Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

foto na profil
ladyR
| 6. 5. 2010 21:29
Ahojda všichni,no já už tam tu fotku chtěla dát dávno,ale nejprv musím přijít na to jak se to tam dává a taky nejdřív musím dostat foto s digi foťáku do PC,tak na to bych potřebovala vysokou ......tak až na to vše přijdu,představím se v celé své kráse.
Vám všem...
007Pav
| 6. 5. 2010 21:29
Je to tak,že tady se probere zřejmě úplně všechno.Hubnutím počínaje a muži konče.Je fakt,že každá z nás má jiní zásady,nároky,jiný osud..Je to tak normální.Já mám za sebou základní školu,rok na gymplu,učiliště,dva syny,dvě svatby,jeden rozvod,druhou hypotéku,čtyři kočky a psa.Nevím,jestli je to málo nebo hodně,mám pocit,že jsem toho zažila za svůj život docela hodně.I to horší,ale i to lepší a krásné.Všechno z toho bych prožila znovu.Všechno mi něco dalo,něco méně,něco více.Neměnila bych.Momentálně jsem vdaná.Nejsem zamilovaná.Svého manžela mám ráda,ale nemiluji ho.Zní to asi krutě a zle,ale naučila jsem se říkat si pravdu.Nemá smysl si nic nalhávat.Myslím,že manžel mě má svým způsobem rád.Nevím,jestli mě miluje.Jsme spolu deset let a já ho vůbec neznám a on nezná mě.A o tom to všechno asi je.Jen nevím,jestli ho ještě chci poznávat...Musely byste znám více podrobností.Je to jednostranné.Kdyby mluvil můj manžel,jistě by řekl spoustu věcí i na mě.Určitě mu také něco vadí.Jak jinak.Nikdo není dokonalý.Občas je těžké se mnou vyjít.Jsem náladová,zvláště když hubnu.Občas jsem sobecká a paličatá.Já vím.Zatím jsme spolu a kdo ví,jak to bude dál..Neřeším to.Začala jsem řešit sebe samu.Před dvěma lety jsem se postavila na váhu a bylo tam úděsných 80kg.Měřím 157cm a 80kg byla fakt největší váha,jakou jsem měla.Začala jsem brát Lindaxu15 a během sedmi-osmi měsíců jsem zhubla 15 kg.Teď mám nahoře 10 kg.Chtěla bych začít brát sibutramin a shodit 10 kg.Je to reálné?Doufám,že ano.Jsem ráda,že v tom nejsem sama a všem vám blahopřeji ke každému shozenému kilogramu.Doufám,že sem budu chodit častěji.Hubnutí zdar.A životu též.
fotka
slunicko38
| 6. 5. 2010 21:16
ahoj holky, tééééééééééééda vy jste probraly věcí
přidávám se k fotkám v profilu
holk\
Janule1
| 6. 5. 2010 20:44
holky,mě se dneska nějak nechce cvičit. Lítala jsem po bytě večer abych měla uklizeno a měla večer klid. Už jsem si dala vínečko. Dokonce jsem si přerovnala skříně.A jsem splavená.
j a ještě ke krémíkům
terka07
| 6. 5. 2010 20:21
je tu diskuse na tohle tema, ale jestli někdo nevěří mě a to neberu osobně tak klidně můžete objednat přímo od firmy eveline cosmetic,ale mají poštovné 150 kč tak proto vám to nabízím. Pokud nechcete objedávat přeze mne tak stačí do netového vyhledávače zadat eveline a vyjede vám hlavní stránka firmy a tam mají i internetový prodej. Já to začala takhle nabízet právě kvůli poštovnému protože mki přišlo blbé platit 150 kč za jeden krém na vyzkoušení.
janule1
terka07
| 6. 5. 2010 20:17
jo s těma chlapama máš pravdu ale je hezjý že se tak shodnem co víš co si ti naši chlapy o nás povídají.
a co se týče krémíků taki poštovné si počítám 50 kč je to ještě mín než stojí normálně a je jedno kolik si toho objednáš ,vlastně ne, když je objednávka víc jak za 1000 kč což u týhle firmys nehrozí leda že by jsi zásobovasla celou rodinu nebo kasmarádky jako to některý holky dělají, tak je poštovné zdarma.
fotky
Janule1
| 6. 5. 2010 20:13
tak jsem si tam dala fotku. Takhle jsem vypadala před dvouma rokama. 67 kg a melír.Tak hubnutí zdar
Terka
Janule1
| 6. 5. 2010 20:08
ahojky, budu ještě reagovat na ty chlapy. Kdyby byli tak špatný,tak s nima nejsme tak dlouho a nemáme s nima děti. Vady maj ale to máme i my. Teda mluvím za sebe. Někdy se divím,že mě nevyhodí .Hlavně když to mám dostat Myslím,že mít jinýho chlapa,tak na tom můžu být sakra špatně. Důležitý je ,že nás má rád,dokáže nás zabezpečit a hlavně necourá po nocích po hospodách.A s těma krémíkama. Když si nějaký od tebe objednám,kolik pak dám za poštovný?
fotky do profilu
terka07
| 6. 5. 2010 19:49
hele holky já mám nhápad, pojdte si dát všechny fotky do profilu at víme na čem jsme at jsou jakákoliv, třeba se jim za rok zasmějem až budem vypadat jinak jsem taky byla ze začátku proti, ale sešla se tu bezva parta tak pojdte do toho. Jo a mimochodem jste se tu pěkně rozjeli já chudák v práci a vy tu drbete chlapy, bych si taky přisadila, ale pak jsem zjistila, že mám doma asi nějakýho klona, protože jak tak zjištuju tak máme doma všichni jednoho a toho samýho chlapa .

Jo a ještě sem drze písnu, že v neděli posílám objednávku na krémíky, takže jestli něco chcete rychle mi písněte at to máte co nejdřív doma a můžete se namazat zvenku as ze vnitř se namažeme společně aspoň po netu
Janettko
mgm
| 6. 5. 2010 18:31
Ano, Janettko, i mně připadají ty zrdcadla nechutné a jsem ráda, že nejsem sama.
ladyR
Janule1
| 6. 5. 2010 17:38
neboj jsem mezi vámi. Řekla bych,že mě to hubnutí víc baví. A hlavně ,když tady čtu jak někdo cvičí,tak mě to taky donutí něco dělat.
Janule1
ladyR
| 6. 5. 2010 17:29
No já už na to byla tak zvyklá,Jozinka má taky fotku a vypadala jsi tam dobře,normálně.... Já sem si říkala,kam si zmizela......
ladyR
Janule1
| 6. 5. 2010 16:49
jj,jsem to já. Ale skoro nikdo tady nemá fotku,tak jsem jí taky vymazala. stejně na ní vypadám jak de....
Janule 1
ladyR
| 6. 5. 2010 14:51
Ty Jani,nezmyzela ti fotečka z profilu,nebo se mýlím a byl to někdo jiný???
Ivonn
ladyR
| 6. 5. 2010 14:47

teda holky já se zasmála od srdce....to není možný,že je to na všech frontách stejný to mužský pokolení to má snad už v genech né???
nevěra
ladyR
| 6. 5. 2010 14:44
Ahojda Janule,tak se musím smát,jak je téma o mužích žhavé a hned to rozohní obrovskou a nekonečnou diskusi ...o tom by se dalo psát,co?Moje babička mi vždycky říkala,že něvera bývala i dřív,jen se o ní tolik nevědělo a hlavně postavení ženy v té době bylo úplně jiné jak dnes!Muselo se poslouchat,co řekl otec bylo svaté a to že si sem tam odskočil bylo naprosto normální a ženy to musely akceptovat,dřív to bylo hlavně sňatek z rozumu a láska ta se neřešila.....
Rýmečka
Ivonn
| 6. 5. 2010 13:48
další vděčné téma - v momentě, kdy se chlap hroutí na nemocniční lůžko, si ženská řekne, že jí tak dobře už dlouho nebylo..........
ivonn
Janule1
| 6. 5. 2010 13:42
a hlavně to dělá ta věda. Většinou se na nevěru přijde z mobilního telefonu. Dřív si řekli kdy kde a v kolik a hotovo. A žádný zamilovaný smsky nehrozili
ivonn
Janule1
| 6. 5. 2010 13:39
já myslím,že můj manžel by se do toho důchodu nedostal. Ten by zemřel při desetiminutovkách mě stačí,když má zvýšenou teplotu.
Janule
Ivonn
| 6. 5. 2010 13:39
dřív taky byly jen církevní sňatky a ženská do toho šla s tím, že to má nadosmrti. A řekněme si upřímně, feminismus byl na nule a ženská šlapala brázdu. A co si tak vzpomínám z vyprávění mé pokrokové babičky, nevěra byla, ale ženská většinou mlčky trpěla a vařila a uklízela a starala se o děcka, protože měla chlapa prostě na furt...
Janule
Ivonn
| 6. 5. 2010 13:33
no a to oni potřebují, neustále udržovat v napětí.....
Jak doma chlapa čeká depka a nářky, vezme nohy na ramena.
Teda co my musíme všechno zkousnout, nedivím se, že příroda nechala rodit děti nás, chlap by po porodu šel zrovna do invalidního důchodu.
ty chlapi
Janule1
| 6. 5. 2010 13:30
mě by zajímalo jestli tolik nevěry bylo i před 50 lety. nebo jestli se o tom nemluvilo. Ale není možný aby se tolik lidí rozvádělo
ivonn
Janule1
| 6. 5. 2010 13:27
svatá pravda. Jen co člověk začne o sebe trochu pečovat,chce zhubnout,chce se cítit líp,tak se hned cítí ohrožený. Já když začnu držet dietu a cvičit,tak se mě manžel ptá kvůli komu to dělám. a nenechá si vymluvit,že se chci cítit dobře.že to dělám kvůli sobě.
panika
Ivonn
| 6. 5. 2010 13:24
ano, pravda, nejlepší způsob řešení problémů chlapem je úprk.....
A ještě milují změny - nejlepší pomsta je asi - miláčku, ty kouty jsou už skoro černý, nevymalujeme?????????
ladyR
Janule1
| 6. 5. 2010 13:23
ono je to strašně těžký. Já bych asi taky bojovala,protože vím,že bez svího manžela nemůžu být. Někdy bych ho zabila,nebo po něm něco hodila. někdy bych se i zbalila. Jednou jsem to vyřešila,že jsem s dětma odjela na dovolenou a nechala ho tady.A to byla dovolená za trest. Strašně se mi po něm stýskalo. Stejně když to člověk čte nebo vidí kolem sebe,tak ta nevěra hýbe světem. Strašně moc lidí se rozvádí kolem nás.Většinou je to v ženských. Najdou si milence a pálí mosty. Chodíme se synem na fotbal a tam se takhle právě 3 manželský páry rozvádí. A přesně vidíš jak ty děti to odnáší. Ten jeden klučina úplně přestal komunikovat a jeho táta chodí jak tělo bez duše. On říkal mému manželovi,že je úplně v pr...... Hodně pracoval aby mohla jezdit v octavii a chodit ve značkovém oblečení a teď zůstal sám. Oni peníze jsou hezký ale měli by si ty dva lidi taky umět najít čas pro sebe.
krize
Ivonn
| 6. 5. 2010 13:17
a taky je svatá pravda, že ženská na MD je většinou závislá na chlapovi, a co si budem povídat, jak chlap má ve vztahu jistotu a přestane být dobyvatel, začne mít roupy. Ale jak cítí, vořeši, že se ženská osamostatňuje a stará se o sebe, znejistí a zase dolízají.
Janule1
ladyR
| 6. 5. 2010 13:10
Ahoj,no nám to teda pomohlo v tom,že jsme zjistili,že si chybíme a že se opravdu milujeme a nechceme bez sebe žít....... a mě docela dnes překvapují mladší generace jak vše hned řeší rozvodem,rozchodem,přitom krize jsou od toho,aby se řešily....samozřejmě,když už mám k tomu druhému nepřekonatelný odpor asi se už nedá nic dělat,ale myslím,že by si lidi vždycky měli vše třikrát zvážit,než učiní nějaký vážný krok a zvlášť,když jsou děti...dnes se to řeší milenkama,přitom je důležitý hledat to jak by to mohlo jít dál a né hledat únik jak od toho problému utéct....no jo ale muži na nějaké řešení problémů nejsou,ty už to mají zakódované v hlavě-hlavně nic neřešit-nemáte tu zkušenost??
holky
Janule1
| 6. 5. 2010 13:03
co my tady všechno proberem.
ladyR
Janule1
| 6. 5. 2010 13:01
ono strašně pomůže,když na chvíli je každý jinde.Ty dva lidi si pak uvědomí co vlastně chtějí a jestli toho druhýho mají rádi. Tak hlavně,že to dobře dopadlo. Myslím si,že ty krize jsou v každém manželství.
sibu
ena
| 6. 5. 2010 13:01
ahoj holky,
14 dní si čtu vaše příspěvky a 12dní beru sibu. Mám dole 2,5kg a jsem v pohodě. První dva dny jsem nemohla spát,ale pak se vše upravilo a jsem OK. Vlasy mi nepadají a jsem plná energie. Moc se mi líbí jak se podporujete.
Jak tak čtu ty vaše váhové úbytky tak jste opravdu šikulky.
Tak jen tak dále a držím palečky
papa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
8. 6. 2025 21:16
14473
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518