Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

odkaz
terka07
| 21. 9. 2010 18:18
šoupnu sem aspoň jeden odkaz, je to sice slovenské knihkupectví, ale co je podstatné, tak v polovině stránky mají maličeké stránečky z knížky, když na ně kliknete uvidíte jakým způsobem je knížka psaná a tak se aspoň mrknete jak to vypadá , jinak samozřejmě je knížka psaná v češtině,ale byl docela problém ji v knihkupectví sehnat
http://www.martinus.sk/?…
pročištující program
terka07
| 21. 9. 2010 18:12
Ahojky Renčo i ostatní, chtěla jsi po mě jídelníčček na to pročištní ,ale je v tom problémek, je to na 28 dní a každý den se jí něco jiného, to bych opsala tak čtvrt knížky, do toho jsou tam na každé jídlo , které jíš tak recepty na přípravu. V každém případě fakt moc doporučuju jsem děsně ráda, že mi to Zuzka doporučila, takže i já doporučuju dál. Knížka se jmenuje Jak zhubnout jednou pro vždy a napsala jí Antonie Mačingová, určo to stojí za přečtení a recepty co jsem odzkoušela jedou i rodince, teda ne všechny ,ale většina ano, ale u nich to je spíš na mls než na najedení:). Zatáím mám zmapováno, že potraviny potřebné na prvních 14 dní mě vyšli zhruba na 600 Kč, pokud máte někdo doma jablka, mrkev, řepu ,celer a takový to běžný co se pěstuje na zahradách, tak to máte skoro zadarmo:) Joži jsem knížku ukazovala a prohlásila, že by do toho nešla, ale pokud někdo má potíže jako já s vyprázdňováním, zavodněním a únavou tak vřel doporučuju, knížkas u nás v knize stála 299 Kč , když zadáte jméno knížky a spisovatele do vyhledavače na netu tak vám určo nějaký odkaz vyjede .
Zumba
petrulinka
| 21. 9. 2010 15:07
u nás ve fitku: http://www.zumba.***/
Holky,
petrulinka
| 21. 9. 2010 15:04
já nakupuju u nás ve zdravé výživě, jelikož v supermarketech se všechny suroviny pro to moje vaření a pečení neseženou. Jinak pracuju doma, takže celkem stíhám. Na zumbu chodím hned ráno v 8, pak většinou nějaké pochůzky, potom uvařím oběd, něco uklidím a odpoledne většinou zasednu k počítači a pracuju. Mám to takto přehozené, protože po ránu mi ta práce nejde moc od ruky.
Ivonn
steklounka
| 21. 9. 2010 14:10
tak holka,dnes mi tatka přivezl bednu hospodských brambůrků ,ale já to nemusím,ale vzpoměla jsem si na Tebe .....to by jste se asi doma poprali co ...ale asi nezbyde,rozebrali si to zbytek rodiny .............
petrulinka
steklounka
| 21. 9. 2010 14:07
Ahojky,no tak to jsi dobrá 3x týdně Zumbu...jo taky jí tam cvičí,ale do té jsem ještě nešla,myslím,že ze začátku postačí pilates ,jj je to dobré ,už pomalu začínám cítit svaly .
a to prosim tě stíháš ještě k tomu práci a rodinu???no tak to já moc ne,bud jsem pořád v práci,nebo jezdím s klukem na tréninky a pak doma,jsem ráda,že jsem si vyčlenila čas na pilates 1x týdně.
mě teda
eflique
| 21. 9. 2010 14:06
ivonnko nezastrašíš, mě ne ...sice se raději na setkání s tebou vybavím přepravkou brambůrků...šetřit začnu už teď....budu si od tebe držet krapet dištanc, minimálně u stolu abys na mě nedosáhla vidličkou, ale zmáknem to, neboj

petrulinko ...jukala jsem na tvou domovskou diskuzi a vážně klobouk dolů...vyrábět zdavou stravu není nic časově nenáročného ...třeba ten kvásek....vaříš ze surovin, které jsem v obchodech ještě nezaregistrovala..jasně , většinou lovím v Lidlu...gratuluju k úbytkům.... já jsem neštěstí, přiřítím se domů po osmé večer, někdy i v deset a jsem ráda, že splichtím rizoto, těstovinový salát nebo troubový guláš....prostě něco rychlého, co dá co nejmíň práce, čeho si nemusím moc všímat a můžu u toho dělat ještě něco jiného .. a hlavně něco, co ta moje banda bude jíst...zmlsaný puberťáci...
Ahoj,
petrulinka
| 21. 9. 2010 13:35
krásné odpoledne přeju. Vidím, že tady u vás jede živá diskuze. Renčo, já jsem nejdřív začala se zdravou stravou u sebe a teď se postupně snažím zapojit i rodinu. No ale jde to dost ztuha. A je pravda, že suroviny na zdravou stravu jsou dražší, ale když vidím, že mi dělá dobře, tak si uberu jinde a raději si připlatím tady. Vincentka - je spousta očistných kůr a hodně dobrá je tato: http://www.varimezdrave.cz/…-pro-nase-jatra. A to nejen pro játra, ale celý organismus. Pak taky jablečná očista, ale to už jsem tady myslím psala. Hlavně je důležité pít hodně vody v tyto očistné dny, ale samozřejmě i mimo očistné dny. Hannisku, ten tvůj přítel musel být pěkný pitomec, buď ráda, že jsi se ho zbavila. A co se týká tvé kamarádky, tak pokud nebude chtít sama, tak jí nic a nikdo nepomůže. Já jsem si to taky nejdřív musela vyřešit sama v sobě, co vlastně chci, a pak už to šlo. Wejo, tak to by mě piclo, vstávat tak brzy, když bych nemusela. No někdy se to stane. A jsi dobrá, že jsi od dubna tolik sundala dolů. Já tedy od dubna cca 11 kg. Steklounka - pilates je super, krásně ti zeštíhlí tělo. Já ještě k tomu cvičím zumbu 3x týdně. Taky zdravím Moniku.
.....................
Ivonn
| 21. 9. 2010 13:14
pochopila....................
My tu obranu máme geneticky zakódovanou. Už jako malému robátku mi můj tatínek přišpendlil ručku ke stolu, když jsem mu ze srandy chtěla uždibnout z řízka, který miloval.....
A když jsem poprvé jedla v rodině mého ex-manžela, tak jsem zase zírala jprotože tam všichni to jídlo zas hltali, jak na závodech. Když ovšem tchán dojedl - mimochodem vždycky první - z kapsy vytáhl doutník, zápalky - popadali jsme postupně jak se šířil kouř ze židlí a pak už si nic nepamatuju...... Takže brambůrky jím rychle a dobře bráním.......
...
eflique
| 21. 9. 2010 12:54
a říkáš, že je celý po tobě???? ... slibuju, k tvému sáčku s brambůrky se ani nepřiblížím, páteř mám jenom jednu
.................
Ivonn
| 21. 9. 2010 12:46
no kluk je po mně, sladkosti ho nechávají ledově klidným, ovšem když se připlížím k jeho stolu rafinovaně maskovaná dvoucentimetrovou fialkou v květináči, když si vymlaskává brambůrky - padají všechny rodinné vazby, nasadí výraz masového vraha a pak už jenom na ústupu vykrývám pantofle, CD, DVD a ostatní jeho osobní majetek, kterým se mě snaží zneškodnit.....nejhorší byly ponožky, asi tak z páté třídy, to mi skoro přerazil páteř a ještě jsem ztratila na týden čich................
...
eflique
| 21. 9. 2010 11:22
no původně jsem to myslela jinak, ale tvé pojetí je ...neodolatelné ... jenže nemůžu hned teď, úspěšně předstírám práci ...

ivonko, tvůj velký synek není na sladké? já mám ale pech...děcka velký, obr chlap by mohl mít rozum a o sladký se všichni rvou ....kupuju vše 3x a přítel to někdy klukovi sežere, je rychlejší a dřív doma..u nás to je jak v přírodě...rychlejší a silnější vyhrává ....žádné zásoby nejdou dělat, kupuju denně tak 3x margotku, sladké peču i kupuju, prezenty co dostanu v práci ...všechno sežerou...mám štěstí,že to sladké moc nemusím, jsem na víno a oříšky...no, kdybys mi dala vzorek z pytlíčku brambůrek....ty taky můžu...vím,sama máš málo, nedala bys mi ...ale včera jsme byla děsně šikovná, dělala jsme bublaninu s přezrálejma ostružinama a ....ani jsem neochutnala, což jindy bych si k čaji dala... byl to boj....
zdar staři
Ivonn
| 21. 9. 2010 11:11
jestli je válečný od slova válet - jdu do toho s tebou....
jéžíííš Reni
eflique
| 21. 9. 2010 11:06
jasně...já jsem ale....foťák.... tak na něj s tebou čekám až na něj zapomenu .... je super že už dorazil a těšíme se ...určitě všechny....na tvoje další krásný fotečky
krásné ráno holky
eflique
| 21. 9. 2010 10:49
pano jo, vy jste tu zase řádily ...

Reni ...já jsem jim mojí peřinku nedovolila, oni se mě drze nezeptali....taky byli rychle odejít ...ale Vali má v pokoji postel taky ...tam se válí běžně..... jsem chudák vynervená matka, kdyby se ti chtělo mě politovat, se vděkem to přijmu, ale upřímně...jojo, co jsem si vychovala, to mám

Vincentko, proboha....taky většinu toho co diagnostikuješ neznám....já jsem díkybohu snad jen tlustá, co vím, zatím mě nic než to netrápí...teda nevím, k doktorům radši moc nechodím, jen prevence na ženském a zubním...a zubní dost flákám ... ale být tebou, asi bych zkusila nějakou alternativu, Blani na to jde přes bylinky, což tobě asi už moc nepomůže, ale troufám si doporučit...zkus doktora co se zabývá čísnkou medicínou....naši lékaři neléčí příčinu vzniku nemoci, nechci dělat nějakou agitku, sama s tím nemám moc zkušenosti, jen okrajové ... ale zajímá mě shiatzu masáž, ta je propojená s čínskou medicínou a na kurzech jsem slyšela opravdu neuvěřitelné věci....věřím tomu, je to léčba která je účinná už stovky let...kam se hrabe naše moderní medicína...jen nápad ...a to vyčištění organizmu určitě nemůže být na škodu ...jen to spíš vidím na ta jablka než na banán s mlékem...mléko silně zahleňuje organizmus a rozhodně nemůže pomoci s detoxikací...

Blani ...futra 165cm ????? prosím tě, v noci mě nikam samotnou nepouštěj, ani s baterkou, nebo si tu palici urazím, máš futra tam, kde mi končí krk

Hanisku...jsem tu pár týdnů, takže se neznáme...ahoj, jsem Monika ... asi budeš mladší osůbka? ... souhlasím s Renčou ...buď ráda, že ses toho vola zbavila...jak to popisuješ, je to arogantní a zlej chlap...troufám si tvrdit, že každej další kterého potkáš bude proti tomuhle zlatej ... a k té tvé kamarádce...nepomůžeš jí, dokud nebude ona sama chtít....také mám takovou, hazarduje se zdravím, protože již je v pásmu morbidní obezity a řešit to nechce...ale neudělám s tím nic, protože před námi, kamarádkami nejí a cpe se tajně....trvá to již několik let, ještě jí není 40 a už téměř nemůže chodit...zařídili jsme jí psychologa, byla tam 2x... opravdu, jaké si to uděláme, takové to máme, a i když bychom moc chtěli, vnutit druhému něco co nechce nejde, jakkoli je to smutné....zkus jí motivovat pozitivně, vzít jí někam tancovat, pobavit se, zasporotvat, někam na víkend, odreagovat se, řekla bych, že má nějaké vnitřní trápení, které řeší obžersvím, asi i podvědomě....taky to mám...když jsem ve stresu, jím víc, i když si myslím že ne...ale když si to jedna napíše a večer na to jukne....pane jo, je to na mašli....mě hodně pomáhá můj sport, který mě baví a ztloustnu vždy jen když se nehýbu ( po úraze, není zrovna nejbezpečnější ) a ještě řeším ten stres...sport pomáhá i na stres, vybiju se a jsem utahaná a klidnější, endorfinky fungují....tak zkusit najít něco, co jí bude bavit, co jí chytne...dokud je čas a může se hýbat....

pane jo, neměla já být nějaký válečný dopisovatel???
Ahoj holky...
steklounka
| 21. 9. 2010 10:40
tak Vás po nějaké době zdravím.....gratuluji všem k úbytku a Hanisku..tebe tu opět ráda vidím
Renčo to je že už máš foťák,to budou fotečky co,doufám,že se nám tu pochlubíš
Jinak holky musím se pochlubit..včera jsem byla poprvé na Pilátesu ,teda řeknu Vám že to bylo skvělý...jen jsem zvědavá co na to zítra moje tělo ,dnes mi nic není,tak uvidíme zítra.
Jinak už mám dole 8kg i když to jde pomalu,ale pořád to jde.

tak se zatím mějte fajn,zase se ozvu jak to jen půjde.
Začátek dne
weja
| 21. 9. 2010 10:00
Ahojky,
tak mě se dneska daří už od rána.. Šla sem do práce na 9 a zjistila, že mám až od 14.. takže vstávání v 6:30 bylo maximálně zbytečný a teď tu čumim jak vydra

Hannisku, vítám tě zpět A přemejšlim, esi si neřeknu číslo na tvýho bejvalýho.. že bych ho došla proplesknout.. No to mě dokíže vzít sto čertů.. Na tohle sem jako dítě hodně trpěla.. dá se říct, že na základce to byla normální šikana..

Jinak co se týká kolegyně.. Je to mazec takhle rychle přibrat.. Mě bude 22, takže věkově tak moc jinde není.. Já sem taky hodně nabrala, ale ne během takový chvilky.. Myslím, že musí chtít hlavně sama.. Ujasnit si, že pokud nezačne makat, a to docela tvrdě, tak se nic nezmění.. Chápu, že by nejraději viděla výsledky po dvou dnech, ale bohužel tak to moc nefunguje.. Je potřeba změnit stravování (a to já jsem byla taky schopná sníst neuvěřitelnosti..ani ne tak na množství, jakože dokážu dláskat pátý přes devátý... párek, sušenku, sejra, marmeládu, chleba s máslem, polívku, slaný tyčky... no prostě co se zrovna najde).. a taky zapojit pohyb... Alespoň nějakej ze začátku, ale hejbat se... Já mám dole od dubna 14 kilo, sice jsem brala Sibu, ale jídelníček jsem taky hoooodně změnila.. Myslím si, že kdybych ho nebrala, šlo by to taky dolu, ale ne tak rychle.. A hlavně to pro mě byl takovej motůrek.. Sem hodně na prachy a když sem věděla, že sem jich do toho vrazila tolik, tak to přece musí zabírat a nebudu to přežírat dortem...

I když včera jsem šla ze cvičení a koupila jsem si nanuka :) měla jsem chuť a už sem pak nic nejedla, tak co
Hanni
Ivonn
| 21. 9. 2010 09:30
taky tě vicu...... člověče, dokud nebude chtít sama, tak jí nikdo nepomůže - to něco zajídá, nebo jí jen tak zachutnalo? Takhle roztáhlej žaludek musí být už těžký dostat pod kontrolu...
Renčo na co jdete do kina?
ahoj všem
Ivonn
| 21. 9. 2010 09:02
Hanni - tak to byl teda fest liskanec a doufám, že tím nezatrpneš... nastartovalo tě to pěkně, tak až budeš za modelku a on bude škrabkat, abys ho vzala zpátky, tak si to ego na něm pohojíš.....
Něco z vlastní zkušenosti k jídlu a očistě - nevím, jestli jeden pitný den něco v zásadě řeší, a jestli stačí na vyčištění organismu po tom jsem nikdy nepátrala, pokud to někdo ví, tak sem s tím.... ale já jsem si dělala "zdravý dny" - to jsem jedla třeba zeleninu a celozrnný chlebíček, no však víte.... a pila vodu /tu piju pořád, čaj si vařím jen při teplotě nad 40 a nemám ráda slazený vody-lepí mi to jazyk na patro/, a samozřejmě bez vína a brambůrek..... a pomalu se člověk naučil jíst tak nějak zdravě.... a hlavně moje stokrát přepapouškované malé talířky.......
A když vím, že něčemu neodolám, tak si to nekoupím.
Blbý to máte vy s těma malýma prďolkama doma - tam to sladký je pořád...... to je těžkej boj.....
ahojda holky..
jozinka
| 21. 9. 2010 09:01
hanisek.. ahojda... vítám tě zpět, po dlouhééé době, to teda... s tím chlapem si udělala nejlíp, i když to utnul on, bylo to pako, kdyby tě miloval, nikdy by tohle z tlamy nevypustil...můj manža i když jsem měla metrák, a šla jsem kilčama dolů a obdivovala jsem se, tak mi říkal, ale když si ten metrák měla, tak si byla taky hezká, moje... tak mě to sice potěšilo, ale samozřejmě , že jsem byla ráda že kilča jsou dole...
Ta přežírací se kamarádka... co má za problém, že se takhle moc cpe? jako co jí poradit? zašít si pusu a nejíst, jako to co píšeš, není normální a evidentně s tím nic dělat nechce ne? kdyby ano, nesní tohle cos psala.. nevím no...

Renčo, super.. foťáček je doma...to mám radost za tebe... jistě sis oddychla co? a doufám, že je v pořádku a funguje tak jak má... tak ať se ti s ním hezky fotí...

Blani.. o tom satelitu na chalupě si neříkala... tak to bude pěknej pohled tééééda....

tak holky přeju pěknej den a ať se daří..
Holky
Hannisek
| 21. 9. 2010 08:51
Děkuji moc za přivítání :) Jinak holky já jsem držela dietu, která pochází ze Slovenska, říká se, že holčiny a ženský jí tam drží.. Jde jen o to nic nejíst, jen pít... Nejlepší je na tuhle očistnou dietu banánový koktejl..

2-3 Banány

550 ml studeného mléka

Kdo má rád cukr může si dát jednu- dvě lžičky hnědého cukru, nebo medu..

Vše dát do mixéru a pořádně rozmixovat.. Pak popíjet 3-4 dny , banány jsou známé tím, že jsou určené přímo na dietu.. Proto to možná tolik funguje.. Nejlépe je to kombinovat z jiným ovocem.. Místo banánů tam dát třeba dietní zavařeninu, marmeládu, višně, třešně, jahody, broskve bez slupky atd..

Má nejlepší kamarádka jí držela více dní, protože je do diet uplně zblázněná, ale za to víc zhubla.. Zhubla cca za 6 dní 3-4 kg.. Pak přešla na ovocné a zeleninové saláty a je spokojená.. Váhu si pořád drží, protože chodí běhat..

Ale holky, já mám takový problém.. Má kolegyně z práce, je jí teprve 20 let se mi svěřila, že za poslední měsíc přibrala 16 kilo, a neví jak to má dát dolů.. Už nevím jak jí mám poradit zkusili jsme všechno a pořád to nezabírá. Ona se až moc přecpává jídlem a to je moc špatné.. Např: Přišla jsem za ní domů a ona měla na stole 4 housky v tom měla sýr niva, 6 plátků šunky, 3 plátky eidamu a hermelín a na tom ještě kečup, jenže ty housky jsou 2x větší než obyčejná houska.. Nebo každý den chodí na kebab do restaurace.. Ona dřív byla krásná štíhlá holka a držela si postavu, jenže teď hrozně přibrala.. Je mi jí líto. už nevím jak s ní dál?.. Poraďte mi prosím..
juchůůů
renca13
| 21. 9. 2010 08:46
holkýýýý foťák je domáááááááááááá
hannisek,vincentka
renca13
| 21. 9. 2010 08:29
Téda kdepak jsi se nám toulala takovou dobu cooo?Tý jo tak je z tebe blondýna jo,no to musíš být kočka no a ten tvůj ex já nemám slov,je to normální DEBIL buď ráda že je pryč,fuj!!!!!!!!Tak držím palečky do dalšího hubnutí vincentka tak tekutý den bych taky nevydržela,asi bych v půli dne omdlela ale fakt bych tu kůru ráda vyzkoušela tak taky čekám na tipy
očistná kůra
vincentka
| 21. 9. 2010 08:23
Udělat si očistnou kůru by nebylo špatné, já jsem kdysi dávno zkoušela jen "tekutý den" , to se celý den pije jenom voda, ale dnes už to nevydržím, hlady je mi zle a musím se najíst. Jablka, hrušky a hroznové víno nemůžu, nám na to alergii. Jestli někdo znáte něco jiného, napište, prosím...
Jsem zpět
Hannisek
| 21. 9. 2010 08:23
Ahojky holky moje, jsem zpět a jedu od znova.. Odbarvila jsem se na blond, všichni mi říkají, že mi ta blond sluší víc než ta tmavě hnědá. Jinak váha se mi stále drží mezi 79- 77 kg.. Do svých narozenin, které mám na konci října bych chtěla, alespoň 5-7 kg zhubnout.. Jinak ze školy jsem začala chodit do posilovny, sice chodím domů unavená a bez chuti k jídlu, ale za to z vetší energií se probouzím.. Teď budu v listopadu nastupovat do nové práce, tak snad se mi tam bude líbit.. Jinak holčiny objednala jsem si u Mirečky sibu, tak snad to dobře dopadne.. Přítel se se mnou rozešel a svá poslední slova odůvodnil tím, " Že jsem tlusté prase, ať ze sebou už konečně něco dělám" Ano mrzelo mě to, ale takový člověk v mém srdci nemá co dělat.. Byla to chyba a já jsem byla hloupá, že jsem to nechala zajít tak daleko.. Nevadí, chlapů ještě bude!!! Jinak se moc těším na vaše příspěvky, jak vám půjde hubnutí.. Zatím se mějte krásně holky moje.. Držím vám palečky..
petrulinka
renca13
| 21. 9. 2010 07:29
Ještě jsem se chtěla optat vy jíte zdravě celá rodina,nebo jak to děláte??Nevyjde to podstatně dráž než normál jídlo?Díky
krásné ránko
renca13
| 21. 9. 2010 07:19
Blaničko můžu poprosit,písneš mi tu očistnou kůru?? Docela bych to vyzkoušela,třeba to vydržím moc děkujupetrulinka no tak určitě spousta zdravotních potíží je kvůli špatné stravě..zářný příklad byl můj manžel,ale pochybuju že třeba mému tátovi by tohle pomohlo,má rakovinu v posledním stadiu.Někdy už prostě asi nepomůže vůbec nic..ale nebojte dneska truchlit nebudu,včera jsem se vybrečela až až.Dneska jdeme s mamkou na véču,na drink a pak do kina tak se moc těšímkrásný den všem
Ahoj, hezký večer přeju
petrulinka
| 20. 9. 2010 21:42
jak tady píšete o těch zdravotních problémech, tak zcela jistě jich spousta souvisí ze stravováním. Já nechci pořád mluvit o zdravé stravě, aby jste si nemyslely, že jsem nějaký blázen, já jen vím, že mi zdravá strava pomohla dostat se ze zdravotních problémů a taky zhubnout. Je dobré si občas udělat takový očistný den, nejlepší je jablkový, protože jablka obsahují vlákninu a ta tělo očistí. Sice se někdy stane, že se začnete čistit až další dny po skončení očistného dne, ale to vůbec nevadí. Nejlepší je 3-denní jablkový den a můžete sníst jablek kolik chcete, ale musíte hodně pít, nejlépe obyčejnou vodu, alespoň 3 litry. Napoprvé stačí držet tento očistný den jen 1 den.A dost už . Jste tady fajn baby, často vás pročítám, ale nemám často čas sem něco psát. Holky, užijte si srazík, určitě to člověk potřebuje, občas vypadnout a odreagovat se.
Sibutramin na prodej
Verionka
| 20. 9. 2010 20:56
Dobrý den děvčata,
omlouvám se,že vám se takhle v padám do vaší diskuze,ale chtěla bych vám nabídnout na prodej sibutramin 20 mg.Kupovala jsem si celé 100 tabletové balení a bohužel se mi vyskytly zdravotní potíže typu,že trpím špatnou srážlivostí krve a po sibutraminu se mi samovolně spouští krev z nosu,z tohoto důvodu ho chci nabídnout někomu jinému,komu by udělal radost a hlavně pomohl,než aby mi ležel ve skříni.Jedná se opravdu o poctivý a seriozní prodej ze zdravotních důvodů,využila jsem pouze 4 tabletky,takže poskytnu někomu na prodej 96 tabletek.Původní cena za který jsem sibutramin koupila byla 2500 Kč+ poštovné nyní prodám za 2300 Kč včetně poštovného,či mohu osobně předat v Praze či Praha východ,v případě vašeho zájmu mi prosím pište na email Veronique.75@seznam.cz,jelikož na tuto diskuzi moc nechodím.......Děkuji vám za pochopení a vpád do vaší diskuze s pozdravem Veronika
Sibutramin na prodej
Verionka
| 20. 9. 2010 20:56
Dobrý den děvčata,
omlouvám se,že vám se takhle v padám do vaší diskuze,ale chtěla bych vám nabídnout na prodej sibutramin 20 mg.Kupovala jsem si celé 100 tabletové balení a bohužel se mi vyskytly zdravotní potíže typu,že trpím špatnou srážlivostí krve a po sibutraminu se mi samovolně spouští krev z nosu,z tohoto důvodu ho chci nabídnout někomu jinému,komu by udělal radost a hlavně pomohl,než aby mi ležel ve skříni.Jedná se opravdu o poctivý a seriozní prodej ze zdravotních důvodů,využila jsem pouze 4 tabletky,takže poskytnu někomu na prodej 96 tabletek.Původní cena za který jsem sibutramin koupila byla 2500 Kč+ poštovné nyní prodám za 2300 Kč včetně poštovného,či mohu osobně předat v Praze či Praha východ,v případě vašeho zájmu mi prosím pište na email Veronique.75@seznam.cz,jelikož na tuto diskuzi moc nechodím.......Děkuji vám za pochopení a vpád do vaší diskuze s pozdravem Veronika

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
17. 7. 2025 19:18
14688
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
17. 7. 2025 22:26