Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
Sibutramin na prodej
Verionka
| 20. 9. 2010 20:55
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

. Fakt se nebojte není to pastouščka, je to normální chlupa s elektrikou vodiou z kohoutku ,splachovacím záchodem, j oa dokonce fungujícím satelitem
,ale řeknu vám ten satelit přidělaný na roubence to je fakt úchyklnost, ale tchýně tam tráví tak půl roku takže aby nebyla až tak uplně mimoň.Už se moc těším.
.
tak doufám, že ti brzko někdo na něco přijde a řekne, co se to s tebou děje.. panečku... ať to dobře dopadne..
no na kafe jsem si s kamarádkou zašla a ulevilo se mi,jenže mi přinesla čokošku haha
Moni no dcera je kočka jojo,za tou se kluci určitě točí až až...no a načapat je v posteli tak bych tutově dostala infarkt
to bych asi nedovolila no,ale těžko říct jak se budu chovat až bude tohle předvádět můj mladej
Slíbila jsem clloette, že ji pochválím před nastoupenou jednotkou. Myslím, že třeba pro nováčky to bude užitečná informace. Před delší dobou jsem něco shodila s českým sibu, ale další už jsem nesehnala. Objednala jsem proto od paní Mirky ten z USA a musím říct - velice seriózní jednání!!! Tento Sibutramin na mě bohužel neúčinkoval, ale paní Mirka se mi nabídla, že ho můžu vrátit - samozřejmě za zpět zaslané peníze. Chtěla bych jí tímto velice poděkovat a doporučit ostatním - této osobě opravdu můžete důvěřovat!!! Ještě jednou moc díky paní Mirko... A jinak samozřejmě přeji všem zúčastněným úspěšné hubnutí. Já jsem teď na 75kg (173 cm) a moc bych chtěla pod tu prokletou sedmdesátku
No nic nějak to musíme zvládnout,zítra beru večer mamku do kina aby přišla na jiné myšlenky.Vítám nováčky,Moni to fakt není normál přibrat tak moc za tak krátkou dobu.I když holky já jsem teda přeborník,přibrala jsem další dvě kila