Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Renča..
jozinka
| 5. 8. 2010 20:13
Klobouk dolů... jsi šikulka... mě se fotečky mooooc líbí.. jen tak dál.. a ať se korunky na lepší foťáček množí, ať si brzko uděláš radost... a lépe se ti fotí...
čauky ženy..
jozinka
| 5. 8. 2010 20:10
Zdravím všechny... Vítám Monču mezi námi děvčaty... doufám, že se ti tady s námi bude hezky kecat... neboj, kilča půjdou určo dolů... budeme ti držet palečky...
Já na sebe milé dámy musím prásknout, že jsem šla určo s váhou hore.. doufám, že tam nebude 80-ka.. to by mě švihlo teda... no začínám od pondělí, na novo.. nasadím sibu, začnu si opět huntit tělo cvičením a omezím přísun sladkého a hlavně zmrzlinky, ta je na denním pořádku.. tak jsem zvědavá... snad to půjde.. tak se mějte hezky .. papa
ahoj holkýýý
terka07
| 5. 8. 2010 20:09
Vy mi teda dáváte. Celý víkend sem načumuju a nikde nikdo, pak se mi vráítí dítě a najednou se s váma roztrhl pytel a píšete jak o život No to je ale dobře , že píšete jsem si myslela, že už jste na tuhle diskusi zanevřeli,ale ono ne tak to vás chválim.Holky co ted přibíráte fakt to neřešte je léto to opravdu je těžké se udržet, v září si u nás lupneme kousek uzenýho zapijem vínkem a slivovičkou , vymyslíme bojovej plán jak na ty tuky tukovatý vyzrát a od prvního října seč na to vrhneme a do vánoc jsou z nás modelky No a Renča nás pěkně nafotí a když nebudou fotky podle našich představ, tak dostane za trest porci nebodvě nebo tři uzenýho na víc a bud po srandě,Reni ty fotky jsou fakt úžasný nádhera .Teda Wejo tebe obdivuju já vyrazit běhat tak jen co bych sjela výtahem dolu a otevřela dveře u paneláku tak už bych byla tak unavená, že bych si musela jít lehnout asi by mě nikdo a nic nedonutilo.

JO a mončo vítám t konečně mezi náma to je tak na čase, že jsi se zapojila už se těším až se holky sejdeme to bude taková prča a víte co čím víc kilo budeme mít dohromady tím líp aspoň se myšáci z chalupy odstěhují někam hodně daleko až začnou naše ladná těla opojená troškou alkoholu tančit po světničce
Hezký podvečer
weja
| 5. 8. 2010 17:29
Nazdárek dámy,
ještě tvrdnu v práci a mám toho už fakt plný kecky, tak sem se rozhodla už nic nedělat

Reni, fotky krásný, miluju černobílý fotečky.. To se těším, až nás budeš fotit na srázku
Jinak já Sibu teď jím asi tejden, uvidím, jak to půjde dolů.. Kdyby šlo, stáhnu to pod 80 a pak asi zase vysadím... Ale pokud se mi do 14t dnů váha nehne, kašlu an to a počká do podzima...

Pajajo, veliká gratulace ke svázání diplomky! Na hubnutí teďkonc kašli, nepřejídej se, ale nezabejvej se tim nějak moc, uvidíš, že po státnicích na to budeš mít spoustu času

Jinak já taky používám krémíky - na držtičku, strie a ten chladící a musím říct, že paráda! Nevim, esi výsledky (teda ty strie rozhodně - to co sem měla červený, tak už je bílý!), ale ten pocit! Jednou jsem si namazala pod prsama tím chladícím a myslela sem, že vyrostu

Holky, včera sme s přítelem tak dlouho vymejšleli, až sme vymysleli, že jdem běhat... Chodila jsem před 3 měsícema v Brně docela pravidelně a v pohodě.. No teda, já myslela, že zdechnu v první zatáčce.. To bylo nadávek na cigára .. A po běhání jsme si dali ještě "boxerskej trénink"... kliky,sedy-lehy,dřepy..rychle a furt za sebou...
Ráno sem málem nevstala z postele, a teď mě tak bolej stehna a svaly nad prsama, že sotva sedim

Jo, a Mončo, moc tě vítám mezi námi, na první "pohled" se mi líbíš, tak tě berem haháááá, žertuju.. neboj se ničeho, nejsi v tom sama.. Snad to nějak zvládneme.. a bereš taky Sibu? Nebo se pokoušíš shodit bez ní?
Mojí mamče je teď 44, pořádně se do toho obula (až i já se divim!!! ), ale oblečení už jí visí jedna radost!..Tak třeba se to poštěstí i nám

(Hehe, to je něco pro Ivonn, takovej příspěvek )
eflique
renca13
| 5. 8. 2010 14:46
Ahojda Moniko tak tě vítám v našem vyžraném klubu dle mého úsudku nejsi ani tlustá ani stará a humoru máš na rozdávání tak si tě necháme néé dělám si srandu,vítej a držím palečky ať se ti daří.ivonn ta se ale vzorně představila coooo??? a aby jsi věděla zrovna jsem byla s klukama na procházce a dala jsem si velkou točenou vanilkovo-čokoládovou stydím se fááákt.Super nápad,hned zítra letím za zmrzlinářem s typem na novou příchuť...určitě bude mít ze mě radost
ahoj holky
eflique
| 5. 8. 2010 13:58
už to nemohu vydržet a musím k vám čtu si vás od jara...vím, není to hezké jen tak nakukovat, snad mi prominete jsem na mejlu v kontaktu s Blankou ( Terkou ) a protože doufám, že se dostanu na srázek, nemohu připustit, abyste se polekaly, cože to tam dorazilo za divnou cizí babu...bych se tedy měla představit ( speciálně pro Ivonn ) : jmenuji se Monika, bylo mi 43, jsem vysoká a tlustá .. na jaře jsem kontaktovala Blanku a Cloette s tím, že potřebuju zhubnout nějaké to kilčo a k dnešku jsem o dalších 8 kilíček těžší, s tím, že se mi podařil poslední přírůstek taky za 3 týdny dovolené o 6 kousků...no, jsem opravdu šikovná, nemůžu se vynachválit...hubnu a tloustnu již od mládí, klasický boj s genama a s láskou k dobrému jídlu a pití...čím jsem starší, tím jde shazování samozřejmě hůř...budiž vám odstrašujícím příkladem míry... 178 - 9 cm a váhu roky udržuji od 90 do 110 ( těhotenské úlety nepočítám ), dneska mám 104 s tím, že loni v létě se mi ze 110 podařilo děsivou bezsacharidovou dietou shodit na 92, skončila jsem na podzim a začala drobně nabírat...do jara jsem to udržovala okolo 95-6 . a dneska...zase průser. Vtipně jsem vloni na aukru prodala všechny velké věci, takže teď k depce z váhy každý den řeším hysterické stavy co na sebe, bo nic neobleču...jo Ivonn...ujíždím už 13 let na Mercilonu, tchyně dobrý, jsem rozvedená a moc jí nevidím...mám doma dva puberťáky, z čehož kluk se z toho už dostává, bude mu 18 a holka, 14, mě ničí čím dál víc ...obávám se, že díky ní mám občas záchvat a musím si rychle obalit nervy arašídama nebo fakt výživným tučným lahodným sýrem, samozřejmě to nezapomenu zapít nějakým výborným vínkem....na nervy to pomáhá ...tak ...snad mě nepošlete do nějaké jiné diskuze, např. hubnutí pro tlouštíky nad 100kg nebo nad 40 let
.....
Ivonn
| 5. 8. 2010 13:20
Renča by potřebovala, kdyby tak ten jablečnej ocet přidávali do zmrzliny.....
pajajo
renca13
| 5. 8. 2010 12:26
Moc moc děkuju fakt děkuju za odkaz,kamarád má teda úžasné fotky..do takového fotografa mám míle daleko hlavně já zatím fotím jen obyč superzoomem a šetřím na profi foťáčekten jablečný ocet si určitě koupím moc děkuju za tip
Renca
Pajajo
| 5. 8. 2010 12:01
Ahojky,
jj. Ten jablečný ocet fakt pomáhá. Já ho piju, ale někomu to nemusí chutnat, tak se dají polykat i tabletky. S těmi ale nemám zkušenost. Koukni se na http://www.femina.cz/…blecny-ocet/7597 , je tam o jablečném octu pěkný článek.
Teda, holka řeknu Ti, že fotky děláš parádní! Moc se mi líbí! Kdyby Ti někdy došla inspirace, tak koukni na www.kana-foto.cz To jsou stránky od kamaráda, je taky fotograf (to ale jen tak mimochodem, jinak dělá projektanta) a jeho fotky jsou taky úžasné.
Ivonn
Pajajo
| 5. 8. 2010 11:49
Pokud Ti jen odrostl melír, tak too je v poho. Hlavně, že Ti neslezly vlasy! To už bych se nad sebou musela vážně zamyslet a pokusit se ty příspěvky zkrátit Jinak,, co se týče diplomky, tak by se vůbec nebála nechat Ti tam něco dopsat. Možná, jak by to ti slavní akademici četli, tak by chytli infarkt ze smíchu a já bych měla státnice v cajku
ivonn
renca13
| 5. 8. 2010 11:48
boože já se z tebe potentuju ty jsi zlatá fakt klidně se zařaď
Renča
Ivonn
| 5. 8. 2010 11:24
krásná paní umělecká fotografko - mohla bych se prosím pěkně, smutně koukám, zařadit k početnému zástupu pravidelných čumilů na tvůj profil na Youtube?????????
ivonn
renca13
| 5. 8. 2010 10:08
Tak jinak tady je taková malá ukázka,tak kdyby jsi se chtěla podívat http://www.youtube.com/…er/Renatajandova
ivonn
renca13
| 5. 8. 2010 10:04
haháááá no tak já tě beru za slovo jen počkej na srazíku,vezmu foťák a budu cvakat jako diváMoje kamarádka mi tvrdila že je totálně nefotogenická a že mi ty fotky bude akorát kazit,protože nikdy na žádné nevypadala hezky.No a když viděla výsledek tak normálně plakala jak byla dojatá tak tady ti hodím ukázku jak fotímprosím fakt se nelekejte nejsem profík!!!!!!!
pajajo
renca13
| 5. 8. 2010 10:00
Ahojkyjůůj fakt pomáhá jablečný ocet na akné?? tak to si ho jdu hned koupit,od porodu na to šíleně trpím jsem z toho nešťastná před MS vypadám jako 16ti letá puberťačka..strašný.Držím palec ať zmákneš státnice na výbornoua kilča se taky určitě pohnou..koukám že v létě se tu nikomu moc nedaří
weja
renca13
| 5. 8. 2010 09:56
Ahojdá taky se nedaří?? já se na sibu vyprdla a začnu až v září-říjnu.Prostě si dávám oddech a pak začnu znovu.Snažím se jíst normálně a když je čas tak vlezu na rotoped,ale ty zmrzliny a čokošky to je mor no.
.....
Ivonn
| 5. 8. 2010 08:42
šmanku já tam mám mi, mi, jako když se rozezpívává operní umělec...
Zdarec Pajo
Ivonn
| 5. 8. 2010 08:40
já to teda čtu poctivě - je pravda, že mi u toho trochu mi odrostl melír, ale vím všechno...
Co bych dala za to, a se mnou Blanka a ostatní "držáci", kdyby byly příspěvky na posr....
Máš můj obdiv, za odvahu a hlavně sílu a vytrvalost k vyššímu vzdělání a tfuj, tfuj, tfuj............
Švica taky jede poslední rok a smolí práci. Nabízela jsem jí, že jí něco přepíšu, ale protože mě zná, tak odmítla. To by si početli......
Dobré ráno všem,
Ivonn
| 5. 8. 2010 08:29
Stekli - závidím, závidím, závidím...... užijte si, co se do vás vleze.
Renčo - zamlouvám si lupen na první vernisáž fotek a doufám, že až tě objeví Saudková a bude za tebou dolejzat, aby okoukala, jak se to má dělat, tak se na nás nevyprdneš...
A opravdovej profík se z tebe stane v okamžiku, kdy se ti podaři mě vyfotit tak, aby u té fotky děcka nebrečely, dospělí nezvraceli a začnou mě uhánět z "Plájboje".
Fialko - hubnutí zdar a kilům zmar, nevím jestli jsem to zasklila, ale nahlásilas povinné údaje - věk, výška, váha, stav /současný i všechny minulé/, no a obligátní doplňovačky - co doma, co tchyně, spotřeba alkoholu na osobu a den, zvyky, návyky a zlozvyky. Mezi základní informace počítáme i druh antikoncepce.....
Weji - skoro jsem si cvrkla......Teda řeknu ti, že já mám taky tělo takovýho blbečka - ukládat tuky, to jo, to mu šlo dobře, nevynechalo ani místečko, ale jakmile přišel povel z ústředí - hubni - to bylo ksichtů nechápavejch.......
Cloette a Sylva - pardon
Pajajo
| 5. 8. 2010 07:46
Ahoj holky,
jen pro opravu - v předchozím příspěvku jsem psala, že si budu muset doobjednat Sibu. Uvedla jsem, že se ozvu Sylvě. Tímto se Sylvi omlouvám, mám to od Cloette. Nějak se mi to popletlo. omlouvám se tímto i Cloette. Snad se mi tu holky nepoperete . Ještě jednou pardon za překlep
Ahoj kočky!
Pajajo
| 5. 8. 2010 07:39
Tak se ozývám po dlouhé době. V práci je teď pořád frmol a když pijdu domů, tak sedám na diplomku. Naštěstí se už blížím ke zdárnému konci a zítra ji jdu nechhat svázat. Mám toho plné kule a když si představím, že cca za měsíc státnicuju a na otázky jsem se ještě nekoukla, jdou a mě osypky!
Co se týče hubnutí, tak jsem docela na štíru. Už byla konečně a 79 a teď jak furt makám, tak když se najde chvilinka, prostě zďobnu cokoli, hlavně, že to zažene hlad. Takže váha kolísá mezi 80-81. Kruci ***!
Jediné, co dělám je, že si každé ráno nalačno a odpolene vypiju skleničku vody se lžící jablečného octu. Mělo by to působit jako "čistidlo". Dělám to tak cca 3 týdny, no na trůn zatím nějak víc nelítám, zato pleť na obličeji (a i na zádech, s kterýma jsem si připadala jako slunéčko sedmitečné, jen s tím rozdílem, že těch teček bylo daleko víc) mám jak dětskou prdýlku! Suprovně se mi spravila! Takže, pokud máte někdo sklony k akné, mohu jen doporučit! Plně by se působnost toho jablečného octu měla rozvinout po cca 2-3 měsících.
Jinak Sibu si teď odkládám na horší časy, (teď to fakt nemá smysl) už ho tam ale moc nemám, tak budu muset doobjednat. (Sylvi, jakmile zjistím částku na mé výplatní pásce, očekávej objednávku )
V září po státnicích bychom měli jet se známýma na dovču, snad tam nechytnou infarkt až tam vylezu se svým vorvaním tělem! Což mi připomíná - Blani, odkdy se můžou objednávat krémíky? Myslím, že jsi psala od září, že? Koukala jsem se na Tvou diskuzi a na katalog na netu a móóóc se mi to líbí Taky jsem tak trochu šmejdila po drogérkách a lékárnách a vono se to nikde nedá sehnat! Teď jen dopatlávám jeden krém, co jsem vyštrachala ve skříni, ale pak už se mi nechce kupovat další zbytečně drahé krémy, když to můžu mít od Tebe a ještě ověřené od holek a za super cenu
Jo a Ivonn, Ti řeknu, že číst tvoje příspěvky je prominutím na posrání! Musím to takhle napsat, to se jinak nedá (pánové omluví, dámy jsou zvyklé ). Měla by jsi vydávat nějaký týdeník, šlo by to určo na dračku a pěkně by jsi na tom trhla!
A nově příchozí slečně s přezdívkou na F (omlouvám se, jsem sklerotik, víc jsem zi nezapamatovala ) přeji mnoho úspěchů při odhazování kil v dáli. mimochodem, kolik měříš? Já měřím 175cm, co bych dala za Tvou váhu!
Uff, to jsem se nějak rozjela. Snad vám to nevadí (ono, jsem možná naivní, když si myslím, že to budete číst, že? Já bych tedy tak dlouhý příspěvek nečetla! ne ne, kecám. vaše příspěvky čtu všechny, čestné pionýrské! ).
renča13
anonym
| 4. 8. 2010 19:10
taaaaaaaaaaaaaaaaaaak krásnou dovolenou
sibu
anonym
| 4. 8. 2010 19:08
holčiny děkuji moc za podporu. Já vím, že si říkáte její problémy na mou hlavu s její váhou, ale nikdy jsem nebyla typ anorektičky prostě ženské tvary. O to více se musím hlídat. Jinak jsem od pondělí omezila pečivo a jím více bílkovin a poctivě hodně piju. Mám pocit, že čím více piju, tím mám potřebu pít ještě vce. A dneska jsem se vážila a jde to dolů, pomalinku ale jistě. Zítra jdu sportovat, poprvé v životě jdu na tanční lekci, kde ser pořádne zapotím . Myslím, že to neuškodí dostat se zpátky do formy. Mám pocit, že jak piju nohem více, cítím ty účinky sibu, což jsem před tím jak jsem málo pila moc necítila. Budu štastná až se dostanu na původní váhu. Nevěřila bych, že tím, že se přestanu hlídat na tři týdny, můžu o tolik přibrat, ono taky byly stále nějaké oslavy a narozeniny.

Zrovna včera jsem jela autobusem z práce a stála tam slečna anorektického tipu a telefonovala a říkala, že sní klidně na posezení celou dozu nutellu a stejně nepřibere. Myslím, že okolním dámám zvedla mandle
Ahoj všichni
Ivonn
| 4. 8. 2010 14:08
mám přetlak, nestíhám....
Zavařovala jsem okurky - zežereme toho, jak potulný divadlo. Smrdím jak ruská zpěvačka. To je tak otravná práce.......
Včera jsem pomáhala celej den na kurtech, sedla jsem si až večer doma. Nohy jsem měla, jak mapku vodních toků, jen dopsat k žilám názvy.. a čekala jsem, kdy mi explodujou křečáky.
Dneska jsem se hrabala ráno z postele víc unavená, než jsem do ní večer lezla.
Musím se stavit pro nějaký vitamíny - asi Leysky.......mně jak chybí to béčko.....
ahoooooooj!
weja
| 4. 8. 2010 11:32
Po delší době zdravím ten náš babinec
Koukám, že užíváte dostatečně prázdnin i všech letních lákadel .. Já jsem pořád v práci, ale aspoň mě nelákají zmrzlinky přes den (já si je pak raději dám v noci ). Moje mamča změnila teď naprosto svoje stravování, nic nezdravýho u nás nenajdete, docela mazec.. Ale jsem za to moc ráda, má to ze zdravotních důvodů, tak snad se zadaří.. Nicméně i přesto všechno stále nehubnu! A to jsem nasadila před týdnem opět Sibu, ale prostě se z těch 82 kil nemůžu ani za boha hnout.. Nechápu proč.. jediný co vim, že nesportuju, ale prostě na to nemám čas...
Tak teď zas nevim, esi se na Sibu vyprdnout a začít až na podzim nebo už ho brát teď... chjo...

Jinak srazík se mi líbí, ale mám v září povinnou praxi a nevím, jak na tom budu s víkendama, takže ještě bohužel nemůžu říct jistě.. Nicméně mám to kousek, takže bych kdyžtak dojela aspoň na otočku pozdravit

Vítám nově příchozí a velice gratuluju k úbytkům, to je docela mazec

A k tomu nehubnutí (nepamatuju si teď jméno, omlouvám se, jsem ostuda ) - zkus vydržet.. váhu opravdu nemáš nijak extra vysokou a podle mě tam hraje roli i to, že tvoje tělo zažilo "šok" během krátký doby a teď se od něj chce najednou úplně přesnej opak a ono to nechápe...
steklounka
renca13
| 4. 8. 2010 08:29
Ahojdá jéé ty jedeš na dovču,to je parádajen si to pořádně užij a toho grilování bych se nebála,klidně si dej však to vyběháš néééé? Hlásí konečně přijatelné,normální počasí tak to budete mít fakt super.Nooo já mám do profi fotografa kilometry daleko,teprve začínám.ale hrozně mě baví fotit a kamarádky mi rády stojí modelem tak si šetřím na profi foťák a chtěla bych do budoucna profi fotit.Uvidíme jak to půjde no......tak užijte si krásně dovču
renca13
steklounka
| 4. 8. 2010 08:04
ahoj kočko
koukám,že se všici flákaj někde u vody co.....
S tím kilem si nedělej hlavu,neboj puůjde dolů.Prosim tě,jak to že Ti bylo po Sibu zle?tak snad to bude příště lepší,asi opravdu bude vhodnější začít až po těch prázdninách,kdy nebudou taková lákadla co
Jéé ty fotíš,to je super vid,profi fotky se mi líbí.Tak doufám,že s Tvých fotek něco uvidíme i mi tu .
Jak jsem psala,jedu na dovču,takže už pomalu balím a nebude moc času sem skočit,tak se radči preventivně rozloučím
A po 14 dnech jsem tu jak na koni,bude se mi stýskat,tak at si mám pak co pročítat ..holky moje.....
Budte tu na sebe hodný
fialeee
steklounka
| 4. 8. 2010 07:59
Ahojky,vítám Tě mezi námi,usedlíky
Neboj jak říká Renča nic tu nekončí,jen ty prázdniny nás nějak brzdí,já ted zrovna za dva dny odjíždím na 14 dní na dovolenou už se těším,ale i bojím...toho grilování .
Jinak myslím,že máš malou váhu na to aby ti šly kila rychle dolů,Sibu je spíš pro ty co váží více,asi ti to půjde pomaleji,ale nevěš hlavu,určo kila dolů půjdou,jen musíš opravdu hodně pít,já při něm vypiju denně 3-4litry vody.
Jinak přeju zdar při hubnutí a koukej podávat hlášení jak ti to jde
fialeee
renca13
| 4. 8. 2010 07:10
AhojkyNéé tady konec určitě není,jen o prázdninách jsou holky raději venku nebo na dovče než na netu že jo baby No já osobně bych řekla,že máš úžasnou váhu,takovou bych brala všema deseti,ale je mi jasné že tě to štve když jsi zvyklá na míň.jen je možné,že sibu už ti na takovou váhu moc zabírat nebude,nevím těžko říct.Každopádně držím palečky ať se ti to brzy povede
sibu
anonym
| 3. 8. 2010 21:44
ahoj, jsem moc ráda, že mi někdo napsal:) už se zdálo, že tato diskuze je ukončena, nikdo nic nepsal. Takže máš pocit, že meridie je na hubnutí lepší jak sibutramin. Ono u obou se musíš hlídat, jsou to berličky. Jinak s tím přibíráním v létě tě chápu naprosto, musím se hlídat, ale nějak tohle taky moc hřeším, až tak, že jsem se z 62kg během 3 týdnů projedla na 70kg. Byla jsem u přítele,hodně grilování, nakupování, byla to taková dovolenka ty tři týdny. Stále jsem se nechtěla vážit a brala si letní volné věci, pak jsem ale neoblékla moje kalhoty a stěží i tynejvětší, co jsem měls doma . Takže jsem si řekla, že s tím musím něco udělat, prostě musím, já vím, že někdo řekne, že moje starosti by chtěl mít, ale je to deprimující když se do třech týdnech nevejdu do ničeho. Tedka hubnu 3 týden a jsem na 67kg, dneska ráno u vážení 66kg. Pravda je, že jsem omezila sacharidy, ale nehladovím a taky hooodne piju, což jsem nedělala moc, myslíš, že to na to má takový vliv. Moc bych si přála vrátit se na původní váhu, stále to není ono ale věřím tomu, že se k tomu dopracuji

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
20. 7. 2025 19:29
14701
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
20. 7. 2025 14:28