Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

mgm
cheorchi
| 26. 5. 2010 12:00
píšeš že si tu každý může napsat co chce tak mě neříkej laskavě co mám a nemám dělat budu si psát co chci a kdy chci.a určitě mluvím za ostatní jdi už do p... máme tě dost
Cheorchi
mgm
| 26. 5. 2010 11:54
Ale já jsem se tebe nic neptala, tak na co reaguješ? Myslím, že toto je diskuze a může si sem každý napsat co chce. Tak se picni (jak píšeš) a bude klid.
mgm
cheorchi
| 26. 5. 2010 11:50
Tak si nech udělat ten rozbor sama zaplať si to .a budeš mít klid na duši a my se tady s tebou nebudem s holkama rozčilovat.Sakra vždyť nas tím jen optěžuješ,nechceme vědět s čeho to je ale chceme vědět kolik kdo shodil,tak nás tím už neotravuj a jdi si stěžovat jinam že nevíš s čeho se to skládá.Pane bože holky já se s toho fakt picnu,nepochopím to.Co jste tady včera rozpoutaly tak po pravdě jsem měla strach,ale teď vím že je vše OK.jsem tu nová a akorád jste mě vynervovali co jsem to koupila,už s tím dejte pokoj.
Reny
mgm
| 26. 5. 2010 11:49
A mně bylo USA nabízeno, tobě ne??
Reny
mgm
| 26. 5. 2010 11:48
Ano, ale to bylo myšleno tak, že USA to asi nebude,že?
mgm
renca13
| 26. 5. 2010 11:47
jojo ptal,mám ti to najít??tuším že to byla zrovna ladyR v mailu pro Mirku!!!!!!!kdo a kde to vyrábí!!!!!!!!!!!!!!a nebyla jsi to zrovna ty,kdo tady psal že Mirka ani neví od koho to ten kamarád v USA má????
Reny
mgm
| 26. 5. 2010 11:45
A tady se někdo ptal na výrobnu?
Lepo
mgm
| 26. 5. 2010 11:43
Mně je to ale jedno, jestli tě to zajímá nebo ne!
Lepo
mgm
| 26. 5. 2010 11:43
Mně je to ale jedno, jestli tě to zajímá nebo ne!
mgm
lepa
| 26. 5. 2010 11:41
Proč by mě malo zajímat z čeho to je? Nejsem chemik abych rozuměla z čeho se to skládá. U mě to funguje, nemám žádné vedlejší účinky. Dokonce beru léky na vysoký tlak a sibutramin mi můj tlak nijak nezhoršuje. Chodím pravidelně k doktorce na kontroly a žádné zhoršení nezjistila. Já se cítím o mnoho líp.
zuzkao
renca13
| 26. 5. 2010 11:41
Zareaguji jen takto:
mgm
renca13
| 26. 5. 2010 11:39
Nooo nezlob se na mě,ale já už fakt nevím co by jako Mirka měla vědět víc.Je to nelegální a černý trh!!Myslíš že svým prodejcům vyzradí nelegální výrobce kde má výrobnu???No to asi těžko že???Složení které je uváděno víš,že to funguje víš,že nemáš zdravotní potíže víš taky tak co ještě???
Mirka
ZUZKAO
| 26. 5. 2010 11:39
Tak, vážené, nebola som na tejto diskusii skoro2 týždne, a teda zírám . Samé urážky a napadanie, Jožinka má určite radost. Napadáte niekoho, kto vám chcel pomoct. Píšete sem niektoré, že ste mali Meridiu, Adipex. Lindaxu. Pokial ste ju užívali, tak bola na lekársky predpis, ja som ju mala tiež, a musela som chodit pravidelne k doktorke na tlat, mala som ju pol roka, potom mi ju doktorka nenapísala, tak som si ju zohnala bez receptu. NA ČIERNO. To mám teraz napadat kamarátku sestričku, že mi ju doniesla bez krabičky, bez letáku? To je snad každému jasné. Muselo byt každému jasné, že si kupuje niečo na černo, ale to je to, práve ono. Zhubla som, tak to je v pohode, nezhubla som tak niekoho obviním. Ja som tiež nezhubla, ale nemienim nikoho napadat, ani obvinovat, je to moja blbost. Pokial sa opýtate právnika, ked podáte trestné oznámenie a rozbehlo by sa vyšetrovanie, tak sa vezieme všetci, pretože sme tomu napomáhali, teraz si niekto povie , pani chytrá, ano stalo sa to mojej kamarátke, pomohla si k požičke, že jej syn napísal nejaké prehlásenie, že jej požičal peniaze, preto žiadala úver, chlapa čo robil požičky vyšetrujú za podvody, ona chodí na kriminálku, je ich viac, má byt súd a jej hrozí podmienka. Takže takto to tu chodí a vy milé, zlaté, teda nakupujte v lekárni. Moj známý lekárnik, sibutramin ani nepozná a tiež tento problém rozoberat nemienim, som blbá tak som , tak si ešte nejaký objednám a skúsim to znova pokial bude Mirka komunikovat a vy prestante sa navzájom urážat, stačí sa pozriet napr. na záplavy a každému je jasné aké kraviny tu riešime. Bola by som rada, keby na moj príspevok nikto nereagoval, je to len moj názor
všem
cheorchi
| 26. 5. 2010 11:35
Ahojky,jsem tu nová,a s mírou jsem se včera osobně sešla,je to velice příjemná mladá žena,která ví co mluví.Mám školení na psychologii jelikož jsem to ke své práci potřebovala,a řeč těla člověk sám neovlivní to by se musel sakra hlídat,max.to člověk vydrži 10min.a pak je svůj.A jde velice rychle a snadno poznat jestli vám člověk lže do očí nebo ne.Ze včerejší schůzky s Mírou mám velice dobrý pocit a vím že mi nelhala.Jelikož jste včera rozpoutali takovou debatu tak jsem ještě v noci žhavila dráty.Mám kámoše,který dělá trenéra ve fitku a řekla jsem mu co mám za problém(to co se tu řešilo včera)je to profík a věřím mu je to můj kamarád už pár let.Povídal mi ať se toho nebojím,že má ty samé.Proto jsem se nebála a dnes poprvé vzala.Kdo se bojí nesmí do lesa,znáte to přísloví ne.Pokud chce někdo Mirku obvinit tak prosím,ale bude to mít hodně těžké,na konec to může dopadnout tak,že ten kdo podá obvinění,a odebíral to sám a užíval znáte ten zákon?Nejsem podplacená ani si mě Mirka neobědnala.Jsem momentálně na mateřský a chci zhubnout to co jsem nabrala v těhotensví.Tak to vše.
Reny
mgm
| 26. 5. 2010 11:34
Ano, to já vím a s tím jsme do toho i šly, ale pořád si myslím, že Mirka by o tom produktu měla vědě víc než my!
hannisek
renca13
| 26. 5. 2010 11:33

jupíííííííííííííííí konečně někdo s odvahou.Dík
Pro LadyR
Hannisek
| 26. 5. 2010 11:33
Ježiši sklapni už tu držku.. Nikdo tě nenutil si je kupovat.. Kdyby jsi byla alespoň trochu inteligentní tak víš, že černý trh znamená ilegálně vyrábět a prodávat.. Ježiši tak jí prostě ty prášky pošly zpátky a vem si od ní peníze a už to neřeš.. Pořád tady meleš kraviny a sama jsi psala že jsi zhubla tak to prostě neřeš a buď ty prášky dober nebo je vyhoď.. Ale komu tady pořád cpeš, že nevíš z čeho je to vyrobený.. Mirka to tady jasně psala z čeho to je.. Tak si udělej rozbor a už to neřeš.. Příjde mi, že si akorát potřebuješ na někom vybít vztek.. Tak si ty prášky prostě neměla kupovat a je to.. Nám ostatním fungují a tobě taky, tak nevím co to tady řešííííš.. Já je taky beru a je to v pohodě kamarádka po nich zhubla 22 kg.. Fakt už mi sereš z těma pitomíma příspěvkama.. Tak už se laskavě uklidni..
Kareldolozny
lepa
| 26. 5. 2010 11:32
Chtěla bych vědět kolik lidí si tím uspokojil a kolik lidí ví co to čistý sibutramin je. Já o tom nemám ani páru a celkem mě to nezajímá, ale takoví ti šťouralové co tady jsou budou chtít vědět co to je jaké to má složení a odkud se získává.
Pokud můžeš napiš jim tam chemický vzorec, oni jsou všichni tak chytří že to pochopi.
Sklapni!!!
Hannisek
| 26. 5. 2010 11:32
Ježiši sklapni už tu držku.. Nikdo tě nenutil si je kupovat.. Kdyby jsi byla alespoň trochu inteligentní tak víš, že černý trh znamená ilegálně vyrábět a prodávat.. Ježiši tak jí prostě ty prášky pošly zpátky a vem si od ní peníze a už to neřeš.. Pořád tady meleš kraviny a sama jsi psala že jsi zhubla tak to prostě neřeš a buď ty prášky dober nebo je vyhoď.. Ale komu tady pořád cpeš, že nevíš z čeho je to vyrobený.. Mirka to tady jasně psala z čeho to je.. Tak si udělej rozbor a už to neřeš.. Příjde mi, že si akorát potřebuješ na někom vybít vztek.. Tak si ty prášky prostě neměla kupovat a je to.. Nám ostatním fungují a tobě taky, tak nevím co to tady řešííííš.. Já je taky beru a je to v pohodě kamarádka po nich zhubla 22 kg.. Fakt už mi sereš z těma pitomíma příspěvkama.. Tak už se laskavě uklidni..
Karel
renca13
| 26. 5. 2010 11:31
to je sice hezké,ale ani to sem nepiš bez důkazu jinak tě roznesou na kopytech
mgm
renca13
| 26. 5. 2010 11:29
ano byl to vtip mno nicOpakuji že tě chápu!!!!Ale taky opakuji,že to složení asi těžko dohledáš když atest není možný!!
Lepa
mgm
| 26. 5. 2010 11:29
Tak když si nepamatuejš, co kdo napsal, tak to nepiš mně, díky. Nějak to postrádá logiku, nemyslíš? Proč ti mám já odpovídat na něco, co někdo napsal???
A já se tě také neptám, proč zrovna tebe složení nezajímá.
Karle
mgm
| 26. 5. 2010 11:28
Díky, a můžeš se dát nějaký orig.papír o rozboru?
mgm
lepa
| 26. 5. 2010 11:27
Neřekla jsem, že jsi to napsala ty, ale že to tady padlo. Padlo toho hodně, takže si nepamatuji kdo to napsal.

Fungují ti ty prášky, máš nějaké problémy když je bereš nebo nějaké zvláštní vedlejší účinky které my ostatní nemáme? Ne? Tak proč tě zajímá složení? Jsi chemik aby jsi tomu rozuměla, nebo si to chceš vyrábět doma?

Kolik svinstev jíme a pijeme a to vás všechny neznepokojuje. Vy si prostě někoho najdete a útočíte na něj.
pro mgm
Kareldolozny
| 26. 5. 2010 11:25
Ta co jsem měl já v testu:
čistý Sibutramin +glukopur .

Stačí?
Lepa
mgm
| 26. 5. 2010 11:18
To sorry, ale já jsem nic o rozdílném obalu, ceně ani mastné kapse nic nepsala. Opakuji, že jsem se jen ptala na složení těch tablet!!! No a co jako?? Zajímá mě.
ale ano
mgm
| 26. 5. 2010 11:16
Ale ano, ať si to každý zváží a dělá si co chce, to je každého věc, přesně tak. Mně to taky zabírá, ale asi jsem chtěla vážně moc a dotkla jsem se nějakého velice "ožehavého" tématu, když jsem chtěla vědět, jaké mají složení.............a na větu typu to chceš na každou tobolku se snad nemám vyjadřovat,né? Beru toj ako vtip.
důkaz
renca13
| 26. 5. 2010 11:12
šmárja kde??to než zase najdu...a teď mi řekni jaký atest chceš.Každé krabičky,každého toho prášku???dostaneš takové potvrzení od překupníka na černém trhu??myslím že ne tak co chceš od Mirky!!!Tohle je nelegální chápete to vůbec???Tak jaký atest chceš!!!Od farma společnosti ho prostě mít nemůžeš,ale vlastně jo dostaneš ho s informací,že sibu není povolený a hotovo!!!!!Pokud se bojíš o své zdraví a já tě naprosto chápu tak to prostě nejez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Já nevím kde to bylo vyrobené a kdo to vyrobil,možná to neví ani Mirka!!!Ale pro mě to funguje,zdravotní potíže nemám a po dlouhé době se zase cítím spokojená a když mi manžel obdivně řekne že hubnu tak se vznáším radostí!!!mimochodem doma máme profi tlakoměr takže se měřím jednou týdně a jsem OK!!!! Samozřejmě že máš právo na informace,ale já osobně pokud nejsem přesvědčená na 100% tak bych do toho přece nešla!!
mgm
lepa
| 26. 5. 2010 11:11
Ne neznám ani Karla ani Mirku ani tebe a nevěřím nikomu jen sobě. Ale proč chcete po Mirce složení až teď jen proto, že dvě balení mělo každý jiný obal? Já beru jedny léky na tlak které mi předepisuje doktorka a už se mi stalo, že jsem měla taky pokaždé jiný obal a byl to ten samý lék jen od jiného dodavatele.
A když se sibutramin prodává na černém trhu, tak asi těžko bude mít atest, ten se dělá jen na věci které se můžou prodávat. A když jste věřily že se v USA prodává volně proč jste si ho neobědnaly rovnou od nějaké firmy s USA a ne přes Mirku, která je vlastně prodejce.
A to jak tady někdo psal že si tím Mirka mastí kapsu? Vy by jste to dělali zadarmo to bych se musela smát.
Lepo
mgm
| 26. 5. 2010 10:52
Ty znáš Karla? Nebo ty si takhle věříš každímu na netu? A některé ho požadovaly, ale nedostaly od Mirky, kdyby sis to pořádně přečetla, tak bys nemohla napsat to, co píšeš.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
15. 6. 2025 20:05
14509
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Remi - Mirka
15. 6. 2025 20:23