Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

stella21
renca13
| 2. 6. 2010 11:37
Ahojkyjá jsem teda docela prcek,mám 165/6 cm jak kdy a ani nevím kolik bych měla správně vážitřekla bych že taky hodně moc záleží na stavbě těla.někdo se stejnou výškou a váhou vypadá jako kulička a někdo jako *** bomba.
Ivonn
stella21
| 2. 6. 2010 11:36
I mě prohání mlsnota, když musím pořád čumákovat doma. A pokud ty pytlíky neměli po kile, tak klídek, od soboty už má být hezky, tak to vypotíš na kole.
ivonn
renca13
| 2. 6. 2010 11:35
běda vám,běda vám jestli mi to nepůjde no to jsem se zase nasmála.tý jo ale dvoje brambůrky to je teda masakr koukej oběhnout dvakrát barák,jestli ho máte malej tak třikrát.hezky ruce na prsa,nádech a šup šup.Jo a nezapomeň na pláštěnku
ValinaM
stella21
| 2. 6. 2010 11:33
Podle mě je celkem rozdíl, když některá váží 75kg a měří 150cm a jiná se stejnou váhou má 180cm. Nevidím v tom nic špatnýho si tu navzájem sdělovat, kolik která vážíme...jen teda, když taky víme, kolik která i měří.
silvaS
renca13
| 2. 6. 2010 11:32
No mě to určitě neurazilo,však jsem psala že ti to moc moc přeji Však já taky ráda čtu o tom jak se holkám povedlo shodit tolik a tolik kilo.Ano je to pro mě motivace jako blázen,vědět že to prostě jde!!!!!Jak jsem psala jen jsem se pousmála nad tím,že pro někoho je 70 kg šílených a pro někoho cíl.Ale to je tak se vším,takže pohoda ne? Každý kdo chce zhubnout je tu vítán a má max podporutakže holky do bojééééééééééé
Ahoj všichni
Ivonn
| 2. 6. 2010 11:23
mně stačí to posr.... počasí, takže otázku, kdy má právo si ženská veřejně stěžovat na svoje kila, aby se to ostatních nedotklo, taktně přejdu a zrovna se vám pochlubím, že jsem včera sežrala ty darovaný brambůrky. Ale pozor - néééé že jedny, dvoje. V pondělí jsem sledovala Marečku, podejte mi pero a tak se ptám - co s tím budete dělat??????? V polední přestávce svolávám poradu a běda vám, běda....
o hubnutí
SilvaS
| 2. 6. 2010 11:15
neboj Renčo, je to diskuze o hubnutí, ne o tom kdo má kolik kilo ať si má každej svůj názor .
Pro mě byly vždycky výsledky jiných motivací a pokaždé novým motorem, a doufám , že nikoho neurazilo co jsem napsala, jen jsem se stejně jako ostatní chtěla podělit o výsledek svého hubnutí.
........
renca13
| 2. 6. 2010 11:09
Holky hlavně se zase nehádejte..Jinak tentokrát opět souhlas s valinou !!
Valina
SilvaS
| 2. 6. 2010 10:44
Já tuto diskuzi četla dobře a pozoruji ji už dlouho, a na tom co jsem napsala trvám!
Je jedno s jakou váhou holky začaly, klobouk dolů, sama jsem začala s o hodně vyšší váhou a jsem ráda co se mi povedlo. Takže velice dobře vím jakej to je pocit. Neexistují víc tlusté a míň tlusté ženy , jen ty co jsou spokojené a ty co nejsou spokojené. A pak ješty ty co s tím mají snahu dělat a jiné , které to neřeší.
Z vašich příspěvků srší nespokojenost, agrsivita a potřeba slovíčkaření a vyvracení všeho za každou cenu.
Opět záhadný pan Karel
ValinaM
| 2. 6. 2010 10:41
Doplňující informace o naprosto dokonalém panu Karlovi

http://www.doktoronline.cz/…iskuse/index.php?…
SilvaS
ValinaM
| 2. 6. 2010 10:33
Nezlob se ale ,myslím že by jsi si ,měla přečíst diskuzi podrobněji.Není vůbec pravda co píšeš že tu jsou jen holky s pár kilama navíc.Je jich tu dost který začínají nebo začínaly s váhou přez 100kg!Některý už mají ten trěba roční boj za sebpou a povedlo se jim zhubnout třeba 25kg.Je to opravdu rozdíl začínat třeba na váze 105k a začínat na váze 75kg nemyslíš?Také nikoho nenapadám ale možná by jste se někdy měly zamyslet jak je asi holkám který opravdu tu silnou obezitu mají a přečtou si vaše stesky jak jste hrozně hnusně tlustý když máte 70kg.Chápete jak se musí cítit?Je to jejich vysněná váha a některým by stačilo třeba i 80kg a najednou čtou že vlastně těch 70kg je pořád ještě hnusně tlusté číslo.Myslím že trocha ohledu by neškodilo.Jen můj názor!
:-D
renca13
| 2. 6. 2010 08:43
Jo hezky jsi to napsala,ono taky oblečení dělá hodně!!Je teda fakt,že u nás v rodině mají všechny baby brutál boky!!Já dřív měla krásný,ale po porodech je to hotová katastrofa vypadám jako moje babička!! A ty nároky...naprostá pravda!!i když teda můj manžel je světlá výjimka,každé ráno si myje vlasy a následně je lehce geluje aby mu nebyli vidět šediny (přitom mě šediny připadají hrozně ***y).Teď držel dietku a dal dolů 8kg (i když je fakt že musel ze zdravotních důvodů a to jde vždycky rychleji,protože se člověk o sebe bojí a dodržuje vše na 100%)ale nespravedlnost to teda je.Chlapi chtějí aby si ženská holila nohy(musím celé protože jsem opice),měla dokonalý make-up,dokonalé vlasy,neměla celulitidu,aby byla ***y a vždy usměvavá a nadržená!! ale chlap může mít pivní pupek,chlupy v podpaždí a tam dole(bléééé to bych teda nesnesla )a tak dále že.Já bych chtěla být na jeden den chlap
Renča
SilvaS
| 2. 6. 2010 08:33
Děkuju Ti, já z toho mám vážně radost, možná mi jen zase zablokoval chutě na sladké a žravou, a už jen za to mi to stojí :o)
Jsem z poměrně "prostorově výrazné rodiny" a je super vědět, že to zkrátka jde a že výmluvy typu my to máme geneticky dané , my to máme v rodině, nemusí být vždycky pravda.
Myslím , že co tady čtu vyloženě tlusté ženy tady nejsou a těch pár kileček co máte navíc stačí umět nosit jako dáma. Ale jsou na nás kladený strašný nároky co? Chlapi ráno vstanou , v lepším případě se umejou a udělaj hygienu a je to. Nespravedlnost.
silvaS
renca13
| 2. 6. 2010 08:19
AhojkyTo já ti to opravdu moc přeji,je to super úspěch.Jen jsem napsala,že tyhle léky na hubnutí jsou určené pro lidi s obezitou!!!A 70kg opravdu není obezita.Je mi jasný že někdo to tak cítí,prostě si se 70kg připadá jako šílený tlusťoch a pro někoho je to vysněný cíl.Já mám 83kg a připadám si tlustá,protože tlustá jsem Ale vím že by mohlo být i mnohem hůř tak to prostě nehrotím!!!Já se jen usmívám nad tím,že holčina co má třeba 68kg si připadá nechutná a vyžraná..no co asi musí říkat na mě nebo na někoho kdo má třeba 100kg.Holky ale neberte to jako útok na Vás to vůbec ne!!!!!!!!!!jen mě to tak napadlo.Samozřejmě každá chce být krásná a chce se cítit skvěle a já věřím že se nám to všem povede ať už je náš cíl jakýkoliv
Valina, Renča
SilvaS
| 2. 6. 2010 07:43
možná před dvěma měsícema bych s Vámi souhlasila, jak se říká "posledních 5kilo" se hubne nejhůř, v půlce dubna jsem vážila 66kg , nasadila jsem Sibu a ještě k tomu spalovač a dneska jsem po 60kilama!!! Lidi nechápou a oblíknu i věci , které jsem nosila před svatbou a ležely už hluboko na dně skříně. A jestli mi byl Sibu k ničemu , pak nechápu jak se mi to povedlo. Každopádně mi můj chlap včera řekl , že mě takhle hubenou ještě neviděl, vím , že kecá aby mi polichotil, ale zahřeje to u srdíčka . Jenže to je ženská vlastnost, že se vidí tlustá pořád a já si řikám , třeba to ještě malinkato půjde dolů
terka07
renca13
| 2. 6. 2010 06:59
Ahojkýý šmáárja já bych si dala párek v rohlíku nebo něco z grilu.Slintám si na tričko Já jsem teda čokoládová,ale uzeninu taky miluju.Já prostě sežeru všechno No jdu uklízet,venku opět neskutečný humus a to jel dneska Matěj do pražské zoo,chudáčci si to moc neužijí.No jo nedá se nic dělat.
007Pav
renca13
| 2. 6. 2010 06:56
AhojkyJé ty máš taky dva klučíky?? Tady se mi líbí,že nejsem sama kdo má jen kluky.Pro své okolí jsem tak trochu exot,protože všichni mají párečky a každý mě lituje že mám dva raubíře jednu dobu jsem z toho měla i depreseTý jo ty máš tak krásnou váhu to je prostě nádheračetla jsem něco podobného,prý čím je ženská starší tím hubne pomaleji a málokdy se jí podaří dostat na ideální váhu.Oproti tomu chlap ten zhubne kdykoliv a úplně v pohodě.Jooo hormony jsou mrchyJežiš já měla ještě ve 21letech 61kg
:-o
renca13
| 2. 6. 2010 06:52
Dobré ránkoTýýý jo já si tady za chvilku začnu s tou mou 83kg váhou připadat trapněJá vám holky co máte 70kg přeji ať se vám zhubnout podaří,ale tentokrát budu souhlasit s valinou!!řekla bych že sibu pro Vás opravdu není!Nechci vás nějak urazit to vůbec ne,každý má hranici někde jinde.Já bych třeba za 70kg byla neskutečně šťastná a pro někoho je to katastrofa.Držím všem palečky ať zhubnou tolik co potřebují
Bože
ValinaM
| 2. 6. 2010 01:08
mě je strašně když si tady čtu jak si stěžujete jak jste děsně tlusté když máte 70kg a jak jste to mohly dopustit a tak.Nehledě na to že při této váze je vám sibutramin celkem k ničemu!Je to na léčku OBEZITY a to těch vašich 70kg není!
ahoj všem!
rosnicka
| 1. 6. 2010 22:55
Ahoj holky, delší dobu to tady čtu, jste skvělé , jak tak krásně hubnete!
Chci se k Vám přidat, a pořídit si Sibu. Nemám sice velkou nadváhu ale necítím se dobře. Před rokem jsme měla o 12kg méně, a teĎ mám 70-71kg. Nechápu se, jak jsme to mohla dopustit...rozbila se váha, a já se přestala vážit a víc jíst(hlavně čokoládku).
Jsem ze Severní Moravy, ale jezdím často pracovně do Brna .
Mějte se krááásně, a snad už vyleze sluníčko!
007Pav
Verionka
| 1. 6. 2010 21:48
Ahojky,ta rekce byla určitě na můj příspěvek,nechci aby to vyznělo nějak špatně to určitě ne,ale jak psala Terka07,tak i já patřím mezi ty,kteří před druhým těhotenstvím,což bylo skoro v mých 32 letech jsem vážila méně než na základní škole,vždycky jsem byla takový ten oplácaný typ a né štíhlé děvče.Vedle mého muže(jelikož můj muž měří 195 cm a váží 80 kg a s prominutím sežere na co přijde....) jsem se cítila dost trapně a tak jsem začala hubnout a povedlo se,ale poté přišlo neplánované těhotenství a váha byla ta tam.........
Samozřejmě to nebudu lámat přes koleno když to nepůjde,tak to nepůjde,ale přiznám se,že prostě to chci pro ten pocit zkusit,uvidíme.........jinak přeji všem zítra hezký den a doufám,že nebude moc uplakaný....
jééé renčoooo
terka07
| 1. 6. 2010 21:34
ty jsi taky neodolala? No tak jak tak na to koukám tak nejsem sdama, kdo si občas zahřeší ,ale holky já ujíždím na uzenině to je taky nic moc, ja vidím páreček , nedej bože klobásku enbo kousek uzenýho tak se prostě neovládnua projít kolem masny bez povšimnutí jsou pro mne hotový muka
007 pav
terka07
| 1. 6. 2010 21:31
No vidíš, podle mne gynekolog pravdu neměl, nebo jsem světlá vyjímka. Já mám váhu, kterou jsem měla naposledy na základní škole a to až ve svých bezmála 37 letech .Ale pravda je to, že když jsem začínala hubnout tak jsem v životě nevěřila, že se mi podaří dojít na takovouhle váhu. Já vím pro někoho je to váha strašná mám 77 kg na 176 cm ,ale pro mě je to opravdu zázrak, takže z toho plyne ponaučení, že i zázraky se někdy dějí. Takže hlavu vzhuru určitě se nám naše trápení brzo vyplatí a ještě můžete být všechny překvapené
Renca13
007Pav
| 1. 6. 2010 20:21
Renčo,ty pralinky si nevyčítej.Musíš si to jen zdůvodnit.Výčitky jsou na prd.
:o))
007Pav
| 1. 6. 2010 20:19
Ahojky,zase přidávám nějaký ten příspěvek .Dětičky máte všechny moc krásné...Opravdu.Já mám kluky jako buky-14 a 16.Už jsou velcí,ale myslím,že v nich mám docela oporu.Další miminko už mít určitě nebudeme.Měla jsem před časem velmi vážnou komplikaci při plánovaném těhotenství a měla bych problém otěhotnět.A i kdybychom chtěli,tak máme hypotéku na hoooodně dlouho.A sponzor nějak chybí .Co se týká hubnutí,tak mám dole cca 3-4kg za tři týdny.Teď mám 73,5kg.Moje váha bývala při mé výšce 158cm 58-59kg.Ale na tu se už nikdy nedostanu.Reaguji tím také na příspěvek jedné nové holčiny (omlouvám se,že nevím její přezdívku).Každá žena zraje a během života a svého vývoje se mění.Hodně hormonálně.Šance na to,že budeme mít váhu jako cca před deseti lety je marná.To není z mé hlavy,ale od mého gynekologa.Já jsem se při hubnutí dostala nejníž na 65kg.Potom už mě to zkrátka nepustilo...Bohužel...Teď mít 65kg,tak skáču dva metry vysoko .Všechny vás zdravím a kilíčka dolů.Pavlína
Janule1
renca13
| 1. 6. 2010 19:50
Jani ty mi vidíš až do žaludku cooo sežrala jsem jen 3 maličkaté pralinečky a vyčítám si je ještě teďježiš studentskou naprosto miluju!!!!v těhu jsem ji žrala na kila,manžel mi ji nosil snad každý den prý na přilepšenou pro našeho nenažraného andílka (andílek měl 4010g )No jsi dobrá,poslechnout své lepší já bravo!
Sibutramin
Verionka
| 1. 6. 2010 18:59
Ahojky holky,
tak dneska dorazila zásilka se sibutraminem os Silvy a můžu říci,že jsem byla docela nervozní,ale dorazila opravdu uzavřená,neporušená lékovka s 30 ks a dle fota je to stejné jako má Steklounka a Really,tak zítra si budu brát svou první pilulku,tak jsem sama zvědavá,jaká bude odpověď od mého tělíčka.Jak jsem psala potřebovala bych sundat 10 kg,při výšce 160 cm vážím 68 kg,vím,že to nezní jako mnoho,alemá váha se vždy pohybovala okolo 57-58 kg a opravdu při mé výšceje každé kilčo navíc znát.
Jinak já jsem ze středočeského kraje a tímto zdrávím maggmiss,jelikož jak psala,že přes týden je Praha a o víkendu Čelákovice,tak já jsem kousíček od Čelákovic a to z Mochova,určitě vám všem něco říká vyhlášená mochovská mražená zelenina,tak to je přesně ono.........
.............
Janule1
| 1. 6. 2010 18:24
já teda dneska taky v krámě objížděla studentskou pečeť. Sladký nemusím ale na tohle mám závislost. A mám před menstruací. Ale pak jsem si řekla: Jano,vypadní!!!!
Renčo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Janule1
| 1. 6. 2010 18:22
ani mi neříkej,že jsi sežrala rumové pralinky?
néé
renca13
| 1. 6. 2010 16:13
Sakrááá kdo nechal v kuchyni rumové pralinky

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl