Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

ahoj všem
Marti77
| 31. 5. 2010 10:17
Tak jsem skoukla všechny ty vaše dětičky,jo když byl malej ještě takovej,tak byl taky roztomilej.Teď jdem pomalu,ale jistě do puberty a už to taková švanda neni,ale vlastně pořád je roztomilej.Nad druhým dítětem jsem taky uvažovala,ale nevim jestli by mi třeba v tý pubertě nelezlo na nervy.Teď je mi 37 let.A v padesáti puberťáka nevím.Máte někdo dítě v takovém poměru?Přivítala bych jakýkoliv názor.Díky.No a sibu beru týden,mám 2 kg dole a jím,tak jak jste mi poradily.Asi čtyřikrát deně.Dítko odjelo včera na školu v přírodě do Itálie.To se nám stát nemohlo.No přeju jim to,protože nevím jak u vás,ale tady na Rokycansku je pěknej vítr a hnus.Tak přeju dobrý začátek týdne.
Karenina
Ivonn
| 31. 5. 2010 09:35
No rok po tom, co měli rodiče smrtelnou autonehodu, jsem neměla na jídlo ani pomyšlení a skoro jsem umřela na podvýživu, takže kdyby lidi jedli, když mají hlad, tak by někteří dodejchali na půl cesty z práce....
Musíš jíst tak 5x denně, to je zásada zdravého hubnutí, malé porce a pravidelně a pít a pít. Ale zase ne jak kačena, aby tě žaludek netáhl na jednu stranu...Tak 2-3l, co kdo snese.
Sibu 1 tbl denně a každý ho bere asi jindy, já až odpoledne, abych nežrala večer, musíš vyzkoušet, co ti bude vyhovovat.
Když si pročteš tyhle stránky, tak se to tu hodně probírá.
Tak si vem brambůrky, kolu, nějaký koblihy a můžeš se začíst.......
Poradíte mi?
Kareninna
| 31. 5. 2010 09:09
Zdravím,
tak jsem šla do Sibutraminu a není mi jasné, jak ho užívat. Poradíte mi. Má se brát jednou denně? A jak při užívání jíst? Jen pokud budu mít hlad nebo pravidelně méně dávek? A co vlastně dělat, aby byl co nejúčinnější?

Díky všem.
Dobré ráno všem
Ivonn
| 31. 5. 2010 07:58
i já vítám nové duše do klubu a všem přeju. ať se daří....
I když některé z vás neměly zrovna pohodový víkend a ukápla i nějaká slzička, tak mám stejně z těch příspěvků dobrý pocit, protože je z nich patrno, že tu už funguje takové virtuání přátelství a pochopení, ať v dobrém, či zlém, co život nese. Taky jsem se na vás celý víkend těšila.....
V pátek na mě vlezla nějaká choroba, mám sopílek a kašílek.
A bylo fajn, že mi ve špitále zase to tykadlo zavázali, zapomněla jsem si kapesník a nevěřily byste, jak obvaz dobře saje.......
Ahoj holky...
steklounka
| 30. 5. 2010 15:45
Všechny zdravím,jen tu nejsem dva dny a je tu tolik příspěvků ,ale milých ..dítka máte krásná...super to já je už mám odrostlá a taky v pubertě,holce je 16 kluk 8...takže soucítím se sluníčkem,taky jsme měli krizi,ale neboj překonáte to,určitě a holka z puberty vyroste,jinak gratuluji Januli ke zkouškám,jsi šikovná ....Blani ,kočičky mi je moc líto,ale je dobře že děti to vzali tak v klidu....a ty se z toho taky zmátoříš..doufám,že slezina byla super aspon jsi přišla na jiné myšlenky...
Gratuluji všem za shozená kilča....a přeju pěkný zbytek víkendu
slunicko38
renca13
| 30. 5. 2010 14:59
Tý jo puberta to mě hrozně děsí.V dnešní době je všude tolik nástrah a nebezpečíšikana,drogy,alkohol,nebezpečné předvádění před partou a tak dále.Já měla sice bouřlivou pubertu,ale nikdy jsem naše nezklamala a tak si myslím že se mnou zase takové potíže neměli.Tak doufám že kluci budou v pohodě,ale strach mám to ano.Tak ti přeji pevné nervy a aby se dcera co nejdřív srovnala!!Zajímavé že některé holky mají daleko šílenější pubertu než kluci.Je to povahou či partou do jaké se dostane?těžko říct že...Velice obdivuji tvou odvahu jít do dalšího mimi věřím že se ti to přání nakonec splní
sluníčko 38
Janule1
| 30. 5. 2010 14:10
no jo puberta. já byla v pohodě. Z to moje ségra,ta dala mámě zabrat. A jak je to dneska? Moje máma mi ani nenapsala smsku k narozeninám.Tak jsem si pobrečela. Už na to ***. Ničím se jí nezavděčím,tak už to řešit nebudu. ale můj manžel je z toho vyřízenej.Pomáhá jim dost a je na ně naštvanej.
oprava
slunicko38
| 30. 5. 2010 13:49
zamklý = zamlklý (ach ta čeština, hned to změní význam)
Janule
slunicko38
| 30. 5. 2010 13:48
Povinnost to u nás nebyla (mít mimčo), já měla touhu po mimi už asi dva roky před tím, bohužel partner nebyl OK(tehdejší).
No a "poprvý" jsem otěhotněla v necelých 36, skončilo to zamklým těhotenstvím a po 4 měsících se povedlo znovu a byla z toho holčička, narozená v mých 37 letech.
Uvažujeme ještě o jednom mimi(!!!), bohužel problémy se starší dcerou mi to možná neumožní - o tom moc psát nechci, je to z kategorie "puberta", ale docela závažný, takže...potřebuju sílu řešit tohle a lepší to nebude minim. 5-6 let, spíš horší.
Mít dceru v pohodě tak, jako je syn (ten mi dělá fakt radost), tak mám čtvrtý dítě třeba hned .
Jozinka
slunicko38
| 30. 5. 2010 13:42
ahoj Jozinko,
máš nádhernou holčičku - ty vlásky jsou fakt božííííí
jozinka
Janule1
| 30. 5. 2010 13:02
ty bláho,ta má nádherný vlasy. Tak budu muset taky nechat děti doma. Aspoň si dám trochu do rypáčku
jozinka
renca13
| 30. 5. 2010 12:52
AhojkyTýý jo to je krásná panenka ty vlásky úžasnýýý ta se vám povedla teda Já na srazík určo bez dětí,manžel říkal že bych na ně stejně neměla čas protože jsem hrozně užvaněná a budu pořád mlet pantem
foto
jozinka
| 30. 5. 2010 12:47
2.
a foto
jozinka
| 30. 5. 2010 12:46
1.
wau..
jozinka
| 30. 5. 2010 12:46
čauky dámy.. tak gratuluju k úbytkům a ke krásným dětičkám.. opravdu kouzelný.. moc moc...
s tím srazíkem nevím jestli s dětičkama nebo ne... myslím si, že by bylo rozumnější jet solo bez dětí, né že bysme si to s nima neužili,užijem si to s nima, ale asi jinak, než bylo v úmyslu... no uvidíme.. já bych teda hvězdu určo nechala doma..
mimčo
Janule1
| 30. 5. 2010 12:09
tak ono to tak většinou je. Když máš jinýho přítele a on nemá děti,tak je to prakticky tvoje povinnost taky jsem se s tím setkala v okolí. Jo tak to je holčička? no nevadí ale je hezká. Já měla taky dítě ve 22 letech a druhý v 28 letech. a bylo to znát. Taky bych chtěla tak v 35-36 letech. Ale až budu chtít otěhotnět,tak budu lítat po doktorech,že to nejde. A když člověk nechce,tak ani neví jak si to upekl
Černobyl
slunicko38
| 30. 5. 2010 12:01
Renčo, já byla 100km od Černobylu dva měsíce po tý havárii!!!! - Jelo nás 400 pionýrů "vlakem Družby" do Kijeva a do Lvova. Bylo mi 14 let a máma mě nechtěla pustit, abych prej měla někdy děti. No a mám.
Je mi líto prcka, že takovýho mrňouska museli operovat, ale to je život, každej má něco... držím palce v boji s tou potvorou rakovinou, teď s ní bojuje 19 letý syn mýho bratrance , strašný!!!
slunicko38,janule
renca13
| 30. 5. 2010 11:55
Moc moc děkuji Ježííííííš máte tak nádhernou holčičku já chci takýýýý uuáá Koukám že máme skoro stejně staré prcíky Jo holky taky chceme to třetí na stará kolena počítám až mi bude tak 35-37 max takže cca za 8-10 let Takže doporučuješ jo??No to musím říct manželoviJani a co ti zpívá?? Můj táta bojuje s rakovinou už 5 let a teď se mu ta mrcha vrátila ve velkém Máš pravdu je toho moc,jen v naší rodině na rakovinu zemřelo 5 lidí!!!!!!!! a náš Matýsek měl cystu v míšním kanálku!!!Takže v půl roce byl na operaci míchy...prý vrozená vada nebo genetická porucha.Doktor říkal že to mohl mít ze mě,přeci jen jsme všichni ozáření Černobylem a nejvíce se to projeví na našich dětech
mimi
slunicko38
| 30. 5. 2010 11:53
Mimino je holčička
Není to se stejným manželem, jsem už 12 let rozvedená, Lucinku jsme si pořídili s mým přítelem, je o něco mladší než já a děti neměl, takže...no je to fakt úžasný mít dítě s někým takovým - přítel je z malý úplně pos a starší děti taky.
váha
slunicko38
| 30. 5. 2010 11:51
Hannisku, Janule - gratuluju
Renčo - kilo dole nebo nahoře, to je pohoda, mně to občas taky poskakuje a pak tam skočí zas o něco míň, bude to dobrýýýýýýý
sluníčko
Janule1
| 30. 5. 2010 11:48
vy mě se.....te s těma miminkama ne,je nádhernej. Závidím!!!!!!!!!!!!!stejně je to krásný. A tak rychle odrostou. A to mimčo máš se stejným manželem? Teda jestli se můžu zeptat.
Janule
slunicko38
| 30. 5. 2010 11:48
jj, na starý kolena
Je to fakt úúúúúúúúúplně o něčem jiným, než ve dvaceti .
Doporučuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fotka našeho zvířátka
slunicko38
| 30. 5. 2010 11:46
to je naše zlato
mimčo
Janule1
| 30. 5. 2010 11:45
my asi taky půjdem do třetího. Bavíme se o tom skoro každý den. Ale ne teď. Před tou 4O. Na starý kolena viď Sluníčko?
představení
slunicko38
| 30. 5. 2010 11:42
Zdravím všechny !!!
Jsem ráda, že je tady zase pohodička a neřeší se nic "závažnýho" .
Po vzoru z předešlých stránek se taky znovu "představím".
Bude mi za pár dnů 38 let, mám tři děti, kluka(skoro 17), holku(14) a holčičku (9 měsíců).
Začínala jsem se sibu na 84,5 kg, teď mám 77,5 kg po 6 týdnech a kousek, takže 7 kg dole a jsem naprosto nadšená !!!
Na sraz bohužel nepřijedu, jsem úúúúplně odjinud, než většina z vás - od Českého lesa . A to si nelajznu s miminem, který v autě blinká jet takovu dálku. Bez mimi bych jet nemohla, je to mamánek .
Přeju krásnou neděli a počasí - tady je dnes hnusně a včera nádhera - jakoby to nemohlo vydržet aspoň 2-3 dny
Renča13
Hannisek
| 30. 5. 2010 11:40
Ahoj Renčo, moc děkuji.. Ale neboj uvidíš, že se to zlepší.. Musíš hlavně věřit a jedna malá hádka ti přece nezkazí chuť k hubnutí.. Musíš věřit a ono to půjde.. Já vím, když je stres tak je to to nejhorší.. Já se teď snažím abych stresu měla co nejmíň .. A jedno kilčo máš za chviličku dole.. Neboj, já ti fandím a věřím, že to dokážeš..
Renča
Janule1
| 30. 5. 2010 11:40
tak to máš fakt špatný období. Někdy se to prostě po....re. A k tvýmu tatínkovi,to je mi líto. ale já jsem si tím prošla taky. Táta mi zemřel na rakovinu. Přijde mi,že v poslední době nějak moc lidí má tuhle nemoc. tenkrát říkali,že je to kvůli továrně v rusku. Tak by mě zajímalo co vypouští teď. a ani je nenapadne aby nám řekli co dýcháme.Radši obrátíme stránku.
A k hádce s manželem. to je úplně normální. Vždy´t by jsme se doma nudili. Musíme se občas pohádat. Trošku provětrat a pak je to zas dobrý.
Dítě mi tady už dvě hodiny zpívá a už mě docela bolí hlava
děti
slunicko38
| 30. 5. 2010 11:36
Renčo, máš nádherný kluky a určitě se povede jednou i holčička .
Janule1
renca13
| 30. 5. 2010 11:09
Jani hrozně moc děkuji

Ano ano přesně jak píšeš,máme hezké,ZDRAVÉ děti a fungující rodinu.Nic není důležitější nic!!

Postižené dítě mám v okolí taky,tatínek mi umírá na rakovinu,mojí známé zemřel chlapeček a víc raději psát nebudu.Je to strašně smutné prostě

když vidím jak je svět krutý a nespravedlivý tak neřeším nic!!Užívám si každý den a doufám v lepší zítřky!!

tvého manžela chápu,ono dneska uživit dvě děti to je makačka.

My máme dvě děti a já stále toužím po té holčičce takže tajně doufám že se jednou povede.manžel není proti,ale to vše ukáže čas.Pokud na tom budeme finančně dobře tak do třetího mimča určitě půjdeme.Vždycky jsem chtěla velkou rodinu Asi proto že já sama jsem jedináček.
Jo a k tomu srazíku s dětma.No já bych je klidně vzala ale manžel mi řekl ať si jedu sama že si ode mě aspoň odpočinou
hannisek
renca13
| 30. 5. 2010 11:02
Tý jo to je super moc moc gratulujiJá jsem na tom bídně,tenhle týden jsem prostě hřešila,cpala se večer a podobně (trocha stresu a první velká manželská hádka ).Takže jsem sibu nebrala protože to nemělo cenu,absolutně jsem na vše rezignovala.Takže váha mi vyskočila o kilo nahoru Teď začínám zase znovu a doufám že váha půjde hezky dolů.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
17. 6. 2025 21:43