Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Kristina
007Pav
| 28. 5. 2010 18:50
Ahojky mezi námi,určitě je tu vítán každý nově příchozí.Vypadá to,že zapadneš .Pavlína
Janule1
007Pav
| 28. 5. 2010 18:45
Také gratuluji.Je to super.Měla jsi na to i bezva počasí.Konečně...
:o)
007Pav
| 28. 5. 2010 18:44
Ahojky holky,my jdeme volit ještě dnes,ale až večer.A manžel dorazí domů.Chodíme spolu.Zatím jsem volila vždycky a myslím,že by k volbám měl jít každý..Jinak k sibu.Sibu beru 12 dnů.Mám dole 2kg.Dřív bych řekla nic moc,ale jsem ráda za každé kilčo.Mám teď nějaké stresy v práci a to je na houby.Když jsem ve stresu,nemůžu jíst.Každý to snáší po svém.Já mám stažený žaludek.Když jsem se kdysi rozváděla,zhubla jsem z toho 14kg.Fakt.Nic dobrého.Jsem moc ráda,že tady pokračujeme v dobrém duchu a je to tu opět v klidu.Příjemná změna.Také musím pochválit krémy od Blanky,jsou super.Snad budou účinné .
Janule1
renca13
| 28. 5. 2010 18:35
Janičko obrovská gratulace!!!!jsi prostě frajerka,takový super výsledek to klobouk dolů tedy hezky se odměň
kristina
renca13
| 28. 5. 2010 18:34
Ahojky vítej v naší super bandě Držím palečky a gratuluji k super rozjezdu Ať je ti tu s námi moc krásně.
:-)
renca13
| 28. 5. 2010 18:32
AhojkyTak jsem úspěšně odvolila a doufám že to k něčemu bude!!!Ale jak tak pozoruji účast je obrovská jen doufám že lidi konečně pochopili o co jde a nebudou volit ty šašky co se drží koryt už x let
......
Janule1
| 28. 5. 2010 17:38
ahoj holky, tak zkoušku mám za sebou. A udělala jsem jí na 96 %. Z 60 otázek jsem měla dvě chyby. Ale takový pitomý. Ale hlavu mám úplně vysátou. Ale nevadí. Večer přijde kamarádka,tak si dám trošku do nosu
Silva...Steklounka
kristina
| 28. 5. 2010 14:41
...děkuji děkuji ..strážný anděl určitě nejsem,ale neříkám,že ych ráda nebyla.Jsem naprosto normální ženská,která už toho poměrně dost zažila a s pokrytci a hlupáky vlastně bojuji celý život.marně...jak jinak ....To co děje kolem vás a Mirky mě ale nepřestane iritovat.Jak je to fantastický,že si můžeme koupit sibutramin,třeba z tramtárie....to je jedno a nehubnout v zoufalství třeba pervitinem,jako 30 % manekýn,tanečnic,servírek apod...vím o čem mluvím,dalších 20 % hubne kokainem,zbytek projímadly,zvracením a pak jsou ty šťastné,které mají dobrou životosprávu,vůli,eventuelně štíhlost od Boha.Jak potom jsem šťastná za sibutramin a lidi jako jste vy.Tín jsme lichotkami vyrovnané Steklounka....jste mi moc sympatická,jako vlastně většina holek tady,proto jsem se přidala :)))určitě toho ještě spousty probereme...přeji krásný pátek...všem
Mohlo by Vás zajímat
SilvaS
| 28. 5. 2010 13:02
před časem se tady řešila problematika padání vlasů vs. Sibutramin, tato diskuze se objevila i na doktorka.cz, kde psala Linda o svém problému. Dneska mi napsala, že skutečně šlo jak jsem předpokládala o problém hormonálního původu,v kombinaci s vysazením antikoncepce a nedostatku vitamínů, že se jí vlasy o moc zlepšily a němělo to nic společného se Sibutraminem. Vím , že i tady se to probíralo a myslím, že to je užitečná informace.
Janule1
steklounka
| 28. 5. 2010 13:00
Ahojky Jani,no kde seš...ani jsme se nedomluvili na tom kafíčku,tak doufám že příště to vyjde
Kristinka
steklounka
| 28. 5. 2010 12:49
Ahojky taky tě tu vítám..super další kočka na psaní ,tak to jsi už pěkně zhubla,gratuluji
Kristině
SilvaS
| 28. 5. 2010 12:49
Já vám mockrát děkuji, vy jste snad Strážný anděl . Když si vzpomenu na prvopočátky naší konverzace plné nedůvěry a pochybností. ..Jsem moc ráda za lidi jako jste vy, kteří se nestydí postavit za dobrou věc a mít pevný názor. Silva
Díky
kristina
| 28. 5. 2010 12:45
...za přivítání Jožinko,za slovosled se neomlouvej, já mám také dneska super den Píšu jak absolvent zvláštní školy a vůbec se mi všechno "daří".....Ale to je tak,když dělám pět věcí najednou.jsem ráda,že jsem vás všechny tady objevila.Tak teď jdu něco dělat a zase na vás zítra nakouknu....P.S.....nezapomeńte jít volit !!!!!
:-)
jozinka
| 28. 5. 2010 12:35
hodně dolů, klobouk dolů.. to jsem ale pakooo hodně štěstí a klobouk dolů jsem chtěla napsat..
kristina
jozinka
| 28. 5. 2010 12:34
Vítám tě mezi námi... doufám, že budeš často přispívat a písánkovat.. za každou novou dušičku, která je nadšená hubnutím jsem ráda.. to se ví... přeju hodně štěstí, ať jdou kilečka dolů a hlavně, i kdyby se to seklo.. nezoufat, půjde to dál.. hodně dolů a klobouk dolů, jsi šikulka..
kristina
JarmilaKr
| 28. 5. 2010 12:27
Milá Kristýno, napsala jsi mi to úplně ze srdce. Přesně takhle si to myslím i já. Sibutramin mi jako jediný hnul s váhou dolů a bylo mi jasné, že když ho objednávám takhle pokoutně, že to nebude košer. A to, že je Mirka ochotna vrátit peníze, je taky obdivuhodné. Kde vám dnes něco použitého vezmou zpět. Tak díky za tvůj příspěvek, přesně to vystihl.
Omluva
kristina
| 28. 5. 2010 08:48
...za chyby a překlepy.Malej mi leze po zádech a já jsem spěchala.Nemůžu to po sobě ani číst jak je mi stydno....
Ahoj všem
kristina
| 28. 5. 2010 08:44
Ahoj holky,

přispívala jsem na diskuzi na Doktorce.cz a po té,co jsem pročetla celou diskuzi tady,rozhodla jsem se,přidat se k vám.

Je mi čerstvě 40 let, celý život jsem enměla problémy s váhou,až po posledním dítěti v 37 letech jsem se ze svých běžných 57 - 60 kg dostala na pro mě obludných 85 kg.Celé tři roky jsem neshodila ani deko, až do objevení Meridie.Bohužel jsem Meridii koupila od známé v době,kdy byla čerstvě stažená z trhu a od té doby už byla nesehnatelná.Koupila jsem etdy sibutramin tady na netu,ne od Mirky,ale od Silvy - nicméně ten samý,co tady holky fotili.Musím napsat,že jsem naprosto spokojená a nadšená - za šest týdnů jsem shodila 7 kd, vážím tedy 78 kg aváha jde stále dolů.nebudu popisovat své pocity blaha, většina z vás tady je zná.
jak píšou některé z vás, nebudu tedy řešit,odkud sibutramin je a kde ho Mirka nebo Silva shánějí,(prodávají totožný výrobhek),ale jsem ráda,že mi něco funguje a mimo sucha v puse a první tři dny lehké bolesti hlavy nepoci´tuju žádné vedlejší příznaky.Je pravda,že tělo si zvykne,(stejně tak jako u Adipexu) a po 3 -4 týdench braní se objeví jakoby "nefungující" období.Sama ale mohu potvrdit,že pokud jsem brala dál, a trochu si ty nově objevené chutě hlídala,váha jde dolů stále.Jasně,že to stojí trošičku přemáhání nežrat,ale žádná s těch křičících dam tady snad nečekala,že prášek sám o sobě je všemocný.Nicméně,chápu rozčilení některých,že je trápí,že nevědí,co užívají,na druhou stranu ale,není tedy problém to užívat přestat a hotovo.Paní Mirka,jak jsem vyčetla je ochotná peníze vrátit,což mi přijde jako velká ochota a laskavost a dál o tom není třeba mluvit,ne?Vadí mi,že někdo díky svému vlastnímu rozhořčení začne napadat nás osatní,které spokojené jsme .....

A na přivítanou ještě něco o slavném Alli.
Na trhu je na lékařsý předpis xenical.Obsahuje v každé tobolce 120 mg orlistatu-Látky,která vylučuje třetinu tuků z vašeho těla a přijaté stravy, což má za následek téměř neustálý průjem,(ale opravdu zběsilý),díky čemuž za prvé mírně hubnete,za druhé jste neustále dehydrované.Za 89 tobolek v lékárně platíte cca kolem 450 kč.A te´d to slavné Alli.
Alli je volně prodejné a má reklamu jako prase.pokud si ale najedete na jeho stránky,dočtete se,že jedna tobolka obsahuje 60mg (!!!!!) orlistatu a navíc je Alli cca 3x dražší než Xenical.Takže polovina účinné dávky za třikrát dražší cenu - požehnáno státem Vzhledem k tomu,že už ani Xenical téměř nefunguje,neumím si představit co tedy umí Alli.Spravuji finance spoustě lidem z Homolky.Jejich názor na zakázaný sibutramin je takový,že je to boj farmaceutických firem.Po celé Unii má Alli masivní reklamu,je v tom neuvěřitelná spousta peněz,a když vezmeme lidem fungující Sibu - zoufalé ženy i muži koupí v prvním šoku Alli.Sice ne víc,než jednou,ale to stačí.Sibutramin se má (dle zákulisních tamtamů), na trh vrátit cca příští rok na jaře,kdy se další mimořádnou studií zjistí,že vlastně nebezpečný není Názor si udělejte sami.Já si ho udělala kupuji Sibutramin herbal od Sanuslive,která sice neexistuje,ale prášky fungují a já hubnu.

Tak prosím za přijetí mezi vás a všem přeji krásný den.kristina
jozinka
renca13
| 27. 5. 2010 20:49
ahojky zahánění do brlohu to znááám,starší syn zrovna trůní na záchodě a dělá právě ten bobek ,pak bude chtít pití a pusinku a muchlat mi vlasy a tak dále....klasika.ještě že ten mladší zatím neprotestuje lehne,zavrtá hlavičku do pleny a usneMoc děkuji za podporu holky jste fakt moc hodné Jooo a srazíček no se mnou počíej na 100% já už se nemůžu dočkat
jozinka
maggmisss
| 27. 5. 2010 20:16
to jo ale ja kdyz nedrzim dietu tak s tim problem ani nemam.. nvm no..
dekuju a tobe taky
maggmiss
jozinka
| 27. 5. 2010 20:14
No stejně se budeš muset chutě naučit ovládat.. nemyslíš? ale chápu to.. hodně štěstí... ať se daří..
jozinka
maggmisss
| 27. 5. 2010 20:07
to bysme musely porovnat fotky;) ja nevim ale kdyz si vemu ze nez sem zacla brat HA sem byla docela hubena tak se mi takhle tlusta byt nechce.. ale tak ja mam kolem sebe samy hubeny lidi no, ve skole, kamosi ... tak mozna asi taky proto..

jinak s tim jestli sibu ne/zabere.. ja si nemyslim ze by mi pomahal hubnout nejak v tele.. pro me je to opravdu jen o tom ze pak nemam chute se prejidat (coz kdykoliv drzim diety tak mam) to mam vyzkouseny od meridie.. hubnu zmenou jidelnicku a cvicenim, ne praskama.. ty sou fakt jen kvuli tem chutim :)
Janule1
jozinka
| 27. 5. 2010 19:59
Děkuju..
ahoooooooooj
jozinka
| 27. 5. 2010 19:58
čauky dámy.. tak jsem konečně snad zahnala dítě do brlohu.. to je něco.. ne a ne pochopit, že nebude prostě pořád lézt z postele dolů a cestovat.. jednou se svlékne, jednou chce čůrat, jindy bobek.. legrace..
Janule - držím palečky, jistě to zmákneš, si přeci šikulka.. hodně štěstí..
Renča - omluva, jsem ti taky chtěla písnout, že držím palečky, aby to dopadlo dobře, u toho soudu... též hodně štěstí..

a holky, co teda ten srazík? kdo by jel?
jozinka
Janule1
| 27. 5. 2010 19:56
ani nevím jestli jsem komentovala tvojí fotku. Tak mě se ta změna líbí.
renča
Janule1
| 27. 5. 2010 19:55
ó děkuji. A ještě jsem zapoměla jak jsi psala k tomu soudu. Přeju ti hodně štěstí. Děti maj právo na pořádnou celou rodinu. Tak pěkný večer a já se jdu šprtat. Dva týdny jsem měla testy na sto procent,tak snad to udělám.
maggmiss
jozinka
| 27. 5. 2010 19:49
no tak vzhledem k tomu, že já mám 167 cm a 75 kg a jsem fakticky spokojená, tak tomu moc nerozumím .. ale každý potřebujem ke spokojenosti něco.. ať ti to jde.. hodně štěstí.. jen si myslím, že na pár kilek je sibu zcela zbytečný.. stejně si myslím že nezabere.. když potřebuješ sundat hodně kilek, pak ano.. ale takhle.. ale zkusit člověk má vše.. tak vzhůru do toho.. ať se daří..
Janule1
renca13
| 27. 5. 2010 19:24
Ahoj jani to jsem ráda že jsi se ukázala!!!Diskuse o komínu no to je rachot Já jsem právě hrozně ráda že si tu člověk může pokecat o čemkoliv a jsem strašně vděčná za všechny vaše rady a za podporu mám Vás holky fakt ráda.A Jani ty jsi prostě suuuper baba faktBudeme na tebe zítra moc myslet a budeme mačkat pěstičky pro štěstí,určitě to dáš jsi šikula
...................
Janule1
| 27. 5. 2010 18:33
.......ježíš úplně jsem zapoměla na Ivonn. U jejich příspěvků se směju
ahoj holky
Janule1
| 27. 5. 2010 18:31
ahoj holčiny,tak jsem se prokousala stránkama. Ale řeknu vám,že je to katastrofa. Nevidím nic špatného na tom,že si píšem o počasí,chlapech a třeba i beruškách. To neznamená,že když budem chodit na diskusi komín u baráku,že budu psát rok o komínu Musím říct,že pár holek mi tady přirostlo k srdci a těším se až napíšou. Třeba Renča,Sluníčko,Steklinka,Jozinka a Blanka. No doufám,že už tu bude klid.
Renčo: zajímalo by mě kolik té paní je co ti psala ty vulgarismy. Mě je 33 a k tomu bych se nikdy nesnížila. Chce vyš.....vat jinde,tak ať táhne. Určitě bych nepsala tobě. No to je jedno.Jinak co je novýho? U mě nějak nic. Zítra mám v práci zkošku po dvoutýdenním školení,tak mám z toho hrůzu. Jinak vás všechny zdravím
a zdravím Teplice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
20. 9. 2025 18:52
15102
Anna Vodičková
15. 9. 2025 07:55
36
Alena Davidová