedokážu připustit, že už to lepší nebude.... furt asi čekám v zázrak.. mějte se
jjéééžiš
eflique
| 29. 9. 2010 11:52
pardon všem za ten román
ahojky
eflique
| 29. 9. 2010 11:51
...jé Pajajo, to by bylo super, ona ta knížka totiž nejde sehnat...zatím jsem koukala na knihkupectví na netu, ale nějak jsme nebyla úspěšná...do obchodů se dostanu až o víkendu, ale raději bych si ji stáhla než běhala po všech čertech

mě včera zaskočil nějaký pidivir, čajíkovala jsem, požila paralenek, neměla jsem chuť, tak jsem jídlu moc nedala..do toho od pondělí jím to psyllium ( v kapslích se také špatně shání ) a víte co? mám kilo nahoře, vůbec to nechápu...po víkendu jsem nic nenabrala, byla jsem šťastná jak blecha, protože jsem přeci jen hřešila....v neděli a pondělí zpět ten můj režimek, včera jídla díky chorobě minimum a bum....no nepiclo by vás? ....tak zas talířkuju, i když mi úplně dobře není, jím jak mám i když chuť ani hlad pořád nemám....

petrulinko ..ty tvoje nehtíky mě roztáhly papulu, jsou moc hezký ... pedikérka si musela pěkně vyhrát ...já jsem strašná....na pedikůru se dostanu míň než bych potřebovala, ale udržuju to jakž takž sama ... musím, cvičíme bosi ...jé, to bych kluky odbourala kdybych naběhla s takovým zdobením na těch mých buřtíkách, možná by všichni popadali aniž bych užila techniky ...ale s kosmetikou už bych měla pomalu začít ....to jsem byla jen jednou, byla jsem modelem kamarádce, učila se na mě na zkoušky a nedodělala mi jí, prý se se mnou nedá pracovat...dost mě lechtalo něco, čemu říkala poštipy...ten můj zralý obličej vždy umeji vodou a jediné rozmazlování mu teď dopřávám patláním krémíky od Blani....které ráno okamžitě odpotím ...beru to tak, že bude hůř, tak co bych se nervila.... a každé ráno se hezky pozdravím : ahoj, neznám tě, ale namaluju tě... a za chvilku je líp

jinak jsem ochutnala od Blanky ty její karbanátky z knížky...jsou výborné, ten řepný salát taky...na celerové hranolky nedošlo, ale zkusím si je udělat doma až budu mít zas den, kdy si budud moc dát co chci...Blanka říká, že to jídlo je v pohodě...a i kdyby nebylo...za ty cenťáky co jdou dolů by to stálo....mě zaujala jiná věc...evidentně jím špatné potraviny podle těch krevních skupin, jako B mám zakázané kuřecí maso, luštěniny, ořechy, knackebrot, rajčata, ředkvičky ...vlastně všechno, až na ryby , co normálně a ráda jím....zkouším vyměnit kuřecí za krůtí a nejíst co si pamatuju, ale knížku potřebuju, protože mám děravou pamět ...a určitě zkusím i tu detoxikaci, až na ten med do jídel k snídani mi to nijak hrozné nepřijde...protože jestli něco jsem, tak zanešená...psyllium mě vyčistilo v pondělí a od té doby nic....takže i tenhle zázrak je na mě nějaký krátký ...

tak krásnou středu holky...v Praze je totálně hnusně, už se těším večer s čajem do peřinek...a pustím si nějakou komedii se sluníčkem, vidím to na Mamma mia
Knížka
Pajajo
| 29. 9. 2010 08:07
Ahoj kočeny! Zase jsem tady jen na skok (jako obvykle), rychle jsem přeletěla vaše příspěvky a kdybyste některá chtěla, našla jsem na netu naskenovanou cekou knížku o které tady píše Blanka. Mohla bych to hodit na Úschovnu a poslat Vám odkaz ke stažení. Má to 31MB. Jestli to budete chtít, tak mi tady napiště, ještě se tu dnes ukážu. Jinak já teď s váhou ne a ne hnout, nějak nemůžu ovládnout chutě, tak se dnes vrhnu na čtení knížky, snad si tamnější rady vezmu k srdci
jo a málem ych zapomněla - moc pěkné fotky z akce!
děkujuuu
renca13
| 28. 9. 2010 17:24
Blani moc děkujuuuu,hned ve čtvrtek letím na nákup a já to vydržíííííím určitě jo.Nějaké rady vítám s otevřenou náručí
tenhle dokaz je lepší
terka07
| 28. 9. 2010 11:20
http://www.martinus.sk/?… jsou tam dole i stránky jak knížka vypadá stačí na to kliknout a ono se to zvětší
knížka
terka07
| 28. 9. 2010 11:18
tak pro renču a ostatní t odkaz je tady http://www.pricemania.sk/…-provzdy-112407/ určo budou odkazy i jinde.

Pokud to někoho bude zajímat tak určitě nejlépe vám poradí Zuzka O co sem přispívá už to má docela dost odzkoušené, takym i radí .Holky i když to vypadá šíleně zas tak šílené to fakt není . Ten měsíc se to vydržet klidně dá a pak to je jen o tom vyhýbat se vyloženě škodlivým potravinám, které máte ve své skupině a dodržovat správnou kombinaci jídel, je tam spousta receptů, takže imasožravci jako já si příjdou na své
ahojda
renca13
| 28. 9. 2010 11:01
teda Blani to jsou super výsledky já chci takýýý.asi vyrazím do knihkupectví,jdu hledat už zase nevím kde je ten odkazholky to je humus venku,hrůůůza.Já bych potřebovala na kosmetiku hned,ale prostě není čas no už aby byl Filda větší a šel do školky,tohle mě nebaví
Ahoj,
petrulinka
| 28. 9. 2010 10:26
krásný den přeju, tedy v rámci možností. Jozi, to počasí absolutně nesnáším. Jsem trochu nachlazená, tak si vařím zázvorový čaj a zalezu pod deku. Doufám, že bude ještě alespoň trošku hezký podzim a nebude až do zimy pršet.
očista super..
jozinka
| 28. 9. 2010 09:38
Blani je to fajné, viď.. že ti to takhle jde, fandím ti, když slyším co se jí.. tak já bych do určitých jídel teda nešla... ale jde určo o zvyk.. ale jet na tom pořád, to by se mi nechtělo.. jako očistu ano, ale jako na stálejší hubnutí, to asi ne.. ale já jsem měkkoň, to vím...

holky, to počasí mě zabije, to už je... ani nevím kolikátý den a fakt mě to už nebavííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
tak se mějte
Přišla jsem
petrulinka
| 27. 9. 2010 21:12
popřát krásnou dobrou noc a užijte si zítřejší volno.
Blanka
ZUZKAO
| 27. 9. 2010 20:17
Blani, ani si nevieš predstavit akú radost si mi urobila a hlavne, že mi niekto uveril, že to funguje, takže by sme mohli začat spoločne a pomoct niektorým kočkám , aby sa už netrápili, a hlavne, že to ide aj bez hladu, superrrrrrrr
jojo
terka07
| 27. 9. 2010 20:05
všem vám moc děkuju za poklonu, opno se ale pod tu košilku lec co schová , určo vás klamou tym oje kozí nohy zbytek nic moc.

Zuzi já jse děsně ráda, že jsi se mi ozvala a pomohla mi, mám za sebou 14 dní pak přerušení o víkendu ,ale ted jedu dál, zatím to je cca 4 kg, ale pozor 6 cm v pase, 2 cm přez nohy, boky zhruba 5 cm, prsa se ale držej jak přibitý v každém případě je to moc velký pokrok a ta strava hlavně snídaně mi task děsně vyhovují, že klído jedu dál

Jinak holky, doufám, že až se tak nějak dostanu ted z časového presíku, mimochodem nestíhám ani ty nehty takže mi momentálně jeden chybí, ale až se z toho shonu fakt dostanu tak začnem plánovat zase nějakou akcičku protože to určo stojí za to

všechny vás moc a moc zdravím a jsem ráda, že naše diskuse jede dál
Blanka
ZUZKAO
| 27. 9. 2010 19:59
Ahoj, Blani, tak vám gratulujem, pekný zdarený víkend, žrádlo závídím, slušelo vám to, akurát nechápem, prečo sa Blani, trápiš nejakými kilami, vyzeráš super, tým nechcem urazit kolegynu, ale s tebou som v kontakte, proste vyzeráš super , je z teba kočka
pardon..
jozinka
| 27. 9. 2010 19:50
omylem 2x
dobrý večer holky..
jozinka
| 27. 9. 2010 19:49
téda Mončo, včera mi blanka líčila, jak jste cvičily??? jak si prej pružná... jako udělat svíčku, pak si nožky hodit k uchům a lusk stát na nohách..tak to je pro mě pomalu akrobacie..teda.. je vidět, že jsi na pohyb zvyknutá...

petrulinko.. nehtíky krásné, opravdu moc...stekli.. s pedikůrou to mám tak nějak jak ty..občas jdu, teda přes léto pravidelně, ale v zimě? to si dycky říkám, že nikde nohy neukazuju tak co... a odkládám, odkládám a lusk, je tu léto.. a musím..

tak jani, jak bylo po vínku??? určo v pohodě ne??

hezký večer všem..
dobrý večer holky..
jozinka
| 27. 9. 2010 19:49
téda Mončo, včera mi blanka líčila, jak jste cvičily??? jak si prej pružná... jako udělat svíčku, pak si nožky hodit k uchům a lusk stát na nohách..tak to je pro mě pomalu akrobacie..teda.. je vidět, že jsi na pohyb zvyknutá...

petrulinko.. nehtíky krásné, opravdu moc...stekli.. s pedikůrou to mám tak nějak jak ty..občas jdu, teda přes léto pravidelně, ale v zimě? to si dycky říkám, že nikde nohy neukazuju tak co... a odkládám, odkládám a lust, je tu léto.. a musím..

tak jani, jak bylo po vínku??? určo v pohodě ne??

hezký večer všem..
Já tím
petrulinka
| 27. 9. 2010 19:32
že chodím 3 - 4x týdně cvičit, člověk se tam převlíká, tak mám raději ty nehty na nožkách upravené. Ale je fakt, že přes zimu mi to opravdu tak co 6 - 8 týdnů stačí. A s tou kosmetikou máš pravdu. Je to hodně znát, že člověk o sebe dbá.
nehtíky
steklounka
| 27. 9. 2010 19:10
no ty jsou pěkné...
jj tak přes zimu jdu tak dvakrát..jsem ostuda,ale vždy to odložím,no to je tím,že nechodím naboso ,ale v létě se o ně zase starám

Jo tak na kosmetiku chodím asi deset let..a je opravdu znát,že tam člověk chodí vid....já to teda na sobě poznala
Steklounka
petrulinka
| 27. 9. 2010 19:05
neboj, uteče ti to tady jako voda a hvězdičku budeš mít ani se nenaděješ Já chodím na kosmetiku taky pravidelně, mám stejnou kosmetičku už 15 let, je to fajn. Na pedikuru chodím v létě co 4 týdny a přes zimu co 6 - 8 týdnů. Vždycky si nechám nehty i nějak pěkně nalakovat.
petrulinka
steklounka
| 27. 9. 2010 18:56
ahojky,aha díky za vysvětlení...ale to se asi upíšu,než získám hvězdičku
No tak myslím,že to zvládnu i bez hvězdy...zatím

Jo jo..pedikůra je fajn,taky na ní chodím,ale spíše přes léto v zimě na to občas prdím... ,ale zase chodím na kosmetiku...to pravidelně,tam je taky super relax.Doufám,že se z toho bolení krku dostaneš co nejdříve
ahoooj
steklounka
| 27. 9. 2010 18:53
holky,zdravím Vás
Jani tak doufám,že jsi ty dvě sklenky zvládla a nebylo ti špatně a doufám,že už ti je lépe
Renčo...tak přeju brzké uzdravení Filípka....i když v tomhle počasí tě to zas až tak mrzet nemusí..u nás už od soboty prší nonstop ,tak snad už přestane.
Jinak dnes jsem nebyla v práci ,měli jsme firemní volno ,takže jdu až ve středu,ale to počasí je děs,takže jsme se ani nikam nepodívali,jen jsme jezdili po návštěváBlani a Mončo...je super že jste si to tam užili...ale snad to příště vyjde i Nám všem tu.....
Ahoj holky,
petrulinka
| 27. 9. 2010 17:12
všechny vás moc zdravím. Dnes jsem měla takový den blbec, nic jsem nestíhala a vyloženě mě na...li dva dědci za volantem, tedy ne dohromady, každý v jiném autě. A ještě mě začíná škrábat v krku.Ale udělala jsem si relax na pedikuře, tak alespoň nějaké pozitivum. Steklounko, díky za upozornění, už jsem si říkala, že bych měla mít hvězdičku. Hvězdička se dává za určitý počet příspěvků. Myslím, že první je asi za 1600 příspěvků, protože nedávno jsem se dívala a hvězdičku jsem neměla. Některé holky v jiných diskuzích jich mají třeba už 5. Takže piš, piš a dostaneš hvězdičku.
:-)) zpátky v realitě
eflique
| 27. 9. 2010 14:08
ahojky všem....teda holky ....škoda že jste nebyly, u Blani na chaloupce je jak v pohádce...malebná roubenka na samotě u lesa, jabloně u nich na pozemku plynule přecházejí v les...prostě bomba...Blani mě nějak moc vychválila a já bych k tomu jen řekla, že ona je na tom s tím úsměvěm úplně stejně...a fakt je to kůzle pohublý, což nechápu jak to dokázala, protože je fenomenální kuchařka...já umět vařit jak ona, tak nezhubnu ani deko...třeba ten božskej slanej dort, o křídlech ani nemluvím...šmarjá.... ...jenom mi Blani prosím tě příště řekni, než se mě pokusíš vyfotit, ať si vyndám z klokanky kapesníky, normálně mám pupek jak blázen a ještě s tím baťůžkem...

jsem ráda Ivonnko že už se pomalu dostáváš do formy, budeš ji na nás potřebovat....tu sobotu odpoledne jste měly škytat všechny, protože jsem na Vás volala nahlas : Holky, koukejte jak báječně se máme, pojďte nám to zatrhnout ... pro Janičku to samé...střevní potvory jsou na draka, přeji ti, ať si brzy úplně fit ....a všem marůdkům maličkým i velikým také tak .... tak se budu těšit, že se příště rozrostem...zas to s Blani nějak vymyslíme a snad se na nás nabalíte ...tak zpátky do práce a tfuj, že jí dneska je
Nazdááááááááááár
Ivonn
| 27. 9. 2010 08:47
vy dvě vichřice, v sobotu po poledni jsem škytala, jak servaná, předpokládám, že v tom máte prsty......... Tak mě to mrzelo, že nemůžu jet a to navíc kluk cestoval za Hradec na nějakou PC párty, tak jsem to mohla mít i s dopravou...... Ale už aspoň nevypadám, jak Edit Piaf v tom sobotním filmu, když ji zlomily drogy a revma....
Renčo - drž se, teď už se to jistě pohne směrem dolů........
dobré ránko
renca13
| 27. 9. 2010 08:13
Teda holky to musela být super pohodička fotečky super,moc Vám to sluší a to masínko hmmmmm škoda že jsem se nemohla účastnit no...tak snad příště.Mám ještě k tomu nemocného Filípka takže fakt superděkuji všem za pochvalu těch našich chlapečků u mě úspěch nepřibrala jsem za týden ani deko ale dolů to nejde ani náhodou.
Blanka a Monča
Janule1
| 26. 9. 2010 23:28
holky,já vám tak závidím. Maso nemusím.ale ta atmosférka. paráda. Snad si příště zařídím i já. Tedˇbych na vás přenesla střevní virozu. Toby jste mi dali.
Jinak Blančo,ty nemáš co brečet co se týče váhy. sluší ti to. Možná vážíš víc,než by jsi chtěla ale každá máme jinou postavu a ty rozhodně nejsi silná.
Jinak v pátek jsem nikde nebyla,bylo mi ještě nedobře. Ale dneska jsem byla u kamarádky a dala si 2 skleničky. Tak jsem zvědavá co to semnou zítra udělá.
Tak zdravím
petrulinka
steklounka
| 26. 9. 2010 23:12
Ahojky,koukala jsem že máš u svého profilu takovou hezkou hvězdičku ,zajímalo by mě co to znamená díky předem za odpověd
terka07
steklounka
| 26. 9. 2010 23:10
Ahoj Blani,teda úplně Vám závidím,jak jste si užili víkend ,ale to je fajn.....musím říct,že fotky jsou super,ale ty jsi pěkně vychrtlá ..néé moc Ti to sluší a samozřejmě i Monice
No pěkně jste si to tam užili,tak doufám,že příště budu moci jet s Váma a pojede nás více.....

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
17. 7. 2025 19:18
14688
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
17. 7. 2025 22:26