Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
Dobré ráno všem.....
Ivonn
| 20. 9. 2010 08:00
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
já vím, máš toho ted moc, nervíky pracují a není to lehké, ale myslím si, že tě nikdo nechtěl urazit. Jsi fajn ženská, podstatné je jak to cítíš ty a jak ti to doma vyhovuje, přeci víš, že zrovna my nejsme zářivý příklad manželské souhry
no kdyby jel s kamarády tak asi jo,ale s lidma který zná jen přes net asi ne....
Renčo, já jsem to nemyslela zle, jako že jsem se chtěla do tebe navážet. Tady v tom případě mě spíše lezou na nervy chlapi, kteří pustí manželku málem jen na propustku. A u tebe bych spíše řekla, že je to o žárlivosti tvého manžela, než o malých dětech. Já jezdím hodně z ženskýma o víkendech cvičit nebo i na týden k moři a nikdy jsem neměla problém, proto to absolutně nejsem schopná pochopit. Teď už máme děti velké, ale když byly malé, tak manžel mi vždy řekl, ať jedu a on se o děti postaral sám. On umí i vařit, takže není a nebyl problém. Taky máme o sebe navzájem strach, ale to přeci není důvod zakazovat partnerovi jet se někam odreagovat. Ale jak jsem ti napsala, to je pouze můj názor a moje dlouholetá zkušenost a je na každém, jak si to doma zařídí. Znám totiž spoustu ženských, co se doma musí ptát a to bych toho chlapa třískla hned. Jenže je stará známá pravda taková, že partner si k tobě dovolí jen to, co dovolíš ty jemu.
no to je přesně to co mi tak vadí
jen boty nemůžu sehnat
no srazík holky bohužel nedopadne,manžel by mě možná nakonec i pustil,ale tatínek jde v pondělí na další chemo a mamka jde na celý víkend do práce,takže v sobotu pojedu k tatínkovi trochu mu dělat společnost ,musím ven s pejskem a hlavně prostě mu musím být k ruce kdyby něco..mrzí mě to moc,ale určitě mě pochopíte....

v pondělí
už fakt nevím.No nic jdu koukat na hokej Páááárdubice

... a k fotečkám...jste krásná rodina, od nádherného miminka k babičce...spíš teda naopak vzhledem ke genetické stopě