Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Ivonn
steklounka
| 22. 9. 2010 14:08
teda holka moje,mooc a moooc tě lituji,že jsi žehlila,ale máš výhodu,už máš hotovo,mě to teprve čeká,zas tam mám haldu a taky jsem se konečně odhodlala že uklidím letní věci a vyndám zimní ,abych zjistila kolik zase budu muset vrazit do dětí,z čeho vyrostli a co jim je
Monia
steklounka
| 22. 9. 2010 14:06
Ahoj Mončo,teda holka povím Ti asi to fakt není normální,já vypiju denně taky tak 3litry ale chodím na malou pořád ,až mě to někdy štve.
Doufám,že brzy nějakej ten doktor zjistí co ti je..držím palečky.Petra
IVA549
steklounka
| 22. 9. 2010 14:04
Ahojky Ivo,teda tak to je pěkný úbytek váhy ,to moc gratuluji.....asi budu muset pročíst,ten tvůj jídelníček
Eflique - Moni
petrulinka
| 22. 9. 2010 13:53
jaká stařenka? To ti tedy pěkně děkuju, jsme téměř stejně mladé!!! Jak jsi to tady napsala, tak hned jsem koukla, kolik ti je, víš?
jozi
eflique
| 22. 9. 2010 13:46
nekujete na mě s Blankou žádná překvápka, že ne? .... jsem moudrá stařenka, honbu za madailovými posty už přenechám Vám, mladším .... i když...děcka by čubrněla kdybych dojela s medailí
Moni
eflique
| 22. 9. 2010 13:30
toho tvýho doktora tak donutit aby vrátil diplom...to vidím i já, laik ...denně vypiješ 2 - 3 litry a močí vyloučíš 600 ml? ...něco vypotíš, ale ten zbytek???
určitě to prober s tou novou doktorkou ......
Ahoj holky!!
petrulinka
| 22. 9. 2010 13:04
jakpak se dnes máte? Pevně doufám, že dobře. Venku nám krásně svítí sluníčko a to miluju Ivonn a co dobrého pečeš? Moni, ti doktoři jsou někdy na odstřel. S tím překyselením organismu by to mohlo být. Zkus si něco o tom přečíst. Mějte všechny krásné odpoledne
Monia
stella21
| 22. 9. 2010 12:36
Jen ještě pokud se k MuDr. Komárkové chceš objednat, tak doporučuju co nejdřív...má narváno.
Jozinko ahoj, na srazík bohužel nemůžu, i když jsem to původně plánovala. Psala jsem Blance, že jsem byla první víkend v září u vás v Boleslavi, dokonce kousilínek jak bydlíte, akorát teda bez kontaktu na vás. Škoda, mohly jsme se vidět...musely jste hodně škytat, jak jsem na vás myslela.
ahojda
jozinka
| 22. 9. 2010 12:24
Ahojky Stello.. no to je dost, že si se na nás taky přišla podívat.. to teda.. co na srazík nezavítáš za námi????

Moni... doufám, že se to u tebe zlepší a hubnutí půjde... držím palečky...

Tak mončo, blanko... medaile bude, jak psala ivon, každá máme jednu jistou.. supeeeeeeeeeeeeeer... se těším...
už se nám to blíží...
Monia
SilvaS
| 22. 9. 2010 12:17
doporučím tohle jak tě tak čtu, tohle vytahuje z organismu vodu, vyplavuje škodliviny a do dietky je to uplně super, a taky nebudeš mít problém jít na záchod:o) v obojím smyslu. Já ho užívám už dlouho.
http://www.drpopov.cz/…psle-120-ks.html
stella21
anonym
| 22. 9. 2010 12:17
Díky jste tady všechny zlatíčka
Monia
stella21
| 22. 9. 2010 12:14
No hlavně aby se odhalila příčina a ty jsi byla co nejdřív v pořádku. Držím palce.
díky
anonym
| 22. 9. 2010 12:10
Ok zkusím to. děkuji za radu. Jsem vděčná opravdu za každou pomoc.
ledviny
anonym
| 22. 9. 2010 12:08
Já na vyšetření ledvin byla. Jediné co mi udělali, tak testy. Ten sběr moči za 24 hodin jsem absolovovala 2x a poprvé měla 620ml a podruhé 900ml za 24 hod. Je to prej málo, ale nijak to neřeší. Sono mi neudělali. Prej neni potřeba. Pokud bych prej měla problémy s ledvinama, tak bych spíš chodila hodně a ne takhle málo a v krevních testech by se ukázalo, že zadržuju škodlivé látky. A to prej ne. Mám prej jen nízkou filtraci ale nijak mi nepomohli.
Jak píšeš o tom překyselení, je to možné. Já právě v práci najela na zeleninové saláty a bum začala přibírat. Jenže jsem si furt řikala, že to přece nemůže být ze zeleniny. Tak uvidíme. Každopádně díky.
Ivonn
stella21
| 22. 9. 2010 12:04
Ty taky seš šikula a hodně velká. Hřešit se musí, objevila jsem arašídy ve wasabi těstíčku...jééé to je mňamina, hlavně toho člověk nestlačí moc, protože je to ostrý. Na srazík jedeš? A jak se ti vlastně zahojil prstík?
............
Ivonn
| 22. 9. 2010 11:55
taky všechno při starém..... koníčky mám stejný.......
to si šikula, tak se drž.
Ivonn
stella21
| 22. 9. 2010 11:46
Čusík na Moravu moji milovanou.... Jsem stejná, držím se. Ale ještě mi pořád něco málo přebejvá. Pracuju na tom. A a jak jsi na tom s brambůrkama?
no kde ses toulala
Ivonn
| 22. 9. 2010 11:44
Stellinko - hubneš, nebo už jsi jako modelka..........jak jde život?
Pozdrávek...
stella21
| 22. 9. 2010 11:36
Ahoj všem zase po dlouhé pauze.
Letem světem jsem prolítla tu haldu stránek a stejně si nic nepamatuju.
Něco málo přece...
Renčo13 drž se.
Ivonn teda super změna, moc ti to sluší!
Monia celkem síla, doktoři jsou teda třída! Netvrdím, že všichni, ale většina...špatnou zkušenost už mám taky. Ale co kdybys zkusila Mudr.Komárkovou, je moc příjemná, dělá čínskou medicínu, třeba odhalí pravou příčinu tvých potíží....a najdeš ji tady www.inspirita.cz/cz .
Jinak vám všem přeju krásný srazíkový víkendík.
:-)))
eflique
| 22. 9. 2010 11:30
ty umíš ivonnko ale stařence udělat dobře

16.9. jsem měla 105.7 kilíček, teď se zvážím až se vrátím od Blanky, za 10 dní co jsem začala s dietou, co mi sestavila Silva...rozmluvila mi vlnění a sestavila něco podobného, hlad u toho fakt nemám, jídlo stačí, jím 5 - 6 denně tak po 2-3 hodinách....přesně jak už jsi mi radila ty ....doufám, že se u Blani moc nepřejím a nějaký úbytek bude....fakt to vypadá, že ano, že to funguje...ale už jsem začala trénovat, u mě to bez pohybu nejde.....tak drž pěsti ....jinak jukni na míry k Weje do tabulky ...jsem takový souměrný ohromný válec ... říkala jsem to už když jsem k vám přišla...Fibingerka jsem
Móňo
Ivonn
| 22. 9. 2010 11:06
ty si upřímná, až to bolí....... ale taky ses zapřela, vyhodlias lavóry a šla do sebe...... a navíc, mám podezření, že si nějak chorá mezi ušima, a přidala sis kila, na těch fotkách jsi postavy souměrné a téměř atletické.........
ivonnko
eflique
| 22. 9. 2010 10:56
ta legrácka do Prahy...to je asi na mě? .... já tu jsem za prahu sama???? ...no jo, stařenka určitě .......reakce ....kdybych byla chytrá, tak se řídím doporučeními a teď nejsem tak tlustá
...............
Ivonn
| 22. 9. 2010 09:54
vzhledem k tomu, kam jsem se zařadila - to je samozřejmě vzkaz do Prahy, pro Silvu totéž - bez "stařenky"...
.....................
Ivonn
| 22. 9. 2010 09:51
teda stařenko - ty jsi ale chytrá žena..............
Monia
SilvaS
| 22. 9. 2010 09:50
Ahoj četla jsem si tvůj příspěvěk , o stravu pitný režim a poruchy příjmů a hospodaření s nimi se zajímám už dlouho. Vyzkoušej místo vody pít celý den zelený čaj, klidně chlazený, ale opravdu čistý a kvalitní bez příchutí ovoce, nejlepší jsou vážené směsi , vypij ho více než 3 litry denně a úplně vynechej z jídelníčku sůl na pár dní , pokud možno sacharidy nepříjmej ve formě jakkoli smažené či restované formě a omez jejich množství, ale ne nijak drasticky a zkus se se zvážit před a pak po 5 dnech a počítej si tedy jestli skutečně vyloučíš co vypiješ.. Myslím , že mi pak dáš za pravdu. Ten chemický proces je ve své podstatě velmi jednoduchý, jen někdy je potřeba mu trošku pomoci. Pak se teprve odstartuje i metabolismus a dojde ke spalování tuků. Silva.
Ahoj všem
Ivonn
| 22. 9. 2010 09:48
Peťuli - dneska upeču něco sladkýho z tvých receptů - doufám, že to bude ve výsledku stejně lákavé, jak na tvých fotkách....
Mončo - ty budeš i nějaká zavodněná, to není normální, a ten doktor asi nebude taky žádnej "Haus"...........
Tak dej vědět, jak pořídíš u paní doktorky.
Stekli - jdu žehlit, polituj mě...
Renčo - jak jste rozsekly to sdružení a už oddáváte?
Blani, myslím na tebe s těma věcma, jak se rozhejbu, pošlu slíbené..... Vy máte s Jožinkou a Mončou dobrý, že když se budou rozdělovat medaile po nočním bobříku odvahy, tak máte každá jednu jistou.....
ahojky
eflique
| 22. 9. 2010 09:35
Moni.... dělali ti vyšetření ledvin? ...to vypadá, že neukládáš tuky, ale zavodňuješ se....viděla si ten dokument s Helenkou Růžičkovou? ...jak se už moc nemocná v nemocniční posteli smála, že si všichni mysleli celý její život, že je tlustá a ona byla jenom zatopená? ... její nadváha byla převážně voda...já mám taky problém s ledvinou, moje tělo také nehospodaří s vodou jak má ...hodně mi pomohly ruční lymfomasáže, ale jsou na mě moc drahé, nemůžu si je dovolit tak často, jak bych potřebovala...ale je to hodně o stravě...překyselení organizmu...změř si ph moči, já byla z mých výsledků vyděšená ...čínská medicína to umí upravit stravou, kdybych byla ukázněná, už mám klid, ale mám jídelníček i na odlehčení ledvinám a slezině a játrům a žlucníku a...nejsem schopná to jíst, je to hodně luštěnin, výhonků, mléčným kvašením prošlá zelenina, já bych třeba neměla saláty ze zeleniny, když už tak s tmavým pečivem, neboť jsem vlhký typ a toto jídlo mě ochlazuje ...no je to věda a já zatím k tomu nedoputovala... ...tak jsem se rozhodla, že teď pořeším dietním příjmem a cvičením váhu, a určitě pak musím nějakou tu očistnou kůru nasadit, protože takhle jak to je, si jen huntuju orgány....
tak doktorku popros ... změřit PH moči ...určitě budeš taky silně překyselená a důkladné vyšetření ledvin ...ne jen sono, ale i rozbor ze sběru moči 24hod....k doktorům moc nechodím, ale s ledvinama není legrace, hlídali mě dlouho ...upravilo se mi to pitným režimem, ale stejně ....

no víc hlav víc ví se říká, mě napadlo tohle ... snad budeš rychle v pořádku ....
ahoj
anonym
| 22. 9. 2010 08:11
Ahoj všem a děkuji za přivítání
Bohužel stále nevim co se se mnou děje. Jídlo si hlídám a pohyb přidávám. Jenže po pravdě jsem už hodně unavená. Cítím, že už svý tělo neutáhnu. Doktoři nejsou schopný mi nic říct. Štítnou žlázu mám v pořádku. Jen chodím málo na záchod. Piju 2-3 litry denně a za celý den jdu tak 3-4x což je dost málo. Doktor mi řekl, že mám přijít až oteču tak že se budu dusit Prostě idiot. Jinak v pátek jdu k další doktorce, tak uvidíme co ta bude mít za výsledky. Jinak už na doktory kašlu. Lítám po nich už od dubna a nic. Připadám si, že si vše vymýšlim a po večerech se cpu do němoty a pak chci po doktorech ať zařídí abych zhubla. Ale to já nechci. Snažim se jíst zdravě a hýbu se, ale stále rostu Byla jsem už i obezitologa nechala si i sestavit jídelníček a nic. Neni to normální a to mi nikdo nevymluví.
Hodim vám nějaké fotečky do galerky aby jste o mě měly přehled.
Jinak vám moc děkuju a ráda mezi vás budu chodit.
Dietní plán-jídelníček
xxxxxx
| 21. 9. 2010 23:03
Ahoj holky, nedávno jsem slíbila, že vám pošlu jakýsi jídelníček,který jsem měla sestavený podle lékařky z Centra pro poruchy metabolismu a výživy v Praze a shodila jsem za pomocí něj a Sibutraminu 40 kg.
Váhový úbytek je v průměru 1,5 kg týdně a stravování obsahuje vše potřebné pro tělo tak,aby se nepoškodily žádné důležité funkce organismu a shazovalo se skutečně sádlo a né voda! Pokušela jsem se už ve druhé diskusi vložit přílohu Word kde je vše uvedeno,ale bohužel nejde to a tak pokud by jste měly zájem pošlu vám to do emailu. Můžete mi napsat na IVA549@seznam.cz. pošlu.
Ještě se musím pochlubit, mám už dole od počátku kdy jsem sem vlezla 9.8.2010 11,5 kg dole a jsem šťastná jako blecha protože mě to vždy takto funguje když jedu podle sestaveného jídelníčku. Tak si napište,pošlu ráda a úplně zdarma ať je nás štíhlých a krásných bab milióny!!
Zdravím tímto všechny spolubojovnice Iva
čau holky..
jozinka
| 21. 9. 2010 19:38
no jak o tom Blanka píše, očistná kůra dle mě dobrá, ono asi kdyby si na to člověk zvykl, tak na tom fungovat jde... ale já osobně fakticky ne... prostě nějak jsem si řekla, že budu jíst vše, co jsem do té doby než jsem začla hubnout jedla, ale méně toho.. a šlo to.. tak že...
ale je pravda, že jako očista to musí být super.. a opravdu, jak blanka mívala oteklé nohy a ruce.. tak je vidět změna... tak že.. něco na tom bude....

zdravá výživa.. to u mě fakticky asi nehrozí, ale chápu, že je to o životním stylu.. myslím si, že kdybych tak začla vařit.. tak by mě to vydrželo chvíli a stejně bych se zpátky vrátila ke svému stylu... ale fandím těm, kteří se u toho drží.. moc moc...

a cvičení po ránku? tak to znám.. já cvičím taky ránko.. když cvičím... člověk je tak nějak odpočatej po té noci, tak šup na to...

tak holky mějte se ..jdu vařit kafíčko a pokecat s Blankou.. mějte se..

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
17. 7. 2025 19:18
14688
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
17. 7. 2025 22:26