Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

sibu
ppp
| 25. 5. 2010 23:52
Holky myslím si, každý znás si sem může psát cokoli a nikdo nebude stejně znát pravdu. Když jsem paní Mirka napíše složení může a nemusí to být pravda, když jsem kdokoliv napíše, že dělal rozbor nebudou mu to zase všichni veřit my se tu budeme jen dohadovat a pravdu se nedovíme. Co to nechat na odbornících ať se tím zabývají oni??????????? Pak budeme znát pravdu všichni.
cloette
ladyR
| 25. 5. 2010 23:49
No a to je právě ono!Jak dokážeš,že právě ty tablety,které jsou od tebe patří k tomu letáku,kde by měl být znám výrobce,expirace,složení atd. atd. stažený z netu to nemá smysl,já chci vědět,co prodáváš ty za tablety a kde a kdo je vyrábí,když teda nejsou z USA???Já to prostě pořád nějak nemůžu pochopit a už jsem z toho teda docela unavená a otrávená....
Mirko
mgm
| 25. 5. 2010 23:49
ano, prosím dej je sem oba, dík
Příbalový leták
clloette
| 25. 5. 2010 23:47
Bohužel mi tam nejde ten příbalový leták dát.
...
maggmisss
| 25. 5. 2010 23:47
ale v usa sibutramin porad jeste legalni je.. akorat neni na predpis.. (stejne jako v africe - i kdyz tam se da mozna i sehnat jen v lekarne sem cetla)
MAILY OD CLLOETTE NA JEJÍ PŘÁNÍ!!!!
petra22
| 25. 5. 2010 23:46
Petruš, bohužel to, že je volně prodejný byla moje první informace, kterou jsem
od něj dostala, abych se prý dál nevyptávala. No a já důvěřivec jsem to všem
psala a pak jsem zjistila, že to tak není. Takže se omlouvám za špatnou
informaci. Vyráběj ho ti, co ho vyráběli legálně, jenže teď ilegálně. Víš, pro
mě je podstatný, že to funguje. Samozřejmě, pokud někdo nebude mít důvěru, tak
mi to může vrátit, žádný problém.
> ------------ Původní zpráva
------------
> Od: Petra Vránová
>
Předmět: Re: Re:
> Datum: 25.5.2010 21:55:22
>
----------------------------------------
> No a jak je tedy možné že když
je jak píšeš výroba nelegální, že si mi psala
> že se Sibu volně prodává
v USA?
> Mirko, počkej..není to nějaký zmatený? Kdo to tedy ač nelegálně
vyrábí a
> kde??????????????
>
> ----- Original Message
-----
> From:
> To: "Petra
Vránová"
>
Sent: Tuesday, May 25, 2010 9:38 PM
> Subject: Re: Re:
>
>

> Dobrý večer Petruš, chápu vaše obavy. Vysvětlím vám podstatu
sibutraminu,
> ju? Sibutramin byl stažen z trhu, takže výrobci vyrábějí
pouze pro černý
> trh, a proto nikde nenajdete název výrobce a ani webové
stránky o něm.
> Momentálně je výroba a i prodej nelegální, takže výrobci
jsou velmi opatrní.
> Jsem ráda, že má známý kontakty a dokáže ho sehnat.
Také mě to ze začátku
> zajímalo, ale ani mně to známý neprozradil a je
to dobře. Čím méně lidí o
> tom ví, tím méně problémů. Pro mě je
podstatné, že to opravdu funguje a že
> to můžu mít a nabídnout dál.
Jinak opravdu je totožný ten první i tento
> sibu, co máte. Jen se prostě
po nějakém čase stává, že si tělo zvykne (je to
> tak u adipexu, meridie
i lindaxy) a přestane fungovat na 100%. U někoho to
> je za měsíc, u
někoho za 3, je to velice individuální. Mně se to stalo po
> 3měs.
Nejlepší na to je, přestat ho brát, udělat si pauzu, já udělala na
>
měsíc a začala znovu a bylo to zase dobré. Víš, vše vypadá napsané všelijak

> a jsem moc ráda, že stojíš i o mé vysvětlení. Děkuju ti za to. No a co
se
> týče té mé kamarádky Aleny, která nemá internet a je to trochu koza,
ale
> jinak strašně moc hodná holka. Bohužel dost silná na to, aby měla
nějaké
> seběvědomí a našla si přítele. Chodí ke mně na internet, doma ho
nemají. No
> a té pomáhám s hubnutím a radím jí jídelníček atd. No a ta
koza Alenka
> bohužel neví, jak to s IP adresama chodí a myslela si, jak
mi velice pomůže,
> když se mě na diskuzích zastane. No bohužel to moje
zlatíčko hodný se minulo
> účinkem a pěkně mi to zavařilo. Takže rázem z
férové prodejkyně je
> podvodnice :( No nevím, jestli se mi to povede
zachránit. Doufám, že už máme
> jasno a že jsem tě nezklamala, protože se
opravdu snažím být férová a
> poctivá. Jenže teď všem vadí, že si "sama"
píšu komentáře a mezitím
> podvodníci posílají mýdla, paraleny, ibalginy,
bonbóny, krabičky od cigaret
> za 2000,- a i víc. :( Hezký večer
Mirka
> > ------------ Původní zpráva ------------
> > Od:
Petra Vránová
>
> Předmět: Re: Re:
> > Datum: 25.5.2010 20:19:40
> >
----------------------------------------
> > Ahoj Mirko..prosím tě,
píšu ti jelikož se na diskuzi spustila debata o
> > balení
Sibu.
> > Proč je každý jiný atd.
> > Budu s tebou mluvit
narovinu, to první balení po 30ks bylo skvělý-žádný
> > chutě nic.Teď
u toho druhýho který je v jiný krabičce je to jiný.Mám chutě
> > a
dokonce i hlad.
> > A ještě jeden dotaz prosím tě..psalo se tam i o tom
že když napíšeš na
> > nějaký diskuze že prodáváš Sibu tak pak je tam
z tvé IP adresy i několik
> > názorů o tom že jsi spolehlivý prodejce
atd.
> > Nezlob se, asi jsem jediná co ti to píše, ale já mám prostě
ráda jasno a
> > vše narovinu, tak se na mě nezlob.Jde jednak o
peníze, ale hlavně o
> > zdraví.
> > Už několikrát jsem měla
velký problémy s prášků co nebyli na recept.
> > Díky za
odpověď..Petra
petra22
maggmisss
| 25. 5. 2010 23:45
no dyt prave.. kdyz to nebude psany pravdive v novinach tak proc by to mela psat ona tady na netu?
Příbalový leták
clloette
| 25. 5. 2010 23:44
Všechny, co si napsaly o příbalový leták, tak jsem ho poslala. Pošlu ho i sem, ať se všechny můžou podívat. Mám v překladu do češtiny a originál v angličtině bohužel jen ofocený. Ten můžu poslat také, ale papír jako takový nemám. Jinak na netu se dají najít příbalové letáky ke všem práškům.
petra 22
ladyR
| 25. 5. 2010 23:43
Přesně tak!!!Je rozdíl koupit si na černém trhu preparát koupený v jiné zemi,kde legální je a je bezpečný a je rozdíl koupit si ***,která se vyrábí bůhví kde,že???
Mirka a LadyR
mgm
| 25. 5. 2010 23:42
Potvrzuji, mně to také bylo takhle prezentováno!
maggmisss
petra22
| 25. 5. 2010 23:41
Nezlob se, ale už se jen směju.
Myslíš že by někdo do novin dával inzerát na něco a teď POZOR-
JE NA CELÉM SVĚTĚ ZAKÁZANÝ A VYRÁBÍ SE TO ILEGÁLNĚ?????????????
Je to na každým co se rozhodne koupit, ale rozhodnout by se měl po PRAVDIVÝCH informacích, a o to tady jde!!!!
Feťákům taky nikdo neříká že ten kokain je neškodný a jen na černo dovezený.Neeee, je to na nich jestli si ty drogy koupí nebo ne.
Mirko
mgm
| 25. 5. 2010 23:40
Pokud to tak je, tak je to nejspíš v pořádku, ale proč nemáš nějaký atest nebo cokoliv, co by to potvrzovala? Jak jsi tedy ten obsah zjistila ty? Jen prosím nepiš, že ti ho řekl známý z USA!!! Dík
Mirko
mgm
Pokud to tak je, tak je to nejspíš v pořádku, ale proč nemáš nějaký atest nebo cokoliv, co by to potvrzovala? Jak jsi tedy ten obsah zjistila ty? Jen prosím nepiš, že ti ho řekl známý z USA!!! Dík
Mirko
mgm
cloette
ladyR
| 25. 5. 2010 23:39
Lži,lži a jen samý lži!!!!Mě jsi nabízela originál sibutramin z USA-konverzaci s meili mám také uloženou!!!A vůbec není pravda,že jsi nás informovala o tom,že na celém světě byl stažen z prodeje,takže tedy ani v USA není volně prodejný jak si mě v meilech ujišťovala???
Obsah Sibutraminu
clloette
| 25. 5. 2010 23:37
Takže Sibutramin 20mg., který vám nabízím obsahuje 19,5mg. čistého sibutraminu + nosič (někteří výrobci používají jedlé sody, případně glukopur) , který slouží k tomu aby se rychleji látka dostala do krve, to je to pro žaludek šetrnější a navíc jej organismus dobře a lépe zpracuje. Prosím paní, která rozbor nechá udělat, tak aby ho zveřejnila a udělala konec dohadům. Budu opravdu ráda za pozitivní reklamu, kterou si neudělám "sama".
clloette
petra22
| 25. 5. 2010 23:35
Tak že nejdřív než jsem tedy na tvoje přání zkopíruju celou dnešní konverzaci(mám naštěstí uložený všechny s tebou od začátku), mi prosím objasni jednu věc!!!
To co prodáváš je Sibutramin nebo není? Nejdřív napíšeš že si nikomu orig.sibu neprodávala, pak napíšeš že to Sibutramin je!!!
Tak co to vlastně dlabeme???
O když jsem chtěla příbalový leták, tak si mi napsala že bohužel známý to hnd v USA vyhazuje??? Nebylo by tedy dobré, mít v takovím počtu prodaných balení aspoň jeden oskenovaný a posílat ho třeba mailem???
Tohle není problém jestli se po sibu hubne nebo ne...jde o to že ty vlastně prodáváš něco o čem víš že je zakázaný a vyrábí se ilegáloně a v prvních informacích jak si nepokládáš za důležitý nám to zdělit.
maggmisss
ppp
| 25. 5. 2010 23:31
Ano o pocení, suchu v ústech a nespavosti jsem věděla, to pro mě není nijak ohrožující a je to pro mě přijatelné o tom jsem věděla ztéto diskuze. A od pan Mirky jsem byla ujištěna, že nežádoucí učinky žádné a ejhle pravda to nebyla. Chci vědět nakolik mi tato kopie ohruzila zdaví a zda může i nadále.
maggmisss
mgm
| 25. 5. 2010 23:28
moc ses toho asi nedozvěděla,co?
..
maggmisss
| 25. 5. 2010 23:27
tjn pravdu by rikat mela.. ale zase reklama dycky lze dyt je to vsude..v casopisech sou taky inzeraty na zazracny leky po kterejch se hubne (treba v metru tudle byl) a nikdo tomu neveri.. proto sem ani ja neverila ze je to uplne 100% pravy.. ale asi bych taky byla nastvana byt na tom jak vy...
magmiss
ladyR
| 25. 5. 2010 23:26
jestli se toho vysvětlení dočkáme!!!!
Mirko
mgm
| 25. 5. 2010 23:25
Super, ale jaksi tam chyběla ta odpověď, na kterou tady všichni ještě o půl 12 čekáme, co obsahují ty tablety??????????? A také by mě zajímalo, co je podle tebe pár drobných neduhů, díky.
Petra22
ppp
| 25. 5. 2010 23:24
Já stebou souhlasím a i s LadyR.
Já si léky koupila na žákladě této diskuze, podle které je lék super, kdyby jsem chtěl někdo napsat negativum ukamenovaly by ho tady už tu nějaké náznaky byli prostě se hubne a dál to nikdo neřeší, každému záleží jen na sobě, mě tedy ne a budu dělat všechno proto abych se dozvěděla pravdu a každý ostatní kdo bude chtít brát sibu od p Mirky pokuď jí tedy bude moct nadále prodávat, se mohl rozhodnout na zákládě pravdivých údajů.
maggmisss
ladyR
| 25. 5. 2010 23:23

no právě,teď si tomu nasadila korunu... ,ale víš co,clloett to dělá pro peníze to je jasný,já jí neznám osobně a nechci jí křivdit,ale jedno jí neodpostím,že nám lhala!!!A to je prostě jednou jistý a teď si každý z nás může vybrat....ano máme od cloette preparát,po kterém se hubne,ale nic o něm nevíme,lidi co ho zkusili mají dobré výsledky,jsou spokojeni a teď je na každém jestli do toho půjde nebo né,ale má v tom jasno!!!!Já žila v nějakých domnělých iluzích a lžích a varianta byla jen jedna prodám ti lék z USA a ta volba byla pro tuto variantu!!!Kdybych byla v obraze už tenkrát a věděla bych pravdu,možná bych přemýšlela jestli zkusit či né,ale teď říkám radikálně NÉ!!!!!A všichni ostatní,co tu jsou alespoň budou v obraze rovnou a je jen na nich pro jakou variantu se rozhodnou!!!
maggmisss
petra22
| 25. 5. 2010 23:23
Jééé, jak můžeš napsat že nemůžeme věřit???A jak ty zase můžeš 100procentně věřit že je Mirka bere??? Tomu můžeš věřit?
Ano, máš pravdu šly jsme do toho ale po jasných informacích že to jsou prášky který v USA jsou volně prodejný, to chceš říct že nic neznamená malinká změna v tom, že dnes jsme se dozvěděly že jsou vyráběný ilegálně a nesmí se prodávat???????
Proč se tedy nesmí prodávat????? Protože jsou tak neškodný????
...
maggmisss
| 25. 5. 2010 23:22
radsi bych pockala na mircino vysvetleni..
ppp
maggmisss
| 25. 5. 2010 23:21
copak sis o sibutraminu nic neprecetla? u spousty lidi to ma nezadouci ucinky.. srdce, poceni atd ale o tom se psalo i tady a stim se proste pocita..
maggmusss
mgm
No to by se o tom možná vědělo, a tady by to bylo třeba napsané, ale Mirka by mezi to nespíš vložila své super inzeráty, jak nabízí sice také Sibu, ale ten její je z USA a nemá žádné vedlejší účinky, protože je z rostliny!
O Sibutraminu
clloette
Chtěla bych vám jen napsat, že nikomu jsem nikdy nenabízela ORIGINÁL Sibutramin. Psala jsem, že mám Sibutramin od známého z USA a to že je originál balený po 30,50 a 100tabl., tak to je opravdu originál balené. Nebo to není pravda? Možná byste měly vědět, že originál sibutramin nikde na celém světě nekoupíte. Byl stažen z trhu a je zakázán. Nikdo ho legálně nevyrábí a ani legálně neprodává. Nakupujete na černém trhu a jediné, co vás (ne tedy všechny) zajímá je, jaký má či nemá "obrázek".
Já musím říct, že pro mě bylo nejdůležitější, že jsem ho mohla nejdříve vyzkoušet, nejen na sobě, ale i pár členech rodiny a známých a opravdu funguje. Ostatně si to tu píšete už jak dlouho, jak vám to krásně jde.
Možná byste se měly zajímat také o to, že se tu nabízejí originál meridie, lindaxy, adipexy a ve finále dostanete za 2.000,- bonbóny, paraleny, ibalginy, prázdné krabičky..... Ne jedna jste mi o špatné zkušenosti s podvodníky psala.
Pokud jste do teď byly spokojené, že hubnete a konečně nebaštíte a nemáte chutě, nechápu proč řešíte na černém trhu výrobce. Zkuste si tedy zajít do lékárny, nebo k lékaři myslím, že moc dobře nepochodíte. Sibutramin, který nabízím opravdu funguje, je to sibutramin a krom pár drobných neduhů opravdu vedlejší účinky nemá. Ty které jste braly adipex, víte o čem mluvím. Do dnes jste neměly žádné vedlejší účinky a jásaly jste a najednou ejhle všechny jste onemocněly? Opravdu nechápu. Víte, snažila jsem se vždy všem z vás pomoct, poradit a vyjít vstříct a rozhodně si nemyslím, že byste mě měly řadit k podvodníkům.
Víte, jak koupím, tak prodám. Je to černý trh a je to i o penězích, to je pravda, ale myslím, že žádná z vás nemůže říct, že jsem pouze inkasovala peníze a nechovala se k vám lidsky a přátelsky.
Ráda na vše odpovím, ale nikoho nenutím to číst a ani si ode mě cokoli kupovat. Je to na každém z vás. Jste dospělí lidé, kteří snad vědí, co to černý trh s prodejem prášků je.
Strašně ráda bych poděkovala těm, které jsou se sibutraminem spokojené a chápou situaci, ale nerada bych se dočkala toho, že jsem si to psala sama. Petruš opět pro tebe: Kdybys okopírovala celý můj mejlík, tak by tady všichni věděly, jak k tomu nedorozumění došlo. Bohužel to už se ti nehodilo, že?
ppp
mgm
| 25. 5. 2010 23:18
Přesně tak! Takže už jen toto je podvod. Nehledě na ty posrané USA, to taky nemusela vykládat, no ne?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
14. 6. 2025 20:13
14505
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jizerka
14. 6. 2025 22:26