Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Začínám
Pajajo
| 15. 6. 2010 14:33
Ahoj holky. Jen hlásím, že od zítřka začínám se Sibu, tak mi držte palečky. Potřebuji dostat dolů cca 10-13 kg, tak snad to půjde
Gratulace Krristýně
SilvaS
| 15. 6. 2010 14:07
gralulace a těch zbylejch 15kg sundáme jakože "já" se jmenuju "já"
Ahóóóóóój
Ivonn
| 15. 6. 2010 13:58
pořád mám přetlak a stav zděšení, tak to tu krapátko očurďávám, ale jsem stále s vámi všemi. Hlavně s těmi, co jdou večer krást nebohým potomkům čokoládičky.
Tak všem pozdrav a zase letím. Páááááááá
Ladybird
kristina
| 15. 6. 2010 13:52
..také jsem to měla tak, po Meridii mi bylo blbě a nepříjemně. Po sibu, pouze sucho v ústech a první 3 dny lehké pobolívání hlavy, ale jak jsem zjistila málo jsem pila. Dnes už necítím vůbec nic jiného než normální pocity, beru přes dva měsíce a 11 kg dole !!!!!
ahoj
kristina
| 15. 6. 2010 13:49
...zlatíčka...tak dnes jsem zase po delší době vlezla na váhu. 11.4. tohoto roku jsem začínala s 85 -86 kg..dnes krásných 75 kg!!!!! Hned jsem vyházela do koše,(ach,to blaho) nějaké hadry a odměnila se sladkým kafem
steklounka
Janule1
| 14. 6. 2010 21:19
to budeš ale krásná. A hned dej fotečku jako Renča. Já jdu v sobotu. Ale semnou to bude horší. od hlavy mám odrosty jako prase,jinak černou barvu. Tak mi to bude ztahovat na hnědo a pak světlý melírek. ale slaboučký No jo,měním image jak ponožky.
holčiny
Janule1
| 14. 6. 2010 21:17
ahoj holky,tak studentská to je taky epizoda. Když si jí koupím nebo jí dostanu,tak nedokážu přestat dokud jí prostě nesežeru celou a pak je mi zle. To samí s nugetou. Ale teď se docela držím. Žádný přežírání se nekonná. Ale ono je něco jinýho,když člověk chodí do práce nebo když je doma. Já vlastně na to jídlo ani nemám čas Jinak si jdu taky dát sklenku nebo dvě nebo tři vínaTo pak bude ráno vstáváníčko Jinak zítra se zvážím a běda běda!!!!!!!!!!
terka07
renca13
| 14. 6. 2010 20:33
Tý jo teď jsi mi udělala tak obrovskou radost že si jdu otevřít lambrusco děkuju a líbám ručky a zítra si jdu koupit tu studentskou jsi mě navnadila že kdybych ji měla po ruce tak ji celou sežeruPřeji krásný večer a děkujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
renča
terka07
| 14. 6. 2010 19:46
jojo bohatě stačí když ti to podepíše u notáře někd u těch čertů co tam je a pošle , finito hotovo a je po všem, to by bylo potom supr a měla by jsi to uplně bez problémů. Jsem ráda, že se ti to takhle všechno podařilo, tak doufám, že ted už to bude pohodička.
Jinak chut na čokošku nezmizeli tak jsem dneska slupla studentskou pečeť nějaká limitovaná edice s brusinkama, holkýýý ta je supr no dobře maličko se stydím, teda maličko víc, ale byla tak dobrá. Krémíky budou nebojte pak ale dlouho nic az v září . Holky držim pěstičky at nás ty chutě nechytají moc často.
ladybird146
renca13
| 14. 6. 2010 18:35
Ahojky vítej v našem veselém spolku já taky dřív brala meridii a měla jsem plno vedlejších účinků.Se sibu jsem asi 4 dny nemohla spát a hoooodně moc jsem pila.Jinak opravdu nic,fakt super a doporučuji
steklounka
renca13
| 14. 6. 2010 18:34
Ahojkýýý no jo víkendy vždycky utečou hrozně moc rychle to je fakt.Děkuju moc za podporu,fakt se mi ulevilo,teď už to snad půjde rychle a bude už navždy klid jupí.mňam já miluju grilovačky,v týdnu jsme grilovali pstruhy to bylo žrádlo. máte doma Toníčka???jéé melírky tak to se těším na fotečkuHolky my tu dovču u moře nakonec vzdali.Nejdřív jsem zjistila že mám propadlý pas a neplatný řidičák hups ještě na dívčí jméno Chorvatsko nám každý rozmlouval,že když Filda ještě nechodí tak mu kamenité pláže budou vadit a v Itálii mě nic nenadchlo.No a dorazil to manželův doktor,cestu k moři autem mu nedoporučil takže šmitec.Necháme to na příští rok a raději poletíme.Tak nakonec jedeme na jižní Moravu
Subitramin
Ladybird146
| 14. 6. 2010 14:50
Ahojky, chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s vedlejšími účinky subitraminu. Brala jsem Meridii a ze začátku všechno v pohodě,jen jsem trochu víc pila (asi 4litry denně ) ,ale později se dostavily dost nepříjemné vedlejší účinky, tak jsem ji okamžitě vysadila.To raději drogy,než tohle!!
Kamarádka mi doporučila subitramin, ale bojím se, aby to nebylo to samé jako meridia..
P/otřebuju schodit cca 13kg!! Přibrala jsem od loňska a nejde to dolů........na cvičení nemám bohužel čas.........děkuji za odpověď
Renca13
steklounka
| 14. 6. 2010 09:44
jo a zítra jdu na ty melírky,tak jsem na to zvědavá
renca13
steklounka
| 14. 6. 2010 09:42
Ahoj holky,
tak opět pracovní týden,ty víkendy nějak rychle utíkaj ,jinak Reni to je super že ti bývalí konečně zaplatil alimenty ,aspon se ti to vše dalo do pohybu,tak držím palečky.
Jinak vy čokomaniaci ,já ani tak neulítávám na čokoládě,spíše na uzenině .Zrovna ted o víkendu jsme slavili Antonínka,grilívali jsme tak jsme zhřešila,ale bylo to výbornééé .
Ahoj Janule,zdravim i Tebe

Tak se zatím všici mějte a brzy pa pa
terka07
renca13
| 14. 6. 2010 08:39
Ahojkýý další čokoládový maniak já miluju arašídovou a nebo studentskou pečeť tu jsem schopná sežrat celou během pár minutJo hubnutí ***em no to je pravda,jen ten *** nesmí trvat 3 minuty (někdy náš případ,jelikož manžel tvrdí že ho tááák nesmírně vzrušuji že prostě dýl nevydrží )Moc se těším na krémíky a díky za radu Jooo a představte si že mi bývalí poslal výživné!!! udělala jsem velké bububu,postrašila jsem ho že ho deportují do čech a do dvou dnů jsem měla peníze na účtu souhlasil i s tím že se Matěje vzdá..platit už totiž nechce.Jen nevím zda by soudu třeba stačilo kdyby s tím souhlasil písemně..jako že by to podepsal v zahraničí třeba u notáře,protože do čech ho nedostanu.No uvidíme,každopádně mám konečně klid.Už jsem ani nedoufala že se nám to podaří.Tak krásný den všem
Janule1
renca13
| 14. 6. 2010 08:34
ahojkyto jsem ale poslušná holka co jsem se změřila ještě včera večer a přes zadek jsem měla ještě o 3cm vícnechápu.gggrrrrNo to je jedno,objednala jsem si další dávku sibu a další krémíky od Blaničky tak jedeme dáááál Jééé tak jsi utrácela jo?já si taky udělala radost a nakoupila jsem si pár letních hadříků a botky.hele jen čtu slovo nugeta a mám plnou hubu slin mňááááám tu fakt miluju.čokoláda to je můj konec,fakt jako droga šílený.No o chlapech se mi zdá taky,zrovna dneska v noci týýý jo.Ale pssssssssssssssst manžel to nebylnechápu jak se mi do snu dostane nějakej neznámej chlap.To jsou věci teda.
jo jo čokoládičky
terka07
| 13. 6. 2010 11:48
Holky pro mě je čokoládička tky hrob, no možná ani ne tak čokoládička jako nutela ta zburáků ježiši tu miluju, normálně musím chodit úplně jinudy v krámě než jí mají, já bych jí byla schopná sníst na posezení. No co se týče chlaplů tak ted zrovna jsem někde četla, že nejlíp se hubne ***em a ještě prý při tom mádneš, takže až na tebe někde jukne čokoláda, tak skoč na chlapa a je to . u mě je problém v tom, že chlap bud není doma a nebo spí takže šáhnu po té čokoládičce.

Jo aj inak kdo chcete krémíky ješt na léto tak honem objednávejte 19.6 dělám poslední objednávku a pak až v září takže se koukejte předzásobit
Renča
Janule1
| 13. 6. 2010 10:26
tak jsme na tom podobně. Ale řeknu ti,že víc posloucháš jak moje děti Jinak jsme včera byli utrácet v Německu.Jezdím tam pro prášek a aviváž.No a pak sladkosti,hadry a tak. Ale nejvíc mě serou ty sladkosti. Mám je v lince u skleniček. Takže vždycky když uklízím nádobí,tak na mě mrkne čokoládička,nugeta nebo nějaké skvělé bonbonky. O tý nugetě se mi v noci i zdálo Buď se mi zdá o chlapech nebo žrádle
Berlička v hubnutí - Sibutramin 20mg.
clloette
| 13. 6. 2010 01:41
Pokud opravdu chcete zhubnout a nemáte dostatečně pevnou vůli, tak vám
nabízím "berličku" Sibutramin 20mg. Odbourává pocit hladu a chutě, a
proto uhlídat se, je snadnější :). Pokud mě budete kontaktovat na email,
ráda vám na vše odpovím. Děkuju Mirka

(clloette@email.cz)
Janule1
renca13
| 12. 6. 2010 19:35
Ahojky Jani rozkaz splněn a tady máš ty úžas míryv pase 85cm a přes zadek 107cm takže krása pohledět co.
dá se někde koupit i bez předpisu?
nikule
| 12. 6. 2010 19:06
Zdravím,chtěla jsem se zeptat ,četla jsem někde výšše,že ho tu někdo prodává,měla bych zájem potřebuji zhubnout aspon pár kilo,abych se vešla do svatebních šatů Předem díky Verča jinake email je vrchotova@seznam.cz
borec
Janule1
| 12. 6. 2010 16:37
nevím,ale mě příjde pitomost takhle vyrýsovat svaly za 3 měsíce.
Renčo:Jinak jsem se dneska měřila. Tak v pasi mám 82 cm, a přes zadek 103 cm. Hrůza. A změř se taky a podej info.
borec
maggmisss
| 12. 6. 2010 16:35
tenhle z tech stranek nevim jak to delal..ale jak pise tak svaly mel, akorat byly pod tema tukama.. takze tim ze jedl hafo bilkovin tak si ty svaly udrzel a prichazel jen o tuk.. ale samozrejme 100% mu verit nemuzem.. kazdopadne ten z posilky od nas urcite zadny podpurny prostredky nejedl, to vim jiste.. taky si nemyslim ze je to uplne zdrave.. ale kluci se holt hlasili do souteze, neco jako do formy za 3 mesice tak se snazili shodit co nejvic no.. ja samozrejme takhle drasticky nepojedu
k borcovi 2
kristina
| 12. 6. 2010 15:03
..no to je k pousmání..přinejmenším.Nicméně výsledek je oslňující, kluk má štěstí, že to všechno přestál ve zdraví. Držím mu palce a vám co jdete zkusit totéž, (myslím tím, dieta, trenér), držím moc a moc palce. Ale jinak...... opravdu neexistuje (!!!!!!!!) způsob jak tuto váhu shodit za 3 měsíce bez pomoci o které nikdo psát ani mluvit nebude. Taky vím o čem mluvím

Jinak holky, ahoj....všechny zdravím, objevila jsem se tady, krásně jste mě přivítaly a zase jsem zmizela, ale já opravdu vůbec nic nestíhám....myslím na vás ale, a nakukuji.......
k borcovi
SilvaS
| 12. 6. 2010 13:35
bylo by dost naivní myslet si , že je to opravdu takto, že zhubl 27kg a zůstaly mu jen svaly, jednak vybudovat podobnou svalovou hmotu není záležitost na chvilku a spolus hubnutím s takové nadváhy......bylo by moc pěkné kdyby tam ten "borec" napsal pravdu o "doplňcích", které bral. A tím opravdu nemyslím ty co tam uvádí. Trener je určitě výborný nápad, ale při takto podtatnéí změně, byl až druhotně důležitý,mluvím z let praxe.
borec
maggmisss
| 11. 6. 2010 22:12
kouknete na tohle holky http://forum.ronnie.cz/…0-t24651-30.html za tri mesice sundal pres 30kg a zbyly mu jen svaly.. to je promena co! normalne bych neverila ze je to mozny.. ale u nas v posilovne dal ted kluk taky za 3 mesice dolu 27 kg a je to teda neco.. ale pomahal mu trener s kterym ja ted od cervence budu taky cvicit tak doufam ze mi pomuze aspon s tema 7kg
Ahoj všem
Ivonn
| 11. 6. 2010 11:08
všechny vás jen v rychlosti pozdravím a zase letím....
Já jsem teda něco málo zase setřepla, ale je spíš tím, že mám nervy v práci, přiletím domů jako vichřice, u´dělám pár těch zbytečných úkonů, jak jsme tu nedávno svorně nadávaly, sednu na kolo a letím pomoct chlapům, mají na starost tenis. kurty s občerstvením, a večer, když se třema mrtvicema v zádech přiletím domů, tak zrovna padám v komatu do postele. Takže přesně tak, jak je to nejhorší, na úkor jídla hubnu, takže se to, až se zastavím, na mě zase nalepí i s bonusem navrch...
Tak všem přeju krásný víkend a klid.....
Janule1,rosnicka
renca13
| 11. 6. 2010 07:19
Holky moc moc díky,juknu na netu ale Rimini je přeci jen už dost na jihu to je dost dálka s dětma ne?
hannisek
renca13
| 11. 6. 2010 07:18
AhojkyTý jo to je super úspěch moc gratulujuuuu a copak že máš zánět očí??To musí být hrozně nepříjemný auau,tak ať jsi brzy v pořádku!!Moje váha stále 83kg a nehne se mrcha ani o prd(jestli to nebude tím že zeru jako to prasátko že).
valinaM
renca13
| 11. 6. 2010 07:17
milá zlatá mě teda určitě nenaštveš a nikoho z holek tady.Nikdo se tady s tebou dohadovat nebude a jak napsala jozinka klidně si něco krásného napiš..prosííím ring volný A sibu určitě nemá to nejlepší za sebou,tady prostě neuspěješ tak krásný den a vyraz raději k vodě tam ti bude líp papa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
18. 6. 2025 19:44
14528
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
18. 6. 2025 14:09