Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

ahoj Renčo
Janule1
| 4. 9. 2010 09:39
ahoj Renčo, tohle období znám. Jinak v tom nejsi sama. Já mám ten samej problém. Já vůli mám a stejně výsledky nevidím. Teď jsem začala na novo před týdnem a váha se ani nehla.ale nechce to vzdávat. přeci nebudu po zbytek života jak prase tlustá.Nesmíš na to myslet. Jinak dneska ráno jsem jela autem do práce a brečela jsem. Ráno jsem se zvážila a žádná změna. Nějak jsem se ráno zbudila s tím,že to bude na prd. Hlavně jsem si vzpoměla na jednu část mího života a nebyl nazbyt. tak mi tekly slzy po tváři. Vyprdni se na to a bojuj. Když jsme byli hubený dřív,tak to musí být znova.
ahojda
renca13
| 4. 9. 2010 09:21
Ahojda holkyomlouvám se,teď se asi na pár dní odmlčím.....nějak na to teď nemám místo hubnutí tloustnu a prostě nic nejde ach jo.I když si říkám,musíš musíš tak to nejde a prostě ta vůle není.Nechápu co se se mnou děje špatné období a místo toho aby mě vaše úžasné úspěchy nabudily tak mě sráží ještě víc na kolena a to je prostě v háji.Tak vám všem držím palečky,mám vás moc ráda...jste úžasné,vy to dáte.Já se musím dát nějak do pohody a až se tak stane tak se zase ukážu
holkýýý
terka07
| 3. 9. 2010 20:30
ještě připomínám zítra odesílám objednávku na krémíky, jestli něco potřebujete rychle písněte at ti špeky mizí rychlej
eminka
jozinka
| 3. 9. 2010 20:15
ty bláho... nádhera..moooc gratuluju....
eminka
terka07
| 3. 9. 2010 19:51
tak to je naprosto úžasný gratuluju
hubnutí
eminka2
| 3. 9. 2010 19:45
a druhá fotka jak vypadám nyní.
hubnutí
eminka2
| 3. 9. 2010 19:44
Ahojky všichni už je to dlouho co jsem tu nebyla,ale sem tam tu juknu..Začala jsem hubnout koncem ledna 2010 takže už je to pokud dobře počítám 7měsíců.Chtěla bych se trošičku pochlubit jak mi to šlo.Foto srpen 2009 a foto červen 2010.Jsem velice ráda,že tyto stránky existují .Tímto bych chtěla všechny ,kteří chtějí začít,chtěla říct,že všechno jde,ale musíte chtít a říct si ,že všechno jde.Samozřejmě krémy používám nadále a jsem s něma velice spokojena.Udržuji se cvičením na orbitreku cca 2xtýdně.Hubnutí zdar Petra
...
eflique
| 3. 9. 2010 16:58
no Blani, ty se můžeš malýmu zasmát, ale já ti mám snad pátek 13...nejen že jsem dostala vyúčtování za telefony a ten můj chlap, který nemá příjem a 2 měsíce tak nějak nepřispěl si klidně provolá 1500...dala jsem mu paušál dcery, která tam provolávala ranec - nejde dát strop- a bác ho, lepší to není, je to horší...dál si ta moje mladá vesele splete o hodinu hodinu a nedorazí na hudebku, učitel volá, že čeká jen na ní, cožejseděje...má ho letos nově, tak příští týden další pokus....jsem tak vytočená, že jsem si neuložila v návrhu na oddlužení text a vesele jsem si ho, samozřejmě už hotový a pracně sesmolený, odmázla...já vám holky řeknu, dneska si večer dám panáka, nohy na stůl a všichni mi můžou políbit moje impozantní zádo...
Blani...k tobě jedu i kdybychom měly být jen ve dvou....potřebuju vypnout a orazit...drndat a drnat a pít a nějakou ňamku zakousnout a zase drndat....nevím co by se muselo stát, abych nejela...
weji...taky to máš veselé, ale věř mi, bude hůř, za dvacet let si povíme

tak holky moje, krásný víkend, mějte se , oražte si, já to taky tak udělám
Ahoj ženy!
weja
| 3. 9. 2010 15:38
Tak konečně mám aspoň minutku napsat vám... Stíhám možná tak vždycky rychle prolítnout nový vzaky a zase mizim.. Nastoupila jsem na praxi do Jedličkova ústavu, dneska jsem tam byla podruhý a musím vám říct - jsem vyřízená.. Včera jsem došla dom v 5 a v sedm už sem ležela v posteli, jen noc jsem měla mizernou, takže se mi v 5:00 bííídně vstávalo
A místo toho, abych si o víkendu odpočinula, když tam jdu v pondělí zas, tak jdu místo toho do práce

Každopádně jak to tady tak čtu - ještě, že nemám děti
Ivonnko, doufám, že budeš OK, co s tebou udělá jedna muška, to je teda neuvěřitelný!

Se srazem vůbec netuším, spíš to nevidím.. Musím v tý jedličkárně oddělat 100 hodin a pak dohnat hodiny v práci, abych aspoň v říjnu dostala nějakou mizernou vejplatu

Jinak váha se mi drží na 79,5 kg, tak uvidíme.. ale asi je to hodně tím, že teď jím maximálně nepravidelně a přes dopoledne vlastně nic..
ahojky
terka07
| 3. 9. 2010 15:18
teda já se z toho snad nevyhrabu. Dneska mi moje starší dítko volá cestou ze školy, že je asi na polovině cesty, cca 1 km od školy a že si všimlo, že má na nohou bačkory no nezabili by jste ho je teda fakt že jsem se začala děsně tlemit jak mi to řekl, protože jsem si ho představila jak si to vykračuje ze školy podel hlavní cilnice v bačkůrkách no jsem zvědavá v čem zítra pojede s tatínkem na chaloupku v bačkůrkách těžko ,ale botasky zůstali ve škole .

No já jen doufám, žesrazíku se ješt něco chytne, ale jeslti Mončo přijedeš a nebude ti vadit malá účast, tak já se klidně na tu chalupu zašiju i v malém potu, přeci jen když už mám vyjednané hlídání a víkend bez dětí tak to je škoda toho nevyužít že jo
ahojda..
jozinka
| 3. 9. 2010 12:36
Zdravím všechny, vč. nováčků..
Ivonn, tak doufám, že už je lépe, panečku..myslím na tebe, aby si se z toho co nejdřív dostala..

co se srazíků týká, tak asi opravdu zatím jen my tři, blanka, já a ty mončo... a ivonn pokud se vykurýruje.. a co zbytek??
Jaňule? steklounka?weja?pajaja? vy nic???
sibutramin
lencoun
| 3. 9. 2010 11:40
nabízím nevyužité zásoby sibutramin v případě zájmu pište na email 11valinka@seznam.cz Lenka
vítám Sju
eflique
| 3. 9. 2010 10:33
mezi námi a ať se ti hubnutí daří ...líp jak mě ... a jestli si vzpomeneš na heslo, doplň nějaké intimnosti o sobě, uděláš marůdkovi Ivonnce radost a řekla bych, čím zajímavější podrobnosti, tím menší teplotka by mohla být ( nevím, jak zpátky jsi četla příspěvky, ale Ivonn má pro nováčky dokonalý dotazník )...tak sju

Blani já taky šílím, září se jeví opravdu vypečené...holka zase ztratila mhd jízdenku, ještě měla držky, máme zažádáno o tu šílenou opencard - jinak to nejde, nedali nám sviňuchy na výběr, tak jsem zvědavá co bude, až bude takhle ztrácet tu...asi mě klepne a abych si vzala další vedlejšák na poplatky....do toho bojujeme s tou hudebkou, nechce pokračovat a fakt se hádáme jak koně...teda radši 3 kluky puberťáky než jednu takovou kraslici co mám....
ozval se ti někdo další na srázek? mrzelo by mě, kdyby nebyl, dost se těším....přinejhorším tebe a joži přepadnu u vás....jak má beranka naplánované seznamování spojené s popíjením, jde po tom
Ahoj všem!
Sju
| 2. 9. 2010 23:12
Moc Vás všechny zdravím! Tak jsem to právě spustila.'objednala si Sibut. a hodlám zatočit s těma faldama, který jsem si upekla s mým 2. dítkem. Jste jediné společenstvo kam mi stálo za to se registrovat a jen doufám, že nezapomenu heslo. Přeji fajn večer!
ivonn
terka07
| 2. 9. 2010 19:38
Tetičko z moravy co nám to děláš? Doufám, že budeš v pořádku, chce to asi pořádnou desinfekci na tohle vínko nestačí vidim to na slivovici a pořádnou aspoň litránek at to vyženeš. Držím moc palečky a ozvi se až budeš moc.

Mončo u nás s dětma katastrofa, ráno odmítají vstávat, Honza se budí s nadávkama a s nadávkama chodí spát, Tera ve školce každý den se slzičkama a já dneska v poledne utekla z práce , protože jsem tu hromadu na stole nějak nerozdejchala. No to nám to září pěkně začíná.

Jo a o dietě o té si můžu asi nechat jen zdát, dneska jsem sežrala na co jsem přišla, to bude něco asž se v neděli budu měřit doufám, že mi bude metr stačit, no přinejhoršim tadymám ještě 5metrové pásmo
ivonko
eflique
| 2. 9. 2010 15:21
šmarjá nestraš...přece tě nepovalí nějaká pidimucha....držím pěsti abys byla brzy v richtiku....a koukej se ozvat co to půjde, znáš nás, jak tu bez tebe šílíme ...tak se holka drž
Já se na to..................
Ivonn
| 2. 9. 2010 13:59
děcka mažu na infekční do Brniska, furt mám teplotu a pekelně mě bolí kyčle. Zasr..... mucha. Pokud mi neupadnou nohy, jedu.............po rukách to nedám - je to daleko..........Kdybych se dlouho neozývala, ležím někde v kotelně ve špitále, nebo co.............
haloo haloo
eflique
| 2. 9. 2010 12:55
kde jste všechny? nepořádek, nepořádek ...

Jani, držím pěsti, aby si na dělenku měla vůli...mě to vydrželo necelý týden....nějak si neumím oddělit jídlo když vařím pro tu moji bandu...a snížit porce se mi taky nedaří až tak jak bych chtěla....Ivonnka poručila vyhodit mísy a talíře a nahradit je dětskou variantou, což jsem učinila, ale nějak nejsem líná si jít přidat....zrovna včera se mi to stalo koukám, že jsem samá výmluva, sice se snažím, ale mohlo by být daleko daleko lépe ... v pondělí bude měření?.... mám ale jedno + ... začala jsem se mazat krémy, tak snad alespoň ony pár cenťáčků upálí

tak zatím pa a ... hlavu vzhůru, bude hnusný počasí, ale to nás nerozhází, no ne?
....
Janule1
| 1. 9. 2010 23:20
ahoj holky,tak Paje moc a moc gratuluju.
Jinak já od neděle začala s dělenou stravou. nešlo mi to vůbec hubnout,tak zkusím tohle.V neděli jsem se změřila.žádná váha,na tu prdím. A každý den cvičím. Teda jen asi 20 min. Ale aspoň něco. Já teda rotoped nee. To mě nebaví. Já oprášila švihadlo,do toho rotanu. a pěkně na střídačku aby to hodilo kolem půl hodky. Občas sklukem na kolo nebo brusličky. Ale poslední dobou to nějak nejde. Furt prší. Teď přijde to hnusný počasí.
tak zatím páááááááá
...
eflique
| 1. 9. 2010 14:18
pajo, šéfem se nenech otrávit, to by byla škoda ....moc moc gratuluju, jsi skvělá .... a ať ti vyjde nějaká super dovča, orazit si musíš

jasminko, já vím, máme to tady s tou nabídkou daleko jednodušší, ale co vím, dájí se lekce stáhnout i z youtube a prý to jde u telky dost dobře ...tak držímpěsti...párkrát už jsem na ní byla a zatím se mi jen vlní ty špeky, o tanci se nedá mluvit...jsem takové neelegantní kopýtko, ale zábava to je ... jestli máš někde blízko fitko, které nabízí free style aerobic, tak to zkus, je to cvičení, kde jsou jen prvky z hip hopu a výrazového tance, prý taky dost dobrý...ale zumba je chytlavá latina a to je asi ten půvab....tak držím pěsti

Blani ...škola ...taky mám z toho obavy...potřebuju holku dokopat k nějakým výsledkům, je v 9 a děsně si zkazila na konci roku výzo, má myšlenky jen na kluky, kámošky, módu, tancování a bůhvco ještě a je na zabití...a jestli nezapne, skončí někde na učňáku...kluk je ve třeťáku, prolejzá s odřenejma ušima...takže se mi stresík asi nakumuluje....a fakt vzpomínám na dobu, kdy byly prťatý a jediný co jsme řešili byl zapomenutej úkol nebo něco podobnýho ...tak nám, nešťastnejm maminám....ať to všechno šlape jak má a my se nervovali jen tak maličko, abychom upustili ventily
Zumba
Jasmina309
| 1. 9. 2010 14:05
Ty wogo, ty mě ale dáváš
Víš co já se včera nasurfovala hledáním Zmby ve svém okolí? Hodně. A našla sem nejblíž v hlavním městě a to je 60 km...
Vím, každej máme rádi jinej styl, ale tenhle mě docela dost začal zajímat. Ráda bych to zkusila, at ty pneu co mám kolem dokola se mají proč vlnit
tak sportu zdar a hodně chuti ne na sladké ale na cvíčo
ach jo
terka07
| 1. 9. 2010 13:38
tak první den ve škole a školce máme za sebou. Tera jako vždy se řevem a Honza s nechutí, ale šli, zítra to už bude horší to už nemám dovču a vyženu teru před pul sedmou to bude rachot. Jinak koukám, že se nám ten srazík začíná pěkně rozpadat No doufám, že se stále ještě někdo uchytí , protže rušit by to byla škoda.
Ahóóóój !!!!
Pajajo
| 1. 9. 2010 11:51
Ahoj kočky. Tak se musím pochlubit - včera jsem úspěšně zvládla státnice a je ze mě inža. Konečně to mám za sebou! no po všech těch peripetiích .... Uf! Takže Blani - žiju Akorát se nedostanu za vámi na slet, budu už pravděpodobně na dovolené. tak jsem dnes šla do práce s takovou dobrou náladou a říkala jsem si, že mi šéfík pogratuluje a hádejte co? No nepogratulova. spíš mě zdrbnul, že se mu něcvo nelíbilo, což už se mi dlooooouho nestalo. Takže prostě parádní první pracovní den s titulem Ing. To to dobře začíná. Takže nálada teď na bodu mrazu a nemám ani moc odvahu ptát se na dovolenou A top jsem ještě ani tento rok žádnou dovolenou neměla (pominu-li ten studijní týden před státnicemi, kdy jsem stejně pořád z domu psala maily a telefonovala) . No prostě úúúúžasné . No, ale ať si trhne lopatkou. Já si z toho vezmu ponaučení a příště už to neudělám Jo a taky začínám opět hubnout - teď už bude víc času i chuti a berlička mi už taky dorazila, takže paráda Mimochodem, taky je u vás tak hnusně jako tady v Ostravě? Kosa jak z nosa, vítr jak prase a do toho přeháňky. Super babí léto!
přidávám
eflique
| 1. 9. 2010 10:34
se k Jasmince...energii budeme potřebovat...na hubnutí i na zvládnutí stresu spojeného s dětma školou povinnýma...ty moje mi teda dávají ťafky čím dál větší....království za prvňáčky
tak holky....držme se

já nemám rotoped, ale právě jsem si vytiskla přehled cvičení v nedalekém fitku...zrušili mi polední jógu a narvali tam nějaké děsnosti jako dynamické body apod....bbbrrrrr ....a v pátek místo mých oblíbených trampolínek zumba...ale ta je taky fajn
takže ...jakémukoliv pohybu třikrát hurá a .... jdeme na to
Se školním rokem rozjedem i novou hubnoucí vlnu, ano?
Jasmina309
| 1. 9. 2010 10:18
Tukám na ten nový školní rok!
Všechny vás zdravím a hlásím, že dneškem počínaje osedlávám rotoped na uši sluchátka a pouštím filmík a šlapu a šlapu...Docela fajn představa, tak snad mi to vydrží
Všem přeju mnoho energie, té nová, hubnoucí
renčo
terka07
| 31. 8. 2010 11:16
to nám nemužeš udělat že nepřijedeš, manžovi vyřit m, že je to životně důležitý a že ti napíšu i omluvenku, mám razítko sociální pracovnice to by mohlo stačit ne? Jinak přijedu odeberu děti, že není schopný se o ně postarat , zaměstnej babičky sousedy nebo já nevim koho,ale přijed.

Mimo to kde máme weju, papajo,Ivonn, Januli,steklounku a další, holky já se z těch přezdívek picnu, za prvé si je nepamatuju a za druhý se mi motaj.
Samozřejmě pozvání platí pro všechny z diskuse i pro ty co jenom načuhjou, není to žádný uzavřený okruh lidiček, ale pro všechny tady jen ty jména a přezdívky jsou an mě prostě moc. Takže holky hlaště se nejdéle tak týden předem abyh získala aspoň jakýs takýs přehled
ahoj
eflique
| 31. 8. 2010 09:16
vy dva hubeňouři, hlásím, že já jedu....musím zastoupit skupinu dosud nepohublých, no ne? jen nevím, jestli dojedu už v pátek, ale budu se snažit aby jo....oslavu synových zletilin jsem kvůli vám posunula o týden dopředu a už teď netrpělivě poposedám ... teda, snad to najdu, jsem adept na sos volání už od sjezdu z hlavního tahu
ahojda
renca13
| 31. 8. 2010 07:55
čau holky Blani to je super popisek já bohužel zatím nevím na 100%,protože manžel neví jak to bude mít v práci..teď toho má moc moc takže chodí i soboty.No snad se to uklidní a bude doma,protože jinak bych jet nemohla musí hlídat dětičky.takže já dám vědět tak za týden bude to stačit??
čau susedo
terka07
| 30. 8. 2010 19:49
tady je nějak mrtvo vypadá to , že pojedeme asi sami nééé si dělám prču určo se někdo ozve a jestli ne, tak s váma nemluvim, když už jsem vyžebrala chalupu a že mě to stálo hodně, to víte, být milá na manžu aspoň 1 den abych ho donutila tchýňu ukecat a dokonce jsem jí v dubnu popřála i ke svátku jo a Joži jí nechala gaučik do chaloupky, tak vidíte jak se snažíme
:-)
jozinka
| 30. 8. 2010 19:39
čauky holky, tak kdo teda pojede na srazík??? a kdy v pátek nebo v sobotu????

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
18. 7. 2025 19:14
14692
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
18. 7. 2025 14:54