Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

ahoj holky
Janule1
| 1. 6. 2010 16:12
ahojky děvčata,tak plánky by byli ale sluníčko v pr....li. taky mě to štve. Na mě to strašně působí. Jsem pak furt unavená a chodím jak spící pana. Teď jsem dorazila z práce a jsem unavená jak prase. Vždycky to poznám,když dorazím domu a sednu si. A to vím,že za chvíli budu muset vstát a pověsit prádlo,umýt nádobí a tak. jinak jížní čechy jsou hezký. Příbuzní bydlí v Písku a jednou jsme byli na dovolený na Bezdrevu co by puberťačka. Teď jsem spíš přes moře. Ale to je jen tím,že tady poslední léta člověk nechytne počasí aby mohl být v týhle republice. A mě to sluníčko tááááákkkkkk vzrušuje
južné čechy
ZUZKAO
| 1. 6. 2010 14:55
Ahoj holky, tak ja som zo slovače od Pieštan, ale inak Jindřichúv Hradec, do Třebone chodíme na ryby, a do Chlumu chodí hrat manžel pinec
Steklounka
Ivonn
| 1. 6. 2010 14:33
Jé my jsme měli 2 roky základnu v Suchdole, přes Chlum jsme jezdili skoro denně, pokud jsme teda nejeli do Rakous, to jsem večer upadla dycky do bezvědomí hned v předsíni. To jsi hodná, díky za ponuku, říkali jsme si, že se posuneme někam dál, už to tam máme docela projetý.... Ale kdyby náhodou, tak se určitě ozvu, jenom jestli tam není vodník.....
U Suchdola jsou pískovny, kde je fajn koupání a hospůdka, jezdíme tam v září po sezoně, to tam nikdo není a já se nemusím dívat na ty machry, co seskakujou z kola a tváří se, že jako běžně dají denně stovku a pak si dají jen pití, protože už nemají sílu ani žvejkat.....
A potom jedeme 2x za rok do Maďarska do lázní, to jako zase ty kosti zpátky poskládat na původní místa....
Ivonn
steklounka
| 1. 6. 2010 13:58
Ahojky ,tak to jezdíč jak já,taky jezdíme do Třeboně,přímo do Chlumu,pronajímáme tam chatky u rybníku Hejtman,máš pravdu na kolo je to tam super...tak kdybys potřebovala přespat,stačí říct....

Jo holky počasí je na prd,to Vám povím.....snad bude líp
Renča13
stella21
| 1. 6. 2010 11:57
Brno je celkem pěkný město. ZOO taky stojí za kouknutí, ale teď je to tam teda dost rozkopaný, rekonstruují to tam. Ale pak to tam bude hodně hezký. Až na ten krpál!
Ivonn
stella21
| 1. 6. 2010 11:48
No tak to teda je velký pokušení! I já bych bojovala. Kdyby mi někdo donesl kufr čokolády, tak to se mnou ani nehne, ale brambůrky, slaný tyčky, křupky.... to taky můžu.
JJ bněnská naplavenina to slyším často.
Stella
Ivonn
| 1. 6. 2010 11:34
a já navíc taky střelec...
To jsi pořád Brňanda, náplavy se nepočítají do stavů...
Počítala jsem něco pro kámoše a on mi teď dotáhl na revanš asi 10 pytlíků brambůrek, co jeho holka nabízí, jako vzorky. Čiň čertu dobře a peklem se ti odmění.....
Tohle asi neustojím. Myslela jsem, že mu prokousnu krční tepnu. To abych si tu ruku rozšvácla až po lopatky, abych to pak vychodila.
Včera, jak jsem šla na převaz, tak začalo pršet, což mě dost zaskočilo, já si nevzala paraple, a to byl sprint. Za mnou se dělal větrnej vír a plíce vykašlávám ještě teď. Ale kila jdou dolů...
stella21
renca13
| 1. 6. 2010 11:26
Ahojky tak konečně někdo z východních čech
...
stella21
| 1. 6. 2010 11:06
Koukala jsem na fotky a máte všechny moc krásný děti.
Ahoj holky...
stella21
| 1. 6. 2010 10:56
Počasí je teda pěknej hnus, ale musíme vydržet, jednou to sluníčko musí zase vykouknout. Nenechte se otrávit.
Ivonn, ena...vy od Brna a já z Brna. Teď už teda z východních čech.
nálady
renca13
| 1. 6. 2010 10:44
Ach jo holky tak tyhle nálady mám takya radu??Tu teda nemám žádnou a dle mého je to opravdu počasím!!!
Byla dlouhá,hnusná zima a teď je zase hnus jaro a léto asi taky nebude.To tělo potřebuje teplo a sluníčko..jenže to není a tak jsou z toho depkyMě je z toho hrozně,tak jsem se těšila na teplo,jak vyrazíme k vodě a na výlety.No a prd..A ještě tyhle časté změny no to je konec....mám z toho migrény
nálady
ena
| 1. 6. 2010 10:37
jejda .taky bych si dala salámek,teď si tady dělám oběd do práce i pro kolegyni,střídáme se jeden den já druhý ona,je to super protože od druhého i ta dieta nějak líp chutná .
Jo, tak nálady mám taky hrozný,někdy zuřím jindy mám depku,jelikož doma nikdo neví co papakám tak se diví co se se mnou děje. Potřebovala bych to nějak ovládat ,ale je to těžké,jsem milá snad jen v práci na zákazníky. Možná působí i to počasí ,ale spíš je to jen moje výmluva.
Ahoooj
Hannisek
| 1. 6. 2010 10:18
Ahoj kočky moje, jakpak se všechny máte?.. Já se mám docela dobře, až na to počasí, to je hrozný, prý má takhle být až do konce léta, má se to prý střídat, dva dny pršet a pak zase sluníčko.. Ale pravda je, že mi to na náladě moc nepřidá.. Už mám dole 5-6 kg.. A jsem sice štastná, ale začínám mít z toho počasí vážně špatný nálady a jsem hrozně podrážděná a nejhorší je, že na všechny křičím a hádám se s nimi.. Mrzí mě to, holky nemáte nějaký recept na stres a podrážděnost?.. Takové nálady jsem nikdy nemívala..
ivonn
renca13
| 1. 6. 2010 09:48
salám to si necháme zajít chuť coale dala bych si mňam.manžel včera provokoval s libereckým párkem...málem jsem mu ho ukradla z talíře
oprava
Ivonn
| 1. 6. 2010 09:43
Vysočina - hned mi vyskočil před oči salám a tak jsem se uklepla na začátku s malým v....
Renča a Renča
Ivonn
| 1. 6. 2010 09:40
kilo sem, kilo tam, to není žádná hrůza, uděláš jednu delší procházku /v pláštěnce a holinkách/ a bude zase dole...
Jižní čechy jezdíme 4 roky na kolech a kolem Třeboně, to je pohááááááádka, to vřele doporučuju, a v každým druhým baráku je ubytování. Tam je opravdu nádherně.
Do "Olomóca" jezdím do špitálu k ortopedovi, a na náměstí chodíme na jídlo do Moravské restaurace...
A na vysočinu zase jezdíme do Lipnice ke známým..
ivonn,ena
renca13
| 1. 6. 2010 09:25
Tý jo a já v Brně nikdy nebyla se stydím tedyNa Moravě jsem byla akorát v Rožnově tam se mi moc líbilo.Jinak fakt nikde,přitom je tam tak nádherně.My máme chalupu na Vysočině,takže jsme převážně tam.Hodně jezdíme do Krkonoš a na hrady a zámky...ale většinou jen tak v okolí Hradecký,Pardubický,středočeský kraj.Ale v létě chceme určitě do jižních čech a právě na moravuRenčo moc díky.Dost mě to překvapilo,takový úbytek v cm jsem nečekala.Určitě tomu pomáhají i krémíky od Blaničky Na váhu jsem lezla s velkou obavou a taky že jo,vrátilo se mi kilo žrala jsem noTakže jsem se do toho zase zakousla a musíme bojovat.Do léta budeme všechny určitě spokojenějšípokud teda nějaké léto bude,celý červen má pršet
Renča13 Ivon
ena
| 1. 6. 2010 09:07
super výsledky ,já se teď raději nevážím,mám strach ,pořád se něčím cpu ,tak počkám až se se trošku uklidním s jídlem a pak hupsnu k našim se zvážit ,já z bezpečnostních důvodu váhu nemám ,jednu jsem už rozdupala.
Ivon bydlím kousek od Olomouce ,ale máš pravdu vše se to to čí kolem Brna.
...
Ivonn
| 1. 6. 2010 08:46
to je fajn, taky Moravačka a cyklistka.... Já od Brna, no vlastně jsme asi všichni tak trochu od Brna...
ena
renca13
| 1. 6. 2010 08:12
Ahojky Jsem na tom prostě stejně,v tomhle počasí ven nechodíme,protože to fakt nemá cenu.každou chvilku prší a Filípek je dost náchylný takže má každou chvilku šílenou rýmu a kašelTakže se snažíme doma neukousat nudou.V lednici jsem skoro pořád,jediné moje štěstí je,že na nákupy jezdí manžel když jede domů z práce a přestal kupovat sladkosti a různé pochutiny Kluci a oblékání,no to pozoruji už teď a Matěj to je takový metrouš vybírá si ponožky,trička,kalhoty a jen tak něco na sebe nevezme.Třeba punčocháče nenosí už od 3 let.....všechny děti ve školce měli punčošky a on záchvat že si to neoblíkne protože v tom vypadá jako blázen To máš tedy se synem báječný vztah to bych chtěla takyJooo já dneska beru sibu s menší pauzou 31 dní a dole mám tedy 5kg a teď jsem vytáhla metr takže:břicho -3cmboky -5cmprsa -4cmstehno-4cm !!jsem nadšen
Renča13
ena
| 1. 6. 2010 07:57
Dobré ránko,
já už taky nehubnu,sedíme pořád doma na zadku a tak jen šmíruji co je v lednici,jsem zvyklá jezdit na kole a teď se to fakt nedá, v neděli jsem si vyjela na bruslích a samozřejmě začalo pršet,hrůza.
No,už mi jde další dávka sibu tak snad už se to zase pohne.
Jo a pokud budeš mít taky 3 kluky tak zase to není až tak hrozný,s nejstarším brouzdáme po obchodech a radí mi co si koupit, a věř ,že je někdy v tom oblíkání horší než holky.
Tak přeji hezký den a snad nebude deštivo,i když tady u nás na Moravě se to opět zatahuje.
ahojky Renča
Dobréé
renca13
| 1. 6. 2010 07:41
Krásné ránkoVítám nováčky a přeji mnoho úspěchů sojovak hmm no když ty jsi špekoun tak potom teda nevím co jsem já jozinko jen čtu slovo zmrzlina a slina mi teče až na zem
Karel
Ivonn
| 1. 6. 2010 07:26
U vás z pochopitelných důvodů zůstanu u vykání. To "poopravení" se zřejmě netýkalo výroků Jožinky, ale bylo to k mému příspěvku.
Určitě si každá se zájmem přečte vaše příspěvky, jste zřejmě "z oboru", ovšem konkrétně v mém případě fáze hlubokého spánku nad ránem je už dlouhá léta zbožné přání. Budím se kolem čtvrté ráno, radostně vyskočím z postýlky, fungují mi normálně všechny smysly, a kolem páté odskotačím do práce...Nevím, kdy můj mozek odpočívá, ale moc času ta to teda fakt nemá.........
ahoj
jozinka
| 31. 5. 2010 21:46
čauky holky.. vítám další nováčky..
rozesmála si mě, sojovak.. zastavená váha na 77kg, já se dostala na 75 a jsem šťastná a ty se 77kg ještě nespokojená.. dobrý teda.. tak ať se ti daří...

byl tu dotaz ohledně pohodového jídla přes den , ale trágo večer.. jasně, já to tak mám taky.. přes den oky, ale večer, toje kámen úrazu.. v tom mě sibu tak nějak navnazuje fungovat.. že to prostě jde, ovládnout ty chutě, i když né pořád... ale z počátku mi to jistě pomohlo.. a teď už je to jen a jen o vůli.. tak že hřeším.. a často..hlavně s mojí milovanou zmrzlinkou..
tak holky, všem pevné nervíky při shazování kileček.. a dobrouuuuuuuuuuuu
tlustoch
sojovak
| 31. 5. 2010 19:46
Zdravim vas vsechny hubnouci devcata, hlasim se do klubu spekacku, je mi 30 let a behem tehotenstvi jsme pribrala 33 kilo, mam doma dvouleteho andilka a zatim se moje vaha zastavila na 77 kilech , je to des a hruza,14 dni zobu xenical a jedine co se stalo je, ze se nevzdaluji od wc dele nez 3 metry , moc nejim, ale mam ptaci syndrom- stale neco uzobavam,,,,, tak me napadlo, ze bych zkusila subi od clloette, ale nejsem si jista zda funguje, tak mi prosim poraďte at uz konecne zlomim prokleti spekouna, dekuji za vase cenne rady a preji vsem krasny vecer
Renča
renca13
| 31. 5. 2010 19:38
Ahoj Renitýý jo koukám že toho máme opravdu hodně společného nejen to jméno Vsadím se že tři klučíky budu mít taky Andílka máš opravdu úúžasného hned bych ho pomuchlovala Jo a neteř je frajerka Já už nehubnu vůbec,nějak se mi to zaseklo a hlavně jím to co bych fakt neměla ach jo potřebuju se do toho zase pořádně obout.Jenže jak je venku hnusně tak sedíme pořád doma a to je prostě na prd no
nováček
Verionka
| 31. 5. 2010 17:41
Přeji všem zde hezký den,
tak já jsem zde dnes jako nováček a chtěla bych Vám všem říci,že se mi tu moc líbí,jak se navzájem podporujete v hubnutí,že člověk nemá pocit,že je na to sám,začala jsem číst vaše stránky a tak se mi zalíbily,že jsem si řekla,že to také zkusím,prostě hodně příspěvků zde mě přesvědčilo.Objednala jsem si sibutramin od Silvy a měl by zítra dorazit,doufám,že jsem vybrala dobrého prodejce.....Zatím jsem zkusila pouze 30 tabletek a uvidím,zda zabere či ne......
Tak mě je 35 let a mám dvě děti,jednu holčinu 12,5let a druhou 3 roky,takže taky trochu věkový rozdíl od sebe.
Při druhém těhotenství jsem přibrala skoro 30 kg a při výšce 160 cm je to dost hrůza.Před rokem a půl jsem zkoušela adipex a společně s pohybem a úpravou jídelníčku jsem schodila za půl roku 20 kg.Nyní adipex již nefunguje a potřebovala bych sundat ještě těch zbylých 10 kg,abych byla takzvaně na svém,jelikož při mé výšce je každé kilo navíc děsně znát,myslíte,že sibutramin pomůže? Předem děkuji za přijetí mezi vás a všem ostatním přeji hodně schozených kileček .
A ještě jsem se chtěla zeptat patřím mezi ty co přes den se ovládájí,ale večer je to hrůza,,,,,,,děkuji všem za vaše názory a přeji hezký zbytek dne Verionka
Karenině
SilvaS
| 31. 5. 2010 13:46
praxe je taková , že právě vymusíte nejlépe vědět co Vám dělá problém, pokud většinu jídla sníte přes den a honí vás chutě či chytá žravá přes den pak berte Sibu ráno, ale pokud by jste patřila mezi "večerní až noční vymetače" doporučuji vzít tobolku až mezi 12-15hod,.k tomu bych ovšem přistoupila nejdříve po 14 dnech užívání sibu , aby tělo látku přijalo a aby jste si nerozhodila spaní :o) , dále doporučím zvednout příjem neperlivé vody klidně na 3 litry denně.
pro Karenina
karel72
| 31. 5. 2010 12:29
Já bych si dovolil trochu poopravit výrok Jožinky.Sibutramin by se měl do těla dostat ideálně po ránu či během užšího dopoledne.Pokud si ho berete odpoledne v dobré víře,že nebudete večer vyjídat lednici,tak riskujete minimálně dvě věci.Sibutramin nebude spolupracovat s ostatními látkami v těle tak dobře a navíc může dojít k umělé blokaci vyplavování STH a inzulínu ve spánku,popřípadě k narušení tzv. druhého spánku,což je fáze brzy nad ránem kdy mozek absolutně odpočívá a je to velmi důležité.Po noci nesmyslných snů se budíte ospalá a tělo stresuje.Doporučuji brát ráno nejpozději do 10 hodiny.Při poločasu rozpadu jaký má je to jistota vyplavení látky do odpoledne a odezva i večerním chutím.Jinak, to vyjídání po večerech je způsobeno spíše zlozvykem než hladem.Chce to jinou činnost a nebudou chutě.Pijte colu light na potlačení chuti na cukr večer.
dětičky
ena
| 31. 5. 2010 11:21
ahoj,

já má 3 kluky 19,15 a 3 roky. Posledního jsem měla v 35 a bylo to pohoda
kluci to vzali v klidu,pomáhali jak mohli, pořád se ho snaží
vychovávat. Jak už jsem tady psala zůstala jsem s nima nakonec sama ,ale
největší oporu jsem měla právě v synech . Být tebou tak bych do toho
šla, mám klienktu ta má 40 a má 3 dítě a fakt si to užívá.

Sibu beru měsíc dní a 3 kg dole,ale teď jsem to trošku porušovala ,mám
objednanou další dávku a opřu se znovu do toho. Neteř mi řekla teto kde
máš ***,tak mě potěšila. Má pocit ,že nehubnu na kg ,ale na cm.

přeji hezký den.

přikládám foto našeho andílka

Rrenča

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18