Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Jiřinka
renca13
| 7. 5. 2010 14:51
Ahojky no vítej,držím palečky jojo to je rychlovka co,cloette je prostě báječná!!Pročpak nemáš odvahu,jen se připoj,já se sem taky drze vtírnula když tady jsou tak super holky že se nedalo odolat no.No já si sibu beru vždy kolem 8h ráno později jsem to nezkoušela,takhle mi to zatím vyhovuje.
Jé ani psát neumím
zoufala
| 7. 5. 2010 14:50
Já jsem ale, místo Sibutramin,tak z něj udělám Subitramin! Ach jo,tak takhle to mám se vším!
Tak došel Subi
zoufala
| 7. 5. 2010 14:48
Tak jsem si myslela,že Subi od clloette dorazí v pondělí a nebo v úterý a došel už dneska,úžasný servis! Když pročítám příspěvky této diskuze nemám ani moc odvahu Vám do ní vstupovat.Zřejmě začnu s plánovanou dietou od zítra.Jen jsem Vás chtěla moc poprosti,ty ktéré mají již zkušenosti je lepší ho brát hned ráno a nebo až třeba dopoledne? Vím,že je to zřejmě individuální,ale třeba někdo zkoušel a přišel na něco zajímavého.Jinak jsem sice duchem a váhou zoufalá,ale moje jméno je Jiřina a jsem matkou jednoho úžasného prvňáčka.Všem Vám držím pěsti,zatím pa pa.....
velikost
renca13
| 7. 5. 2010 14:41
No 42 natáhnu,ale v žádném případě nedopnu.Všechno to mám bokovky a právě mám místo krásných štíhlých boků něco jako špekové tsunami manžel tomu něžně říká krásná madla lásky haha ale mě je z toho zle!!!!
Renča
Janule1
| 7. 5. 2010 14:29
jo,přesně ty špeky myslím. Jak jsem to viděla před měsícem,tak jsem jen řekla:ty vole! já mám velikost kalhot 42. Ono asi taky záleží na střihu.
Janule1
renca13
| 7. 5. 2010 14:14
špeky na zádech to zní skvěle.myslíš takové ty převisy co ble ty se mi už začínaly dělat a to byla ta pomyslná poslední kapka.Ještě k těm velikostem dřív jsem měla 38/40 a teď kalhoty 44 a trika 44/46 to je prostě strašný skok no.K těm chlapům,já jsem si zažila svoje s bývalým partnerem takže vím jaké to je mít depku z chlapa.A fakt žádnej chlap za to nestojí!!!!!!!!
juj
renca13
| 7. 5. 2010 13:45
ježiš holky se tu červenám až na tom mém propoceném zadku(jsem si právě dala hodinu na bruslích a jsem KO)Děkuju jste moc hodné fakt!!!!ladyR myslíš tu profilovou fotku??to jsem se fotila krátce po porodu,to jsem ještě měla o cca 7kg méně než teď No takže jmenuju se Renata přezdívku bych si teda klidně i změnila,ale ono to nejde
víkend
Janule1
| 7. 5. 2010 13:43
tak já se těším na víkend. bojovku doma nemám.Mám ráda ty večery,když už děti spí a já můžu s manžílkem posedět u skleničky a povídat si. Dneska jsem zjistila,že mi za měsíc cvičení zmizeli ty hnusný špeky na zádech. Je to možný?Dneska mě honí chutě. Asi si budu muset vymyslet nějakou aktivitu.
ladyR
weja
| 7. 5. 2010 13:31
Jojo, studentka Studuju Sociální pedagogiku a volný čas na pedagogický fakultě MU.
H.E.A.T je cvičení na stroji, co vypadá jak běžící pás, ale rozcházíš ho sama, a podle toho, jak šplapeš, tak ti jede rychle..a dá se zvedat vepředu nahoru - jdeš do kopce Nejdřív sem si říkala, co to asi bude, ale po chvíli ze mě tekl proudem pot.. ale druhý den mě nic nebolelo, takže skvělý!
Ivonn
ladyR
| 7. 5. 2010 13:31

jozinka
ladyR
| 7. 5. 2010 13:30
Ahojda Jozinko,já jsem si taky říkala,jak už jsem byla pod 90kg ,že jsem spokojená....(s 88),ale pak se zase podívám do zrcadla a já tam prostě pořád ty špíčky vidím a nějak mě to začne zase deptat a dokud jsem oblečená,tak dobrý z velikosti 52 mám nyní mou 48 a dokonce už mi i některé věci v této velikosti jsou velké,takže úspěch,ale člověk chce asi pořád víc a víc.....a stále není spokojen!!!!(Mimochodem mám děvčata plno věcí vel.52,50,co chci dát pryč,jelikož už v tom opravdu plavu a vrátit se do toho nechci,takže kdo by měl zájem písněte mi....)
Včera dávali o životě Helenky Růžičkové,dle mého skvělá ženská s obrovským nadhledem,ale zase jsem si uvědomila,že zas tak hubnout asi není taky dobré,aby si člověk nechal nějakou zásobu pro případ nemoci ....teda člověk nikdy neví,né že bych to chtěla přivolávat,ale předsi jen už jsem ve věku,kdy už se u mých vrstevníku závažné choroby objevují,takže já si asi i nějakou tu zásobičku raději nechám aby pak tělo mělo z čeho brát ......samozřejmě dělám legraci,aby to někdo špatně nepochopil takže opravdu ještě pár kil a budu šťastná jak bleška a končím s hubnutím........Zase se to nesmí přehánět a já myslím,že ty už jsi tak akorát a moc ti to sluší
...
Ivonn
| 7. 5. 2010 13:23
a taková pěkná holka je to přitom....
Tak všem pěkný víkend a těm, co mají doma bojovku, zhluboka dýchejte a nezapomeňte, že s chlapem moc nevybojujete, chce to ty ženský zbraně.
Jak říká kamarádka - když chlapovi posvítíš baterkou do nosu, tak se zlomí světlo a ušima letí ven. Tak zdarec.
Ahojda wejo
ladyR
| 7. 5. 2010 13:18
Jsi nejspíš studentka.....co studuješ,jestli se mohu zeptat?Prosím tě a co je to to H.E.A.T. ?????
megatlustoch
ladyR
| 7. 5. 2010 13:14
Teda taková pěkná baba a ty že potřebuješ hubnout??? Ty fotky na profilu fakt super,počkejte až uvidíte mě ....řekni nám prosím tě tvé jméno,to megatlustoch fakt k tobě nejde
Ivonn
ladyR
| 7. 5. 2010 13:11
No že,já už se smála na tu přezdívku megatlustoch hned poprvé,co jsem to tenkrát četla....je to roztomilé,ale pak když chceš oslovit..... já se právě včera smála už jak jsem měla oslovit 007Pav,tak mi z toho pořád lezlo Bonde
oslovení
Ivonn
| 7. 5. 2010 12:51
pro maminku od dvou kluků - nechceš si změnit oslovení? Teda raděj ti napíšu Karle, než Mega....chu, to je pěkně hnusný.
wow!
weja
| 7. 5. 2010 12:41
Vy teda jedete, já se nestačím divit Jsem ještě takový malý pívo, ale bavěj mě ty vaše diskuze V pondělí mám první dvě zkoušky, ještě sem se ani nezačala učit a v neděli jdu do práce, tak začínám mít nervy na pochodu Jinak já jsem z Liberce, takže co by kamenem dohodil.. ale půl tejdne sem v Brně, takovej trochu schizofrenik
Včera a dneska jsem byla na H.E.A.T.u a musím říct, že mazec, kdybyste některá chtěla vyzkoušet
ahojdaaa
jozinka
| 7. 5. 2010 12:27
Čauky holky..tak nějak nestíhám, konečně jsem se prokusala vašema příspěvkama.. super.. pěkné debaty.. jj, padl dotaz, jestli bydlíme s terkou07-blankou v jednom domě, ano je to moje podsousedka, bydlí v paneláku pod námi, díky ní jsem šla do sibu, ona začínala s meridií, před rokem a já se sibu.. u ní to udělalo 30 kg pryč.. mě 23 kg, ale spokojenost max. u nás obou, myslím si..s tím kafíčkem či vínkem je to fajné nápad.. ale.. no necháme to osudu, třeba se jednou opravdu sejdeme..bylo by to určo fajné..
A ke kilečkům, tak nějak se mě furt drží těch 76-77 , no nehroutím se, je to fajné.. lepší jak metrák ne? ale cvičení je na denním pořádku, krom víkendů, jídlo tak snad nějak v normě.. a prášky? no asi je zapomínám brát..uvidíme no.. pár kileček by to chtělo.. ale když to nepůjde..z mostu skákat nebudu... tak holky moje, krásnej víkend.. a hlavu vzhůůůůůůůůůůůru..jsem ráda, že sem vás všechny mohla touto cestou poznat.. papa
ahoj
Janule1
| 7. 5. 2010 10:51
ahoj holky,no a hned to vypadá líp s těma fotkama. Já jsem z Teplic ale neni pro mě problém dojet.Jinak já jsem si taky dala včera vínečko.
zlatíčkům
| 7. 5. 2010 10:33
Mockrát Vám všem milé holky děkuji za podporu, názory a solidaritu, jste fakt skvělé a určitě zase písnu. Přeji Všem krásné hubnoucí dny v klidu a pohodě papa
Další hubnoucí nováček
zoufala
| 7. 5. 2010 10:17
Dobré dopoledne děvčata,tak jsem se stala jednou z Vás a doufám,že Vám nebude vadit,když se přidám k Vašemu hromadnému hubnutí,bez psychické podpory to jde velice špatně.Mám objednaný sibu, doufám,že příští týden v pondělí max.v úterý dorazí. Podařilo se mi loni něco málo shodit,díky Meridii,ale od výpadku na trhu,jsem s hrůůůůzooouuuu zjistila,že se ručička váhy nezadržitelně blíží k 90 kg a to rozhodlo.Když jsem začala,měla jsem totiž rovných 100 kg a to už opravdu znovu nechci zažít.Malé (myslím výškou) tlusté prasátko,prostě děs a to nemluvím o bolestech zad.Tak že,jestli dovolíte,pokusím se ve Vaší přítomnosti shodit alespoň 10 kilo!!!
:o)
renca13
| 7. 5. 2010 09:54
Dobré dopoledneTeda holky,tady se člověk dva dny neukáže a vy toho napovídáte Nějak nestíhám,starší syn měl besídku pro maminky a s mladším jsem byla včera na plavání.Poprvé se potápěl,tak jsem měla strach ale hrozně se mu to líbiloMno zpátky k tématu stále se držím,jen to spaní pořád není dobré.Fotku do profilu hmhmhm jdu hledat.Koukám že chystáte srazík,to je super já jsem z Pardubice takže smůla no.
Dobré ráno všem
Ivonn
| 7. 5. 2010 07:46
Pěkně jste ještě odpoledne zdrbly holky....
Já se z duše nerada fotím, tak sem dávám takovou fotku nefotku.
Jinak Morava zdraví Čechy - já jsem od Brna, ale při velikosti našeho pidistátečku jsme vlastně všechny sousedky....
Nechci to zakřiknout, ale po 14dnech se mi podařilo zase kilo setřepnout, tak doufám, že se nějak nebloknu, potřebuju ještě aspoň 5kg dolu. Nebo 10kg a pak založím stránku anorektiček. Už jsem díky nervům jednou měla 55kg při 170cm a bylo to peklo. Zlatá kila navíc, ale nesmí jich být zase moc...
Ještě dotaz Blani
ladyR
| 6. 5. 2010 22:50
Vy bydlíte s Jožinkou v jednom domě???No že sedíte na chodbě s vinečkem????????Ty jo tak to vám závidím,ale úžasné je,že i přesto jak jsou lidi od sebe daleko,mohou si být i přes PC tak blízko .......no není to tak?Jozinku pozdravuj a ať si taky někdy zase sedne na chvíli k PC místo na chodbu k vinečku ju??
Těší mě Blani
ladyR
| 6. 5. 2010 22:43
No do Mariánek to mám kousíček asi 25km,tak to je za bukem....no to by bylo super.....já su pro
007
terka07
| 6. 5. 2010 22:35
jééé sedmičky já nejsem vůbec terka, ale Blanka a07 Terka je moje dítě já jen poed tímhle nikem jsem na vc diskusích tak jsem nechtěla abgy si někdo myslel že to stří dám jak kalhoty.To e škdas, že jsi tak z daloeka zrovna s tebozu bych chtěla pokecat, ale víte co holky, ujá jsem jednou ještě za svobodnas absolvovala redukční urz od Stop obezitě a ten byl v Mariánských lázních tak až jednouse budeme chtít opravdu setkat, tak si ho zaplatíme, pojedem všichni do mariánek atsm to roztočíme
terka07
ladyR
| 6. 5. 2010 22:27
Dobrý večer Tery.......tedy taky 07,co s tím všichni máte s těma sedmičkama .......tak já bych to k vám měla přes kopec jsem z Karlovarského kraje až od Aše tam jsem se narodila,ale teď jsem kousek od Sokolova.....tak to kafíčko bych si s vámi dala ráda,ale chtělo by to vrtulník
teda holky
terka07
| 6. 5. 2010 22:11
jsem ani nečekala , že se to tu tak rozvine, ale jsem za to ráda, ted práve jsme na chodbšě s Jožinkou popili trochu vinečka a mužu vám řct, že je to fajn, mít spřízněnou dušiono to chce se čas od času vykecat a když máte ským tak je to užasné. jsem rááda,l že spustas z nás zrešagovbasla na příspěvek o fotkách do profiolu je to tkové zvláštní ,ale hned se mi kecá líp. Ted u mám jen jednen dotaz oedkud vlastn jsem? Já jsem z Mladé Boleslavi. Ptám se pro to, že jsem děsně organizační typ a tak jsem si říkala, co tkhle se sejít někdy na kafe? Vím že collečtteč je kousek ode mne aw od jozinky tak to by nebyl problém, lae co vy ostatní?
007Pav
ladyR
| 6. 5. 2010 21:48
Ahoj 007Pav....teda svádí mě to ti říkat Bonde ,protože číslo je takový divný,ale myslím to v legraci.........no máš pravdu,že každý má jiný osud a bezstarostný život asi neexistuje,že?Nebo snad o někom víte?Prostě o tom ten život je a já si vážím všeho dobrého a krásného,co mě potká a čím jsem starší,tak asi víc a víc....Říkám si vždycky,když je dlouho klid a pohoda,že určitě nějaký karambol přijde a už jen vyčkávám odkud ten blesk uhodí,protože vždycky to tak je,že dlouho ten klid a pohoda netrvá a to mám zatím děti malé,jeden teprve půjde teď v září do školy a druhý dva roky za ním a děsím se,co přijde v puberťe....
Ty mi přijdeš z fotečky pekná baba a hubnout netřeba ,ale když se budeš cítit lépe o pár kg méně,tak se ti to určitě podaří.....držím palce a sibu zdar
hubnutí
ZUZKAO
| 6. 5. 2010 21:45
Ahoj holky, zdravím Jožinku, Blanku, Mirku. Diskusia sa nám nejako rozjela, ale nie o našich kilečkách ale o chlapoch, takže sa vrátte k tématu, pretože sa určite každá vyžaluje a chytí nervýka a uklidní sa v chladničke, píšem podla seba, nasral ma, ja mu ukážem a zožeriem čo vidím , chlapi to proste nepochopia
Blani, poslala som vám objednávku, písnite mi prosím, zalarmovala som zase nejáké kámošky,,
Ja som sa mesiac nevážila, ale mám dole 6 centákov z pasu, asi si dám ešte jednu dávku od Mirky, vážim si jedlo, chodím do vacum shapu a konečne výsledky
A mimochodom Blani, neuveritelná premena, klobúk dole, moc vám to sluší

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
8. 6. 2025 21:16
14473
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...