Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
Renča
Janule1
| 30. 5. 2010 10:31
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Je úžasná fakt!!Taky bych takovou brala
a že zlobí??Na to se vyprdni,hlavně že je zdravá!!Hele já mám hnědozelené oči,manžel krásně hnědé a oba naši kluci mají modrý oči!!!!
Jediný kdo z našich předků má modré oči je moje babička..takže to mají asi po ní.To co jsi prožila v lednu
to mě strašně moc mrzí,vím moc dobře o čem mluvíš! On to zahojí jen čas a nebo nové těhu.Ale ty myšlenky nezmizí,bohužel.Stalo se mi něco podobného,už je to pár let zpátky a dodnes si říkám co když to zrovna byla ta moje vysněná holčička
Noo k volbám,já jsem fakt ráda že čssd tak spadli
ale z ODS radost nemám vůbec
Moc se těším, tak snad nebude pršet. Hezký víkend vám všem! A co říkate na předběžné výsledky voleb?????
asi jsem to nejhůř nesla já. Honza z toho byl špatný chvilku a Terina to rozsekla, kdysž prohlásila, že mu udělají hrobeček a budou tam nosit kytičky jako nosíme dědovi
no a k tomu ještě dodala, že si až bude velká koupí pejska
Měřím 175cm a začínala jsem s 84,5kily.
. je to děs sotva mi odrostli děti, že k nim nemusim vstávat tak ted zas číča.No snad to bude dobrý. Jinak jsem celý den strávila v Praze na školení a holkký kod jste tam odsud vůbec vám to nezávidím . ten chaoz když jsem jela po druhé hodině dom to byl mazec