Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
Reni
Ivonn
| 24. 6. 2010 07:53
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

) a říkala ať se kouknu na stránky pietro filipi, mají tam docela slevy. No řeknu vám, že věci krásné, ceny jsou přiměřené kvalitě (já vždycky nakupovala u ťamíků, takže docela cenový rozdíl, ale raději si připlatím a vím, že to vydrží a taky jde na tom poznat, že to není od rýžožroutů). Jenže ouha - většina oblečení je do velikosti 42! Já mám spíše 44, takže jsem asi našla svou motivaci pro hubnutí! A je fakt, že mám takovou práci, kde bych měla reprezentovat i svým zevnějškem. Takže hurá do shazování přebytečných kil! 
A velké gratulace k tak krásnému úbytku - 10,5 kg za 3 měsíce je paráda! Já mám zatím jen ty 2 kkg, ale ono se není co divit. Od pátku, kdy jsme slavili moje narozeniny, to pořád ještě "dooslavováváme" s různými kamarády, takže mi připad, že furt piju
. No a včera mě odpoledne chytla žravá - ne, že bych měla chuť, ale prostě mi asi chyběl ten pohyb pusou
No prostě bych si za to nejradši dala do čuni 
váha stále neklesá,už začínám propadat zoufalství.Přitom se nepřežírám,čokošky nežeru,šlapu na rotopedu ach jo já už snad nezhubnu ani deko
Tak pusinka už nebolí?To je super,to musí být obrovská úleva že.A v srpnu znovu?
kolik ti jich ještě zbývá?Koukám jaké mám štěstí že mi nevyrostla ani jedna fakt.
a jsem ráda, že tě to již tolik nebolí, mě pomáha na zuby jen tramal a coxtral - oba jsou ale na předpis, ale pomáhají