Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

ena
renca13
| 26. 5. 2010 14:27
Ahoj Renčo tak prší jooooooo a co jinak nového??No spravedlnost,uvidíme uvidíme.Pokud se jim to povede tak to bude fakt zázrak.
Renča 13
ena
| 26. 5. 2010 14:23
ahoj,
no vidíš konečeně posun, že by nějaká spravedlnost.
papa Renča
steklounka
ladyR
| 26. 5. 2010 14:20
ale to já si taky pročetla a dokonale,jenže debata byla o tom,že nám byl nabídnut lék dovezený z USA a né nějakej sajrajt z Číny a o to zas jde mě....!Nic neříkám,když píšete příspěvky,jen pište,pište....já chci jen to,co jsem si obědnala nebo vrátit peníze,nic víc a nic míň a nebo ta Čína neměla stát tolik peněz!!!!!!!!Úž doufám všichni pochopíte o čem tu byla řeč!Né nějakej černej trh nebo ilegalita,to zas nejsem negramot.... To jen na vysvětlenou,nebudu obtěžovat,ty co nechtěj....je jich tu ještě plno,co chtěj,ale ti raději píšou soukromé zprávy,protože se bojí vašich vyřídilek....
sibu
ena
| 26. 5. 2010 14:20
ahoj holky,
teď jsem dočetla co se tu včera napsalo, jen se ještě k tomu vrátím, mám sibu z jiného zdroje a né od Mirky a má stejný obal,každý se musí rozhodnout sám jestli do toho jde nebo ne.
Jinak všechny zdravím a u nás prší jako blázen.
:-)
renca13
| 26. 5. 2010 14:16
Filípek moc děkuje můj manžel je zase rád když jdu ke kadeřnici,má rád překvápka Teď jsem objednaná na 5.6. tak jsem zvědavá co mi zase vytvoří za nádheru.Jo a představte si,že mi napsali z mezinárodněprávní ochrany dětí v Brně.Na žádost policie čr budou alimenty ze zahraničí vymáhat!! to jsem fakt nečekala.A taky mi přišel dopis od soudu, 7.6 mám stání ohledně změny příjmení pro synaKonečně se něco děje
Ivonn
steklounka
| 26. 5. 2010 14:06
Ahoj,zdravím...tak to musí pořád bolet co,to mě mrzí....Máš pravdu o nic jsi nepřišla A s tím holičem ,tak na tom jsme podobně
ivonn
renca13
| 26. 5. 2010 14:04
Ahooj ježiš tvůj smysl pro humor mi tak chyběl zánět spojivek chudák manžel.ručka pořád zlobí jo??to už docela dlouho ne??No jo kluky mám zase pohromadě tak je veselo
renca13
maggmisss
| 26. 5. 2010 13:58
u nas je porad zatazeno ale treba se este vyjasni a vy pak budete moct udelat oslavicku hezky venku ;) takze taky preju vsechno nejlepsi k svatku
ladyR
maggmisss
| 26. 5. 2010 13:55
protoze asi uz nemas jak
ladyR
steklounka
ahoj,ne ze Sibu mi není špatně,právě naopak,řekla bych že mi dělá dobře,jsem čilejší ....a každý má právo si sem psát co chce,žádný admin tu není....takže si sem piš co chceš....jen mě nejde do hlavy že se ozíváte po tak dlouhé době.
Já než jsem si napsala o Sibu,tak jsem si nejřív přečetla všechny možné příspěvky a věděla jsem do čeho jdu..i že to je nelegální...a to myslím měl udělat každý a mohli jsme předejít této debatě co se tu včera rozjela
Ahoj
Ivonn
Vítám všechny nové hubnoucí, mám teď hodně práce, ale dala jsem asi 5 stránek a zjistila jsem, že jsem o nic nepřišla, tak v poho.
Akorát ty, co porád dokola diskutují o jednom, by měly pochopit, že nás to nezajímá a běžte si holky založit svoji stránku - zločin a trest, nebo tak něco.
Jozince - cukly mi koutky, když já hlásím odchod ke kadeřnici, tak můj má na čele smrtelnej pot, protože se mu vždycky vrátí úplně jiná barva a střih, tak si měsíc zvyká, a jak ho opustí zánět spojivek, jdu znova...
Renči - už máš děti zase pohromadě doma?
Mně museli to tykadlo zase řezat, nějak se mi to nechce zahojit. Tak se mějte a zítra zdarec.
renca13
steklounka
| 26. 5. 2010 13:52
tak to přeju vše nejlepší k svátku
steklounka
ladyR
| 26. 5. 2010 13:50
Zdravím....já už se ale opravdu lekla,že je ti špatně z těch tablet...než jsem to dočetla dokonce....no tak holt holky budete muset nás šťourali snášet no....nedá se nic dělat...my vás taky musíme brát a číst vaše příspevky...ikdyž já už některé přehlížím....
steklounka
renca13
| 26. 5. 2010 13:49
No to mě taky,bohuželale proto na ty osoby již nereaguji,prostě je nevidím a hotovo.Po mě tady rajtuje Fildík,právě se probudil tak mu jdu dát sváču.Dneska slaví svůj první svátek tak budeme večer slavit
renca13
steklounka
| 26. 5. 2010 13:46
ahojky,ale jo docela fajn,jen je mi špatně z těch příspěvků....je to síla,ale s tím mi nic neuděláme,psát sem může kdokoliv.
U nás je pěkně i když slunce nesvítí,ale neprší
maggmisss
ladyR
| 26. 5. 2010 13:45
Tebe nehodlám komentovat.....
Kareldolozny
ladyR
| 26. 5. 2010 13:43
Ne ne ne to jsem vůbec neměla na mysli,aby muž nemohl mezi ženy,by naopak bylo to myšleno jako poklona a vaše příspěvky se mi moc líbí....čiší z nich vlastní náhled a názor na věc a víte moc dobře o čem mluvíte nebo píšete...máte určité znalosti srší z vás inteligence (a teď to opravdu myslím ne z nadsázkou) a mě se líbí lidi,kteří slušnou formou a bez urážky umí dát najevo svůj názor....a vím,že v určitých věcech máte naprostou pravdu....ale na druhou stranu my opsrvdu nevidíme,kdo se na druhém konci skrývá...ale mám k vám respekt a vaše názory beru....nejste totiž slepice!!!
steklounka
renca13
| 26. 5. 2010 13:42
Ahojký jak se máme???
ladyR
maggmisss
| 26. 5. 2010 13:40
no pokud si jen chtela ostatni upozornit na podvod tak myslim ze to uz si udelala.. tak to ted prestan resit a nech ostatni at se samy rozhodnou..
a to ze je tu chlap?? jako ty si myslis ze chlapci hubnout nepotrebujou? nebo si myslis ze si jen tak neco koupi bez toho aby si o tom precetli? bohuzel na strankach muzi.cz se asi o hubnuti a sibutraminu nepise:D tak holt musi chudak sem..

no nic taky koncim..

jeste teda.. jak psala irenaM "vždyt to celé rozdmýchal konkurent , klterý sám nabízí Čínu, to je tak
průhledné , že se divím , že na to někdo skočil." - nekdo nechapal co mysli.. tak ja to pochopila tak ze je mozne ze jedna z tech 3 co tu vcera mirku tak hrozne osocovaly je take prodejce sibutraminu a snazi se jen mirku pripravit o zakaznice a prebrat ji je.. samozrejme pod jinym jmenem... (takze taky takovy mozny tentokrat cerny kun:D)
Janule1
steklounka
| 26. 5. 2010 13:39
Ahoj Jani,díky za pozdrav....taky tě zdravím
no teda.....
steklounka
| 26. 5. 2010 13:38
já žasnu... jeden den jsem tu nebyla a co jste tu stihly rozjet,to je síla nechápu to ,já si taky od Mirky objednala Sibu a vůbec mi nedělá žádné problémy ,jsem spokojená a že je to nelegální???toho je na trhu spousta ,takže nevím co tu pořád řešíte,dejte s tím už pokoj......já žádné vedlejší účinky nemám ......
tak kdo prostě nechce brát Sibu a bojí se at je nebere a nechodí sem.....jen nás tu otravujete
karel
renca13
| 26. 5. 2010 13:37

tý jo konečně je tady veselo
Náhodou je super že je tady chlap a když nepiješ pivo u fotbalu tím líp,piješ ho u hokeje že jo?? já teda jo
renca13
ladyR
| 26. 5. 2010 13:37
Taky odcházet nehodlám,jsem svobodomyslná a demokratická...já ti nechávám tvé iluze o hubnutí,tak ty mi laskavě neber ty mé....mě je naprosto jedno jestli ty se chceš ládovat dál sajrajtem,ale já to teda rozhodně nebudu!!!Ale taky ten můj nesouhlas dám patřičně najevo,tak mě laskavě nech žít a nech mě si svobodně projevit vlastní názor....ikdyž mnozí o něj třeba nestojí,ale je tu plno jiných,kteří třeba jen tiše čtou a souhlasí a věř tomu,že je jich požehnaně,jen se bojí se zapijit do takového tobogánu,který by je akorát splách nebo ukamenoval,tím myslím (lidi jako ty,co jsou rádi za to že hubnou a chtějí zavřít hubu těm,kteří chtějí všem otevřít jen oči)!!!!!!!!!
maggmisss
renca13
| 26. 5. 2010 13:34
Ahojkýýý jaké máte počasí??U nás už neprší krááása
LadyR
Kareldolozny
| 26. 5. 2010 13:33
A proč by nemohl muž mezi ženy?To se nesmí?Já Vám prozradím jedno tajemství.Já mám ženy moc rádA strašně rád si s nimi povídám o všem a dlouho.Asi tohle neznáte a nemáte kolem sebe,ale my jsme opravdu každý jiný a nejsme všichni jen blbci co pijí pivo u fotbalu a manželku oslovují STARÁ.
Nesehnala jste si dostatek informací předem?Poděkujte sama sobě a nic jiného říct nejde.Každý z nás někdy naletěl.
chrrrr
maggmisss
| 26. 5. 2010 13:30
juchu konecne dorazili naky normalni lidi vcera se tu ma me zensky sesypaly za to ze sem mirku branila.. fakt hruza.. uz sem se zacla bat ze sem jedina (i kdyz teda vlastne ja sem vedela ze sem mirka dneska posle dalsi "bili kone," ktery si plati stejne jako me tady je na tom nekdo uz fakt hodne spatne co )

nejhorsi je ze vubec neposlouchaj argumenty ostatnich.. proste si stojej za svym ze byly podvedeny a konec.. ale pritom 1) jedna se o cernej trh tak co cekaly 2) jak psal karel tak v reklamach se mlzit/lhat muze - tudiz to same delala i mirka a nic spatneho na tom nevidim, tak to proste chodi 3) rozbor leku uz zname tak nvm co jeste chtej - (i kdyz karel je podle nich urcite taky jen nastrcenej ) 4) maji moznost prasky poslat zpet a uz to neresit a to by u normalnich podvodniku asi jen tak neslo.. sem moc rada ze se snazej pripravit nas normalni o moznost hubnout.. kdyz musej bejt tlusty ony tak my taky ze jo.. no fakt pekne dekuju.. asi si taky rychle napisu o dalsi varku nez se tyhle furie stihnou dobelhat na policii
ladyR
renca13
já nechápu o čem je tu řeč?? To jako myslíš vážně jo??Myslíš že jsem nějaká natvrdlá nebo co??.."na začátku mě všichni ujišťovali,že sibu od cloette je v poho......za měsíc je to opak" ........ ještě mi prosím napiš kdo tě přesvědčuje o opaku????já tady moc lidí nevidím teda!!!!Mimochodem opozice mi vyhovuje a odcházet opravdu nehodlám mě se tu líbí.diskusi založila jozinka a jsou tu další super holky s kterýma si chci dál psát takže nemám důvod odcházet.A tímto vás slušně žádám,vy kteří se tu chcete akorát hádat tak si založte vlastní diskusi a hádejte se tam..díííík.Tímto končím a prosím i ostatní...NEREAGUJTE JIŽ NA TY VÝPADY!!!!
renca13
ladyR
Tak každý třeba nemá takové schopnosti a inteligenci jako ty a holt důvěřuje prodavajícímu,který jí do meilu tvrdil,že je to přírodní produkt bez vedlejších účinků.....
Karel
ladyR
| 26. 5. 2010 13:27
Chápu,že máte naprostou pravdu...má neznalost farmacie atd.,ale o to mi vůbec nejde.......možná jste to právě vy,kdo ty tabletky vyrábí,možná že zrovna vy spolupracujete s firmou cloette,možná né?Myslím,že asi není náhoda,že by se muž zapojil do ženské diskuze...uvědomuji si,co internet může skrývat za hrozby a rizika a uvědomuji si,že když něco kupuji,že to nemusí být to,co mi bylo nabízeno,ale od toho mám pusu,abych se dokázala ozvat a alespoň demonstrovat pro výstrahu ostatním!!!Jinak nikomu nic nevnucuji a kdybych byla od začátku upozorněna o skutečnosti,možná bych lék vyzkoušela,možná né,ale měla bych na výběr!!!
ladyR
renca13
| 26. 5. 2010 13:24
Tady aby se člověk bál zavtipkovat to jsme dopadly teda ach jo!!!!!!!!Paní nikdo neupozornil??Paní si koupí léky aniž by si o nich něco přečetla??Paní je tedy frajerka!!Já si o sibu přečetla co jsem mohla než jsem si objednala.A stačí zadat do googlu sibutramin a hned ti vyjede že je v čr nelegální a že má takové a makové vedlejší účinky!!!!!!!!Tak nezlob se na mě,ale to si paní měla zjistit!!!!!!!!!!!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
15. 6. 2025 20:05
14509
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
milica
15. 6. 2025 22:26