Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
sibu
ena
| 6. 5. 2010 13:01
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

No takže má rada je zaměř se sama na sebe rozptyl se a rozmazluj se a vše ostatní neřeš,pokud je mezi vámi láska,krizi překonáte,neboj.....Můj příběh končí hapy-endem muž se vrátil na vánoce jen proto,že jsem pro něj opět začla být zajímavá a hlavně jsem se změnila v někoho jiného už jsem nebyla ta kuchtička s umazanou zástěrou od plotny a s kapesníkem v ruce na utírání nudliček dětí!!!
Můžu ti upřímně říct,že jsem v to opravdu nedoufala,že se to mezi námi zpraví a od vánoc prožíváme tak nádherné období a hlavně jsme si začli vážit každé chvíle,co jsme spolu,prožíváme znovu zamilování jako před deseti lety
.Obrovská pravda je,že vše zlé je k něčemu dobré a já musím z vlastní zkušenosti říct,že mě to zlé naučilo koukat se na vše jinak a hlavně to pro mě bylo velikánské ponaučení,kdy si uvědomíš své chyby.....no prostě to je na román,ale každému přeju,aby našel tu svou životní pohodu a to je pro mě dnes už to štěstí,kdy to cítím na duši klid pohodu a harmonii,kdy jsou všichni doma šťastní
...to je jak červená knihovna,co?

včera jsem tady četla tu smršť vzkazů, ale mám toho táááááááááááááákhle moc do školy a musím makat, makat, makat
, tak nechápu a jsem moc ráda za přáníčka od Vás holky moje zlaté
a do toho ty narozky, no prostě den na nic, byla jsem celý den jen sama s malou, jako každý jiný den, nic nebylo jinak, tak tady teď popíjím sama vínko a přemýšlím o životě o tom co má cenu a nemá cenu a jsem z toho jelen
, tak ještě jednou moc díky a díky zlatíčko
ty ubírají energii . Tak papa Mirka