Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

ladyR
Kareldolozny
| 26. 5. 2010 13:23
asi nepoznám rozdíl mezi lichotkou a ironií a omlouvám se za to.Musím ovšem zdůraznit,že nejsem šovinista a vážím si žen.Žena mi dala život a nikdy na to nezapomenu.Jen jsem chtěl zdůraznit,že zrovna tahle diskuze náhled chlapů na vás moc nezlepší
Když chcete někomu dát facku ze vzteku,tak neuhoďte toho kdo je po ruce,ale hledejte toho kdo Vám ublížil.A otrava?Totální nesmysl!!!Jedy jsou drahé a pokud by chtěl někdo udělat podvod,tak tam dá jen cukr nebo mouku a to nikoho určitě nezabije a ani nepoškodí A okud Vám to fungovalo,tak už Vás nechápu vůbec a jste jen zhrzená,že někdo podal neůplné info,prestože pro Váš účel to nemělo vliv !
renca13
ladyR
| 26. 5. 2010 13:22
taky je mi to k smíchu,na začátku mě tu všichni ujišťovali,že sibu od cloette je v poho.....za měsíc je to opak a ty asi vůbec nechápeš o čem je tu řeč....a jinak ty tu taky nemusíš být,jestli se ti nelíbí opozice!!!!No né???
renca13
ladyR
| 26. 5. 2010 13:19
My šťourat nepřestanem,neboj!!! huš huš na nás neplatí.....já proti tobě taky nic nemám a nerozvířili jsme to my dvě,ale paní,která má po sibu srdeční problémy a nikdo jí neupozornil,na nějaké vedlejší účinky a samozřejmě když není příbalový leták,tak jak to měla chuděra vědět,že a co teď bude běhat po doktorech a co se asi tak dozví,že???
valinaM
renca13
| 26. 5. 2010 13:15
ach jo no jo jsem asi úplně tupá či co.Možná jsem k smíchu ale mám alespoň smysl pro humor a milá dámo pokud se Vám to nezdá tak tady nemusíte být!!!!!!!Tady byla super diskuse,podpora,legrace,super parta.A najednou je to k smíchu??Najednou je špatný když má ženská radost z úspěchu a z toho že ji manžel pochválí??jděte do háje fakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karel
ladyR
| 26. 5. 2010 13:14
o ***????Snad o zdraví né???Když mě to nezabije,tak alespoň přiotráví..... ale alespoň ten život není nuda a tato diskuse taky....začíná se mi tu líbit...konečně jeden inteligentní muž mezi slepicema????
LadyR
Kareldolozny
| 26. 5. 2010 13:13
Super lék z USA?Jen Vaše nevzdělanost Vás omlouvá v tom,že nemáte ponětí o farmaceutickém světě.V USA ještě nikdy nikdo nic nevymyslel,protože jejich inteligence je nižší než u opic.Vše jde z Evropy a nejvíc ČR,Polsko,Slovensko,Německo,Francie.
A surovina jedině z číny,která jediná spolu s Indií má prostředky pro přípravu a výrobu surovin.
Váš hněv chápu,ale argumenty jsou zcestné a slabé.
ladyR
renca13
| 26. 5. 2010 13:12
Ahojkyooh to mě těší a pozor,já velmi respektuji jiný názor!!!!!!jen se mi nelíbí jakým stylem jste to tady rozjely!!!!!A všimni si,že už se tím vyloženě bavím.Nechci aby se to tu takhle hádalo a aby ta diskuse nabrala tenhle nechutný směr.Jděte se hádat s Mirkou do mailů a nechte nás tady dál vesele hubnout.Jinak proti tobě nic nemám
renca13
ValinaM
| 26. 5. 2010 13:10
To je jako ve vašem věku jediné co dokážete jako by vtipně napsat?huš huš?jste k smíchu.Jestli vy jste zahleděná jen do sebe a do toho že vám manžel konečně řekne že vám to sluší tak mi je vás líto.
bílý kůň
renca13
| 26. 5. 2010 13:08
jůůůůůůůůůůůů je ze mě bílý koníček no vida co já se o sobě nedozvím tedááá.ladyR ty špionko jedna pozdravuj vyšetřovatele a sejdeme se teda asi u výslechu.Hmmmm místo srazíku si dáme rande za mřížema ne?? Juj a jdu si rychle od mirky objednat zásoby sibu než rozbijete ten mezinárodní gang a černý trh.tududutu howk domluvil jsem
Pro ValinuM
Kareldolozny
| 26. 5. 2010 13:08
já vůbec nejsem dokonalý a možná ani odborník,ale mám bohužel medicínské vzdělání a již několik let pracuji v oboru velice blízkém tomuto tématu.Tolik tedy k tomu co jsem psal o zpracování tuku a metabolických proměnách.Račte dovolit,ale nepřipadáte mi jako osoba vhodná k akademické debatě,spíše jako zhrzená ješitná žena,která čeká blesky z nebes za lživou reklamu.To se ale na tomto světě nedočkáte a mám pocit,že jste zde ve svém boji čím dál tím víc sama.
Moc bych Vám přál aby tohle byla v současnosti jediná nepravda ve Vašem životě.Oni totiž lidi lžou víte?A Vy určitě často také.A víte proč?Protože jsme banda sobeckým zmetků,kteří vidí jen to svoje.Tentokrát obelstila nějaká Mirka Vás,jindy Vy manžela když jdete od milence,nebo když se vymlouváte kadeřnici na nemoc,neschopna jí přiznat,že jen máte kámošku na kafi a jste líná přijít(vše berte prosím obrazně a s humorem).Ani v tomto případěm neměla polopravda za následek nic jiného neš Vaše urážené ego,myslící si,že na Vás nikdo nevyzraje a víte vše.Vliv na zdraví to určitě nemá.A když nikdo neumřel,tak jde o ***...s prominutím,ale tak se to říká
Kareldolozny
ladyR
| 26. 5. 2010 13:07
Jak ničemu to nepomůže!!!!Pomůže to lidem,kteří se právě rozhodují,jestli si pořídit super lék z USA!!!!
renča13
ladyR
| 26. 5. 2010 13:05
Ahojda,teda myslela jsem,že ty máš rozum....byla si tu z nich taková nejpříjemnější,prosím abys alespoň respektovala,že má taky někdo jiný názor o tom ten život je a pokud někdo neumí komunikovat,tak ať sem neleze a pan Karel je asi další nasazený,že???
jozinka
renca13
| 26. 5. 2010 13:03
Ahoooj no konečně známá duše tak si konečně můžu popovídat jupí.jozi to ti teda musím napsat že na té fotce..týý joooo kočka jako vyšitá hrozně moc ti to sluší,opravdu jsi velice omládla.Super super super
ValinaM
ladyR
| 26. 5. 2010 13:02

Ahojda,tak asi jedna z mála jste pochopila.....je to docela dobře organizovaná skupinka!!!!Co??Je to tu pěkně vidět ty nasazený bílý koně.....ano budete mít holky od nás klid a je fakt,že za pravdu se každý zlobí...já jsem v poho,jsem ráda,že to tak vyplulo ta pravdička na povrch a ty bílý koně tady mě přesvědčili,že toto není korektní diskuse a vždy tu budou psát proti nám,kteří vidí,že to není v pořádku,je jasné,že ti bílý koně musí zase zjískat zpět těch důvěřivců a dalších potencionálních kupujících!!!Ano možná díky nám dvou třem lidem,kteří se dokázali vzpříčit lžím vám znemožníme přístup k ilegálnímu sibutraminu,ale co vy víte třeba zase my jsme organizace bojující proti černému trhu a jsme napojeni na vyšetřovací složky!!!No kdo ví???Zdravím všechny a věřte Renčo,Janule Terko atd.,kteří jste tu byli tak nějak s námi ve spojení,že nic není mířeno proti nikomu....já se chovám slušně,nikoho jsem neurážela sprostě a jen jsem řekla nahlas,co si myslím a třeba mě ukamenujte,vidím,že tato diskuse zas až tak demokratická není,vždy jak někdo vystrčí růžky,oběví se dav bílých koní a začnou útočit!!!Mějte se tu krásně, budu sledovat vaše úspěchy a přeju vám je!!!Opravdu upřímně Já si ponechám svůj názor a jen tiše doufám,že další noví,kteří si to tu přečtou alespoň budou v obraze jak to tu funguje......Mějte se
valinaM
renca13
| 26. 5. 2010 13:01
huš huš huš
jozinka
ValinaM
| 26. 5. 2010 12:56
Dobrý den.Víte jak jsem se dočetla tak jste tuto diskuzi založila vy.Bohužel ani vy nějak nechápete co se tu řeší.To že prodávající před prodejem podal nepravdivé informace o věci kterou prodává.Kdyby je podal tak je vše v pořádku.Ale že jednou řekne že jsou v USA legální a včera zjistí že vlastně ne tak vám to nepřijde přinejmenším nefér?Co asi měli dělat když se tuto skutečnost dozvěděli až včera a prášky měli dávno koupený.Ano souhlasím že je to na každým jestki koupí nebo ne.Ale přeci až poté co dostane pravdivé informace ne?
Myslím že je dost důležitý že máte prášky od lékaře a ne ty z USA.
Kareldolozny
ValinaM
| 26. 5. 2010 12:50
Pane Karle koukám že se tu prezentujete jako dokonalý odborník.Můžete mi tedy objasnit to že nejdřív píšete jak je rozbor drahý a hlavně jak strašně dlouho trvá a poté napíšete že to po práci projedete mašinou a je to?Není i tohle nějak zmatený?A kde jste tuto teorii o lojovité hmotě získal rpsím vás?
ale no tak..
jozinka
| 26. 5. 2010 12:50
Tak se docela začínám zlobit.. holky co to je.. takhle se to tady rozbouřilo.. jako samozřejmě, na jednu stranu chápu, na druhou ne, jde o černej trh, kdo chce, ať bere, kdo ne, nikdo vás snad nenutí...
a jak bylo napsáno, že jsem asi nepochopila oč jde.. pochopila, jen nechápu, proč když je problém s člověkem, od kterého berete prášky, tak za 1) proč si to neřešíte s ní.. 2) neobjednáváte jinde...
fakticky mi to nějak uniká..

myslela sem si, jak se takhle diskuze bude hezky rozvíjet, měla jsem radost z každé nově příchozí dušičky. .a pak to tady takhle sjede.. to se mi faakt nelíbí..
a napadání typu, že zrovna já můžu být v klidu, když mám prášky od doktora... to je snad moje věc ne, že jsem nemusela prášky shánět přes černý trh..

ale nevím, nebudu se k tomu už vracet.. udělala bych za touto debatou tlustou čáru a nazdar..
IrenaM
ValinaM
| 26. 5. 2010 12:48
Jsem na tom stejně.O kom to mluvíš?
IrenaM
cheorchi
| 26. 5. 2010 12:37
Teď jsem tě nepochopila můžes to prosím vysvetlit pro blbce jako já Dík
...
IrenaM
| 26. 5. 2010 12:32
vždyt to celé rozdmýchal konkurent , klterý sám nabízí Čínu, to je tak průhledné , že se divím , že na to někdo skočil.
renca13
cheorchi
| 26. 5. 2010 12:30
SOUHLASÍM
Karle
mgm
| 26. 5. 2010 12:29
Já jsem se ptala především Mirky.
řešení
renca13
| 26. 5. 2010 12:23
řešení?????jednoduché------------------------------------------------------tlustá čára a hotovo.kdo má problém ať sem nechodí a bude zase klid!!
jo...
Kareldolozny
| 26. 5. 2010 12:19
a přestaňte se holky hádat kvůli kravině,protože potom o vás chlapi říkají jaké jste slepice a nemůžete jim to mít za zlé Tohle je infantilní a ničemu to nepomůže.Spíš bychom měli najít společně řešení výhodné pro všechny.
tatui a ostatní s tímto problémem
Kareldolozny
| 26. 5. 2010 12:16
Sibutramin měl za úkol likvidovat pomalu,ale s určitostí lojovitou hmotu v podkoží a vypustit vodu,která se v tukové tkání drží snadněji a ve větší míře než ve svalu či podkoží.Byl to lék proti obezitě(původně neurotikum,ale cvoci hubnuli) a proto funguje úměrně k množství tuku v těle.U Vás už to bude spíše blokátor chuti a tam by pomohlo něco jiného.Ale stejně tak jako Vy ho používám i já.Abych nebyl posedlej čokoládou mňamííí
pro mgm
Kareldolozny
| 26. 5. 2010 12:10
Máš " TROCHU" pravdu,ale nezapomeň,že použít polopravdu nebo doměnku a považovat ji za dogma není diskuze.Ptáš se a lidé odpovídají.
mgm
cheorchi
| 26. 5. 2010 12:08
jaj ty to nechápeš viď,to kdo se tady vnucuje jsi ty a všem.Jestli si myslíš že mě nějak urazíš tak to jsi sakra narazila,mě totiž může urazit jen inteligent,který to pochopí o co jde.A tím to pro mě hasne.Myslím že jsem ti to neřekla jen já tak si to srovnej v hlavě a rozhodni se co vlastně chceš.nemá to cenu se s tebou dohadovat tak se měj.
Cheorchi
mgm
| 26. 5. 2010 12:02
Především jsi s tím začala TY, dej mně pokoj, já bych ti nikdy nenapsala, tak co se vnucuješ? Nevšímej si mě laskavě.
dotaz na pana Karla
tatui
| 26. 5. 2010 12:01
pročítám diskuzi a přijdete mi nejvíc erudovaný co se týče Sibutraminu 20, já ho mám taky a je mi jedno jakého je původu, to nehodlám vůbec řešit, chci se spíš zeptat, protože jsem tak trošku magorka beru ho protože chci zhubnou 5kg které se mi nedaří dát dolů a to z 55 na 50 při výšce 164 /hlavně mě nikdo nepoučujte, že jsem magor-prostě to chci/. Zajímá mě jestli pro mě ta dávka 20mg nemůže být zničující. Díky.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
15. 6. 2025 20:05
14509
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
milica
15. 6. 2025 22:26