Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

terka07
| 5. 5. 2010 21:13
tak to gratulace jednou taková žádná depka jsi skvělá, protože jsi se roízhodla, že zatočíš s kilama navíc, jsi úžasná, protože dokážeš udržet chutě na uzdě, jsi dokonalá, protože zvládáš nejen to co ostatní ženskéale ještě krotit i sama sebe. Postav se před zrcadlo, pěkně se pochval, protože máš za co . At už máš nějaké kilčo na víc nebo jen zmuchlanou figuru, taki jsi prostě dokonalá, protože přemaháš sama sebe. Chmury zažeň protože s pozitivním myšlením jde všechno líp a když ti bude jo ouvej, tak si vzpomeň na všechny co jsme tady co každý den převracíme rohlík v ruce, přemlouváme se k pohybu a i když se nám šíííleně nechce, tak víme,že mrkneme sem na diskusi a musíme se přeci něčím pochlubit, tak náís to nakopne. Takže hurááá do boje at jsou narozeniny kolikáté chtějí, to máš fuk, hlavně když jdou kila dolu aspoň pomalu a chutě máme uzavřené někde ve skříni s hadrama, který na nás za chvíli budou viset jako na strašákovi
díky, díky díky megatlustoch
| 5. 5. 2010 21:05
Zlatíčko, děkuju mockrát za krásné přáníčko, asi nejkrásnější dneska a jak už jsem psala, musela jsem nejdřív setřít slzy, abych vůbec viděla na klávesnici, že jste si moje postěžování přečetly holky a reagovaly, fakt mockrát děkuju, udělaly jste mi radost ani nevíte jak velikou díky, díky díky
janettka14
| 5. 5. 2010 21:00
Janettko, mockrát děkuju za přáníčko, řvu tady jak blázen a nemůžu tomu ani věřit, že jste holky reagovaly, jsi zlatíčko a díky mooooooooc , je mi fakt hned líp....moc díky
rotoped...
Janettka14
| 5. 5. 2010 20:50
Hihi Janule já vydržím taky tak 45 minut a to jen proto,že si slíbím 20 a pak to prodlužuju o 5 a ještě o 5 minut a posledních 10 minut už si slibuju jak když to vydržím že budu nejštíhlejší ženská...no ono prd...bez subi nepomáhá nic,ani hodina a půl v posilovně...měla jsem dneska taky ze sebe radost od 24.2. je to 8kg dolů,ale pak jsem si chtěla na sebe něco koupit a v kabinceholky taky máte pocit,že ty zrcadla jsou v těch kabinkách nechutné???Tak mě radost přešla...
Janule1
renca13
| 5. 5. 2010 20:48
No začínám hodně zvolna a pomalu přidávám,ale hlídám si tepovou frekvenci abych spalovala tuky takže nejedu na doraz!!!!!To je moooc důležitý
úsměv
renca13
| 5. 5. 2010 20:46
Jéééé hodně štěstíčka,zdravíčka a spoustu lásky.Ať se ti splní i ta nejtajnější přání.Já si na narozky většinou trochu popláču,to je asi normální tak nesmutni,usměj se a užij si tenhle výjimečný den!!!
Janettka14
| 5. 5. 2010 20:45

Všechno nejlepší a huš huš žádná depka!!!!
megatlustoch
Janule1
| 5. 5. 2010 20:42
prosím tě,jak můžeš vydržet hodinu na rotopedu? Já cvičím 40 min a jsem vyřízená. Leje ze mě jak z vo... Ale mám dobrý pocit
pochvala
| 5. 5. 2010 20:29
Milá Terinko, to jsem potřebovala dneska slyšet, že jsme úžasné a dokonalé, mám narozky a šílenou depkutaky to tak některá máte? Asi nejsem moc v poho, ale moc ráda si tady čtu Vaše příspěvky a je mi pak hned líp , tak díky za Vaši pozitivní energii , jste super holky papa
pochvala
| 5. 5. 2010 20:28
Milá Terinko, to jsem potřebovala dneska slyšet, že jsme úžasné a dokonalé, mám narozky a šílenou depkutaky to tak některá máte? Asi nejsem moc v poho, ale moc ráda si tady čtu Vaše příspěvky a je mi pak hned líp , tak díky za Vaši pozitivní energii , jste super holky papa
téda holkýýý
terka07
| 5. 5. 2010 20:13
já z vás mám takovou radost že vám to tak jde. Nemám ted moc času sem chodit častj, nějak se mi nedaří po mateřské skloubit práci, péči o naše dva tajfuny a vysedávání u počítače, ale já se poleopšim slibuju. Mám z vás všech radost Všem co jsou na začátku přeju hodně sil a věřte mik, že jsem vloni v březnu se 107 kg nevěřila na zázraky, ale uvěřila jsem, kdysž jsem v září pokořila 80 kg to vám byl šupec a ta radost ted se už půl roku liopotim s pěti kily a je to snad horší než ten začátek, ale jde to i když pomalu a je to jak na houpačce, ale jde, i tak je pro mne těch shozených 30 kg neuvěřitelná věc. A to jsem od přírody lenoch, cvičit jsem se donutila asi týden za celou dobu a zas to vzdala ted už to neřešim a jsem spokojená s tím co jsem dokázala a kdysž mám někdy šmíry propadnout depce, že to dál nejde, tak mi stačí se mrknout na loňské fotky a depka je pryč .Takže vám všem moc gratuluju, protože i když berete cokoliv, tak ten hlavní úsoěch je jen a jen na vás, protože žádné prášky nedokáží zázraky, ty dokážete jen vy sami, takže se tu všichni pěkně pochválíme: Jsme naprosto úžasné a dokonalé!!!!!!!!
megatlustoch
Janule1
| 5. 5. 2010 19:01
tak gratuluju. Já se teď psych. připravuju na cvičení. Teda spíš na hopsání v předsíni s mp3. Dneska jsem trochu brouzdala na netu a přemýšlím o skořicových zábalech na celulitidu. Ale to už bych asi byla moc krásná
jupíí
renca13
| 5. 5. 2010 18:48
Ahojky tak hlásím že jsem vlezla na váhu mno takže 5 dní a dole mám 1,6kgKéž by to takhle šlo dál,to by byla nádhera.
ladyR
Janule1
| 5. 5. 2010 18:38
já myslím,že sibu až tak zdraví škodlivý není. To by asi naše tělo poznalo. Když jsem brala adipex,tak mi bylo zle.A u Sibu mi nic neni.
Janule1
ladyR
| 5. 5. 2010 18:16
Ahoj,no fatamorgana to byla před rokem.....přišlo mi,že už to snad nikdy nedokážu....nechtěla jsem se ládovat tabletama a zkoušela to všelijak,ale nezabíralo nic!Cvičení,diety,jíst často a málo,dělená strava,nejíst no prostě nic!Tak přišly na řadu,bohužel tablety no nedá se nic dělat,ale jedině až to mi nakoplo metabolismus!Máme v rodině problém štítné žlázy,což může být dědičné a ikdyž mám hormony zatím v normě a neléčím se na štít. žlázu,tak přesto si myslím,že je to hlavně u mě problém pomalého metabolismu...No tak holt si budu zdraví kazit tabletama,když to jinak nejde ...Tak jen doufám,že sibu tak moc škodlivý není...
ladyR
Janule1
| 5. 5. 2010 17:05
to gratuluji. To je úspěch jak blázen já potřebuji schodit 10 kg a přijde mi to jak fata morgana
zdravím všechny
ladyR
| 5. 5. 2010 16:32
No aspoň ten humor nám zůstane,ono se říká,že tlustí lidé jsou veselí ,tak hlavně zůstat zdraví a nějaké to kilčo navíc neřešit! Já už jsem spokojená teď a snažím se být hlavně psychicky být v poho....nedeptám se a když se mi povede ještě pár kilo dolů budu jedině šťastná a když né tak se svět taky nezboří...hlavně už nemám 30 kg navíc už jen 10 a nebolí mě záda,kyčle a klouby!Tak to je hlavní být v poho...
Janetka14
Janule1
| 5. 5. 2010 15:21
koukám,že jsme všechny ženský stejně prdlý
kuk
Janettka14
| 5. 5. 2010 15:07
ahojík holky tak hlásím,že za týden jsem shodila 1,4 kg...přesně jak píšete haha před vážením orgie vyslíct,vyčůrat,žádná snídaně a snad i prach utřu abych nevážila víc...ale jde to!!!Pomalu ale přece.Stejně jako ty dva měsíce s Lindaxou!!!
ladyR
Mirka72
| 5. 5. 2010 14:45
Ahojky! I já Adipex před dávnými lety brala a nic mi nebylo. Schodila jsem 5 kilo. Chtěli jsme mimčo tak jsem ho přestala brátdíky Meridii jsem schodila a mám ted váhu jakou jsem měla před svatbou ale ještě by to pár kilíček chtělo Tak papa Mirka
Mirka 72
ladyR
| 5. 5. 2010 14:33
Ahoj Mirko,já meridku brala pět měsíců,ale šíleně mi po ní padaly vlasy....tady jsem četla,že snad někomu i po sibu padají,mě se to tedy zatím zastavilo a teď je to dobrý,ale je to teprve 14 dní,co sibu beru,tak snad se mi to zase neobnoví...Ten Adipex jsem brala kdysi dávno a jen jednou a přišlo mi,že byl na organismus strašně drastický....rychle jsem po něm zhubla,ale psychicky jsem se cítila hrozně...byla jsem roztřesená,deprese smutek,takový divný stavy,že jsem ho tenkrát přestala brát a říkala jsem si,že raději budu tlustá,než se cítit tak hrozně,ale na každého to působí jinak....
mgm
ladyR
| 5. 5. 2010 14:28
Ahoj,no ale musím přiznat,že zase po šesti letech nonstop péče o děti si teď tu nezaměstnanost vychutnávám... jsem v poho jen díky mému mužíčkovi,který je moooc šikovný a v poho nás zatím uživí....zaplaťpánbůh...někteří mladí lidé jsou na tom hůře...a to vlastně ještě teď beru podporu v nezaměstnanosti,tak to zatím jde.........a snad do léta ta krize trhu práce přejde ....teda dneska po tom dvohodinovém fitku po šesti letech a dvou hodinách v bazéně jsem jak kdyby mě přejel vlak.....ale bylo to žůžo a člověk se cítí hned líp...takový protažený od hlavy až k patě.... ...tedy chyběla mi ta pohotovost jestli se netopí jedno z mojich dítek (sama jsem nebyla snad co mám děti-NIKDE!!!!!!),tak na tu samotu nejsem vůbec zvyklá,ale pak jsem si lehla do místnosti s infra na opalování,kde hrála hudba jako zahrada,ptáčci asi japonsko nebo co a naprosto jsem vypla.......tedy doporučuji všem maminkám!!!Jednou za čas absolutně vypnout!! Já myslela,že to po šesti letech už ani neumím,ale naštěstí UMÍM!!!
ladyR
Mirka72
| 5. 5. 2010 14:25
Ahojky ! Tak to jsme na tom byli stejně . Já po Meridii ze 109 na 88 a to jsem jí brala od března do listopadu 2009 s 6 týdenní pauzou.. A doted nic páč jí stahly. Ale byli nějaké problémy v rodině a já přibrala 4 kila. Ted nic neberu ale mám recept na Adipex,tak pořád váhám jestli ho začít brát nebo ne.
Sibu je dražší,tak snad nasyslím na něj peníze. Tak papa a přeji hodně odhozených kil Mirka
práce
Janule1
| 5. 5. 2010 13:05
o tom já bych mohla povídat. Když jsem chodila do práce,tak jsem chtěla být chvíli doma.. A tedď jsem doma měsíc a jsem z toho na palici. Tak už zase nastupuju do práce.
ladyR
mgm
| 5. 5. 2010 12:48
Ahoj, no to je jasný, každý má prostě něco. Rozumím, práce je potřebná, já jsem si jen posteskla, že máš čas já vůbec ne....M
Sibu
JarmilaKr
| 5. 5. 2010 12:47
Nazdárek spolubojovnice, musím říct, že pročítat tuhle diskuzi je občas velká psina , no aspoň neztrácíme smysl pro humor. Musím říct, že já osobně jsem přerostlej trpaslík ( 157 cm) a začínala jsem na cca 80kg, tak jsem myslela, že to půjde rychleji. Ale po vybrání 50 kusů mám dole asi jen 4 kg, ikdyž víc to pociťuji na oblečení. Ale zase až na cestu do práce na kole, jiný pohyb nemám. Nějak se nemůžu přemluvit, hlavně proto, že chodím z práce až v 1700. Jinak spím celkem dobře a vlasy mi taky padaly, tak jsem nasadila Viaderm, ale mě se i hodně lámaly nehty, tak byl problém asi jinde. Rozhodně jsem ráda, že jsem Sibu objevila, protože po letech jde váha směrem dolu a ne naopak. A třeba mi ten úbytek vydrží i potom, když to jde tak pomalu.
megatlustoch
ladyR
| 5. 5. 2010 12:30
Má váha úplně na začátku hubnutí 109....začala jsem hubnout s meridkou a úbytek na 88...pak jsem tři měsíce abstinovala jelikož meridku stáhli z trhu no a pak jsem narazila na tuto diskusi o sibu,tak jsem to zkusila,tedy s obavami,ale asi se to vyplatilo,takže teď se sibu jsem začala s váhou 88 a už tedy mám 85 k dnešnímu dni možná už i zase o trochu míň a výška 178........a díky za podporu
mgm
ladyR
| 5. 5. 2010 12:25
No to je výhoda nezaměstnaných,v lednu mi skončila mateřská po šesti letech a práce v nedohlednu v dnešní době ...tak to já bych zase raději seděla v tý práci...
petra22
mickypavlik
| 5. 5. 2010 12:25
Jojo to bylo na tebe já mám skoro stejně jako ty(108)...Ale velikost z takka mám teda 46 a taky mám *** jako valach já mám ten problém,že nahoře prsa a tak mám celkem malá a od pasu dolu je to horší!!! A nejvíc mi vadí vytahané břicho po dítěti...Nemáte někdo nějaký typ jak břicho stáhnout??!!Občas nosím stahovací prádlo,ale když ho mám déle,je mi špatně!!! Díky
??
petra22
| 5. 5. 2010 11:53
Tak sice nevím jestli ta otázka na velikost při váze 109kg byla na mě,ale tak prostě odpovím
Je to takový různý..trika, košile a vršky si kupuju tak podle střihu od 48-52.Mám ráda vše volný, delší a vzdušný.Džíny jsem si teď kupovala v Takku a je to vel.50.
Já mám totiž hrozný problém s dolní partií.Stehna mi snad nikdy nezhubnou!!
Jinak nejradši nakupuju v Kik,tam na sebe seženu pěkný a moderní věci a vcelku levný.
Se spaním problém moc nemám, protože já jsem nikdy nepotřebovala moc spát.Chodím nejdřív tak kolem 1hod v noci a vstávám kolem 6.30.
papa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
8. 6. 2025 18:28
14470
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...