Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

nejen pro SilvuS
vincentka
| 26. 9. 2010 20:47
Nejdříve zdravím účastnice srazu, holky, musely jste se mít báječně...

Silvo, pokud je ta směs jen na pročištění organismu a nepomůže zhubnout, nevadí, i ta očista stojí za to. Nechala jsem si namíchat rovnou dvojnásobné množství, vyjde to na 360 Kč a vzhledem k tomu, že se bere jen lžička denně (ne dvě, jak jsem špatně napsala), vydrží mi to asi půl roku.
čauky..
jozinka
| 26. 9. 2010 19:31
No tak to je super, že jste si to tam takhle hezky užily... fotečky super, sluší vám to tam oběma.. i tomu masíčku.. už se těším až večer pokecáme..
petrulinka
terka07
| 26. 9. 2010 19:22
jo byl to bezvadnej relax, fakt balzám na duši a pro mne i na tělo , když mě Monča tak báječně namasírovala. Mimo to Monika má jen dar, je děsně pozitivní, usměvavá a taková pohodářka, takže to přenášela i na mě, opravdu to bylo pěkný.
Krásný večer
petrulinka
| 26. 9. 2010 19:18
Holky, je fajn, že jste si to užily. Když na sebe natrefí bezva lidi, tak není co řešit. Jen škoda, že jste byly jen dvě, ale i tak vypadáte na fotečkách hodně spokojeně a doufám, že jste si odpočaly.
a ještě jednou
terka07
| 26. 9. 2010 19:05
no ak tomu padlo pár lahvinek kvalitního vínka, procházka do krámíku v sobotu byla taky velice příjemná takže i pohyb byl
tak a ted
terka07
| 26. 9. 2010 19:04
porušení dietky
ted zas Monča:)
terka07
| 26. 9. 2010 19:03
je mi líto ,ale společnou fotku nemáme, veverky nás nechtěli vyfotit a nikdo jiný tam nebyl
jsem zpět
terka07
| 26. 9. 2010 19:02
Ahoj všichni, tak jsem z minisrazíku zpátky .jedním slovem bylo to super. Monča je naprosto púžasnej člověk a jsemmoc ráda, že jsem ji mohla poznat osobně. žád bojovka se nekonala, žádný úraz, v chaloupce bylo teplíčko as monča mi udělala naprosto dokonalou masáž . popili jsme , pokecali do pozdních, nebo spíš brzkých raních hodin, porušili své dietky, ale jen tak decentně a řekla bych, že jsme si to náramě užili. Božský klídeček, teploučko a od niud se nozývalo mamíííííí, fakt parádička.
Doufám, že se příště někdo přidáte, protože jsem čím dál víc přesvědčená, že se tu sešli fajn lidi a byla bych moc ráda vás poznat tak jako jsem poznala Monču Přiložím pár foteček aby jste věděli, že bylo fakt fajn
hezké poledne..
jozinka
| 24. 9. 2010 12:13
Opravdu je mi to moc líto, ale dítko je na tom opravdu bledě.. měla jet k babí, ale nechi jí tam v tomto stavu dávat... přes den by to ještě tak nějak šlo, ale v noci 20x vzhůru.. a tím maminku-babičku stresovat nechci..
Ale moooc mě to mrzí a doufám, že brzko se srazík zopakuje, ale tentokráte ve větším počtu....
Holky.. Blani a Mončo, hezky si to tam užijte a moc se tam nebojte... budu se těšit na vyprávění.. snad mi to blanka v neděli všechno vylíčí.. tak příjemnou zábavu..
Dortik chválím, včera jsem ho viděla na živo..luxusní.. jsi šikulka..

renčo, kluci jsou opravdu fešáci , to teda.. hlavně ten větší, ty kukadla.. to je mazec... bejt v jeho věku, jdu po něm..
všem přeju hezký víkend.. my budem kurýrovat... aby sme byly brzko fit... a abych mohla uklidit min. z půlky kuchyňské linky léčivo...
tak papa holky moje..
všem kráskám zde
eflique
| 24. 9. 2010 10:57
ahoooj jen vás všechny rychle pozdravím, mám fofr, ve 12 letím dom, pofackuju to tam a šup pro Blanku ..ten její dort je úchvatnej, nepřiberu z něj, bo je tak načinčanej, že nebudu schopná do něj zakrojit ...

všem marůdkům tady ...co nejdřív se vyzdravte vy i vaše děťátka....Joži, je mi líto, že nedojedeš, ale určitě vymyslíme brzy další akci ...reni...taky tak ...a teda... máš absolutně nádherný děti, ty oči, neuvěřitelný...jojo, radši tě nebudu strašit tím, co bude až vyrostou, koště stačit nebude

tak holky, já mám dole dvě kila...a děsně moc doufám, že to tak zůstane i v pondělí ráno ....nepředpokládám u Blanky další úbytek, ale snad...snad nic nenaberu .... letím .... a slibuji, budete nám tak chybět, že budete všechny škytat jak o vás budeme mluvit, že je škoda, že jste nedojely ...žádné jiné drby ...ivonnko...nečekejte v pondělí podáme hlášení, papa
Vincentko
SilvaS
| 24. 9. 2010 09:30
...ani nevím jak to napsat jednoduše, směs je výborná pokud si chceš "homeopatickou cestou " pročistit organismus a zlepšit proces látkové výměny, ale k hubnutí... snad opravdu JEN jako doplněk. Z farmaceutického hlediska by mě opravdu zajímala cena . Silva
vincentka
renca13
| 24. 9. 2010 07:06
hmm tak to fakt slyším prvně a k čemu je to dobrý??a cena?
stella21
renca13
| 24. 9. 2010 07:05
Dobré ránkostelli děkuju za pochvalu,no Matěj má už asi pátou slečnu ve školce předevčírem jsme šli do školky a jedna se tam po něm hned věšela a vítala ho. no až jsem koukala..hrůůza.k těm přílohám,no u nás se jí fakt všechno.Nejvíc brambory,těstoviny a rýže a to ve velkém.Mě maso bezu přílohy tak nějak nechutná to mám teda smůlu no
ježišmarjáááá
vincentka
| 24. 9. 2010 06:38
to je teda nářez! Vůbec nestíhám, abych s vámi držela krok, musela bych sem chodit denně a to opravdu nemůžu, takže občas kouknu, občas něco napíšu...

Včera jsem doslala od známé tip na pomocníka při hubnutí, je to směs, kterou vám namíchjí v lékárně:

natrium phosphoricum 10g, kalium bicarbonicum 10g, calcium carbonicum 100g, natrium bicarbonicum 80g, magnesium carbonicum 50g.

Mají se rozmíchat 2 lžičky ve vodě a pít každý den do 10 hodin dopoledne a je jedno, jestli na lačno nebo po jídle. Už jste o tom něco slyšely???

Přeji všem kráný víkend a taky spoustu legrace na srazu
:-)
stella21
| 23. 9. 2010 23:40
Teda dortík paráda!
Renčo připojuju se s pochvalou...kluci jsou na jedničku. Koště ti asi stačit nebude.
Petrulinka přílohy vařím normálně, ale v minimálním množství, protože maso stlačí do posledního sousta, do brambor a všeho ostatního jen ďobnou a řeknou, že je nebaví....hotovo. Můj chlap si třeba i dá raději chleba nebo rohlík, podle toho co je. Ještě co teda kupodivu mají rádi jsou bramborový knedlíky, ale ty bohužel ke všemu nejdou.
petrulinka,Blanička
renca13
| 23. 9. 2010 21:00
jé moc děkuju za pochvalu těch našich lumpíkůmám připravené koště Blani teda to mě tak mrzí ten srazík ach jo ale ten doooooort no to je prostě bomba!!!!!!!!
ahoj holky
terka07
| 23. 9. 2010 20:49
takže v závěru se nám akce pěkně rozliožila, jediné kdo zůstávají jsem já a monča, joži má nemocnou pepču takže to vidí špatně

No přes to to nevzdávám a doufám, že monča to taky nevzdá až zjistí , že jí budu dělat společost jen já
¨¨
Dneska jsem sehnala burčáček z moravys a vytvořila dortíček, foto přikládám, at všechny víte o co příjdete a jak to tak vidim tak my s mončou toho moc nesníme, tak si aspoň její rodinka nacpe pupíčkas
Renco,
petrulinka
| 23. 9. 2010 17:45
máš moc krásné kluky, myslím, že od nich budeš holky odhánět
foto
renca13
| 23. 9. 2010 16:53
Tak na prvním foto byl Filípek a ještě přihodím Matýska aby mu to nebylo líto
:-o
renca13
| 23. 9. 2010 16:51
No ženskýýýý co mi to děláte,to vůbec nestíhám zaregistrovala jsem že Janička má nějaké zdravotní potíže tak ať je brzy líp a užij si páteční akcičku děláš dobře,občas je nutnost vypadnout do společnostiHolky blíží se vám srazíček,boože to mě tak mrzí že tam nemůžu být doufám že příště to klapne!!!Konečně jsem zmenšila pár fotek tak něco přihodím na ukázku a valím vařit.Jinak jsem konečně zase začala mít chuť hubnout,tak snad to půjde,zatím se držím.... Přeji nádherný den všem
Ahojky!
weja
| 23. 9. 2010 15:42
Nazdárek baby, tak po dlouhý době se opět ozývám.. Vše poctivě čtu, ale nějak nestíhám odepisovat... Jinak vám teda povím.. Zkuste si projet posledních několik stránek - vypadá to tady spíš jako diskuze s názvem "Kdo napíše víc nemocí, pokud možno neznámejch" Tím se vám samozřejmě nesměju, moc mě to mrzí a z celýho srdce vám všem přeju, abyste byly co nejdříve v pořádku! Ale pobavilo mě to

Já pokračuju v práci, hubnutí tak nějak držím, spíš už to dolů nejde moc.. Koukala jsem na tu knížku (pracovat v knihkupectví má svojí výhodu ) a je to docela mazec.. Ale rozhodně věřím, že to metabolismu a celkově tělu může moc moc pomoct, ale nevím, esi bych to se svým stylem života zvládla dodržovat
Stello,
petrulinka
| 23. 9. 2010 15:26
když ta tvoje rodinka nejí brambory a rýži, tak co teda vaříš za přílohy? U nás jedou povětšinou právě brambory s rýží a těstoviny.
Ahojky,
petrulinka
| 23. 9. 2010 15:24

Jožinko, zapoměla jsem ti včera pochválit novou barvičku, sluší ti to Steklounko, taky jsem to slyšela, že má příští týden sněžit. Tak tajně doufám, že k tomu nedojde. Ivonn, tak to tedy nemáš jednoduché. Nás je doma 6, takže co uvařím, to musí sníst, jinak mají smůlu. Nebo jim vždycky říkám, že mají ruce, tak ať si uvaří sami. Ale samozřejmě, že taky už vím, co vařit a co by tedy fakt nesnědli. Například když chci dělat játra na cibulce, tak vím, že je můžu vařit, když určitá půlka naší rodiny nebude doma. Sladká jídla dělám jenom když vím, že dcera nebude doma, protože sladké obědy nemá ráda. Ale občas jim propašuju do jídla něco zdravého tak, aby to nepoznali a je fakt, že si toho ještě nevšimli. Dnes jsem jim dělala vepřovou, domácí knedlík a zelí a šťávu jsem zahustila pohankou a do knedlíků jsem přidala špaldovou krupici, nepoznali tedy nic a ještě chválili, jak je to dobré.
ahoj holčiny
steklounka
| 23. 9. 2010 12:30
moje
Joži.... tak černá ti taky moc sluší....
Ivonn teda ty asi dostaneš na zadek ,jak si dovoluješ být podvýživená asi ti budu muset poslat nějaké ty brambůrky
Všem marodům přeji brzké uzdravení
Dnes má být prý poslední sluníčko či co,příští týden hlásí sněžení nebo co,tak snad to nebude tak hrozný
Janule....teda to mě mrzí,že nejsi fit,tak držím palečky at jsi brzo zdravá,ale když jdeš v pátek pařit tak to nebude asi už tak hrozný ne...to je dobře,jen si vyraž
ahojda
jozinka
| 23. 9. 2010 12:17
Jani, jasan, že jsem se neurazila.. napsalas to hezky, ten můj ani neví co má dovolené.. kureveník jeden..

Steli, škoda.. včera jsme se o tom bavily s blankou, že si byla právě u radouče tady.. to je pár minut od nás.. ach jo, tak snad kdyby příště.... tak na nás nezapomeň..ju?

jj, víkend se nám blíží... srazík o velikááááááááááánském počtů účastněných se blíží... juchůůů.. jen doufám, žemě neskolí chřipka či co to je, malá i choť s tím bojují a já už cejtím krček a hlavu, tak snad to ustojím...

všem hezký den..
Ivonn
stella21
| 23. 9. 2010 12:04
No tak to máš teda taky veselý. Máš vidět ty protažený obličeje, když vytáhnu z regálu parní hrnec...jediný, co z toho snesou jsou kendlíky a to ještě jednou za uherák. Holt jsme si je moc rozmazlily.
..............
Ivonn
| 23. 9. 2010 11:59
no to potom radost vařit, že? Já když udělám omáčku, tak kluk nabíhá na zeď, když mu to trauma vykompenzuju hranolkama, tak můj sedí u talíře a staví si z nich domeček, no a když si nesu domů těstoviny, tak oba mění zámek............
...
stella21
| 23. 9. 2010 11:39
No tak to u nás je to taky celkem problém, protože můj a malá jsou 100% "masařky", brambory a rýže je nebaví, těstoviny jenom zapečený...s masem samozřejmě. Sojovy maso, byť je to "maso" by u nás prostě neprošlo.
...........
Ivonn
| 23. 9. 2010 11:31
no já mám ráda sojový maso, ale musím si ho připravit podle sebe. Já mám doma bramboráře a knedlíkáře a já jsem spíš na těstoviny a rýži. Takže to vaření u nás je ve většině případů, jako před rozvodem............
Ahoj, krásný den všem
petrulinka
| 23. 9. 2010 11:16
a taky přeju všem nemocným brzké uzdravení. Doufám, že to přes net od vás nechytnu Ivonn já co si uvařím, to si sním, jelikož ta moje rodinka moc zdravá jídla nechce. Občas jim někde něco propašuju a tím to končí. Ale sojové maso nejím vůbec, nechutná mi.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
17. 7. 2025 19:18
14688
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
17. 7. 2025 22:26