Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

alzbetka
ladyR
| 25. 5. 2010 22:30
To ti nikdo nebere,že si s tím spokojená,klidně utrácej prachy za ***,když myslíš.....pro mě je tedy zdraví přednější a když si od někoho objednám originál,tak chci za ty prachy originál a né čínskou polívku!!!!!Jde o princip a o hlavně o zdraví,vy si dělejte co chcete,možná jednou zapláčete nad nenávratně zkaženým zdravím,ale zase budete štíhlé!!!Na vozíčku,ale štíhlé v pětačtyřiceti budete vypadat jak babky nad hrobem,ale ať....kdo chce kam......
PETI
mgm
| 25. 5. 2010 22:28
Je mně z toho teď celkem na blití a mám i strach, co vlastně v sobě máme sakra????
sibu
ppp
| 25. 5. 2010 22:27
Jenže holky nejhorší je to že pokuď někdo prodává nějaké kopie, muže to opravdu někomu zničit zdraví ,na co mi pak bude, že budu hubená. Může to obsahovat nějakou látku která tam být nená. I když jsem třeba jedna z 1000, která má nějaké problémy není mi jedno co ty ostatní které ho budou brát protože další 1000 může mít daleko větší problémy. Nejde o peníze ale o zdraví. Je mi i jedno jaká marže ze sibu je pro Mirku a kolik vydělá, nezávidím jí, ale pokuď prodává něco škodlivého a ví to tom tak to tak nemůže zůstat.
Neobviňuji jí z ničeho je to jen možnost, ale měli bys me znát pravdu. Dnešní době se každý stará jen sám o sebe,
ale v tomto případě to není na místě.
Alžbětko
mgm
| 25. 5. 2010 22:26
Jistě, nikdo nás do ničeho nenutil, to tady nikdo ani netvrdí, ale my bychom chtěli ten sibu, jaký nám byl nabízen - orig. z USA na rostlinné bázy a bez vedlejších účinků. Také hubneme, nejste jediné, ale tak debata nestojí. Mám také od Mirky, vždy slušné jednání apod., také se neznáme - jen po mailu, tak jako asi každý tady.....také funguje a je to vidět, nejím ho jen já z mého okolí. Nežádoucí jsme zaznamenaly padání vlasů. ALE VAM NEVADI, ZE TO NENI TO, CO BYLO NABIZENO - TEDY ORIG. Z USA?????
sluníčko38
ladyR
| 25. 5. 2010 22:23
No to bych sice mohla,ale nejsou to náhodou osobní údaje???Abych nebyla obžalovaná jako už tenkrát.....no prostě to si myslím že je v celku jedno....asi v každém městě laboratoř je a lékarníci taky....ti poznají asi nejlíp origoš a duplikát.....byla to náhoda,ale věřím tomu....každý ať si udělá úsudek sám,já nemám co skrývat,já nejsem ten,kdo vydělává na naivních lidech!!!
ladyR a mgm
petra22
| 25. 5. 2010 22:23
Nechce se mi ani věřit že jsme snad jediný kdo se probral a zapojil trochu mozek!!!!
První informace od Mirky zněla:vozí mi ho známý z USA kde je volně prodejný a je to originál!
Dneska informace:je všude zakázaný a tak ho vyrábějí ilegálně!!
Kdo a kde? Ti co ho vyráběli před tím leálně.Že o tom taky nevěděla, že jí to ten známý řekl až teď.
Holky, copak jsme takový telata že by jsme tomuhle věřily???
Sibu od Mirky
alzbetka
| 25. 5. 2010 22:21
Po přečtení posledních příspěvků mi to nedalo a rozhodla jsem se taky přidat jeden. Já sem sice moc nepíši,ale chodím sem denně. Sibu jsem si objednala od Mirky (cloette) a jsem moc spokojená a taky moje dvě kamarádky. Pro upřesnění, paní Mirku neznám osobně a veškerá komunikace je jen přes internet a sibu objednávám na dobírku! A ted moje zkušenost s etiketou sibutraminu. Moje první objednávka byla 50ks tablet a u toho etiketa stejná jakou tady přiložila ladyR. Výsledek po využívání byl -6kg. Další tablety jsem objednala pro moji kamarádku, protože si všimla, že je to na mně vidět, že sibu účinkuje! Rozhodla se ho vyzkoušet, tak jsem opět kontaktovala meilem paní Mirku a kamarádce jsem předala tablety sibu a tentokrát s etiketou jakou sem přiložila Really. A výsledek? Kamarádka hlásila po využívání 30ks tablet -7kg. Pro další kamarádku jsem objednávala sibu opět od paní Mirky a opět stejná etiketa jako od Really. Jelikož se ještě kamarádka nevážila, tak nemůžu napsat její úbytek váhy, protože sibu užívá jen 10 dní. Ale říkala, že nemá "vlčí hlad" jako doted a do jídla se musí přímo nutit! Mně dnes přišla další objednávka a tentokrát 100ks tablet a je tam etiketa jako od ladyR. Takže milé dámy, pokud chcete porovnávat etikety a tablety sibu, tak si v tom klidně pokračujte. Já jsem s tabletkama spokojená!! A mimochodem, nikdo vás určitě do ničeho nenutil, takže jestli jste se rozhodly pro objednání sibu, tak jste tak učinily dobrovolně. Pokud tomu nedůvěřujete, tak navštivte lékárnu a tam je dostatek tabletek na hubnutí. Například v poslední době nejčastěji reklamovaný ALLI. S ním určitě zhubnete, nebo aspon to tak v reklamě tvrdí, za 3 měsíce 10kg!!! A předpokládám, že v něm určitě nenajdete žádné škodlivé látky a ani u toho nebudou žádné vedlejší účinky...!
Peti
mgm
| 25. 5. 2010 22:15
Myslím, že totálně mlží, jsou to beztak šmejdy!!!!!!! Ach jo, mělo nám to být hned jasné....Pro ni je důležité, že to funguje, ale jak dlouho a co to bude mít za následky jí už nezajímá nebo jak to máme chápat? Ať laskavě vyklopí, co je v tom za sajrajt!
petra22
ladyR
| 25. 5. 2010 22:14
Přesně tak,naprosto s tebou souhlasím!!!Přesně je to to,co myslím!Také bych dala jakoukoliv částku za lék z USA,ale nejsem ochotná platit za padělek a jak jsem již napsala,vracím tablety Mirce zpět,jsme i tak domluvené,že když nebudu spokojená,můžu je vrátit a ona mi vrátí peníze....takže já jsem se tedy probrala a prosím vás probuďte se i vy ostatní!!!Dyť jste mámy od rodin a tělo má jít do futrálu sice zhuntovaný,ale nemusím ještě dopadnout jak Petr Muk (chudák)......
Mirka
mgm
| 25. 5. 2010 22:12
Přesně tak, mně tenkrát Mirka napsala, že nemá žádné vedlejší účinky, že je to rostlina a tedy pracuje na rostlinné bázy.....a že jí ho vozé známý z USA.
??
petra22
| 25. 5. 2010 22:12
Holky, četla jste některá co jsem napsala?????????
Teď si s clloette píšu.Chápete co mi to vlastně napsala sakra??????
Tady je další odpověď kde jsem se ptala kde a kdo to vyrábí:
Petruš, bohužel to, že je volně prodejný byla moje první informace, kterou jsem
od něj dostala, abych se prý dál nevyptávala. No a já důvěřivec jsem to všem
psala a pak jsem zjistila, že to tak není. Takže se omlouvám za špatnou
informaci. Vyráběj ho ti, co ho vyráběli legálně, jenže teď ilegálně. Víš, pro
mě je podstatný, že to funguje. Samozřejmě, pokud někdo nebude mít důvěru, tak
mi to může vrátit, žádný problém.
Co na to říkáte??????????????????????????????????????????????????
dodatek
ppp
| 25. 5. 2010 22:09
Ještě musím napsat, že souhlasím stím že pokuď mi byl lék prodám za originál mělo by to tak být. Pokuď by mi byl prodán za kopii, která funguje zkusila bych jí také. Ale já měla mít originál bez nezádoucích učinků.
BOŽE
mgm
| 25. 5. 2010 22:08
noooo, celkem zajímavé, ale moc nám toho teda neřekla.
LadyR
slunicko38
| 25. 5. 2010 22:06
Regino,
můžu se zeptat, jakou laboratoř jsi kontaktovala? Jak se kontaktuje laboratoř? Určitě by to zajímalo i ostatní.
Dík za odpověď.
ppp
ladyR
| 25. 5. 2010 22:05
Ahoj,no a to je právě ono!!!Teda mrzí mě,že ty problémy máš,já tedy krom toho žaludku,zatím nic,ale oni psali z té laboratoře,že ona ta náhražka čínská prý může mít obsah sibu,ale v každé tabletě jiný a někdo na to může reagovat zdravotními problémy....ono to prý bude mít nějaký účinek,ale na zdraví to zanechá šrámy byť i trvalejšího rázu!!!Já proti Mirce taky nic nemám,měla slušné a rychlé jednání,ale proč taky né???!Vždyť je to obchod a byla by sama proti sobě,kdyby byla nepříjemná!!!No né????
Odpověď od Clloette
petra22
| 25. 5. 2010 22:05
Tak už mám od Mirky obsáhlou odpověď!! Jen nevím jestli ji sem zkopírovat nebo vám to v případě zájmu přeposlat na mail...
No jedno vám z toho alespoň ocituju, jelikož když jsem u Mirky objednávala poprvé tak mi napsala že je to pašovaný z USA a je tam Sibu volně prodejný. s tím jsem do teď žila.
No a víte co?? Já vám to sem zkopíruju..a čtěte prosím pozorně.
Dobrý večer Petruš, chápu vaše obavy. Vysvětlím vám podstatu sibutraminu, ju?
Sibutramin byl stažen z trhu, takže výrobci vyrábějí pouze pro černý trh, a
proto nikde nenajdete název výrobce a ani webové stránky o něm. Momentálně je
výroba a i prodej nelegální, takže výrobci jsou velmi opatrní. Jsem ráda, že má
známý kontakty a dokáže ho sehnat. Také mě to ze začátku zajímalo, ale ani mně
to známý neprozradil a je to dobře. Čím méně lidí o tom ví, tím méně problémů.
Pro mě je podstatné, že to opravdu funguje a že to můžu mít a nabídnout dál.
Tak..tak že mi nakonec dlabeme něco co je vyráběný nelegálně?? Pane bože kdo a kde to vyrábí? Na to jsem se teď Mirky zeptala a čekám na odpověď.Že by ta první vezce s volným prodejem byla lež když mi dnes odpověděla tohle????
LadyR
mgm
| 25. 5. 2010 22:00
No a co budeme teda dělat?????????
marketa89
ladyR
| 25. 5. 2010 21:59
A kde máme nakupovat,když léky byly staženy???Poradíš!!Jestli ty jsi ochotná platit za sajrajt jako za originál,tak prosím,však ona ta náhražka taky bude tak nějak fungovat!!!Jde ale o něco jiného!!!Když už někdo propaguje,že prodává originál z USA,i byť že to je černý trh,tak to má být originál za ten platím!!Když mi někdo nabízí náhražku s tím,že mě ujistí,že je to funguje podobně jako origoš a pak je na mě jestli přistoupím na to riziko!!!Chápeš???!!!!Ale mě nikdo na vybranou nedal,je někdo,kdo mi tvrdil,že mi prodává originál lék z USA a já za něj i zaplatila a teď se dozvím,že je to padělek!!!?????Tak kde to jsme???Když už to stojí takový prachy,tak bych očekávala alespoň fér hru!!!
sibutramin
ppp
| 25. 5. 2010 21:55
Ahoj všichni tady.
Je mi 28 let, mám 2 letou holčičku.
Sibutramin jsem si objednala od paní Mirky na základě této diskuze. Balení 30 ks na zkoušku. Brala jsem ho 14 dní úbytek 1,5 úprava jídelníčku a hodina cvičení každý den. Mirka byla milá Sibutramin mi přišel ihned. Po 4 tabletě mě začalo píchat u srdce a po týdnu jsem nemohla jíst pít dýchat jako by se mi to v krku uzavřelo, sibu neberu a vše přetrvává. A ani nemluvím o psychické stránce, prostě hrůza. Brala jsem i Adipex a lindaxu každý má své, ale tohle je zatím pro mě nejhorší. Lékaři asi ví proč léky stáhly z trhu.
Sama to nechápu Vám všem to jde dobře a nemáte nikdo žádné problény. Sibu nechám také někde zkontrolovat, protože bolest toho srdce je opravdu velká, jestli to nepřestane musím zajít k lékaři. Nerada bych měla ve vém věku vážné zdravotní problémy. Píši tu jen svojí zkušenost a poznatky nikomu braný sibu nevymlouvám je to každého věc, jinak já jsem zdravá nikdy jsem nemělasesrdíčkem problémy. také by mi nezáleželo na tom zda je to originál nebo kopie kdyby to fungovalo jak má a neměla jsem problémy. Ale toto originál ASI není mám švagrovou v USA posílala jsem jí foto a prošla více lékáren tento tam nikde neměly tak zkopírovala fotku a ukazala jí lékárnici nikdy ten co mám já neviděla. Paní Mirku z ničeho neobviňuji to v žádném případě, ale rozhodne jí budu kontaktovat a hlavně jsem zvědavá na rozbor sibu. Vím že na této diskuzi jsou samé kladné příspěvky ,ale boužel já kladně přispět nemohu. Každému vyhovuje něco jiného jsem asi jedna z mála která sibu nesnese.
Jak na to přijít??
petra22
| 25. 5. 2010 21:50
Tak že..holky nerada bych se tu hádala a házela na někoho špínu, ale vážně si pozorně předčtěte co ladyR píše.Pokuste se prosím na chvilku upustit od toho jestli vám Sibu zabírá nebo ne, zamyslelte se nad tím co to vše může být co do sebe tlačíme.Neříkejte mi prosim vás že ani jednu nenapadlo si do googlu zadat přesný název sibu který dlabenme.Myslím tím i název Sanuslive herbal products.Nenajdete na celém netu absolutně ani nejmenší zmínku!!!! Přeci kdyby to byl originál, který se prodává v USA, tak by to nad někde bylo ne?Zadala jste si aspoň některá nějaký eshop třeba v USA který Sibu prodává?Vůbec vás nikoho nezarazí že Mirka nabízí sibu a z její IP adresy(tu má každý pc)je potom posíláno i několik kladných komentářů?Nenapadlo vás kde takový množství Mirka bere?Každá země má stanovený určitý množství léků který se můžou vyvést, a jen tak si zkuste spočítat kolik už si nás Sibu objednalo a jaké to musí být maxi číslo.myslíte, že cesta do USA je za rohem že má Mirka stále takový množství "na skladě"?
Vím že neustále vidíte jen to, že vám sibu pomáhá.Holky, já se s obezitou peru už hodně let a tak i když jsem sibu zkusila jsem přesto věděla že existuje něco jako placebo a ať do sebe cpete to či ono, tak je z větší části o psychice.Ano, objednala jsem si ho taky, ale není vám náýhodou zdraví přednější? Můžu vám sama potvrdit, že důsledky nežádoucích účinků se často objevují až i po hodně dlouhý době.
Ještě jedna věc..každá máte určitě doma paralen, koukněte se na balení a vidíte jasně výrobce, firmu.Vidíte tohle někde na balení Sibu?Vždyť i ta fotka pár stránek nazpět, Sibutramin který se prodává v zahraničí, nemá ani chlup společnýho s obalem od Mirky.Bylo by vám jedno kdyby jste místo Adidasek za 3tis dostaly kecky od vietnamců?Vždyť co, taky by se v nich dalo chodit ne, co na tom že nohy pak za pár let budete mít úplně oddělaný.
Chápu vás že si bráníte to co vám pomáhá..ale nemůže to být třeba trochu jinak?P.S. napsala jsem Mirce mail, ano ihned odpovídá..no ruku na srdce, ketrá by nebyla takhle ochotná kdyby měla denně takový příjmy? Já dám klidně i trojnásobek, ale za originál.Dostala jste některá příbalový leták třeba i v angličtině kde je napsaná firma která to vyrábí?Neee, nikde to není.Je to jak na těch keckách od větnamců..co na tom že místo třech pruhů dostanete pět pruhů..hlavně že je to adidas.Takhle???????
LadyR
mgm
| 25. 5. 2010 21:49
Ale já ti nechci nic zavírat proboha! Jen jsem chtěla vědět, jestli to na tebe mělo i hubnousí účinek. Já jsem asi naletěla tak jako ty, já tady nikoho neobhajuju!
mgm
ladyR
| 25. 5. 2010 21:47
Ono nejde o to jestli hubnu nebo jestli to fuguje!!!Mě hubu nezavřeš já jsem hrozná držka a co na srdci to na jazyku!!!Už jsem psala své poznatky zhubla jsem za první tři týdny asi 4kg další týden už se váha ani nehla a to teď jedu 7týden a to už jsem s meridií měla 8 kg dole,teď cítím podobně jako Renča problém se žaludkem,myslím že právě ten dostává asi největší záhul a Terka 07 taky psala,že sibu už nebere jakou dobu,že a že jí měla od doktorky,takže vy si holky už zdraví nekazíte,že....???
LadyR
mgm
| 25. 5. 2010 21:43
A hubneš?
mgm
ladyR
| 25. 5. 2010 21:38
Ta laboratoř mi napsala,že tyto čínské náhražky jsou vyráběné né strojově,takže každá tableta může mít jiné množství (gramáž) a to pro organismus není to nejlepší!Ale to by poznali až z rozboru.....neumírá se prý na to,ale pro organismus darda!Prý to fungovat může,ale určitě né tak jako ověřené originál léky,které jsou testované....Né laboratoř tedy opravdu nemám,ale debyl taky nejsem!!!
LadyR
mgm
| 25. 5. 2010 21:37
A hubneš???

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
14. 6. 2025 09:04
14498
Ondrej Prikryl