Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
steklounka
renca13
| 7. 6. 2010 09:23
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
no já jsem lehce natvrdlá občas
nene černou jsem neměla,měla jsem už delší dobu svou přírodní barvu..taková tmavě hnědá.Měla jsem už hodně zničené vlasy,tak jsem je nechala rok odpočívat.No a tohle je práce jedné kamarádky,která mě použila jako vlasovou modelku
No úspěch byl veliký,opravdu se jí to povedlo,je to šikula.

,takže v devět večer jsem skončila úplně vyřízená....ale zase jsem aspon něco vypotila
od vlastní mámy to musí hodně bolet.To si vůbec neumím představit,protože já mám s mamkou super vztah.No je to divný jak se vlastní rodiče někdy chovají k dětem byť dospělým.Vy děláte co můžete,pomáháte a nic z toho.Nemyslím tím nějaký vděk,pro něj to člověk ani nedělá,ale popřát k narozeninám vlastní dceři to je snad samozřejmost.Moc mě to mrzí,snad se to srovná.A to k tobě měla takový vztah vždycky nebo až teď??Tak snad bude malá brzy v pořádku,je to hrozný,ale teď už snad bude krásně tak ty nemoce skončí.Filip je nemocný skoro pořád...rýma,kašel a tak pořád dokola hrůza.A moc děkuji za pochvalu,ona to není černá..spíš tmavá červená a v tom červené melíry
tak se mějte moc krásně
to je masakr!!!copak je broučkovi???Náš Filip pořád kašle,my se toho snad nezbavíme!Tak ať je brzy vše OK a můžete si užívat sluníčka
ale mě to neva,když je tak nádherně tak to neřeším.Dneska jsme byli s dětma celý den venku a zítra vyrážíme na aviatickou pouť.Tak krásný víkend všem

ale musela jsem si postěžovat