Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Reni
Ivonn
| 24. 6. 2010 07:53
nepropadej zoufalství, těch 20 minut ráno na rotopedu a ty večerní 3 minuty se musí někde ukázat.....
P.S. To vypadá, že s těma minutama vyžiju tak do zimy, co???
Pajajo
Ivonn
| 24. 6. 2010 07:29
bomba termín - chybí mi pohyb pusou, to se tu musí uchytit, to je pro nás infekční choroba.....
Dobré ránko všem
Ivonn
| 24. 6. 2010 07:26
Weja - fajn, že je ti líp, i když máš hlavu jak kulatej čtvereček, hlavně, že to nebolí.
Jaňuli, ty se v práci asi taky pěkně vykecáš, co? Není to na bolehlav? Máš hodně hovorů za den? To mě vždycky zajímalo, co to obnáší. Známá dělá na 112 a ta má hlavu jak pátrací balon po každé směně.
Žabko zelená - ty prášky, který zmiňuješ, jsou dobrý za předpokladu, že máš v pořádku pajšl, já je dostala po operaci ramene a skoro jsem vyblinkala střívka, letěly obloukem do haj...lu, ale účinný jsou, to zas jo. Já mám posunutej práh bolesti, takže docela dost ustojím jen s dvojkou červenýho. Ale hrozně špatně snáším, když je někomu špatně, nebo si udělá bebínko, to bych to vždycky vzala na sebe, kdyby to šlo.
Tak já jdu něco dělat, dneska ani moc nemůžu jíst, vzala jsem si bílý kalhoty, a já jsem takový chro chro, že mi každej kousek žvance přistane na hrudníčku, odrazí se a skončí na stehně.
renca
Pajajo
| 24. 6. 2010 07:26
Reni, co já bych dala za 5 kg! Nezoufej, váha zas půjde dolů. Vždycky to tak je, že se najdenou zastaví a třeba měsíc se ani nehne. A pak najdenou šup a začne zase klesat. To půjde, uvidíš!
všem
Pajajo
| 24. 6. 2010 07:24
AHojky krásky! Tak mě včera kamarádka nakopla, že bych už měla obměnit šatník (je pravda, že bych tio potřebovala jako sůl, všechno už je takové utahané ) a říkala ať se kouknu na stránky pietro filipi, mají tam docela slevy. No řeknu vám, že věci krásné, ceny jsou přiměřené kvalitě (já vždycky nakupovala u ťamíků, takže docela cenový rozdíl, ale raději si připlatím a vím, že to vydrží a taky jde na tom poznat, že to není od rýžožroutů). Jenže ouha - většina oblečení je do velikosti 42! Já mám spíše 44, takže jsem asi našla svou motivaci pro hubnutí! A je fakt, že mám takovou práci, kde bych měla reprezentovat i svým zevnějškem. Takže hurá do shazování přebytečných kil!
weja
Pajajo
| 24. 6. 2010 07:19
Krásný sluníčkový den! To je dobře, že už Tě zoubky nebolí, musela jsi se pěkně trápit, viď? A velké gratulace k tak krásnému úbytku - 10,5 kg za 3 měsíce je paráda! Já mám zatím jen ty 2 kkg, ale ono se není co divit. Od pátku, kdy jsme slavili moje narozeniny, to pořád ještě "dooslavováváme" s různými kamarády, takže mi připad, že furt piju . No a včera mě odpoledne chytla žravá - ne, že bych měla chuť, ale prostě mi asi chyběl ten pohyb pusou No prostě bych si za to nejradši dala do čuni Ještě bych se tak potřebovala dokopat k domácímu cvičení, chodím 1x týdně na zumbu, ale to je málo. Asi začnu taky s rotopedem - alespoň 10-15 min denně.
weja
renca13
| 24. 6. 2010 07:08
Dobré ránkotýýý jo 10,5kg dole to je prostě bomba!!!!!!!!!! jsi frajerka prostě.Já jen těch 5kg váha stále neklesá,už začínám propadat zoufalství.Přitom se nepřežírám,čokošky nežeru,šlapu na rotopedu ach jo já už snad nezhubnu ani dekoTak pusinka už nebolí?To je super,to musí být obrovská úleva že.A v srpnu znovu? kolik ti jich ještě zbývá?Koukám jaké mám štěstí že mi nevyrostla ani jedna fakt.
weja
rosnicka
| 23. 6. 2010 22:17
Díky za odpověď a jsem ráda, že tě to již tolik nebolí, mě pomáha na zuby jen tramal a coxtral - oba jsou ale na předpis, ale pomáhají
A moc gratuluji k tolika kg pryč, to je úplně supéér!!
všem
weja
| 23. 6. 2010 22:10
Holčiny moje,
děkuju vám všem za velikou podporu..
Dneska sem byla u svý zubařky, ta se zděsila, co mi to dali za prášky, a tak mi předepsala něco mnohem silnějšího a účinnějšího.. Takže hubunka už skoro nebolí.. Zato jí mám tak nateklou!!! Mám jednu tvář dole úplně do čtvrece.. Doma se mi smějou, ve městě blbě čuměj
Rosni
weja
| 23. 6. 2010 22:07
Ahojky, já jdu na konci sprna znova, mě asi trefí Ale děkuju za podporu..
Jinak Sibu beru něco málo přes 3 měsíce, zítra kouknu do diáře.. po měsíci sem měla tejden pauzu, než došlo další balení.. a během června (skoro celýho) jsem se sice ládovala sibu, ale jídelníček ani sport sem nedodržovala.. měla jsem zkoušky, takže nervy na dranc.. někdy jídlo dvakrát denně, jindy asi stokrát.. čokoláda, energy drinky a tak..
Mám dole 10,5 kila.. včera sem sibu vysadila - s kašovitou stravou to nemá smysl.. a za včerejšek sem měla na váze zase o kilo míň.. to bude supr, pak se jednou normálně najim a pět kilo nahoře
Blani
weja
| 23. 6. 2010 22:01
No, chuť jsem dva dny neměla.. dneska večer na mě ale padl takovej hlad!! jenže co si dát? Udělala sem si krupicovou kaši s kupou kakaa - to je teda dietka Jinak teda než rozmixovaný normální jídlo, to bych snad jedla furt jen jogurty.. z toho se mi nedělá zrovna dobře

šalvěj kloktám, to mi i řekla zubařka.. ale jsem ráda, že mi to doporučila i "babka kořenářka"
Janule1
renca13
| 23. 6. 2010 19:06
Ahoj Janinooo ze začátku jsem vydržela tak 10 minut.Ono se má začínat pozvolna a udržovat si tepovou frekvenci,to je hodně důležité.Teda taky mi pár dní trvalo než jsem se na tu optimální dostala!!Pak jsem postupně prodlužovala a teď vydržím i hodinu.Teď začnu makat každý den,tak doufám že to bude časem vidět Ale teď jsem dlooouho nejezdila hehe,takže jsem dneska ráno dala jen 20 minut a lezla jsem dolů.Nemá cenu se na rotopedu uhnat!!!Hlavní je tep,pohodová jízda a kalorie se pálí jedna radost
Renča
Janule1
| 23. 6. 2010 18:31
ahoj,jak dlouho vydržíš na tom rotopedu? já teda ještě nezačala. ale bez toho pohybu nezhubnu,to vím.ráno nestíhám a večer už se mi nechce vůbec nic.
Steklinka: to jsem zvědavá jestli na to kafe dojdem
Sibutramin 20mg
SilvaS
| 23. 6. 2010 13:05
mám Sibutramin 20mg, přípravek obsahující skutečně 20-22mg účinné látky, baleno v lekovkách s bezpečnostními uzávěry po 30, 50 a 100tbl, vše originál zabaleno, označeno, a s příbalovým letákem v češtině, dodání do druhého dne, nejedná se přípravek určený pro lékárenský trh, jelikož byl stažen z prodeje,a není ho možno koupit nikde ani v USA! využijte možnosti nákupu z dlouhodobě ověřeného zdroje. email sibutraminum@centrum.cz
weja
rosnicka
| 23. 6. 2010 12:33
Wejunko, chjo, to trápení se zoubky znám mám vyrvané dole 8 ale teď me začeli bolet ty nahoře, chjo, zkusim nějaký čas vydržet.Hele, a jak dlouho běreš sibu a kolik jsi shodia? Já teď začínám...
Marti77
steklounka
| 23. 6. 2010 11:37
Ahoj Marti,no tak to vínečko je dobrý nápad ,večeře.....no tak snad pro jednou by to šlo ne
ahoj holky
Marti77
| 23. 6. 2010 11:14
tak,to kafíčko bych si dala s vámi taky.Po sléze nějaké to vínečko nebo kdo má rád pivečko.Probraly by jsme sibu a pak si daly něco dobrého k papání.A řekly,že jeden den se to nezblázní!Co vy na to?
....
Ivonn
| 23. 6. 2010 10:28
do toho výčtu spokojenýho vztahu ještě chybí plnej talíř.....
Steklinka
Ivonn
| 23. 6. 2010 10:27
já dělám účetnictví, a teď zrovna mám audit, máme odloženou daň k pololetí, jsem vždycky ráda, když je červen za mnou....
Já nejsem moc spáč, večer se cárám po bytě do 23hod a nad ránem už zase čaruju. Máme to v rodině, rodiče taky v noci cárali po baráku s knížkama...
No a potom, co měli tu osudovou autonehodu, to se mnou mohlo být jen horší...
A kluk, jako batolátko měl obrácený spaní, to byl taky šrumec.
ivonn
renca13
| 23. 6. 2010 09:44
Ahojkýý no ty mi vidíš až do žaludku co ¨no ono manželství bez toho ležení a stání by šlo asi hodně rychle do háje teda u nás asi jo.Já jsem takový náruživý tvor a manžel taky,takže u nás to hodně leží Ale základ to určitě není to ne,základem je láska,důvěra,pochopení a pevné nervy No koukám jaké máš super rituály ježiš už jsem 3krát odešla a pořád tu jsem,tak ale už fáákt táhnu
Ivonn
steklounka
| 23. 6. 2010 09:43
ahoj holka no tak koukám,že jsi na tom ještě hůř....já dělám od 7,co děláš za práci??,tak brzo,jsem ráda když vylezu v půl 6 z postele .Já ted poslední dobou nějak nemůžu vstávat ..jo jo káva u mě taky musí být jinak bych nic neudělala a samozřejmě cigaretka
renca13
steklounka
| 23. 6. 2010 09:39
no tak to jsme na tom podobně,jen mě už pak neusne .tak mi chodíme spát v týdnu taky kolem té sedmé,kvůli škole,jinak o víkendu to trošku protáhnem..do devíti .Jo holka pohádky zabíraj,taky si sedne a kouká,občas to ještě dospím,ale pořád má hlad a něco potřebuje,takže spíš polehávám .To dcera ta je spáč od malička má to po mě ,naštěstí manžel je taky ranní ptáče,tak většinou stává on
pracuji v rodinné firmě,vedu sklad se zbožím,vydávám,přijímám.Máme tu asi 30 chlapů co si ráno fasují zboží na akci..to si dovedeš asi představit,je to děs ,ale jinak to jde.....
Renčo
Ivonn
| 23. 6. 2010 09:38
to se pozná, na co myslíš - já bych řekla, že na tom manželství nestojí, a ty hned leháš..... no vlastně o tom stání je to taky.....tak nic.
Steklinko, já čumákuju v práci od půl šesté, nad ránem strašně řvali ptáci, už před čtvrtou jsem čuměla do stropu.
Tak jsem vyskočila z postýlky, tradičně dohledala jednu fusakli, spáchala hygienu, naházela do sebe vitamíny a stopové prvky, na sebe nějaký ten apartní hadřík a tradá.....
Vždycky si koupím nějaký ten bulvární plátek, šlehnu si kafé a plná zaručeně seriozních a hodnotných informací začnu svými výkony pozvedávat národní ekonomiku.....
steklounka
renca13
| 23. 6. 2010 09:27
hahááá no on vstává klasika v 6h ráno vííš takže už jsme vyprali,uklidili,naložili maso a pak to v 8h zabalil tak jsem šla makat na sobě,když je venku tak krásně tak mám energie na rozdávání.Ale zase chodí spát v 19h tak to je docela v pohodě,ale to vstávání mě teda ničí.Koukám že máš taky takové ptáčátko pohádky ráno nezabírají??Než se narodil Filda tak jsem vždycky o víkendu Matýskovi zapnula telku,dala jsem mu snídani a šla jsem zpátky do postele a jakou máš náplň práce?
renca13
steklounka
| 23. 6. 2010 09:17
Ahoj Renčo,no teda já koukám,už takhle po ránu si dáváš do těla to jsi dobrá.Já už od sedmi straším v práci ,ale dnes mám docela pohodičku.Koukám,že synátor ti pěkně dlouho spí,to se máš ,to ten můj už odmala straší kolem 6-7 ranníje to děs hlavně o víkendu.Ale zase na druhou stranu nezaspíme do práce
No to víš že by jsme tě rádi vzali na kávu,škoda že jsi tak daleko,ale určitě se někdy sejdem neboj
steklounka
renca13
| 23. 6. 2010 09:09
Jééé holky vy se máte hned bych vyrazila s váma fakt já právě slezla z rotopedu a jsem KO tak jdu rychle do sprchy než se mlaďas vzbudí a razíme do města.Krásný den všem papáá
Janule1
steklounka
| 23. 6. 2010 09:03
Ahoj Jani..no tak na tu kávu bych to viděla příští týden o víkendu co ty na to??

No koukám,že už jsi taky dlouho vdaná vid,ale hlavní je že je pořád vše ok.....taky jsem na tom jak ty
dobré ránko
renca13
| 23. 6. 2010 08:31
Krásné ránko holky máte pravdu,svatba je sice nádherná a jsou na ní báječné vzpomínky,ale na tom manželství neleží.A přidávám se,jsem ráda že mám manžela vcelku normálního do hospody nechodí vůbec,max si dá pivko doma nebo na grilovačce.Pracuje,peníze vydělá,má nás rád a doma mi teda dost pomáhá takže řekla bych super.Ale jak napsala Janička,stačí jedna jediná věta a vraždila bych!! Někdy mě dokáže tak vytočit že fláknu dveřma a nejraději bych ho nakopla někam ale cooo pak následuje sladké usmiřování že My jsme spolu 4 roky a ták strašně to uteklo.A moc moc děkuji všem za ta krásná slova já o svatbě snila snad už od narození
Dobré ránko všem
Ivonn
| 23. 6. 2010 07:07
Renčo a další krásné princezny, to štěstí a láska, co jste těma vašima fotkama sem vnesly mě tak rozmrňouchalo´, že jsem toho svýho odpoledne doma ani nezmlátila, jako vždycky....
Wejo - tak co, už je to lepší? Ještěže ty zuby nerostou znova, co? Já mám půl hubičky už státní, měla jsem přední zuby jak sysel po zimě, tak jsem si to nechala vymlátit a mám porcelánky. Ty stačí jenom šoustnout Prontem, když utírám prach a hážu prasátka, je to praktický a vypadá to dobře.
Blani, není nějaká bylinka na sklerózu? Beru ginko, chodím na kyslík, ale furt je to málo....dokud jsem byla jen napolo slepá, tak to ještě šlo, ale i blbá........zůstal mi jenom dobrej sluch a čich....
ahoj
Janule1
| 22. 6. 2010 23:06
ahoj holky, to je teda mazec to všechno přečíst. To aby si člověk vzal dovolenou. Je tady hodně příspěvků,že ani teď nevím co psát.Jinak Renčo,nádherná nevěsta. Opravdu. Šaty podle mých představ a vnich hezká štíhlá ženská.
Já v září budu vdaná 12 let. Taky brutus. ale ten čas tak letí,že si to člověk ani neuvědomí. Taky jsem spokojená s manželem kterého mám doma. Je pracovitý, nechodí po hospodách. Dá si maximálně doma při sekání trávy pivčo.Ale někdy mě tak s..re. Stačí věta a otvírá se mi kudla v kapse. ale přesně jak to tady bylo napsaný.Když to člověk slyší okolo,co ty chlapy dokáží,tak se nestačí divit.
Tak steklinko,kdy zajdem na tu kávu?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
19. 6. 2025 21:00
14540
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik