Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
foto na profil
ladyR
| 6. 5. 2010 21:29
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
.I to horší,ale i to lepší a krásné.Všechno z toho bych prožila znovu.Všechno mi něco dalo,něco méně,něco více.Neměnila bych.Momentálně jsem vdaná.Nejsem zamilovaná.Svého manžela mám ráda,ale nemiluji ho.Zní to asi krutě a zle,ale naučila jsem se říkat si pravdu.Nemá smysl si nic nalhávat.Myslím,že manžel mě má svým způsobem rád.Nevím,jestli mě miluje.Jsme spolu deset let a já ho vůbec neznám a on nezná mě.A o tom to všechno asi je.Jen nevím,jestli ho ještě chci poznávat...Musely byste znám více podrobností.Je to jednostranné.Kdyby mluvil můj manžel,jistě by řekl spoustu věcí i na mě.Určitě mu také něco vadí.Jak jinak.Nikdo není dokonalý.Občas je těžké se mnou vyjít.Jsem náladová,zvláště když hubnu.Občas jsem sobecká a paličatá.Já vím.Zatím jsme spolu a kdo ví,jak to bude dál..Neřeším to.Začala jsem řešit sebe samu.Před dvěma lety jsem se postavila na váhu a bylo tam úděsných 80kg.Měřím 157cm a 80kg byla fakt největší váha,jakou jsem měla.Začala jsem brát Lindaxu15 a během sedmi-osmi měsíců jsem zhubla 15 kg.Teď mám nahoře 10 kg.Chtěla bych začít brát sibutramin a shodit 10 kg.Je to reálné?Doufám,že ano.Jsem ráda,že v tom nejsem sama a všem vám blahopřeji ke každému shozenému kilogramu.Doufám,že sem budu chodit častěji.Hubnutí zdar.A životu též

nebo kasmarádky jako to některý holky dělají, tak je poštovné zdarma.
jsem taky byla ze začátku proti, ale sešla se tu bezva parta tak pojdte do toho. Jo a mimochodem jste se tu pěkně rozjeli já chudák v práci a vy tu drbete chlapy, bych si taky přisadila, ale pak jsem zjistila, že mám doma asi nějakýho klona, protože jak tak zjištuju tak máme doma všichni jednoho a toho samýho chlapa

a mě docela dnes překvapují mladší generace jak vše hned řeší rozvodem,rozchodem,přitom krize jsou od toho,aby se řešily....samozřejmě,když už mám k tomu druhému nepřekonatelný odpor asi se už nedá nic dělat,ale myslím,že by si lidi vždycky měli vše třikrát zvážit,než učiní nějaký vážný krok a zvlášť,když jsou děti...dnes se to řeší milenkama,přitom je důležitý hledat to jak by to mohlo jít dál a né hledat únik jak od toho problému utéct....no jo ale muži na nějaké řešení problémů nejsou,ty už to mají zakódované v hlavě-hlavně nic neřešit-nemáte tu zkušenost??