Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Sibutramin na prodej
Verionka
| 20. 9. 2010 20:55
Dobrý den děvčata,
omlouvám se,že vám se takhle v padám do vaší diskuze,ale chtěla bych vám nabídnout na prodej sibutramin 20 mg.Kupovala jsem si celé 100 tabletové balení a bohužel se mi vyskytly zdravotní potíže typu,že trpím špatnou srážlivostí krve a po sibutraminu se mi samovolně spouští krev z nosu,z tohoto důvodu ho chci nabídnout někomu jinému,komu by udělal radost a hlavně pomohl,než aby mi ležel ve skříni.Jedná se opravdu o poctivý a seriozní prodej ze zdravotních důvodů,využila jsem pouze 4 tabletky,takže poskytnu někomu na prodej 96 tabletek.Původní cena za který jsem sibutramin koupila byla 2500 Kč+ poštovné nyní prodám za 2300 Kč včetně poštovného,či mohu osobně předat v Praze či Praha východ,v případě vašeho zájmu mi prosím pište na email Veronique.75@seznam.cz,jelikož na tuto diskuzi moc nechodím.......Děkuji vám za pochopení a vpád do vaší diskuze s pozdravem Veronika
no nazdár
terka07
| 20. 9. 2010 20:02
vy teda jedete ,člověk is odskočí do práce a už je nějak mimo. Renčo, v každém případě ted neřeš váhu, stejně budeš typ jako já čím víc stresů , tím víc kilo i bez jídla, takže se na to ted vyprdni , no a co tak budeš mít metrák a pak se prostě do toho budeš muset obout, ale asi bych si dávala majzla na sladký, dám ti jednu radu, ktero ujsem získala a co mi úžasně pomahá jak na záchod tak proti chuti na sladké. z mého současného jídelníčku vyberu snídani, kterou jím celý týden: je to miska nastrouhaného jablka, miska strouhané mrkve, miska ořechů vlašáků a do toho dvě až tři lžice medu a trochu skořice, to slupni k snídani a uvidíš, budeš mít plno elánu, a chut na sladký přejde, když bueš chtít vědět víc obrat se na zuzku O co sem přispívá a nebo písni, já už jedu druhý týden a nemůžu si to vynachválit:) hlavně malýho bobše teda opravdu nepotřeuju

Hele holky já vás nechtla vyděsit, ale lištička byla pěkná ne , holiny to proto, že jak tam začne pršet tak k autu musíme trávou takovou luční cestou tak aby jste si enzaprasili botky, no a baterk je na noční čurání, na chalupě jsou děsně nízký rfutra, takže jak máš víc jak 165 cm tak by to moho odnést čelíčko a mimo to je tam děsná tma a než by jsi bez baterky našla vypínač tak by mohlo být pozdě. Fakt se nebojte není to pastouščka, je to normální chlupa s elektrikou vodiou z kohoutku ,splachovacím záchodem, j oa dokonce fungujícím satelitem ,ale řeknu vám ten satelit přidělaný na roubence to je fakt úchyklnost, ale tchýně tam tráví tak půl roku takže aby nebyla až tak uplně mimoň.Už se moc těším.

Wejo u mě měření a vážení ted nehrozáí až za 14 dní dokončim ozdravnou kuru tak se změřim zvážim a písnu slibuju, ale ted zatim se měřit nechci abych pak byla víc překvapená.

Jinak všechny moc a moc zdravim, chválim vincentku jak sem pkně zapadá a ty chorobky to je teda něco, třeba by ti zrovna tahle detoxikace co ted držim já pomohla, zkusit se má všechno. Já jsem totiž hrozná většinu věcí léčím bylinkama a přírodou, takže občas is každý myslí , že mi hrabe, ale víte co asi na tom něco je, nevím co to jsou antibiotika a dtem je 8 a 3 a antibiotika ještě neměli ,le když řeknu doktorce, že nic z lékárny nechci , že si je vyléčím bylinkama tak nechápe, ale už si zvykla
Všem přeji krásný večer a Ivonn koukej zahodit ty brambůrky, určo je máš někde zašitý
vincentka
jozinka
| 20. 9. 2010 19:56
tý vado, tak to je mazec teda... tak spousty těch názvů ani nevím co to je... tak doufám, že ti brzko někdo na něco přijde a řekne, co se to s tebou děje.. panečku... ať to dobře dopadne..
a ty příspěvky tady... neboj, den co den takhle plodné nejsme... ale občas se zadaří...
nestačím se divit...
vincentka
| 20. 9. 2010 19:19
Ráno jsem napsala příspěvek, teď jsem jen náhodou zapla komp a málem jsem ten svůj vlastní příspěvek nenašla. Teda holky, vy jste produktivní...!!! Bude mi chvíli trvat, než se zorientuji a naučím se přiřadit konkrétní jméno k problémům a vzkazům. Až se mi to podaří, budu reagovat i na vaše příspěvky. Zrovna jsem nějaká nachlazená, bolí mě v krku, hlava, mám teplotu a tak celkově je mi na nic, léčím se rumíčkem lékařským, takže nic na dietu, ale potřebuji, ať je mi líp a můžu "cvičit". Moje cvičení není nijak drastické, objevila jsem vibrosaunu, úžasná záležitost, nic jiného vlastně zatím ani dělat nemůžu... Psala jsem, že mám nějaké zdravotní potíže...astma, revmatickou artritidu, nějaké alergie, leukoplakii močového měchýře, cysty v obou prsech, šelest na srdci, pozitivní plicní chlamydie a borelie, jsem po hysterektomii, mám autoimunitní onemocnění-pozitivní nukleární faktor, takže trpím neustálými záněty všeho a všude, nejvíce urogenitálního traktu a v poslední době i kůže. Bolí mě klouby, svaly, špatně se mi dýchá, pořád je mi špatně, trpím změnami nálad, přehnanou únavou. A doktoři si mě posílají z ordinace do ordinace a nikdo mi nic konkrétního neřekne... A k tomu všemu jsem ještě nespokojená se svou postavou. No, nenaštvalo by vás to...???
ahoj
jozinka
| 20. 9. 2010 19:00
Holiny jo? Mončo? no tak o těch mě nepovídala.. ty ani nevedu... budu se muset večer optat, až spolu budem mluvit.. pane jo, to bude veselo.. doufám, že to ve zdraví přežijeme...
Renčo, s jídlem nesmutni, mě honila taková mlsná, že jsem chtěla žužlat gumové bonbonky dcerušky, ale manža se slitoval a vytáhl zásobičky na horší časy, margotku.. mňam, to jsem si dalaaaaaa jsem čuně, ale co.. když je chuť, občas se snad může....
Růženka.. nebo jak to jméno bylo? doufám, že jsem to nezmotala.... přijde mi divné , že ti paní mirka řekne, ať jí tady vychválíš... no nějak nepobírám.. pokud člověk chce, pochválí sám od sebe ne? aniž by mu to musel někdo říkat...
...
renca13
| 20. 9. 2010 18:48
Holky moc vám děkuju,jste zlaté fakt no na kafe jsem si s kamarádkou zašla a ulevilo se mi,jenže mi přinesla čokošku haha takže zase padne celá jojoMoni no dcera je kočka jojo,za tou se kluci určitě točí až až...no a načapat je v posteli tak bych tutově dostala infarkt to bych asi nedovolila no,ale těžko říct jak se budu chovat až bude tohle předvádět můj mladej ale máš to super vymyšlený,sice je stejně člověk neuhlídá,ale jak už jsem psala lepší doma pod dozorem než někde bůh ví kde.... k tomu zdravému vaření...no přiznávám že k tomu moc vztah nemám,max kvalitní olej,tmavé pečivo a takové další maličkosti.ale vařit takové specialitky asi nééé,nevím jak by se na to tvářili ti moji kluci teda.
jo, život je boj :-))))
eflique
| 20. 9. 2010 13:30
u nás teď spíš tragihumor, myslím, bylo by to k smíchu, kdyby se to nedělo mě....Reni, s tou mladou nic neudělám....a opravdu, pořád lepší, než kdyby lítala po večerech venku, což se dělo před prázdninama....viděla si jak vypadá? čtrnáct jí hádali když jí bylo deset, můžu být ráda, že si domů přivedla stejně staré nedochůdče...milej kluk, o fous menší, takovej cukroušek, kouká na ní jak na obrázek...včera jsem si šla dát věci do ložnice a našla jsem je u mě v posteli....málem mě vylítl opar, ale naštěsí byli pod dekou oblečšní, jenom přitulení a koukali na Pc na film...ale ta drzost vlízt si k mámě pod deku....ulítlo mi něco jako že si dělají ***...ale v legraci...jen to dlouho asi nevinné nebude...chodím domů až večer a co s etam děje když doma nejsem...naši mě taky pouštěli vens klukem až v 16...ale taky nevěděli všechno...jenže mě už 15 bylo ...říkám, byla by to děsná bžunda, kdyby to byla dcera nějaké kamarádky...takhle mi jen lezou oči z důlků a upřímně, nevím co s tím....asi stejně nic nenadělám, v 15 - v květnu jí dotáhnu k doktorovi pro prášky a budu doufat, že do té doby bude rozumná...jenže vím, že nebude a s tím hubnutím to zkus jak radila Ivonnka, je to fakt, menší porce a často....do pořádného hubnutí se obuješ až budeš psychicky v pohodě, ve stresu se organizmus fakt brání a ukládá vše co sníš...mě tedy ano....jsme tu pro tebe

Ivonn...bylo to pidinedorozumněníčko, snad promineš...myslím, že si tam žádné jídlo neduchlím, tedy nepamatuji se že by jo....nic jiného bych neduchlila...určo jsem hrála nějakou hru a snažila se do ručníku skrýt můj propadlý hrudníček ..nebo jsme se potila jak čuně a otírala se...to spíš

joži ...mám pokyn ...vzít si holiny....a s tou baterkou...začínám se bát
pochvala clloette
Ruzenka6
| 20. 9. 2010 13:24
Zdravím všechny, po dlouhé době jsem se opět připojila a vůbec nestíhám - asi budu muset projet všechny příspěvky Slíbila jsem clloette, že ji pochválím před nastoupenou jednotkou. Myslím, že třeba pro nováčky to bude užitečná informace. Před delší dobou jsem něco shodila s českým sibu, ale další už jsem nesehnala. Objednala jsem proto od paní Mirky ten z USA a musím říct - velice seriózní jednání!!! Tento Sibutramin na mě bohužel neúčinkoval, ale paní Mirka se mi nabídla, že ho můžu vrátit - samozřejmě za zpět zaslané peníze. Chtěla bych jí tímto velice poděkovat a doporučit ostatním - této osobě opravdu můžete důvěřovat!!! Ještě jednou moc díky paní Mirko... A jinak samozřejmě přeji všem zúčastněným úspěšné hubnutí. Já jsem teď na 75kg (173 cm) a moc bych chtěla pod tu prokletou sedmdesátku Tak snad se zadaří...
Renčo
Ivonn
| 20. 9. 2010 13:21
když se v depce opiješ - tak ti to ještě všechno naroste, radši si zajdi s kámoškou na kafe...
Mončo
Ivonn
| 20. 9. 2010 13:10
daruj jí život - stejně nechápu, po kom je tak divoká - ty taková puťka.......
To jako, že si těma ručkama něco schováváš.......taky aby člověk rozeslal slovníky, nebo co....
čauky..
jozinka
| 20. 9. 2010 12:46
Renčo..přeju hodně síly... musíte se s tím poprat... myslím na tebe... a na vás všechny...
Wejo..měření jak chcete, já mám jen stehno o 1cm méně tlusté...
Petrulinko....vítám za všechny... a ten srazík..můžeš se přidat...rády tě tam poznáme....
Mončo... jsi kočka, vůbec bych neřekla, že máš váhu tak velikánskou.. sluší ti to... a tu baterku? no až taková bojovka to snad nebude... ale jak mi blanka vyprávěla, tak to bude trošku stezka odvahy... snad to zmákneme..
jdu na vás juknout
renca13
| 20. 9. 2010 12:33
všem moc děkuji za podporuivonko nic jiného už není bohužel...No nic nějak to musíme zvládnout,zítra beru večer mamku do kina aby přišla na jiné myšlenky.Vítám nováčky,Moni to fakt není normál přibrat tak moc za tak krátkou dobu.I když holky já jsem teda přeborník,přibrala jsem další dvě kila devadesátku mám skoro na krku to už není možnýMoni kočka,moc ti to sluší a dětičky máš opravdu moc fešnýýý dcera je v těžký pubertě jo?Týý jo a to už si vodí kluka domů? to by mě naši hnali,dovolili mi to až v 16ti ale já tě chápu,máš ji hezky pod dohledem že??lepší než aby se někde ***li bez dozoru a nevadí ti doma cizí kluk???Já si to zatím vůbec neumím představit,ale jelikož nemám dceru tak se docela těším až mi kluci domů dovedou nějaký fajn holčiny Mno jedu k našim,bohužel děti k tátovi nesmí a tak je musím nechat u tchýně.. a koupím si flašku a večer se hrozně opiju.Holky já nevím jak na to hubnutí,diety držet neumím,prášky žádný nejsou a co dál??Já nechci mít metrák
ivonnko
eflique
| 20. 9. 2010 12:16
duchlím??? ...to je hantec či co??? ...myslíš to žmoulání ručníčku či telefon?

a moc dík...naštěstí se nepomamily, ale jejich táta taky není žádný krasavec....mají kliku ...Honza už je v pohodě, až na nějakýho toho jointa, ale Valča...týjo, je jí 14 a 15tin se asi nedožije...jak jsem si jí sama rozmazlila, tak si jí asi sama i zabiju...i když teď je zaláskovaná, žmloulají si s mládencem ručky skoro každý večer u nás na gauči ...vše bedlivě sleduju, jsem jak ostříž...a je nějaká klidnější teď...tak snad to úplně nejhorší už proběhlo.....
Peťo
Ivonn
| 20. 9. 2010 11:58
nemůžu říct, že bych používala nějak výrazně "zdravé" potraviny a suroviny, ale částečně jsem nahradila to základní v kuchyni něčím zdravým - cukr třtinovej, mouky celozrnný, atp...... a určitě i tohle ozdravení při hubnutí uděláí své.....Ale například Ramu, nebo Floru bych nepozřela, kdybych měla padnout hlady. Máslo je máslo....
A obdivuju každýho, kdo si i zdravě vaří. Já jsem schopná uklohnit tak maximálně kuskus...
zdar staři
Ivonn
| 20. 9. 2010 11:47
máš krásný děti - kdyby byly tak hodný, jak jsou pěkný, co? A co to tam na tom trávníku duchlíš těma rukama??????
Nová Monča - to není jen tak přibrat tolika kil za tak krátkou dobu, nemáš štítnou žlázu, to nemůže být jen špatným stravováním....
jéje
eflique
| 20. 9. 2010 11:23
já dnes perlím...se mi vloudila zase chybka...jak se mi dostala slova dieta cvičení z konce textu před smajlíka???? ... a to je teprve pondělí
ahoj Moni
eflique
| 20. 9. 2010 11:21
vítej mezi nás jmenovkyně, jsi tu správně dieta, cvičení ... to jsi nabrala teď takhle prvně? ...já se komíhám + - 15 kilo tak od 25 let ...takže skoro dvacet let ... jakou si zvolila na ta kila zbraň?
Ahoj
anonym
| 20. 9. 2010 11:09
Ahoj všem. Ráda bych se přidala mezi vás Hubnoucí
Jmenuju se Monika. Momentálně při výšce 168 cm vážím 94 kg. Bohužel jsem teď během 4 měsíců nabrala 20 kg. Běhám po doktorech co se děje, ale zatim mi nedokázali pořádně říci. Chci tedy sama začít válčit.
weji
eflique
| 20. 9. 2010 11:08
já žádné úbytky zatím nemám, tedy ne tolik, aby to bylo nějak vidět, necháme to na příští týden? ...sice riskuju, sobota bude ve znamení hřešení u Blanky, ale jestli mi provětrá faldy v lese....co?
a ještě
eflique
| 20. 9. 2010 10:49
včera ...s dětma...
....
eflique
| 20. 9. 2010 10:47
tak znova...že by???
Ahoj holky
petrulinka
| 20. 9. 2010 10:40
tak si vás tady pročítám a jste dobré, myslím, že se vám daří úspěšně hubnout. Já už jsem to psala do jiné diskuze, kterou myslím taky založila jedna z vás. Letos se mi konečně podařilo zhubnout, sice ne ještě tak, jak bych chtěla, ale momentálně jsem spokojená. Měřím 169 cm a kdysi jsem vážívala 58 kg, po porodu dokonce 52 kg. No tak s tím už jsem se smířila, že takovou váhu už nikdy mít nebudu. Teď vážím 67 kg, ale ještě v dubnu jsem vážila 79 kg, takže velká spokojenost. Musím říct, že jsem najela na hodně zdravou stravu, samozřejmě, že občas zhřeším, ale zdravou stravu upřednostňuju a dělá mi dobře. Jestli budete mít některá zájem, tak čerpám z těchto stránek: www.varimezdrave.cz. Renca13 - píšeš tady, že tatínek má vážné zdravotní problémy, jemu by právě změna stravování mohla pomoct a ještě ti chci říct, že nedávno jsem byla na přednášce o překyselení organismu, což taky hodně souviselo s různýma nemocema a taky vím, že hodně pomáhá zelený ječmena chlorella. Abyste si holky nemyslely, že to je nějaká reklama, to jsou jen opravdu moje rady a vlastní zkušenosti. Dočetla jsem se, že máte o víkendu srazík, tak si ho krásně užijte.
jéje, jsem nějaká mrňavá
eflique
| 20. 9. 2010 10:39
to nevím proč...tak zas nic neuvidíte
Reni
eflique
| 20. 9. 2010 10:38
moc držím pěsti - palce....máš to teď moc těžký...mslsím na tebe ...snad ti alespoň brzy přijde foťáček a zvedne se ti nálada při tom, co tak ráda a moc dobře děláš...drž se sluníčko....

Blani šmarjá ...baterku? ....už se pro ní na chatu nedostanu, jestli jí potřebuju na noční hledání kadibudky, tak ti oznamuji, že budeš muset chodit se mnou...co kdyby mi ta lištička chtěla dát dobrou noc kontaktně?????? ...a jestli na nás čeká noční bojovka...Blani....já se ztratím v lese i ve dne...a nejen v lese ... a já si teda trsnu...i ve třech, klíďo .... máš tam CD přehrávač? ...takhle...je tam elektrika? .... bo jestli nebudete chtít tančit, tak si zatančím u lomi lomi, ale na tuhle masáž potřebuju hudbu...kam se hrabe obkročák, to něco uvidíte

ivonnko....už se ti vrátila chuť k jídlu? .... koukej něco nabrat, nebo až se uvidíme, se nebudu moc ani zasmát, kejhám tak, že bych tě odfoukla....něco jsme našla...fotjku z telefonu se mi nepodařilo vydolovat, ale včera při focení oslavy jsme našla tuhle hrůzu....Tady jsem, vaše hrošice ve 106kilové kráse ...no co, jsem tlustá, ale bojuju, určo bude líp
Ahoja
weja
| 20. 9. 2010 10:24
Dobré ráno přeji

Renatko, kašli na nějakou dietu a hubnutí.. Máš teď podstatně jiný starosti.. a to, že budeš mít o pět kilo miň, ti teď stejně psychicky moc nepomůže bych řekla.. Kdybych mohla, hned bych tobě a celý tvý rodině ráda pomohla, ale bohužel nevím jak

Přeju všem krásný týden.. Já mám za sebou pracovní víkend, dneska volno, kdy už musím konečně udělat věci do školy a o zítra opět každý den v práci, uff..

Jinak mě tak napadá, budeme se dneska vážit??
Renči
Ivonn
| 20. 9. 2010 10:23
to mě fakt mrzí, je ještě nějaká jiná léčba místo těch chemo? Hodně sil pro všechny.
ahojky
renca13
| 20. 9. 2010 10:08
Ahojda já se moc omlouvám,prostě si vše moc teď beru.Vlezla jsem na váhu a málem mě ranila mrtvice,to číslo je prostě .... šílenost.ach jo jsem kráva fakt.No a jinak je mi ještě hůř,mamce dneska řekli tátovi výsledky.ta chemoterapie vůbec nezabrala Je to prostě všechno v ***i......omlouvám se že nereaguji,nějak není síla,chuť ani nálada.Přeji všem moc krásný den
...............
Ivonn
| 20. 9. 2010 09:32
a kde je ta avízovaná půlka Moravy???????????
zdravím při pondělku...
jozinka
| 20. 9. 2010 08:59
Ahojky holky... jsem si včera odpo říkala, jestli nejste nemocný, nic moc se tady nepsalo.. ale chápu, byl víkend...
Renčo, nechytej se každého slova, jsi opravdu asi v tomto období trošku náchylnější k rozpitvávání všeho... máš toho hodně, tak má rada... nebo porada.... když se ti nějaký příspěvek tady nebude zdát, tak si ho buď nejprve po druhé přečti, po té určo zjistíš že to není tak horké ... a když ani to nepomůže, tak na to nereaguj.. já znám takovou povahu, jakou máš ty, já jsem taky horká hlava... ale věř mi.. držím palečky..

Vincentko, velikánská pochvala za to jak si se hezky rozepsala... je pravda, že na první čtení 160cm a 60 kg, a ty nespokojenost, no já 167cm a 75kg a spokojenost... každý to máme opravdu jinak... každopádně držím pěsti, aby si něco sundala.. bude to boj, ale jistě ho zmákneš.. a na co chceš najet? pravidelná strava, pití a cvičení? + krémiky od blanky, terky07 a půjde to jako fik, to uvidíš...
Blani... co ta liškaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? nám dá dobrou noc a půjdem spát jo? si říkám, Mončo, abysme to tam přežily, co mi Blanka líčila ten zvěřinec co se jim tam vochomejtá.. ráno nám prej připravěj snídani srnky, přes den nás tam okouše sousedovic pes... a večer a v noci kuny, myšky a to snad stačí... tak aspoń na to bání se budem tři.. no holky, vy v pátek jen dvě...
Opravdu se k nám děvčátka tady, ostatní nikdo nepřidáte???? bude psina, doufám teda... je to už od tohoto pátku... čím víc nás bude, tím líp...
Co ty Jaňule? nedorazíš nakonec????
ahoj Vincentko
Ivonn
| 20. 9. 2010 08:24
pochvala za dotazník........a ty moje kecy ber s rezervou, já toho naslintám........nevím, co máš za zdravotní obtíže, ale vím podle sebe, že i bez nich se s přibývajícím věkem hubne hůř a hůř, a už to nikdy nebude jako ve dvaceti....... Já jsem teď zhubla víc, než bych chtěla a je lepší mít tu papulu krapátko opleskanou, než vypadat jak špatně vyžehlený tričko....
Ale budu se opakovat - každá z nás má hranici spokojenosti se svým obalem nastavenou někde jinde a hlavní je se zdravě nas*at, porovnat si to v hlavě a nastavit režim. Mně se začalo dařit hubnout, když jsem začala pravidelně a míň jíst, a přstala jsem poslouchat to poňoukání ze zhora - vem si k tomu filmu ještě jedny brambůrky, v mražáku je zmrzlina a je jí tam v té tmě smutno a zima..... A po čase už mi ty chutě ustaly, protože když jsem je neživila, tak se na to vyprdly......

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
18. 7. 2025 09:29
14689
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
18. 7. 2025 12:45