Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
Kristina
007Pav
| 28. 5. 2010 18:50
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
.Konečně...
.Jsem moc ráda,že tady pokračujeme v dobrém duchu a je to tu opět v klidu.Příjemná změna.Také musím pochválit krémy od Blanky,jsou super.Snad budou účinné
.
hezky se odměň
Držím palečky a gratuluji k super rozjezdu

..strážný anděl určitě nejsem,ale neříkám,že ych ráda nebyla.Jsem naprosto normální ženská,která už toho poměrně dost zažila a s pokrytci a hlupáky vlastně bojuji celý život.marně...jak jinak 
Jožinko,za slovosled se neomlouvej, já mám také dneska super den
přeju hodně štěstí, ať jdou kilečka dolů a hlavně, i kdyby se to seklo.. nezoufat, půjde to dál.. hodně dolů a klobouk dolů, jsi šikulka..
Vzhledem k tomu,že už ani Xenical téměř nefunguje,neumím si představit co tedy umí Alli.Spravuji finance spoustě lidem z Homolky.Jejich názor na zakázaný sibutramin je takový,že je to boj farmaceutických firem.Po celé Unii má Alli masivní reklamu,je v tom neuvěřitelná spousta peněz,a když vezmeme lidem fungující Sibu - zoufalé ženy i muži koupí v prvním šoku Alli.Sice ne víc,než jednou,ale to stačí.Sibutramin se má (dle zákulisních tamtamů), na trh vrátit cca příští rok na jaře,kdy se další mimořádnou studií zjistí,že vlastně nebezpečný není
) to mam vyzkouseny od meridie.. hubnu zmenou jidelnicku a cvicenim, ne praskama.. ty sou fakt jen kvuli tem chutim :)