Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Valina
Janule1
| 10. 6. 2010 20:08
Renča si dělala srandu. ty jsi výbušná má pravdu,co by jsme dělali u pc. Někdo chodí do práce a hlavně je venku hezky,tak co doma
ValinaM
jozinka
| 10. 6. 2010 19:59
No myslím si, že rozbroje už tu máme za sebou.. tak že.. nás nerozhodíš, neboj.. a svůj názor napsat můžeš, proč ne.. je to svobodná diskuze.. tak že.. jen do toho.. usedni k pc a něco hezkého nám napiš..
Pokoj??
ValinaM
| 10. 6. 2010 18:17
Proč bych měla dávat pokoj?? Jem přeci píšu svoje názory ne.No jelikož mám určité informace tak mě tak napadlo jestli už sibutramn nemá nejlepší za sebou nic víc.
renca13
rosnicka
| 10. 6. 2010 18:16
My jsme byli v Italii v Cesenatico, krásné městečko kousek od Riminy. Do Riminy jsme si udělali výlet malou lodí, je tam delfinárium - úžasné, mohla jsm si pohladit delfína !

Koukni třeba sem: http://www.jokratour.cz/…aravany_849.html
Renča
Janule1
| 10. 6. 2010 15:45
ahoj Renčo,my jsme byli loni v Itáli v Porto Recanati. Bydleli jsme v bungalovech. Dej si to do vyhledávače. Tam se nám strašně líbilo.Byli jsme tam 3 rodiny a moc pěkný.
Ahoj ženy
Hannisek
| 10. 6. 2010 12:38
Ženy konečně je na mé váze první číslo 7.. Takže dnes ráno jsem se vážila a mám 79,1 kg.. Už se těším až tam bude 74 kg.. A tak dále, pořád níž a níž.. No ale štve mě, že jsem chytla zánět očí a hrozně to bolí a těče mi z toho.. No hrůza a ještě mám jít zítra k zubařce.. Já se s toho pos***.. Ale alespoň ta váha krásně klesá, už skoro 7 kg dole..

Jinak vám všem přeji další shozená kilča..
ivonn
renca13
| 10. 6. 2010 12:05
uuuuáááá to je ale moc hodná kamarádkajá ti nevím,ale asi bych si to brala tak nějak osobně.Já jsem na tohle hrozná,sice vím že jsem tlustá,ráda si ze sebe dělám legraci,ale když mi to někdo nevybíravě předhazuje tak se umím i hezky naštvat Jdu dodělat oběd a šup do vody.Tak papááá a hubnutí zdar
007Pav
renca13
| 10. 6. 2010 12:02
AhojkyTý jo angína jo to je fakt na prd v tomhle krásném počasí.Ale určitě to brzy vyležíš a bude zase dobře ad tchýně...tvá druhá tchýně-ta přeslazená mi připomíná v té sladkosti tu mou.Já si myslela jak mě má ráda a jak si rozumíme a pak se dozvím že mě neskutečně pomlouvá takže bacha i na tu sladkost,občas dost zhořkne.Ale to určitě není tvůj případmyslíš že budeš tchýně mrška jo?Já doufám že nebudu,teda pokud si kluci najdou normální holky.Jinak budu asi taky mrcha noJooo věci ze šatníku akorát jsem se rozčílila a vzteky sežrala Milu takže hrůza děs.Já tohle léto snad nepřežiju,nebo budu chodit v neoprenu.
clloette
renca13
| 10. 6. 2010 11:59
Ahoj Mirušhned jdu datlovat mailíka,sibu už nutně potřebuji kdepak jste byli na dovče??
Ahóóóóój
Ivonn
| 10. 6. 2010 10:59
nemám čas, tak jen pro pobavení jedno foto - to je zajímavý, jak má kámoška nějaký foto s tématikou kila a co s nima... tak mi to hned přeposílá, asi ji vyměním...
všem..
007Pav
| 10. 6. 2010 10:37
Ahojky holčinky,tak se hlásím po delší době.Představte si, mám angínu .Takové krásné počasí,sluníčko a já jsem doma na antibiotikách.Fakt děs.K hubnutí..Sibu neberu cca týden.Začala jsem totiž brát léky na teplotu a na bolení v krku,tak jsem to nechtěla kombinovat.Jím úplně stejně,možná míň,protože první dny jsem nemohla skoro jíst,jak mě bolelo v krku a mám kilo nahoře.Tak nevím,co dělám špatně?Po dobrání antibiotik nasadím opět sibu.Tak jsem zvědavá.Jinak je fajn,že se udělalo krásně,ale když jsem si cokoli zkoušela za šatníku,je mi všechno malé!A těsné...!Dočetla jsem všechny přízpěvky,co jsem ještě neviděla..Tchýně,to je téma.Mám druhou.První byla děsná hyena,ale teď po letech uznala,že to,že mě její syn usurpoval a fyzicky napadl,nebylo asi zrovna košér.A druhá tchýně je hrozně hodná.Řekla bych až přeslazená.Ale má nás ráda a to je hlavní.A já,jelikož mám dva syny,budu děsná tchýně.To vím.Představa,že mi je nějaká buchta nabulíkuje a odvede...Znám ve svém okolí případ,že byli všichni v pohodě-rodina a tak.Měli syna.Našel si fakt děsnou čůzu.Zakazuje mu chodit k rodičům,stýkat se s nimi a tak.Fakt nepříjemné.A oni nic nezmůžou.Snad nedopadnu stejně.Tak hubnutí zdar a sluníčku také.Pa pa Pavlína
Renčo
clloette
| 10. 6. 2010 07:51
Ahojky Renčo, těším se na objednávku a na dovču určitě doporučuju vzít s sebou Sibu. Byla jsem teď s malou a sibu mě fakt zachránil, jinak by mě to stálo nejmíň 5kg na horu. Samé dobroty a naštěstí jsem to ustála a nepřibrala Tak přeju, ať vyberete nějakou super dovču a podaří se vám to.
Hezký sluníčkový den pro všechny Mirka clloette@email.cz
ahojky
renca13
| 10. 6. 2010 07:10
Krásné ránkopředně Valino ty si nedáš pokoj co? Jako co by tu kdo dělal když je venku tak nádherně,všichni jsou venku tak se nediv.Holky moc moc děkuju za úžasnou podporu,jste zlaté fakt Já taky na váhu nelezu,přibrala jsem hrůůza.Prostě jsem měla před MS totálně mega žravou,ale to tak že jsem zblajzla půl vaničky nanukáče a další den tu druhoustrašný.A ještě ke všemu došel sibu takže cloette jdu objednávat My jsme celý dny v bazénu,protože jinak se to snad ani nedá přežít.No a vybíráme na poslední chvilku dovolenou.Nemáte někdo tip kam s dětma do Chorvatska nebo do Itálie??Moc díky za každý tip
Opět příjemná diskuze :)
clloette
| 10. 6. 2010 00:15
Zdravím všechny po malé odmlce a jsem moc ráda, že je to opět diskuze o hubnutí a je tu zase příjemno Hodně lidiček mi píše na mejlík, jestli ještě vůbec budu prodávat, tak pro všechny, co mají zájem o Sibutramin 20mg. - Ano, prodávám dále těm, co ho chtějí a nikomu nic nenutím. Budu ráda za každý mejlík ať už s objednávkou, či dotazem (pokud to bude v mých silách, tak ráda poradím a pomůžu). Musím také poděkovat všem, co mi poslali povzbuzující a velmi milé emaily a také těm, co mě podpořili zde na diskuzi. Děkuju a vážím si toho.
Můj email je stále stejný: clloette@email.cz
Mějte se moc hezky a ať se vám daří hubnout a cítíte se lépe. (hlavně v létě v plavkách) Mirka
ahojky holky
terka07
| 9. 6. 2010 20:03
strašně moc se omlouvám, že jsem se neozvala, ale já ted nějak nestíhám z práce utahaná pak děti a do toho to teplíčko takže fakt nějak nevládnu. Jsem na tom obdobně jako Joži, taky mám nějakou žravou a na váhu nelezu, ale dneska mi mamina řekla, že jsem nějak přibrala no jo no asi na tom něco bude zatim to teda na oblečení nepocituju ,ale celkově jsem tková nějaká těžší ale to bude asi tou vodou co vypiju, já jsem jak ducha, chlastám a chlastám a nevím kdy mám přestat .
Renčo ten soud to jeteda úspěch, vidiš to a ty jsi měla strach , že nic nepomuže a ono ejhle zas tak složitý to nen co . Věřim tomu, že i to osvojení dopadne bez potíží na to dám krk, přeci jenom spravedlnost ještě občas zafunguje.
Holčiny moje, držte se poťte se to není na škodu a slibuju, že se budu snažit nakoukinout častěji, pokud teda neroztaju
ahojda dámy..
jozinka
| 9. 6. 2010 19:40
Tak děvčátka, to je radosti co? že je venku tak krásně.. já jsem teda total šťastná.. konečněěěěěěěěěěěěěě.. zato se nějak obžírám, posledních pár dní, ach jo.. tak bych to měla zase utnout.. na váhu zatím nelezu, abych se nelekla..
Jak se zde psalo o úklidu, tak u mě tak nějak oky.. vzhledem k malému bytečku 1+1, kde jsme já, můj choť a má dceruška.. tak že oky.. ale když k nám dorazí dětičky z manželova 1. manž. a to 15-ti letá holčička a 11-ti letý chlapec, tak to je něco.. bordel pořád a všude... a uklízet? když tu jsou.. nemá smysl.. kydám to vidlema až když odjedou..

Renčo.. k tomu úspěchu se soudem též gratuluju určo to všechno dobře dopadne, ač to nebude hned tak.. ale víš jak se říká, kdo si počká, ten se dočká...

nové vítám..

a kdo to psal o tom že sem nějak nikdo nechodí Valina nebo kdo to byl?? no tak celkem logické né? když je venku tak krásně, tak že nebudem furt vysedávat u pc...

všem hodně štěstí při shazování kileček...
sibutraminum@centrum.cz
Pinky3
| 9. 6. 2010 16:11
Ahojky dámy , chtěla jsem se zeptat, objednávala jste si některá z vás Sibutramin přes tuhl e e-mailovou adresu? sibutraminum@centrum.cz Mělo by mi to přijít zítra, tak jsem zvědavá..a nerada bych kupovala zajíce v pytli Tak kdybyste měla některá zkušenosti..budu ráda
také všechny zdravím..
rosnicka
| 9. 6. 2010 10:58
Ahoj holky, dlouho jsme tu nebyla, venku se udělalo mo moc krásně a tak jsem si to užívala venku
Sibu jsem si ještě neobjednala, ale jen co dorazi výplata tak budu investovat, určite to vyjde levněji než si kupovat nové letní oblečení, protože to z loňska nepřetáhnu ani přes zadek natož abych jej zapla
Přeji krásnou středu!!
Ahoj všem....
steklounka
| 9. 6. 2010 10:32
Ahoj holky,tak vás zdravím po dvou dnech,bohužel jsem v pondělí ulehla...měla jsem zimnici,nebylo mi dobře od žaludku...vypadalo to na úžeh či co,ale dnes už jsem reddy asi jsem to s tím sekání o víkendu pořehnala .Ale zase to má své...zhubla jsem 1kg,takže dobrý
Janule1 a Ivonn s tím úklidem to znám,taky uklidím a hned večer je bordel ,no a o praní to ani nemluvím,jen o víkendu jsem vyprala asi 6 praček hrůza.....ted jen někoho k tomu prknu
Renčo Tobě gratuluji k první výhře a určitě i ten druhý soud vyhrajete,držím palečky

A samozřejmě zdravím všechny nově příchozí
Sibutramin 20mg
SilvaS
| 9. 6. 2010 09:14
Sice na tyto stránky až tolik nechodím, ale pro radost některým uživatelkám ....

mám k mání Sibutramin 20mg, přípravek obsahující skutečně 20-22mg účinné látky, baleno v lekovkách s bezpečnostními uzávěry po 30, 50 a 100tbl, vše originál zabaleno, označeno, a s příbalovým letákem v češtině, dodání do druhého dne, nejedná se přípravek určený pro lékárenský trh, jelikož byl stažen z prodeje,a není ho možno koupit nikde ani v USA! využijte možnosti nákupu z dlouhodobě ověřeného zdroje. email sibutraminum@centrum.cz
Oli
SilvaS
| 9. 6. 2010 09:12
pokud jste dobrala 3 měsíční balení a nepociťujete , že by účinky Sibu ustoupily , odpočiňte si třeba jen 10 dní a můžete jet znova poku je potřeba :o)
Dobré ránko všem
Ivonn
| 9. 6. 2010 07:19
Jaňuli, mám to přesně jako ty, lítám doma, jako vichřice a druhej den večer vidím, že zcela zbytečně.
Nakopala bych jim vždycky do hader.....
Teplíčko všechny vytáhlo ven a to je dobře. Konečně jsme byli na kolech, sice se o mě z toho horka pokoušela mrtvice a sežrala jsem asi kilo mušek, ale byl to první večer, co jsem jen neseděla na prd.... doma u TV.
Akorát těch komárů, co se nalíhlo, to je děs. Vypadala jsem jak orgán na křižovatce, ale zrychleně. Kdyby aspoň okusovali ty špeky, to bych se ani nehla....
Tak si každá užijte teplíčko v mezích možností a moc mě tu neprovokujte nějakýma bazénama a tak podobně, jsem duše citlivá a lítostivá, tak abych zase nemusela sežrat nějaký brambůrky...
Kde všichni jsou??
ValinaM
| 8. 6. 2010 23:24
Jen tak jsem nakouklaa říkám si kde všichni jsou?Najednou je tu jen pár příspěvků od 3 lidí.Už se ani neodpovídá na dotazy nováčků.Hm že by měl sibutramin to nejlepší za sebou?
Renča
Janule1
| 8. 6. 2010 21:36
Ahoj Renčo,tak vidíš. Vždycky musí být nějaká cesta. Tak držím pěstí.Já měla dneska teda den. Připadala jsem si zbytečná,ošklivá a nepotřebná. Nějak to na mě padlo. A brečela jsem a brečela a vůbec jsem to nemohla zastavit. Tak jsem si pak šla koupit tričičko. Ne,už je mi líp.
Holky a co váha? Já dokonce nosím i krátký tričko. Ne,že bych nějak rapidně zhubla ale nepřežírám se,mám honičku a cítím se líp.Co se týče postavy. Jinak se cítím na h.....oTrošku blázen.
Večer si uklidím,ráno odejdu do práce a když se vrátím,tak je zase bordel. Takže zase uklidím,ráno jdu do práce a když přijdu,tak je tu zase bordel atd.
Reni
Ivonn
| 8. 6. 2010 13:14
no ať třeba pomalu, ale důležitý je, aby to bylo k něčemu, že jo.
Tak držím pěsti.
Já se taky válím, ale bohužel po stole, mezi papírama a napuštěnou mám tak akorát sklínku vody......
ahojky
renca13
| 8. 6. 2010 13:06
AhojkyMoc děkuju za podporu jste zlatíčka Dopadla jsem moc dobře,na příštím jednání už se to asi rozsekne a na 99% v náš prospěch máme velikou radost.No a pak se pomalu pustíme do osvojení bez souhlasu,soudce říkal že to bude asi běh na delší trať,ale že máme velkou šanci to vyhrát.je tak náááádherně,tak my valíme zase na zahradu,už máme napuštěný bazén tak se snad brzy ohřejekrásný den všem
mam udelat prestavku?
OliBi
| 8. 6. 2010 11:52
ahoj vsem! muzete mi poradit? tento tyden doberu 3mesicni davku Sibu a premyslim jestli si dalsi davku muzu objednat ted a rovnou zacit brat, nebo po tech trech mesicich to chce nejakou prestavku? Spatne mi vubec nebylo, schodila jsem ale jen 7 kilo za ctvrt roku, ted mam 72 kg a potrebuju schodit dalsich cca7-9 kg . Moc dekuji za radu
Haniss
SilvaS
| 7. 6. 2010 16:21
Sibutramin se vyplavuje z krve docela rychle, vliv mít do budoucna nemůže a jen pro Váš osobní klid bych ho vysadila měsíc před tím než se začnete pokoušet.
Sibutramin a plánované těhu
Haniss
| 7. 6. 2010 11:17
Ahoj holky, jsem tu taky nová.. Tyto stránky jsem si jen pročítala, ale nějak nebyl čas se zaregistrovat.. Něco málo o sobě napíšu: Jsem 28-letá maminka půlroční holčičky, kterou stále kojím..V těhotenství jsem přibrala 20kg a bohužel nejdou dolů... Proč tedy píšu?? Objednala jsem si prášky sibutramin (samozřejmě ho začnu brát, až nebudu kojit) ale chtěla jsem se zeptat, zhruba tak ta 2roky bych chěla znovu otěhotnět, nemohou mít prášky nějaký negativní vliv na otěhotnění???? Jak dlouho přestat brát prášky?? Moc děkuji za odpovědi a přeji krásný den
Ahoj všem
Ivonn
| 7. 6. 2010 10:32
tak Reni, tfuj, tfuj, jestli u toho soudu bude aspoň jeden chlap, tak to máte v kapse, s tvým vylepšeným zevnějškem, bude mít poslintanej talárek...a podepíše ti všechno.
Jaňuli to je pech, když je konečně trochu počasí, tak děcka zachvátí nějaká choroba, nebo si strčí aspoň kuličku do nosa, aby člověk seděl půl dne na pohotovosti...
Já mám teď krapátku hoňku, dělám uzávěrku, ale neplačte, všechno sleduju. O víkendu jsem taky makala, jak barevná, ale já to potřebuju, abych neměla roupy a nezmagořila z těch čísel. Akorát jsem byla taková celá nějaká zmatená v sobotu raníčko, to sem nevěděla, jestli jdu spát, nebo vstávám, co je za den, no aspoň že toho modela, co se mi válel v duchnách, jsem poznala. Takový nějaký vokno, nebo co.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
18. 6. 2025 16:08
14525
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
18. 6. 2025 14:09