Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

jůj
renca13
| 4. 10. 2010 11:44
Paji moc díky za tip,vyrazím do tescajá taky zeleninu miluju,sním snad všechnu,ale jediné co mi prostě bude moc chybět tak přílohy,protože na těch jsem doslova závislák
...
eflique
| 4. 10. 2010 11:42
tak v Tescu jsem nebyla....díky
...
eflique
| 4. 10. 2010 11:39
já jsem čerstvou řepu nikdy nejedla, tak nevím...vždy jsem ji měla jen zavařenou, ale prý je jen tak uvařená moc dobrá...zelenina mi nevadí, některá naopak, pochutnávám si na mrkvi, na květáku, brokolici...myslím, že s jídlem tady mít problém nebudu...jen se bojím toho prohánění, pracuju celý den s lidma, v poradně povídáme, večer je hnětu...mám strach, abych se udržela a neodbíhala ...suš.švestek radši moc jíst nebudu ...

kde máme ivonnku, už jsem jí dlouho nečetla?....ta z nás bude pobavená

za chvilku vyrazím do terénu, hon na řepu...kolegyně shání jak šílená boty, já řepu....
Řepa
Pajajo
| 4. 10. 2010 11:35
Ahoj holky! Řepu seženete v Tescu.
Monča
renca13
| 4. 10. 2010 11:31
jééj moc díky za rady dopoledne hlad fakt nemám,jsem naplácnutá snídaně fakt mazec.Teď jdu dělat oběd tak jsem zvědavá,taky si vařím celou brokolici tak to rozdělím,super nápad k sváče dám jogurt a večer si tu řepu taky rozdělím paráda.Já řepu miluju,ale chudák manžel ji nemá rád tak se musí přemáhat hehe.tak ať nám to šlapeno k té velikosti...já nahoře mám zase tak 42-44 ale dole 44-a jedny kalhoty dokonce 46 což je pro mě tragédie neskutečná já nosila 38 a já tu 38 chci zpěěět,všechno krásný oblečení mám schovaný tak snad se k němu někdy vrátíma ty budeš mít určo 40 a budeme mega kočky k sežrání
jo, chybka
eflique
| 4. 10. 2010 11:05
ano Reni, při hladu odpoledne jogurt s mandlemi a medem , dopoledne švestky....tak na ty nedojde, hlad nemám ...
:-))
eflique
| 4. 10. 2010 10:55
Reni, č.44 je fajn číslo ...mám ho plnou skříň a neobléknu ...myslím vršky, saka, halenky, ty mám teď 46-48 tfuj tajbl ... až budu zase kost, budu mít kaťata 40-42 a vršek 44...a budu blažená

na odpoledne mám připravené ty sušené švestky s mandlema...ale protože mám k obědu celou brokolici a sýr, asi to nesním najednou, ale rozdělím si to nadvakrát...pak mám ještě do práce tak na pátou ten řepný salát a další misku si dám večer tak asi v osm doma....snídani jsem měla taky 2 misky, ráno v osm a v deset...Blani říká, že ji ujídá průběžně celé dopoledne...
:-)
renca13
| 4. 10. 2010 10:39
holky tak to je parádička,taková účast coo Moni nezoufej jsem na tom zatím stejně,taky nemám řepu tak ještě vyrazím odpoledne na průzkum a uvidíme zda seženu nebo ne.Když ne tak bude taky jako u tebe.wejuš tééda takové akční období,vrhneš se s námi do detoxu?? Joo a hned mám první otázku.přijde mi teda trošku zvláštní ta pauza mezi obědem a večeří..to je dost dlouhá doba a zase dle zásad zdravé výživy se má jíst co 3h ne?Takže jak to holky řešíte,vydržíte až do večeře nebo jíte ten jogurt??No já jsem dneska plná energie,fakt mě ta knížka tak nakopla..vidina že bych za 28 dní mohla nosit oblečení velikosti 40 mě opravdu fascinuje (vyžrala jsem se totiž do čísla 44)
Téééda!
weja
| 4. 10. 2010 10:07
Ahojky holky,

zdravím vás opět po dlouhé době.. Už jsem v Brně, jen začátek byl takovej hektickej.. dělali jsme seznamovací urz prvákům, spolužačka měla svatbu a tak...

Koukám, jak ste se tady všechny pustili do hubnutí podle knížky.. Pajajo, poslala bys mi jí na maila prosím taky?? veronika.kadleckova@gmail.com. Děkuju moc

Jinak u mě začalo přesně to, čeho sem se nejvíc bála.. že nebudu mít v Brně čas na hubnutí, na dodržování strany, vařit si a tak... Musím s tím nějak začít bojovat, jinak mám tímhle tempem za chvíli kila zpět..

Držím vám moc a moc palce, aby vám to hubnutí šlo!
:-)) ano Reni
eflique
| 4. 10. 2010 09:03
jedeme ...jsem také díky vám všem úplně zapálená ...v pohodě to zvládneme
Ahoj Joži.
Pajajo
| 4. 10. 2010 08:58
Začínám nakonec až dnes, protože jsme v sobotu byli na vinobraní a přišli jsme domů až v pět ráno! Byla jsem v neděli tak rozbitá, že jsem na ten detox neměla ani pomyšlení. Ale dnes už jsem posnídala dle rozpisu. A co Ty?
ahojky
eflique
| 4. 10. 2010 08:57
všem... nejdřív...moc děkuji za gratulace, zapili jsme ji holčičku, zapili v sobotu a trošku i v neděli....a na hodně dlouhou dobu uklidím skleničky na víno...nějak mi to zapíjení nesedlo, jsem celá nateklá...takže nejvyšší čas na detox
....jsem po snídani, byla moc dobrá, nevím co budu říkat v neděli, ale dneska jsem spokojeně nadlábnutá....a jsem trošku ve stresu.....holky, nesehnala jsem řepu....fakt ne...byla jsme v Kauflandu, Interspaaru, Hyperce, Albertovi, Lidlu....prostě nikde ji nemají. V Kauflandu ji měli, ale prý byla nějaká akce a vyprodali....tak jsem si na dnes udělala salát z nakládané a mám z toho nervík, protože je jasně dané, že nakládaná nee ....v poledne oběhnu vietnamce v okolí, ale pochybuju, že by ji měli, taky nakupují v těhle řetězcích a pak to tady ve středu města za pěkně draho přeprodávájí...
u gartuluju k polovičkám, které do toho s vámi jdou...ten můj má osypky jen se na zeleninu podívá, jediné co snese je hrášek a kukuřice do zapékaných jídel.....ale nevadí, upozornila jsem ho, že si tam budu vyvářet pro něj od***sti celý měsíc, tak si sice tukal na čelo, že je to nesmysl, ale už ví, že jak se hezky po beranním do něčeho pustím, nemá cenu mi do toho mluvit....jen jsem nachystaná, že si to opakovaně třeba při vaření brokolice vyslechnu ...ještě mám jeden problém...nemám mlýnek, oříšky jsem včera pořešila na struhadle a posekáním, ale co s masem? ...mějte holky moc krásné, i když tak pošmourné, pondělí.....a kolik nás začalo? 4,5?

jo Blani...taky se těším, moc moc ...čaje mám spousty, neboj, nebudeš vědět který
jedemeee
renca13
| 4. 10. 2010 08:53
Krásné pondělní ránko tak jsem po snídani,mňam a jsem zvědavá na oběd.Ale jsem fakt odhodlaná vydržet,troufám si říct že tak odhodlaná jsem nikdy dřív nebyla.Některá jídla mě sice trochu děsí,ale snad to zmáknu...Zuzko hrozně moc děkuju za podporu Holky chci vám všem moc poděkovat,bez vás a vašeho nadšení bych se k tomu nikdy nedokopala!!Jste prostě báječné a mám vás moc ráda
ZUZKAO
jozinka
| 3. 10. 2010 20:03
Zuzi..díky za důvěru,ale nechvalme předem...abych nezklamala především sama sebe... snad ne...
dnes mi blanka dávala ochutnat mleté masíčko s tím celerem,jeden z receptůůů, a výbornééééééééé...už se těším,až to budu mít v jídelníčku...

pajajo...tak jak?začala si??myslela jsem na tebe,jak si to zvládla...
detoxikace
ZUZKAO
| 3. 10. 2010 13:14
Ahoj holky
prečítala som príspevky, som rada, že ste sa chytili, hlavne ma teší, že vás chlapi podržia, ten moj , to tiež so mnou musel vydržat. Ale ten výsledok, ked vám chlap povie, že vám to sluší, stojí zato.
Budem vám držat palečky, aby vám to vydržalo, pokial budete mat nejaký problém, rada poradím. Som zvedavá na Renču, tej fandím hlavne, Joži to zvládne , to viem určo
knížka
anonym
| 2. 10. 2010 21:56
Prosím o zaslání odkazu na knížku na ivanafil@seznam.cz.
Dík I.
monco
terka07
| 2. 10. 2010 19:44
jsem úploně blbá jsem ti zapoměla pogratulovat, no seš babuška štramanda, taky bych chtěla takhle vypadat až budu babi, no vzhledem k tomu že to bude nejdřív tak za 15 let tak to asi už moje tělíčko a ksiftíček nebude vypadat tak jako ten tvůj. Takže ještě jedno uvelká gratulace adoufám, že jste to pořádně zapili dieta nedieta. No vidíš mi jsme jí spolu zapili minulý týden a to jsme ani nevěděli, že se vyklube pokud poroste tak rychle jako nám mizeli zásoby, tak potěš, to nevium v čem bude v zimě jezdit do kočárku se nejspíš už nevejde. Jinak se moc těšim na čtvrtek až pokecáme , připrav dobrej čajček na kávičku mě neužije
ahojky všem
terka07
| 2. 10. 2010 19:35
teda, když vidím to vaše nadšení, tak doufám, že vás nepřejde, já jedu poslední týden v sobotu se vážím a měřím tak písnu co to se mnou za těch 28 dní udělalo Ale popravdě i kdybsy dolu kila nešli tak mi je to fuk, protože se cítím skvělee a to je pro mě důlležitý, žádné otoky, dokonce mám pocit, že moje obr křečáky už nejsou tak obr takže fakt spokojenost na všech frontách, co se týče vyprázdnování, tak nestíhám ani otevřít noviny, natož si číst, tkaže náramná spokojenost a ještě ke všemu v pravidelnou hodku . Jinak co na sobě pozoruju tak podstatně menší špek co mi lezl přez pásek u kalhot, v pase kalhoty volný, něěkterý boty miplavou takže oteklost není. Mimo to mi splaskl obličej tak vypadám jak kdybych schodila aspoň deset kilo ,ale tak horký to zase nebude, jen prostě odešla voda. Zádička mě nebolej a elánu mám jako mladice. Takže holky doufám, že se budete cítit aspoň z poloviny tak jako já a to se přiznávám, že jsem sem tam ujela a přehodila si třeba jídlo, protože takový fazolky fujfuj na ty si nezvyknu snad nikdy a tk místo fazolek jela cuketka ta je úžasná nojo já vím nemělo by se to, ale přez to jsem fazole rozdejchala jen 2x pak už ani náhodou. Pak si dám takový měsíc sestavený z toho co mi chutnalo a z receptů z knížky a hodlám do toho skočit ještě jednou do vánoc. Takže kočičky moje všem vám držýím moc a moc palce a jsem zvědavá na ty chlapy co se k vám připojili, neumím si představit manžu bez kusu housky to by asi umřel. Neřikám že mu to nejelo to jo, ale spíš jako zákuseček než jako jídlio . Takže doiufám, že budete hlásit jak vám to jde a pocity, váhu zakazuju, zamknout do skříněě a nechat jí měsíc tam a než začnete tak se hlavně změřte!!!!!!!!
:-)
jozinka
| 2. 10. 2010 19:31
Pajajo, hezký.. nedočkavost plně chápu, já už mám teda salátek z řepičky taky hotovej, a jak je dobrej, sem koštla.. (dcerunka taky a šmakoval taky) ale začínáme až od pondělí, zítra se vrhnu na přípravu snídaně ať to mám předpřipravené a bude to.. už se na to moooc těším...
jj, tak to jsem renčo na manžela zvědavá, o to bude zřejmě víc v pohodě, když je zvyklej, nebo někdy prošel něčím takovým.. to ten můj to je v jídle nezřízená střela.. nají se a hned hledá kde by se čím dorazil.. tak jsem zvědavá.. no myslím si, že to zvládne, věřím mu,. a když to po týdnu vzdá, nevadí... budu si cenit toho, že do toho vůbec šel...

jo a Renčo, zítra to mám obdobně jak ty.. taky hřešící den, jedem k babině na oběd, placky parádou to se nafutruju, už se na to těším a pak . .. pápá sladké... no jsem na to zvědavá.. jako že nebudu mít hlad, tomu věřím že ne.. ale ty chutě, no uvidíme....
všem hezký zbytek soboty...

si tam říkám, že asi večer vezmu na chodbu za Blani vínko abysme si ten sobotní večer zpříjemnily... tak pa
jozinka
renca13
| 2. 10. 2010 16:59
jozi manžel je dobrej co .Já ti nevím,mě se zdá že ti chlapi to snáší líp než ženský a taky líp hubnou.Můj manžel dřív boxoval,takže je zvyklí na dietní režimy a dost dlouho jedl dělenou stravu..takže pro něj žádný problém a vsadím se že mu to půjde líp než mě ale já se nedám a jsem fakt ráda že se přidal.Přeci jen ve dvou se to lépe táhne že No sepsala jsem seznam a zítra vše potřebné nakoupíme.pro mě bude asi nejhorší že je vše bez příloh,to bude masakr,ale na snídani se vyloženě těším mňam.Dneska jsem aspoň najela na pořádný pitný režim a každou hodinu a půl vypiju půl litru vody.Teď mám v sobě už skoro 4litry a dobrý...Tak si ještě užijeme zítřejší žravý den..jedeme na chalupu a jdeme na houby tak bude asi smaženice hihi
Ahojky!
Pajajo
| 2. 10. 2010 14:07
Tak ze všeho nejdřív - Moni veké velké gratulace! Já se před nedávnem stala tetou, tak to máme podobné Pěkně to zapij ať je malá zdravá jak buk!
No a já už mám udělaný salátek a i uvařenou borokolici a zítra začínám! Dnes ještě máme vinobraní. Prostě už ale do pondělí nechci čekat. Hurá do toho a půl je hotovo!!
hezkou sobotu
jozinka
| 2. 10. 2010 13:38
ahojda holky...
Mončo, tak to gratuluju, ač poloviční babička, tak přece jen.. supeeer...ať mimi hezky roste...
Wau, tak už druhý manžel do toho jde... tak to jsem zvědavá, já toho mého odrazuju a furt se nechce nechat.. pač jsem nevěřila,ž e do toho fakticky půjde.. zrovna dneska posnídal 5 housek a hledal co by si dal.. tak mu říkám, že tohle od pondělí moct nebude.. tak mi na to odvětil, že si dá ty jabka s tou mrkví ne..... jako bych byla total pako.. tak jsem ráda, že je dohodlanej.. tak uvidíme v pondělí..
Právě se mi na plotně vaří červená řepička... a zítra nebo možná už dnes se bude kutit salátek, tak jsem zvědavá.. tuším že hnedka v pondělí je k večeři, tak to si dáme...
sju.. červená řepa a problém? věř že i tady v mladé boleslavi jsem jí pomalu nemohla sehnat... asi nedostatkové zboží nebo nevím....
tak holky, hezkou sobotu..
krásnou sobotu
renca13
| 2. 10. 2010 07:23
Dobré ránkojozi moc moc děkujuuuuu,my to dáme všechny já tomu věřííímNo mě včera překvapil manžel,prý potřebuje zhubnout tak jde do toho se mnou hurááá hned to půjde lépe.No ale dneska bude ještě svíčková Moni no tak velíkááááánská gratulace "babičko" to je krásnýýýýý
I já...
Sju
| 1. 10. 2010 21:19
Ahoj všem!
Ijá jsem se nechala strhnout . Knížku mám jen tak sběžně prolítlou, ale řeknu Vám, myslím, že v mých končinách nastane první problém hned jak začnu nakupovat, to abych jela nakoupit snad až do prahy, protožr tady je problém už ta řepa....
:-))))
eflique
| 1. 10. 2010 20:17
holkýýýý ....snad to bude zabírat i na babičky ...právě jsem se dověděla, že jsem babča...sice náhradní, ale jsem přítelově dceři se narodila Michalka, prý 46 cm a 3,9kg ...jen jestli tu výšku nepopletl je prý nádherná a absolutně úžasně voní , tak se tam na Kladně zasekl oňucháváním, že jsme bez nákupu no co, to ty moje hladovčata puberťácký musí pochopit ....tak dneska si asi popiju, aby byla zdravá jak buk, holčina maličká
jéééé
terka07
| 1. 10. 2010 19:23
se těšim jak budete při pondělku nejdýl při úterku všecvhny kakýnkovat budu na vás myslet v dobrém já už to mám za sebou. Jo a taky až si budu dávat to kuřátko a těstovinky , o kterých si musíte nechat nejméně 14 dní jen zdát, fandím vám a doufám, že mě tady pak neukamenujete, že to s vámi nic nedělá já začínám zítra poslední týden, pak chvilku oraz a zas se do toho pustím . Takže všem přeju pevnou vůli a at vám to zabere tak jak mě.
cítím se béčkově odstrčeně :-)))
eflique
| 1. 10. 2010 14:57
jsem tu jako černá ovečka, vy moje zlatý nulky ...jinak holky....chtěla jsem to nasadit až později, ale .... na měsíc svoji dietu odstrčím, hezky se zapojím do našeho hromadného šílenství a pěkně to svojen obtloustlý tělo odlehčím a pak si dietu upravím, kuře za krůtu a tak ...pročetla jsem pečlivě knihu, seznam surovin mám napsaný, sice se trochu bojím té řepy a švestek...už vidím jak prchám od masážního stolu a nechávám tam chuděry chladnout než se vyprázdním....taky nevím, kde nakoupím zeleninu, třeba řepa bude oříšek....ale všechno zvládnu...představa, že se takhle vyčistím a splasknu.... věřím, že mi to fakt pomůže, protože bezpečně vím, že jsem překyselená, měřila jsem si PH moči ....tak kdyby se jen tohle tím detoxem upravilo...a příslib upravení peristatiky - mě moc nefunguje ani psyllium a to ho zapíjím dost, denně vypiju víc jak 3 litry čaje a vody...snížení krevního tlaku, zlepšení exzemu...mám brutální reakce na kovy, nikl a klasické směsi...a kdybych se tak konečně poprvé v životě přestala tak šíleně potit na hlavě...Blanka Vám může potvrdit, že mám hlavu při sebemenší fyzické námaze jako bych vylezla ze sprchy... tak v neděli proběhne příprava a v pondělí jdu na to taky ...přeji vám všem krásný víkend
Krevní skupina
Pajajo
| 1. 10. 2010 13:58
Ahoj kočeny. Tak si představte, že i já mám krevní skupinu 00000000000000!! To je teda nářez! No, právě si jdu pročíst knížku znovu a od pondělka snad začnu
hezký pátek..
jozinka
| 1. 10. 2010 12:46
Ahojky holky...
jsem ráda Renčo, že se o to pokusíš.. to je moc dobře...fandím ti a věřím tomu, že to zmákneš.. budeme se dělit o to, jak nám to hezky jde.. já už se moooc těším na pondělí až začnu..
dnes jsem byla nakoupit, tak o víkendu si něco předpřipravím a uvidíme... v pondělí jdu na to...
Zuzi, Blance se nedivím, že je ti vděčná, opravdu jí to pomohlo hodně.. kdybys viděla ty její oteklé nohy, před tím detoxem.. nehezké a ruce? ty měla taky fest, prstýnky zaříznuté no děs.. a teď .. krásně je sundá, pomalu jí padaj.. tak že... chápu jí...

Moni.. to ti toho moc doktoři teda neřekli, že? ach jo.. musí to být děsné, když člověk neví co se děje...

hezký víkend všem..pa
Terka 007
ZUZKAO
| 30. 9. 2010 22:50
Blani, prosím ta slúb mi, že už mi nebudeš dakovat, od toho predsa Jožinka založila túto diskusiu, aj ked na trocha iné téma, ale ide hlavne o chudnutie, tak mi verejne slúb, že už mi
nebudeš DAKOVAT, papa
Ide predsa o to, aby sme si pomohli

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
17. 7. 2025 15:49
14687
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518