Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Dobré ráno všem.....
Ivonn
| 20. 9. 2010 08:00
já jsem ale mantala, švihla jsem se týden...... tak kdo pojede na chajdu, tak si v pátek přečtěte moji zdravici z minulého týdne......
Jinak si myslím, že každá z nás má domácnost a partnerský život nastavený podle svých nároků a potřeb, takže když si tam třeba skáčou po hlavách ze skříní, vždycky bych si řekla, že je to jejich věc, hlavně že nenutí skákat mě.......
A každá z nás má na tom svým něco do plusu
i do mínusu....
Já mám tak nabouranej žaludek, chuť žádná, jenom ty brambůrky mě drží při životě......
Kolem samá chřipka a respirační mor......já ještě tak chrchlat, tak mám žebra zlomený na třikrát, mám skelet, jako kdybych nahltala šest ramínek........
Ovšem až se mi vrátí chuť - to bude bobřík odvahy dožrat se jen do oku lahodících rozměrů......
=)
vincentka
| 20. 9. 2010 07:58
Ahoj holky, o víkendu jsme byli na zahrádce a dnes jen koukám, kolik je tu nových příspěvků... Teď na sebe něco "napráskám" podle rad k vyplnění vstupního dotazníku.

Je mi 42 a vůbec se necítím být za zenitem!!! Jsem 25 let vdaná, máme dvě holky (23 a 25 let), obě bydlí v Brně, my jsme z Havířova. s nadsázkou se dá říct, že odchodem dětí z domu si s manželem užíváme života. Jen ta váha kdyby mě tolik netrápila... Měřím 160cm a vážím 60kg. Někomu se to možná bude zdát normální, ale já mám velmi drobnou kostru a každé kilo navíc je vidět. Normálně jsem vážila 50-52kg, teprve před dvěma lety jsem začala pomalu přibývat a nešlo to zastavit. Teď už půl roku stojím na váze, jenomže já se chci dostat aspoň na 52kg. Mám spoustu zdravotních problémů, proto s užíváním léků na hubnutí stále váhám, zvláště teď, kdy jsem zjistila, že léky z černého trhu nemusí být vždy kvalitní. Přezdívka vincentka se mi líbí a proto si ji nechám. Jmenuji se Iveta a své jméno nemám ráda už od dětství. Držím různé diety, pokouším se cvičit, chodím na dlouhé procházky s naším pejskem, ale s výsledky nejsem spokojená. Nějakou fotečku vložím příště, teď už musím běžet do práce.
renca
terka07
| 19. 9. 2010 21:45
renčo neblázni, si myslím, že už tak trochu blbneš já vím, máš toho ted moc, nervíky pracují a není to lehké, ale myslím si, že tě nikdo nechtěl urazit. Jsi fajn ženská, podstatné je jak to cítíš ty a jak ti to doma vyhovuje, přeci víš, že zrovna my nejsme zářivý příklad manželské souhry no a když prostě nevyšel tenhle sraz tak výjde třeba ten další neboj vložímě nějaké foto aby jsme nalákali i další a další no a příště budu muset nafouknout chlaupu aby jsme se tam všichni vešli
jsem tele
terka07
| 19. 9. 2010 21:41
vás tady lákám na foto klídečku pak ho nevložím tka znovu
chápu :-)
renca13
| 19. 9. 2010 21:04
No my jezdíme většinou spolu a když jedu někam na víkend sama(plus děti),tak to jen k našim,k babi nebo na chalupu..to jasný a pohoda.Někam mimo mě to zatím ani nenapadlo.No já bych manžela jen tak na víkend taky asi nepustilano kdyby jel s kamarády tak asi jo,ale s lidma který zná jen přes net asi ne.... oba se o sebe moc bojíme,nevím možná je to praštěný....možná že až budeme starší tak že to uvidíme úplně jinak a bude to jinak,těžko říct...To ale neznamená že by mě manžel nějak něco zakazoval,to absolutně ne..u nás doma vládne demokracie a na všem se snažíme domluvit já se omlouvám,jsem nějaká moc citlivka poslední dobou a vše si moc beru ..
Renca13
anonym
| 19. 9. 2010 20:52
Renčo, já jsem to nemyslela zle, jako že jsem se chtěla do tebe navážet. Tady v tom případě mě spíše lezou na nervy chlapi, kteří pustí manželku málem jen na propustku. A u tebe bych spíše řekla, že je to o žárlivosti tvého manžela, než o malých dětech. Já jezdím hodně z ženskýma o víkendech cvičit nebo i na týden k moři a nikdy jsem neměla problém, proto to absolutně nejsem schopná pochopit. Teď už máme děti velké, ale když byly malé, tak manžel mi vždy řekl, ať jedu a on se o děti postaral sám. On umí i vařit, takže není a nebyl problém. Taky máme o sebe navzájem strach, ale to přeci není důvod zakazovat partnerovi jet se někam odreagovat. Ale jak jsem ti napsala, to je pouze můj názor a moje dlouholetá zkušenost a je na každém, jak si to doma zařídí. Znám totiž spoustu ženských, co se doma musí ptát a to bych toho chlapa třískla hned. Jenže je stará známá pravda taková, že partner si k tobě dovolí jen to, co dovolíš ty jemu. A ještě jednou, určitě jsem se nechtěla do tebe navážet.
jo a ještě něco
terka07
| 19. 9. 2010 20:20
prý je kolem chlupy strašně hub, bude houbaření, na Trosky to je asi 5 km tak klidanko i výlet, vínko mám připravené, maso do udírny objednané, a původně mělo být jen kuřecí a krůtí, jenže jožiny manža to rozsekl a objednal nám uzený žebra takže s ietkou to vidím nějak moc černě,ale pak to zas doženem a jo a ještě vám sem vliožim jedno foto , to aby jste věřili, že je tam fakt božský klídeček
...........
renca13
| 19. 9. 2010 20:20
ach jo no to je přesně to co mi tak vadíjá tady už fakt nemůžu vůbec nic napsat,možná jsem přecitlivělá nebo co,ale tohle se mě velice dotklonejsem ničí majetek,není to pod mou úroveň...můj manžel má o mě veliký strach,je to žárlivec ale především máme dvě malé děti...z toho jednomu je rok a ano já se opravdu nemůžu jen tak sebrat a jen tak si někam odjet.nezlobte se na mě,ale tohle je dle mého naprosto normální a nevím co je na tom divného...já už nevím o čem tady psát aby se do mě hned někdo neobouval,lidi pochopte já se sem chodím odreagovat a ne abych odcházela s pláčem jako teď
všem i nováčkům
terka07
| 19. 9. 2010 20:12
Holkýý tak v pátek je akce chalupa, docela bych do středy ráda viděla konečný počet odvážlivců s baterkama abych připravila lůžka. koukám, že z plánované kapeli nic nebude, protože k dnešnímu dni je počet odvážných 3 kusy, to bude jen taková kapelička maličkatá ani na taneček to nebude. Jéžišky to budu muset vypít vínka abych zvládla zatančit, zahrát, zaspívat Takže pokud ještě někdo pochybujete, neváhejte a rozšiřte naší zatím 3 členou kapelu, to není ani na mariáš
sguas
terka07
| 19. 9. 2010 20:04
se vsadim že jsem zas zmnotala přezdívku . U nás to funguje naprosto stejně, takyj en oznamuju a je to fajn, funguje to takhle na obě strany takjže na jednu stranu docela fajn, ale neřekla bych že je to o majetku, třeba je to o veliké lásce, žárlivosti a tak trochu i strachu . Vím, že to co máme doma my je spíš vyjímečné a spíš to funguje tak jak píše Renča. A t y se k nám na srazík přijedeš podívat? Myslím že by to mohlo být fajn, všichni jous vítání

V každém případě je mi Renčo taťkylíto, držím palečky ast je líp, budeme natebe myslet a neboj když se to zadaří, tak na jaře když bude zájem srazík zopáknem, teda pokud to chaloupka ustojí
Renca13
anonym
| 19. 9. 2010 19:08
občas tady pročítám ty vaše příspěvky, ale dnes mi nedá nereagovat. Prosím tě, ty se musíš ptát manžela, když chceš někam jet? Já myslím, že nejsi jeho majetek. To tedy nechápu. Já jsem 22 let vdaná, máme bezva vztah a funguje to tak, že oznámím, zlato, příští týden o víkendu jedu pryč. Ano v pohodě miláčku, jen jeď, aspoň si odpočineš. Přece se nebudu ptát, zlato, můžu někam příští týden jet? To by tedy bylo pod mou úroveň. Toť pouze můj názor.
krásný den
renca13
| 19. 9. 2010 18:50
Ahojda holky jaký byl víkend??U nás luxusní,oslava byla úchvatná,počasí dokonalé,tak byla i grilovačka.No přežrala jsem se jako čuně ale po dlouhé době jsem si udělala radost a koupila jsem si pár hadříků a kabelku jen boty nemůžu sehnatno srazík holky bohužel nedopadne,manžel by mě možná nakonec i pustil,ale tatínek jde v pondělí na další chemo a mamka jde na celý víkend do práce,takže v sobotu pojedu k tatínkovi trochu mu dělat společnost ,musím ven s pejskem a hlavně prostě mu musím být k ruce kdyby něco..mrzí mě to moc,ale určitě mě pochopíte....
všem
terka07
| 18. 9. 2010 21:38
kod se chystáte na srazík, tak k povinnému vybavení patří hlavně baterka uvidíte proč a nač až dorazíte
ahoj holkýý
terka07
| 17. 9. 2010 20:10
koukám, že jsme zas v plné formě, hlavně ivonn už zase perlí, takže se jí očividně ulevilo, což je dobře, protože jsem měla strach, že jí ta moucha vysála všechen humor, aleono nééé a to je dobře. Miláíčci moji, všichni budete příští týden trpět, protože koho jiného než vás, co nedorazíte by jsme měli semlít žejo a mimo to , když není ivon nebude burčák a já se na něj tk děsně těšila no jediná omluva je, že po týdnu co jsem na zelenině burčák není potřeba co do mě vejde to i odejde, takže dobrý ani malýho bobše nepotřebuju . Paní ing. novopečená moc gratuluju a doufám, že jsi si promoci dostatečně užila, je to odměna za roky píle a strádání doufám, že na nás nevzdělance ted nebudeš pohlížet s chytrostí inženýrů vlastní to by jsme si tě museli najít a dplom nechat odebrat víš jak to ted dopadá s Plzeňákama . Janule k tvé dost opravdu blbé otázce s chlapama na srazu řeknu jen jedno, vem ho sebou, mi ho obkouknem, opijem a příště tě určo raděj pustí samotnou .Když si představím jak by jsme se tam na něj sesypali a jak by celý večer poslouchal naše "kvokání" jak někdo poznamenal na jiné diskusi, tak by to měl spíš za trest než za odměnu. Renčo a co foťáček? už je doma? No se blbě ptám vid, určo pošty bodují a je stále někde v přepravě za hodně velký prachy co ctěli na poštovným, ale ber to tak, že ho třeba nese pošťák pěšo aby se foťáčku nic nestalo, proto to tak trvá. Mončo opice jedna na tebe se taky těším a to si piš, že ten slanej dort fakt bude, trošku ho odlehčím, uděláme dietnější verzi a je to.
stekliniko ty to máš u mě taky schovaný a vyžehlit si to můžeš jedině pravidelnou návštěvností tady a sdělením nějakých pikantností, to platí i pro ostatní co nejedou.
Vincentku vítám mezi námi, pěkně na sebe napráskej kde co at tě máme pěkně v merku .
Jožina mě prozvání tak jdu na jedno večerní cígo, nebo dvě , tři..... v každém případě se tu mějte já jdu podrbat , pěkný večer a ještě hezčí víkend.
...
eflique
| 17. 9. 2010 20:08
neboj Reni, určitě se najde...s poštou mám také své zkušenosti, ale vždy to dobře dopadlo...jen je to někdy o nervy
já jsem ještě v práci, ale už se balím...musím trošku nadělat ten příští týden, prchnu v pátek ve 12....měla jsem fofr a nestihla jsem tu posilku...všechno s sebou mám, jsem se dokonce i těšila....a najednou koukám je skoro půl 8....no, zítra si zacvičím při hysterické shopingu....rychle nakoupit jídlo, nějaký dárek, vyzvednout dort...pak fofrem domů a pořádně to tam poklidit, uvařit....zítra si budu muset dávat upomínky abych se nezapomněla po těch 3 hodinách najíst....už to vidím, jak hltám oběd z krabičky někde na lavičce obalená taškama...aby mě nezatkli pro potulku

tak pa, všem krásný víkend, klid pohodu, ne jako u mě ...ale jsem psychicky připravena, tak se těším až se v neděli navečer po odchodu celé velerodiny v klidu zhroutím ... v pondělí
vincentka
renca13
| 17. 9. 2010 18:37
a zase jsem na něco zapomněla vítám vincentku a přeji pohodové hubnutí
ahojky
renca13
| 17. 9. 2010 18:35
Ahojda kočkyšmarja já úplně zapomněla napsat wejušce že má moc krásné fotky rodinné fotky miluju a tobě to moc moc sluší.Já se zrovna včera hrabala s mamkou ve starých fotkách,no poplakaly jsme si a je nám líp a v úterý ji beru na Kajínka aby se trochu odreagovala.Holky já jsem tak naprdnutá,balík je někde a já nevím kde.Pošta mi nereaguje na mail a dovolat se tam je nemožný balík za šílený peníze a já jsem prostě v řiti už fakt nevím.No nic jdu koukat na hokej Páááárdubice
subitramin
eminka2
| 17. 9. 2010 16:43
ahojky holky ,četla jsem zpětně příspěvky,které tu byli dány a nestačím se divit co se tu dějě.Je mi líto,že se tu holky hádají o nějakých práškách.Já sama mám zkušenosti se subitraminem od Cloette a mi teda zabral vždyt jste asi viděli noje fotečky .Je to asi v nás jak to každý podá.Subitramin není o tom,že spolknu tabletku a vše za mě udělá je to o tom si dát ten prášek a něco pro to taky něco udělat.Zázraky se nedějí .Je třeba trochu upravit stravování a ostatní.To tělíčko si to zapamatuje a samo si řekne kdy něco chce a hlavně potřebuje.je jasné,že když shodíte nemůžete zase zajet do starých kolejí,ale já sama ted zhřeším víc než jindy,ale to dokážu vstřebat.no už do toho nebudu vrtat ,ale mrzí mě ,že konkurence je taková drsná.každétělo je jiné a jinak zareaguje na cokoliv .tak se tu k sobě chovejte pěkně ,na tyto stránky chodím ráda sice sem tam,ale si jdu pročíst příspěvky a nechtěla bych ,abych musela ukončit tyto návštěvy .Tyto stránky jsou založeny proto,abychom si tu chodily pro inspiraci pokec a rady druhých a ne pro to abychom tu četli nějaké pomluvy.Určitě tu přijde spoustu lidí,kteří budou potřebovat naší pomoc a ne abychom je tu vyplašili nějakými kravinkami.Takže se tu chovejme jako lidi .Všem co zhazují kilečka přeji hjodně trpělivosti a hlavně si věřte.Uvidíte bude to stát za to .pa Petra
Vincentko
SilvaS
| 17. 9. 2010 13:22
ráda ti pošlu vzoreček na vyzkoušení . Mám spoustu spokojených klientek sibutraminum@centrum.cz
ahooj
jozinka
| 17. 9. 2010 12:34
čauky dámy... tak koukám, že tu vldáne pohoda.. a to je moooc dobře..

vincentko .. vítám tě mezi námi... sibu seženeš přes černý trh, tady na diskuzi jsou kontakty na některé prodejce, když tak jukni a najdeš je.. já nedoporučuji nikoho.... ale volba je na tobě... třeba to půjde i bez sibu co myslíš? jak si na tom s výhou a váškou? to jsem debil... co jsem to napsala.. váhou a výškou?? už mi asi hrabe...

tak holky mějte se krásně .. já si jdu odpo odpočinout od rodinky, s babama do hospůdky na kávu, tak se těšíííííííííííííííííím.. tak se tu mějte....
nene
eflique
| 17. 9. 2010 11:56
akce u Blanky je až příští týden, budu mít náročné hned 2 víkendy...ale obstojím, věřím si
..............
Ivonn
| 17. 9. 2010 11:04
no jó, furt, taky, ukecalas mě - když Vincentka pošle hanbatou fotku, může si nechat přezdívku.............
nazdar staři...
Ivonn
| 17. 9. 2010 11:00
sleduju, že tento víkend bude pro tebe pěknej bobřík odvahy............
Všem vám, co se konečně poznáte osobně - třeba Terka a Jožinka....., užijte si tu svoji společnou chvilku, budu na vás myslet a tu bohatou neúčast berte z té lepší stránky - máte aspoň koho semlet.
V pondělí tu budu s váma solidárně držet tryznu za propité mozkové buňky........Inteligenti se prej stejně víc vším užírají.......
krásný pátek holky :-)))
eflique
| 17. 9. 2010 10:40
ahoj...teda jedna s etu den neukáže a už nestíhá ...tak snad nic nezapomenu

- jestli přijede Renča na srazík, radši ať si vezme foťáček starý, kdybych se neubránila a měla nějakou náhodou být v záběru, byla by škoda té nové skvělé čočky...na mě praskají ...ale hrozně ráda tě poznám, tak snad dorazíš....to platí samo pro všechny milé tady ...a ten dort ...pane jo reni, jak dlouho si ho dělala?

- Blani, chaloupka je úžasná, nedovol mi pomáhat ti topit, je dřevěná a já jsem fakt z paneláku, mohl by nastat problém ...už se k tobě strašně těším

pajajo ...PÁJO ... k dnešní slávě....gratuluju, jsi skvělá ...ať je to dnes opravdu parádní ... a k fotečkám...jste krásná rodina, od nádherného miminka k babičce...spíš teda naopak vzhledem ke genetické stopě

wejušce gratulace...já už bohužel digitálku mám, mě by asi změna nevytrhla ...ale dnes začínám s posilkou taky, tak jsme zvědavá, nebyla jsem tam několik let....to asi bude pěkně bolavý víkend ...

a vincentku vítám...mě se Ivonnko ta přezdívka líbí , ale souhlasím, chtělo by to fotečku ...ale musím ti hned trošku nadat...JAK ZA ZENITEM??? jsme holky v nejlepších letech přeci

mě čeká pěkná zkouška vůle, v neděli slavíme synáčkovi plnoletiny, bude všude děsného pokušení . a nástrah....teď jsem ale pevně přesvědčená, že vydržím, hodlám se malinko spustit až u Blanky a to jen v sobotu...tak mi držte pěsti
Dobré ráno všem
Ivonn
| 17. 9. 2010 08:16
hned tématicky - za všechny prosím tě - minerálko drahá, řekni nám, jak se jmenuješ, protože ta přezdívka je tak silně anonymní, že nás spousta s tím bude mít pravděpodobně problém......
A kdyby sis tak dala ještě obličejík do ikonky........
Ale pozor - vzorný přístup k uvedení se mezi nás - vemte si příklad a následujte.
A ten věk a znamení - klouby mi radostně chrastí, střelec za zenitem jako já.........
Vstupní formulář - to je přesně řečeno jen taková osnova všech identifikačních informací o dané osobě, rodině, antikoncepci, tchýni, úchylkách a podobně.........
No zkrátka na sebe všechno práskni.
Renčo - ten pavoučí Šebrle je jak živej - to je marcipán, nebo obrázek? Já jsem slepejš..... Ten je fakt povedenej..
Ahoj holky!
vincentka
| 17. 9. 2010 06:45
Ráda bych se přidala do diskuze, potřebuji shodit nějaké to kilo a nejde mi to. Chci vyzkoušet sibutramin, ale v lékárně mi řekli, že je stažen z prodeje a navíc byl na lékařský předpis. Jak ho mám teda sehnat? Chtěla jsem vyplnit váš vstupní formulář do diskuze a nenašla jsem ho. Poradíte...?
ahojky
renca13
| 16. 9. 2010 19:09
Ahojápajajo tak to jsem se zase zasmála užij si promoce,to bude divočina wejuško no to je paráda,zhubla jsi půl kilča ani nevíš jak co noo holky já měla dneska den debil a to doslova.Vstávačka o půl 6 a v 7h mi volala ředitelka ze školky,že si Matěj nechal doma věci na plavání.Tak jsem se rychle zbalila,vzala kluka,nasedla do auta a??a prd auto nestartuje,holky já byla na mrtvici.takže zase ven,vytáhnout kočár a letěla jsem na zastávku a mezi tím jsem telefonovala manželovi a hrozně jsem nadávala (takže se mnou teď doma nemluví ani židle heh).No do školky jsem dorazila ubrečená,na poslední chvilku,ale stihla jsem to.Nooo ale potěšil mě Matýskův dortík,opravdu se povedl tak tady máte fotečku
Ahoj ženy!
weja
| 16. 9. 2010 18:22
Nazdárek kočky,

tak i já se konečně po dlouhý odmlce ozývám.. K tý divočině, co se tu děla, se snad nebudu ani vyjadřovat, co? Moc mě mrzí pocity nově příchozích, ale věřte - i já jsem se tak ze začátku cítila.. Ale stačilo napsat data o sobě, okomentovat pár příspěvků a rázem jsem byla členem jak se patří...Takže pište pište a za chvíli vás takové myšlenky už ani nenapadnou

Jinak co mě se týká - opět chodím do práce.. letos jsem prostě ty prázdniny nějak nestihla... A KONEČNĚ jsem si splnila svůj velikej sen a koupila si digitální váhu. a chcete vědět co?? Váží o kilo a půl míň než ta naše ručičková

Jinak od minulýho tejdne chodím taky do posilky, koupili sme si hodně zvýhodněný permice.. Tak jezdím třeba 30 minut na orbitreku a pak cvičím nohy, břicho a ruce, tak třeba to k nečemu bude

Na srazík se bohužel nedostanu, musím být v práci.. a ani nevíte, jak moc mě to mrzí..
janule
terka07
| 16. 9. 2010 15:25
že ty jsi byla líná kouknout kousek dopředu vid Je to Mladějov v čechách a jestli chceš můžu tiposlat na maila popisek cesty a mapku.
hahaha
steklounka
| 16. 9. 2010 13:09
tak zrovna dnes se do zrcalda ráda podívám,byla jsem u holiče takže jsem zas pěkně červená ,ale jinak taky do něj moc nekoukám

tak já jdu zase něco pracovat......zatím páá

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
18. 7. 2025 09:29
14689
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...