Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
JarmilaKr
jozinka
| 20. 3. 2010 15:39
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
. Tak mi držte palce, ať jsem do plavek hezká
.
Za 14 dní na meridii je to myslím supr,snad to tak půjde i dál a váha mě zase nezradí. Kamoška říkala,že jí ta váha občas blbne,takže minule mě asi trošku pozlobila
. No a už se zas cítím líp
, tak hlásim, že po měsíci vynechání sibutraminu, beru dnes druhý den a funguje zase suprově. Takže se chystám na posledních 5-8kg do léta. No když to bude víc, tak se zlobit nebudu, ale za to bych byla ráda. Mám teď dole 13kg a uvidím, jak to půjde. Zase budu informovat. Držím palečky všem hubnoucím, ať už zvládají chutě bez nebo se Sibutraminem (já jsem bohužel ten typ, že bez toho Sibutraminu bych si asi ty "dobroty" neodřekla), ale teď, co jsem byla měsíc bez Sibutraminu, tak mi to problémy nedělalo, asi si tělo za ty 3měs. stihlo zvyknout. Tak ať vám to všem jde, plavky se blíží
Kdyby měl někdo zájem, pište na clloette@email.cz
Takže držím palečky!!!!
to není možný, to jsem celá jáodpoledne přijede syn, tak jestli mi poradí co s tím nebo já nevím
a kdy by tak mohl dojít.

Moc jsem se taky pobavila, když tady jistá osoba před nedávnem rozvířila vody s tím, že to vůbec nefunguje atd., už jsem jí něco chtěla napsat, ale Jozinka to vystihla přesně
Hned zítra to napravím a určitě budu móóóc chtít ty termo krémíky na hubnutí.