Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
hubnutí
ZUZKAO
| 6. 5. 2010 21:45
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
......tak až na to vše přijdu,představím se v celé své kráse.

.I to horší,ale i to lepší a krásné.Všechno z toho bych prožila znovu.Všechno mi něco dalo,něco méně,něco více.Neměnila bych.Momentálně jsem vdaná.Nejsem zamilovaná.Svého manžela mám ráda,ale nemiluji ho.Zní to asi krutě a zle,ale naučila jsem se říkat si pravdu.Nemá smysl si nic nalhávat.Myslím,že manžel mě má svým způsobem rád.Nevím,jestli mě miluje.Jsme spolu deset let a já ho vůbec neznám a on nezná mě.A o tom to všechno asi je.Jen nevím,jestli ho ještě chci poznávat...Musely byste znám více podrobností.Je to jednostranné.Kdyby mluvil můj manžel,jistě by řekl spoustu věcí i na mě.Určitě mu také něco vadí.Jak jinak.Nikdo není dokonalý.Občas je těžké se mnou vyjít.Jsem náladová,zvláště když hubnu.Občas jsem sobecká a paličatá.Já vím.Zatím jsme spolu a kdo ví,jak to bude dál..Neřeším to.Začala jsem řešit sebe samu.Před dvěma lety jsem se postavila na váhu a bylo tam úděsných 80kg.Měřím 157cm a 80kg byla fakt největší váha,jakou jsem měla.Začala jsem brát Lindaxu15 a během sedmi-osmi měsíců jsem zhubla 15 kg.Teď mám nahoře 10 kg.Chtěla bych začít brát sibutramin a shodit 10 kg.Je to reálné?Doufám,že ano.Jsem ráda,že v tom nejsem sama a všem vám blahopřeji ke každému shozenému kilogramu.Doufám,že sem budu chodit častěji.Hubnutí zdar.A životu též
nebo kasmarádky jako to některý holky dělají, tak je poštovné zdarma.

a mě docela dnes překvapují mladší generace jak vše hned řeší rozvodem,rozchodem,přitom krize jsou od toho,aby se řešily....samozřejmě,když už mám k tomu druhému nepřekonatelný odpor asi se už nedá nic dělat,ale myslím,že by si lidi vždycky měli vše třikrát zvážit,než učiní nějaký vážný krok a zvlášť,když jsou děti...dnes se to řeší milenkama,přitom je důležitý hledat to jak by to mohlo jít dál a né hledat únik jak od toho problému utéct....no jo ale muži na nějaké řešení problémů nejsou,ty už to mají zakódované v hlavě-hlavně nic neřešit-nemáte tu zkušenost??