Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

holky
ZUZKAO
| 30. 9. 2010 22:42
A inak, ja som objavila knižku, takže ostatné je na vás.
INZERÁT
Hladám kámošku na recepty, holky máte smolu, ja mám krvnú skupinu AAAAAAAAAAAAAAAAA.
Takže nič , hláste sa
detoxikace
ZUZKAO
| 30. 9. 2010 22:37
Ahoj holky, mám nesmiernu radost, ja som si myslela, že začnem od pondelka s vami, ale 11, som objednaná na ledviny, takže musím počkat.
Som na vás zvedavá, tie pocity, ktoré má Blanka, viem o čom hovorí sú prekrasne, najme v lete ked mate triko, zbadáte nejakého samca a nemusíte stahovat bruško
Budem držat palečky
terka07
renca13
| 30. 9. 2010 21:44
Jéé Blani to jsi mi udělala takovou radost moc děkuju,tak to půjde.Pro mě je ten čas přes den opravdu potíž,ono se to nezdá ale ten roční prcík mě prostě nenechá chvilku něco dělat a spát chodí až odpoledne.No já to vykoumu,já to dááááááááámvšechny to dáme,jsme holky nejšikovnější na světě
krev
terka07
| 30. 9. 2010 21:26
jéé koukám, že tu je s nulkou docela dost lidiček a ted mi to je jasný proč si tak rozumíme jsme stejná krevní skupina
renca
terka07
| 30. 9. 2010 21:22
myslím na tebe a fnadím ti to zvládneš fakt to není tak hrozný ráno se napereš sladkým, že tě ani nenapadne si dát něco přes den. Výhoda je, že první týden jsou snídaně stejný takže já si toho udělám v neděli belík a postupně odebírám a zrovna tak to je s červenou řepou taky toho dělám hodně a týden v lednici vydrží v pohodě, nevařím si každý den, jak zjistím, že to jídlomám za dva dny znova udělám toho víca pak si to jen odebírám. Nezvládala bych to vařit každý den přeci jen v práci od rána od sedmi do večera do pěti v lepším případě do čtyřech a k tomudvě děti a manža věčně v trapu, takže určo se to dá uvidíš čassem to vychytáš a bude to v pohodě. Mimo to vaření těch jídel ti zabere maximálně půl hodky to je to co mi vyhovuje nejvíc, není to žádná pplačka vážení, počítání a tak což je sup a kor, když toho můžeš sníst kolik chceš. Takže držím pěstičky at tě to nadchne jako mě. Jo a neboj manža by do toho klíďo šel, dětm to chutná taky, ale sluponou to a shání se po něčem k obědu
jéé
renca13
| 30. 9. 2010 21:20
No vida taky jsem krevní skupina 0 tak to je supera koukala jsem že bych s tím ani potíže neměla,teda až na ty brambory který se u nás konzumují nejvíc ale jsem fakt pevně rozhodnutá do toho od pondělí taky skočit...no nejsem přece žádná srágora a 28 dní se dá přežít.A hlavně když čtu jak je Blanička nadšená tak jsem nadšená taky a to jsem ještě ani nezačala
jozinka
renca13
| 30. 9. 2010 21:04
no mě sorry psát nemusíš můj manžel se nepřipojil a děti taky ne.Matěj mi to určitě jíst nebude,Filípek nevím...ale nepřijde mi to jako strava vhodná pro roční dítě Takže si pro sebe vždycky připravím jídlo večer a zkusím to
Já chci takýýý
steklounka
| 30. 9. 2010 20:04
Ahoj holky,no chvilku tu nejsem a už se tu rozvíjí super debata o knížce...
Pajajo...prosila bych taky odkaz p.stekla@seznam.cz
moc děkuji,taky bych to chtěla zkusit,Blance to tak jde a každá se do toho pouštíte,tak přece nebudu trhat partu ne
Holky tak včera mi přivezli novou pračku ,tak jsem do toho čuměla přes hodinku a vyprala 3 pračky ...fakt je úžasná,ta moje stará 16let už skoro moc neprala a hlavně špatně ždímala,tak jsem fakt ráda....
Ivonn.....ještě to žehlení
ahoj..
jozinka
| 30. 9. 2010 19:45
jo jo, už je to tak..pohltila nás nová mánie... každopádně, jsem rozhodnutá a jdu do toho.. a holky.. bacha, manžel se připojil, tak jsem zvědavá...
pro malou k tomu vždycky přidělám nějakou tu přílohu a bude to.. tak že.. Renčo sorry, ale určo bys to zmákla taky, myslím si...
jsem natěšená, už mám napsanej seznam co je potřeba na 1.týden, ještě to prokonzultuju s blankou, která už je je učenější než já.. tak že.. ráda si nechám poradit..

i já ti zuzi děkuju, za to, že si na to blanku navedla.. opravdu moc.. jsem ráda, když vidím, že si takhle hezky pomáháme, paráda...

a tak kuchařka.. zuzi? juuu, to by byla paráda.. a krevní skupina 0, jsem na tom stejně.. tak kdyby náhodou, budu mít zájem..
no nazdááár
terka07
| 30. 9. 2010 19:37
ježišky to jsem nevěděla, že způsobím takový rozruch ,ale v každém případě doporučuji odzkoušet mám za sebou skoro celý 3 týden od soboty najíždím na 4 . týden a je to čím dál větší pohodička, jen se musím přiznat, že jsem nějaká jídla zaměnila a nebo nedodržovakla pořadí tak jak jsou v jídelníčku, což je nejspíš chyba, takže se kaju a slibuju, že až to dokončím tak si dám chvilku oraz a pak začnu znovu, chtěla bych to do vánoc projet ještě jednou. No as mé pocity jsou asi takové, že mi je konečně lehko, nevím jak to popsat, ale jsem plná elánu a hlavně mě netlačí žaludek, nepálí žáha, otoky jsou fuč a ted díky Monče a její úžasné masáži mi zmizela i roční bolest zad. takže když to shrnu cítím se skvěle jak dávno ne, (viudite co udělá pravidelná stolice bez Malého Bobše ) no konečně zas pocit jako kdyby mi bylo dvacet a né týden před důchodem . A holky něco vám povim , i kdybych nezhubla ani deko tak za ten pocit to fakt stojí, takže jak jsem ekla, hodlám pokračovat dál a pak najet dle rad na nějakou strau, kterou autorka v knížce doporučuje. A tajně doufám, že zuzka vytvoří nějako pěknou internetouvou kuchařku s receptama a dá jí do placu:) Zuzi jestli máš nulku skupoinu a řídíš se radama paní Mačingové, honem něco vyrob at to mám zas jednodušší a ještě jednou moc dkuji, že jsi se mi ozvala a navedla mě na tuhle cestu
Ahoj všem
anonym
| 30. 9. 2010 15:37
Ahoj všem. Tak se opět hlásím. Nějak teď nestíhám, tak aspoň v krátkosti. V pátek jsem si byla pro další výsledky. Pani doktorka mi řekla, že mám zvýšenou produkci vaječníkových hormonů a pak zvýšený androstendion (což nevim co to je), ale že tohle se neléčí a buď to odezní samo (mohlo mi to vyvolat i to nitroděložní tělísko- nechala jsem si ho vyndat) a nebo ne. V lednu mi udělá další odběry a tam se uvidí, zda ty hodnoty rostou dál. Takže zatim nevim vlastně nic a je to pouze na mě. Fakt ať žije naše zdravotnictví
Prosím
anonym
| 30. 9. 2010 15:34
Ahoj mohu poprosit taky o odkaz. Dlouho jsem tu nebyla Díky
sturmovamonika@seznam.cz
děkujůůůů
renca13
| 30. 9. 2010 15:22
Pajo moc moc děkuju za knížku teď jsem si v ní četla.No vypadá to velice dobře a ty recepty některé mňam jen teda nevím jak s tou kůrou,u mě bude největší problém čas.Nemůžu taková jídla dávat zbytku rodiny a už teď jen tak tak stíhám uvařit normál oběd.nevím jak bych stíhala vařit oběd a ještě zvlášť pro sebe.Filípek už dopoledne nespí takže to plácám jak se dá.ach jo budu to muset nějak vykoumat....
čauky
jozinka
| 30. 9. 2010 12:28
Tak souhlas s pajajou, že tu knížku budu muset přelouskat vícekrát, než si to všechno člověk srovná co a jak... a je pravda, že do toho 28-mi denního detoxu půjdu, zřejmě též od pondělí, o víkendu nakoupím suroviny potřebné a uvidíme...když to vydržela Blanka, tak to zmáknu snad taky.. abych ti zuzi udělala radost...jasné, že to dělám pro sebe.. a ne pro radost druhým...
Pajajo
ZUZKAO
| 30. 9. 2010 09:44
Ahoj, neboj, nie je to tak hrozné, ako to vyzerá a tie 4 litry vody ti ani neprídu, telo si to žiada samo. Je to neprirodzené, ked sa tam píše, že čím viac zješ, tým viac schudneš, je to tak, preto je doležité, aby si každý knižku len prečítal. Ja som si naivne myslela, že ked si dám na večeru zeleninový salát, tak je to skvelé, nie je to tak, telo sa odvodní zo zeleniny, ale TUKY zostávajú. Je tam velmi vela vecí, ktoré som nevedela a dnes viem, kde som urobila chybu. Dnes viem načo je med, načo škorica a podobne. Hlavne, táto knižka nie je určená len na chudnutie, je to detox, všetci vieme čo znamená. Takže kto má v rodine niekoho kto trpí na pálenie žáhy, žalúdočné problémy, u detí ekzém, spomalená peristaltika, crohnova choroba, dokonca je v knižke aj príbeh diabetika u tých je známe, že trpia nadváhou. Takže holky ahoj zdravím, tak Blani ako pokračuješ?
ZUZKAO
Pajajo
| 30. 9. 2010 07:22
Aoj Zuzi. Moc díky za Tvůj příspěvek, docela mě nadchnul. Akorát mi furt nejde na rozum, že čím víc jím, tím víc chudnu. No budu to muset vyzkoušet. Ale nejdřív si knížku ještě pořádně několikrát přečtu, ať pajk nedělám zbytečné chyby. Zatím jsem ji prošla jen tak okrajově. Jediné, co mě trošku odrazuje jsou ty 4l vody. to budu na wc pořád! Ale hold to asi budu muset překousnout.
Všem
Pajajo
| 30. 9. 2010 07:19
Ahoj kočky! Tak jsem odeslala odkaz všem, které jste si řekly. Jsem ráda, že jsem vám mohla ušetřit čas i penízky. Když můžu, tak pomůžu Knžku jsem si včera projela, ale budu si ji muset ještě přečíst asi tak 10x ,abych si to vtloukla do hlavy. Moc se mi to líbí a 28 dní není taková tragédie (teď si tu hraju na hrdinku, ale za 3 dny budu určitě skuhrat ). no začnu asi od pondělí, až do neděle máme pořád nějaké akce, tak by to nemělo smysl. Jsem na vás zvědavá, jak vám to půjde. Nezapomeňte hlásit pocity, úbytky, příbytky apod.
Detoxikační kůra
ZUZKAO
| 29. 9. 2010 22:54
Ahoj holky. Som rada , že ste sa chytili na tú knižku, je fakt výborná. Píšete, hlavne Jožinka, že si nevie predstavit, že by jedla, len to čo má podla krvnej skupiny. Ja mám za sebou 2 kúry, podla toho, čo by som mala jest, tak sa neriadim moc, pretože napríklad u mojej krvnej skupiny je to všetko ovocie, ktoré mám rada, a brambory tiež milujem. Takže prvá zásada, viem to na 100 percent, pretože s pani Mačingovou, som si niekolko krát písala. Najprv celú knižku prečítat, nie letiet na nákup, ked pochopíte o čom je, tak potom.
Dodržat všetko, to čo je v 28 dnovej detoxikácií dane, mne nechutilo po prvý krát to a tamto a výsledok nebol po prvé taký ako som očakávala.
Čím viac ZJETE, tým lepšie, viac SCHUDNETE!!!!!!!!!
Čím viac olivového oleja znesiete, tým lepšie.
Počítajte aj s tým, že možno prvý týžden budete nafúknutá a bude vám tažko, prejde to, bude vám fajn, pretože ked nastúpi červená repa, polezú z vás aj mozgy, takže toaleták všade so sebou
Musíte bezpodmienečne vypit 4litre vody, ked budete chodit na toaletu, tak musíte.
Vyzerá to hrozivo, ked to takto píšem, ale sú to velmi chutné jedlá, po čase vám príprava bude trvat necelých 40min. na celý den.
Vždy sa pozrite, to viem z vlastnej skúsenosti, na jedla tak 2dni dopredu, tie sa opakujú, takže si predvarte červenú repu, tak na 4 porcie, varí sa 2 hodiny, v chladničke vám vydrží. J a sa teraz stravujem aj podla knižky, aj to čo varím chlapovi, idem stále dole, to je tam vysvetlené tiež, preto je nutné, aby ste knižku prečítali, a hlavne ju mali vždy po ruke.
Držím vám palečky a už tu nechcem vidiet žiadne stažnosti, že to nejde, hlavne nebudete mat hlad.
Mimochodom, ked som išla držat kúru poprvé, tak som si od Mirky objednala
SIBU, myslela som si, keby náhodou, vtedy vznikol aj ten moj bláznivý konflikt s paní Silvou, týmto ju zdravím, vtedy nikto nezaregistroval o čom píšem, preto som napísala len Blaničke na súkromný email, som velmi rada, že je štastná a že schudla, týmto ju zdravím, je to
Sibu stále mám, vobec som ho nepotrebovala, je tam tak, ako som si ho kúpila. Takže, holky do toho, ja pojdem tiež do kúry znova, budem rada, ked budete svoje zážitky písat sem. Hlavne sa predtým zmerajte, a nevážte sa každý den, mne to pani Mačingová zakázala, že vraj to stresuje, a to nie je dobre.
Joži pre teba, DO PRČIC, 28 DNÍ VYDRŽÍŠ NIE
pro Pajau
Sju
| 29. 9. 2010 22:10
Pajajo, můžu Tě taky poprosit o zaslání. Moc Děkuju!!!!
ZMoravkova@seznam.cz
Ahoj Papajo
PEGY2
| 29. 9. 2010 21:46
zapomněla jsem napsat mail. Děkuji.

PEGY2@seznam.cz
Ahoj Papajo
PEGY2
| 29. 9. 2010 20:59
prosím tě , kde najdu ke stažení knížku od A. Mačingové. Děkuji. Jitka
ahojda..
jozinka
| 29. 9. 2010 19:43
tak pajajo.. moc děkuju, jsi zlatíčko... faktikcy moc díky.. buď za ušetřené korunky a nebo ušetřený čas, kdybych si knížku chtěla od Blanky kopírovat.. ať tak či tak.. děkujuuuuuuuuuuuuuuuuu
už jsem se do toho začetla, tak si myslím, hned jak budu mít více čásku, spíš klídek od mé drahé malé dcerušky, tak se na to vrhnu.. vypadá to zajímavě.... hlavně to rozlišení potravin co je dobré a co škodlivé dle krevních skupin.. jediné co si neumím představit, že bych se vyvarovala brambor, to asi neprojde... a druhá trágoška.. zmrzlina.. no ale uvidíme.. nic se nemá přehánět..

tak že nevím na koho to svést.. no na Blanku, vidíš co si tady způsobila za mánii po knížce... ale díky.. za sebe určo jo..
Eflique
petrulinka
| 29. 9. 2010 17:47
já jsem taky nachlazená, zrušila jsem si dnes i cvičení. Od včera si vařím zázvorový čaj s citronem a medem a myslím, že to pomáhá. Je mi už líp.
pajajo
renca13
| 29. 9. 2010 16:35
jééééééé prosím,prosím já chci takýýýýr-jandova@seznam.czmoc děkujuuuuu jozi neděs mě předem já mám 0-
silvo
eflique
| 29. 9. 2010 16:28
moc děkuju... nasadila jsem tu vlákninu a taky nic, tak počkám a uvidím...piju teď hodně moc čaje, na malou chodím víc a oteklá si nepřijdu, ale musí to být voda, co jiného když jsem už zase vzorná .. líp by mi bylo v posteli, ale to nejde...a zas až tak strašně mi není, večer si zalezu a vypotím se ...zítra si zkusím ten ovocný den...můžu k snídani banán?...jinak jablka, broskev, nějaký citrus....

knížku už tisknu, tiskárna chuděra úpí.... ale ještě jednou moc Páje děkuju, ušetřila mi korunky a hlavně čas
Pajajo
Janule1
| 29. 9. 2010 16:03
já chci taky
modo1@seznam.cz
Eflique..kruci snad to píšu dobře
SilvaS
| 29. 9. 2010 15:25
gratuluju k přežitému víkendu ve vší spokojenosti , pokud jsi chytla virus určitě nekontroluj váhu a moc to neřeš, protože cokoli co budeš užívat a celkově reakcí organismu na chorobu je natažení vodou takže se nenervuj v klidu si to přeleč či přetrp a nic ti neuteče:o) doporučím dát ten ovocný volnější den a zaměřit se na ovoce s vysokým obsahem vitainu C :o)
Ahoj,
petrulinka
| 29. 9. 2010 14:44
chtěla jsem říct krásné odpoledne, ale v tom počasí, no nevím. Taky mě pěkně s... Miluju léto a sluníčko Eflique, to víš, že si pedikérka vyhrála. Ale jsem s ní opravdu spokojená. Holky, knížka vypadá zajímavě, ale myslím, že zůstanu raději u toho, co mi vyhovuje. Já se občas pročistím jablkovým dnem a taky jsou dobré semínka ostropestřce mariánského smíchané s olejem ostropestřce. Zatím se tady mějte, letím na třídní schůzky.
eflique
Pajajo
| 29. 9. 2010 14:16
Posláno
pajajo
eflique
| 29. 9. 2010 13:35
poslala jsem ti zprávu, ale ještě raději sem

eflique@seznam.cz ...děkuji

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce