Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

mgm
maggmisss
| 25. 5. 2010 23:18
kdyby se nekomu neco vaznyho stalo tak se to davno vysetruje a vi se o tom..

mate sice pravdu ze sme mozna dostaly klamne info o tom ze sou pravy z usa..ale tohle je prece internet! jen opravdovy naiva by tomu veril.. vzdyt ty obaly i tabletky... no radsi nic.. me to za to kazdopadne stoji.. ale samozrejme budu rada kdyz sem napisete nakej vysledek rozboru.. jestli to bude jed tak to taky uz brat nebudu ;)
Peti
mgm
| 25. 5. 2010 23:17
Klid!!! My nepotřebujeme celé maily.....ale vysvětlení, ale zdá se, že asi nebude....Mirka nemohla ani dočíst, co jsme napsaly, tak jsem čekala MEGA odpověď....no možná ještě přijde a bude to slohovka.
maggmisss
ppp
| 25. 5. 2010 23:17
Mě bylo řečeno, že lék je bezpečný, nežádoucí učinky žádný proto jsem do toho šla amyslím si, že né jen já.
Teda
petra22
| 25. 5. 2010 23:14
holky, to je *** co? Tak ve finále jsem já nefér..ty vole já se fakt dneska snad zblázním!!
My jsme zaplatily za něco co nám Mirka prodala jako ORIGINÁL a dnes se dozvíme že je to vlastně vyráběný ILEGÁLNĚ a kde a kdo to vyrábí se nemáme šanci se dozvědět.A to nemluvím o tom že zjistit složení je úkol nadlidský!!!!!
maggmisss
mgm
| 25. 5. 2010 23:13
třeba někdo mrtvý,že?
...
maggmisss
| 25. 5. 2010 23:12
osobne si myslim ze se nas mirka nijak podvest nesnazila.. mame na ni kontakty, nekolik lidi se s ni i seslo a hlavne sama ty prasky bere.. a doufam ze jeji znamy ktery ji to dodava by ji nic skodliveho nepral..
chapu ze kdyz vam neni dobre tak mate obavy.. :( ale s tim sme do toho prece vsechny sly? vy sice rikate ze ste pocitaly s tim ze je to legalne z ameriky..ale tomu prece nemuzete nikdy 100% verit ne? proste ja tak nak predem tusila ze v tom neco bude, ale holky tu psaly ze sou ok, ze zhubly.. tak proc to nevyzkouset.. kdyby to byl nakej extra sajrajt tak uz by se nekdo ozval..
clloette
ladyR
| 25. 5. 2010 23:10
Tak nám to tu prosím tě Mirko všem tedy vysvětli!!!Prodala jsi nám lék z USA všem!!!!A ono ejhle ona je to nějaká *** jenom né bohužel z USA...Petra možná nenapsala celé meily,ale podstata je stejná!!!!Tyto tablety nejsou z USA jak si nám všem tvrdila,tak co to teda vlastně do sebe ládujeme???Vždyť ty to ani sama nevíš,nebo snad znáš složení tablet a vedlejší účinky???
clloette
petra22
| 25. 5. 2010 23:10
To nemyslíš vážně viď??? Ty mě říkáš že já dělám něco co není košér?????
Není to o tom co se mi hodí nebo ne, vyňala jsem z nich to nejpodstatnější a to jsou informace od TEBE!!!! Nebo snad každé z nás podáváš jiné???? Klidně je sem zkopíruju celý se vším, JÁ nemám mít z čeho strach!!!!!!
Proč nám to tedy nevysvětlíš všem???? Nejsem jediná která o těch tvých ORIGINÁLECH pochybuje.
Tak nám odpověz!!!!!!
Mirko
mgm
| 25. 5. 2010 23:08
Ale no tak Mirko! Dobře víš, na co tady všichni čekáme! Buď tak hodná a napiš, co ty tablety obsahují, ano? DĚKUJEME
sibu
ppp
| 25. 5. 2010 23:06
Nikomu braní sibu nevymlouvá píši tu jen svůj názor, ač pravý nebo nikoli, každý znás by to měl vědět, ale chlavně by měl vědět o nežádoucích učincích a pokuď bude vědět, že lék je zdaví škodlivý a jak škodí, je na každém rozhodnout se zda si ho koupí a bude užívat i stím rizikem. My ho tu všichni bereme jako super pomoc při hubnutí, která nemá žádné nežádoucí učinky, pokuď my to někdo takto napíše tak proč bych ho nezkusila. Já chci znát pravdu. Nežádoucí učinky se mohou dostavit později u každého, takže se to týká každé znás.
ladyR
petra22
| 25. 5. 2010 23:06
MÁME NA TO OBĚ STEJNÝ NÁZOR!!!
Divím se jak hlavně ty mámy od dětí dokážou vědomě riskovat.
Petruš
clloette
| 25. 5. 2010 23:04
Asi už ti nepíšu mejly, protože jsem je psala pro tebe a ty jsi je použila pro diskuzi, kterou může vidět nejen celá republika a bohužel jsi je nepoužila komplet celé, ale jen výtažky, které se ti hodily. :( Nemyslím, že ti náleží hovořit o nějaké férovosti, to co jsi udělala není zrovna košér, že?
Škoda, že jsi nezkopírovala celé moje emaily.
Peti
mgm
| 25. 5. 2010 23:01
Ještě ti musím napsat, že nejhorší na tom je, že na mě to fakt funguje, se cvičením bych toho nikdy nedosáhla, mám to několikrát vyzkoušené. SAKRA!
sluničko38
ladyR
Je to promiň jestli jsem ostrá...to já jsem spíš rozčílená......máš pravdu a já už to psala někdy na začátku,že ty léky stáhly z trhu po 15 letech né proto,že by byli nebezpečné,ale proto že byli na předpis moooc levné a farmaceutické firmy musí přijít na trh s něčím novým na čem zase vydělají prachy no to je logiš....Já jen myslím,že je nebezpečné brát něco o čem ani vlastně nevím,co v tom je,kdo to vyrábí atd. jak psala Petruš,to raději v Německu seženu něco i s příbalovým letákem,kde bude jasně psáno,co a čeho kolik tam je a kdo je výrobce o to mi jde.....a to jsem chtěla i ve spojení s obchůdkem s cloette....měla jsem za to,že mám legální lék z USA a ne něco,co se vyrábí ani nevíme kde a kdo a co to vlastně je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobrý večer
clloette
Zdravim všechny na této diskuzi, tak se snažím přečíst všechny vaše příspěvky, ale přestávám číst, protože už bych se nedostala ke svému vyjádření, které vám sem chci napsat. Mirka
Peti
mgm
| 25. 5. 2010 22:58
To je neuvěřitelné, asi zapomíná, že mail to jediné, co na ni máme, máme celou adresu atd. Zachovala se teda opravdu skvěle a dostaly jste se alespoň k tomu, že je vrátíš a ona ti vrátí prachy? Ježiši, jsme fakt blbé..........
mgm
petra22
| 25. 5. 2010 22:54
Předpokládáš naprosto správně!! Mojí otázkou která zněla takto a to doslova:
Mirko pane bože!!!
Víš sama kolik si toho už prodala a najednou máš tuto
"novou" informaci? Ty
bláho, nejsem přeci debil abych věřila tomu, že velká
firma která nejdřív
Sibu vyrábí legálně bude vyrábět i ilegálně.
Tomu
přeci sama nevěříš ne??
Tak najednou ticho po pěšině!!! Najednou už Mirka neodpovídá ochotně a do pár minut jako každý večer...asi má spoustu práce s objednávkama od dalších naivek.
Jasně že budu vracet!!!! A zatím nemám přesný info kde a jak rozbor udělat, ale už jen z principu bych toho chtěla dosáhnout!!! Nehledě na to, že jsem se ani nedostala k popisu mých vedlejších účinků po měsíci braní.Ano, 8kg dole(co si budem ovídat, když je vůle tak to jde, když budeš jíst to co se Sibu a cvičit tak to schodíš taky),ale jinak..návaly, bolesti hlavy,bušení a páíchání u srdce atd atd..
Jo a pro upřesnění a rovnou odpovím těm co se zeptají proč jsem si tedy Sibu objednala, odpovídám.Stačí si najít moje začátky tady na diskuzi, z důvodu blížící se dost těžké operace a nutnosti kvůli ní CO NEJDŘÍV zhubnout !!!!
ppp
ladyR
| 25. 5. 2010 22:54
Raději to opravdu neodkládej a lékaře navštiv,nemusí to mít třeba souvislost,ale může......Se srdíčkem si nezahrávej,vždyť nemusíš říkat,že jsi brala tablety,můžeš jen říct jaké máš problémy...udělají ti EKG,zkontrolují a kdyby se tě třeba pak ptali,tak pak vyjít s pravdou ven,ale určitě se nech zkontrolovat a hlavně nám prosím tě dej vědět...přeji ti štěstíčko a ať ti to dobře dopadne na ničem jiném nezáleží...
LadyR
slunicko38
| 25. 5. 2010 22:50
Regino, jsi teda ostrá jak břitva , ale já se tě jen zeptala...
Zřejmě patřím mezi ty, kteří slepě hazardují se svým zdravím.
Přiznávám, že mi za to ta shozená kila stojí, protože je mi fajn, nic mě nebolí, nic mě netrápí, nežeru tolik, jako předtím, okolí si všímá změny, můžu nosit hezký hadry, normální velikost podprsenky, nebolí mě tolik kolena, jako donedávna, mám víc energie, atd. atd.
Takže já si svoje koupený a zřejmě padělaný tobolky budu hýčkat dál, polykat a modlit se, abych přežila.
Klidně si napište, že jsem blázen, ale nejsem sama.
Internetové diskuse o hubnutí jsou zahlceny prodejem(nelegálním, samozřejmě) léků na hubnutí, protože spousta lidí prostě chce zhubnout za každou cenu. A možná i za cenu zdraví.
Až to doberu, budu mít odvahu jít do posilovny a znovu dřít jako roky předtím, pevně doufám, že pak si váhu udržím i bez padělků. Zatím jsou ale pro mě jediná naděje, jak se vrátit k "normálnímu životu" a sebevědomí.
Nechápu, jak státní ústav pro kontrolu léčiv mohl nejdřív něco tak strašně nebezpečného, jako je Meridia,Lindaxa a Sibutramin, schválit, nechat lidi, aby to vyzkoušeli, zhubli a pak jim oznámit ze dne na den, že je to SMRTELNĚ NEBEZPEČNÉ. Sorry, ale tento Státní ústav není pro mě o nic lepší, než Cloette!!!!!
Nebude to dlouho trvat a vyjede na trh nějaká úžasná novinka, zřejmě od Zentivy apod., která bude naprosto bezpečná a úžasná a na předpis. A drahá...
A doktoři finančně zainteresovaní od distributorů budou propagovat "zdravé hubnutí" a budete POD DOHLEDEM LÉKAŘE...

A teď můžete soudit...
pro ladyR a další myslící!!
petra22
| 25. 5. 2010 22:46
Musím vám napsat, že jsem ráda že aspoň hrstka z nás má rozum!!!
Byla bych ráda kdyby jsme si daly vědět až cokoli zjistíme.
Prášky sice vrátíme, peníze dostaneme zpátky,ale co ty další co si to objednají? Aspoň mě to není jedno...
Peti
mgm
| 25. 5. 2010 22:46
No a necháš ho teda udělat a napíšeš to sem? To nemůže trvat dlouho takový rozbor........a ještě jsem se tě chtěla zeptat, jestli si s Mirkou ještě píšeš nebo jestli jsi to už skončila. Zajímalo by mě totiž, jestli ses dozvěděla ještě nějakou "super" informaci. A budeš to vracet také?
ppp
mgm
| 25. 5. 2010 22:44
Jenže to se asi od nikoho nedozvíme!!!! Napsala jsi Mirce a ptala ses jí? Já totiž začínám pochybovat o tom, že ona sama ví, co v tom je!
anonym
| 7. 2. 2012 23:36
TO mgm: jojo
mgm
petra22
| 25. 5. 2010 22:42
Holka zlatá mě je z toho přímo na posrání!!!
Jsme fakt národ který se nechá utáhnout na vařený nudli a z toho je mi blivno!!
Už zjišťuju od kamarádky lékarnice kde si nechat udělat rozbor.
Přesně jak se tu psalo..mám dvě malý děti a radši jim budu zdravá máma s velkou ***í než hubeňour ale nemocná!!!
sibu
ppp
| 25. 5. 2010 22:41
Holky originál neoriginál, ale co v tom sakra je to mě zajímá nejvíc, moje problémy něco způsobylo, nikdo mě nenutil to je pravda, ale já jsem se na vedlejší účinky ptala a bylo mi řečeno ŽÁDNÝ, kdybych věděla jen o možnostech vedlejších účinků nebrala bych. Nedokáži dceří ani číst pohádku neudýchala bych to. k lékaři jsem zatím nešla právě kůli tomu že se mi nechce vysvětlovat z čeho problémy začaly a také protože neberu 5 dnů a říkám si, že to přestane ,ale už to raději nebudu odkládat. A určitě vrácení peněz není to po čem toužím chci vědět co v tom je a popřípadě varovat i ostatní.
mgm a ppp
ladyR
| 25. 5. 2010 22:40
No máte naprostou pravdu ve zkratce jsme se dnes dověděli,že dle etiket ty naše tablety prostě nejsou z USA a to je pr mě směrodatné!Já prostě s nima končím a žádný náhražky nechci!!!To raději budu tlustá nebo si raději nechám zase od doktorky něco napsat,kde budu mít jistotu,co ten sajrajt vastně obsahuje a čím si zdraví ničím,ikdyž holky tu psaly,že je doktorka nekontrolovala,tak mě teda jo každý měsíc tlak srdce a každý třetí jaterní testy!!!!!Tak co to máte proboha za doktory???
:(
maggmisss
| 25. 5. 2010 22:36
taky mi to bylo hned divne.. proto jsem se predevcirem ptala jestli vam neprijde zvlastni ze na tech tobolkach nejsou napisy jako byvaly na stare meridii.. popravde sem ale nemyslela ze to nebude original.. vzdyt i ten obal vypada jako natisknuty.. proste sem jen predpokladala ze to bude neco z ciny, ale funkcni... neminim to brat dlouho.. ale stejne si tim k par kilickum pomuzu (pokud teda ted v lete nesezenu meridii v egyptetam je totiz este moznost ze bude bez predpisu tak uvidim..)
Alzbetka
petra22
| 25. 5. 2010 22:35
Kriste pane!!!!
mě se normálně dělá mdlo z toho jak někdo naprosto nedokáže pochopit jednoduchou věc!!!!
Nejde o to jestli po něm hubnete, jde o to že kupujeme čínskou napodobeninu za částku originálu!!!
Já po Sibu taky zhubla za měsíc krásných 8kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Proto nepíšu že nefunguje, ale to že je to podvod!!
To je tak těžký pochopit ten rozdíl?
Nevadilo by ti si koupit mercedesa s motorem favorita?Taky jezdí ne?
Koupit si ariel a v krabici mít obyč tesco prášek??
Koupit dětem sunar a v krabici mít obyč sušený mlíko??
To vám nikomu vážně nevadí že nejen že sypete někomu peníze na účet a on vám posílá napodobeninu?Sakra, to už my češi jsme na tom vážně tak děsně, že si necháme tahkle srát na hlavy??? Nehledě na to, že ač to nikomu nepřeju, tak ty důsledky napodobenin můžou být za nějaký čas fakt dost špatný??
Většina z vás tu potřebuje zhubnout tak 5k aby jste byli jako proutek, to vám vážně stojí za jednak takový riziko a druhak za to že krmíte zase někoho kdo je rád jak jsou lidi blbý a on vydělává lehce peníze?
anonym
| 29. 1. 2012 13:58
je to pravda prodavany Sibu na netu je jeden velky podvod a tahani peněz z lidi kteři si neuměji řici dost a nežer ja měla taky Sibu z netu a vickrat bych to neudělala byla jsem někdo uplně jiny psychika jeden velky děs lehči o tři tisice a nervy v p........nedělejte to lidičky vyhodila jsem je do kanalu
Emi22
| 29. 1. 2012 19:26
Ahojky, jsem tu nová, beru přes měsíc Adipex a vůbec mi nepomáha, nehubnu,hlad mám pořád, chtěla jsem se zeptat jestli někdo z vás taky nejdříve nebral adipex a pak přešel na subi, už nevím co mám dělat, dieta, liposukce ultrazvukem, vacushape, celkové vyšetření,že jsem naprosto zdravá a pořád sebou nosím 20 kg nadváhy

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
14. 6. 2025 20:13
14505
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jizerka
14. 6. 2025 22:26