Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

mega......
Janule1
| 10. 5. 2010 10:58
ahojky,taky jsem se dopočítala 5 dětí. To klobou dolů. Já mám dvě a někdy toho mám až nad hlavu. ale třetímu bych se taky nebránila. Ale manžel už nechce.A k tomu musí být dva. Jinak na tu Zumbu jsem taky koukala na netu a já bych se asi bála na to jít. Přijde mi,že ty kroky bych si nezapamatovala
:-D
renca13
| 10. 5. 2010 10:40
Ahoj Janináhodou 41 není žádný věk!!to jsi ještě mladinkááá Tak to máte doma veselo s dětma co??Nějak se nemůžu dopočítat máte jich dohromady 5???Jaké to je,mít tak velkou rodinu??Já chci 3 dětičky....zatím mám dva klučíky,tak by to chtělo ještě tu holčičku
uf uf
Janettka14
| 10. 5. 2010 09:40
tak jsem vás dočetla,nedostala jsem se tu myslím od čtvrtku a teda,že jste toho nakecaly!!!Vítám nově příchozí,přiznám se,že jména si pod přezdívkama teď nepamatuju,asi bych si je musela vypsat,tak kdo to nemá patrné z přezdívky prosím občas to napište.Jinak já jsem Jana, v pátek mi bude 41 let...to bude depka...jsem z Mostu ,mám za sebou pubertu 2 vlastních dětí a pubertu 2 které jsem vyvdala a moje poslední dcera do ní právě leze...tak pokud chcete zkazit idylku z malých dětiček,klidně se obraďte na mě haha,jsem v tom odbornice....ale přez to všechno nelituju,že jsem si je kdysi "pořídila"
007Pav
renca13
| 10. 5. 2010 09:19
Jééj super fotečka já tam žádné extra špíčky teda nevidím .Krásná baba!Já jsem dle BMI obézní což bohužel souhlasí no.Jinak zumbu vřele doporučuji,chodím na ni jednou týdně a je to super relax.Ke konci už teda melu z posledního,ale mám potom super pocit.při některých kreacích mám teda trošku potíž se svěračem mám ho povolený od porodu a nějak se nechce stáhnout grr
jde to....
steklounka
| 10. 5. 2010 08:57
Ahoj holky,tak Vás především všechny zdravím,i já tu moc dlouho nejsem,před 14 dněma jsem si objednala Sibu ,a 2 kila mám dole ,jde to i když pomalu,ale aspoň že to jde,tak doufám,že to půjde dál,žádné vedlejší účinky nemám,jen opravdu velikou žízen,takže pořád piju ,ponejvíce obyčejnou vodu...je mi fajn.Jsem ráda že tu jste a mohu se podělit o svá kilíčka

Přeju Všem úspěch v hubnutí
...
Ivonn
| 10. 5. 2010 07:42
oprava - Biosil
Zdarec
Ivonn
| 10. 5. 2010 07:42
Už se totálně ztrácím......
Pro Mgm - beru Biosli + Gelantinu a vzhledem k tomu, že to musí být min. měsíc tak zatím padají, ale je fakt, že míň. A hlavně padají jen při mytí, a ne za sucha.
To mě dost nervovalo, mám od kadeřnice vžitý, že když padají víc vlasy suchý, tak je to blbý.
Ale tohle je problém všech patáků na hubnutí, i v TV o tomhle mluvili v nějakým pořadu. Tak snad zhubneme dřív, než vyplešatíme...
Víkend v poho, měla jsem práci, tak jsem se nezastavila, tak jsem nějak na chutě neměla čas a to je značka ideál.
:)
weja
| 9. 5. 2010 22:35
To nevadí, krásně se to čte, i když je to dvakrát
Myslím, že můžu mluvit za všechny nebo aspoň většinu z nás, že i my Tobě hrozně moc děkujeme!
Já bych bez téhle diskuze zřejmě nepřišla na to, co to vlastně Sibu je, kde ho sehnat (DÍKY Clloette!!!) a navíc se tu podělíme i o spoustu dalších rad a zkušeností...

omluva
jozinka
| 9. 5. 2010 21:25
pardon.. nevím jak to smazat...
všem..
jozinka
| 9. 5. 2010 21:24
Moooc chci poděkovat vám všem, které sem chodíte, písáte, dělíte se se zkušenostma.. poznatkama, radama... jste super.. moc za vás děkuju...a opravdu jsem fakticky šťastná, že jsem tuhle diskuzi založila.. v počátku jsem nedoufala, že sem někdo zajde a natož něco písne.. a teď mě to každý den moc těší.. ač je pravda, že už jsem trošku v mimoni, jak nás je tu mooooc, ale tak budu se muset postupně zorientovat.. tak že.. všem.. a kilča pryč.. hodně štěstíííí netové kámošky..
všem..
jozinka
| 9. 5. 2010 21:21
Moooc chci poděkovat vám všem, které sem chodíte, písáte, dělíte se se zkušenostma.. poznatkama, radama... jste super.. moc za vás děkuju...a opravdu jsem fakticky šťastná, že jsem tuhle diskuzi založila.. v počátku jsem nedoufala, že sem někdo zajde a natož něco písne.. a teď mě to každý den moc těší.. ač je pravda, že už jsem trošku v mimoni, jak nás je tu mooooc, ale tak budu se muset postupně zorientovat.. tak že.. všem.. a kilča pryč.. hodně štěstíííí netové kámošky..
007Pav
jozinka
| 9. 5. 2010 21:19
No tak jak tak koukám na tu tvojí fotečku.. tak nějak podobně vypadám teď já.. a jsem spokojená.. a ty chceš hubnout? ale každej potřebujem ke spokojenosti něco.. že???
Zumba
petra22
| 9. 5. 2010 20:07
Teda holky, díky za tip na cvičení.necvičení který snad i já trochu s těma svýma zádama před operací budu moct občas zkusit.Cvičení jako takový nebylo nikdy moje hobby, ale tancování jsem vždy milovala .Už to stahuju a You tube jsem asi hodinu čučela na různý videa Zumby.Jít někam cvičit do posilky nebo tělocvičny se prostě stydím, možná až tak za těch 20kg co mám před sebou to zkusím.Ale Zumbu určitě doma zkusím!!
Jinak mi je po Sibu stále fajn a ve středu to budou 3týdny co ho beru.Váha je stále 6kg, dostala jsem to a to se mi ručička na váze vždy zastaví.pa
JarmilaKr
007Pav
| 9. 5. 2010 19:57
Zkusím si to najít.Slyšela jsem o tom,že je to super cvičení.Já mám ten samý problém.Mám doma tři chlapy a většinou jsou všichni doma...Kam s nimi ??Kdybych cvičila před nimi,určitě by byli smíchy bez sebe..To tedy ne.
007Pav
JarmilaKr
| 9. 5. 2010 19:47
Ahoj, taky jsem byla zvědavá jaká ta Zumba bude. Je to takové tancování, člověk se u toho vyblbne. Ale určitě to efekt má, dost jsem se zapotila a i dnes jsem na sobě pocítila, že se mé tělo zase po dlouhé době hýbalo. A doma to cvičit můžeš. Dej si do vyhledavače Ulož.to a potom vpravo nahoře do okýnka zumba a hledat. Je tam toho víc, tak si vyber formát. Mě šlo jen avi. Ale bavilo mě to, na závěr je i strečink. Pěkně si natřeseš faldy. Já mám problém, že máme počítač i TV v jedné místnosti, tak nevím kam vyexpedovat ty svý chlapy.
:o)
007Pav
| 9. 5. 2010 19:31
Manžel mi nevyčítá,že jsem během našeho manželství a vztahu přibrala.Nikdy mi to nevyčetl slovem,ale mě to štve.Připadám si někdy neatraktivní.Máme v ložnici veeelké zrcadlo .Když se do něj někdy podívám,když jdu kolem nahá,je to děsný pohled...Asi to některé znáte.A co se týká BMI indexu,je to hovadina.S prominutím.V tomto výpočtu se absolutně nepočítá se stavbou těla a tak podobně.Někdo má těžší kosti,každý jsme jinak stavěný..Já bych podle tohoto počítání měla mít skoro obezitu.Ne,že bych se tak občas necítila .
Jarmila Kr
007Pav
| 9. 5. 2010 19:19
Chtěla jsem se zeptat na tu zumbu.Víš,je mi tak trochu líto vydávat peníze na cvičení.Máme dost velkou hypošku a i Sibu jsem si musela finančně naplánovat.Ráda bych zkusila cvičit doma.Pokud to dodržím.Teď hodně makám na zahradě,když se udělalo hezky.Ráda se hrabu v hlíně.Ale vraťme se k zumbě...Kde bych si ji mohla stáhnout?A dá se to cvičit doma?Moc moc díky.Pavlína
:o)
007Pav
| 9. 5. 2010 19:10
Ahojky všem,někdy je těžké reagovat na určité osoby a přezdívky.Chodím sem jak je to možné,ale když jsem v práci,tak na net nechodím.Když se připojím odpol,je tu hafo nových reakcí,já je načtu,ale potom nevím,co jste která psala .Slibuji,že se polepším.Včera jsme měli oslavu narozenin a snažila jsem se držet.Nepila jsem alko,řídila jsem potom domů.Ale měla jsem děsnou chuť na bílé vínko.Musela jsem odolat.Dala jsem si až dnes.Včera jsem jedla hodně zeleniny,ale trochu jsem zhřešila.Vybrala jsem svou fotku z loňské dovolené.Teď jsem asi tak stejná,možná malinko větší.No,posuďte samy..
Jasmine
JarmilaKr
| 9. 5. 2010 16:11
Jo je to super, takhle krásně jsem se už dlouho nazapotila, ale hlavně mě to bavilo. Stáhla jsem to z Ulož.to, ale mohla jsem jen to ve formátu avi, ten zip nebo rar mi počítač nerozbalí. Nebo to neumím. Ale tohle je taky super, tancuje tam chlap a střídají tam styly. Moc se mi to líbí, snad při tom vypotím trochu sádla.
Zumba
Jasmine
| 9. 5. 2010 15:21
Ahoj,
tak to jsem ráda, že ses do tho taky pustila Je to suprový, vid? Mně se to strašně líbí, tipuju, že sis to stáhla na ulož.to-jedině tam jsem něco našla Mám tři díly a jestli máš ten díl, jak tam tancuje ten chlap, tak musím říct, že tahle Zumba je ze všech nejlepší, co jsem na netu našla. Třeba na youtube se mi to moc nelíbilo, ale oni mají super kroky a sestavy Navícse naučíš latinu úplně v klídku domova, pak to někde můžeš rozbalit! Hledala jsem další díly, ale bohužel jsem nic nenašla
maminkám
renca13
| 9. 5. 2010 10:13
Krásné ránkoVšem maminkám vše nej k tomu krásnému dnešnímu svátku
Jasmine
JarmilaKr
| 8. 5. 2010 18:10
Tak jsem hledala na netu tu Zumbu, byl to docela oříšek. Ale podařilo se. Chlad odjel na ryby, tak jsem to zkusila. Musím říct, že je to supr. Sice se asi ještě tak nevlnim, ale mám toho dost. Těch 50 min uteklo ani nevím jak. Určitě si to ještě zopakuju. Díky za tip.
mgm
JarmilaKr
| 8. 5. 2010 18:03
Milá mgm, musím přiznat, že jsem ten Viaderm začala brát spíš kvůli lámání nehtů, ale pomohl mi i na padání vlasů, beru ho asi dva týdny, někdy jednu někdy dvě tobolky, jak si vzpomenu. Jinak na přímo na vlasy je Biotin, je to nějaký vitamín, teď nevím jaký písmeno. Jsou to malý bílý prášečky, prodává to i Natures Bounty, myslím, že není ani drahý.
:)
tetyja
| 8. 5. 2010 17:19
Moc díky ,já se zapoměla podepsat ,omluva, jsem Marta
zdravím tě tetyja
zoufala
| 8. 5. 2010 17:05
Vlastně neznám tvoje křestní jméno,tak že vítám tě tady za nováčky tetyja! Pokud chceš koupit Sibu,tak ti mohu doporučit jen a pouze,piš na mail : clloette@email.cz. Paní je velice příjemná,rychlá a určitě ti sama zodpoví všechny otázky,co tě zajímají.Ještě jednou vítej Jiřina
další nováček
tetyja
| 8. 5. 2010 16:53
Dobrý den děvčata ,tak to tady již pár dní čtu ,než jsem dostala odvahu se také přidat . Asi se budu opakovat ,ale je super jak se tady vzájemně držíte . A jak jste " normální" !!!
Chtěla jsem se Vás zeptat ,ráda bych si také koupila sibutramin , v jakém množství se prodává a jaké jsou cca ceny ?
Při obou těhotenstvích jsem přibrala skoro 30kg a topřiprvním jsem celkem jedla ,hlavně maso,na pečivo či přílohy mě neužije ,jsem masařka ,a čokoládku přímo miluju,hlavně belgické pralinky od Prašné Brany v Praze. Při druhém mi nechutnalo a moc sem nejedla a stejně váha letěla neskutečně nahoru . Po kojení ,když jsem malou odstavila v 10 měsícich jsem si dala dietku Meridku,tak ta fungovala suprově ,pak jsem se nějak držela , Dcerám je 8 a 4 roky a najednou ani nevím jak ,nezapnu 95% šatníku , nějak se mi kilečka plíživě nabalila od loňškého října ,pak pěkně vánoce a léto je tady a moje krásný letní kousky v šatníku ,aby někdo podědil,no to se mi nechce . Tak jsem omezila čokoládu,ale nic ,a to prosím roky nejím přílohy,hranolky nemusím,a knedlík už vůbec ,jen jsem lenivá a cvičení mi nic neříká ,ale asi už se plíží i věk (bude mi 36) a už vše nejde jako dřív , v tom to mají chlapy lepší ty hubnou i při průjmu . Nemají ty hormony co by je chránily kvuli mateřství a tak mají jiné spalování a hubnou v pohodě ,když chtějí.
Tak jsem si řekla že bych prubla sibu. Písněte mi ceny ? A jestli můžete i kontakt na prodejce . Moc Vám díky.
Nikdy jsem nebyla nudle hubená,spíš krev a mlíko,ale tohle je už moc a škoda těch hadru a navíc mi špek na břiše překáží při mojí spací poloze ,spím skoro ve stabilizační poloze na břiše a pokrčená noha . to je fakt opruz ,a já nikdy pupek neměla ,velkej zadek a stehna to jo,i to je pro chlapy ***y,když se s tím ženská smíří ,že má široký základ ,ale pupek . No to jsem se rozjela,když tak se omlouvám,ale nějak se se musela vysypat . Ahoj
:-)
renca13
| 8. 5. 2010 16:44
Však to je krásný,když se příteli líbíš taková jaká jsi manžel vůbec nechce abych hubnula prý bych měla menší prsa Jemu nevadí že jsem tak přibrala,ale mě hrozně takže má smůluOn by mi teda nikdy neřekl že jsem tlustá,nikdy by neřekl že mu to vadí,ale myslím si že bych to poznala.Kamarádka po porodu zůstala jeden čas taky dost kulatá a její manžel na ni ani nesáhnul jak mu to vadilo blb jeden.Ale vím že se manželovi jako hubená budu líbit ještě víc,přeci jen špek mi moc ***y nepřipadá no
měření tuku
weja
| 8. 5. 2010 16:17
měří se to na různejch místech, já to tenkrát měla z kurzu na hubnutí, ale vim, že mi i někdo říkal, že mu to změřil obvodní lékař..a nebo i takový ty stánky co sou ve městě
Mě naštěstí přítel maximálně podporuje, ale už mi říká, že sem hrozně vyhublá.. haháááááá
:-D
renca13
| 8. 5. 2010 15:12
hihi tak to měřím stejně já mám ty boky šílený notuk se měří asi v dia poradně ne??nebo třeba ve fitku?Taky by mě to docela zajímalo,ale asi bych se hrozila výsledku.Ale pořád doufám,že zhubnu to co potřebuju,manžel se mi sice směje hahááá ale uvidíme kdo se bude smát na konci (doufám že já )
díky :)
weja
| 8. 5. 2010 15:03
děkuju moc, jen se mi to teď dost seklo, protože jsem neměla peníze na Sibu, takže jsem brala tak jakože ob den, a to asi není úplně správný,.ale teď už snad budou, tak mám jasno o svy, prvním výdaji
Kde přesně se to má měčit nevím, já to měřím podle seme, abych věděla, kde sem to měřila předtím. pasměřím v tom nejužším bodě břicha (dá se mluvit o tom, že je to tam úzký?? ) a boky zase přes to nejširší...

Dobrý by bylo mít možnost změřit si tuk v těle.. já vím, že se moje kamarádka, ktera je hubeňour, strašně divila, že mám míň než ona (a to o dost), a přitom sem sud .. ale to už je dýl, tak nevim, jak sem na tom teď..

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
19. 9. 2025 13:08
15099
Anna Vodičková
15. 9. 2025 07:55
36
Alena Davidová
13. 9. 2025 17:29