Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

míry
renca13
| 8. 5. 2010 14:56
Tý jo to jsou ale super výsledky gratulace fakt!!!takový dotaz:kde přesně se mají měřit boky a pas??já mám přes boky 115cm ale nevím jestli to měřím správně BMI četla jsem že se tím člověk nemá řídit.já mám 31
míry
weja
| 8. 5. 2010 14:44
Je teda fakt, že u nás v rodině není nikdo drobeček a nikdy nebudu hubeňour, protože to mám tak daný...
Jinak moje míry? hehe, to se pobavíte :
váha: 85,5 kg (- 7,5 kg)
nad prsama: 97 cm (-7 cm)
pod prsama: 90 cm (-5 cm)
pas: 86 cm (- 5 cm)
boky: 102 cm (- 4cm)
zadek: 112 cm (-5 cm)
stehno: 68 cm (- 2 cm)
ty mínusy jsou od 4. 4., kdy jsem vlastně začala brát sibu a něco se sebou dělat..

Jinak mě pobavil výpočet BMI, kterej mi napsal: Super, zbývá mám shodit 12 kilo!
další měsíc za mnou
plapet
| 8. 5. 2010 12:34
Ahoj holky,byla jsem teď skoro měsíc bez netu,takže když jsem se sem konečně dostala a viděla,kolik tady toho přibylo,tak jsem se úplně zděsila . Spousta nových lidiček a toho čtení!!!!!
No tak já mám za sebou druhý měsíc na meridii . Bohužel s váhovým úbytkem je to přesně podle očekávání - tzn. že váha jde sice dolů,ale už je to pomalejší - 1.měsíc jsem shodila 7kg a teď jenom 4 takže celkem něco kolem 11. Tak nevím,jestli třeba nemám přestat s braním na čas a pak zase začít. Každopádně 11 je málo,potřebuju ještě aspoň jednou tolik .
Snad se neseknu no. Tak se tady držte a já jdu číst
ahoj
romcidlo
| 8. 5. 2010 10:29
ahoj holky tak já taky beru sibutramin a je to bomba taky chutě zmizely..budu se važit zítra tak vam napíšu jupíí
Nová
Jeanie
| 8. 5. 2010 09:47
Ahojky holky, pročítám vás tady asi týden a od Cloette jsem si Sibu také objednala. Dneska ho beru 2. den a chutě (prozatím) vážně vymizely snad to tak bude pokračovat. Jsem studentka, právě mě čekají zkoušky,takže jen sedím doma, snažím se něco naučit a jím. Tak snad mi Sibu pomůže a nejenže už nebudu přibírat, ale aspoň těch 5kg shodím.. Sport mám ráda, hlavně túry (bydlím v Beskydech takže je tu příležitostí mnoho) a plavání, nebo pak různé věcičky v posilce, ale bohužel na to teď nemám tolik času
Ivonn
mgm
| 8. 5. 2010 09:43
Ahoj Ivonn, tak jak je po Biosilu? Koupila jsem si ho na tvou radu, ale jím ho teprve druhý den, tak zatím nevím jestli zabírá. A co u tebe? Nějaká změna? Pomohl??
Jarmile
mgm
| 8. 5. 2010 09:37
Dobrý den Jarmilo, beru sibu 3.týden a mám stejný problém - padání vlasů, mám z toho docela nervy, tady jsem si přečetla, že lékař někomu doporučil Biosil plus, tak jsem si ho koupila, jím ho teprve druhý den, tak nevím, jestli pomůže. Chtěla jsem se vás zeptat, jestli vám ten Viadern pomohl, děkuji moc za info. Hezký den. M
:-)
renca13
| 8. 5. 2010 09:20
Ahoj JiřiTak držím palečky do začátku,uvidíš že to půjde a hlad taky nebude Jo s tou cukrárnou jsi mě pobavila jako bych četla o sobě fakt.Hele můj manžel to má podobně jako tvůj brácha.Ten vynechá véču a ráno má o 2kg méně fakt nechápu.Oni chlapi mají prostě lepší spalování,to je ale nespravedlnost co
:-D
renca13
| 8. 5. 2010 09:17
Dobré ránkoJežiši holky neděste mě já mám kluky 5 let od sebe a jsou to zatím miláčkové malinkatý.Staršímu bude 6 let a mladšímu je 9 měsíců.Kluci se šíleně milují,jsou to mazlíci nedají bez sebe ani ránu.No samozřejmě si nedělám iluze že by jim to vydrželo ,ale doufám že to budou jen nějaké lehké šarvátky.Dneska je to týden co beru sibu,na váhu jsem teda dneska nevlezla,ale změřila jsem se.Takže přez prsa mám dole 3 cm to jsem nadšená fakt!!Přez boky,břicho a stehno mám dole 1cm myslím že je to na dobré cestě.Vážit se budu zase až ve středu.Tak krásný den všem
Tak začínám
zoufala
| 8. 5. 2010 08:17
Dobré ránko všem! Tak od dneška začínám brát sibu...... a shazovat kilečka.Moje výchozí váha je 89 kilo rovných - hrůza.Přiznám se Vám bez přetvářky,že když se dostanu na 80-81 kilo budu šťastná jako blecha,větší cíle si dávat "zatím" nebudu.Silné postavy jsu od malička,když nad tím tak přemýšlím,nikdy jsem nebyla hubená,tak vlastně ani nevím jaké to je,moct si oblíct to co se mi líbí a zrovna letí.Vždycky jsem se musela oblékat spíše tak,aby z toho společnost kolem neměla nějaký traumatizující zážitek.Smutné na tom je,že mám bráchy,který je od mala hubeňour a nemá problém sníst 3 nohavice štrůdlu na posezení,podotýkám,že po obědě a když si stoupne na váhu,tak po tomto všem bude mít o 2 kila míň.Já projdu kolem cukrárny,a jenom z pomyšlení na větrník mám 2 nahoře.Jdu si uvařit ranní kávu a něco dělat,z toho co jsem si na dnešek naplánovala,mě snad chuť na jídlo přejde.Všem přeji příjemný víkend a zase se Vám ozvu.Jiřina
pizza
Janule1
| 8. 5. 2010 08:14
ahojky,já bych výčitky neměla. Tak jsi si dala kousek pizzi. My slavili narozeniny a taky jsem si dala kousek dorta a 5 jednohubek. a svět se nezbořil. Tak dneska budeš jíst zase normálně. Tak na to tolik nemysli.
Puberta...
007Pav
| 7. 5. 2010 21:48
Mám pocit,že opět sklouznu od hubnutí k něčemu úplně jinému..Puberta je fakt děsná.Alespoň u nás.I když je pravda,že když svoje kluky srovnám s ratolestmi svých známých,tak jsou na tom opravdu skvěle.Nebo spíš já jsem na tom skvěle .Vždycky jsem chtěla mít s dětmi vřelý a bezproblémový vztah.Nevím,jak to cítí oni.Momentálně mě nenávidí.Myslí si o mně,hlavně ten straší syn (16),že jsem ta nejhorší matka na světě.Určitě tam figuruje nějaké to ostřejší slovo,ale nebudu mu něco vkládat do úst.Chudákovi týranému.A vztahy obou mých synů????Na bodu -350.Cca...Jsou na sebe sprostí,nadávají si,občas si dají pěstí,ale převládají nadávky...Ve finále pěním já nebo můj manžel...Ještě nemáš dost .Já občas ano...Kamarádky mi říkají,že to bude horší.Já nevím,jak to může být horší,ale čekám...Jinak dnes mám velké výčitky...V půl deváté večer jsme měla kousek pizzy.Jsem hrozná.Ach jo.
007Pav
ladyR
| 7. 5. 2010 21:12
No Pavlí to mi musíš někdy vyprávět o té pubertě,abych věděla,co mě čeká za pár let.....mám kluky taky tak od sebe,takže to bude asi při jednom,viď!Oba najednou,ty dva roky to už není takový rozdíl,že?Jen ten jeden začne trochu dřív a druhý se v zápětí přidá...Jéžííši no na to se tedy těšim!!!První kluk (tomu už je 20),ten měl pubertu docela v poho,studoval gympl,tak ani neměl čas se pubertit,tak jsme ani o něm nevěděli,stále ležel v učení šprt!No tak to už máš možná to nejhorší za sebou
stella21
ladyR
| 7. 5. 2010 21:00
Já vím ona existuje i univerzita třetího věku ,takže do důchodu času dost.......
weja
ladyR
| 7. 5. 2010 20:57
Prosím tě,proč zarděla???Neblázni,tak někdo to má i dědičný...ty holt studuješ a ležíš v knihách no tak zase není čas na pohyb no,ale snažíš se se sebou něco dělat,ikdyž jaké máš míry (jestli neřešíš třeba jen dvě,tři kila proti nám,které řešili 30,víš)....já nevím jestli už si to nepsala,já už v tom za chvíli budu mít pěkný guláš....vůbec si zapamatovat,která jak se jmenuje a jakou má přezdívku,já sklerotik ...
teda konkrétně já byla vždycky bacule,ale to jsem řešila třeba jen pár kilo,ale po dětech mi zůstalo coby jedno dítko to 10kg a krát tři- mno 30kg to už je sakra znát!!!!
LadyR
007Pav
| 7. 5. 2010 16:48
Ahojky, nick 007Pav jsem si vybrala už hodně dávno.Hodně lidí má sklony spojovat to s Bondem,jsem na to zvyklá .Ono to vypadá podle fotky,že nemám moc kilo navíc,ale já mám drobný obličej.I když přiberu,zůstává mi stejný. H.E.A.T. jsem vyzkoušela.Je to bezvadné cvičení.Je to makačka jako blázen.Leje z vás za chvilku pot.Neřekla bych,že chůzí se dá tak zpotit.Ale má to také svá úskalí.Musíte si hlídat tepovou frekvenci a nervat to přes moc.Potom je všechno na houby.Jen vydáte energii.Mně se na tom udělalo v lednu i špatně.Málem jsem omdlela.Fakt to chce hlídat.Jinak všem vřele doporučuji .Na druhou stranu je fakt,že u nás to stojí dost peněz.Jedno cvičení-45 min-vyjde na 130kč.Pro někoho to moc není...Jinak jsem Pavlína.Je mi 35 let a na MD jsem byla fakt už hodně dávno.Momentálně řeším příšernou pubertu svých synů.Strašímu bude 16,mladšímu 14let.Představa,že bude hůř,mě naprosto děsí .A pro Weju(snad to píšu dobře),já jsem po dětech nepřibrala.Šlo to časem..A věkem .Bohužel.
ladyR
stella21
| 7. 5. 2010 16:36
Regi co blázníš? Stará? ...ani omylem! Na vzdělávání není nikdy pozdě.
Jinak já Sibu beru tak kolem 11. Chodím celkem pozdě spát, tak mi to víc vyhovoje.
psychologie..
weja
| 7. 5. 2010 16:31
No, tak na tu jsem zkoušela několik přijímaček, ale bohužel bezúspěšně..je to mazec se tam dostat. Každopádně proč to nezkusit ;)
věk
weja
| 7. 5. 2010 16:29
Stydím se stydím, děcka mám doufám ještě daleko před sebou, tak doufám, že vám to tu nebudu kazit..
Nicméně jsem se zarděla při větě "většina z nás přibrala po dětech"
Přeji všem
ladyR
| 7. 5. 2010 16:28
Krásný víkend,za chvíli jedu s dětma do aqua plavat,tak zase nějaký pohyb ...tak se mějte všichni fajn......
zoufalá
stella21
| 7. 5. 2010 16:27
Jiřinko nic extra na sobě nepozoruju. Žízeň tu mám...někdy jako trám, ale jinak fakt nic.
čas
weja
| 7. 5. 2010 16:26
Ahojky Jiři, já Sibu brala zezačátku hned ráno, ještě před snídaní..ale pak se často stalo, že sem večer měla nějaký lákadlo a bylo moc těžký odolat.. takže když vím, že jdu večer třeba grilovat, beru jí až dopoledne nebo třeba před obědem.. a když vím, že budu doma, tak už ráno..
weja
ladyR
| 7. 5. 2010 16:26
Tak to je obor,který mě vždycky lákal,ale nikdy jsem se na to nedala,ale docela uvažuju o nějakém studiu psychologie....hrozně by mě lákala dětská psychologie,ale už jsem na to asi stará a líná....
stella21
ladyR
| 7. 5. 2010 16:23
Zdravím Klárko,klidně se neboj připojit,je nás tu více nových,já tu taky nejsem dlouho a čím víc,tím líp....každá zkušenost dobrá.Koukám,že tu jsme i všichni tak nějak věkově k sobě....je vidět,že většina z nás přibrala po dětech....No vidíš,úbytek máš krásný,já ho beru taky třetí týden a za prvních 14 dní -3kg...teď jsem se ještě nevážila......No tak si myslím,že můžeš být spokojená,né???
Ahojda Jiřinko
ladyR
| 7. 5. 2010 16:16
a nebuď zoufalá,neboj to půjde dobře...já beru sibu dopo po snídani tak kolem deváté a úplně v poho.......jsem sklerotik,tak jsem si určila stejnou dobu,abych nezapoměla vzít tabletku...už to mám tak zažité,že se nasnídám,dopiju kávu a zapiju sibu.....jsme tu na stejné lodi,tak se drž a uvidíš,že to bude fajn......
Těší mě Rendo
ladyR
| 7. 5. 2010 16:12
No vidíš,takhle to bude lepší jak megatlusťoch ,já jsem Regina,tak to se mi bude dobře pamatovat.....hele holky ale to přeháníte s tím hubnutím s takovýma velikostma,né??? Ty jo zase jsem tu největší
Klárko a byly nějaké vedlejší účinky ?
zoufala
| 7. 5. 2010 16:04
Bereš ho tři týdny to už by se asi něco projevilo. Jinak smékám,úbytek váhy je super!!
To je paráda...
stella21
| 7. 5. 2010 15:24
Máš úplnou pravdu, je fajn, když se sejde parta stejně naladěnejch lidí, se stejným problémem. Ten problém se pak mnohem líp snáší a řeší. Začala jsem na váze 84kg a měřím 175cm.
Klárka
renca13
| 7. 5. 2010 15:15
Ahojky tedáá to už nás tady je co??To je paráda!!!Holky je to fakt,když se člověk může tak vypovídat s někým kdo mu rozumí!!!!To je k nezaplacení,já mám totiž kolem sebe samé hubeňoury a s nima to moc řešit nejde no.Tak jsem moc ráda že jsem tu,je mi tady fakt moc dobře díkyKlárko a můžu se zeptat s jakou váhou jsi začínala??A kolik měříš??
...taky nová...
stella21
| 7. 5. 2010 15:10
Ahoj, nedá mi to se nepřipojit, když se to tu tak super rozjelo. Tak jestli můžu, tak se jmenuju Klára, je mi 37let a jsem na MD s 2-letou cácorkou. Sibutramin beru 3 týdny a mám dole 4,5kg.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
8. 6. 2025 21:16
14473
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
8. 6. 2025 07:39