Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
ena
renca13
| 26. 5. 2010 14:27
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

ale to já si taky pročetla a dokonale,jenže debata byla o tom,že nám byl nabídnut lék dovezený z USA a né nějakej sajrajt z Číny a o to zas jde mě....!Nic neříkám,když píšete příspěvky,jen pište,pište....já chci jen to,co jsem si obědnala nebo vrátit peníze,nic víc a nic míň a nebo ta Čína neměla stát tolik peněz!!!!!!!!Úž doufám všichni pochopíte o čem tu byla řeč!Né nějakej černej trh nebo ilegalita,to zas nejsem negramot....
To jen na vysvětlenou,nebudu obtěžovat,ty co nechtěj....je jich tu ještě plno,co chtěj,ale ti raději píšou soukromé zprávy,protože se bojí vašich vyřídilek....
můj manžel je zase rád když jdu ke kadeřnici,má rád překvápka
to jsem fakt nečekala.A taky mi přišel dopis od soudu, 7.6 mám stání ohledně změny příjmení pro syna
ale treba se este vyjasni a vy pak budete moct udelat oslavicku hezky venku ;) takze taky preju vsechno nejlepsi k svatku

nechápu to ,já si taky od Mirky objednala Sibu a vůbec mi nedělá žádné problémy
A strašně rád si s nimi povídám o všem a dlouho.Asi tohle neznáte a nemáte kolem sebe,ale my jsme opravdu každý jiný a nejsme všichni jen blbci co pijí pivo u fotbalu a manželku oslovují STARÁ.