Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
ivonn
Janule1
| 6. 5. 2010 12:56
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
teda aspoň ze mě jo!Měla jsem pocit,že zešílím,jelikož jsem se opravdu za šest let od dětí nehla ani na jediný den (babičky jsou daleko a hlídání žádné),takže asi každá která na mateřské je,to zná....Tenkrát mi kamarádka poradila jednu paní,která se zabývá (a teď nevím jestli to napíšu dobře) kineziologii,to je něco jako psycholog lidské duše.......ta na mě působila blahodárně a hlavně mě naučila mít se ráda!To je naprosto asi to nejdůležitější od čeho začít..né se obviňovat,ne se litovat,ale začít s přeměnou hlavně u sebe....poradila mi,abych nic neřešila a věnovala se jen sama sobě!Naštěstí mi začly děti obě chodit do školky,takže jsem na sebe začala mít čas a měla jsem ho jen a jen pro sebe....no změnila jsem vše od základu,začla jsem s hubnutím,zkrásněla jsem a hlavně jsem ze sebe měla hrozně dobrý pocit a to asi z člověka začne tak nějak vyzařovat a začne být pro okolí přitažlivý,jelikož se na mě začli chlapi smát
No takže má rada je zaměř se sama na sebe rozptyl se a rozmazluj se a vše ostatní neřeš,pokud je mezi vámi láska,krizi překonáte,neboj.....Můj příběh končí hapy-endem muž se vrátil na vánoce jen proto,že jsem pro něj opět začla být zajímavá a hlavně jsem se změnila v někoho jiného už jsem nebyla ta kuchtička s umazanou zástěrou od plotny a s kapesníkem v ruce na utírání nudliček dětí!!!
Můžu ti upřímně říct,že jsem v to opravdu nedoufala,že se to mezi námi zpraví a od vánoc prožíváme tak nádherné období a hlavně jsme si začli vážit každé chvíle,co jsme spolu,prožíváme znovu zamilování jako před deseti lety
.Obrovská pravda je,že vše zlé je k něčemu dobré a já musím z vlastní zkušenosti říct,že mě to zlé naučilo koukat se na vše jinak a hlavně to pro mě bylo velikánské ponaučení,kdy si uvědomíš své chyby.....no prostě to je na román,ale každému přeju,aby našel tu svou životní pohodu a to je pro mě dnes už to štěstí,kdy to cítím na duši klid pohodu a harmonii,kdy jsou všichni doma šťastní
...to je jak červená knihovna,co?

včera jsem tady četla tu smršť vzkazů, ale mám toho táááááááááááááákhle moc do školy a musím makat, makat, makat
, tak nechápu a jsem moc ráda za přáníčka od Vás holky moje zlaté
a do toho ty narozky, no prostě den na nic, byla jsem celý den jen sama s malou, jako každý jiný den, nic nebylo jinak, tak tady teď popíjím sama vínko a přemýšlím o životě o tom co má cenu a nemá cenu a jsem z toho jelen
, tak ještě jednou moc díky a díky zlatíčko
ty ubírají energii . Tak papa Mirka
.