Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

JarmilaKr
jozinka
| 20. 3. 2010 15:39
Ahojda.. vítám tě tady mezi námi.. držím palečky, aby ti šla kilka dolů.. hodně štěstí..
Sibu
JarmilaKr
| 20. 3. 2010 15:21
Hezký den, tak jsem náhodou objevila tuhle diskuzi a navnadila mě tak, že už mám Sibu doma a druhý den ho beru. Jsem zvědavá na účinek. Měřím 157 cm a mám hezkých 80 kg, takže obezita. Tak mi držte palce, ať jsem do plavek hezká.
opět váha
plapet
| 19. 3. 2010 16:02
Ahoj ženy. Tak jsem si dnes opět stoupla na váhu,protože mi nedaly spát ty 3kila,který nejdřív odešly a pak se zase rychle vrátily. A výsledek? Mám dole 5,1 kilo Za 14 dní na meridii je to myslím supr,snad to tak půjde i dál a váha mě zase nezradí. Kamoška říkala,že jí ta váha občas blbne,takže minule mě asi trošku pozlobila. No a už se zas cítím líp
sibutramin určitě ano
clloette
| 19. 3. 2010 15:05
Ahojky holky , tak hlásim, že po měsíci vynechání sibutraminu, beru dnes druhý den a funguje zase suprově. Takže se chystám na posledních 5-8kg do léta. No když to bude víc, tak se zlobit nebudu, ale za to bych byla ráda. Mám teď dole 13kg a uvidím, jak to půjde. Zase budu informovat. Držím palečky všem hubnoucím, ať už zvládají chutě bez nebo se Sibutraminem (já jsem bohužel ten typ, že bez toho Sibutraminu bych si asi ty "dobroty" neodřekla), ale teď, co jsem byla měsíc bez Sibutraminu, tak mi to problémy nedělalo, asi si tělo za ty 3měs. stihlo zvyknout. Tak ať vám to všem jde, plavky se blíží Kdyby měl někdo zájem, pište na clloette@email.cz
Přeju krásný sluníčkový den Mirka
kerol
Ruzenka6
| 18. 3. 2010 17:35
Se Sibu to určitě nejde samo, ale je výborný, že člověk nemá chutě a tudíž nesežere všechno, na co přijde Takže držím palečky!!!!
nováček :-)
kerol
| 18. 3. 2010 12:25
Tak mi dneska přišel sibu.Tak jsem zvědavá.Hodně lidiček tu píšu že ani se sibu to nejde samo.Tak doufám že s váhou hnu.Jím pravidelně začala jsem sladit sladidlem chromdiet abych neměla chutě na sladké.A zatím nic tak dou fám že stouhle berličkou to půjde.Držte mi palce.
SIBUTRAMIN 20mg od clloette
| 18. 3. 2010 10:25
no já nevím, nejde mi to odeslat, prý chybí nějaká zásuvka nebo co to není možný, to jsem celá jáodpoledne přijede syn, tak jestli mi poradí co s tím nebo já nevímpapa
Hani
clloette
| 18. 3. 2010 10:08
Čekám na mejlíku clloette@email.cz :)
| 18. 3. 2010 10:04
Ahojky Miruš, ano určitě
Hani
clloette
| 18. 3. 2010 10:02
Hani, zdravím, mohly bychom se domluvit na mejlíku? Mirka clloette
| 18. 3. 2010 09:53
Ahojky, ráda bych si od Vás Sibutramin 20 mg/100 tablet koupila a také ho zkusila, jsem ráda, že funguje a nemá žádné hrozné vedlejší účinky. Po přečtení příspěvků a reakcí tady Vám věřím, že dostanu originál a ne Paralen.
Prosím tedy o cenu a kdy by tak mohl dojít.
Přeji krásný a snad už i slunečný denHanka
kolik čeho
Ruzenka6
| 18. 3. 2010 09:01
Zdravím, chtěla bych vás poprosit, jestli byste mi mohly napsat, kolik a co asi tak v průběhu jednoho dne sníte (takový příkladový jídelníček) - jak beru ten sibutramin, tak vůbec netuším, kolik toho mám sníst, abych hubla. Jak člověk nemá hlad, tak ho to svádí, aby nejedl vůbec, aby to hubnutí šlo rychlejc, ale toho se chci vyvarovat. Poradíte někdo z vlastní zkušenosti? Dííííky díííííííííky
vedlejší účinky
majkyyy
| 17. 3. 2010 22:06
Ahojky, tak já brala Meridii loni asi zhruba 2 mesíce, vedlejší účinky , pocení,brněli mi ruce, první 3 noci jsem nespala,bušilo mi srdce a občas mi bylo na zvracení, velká žízen ale já stejně před tím pila málo takže to jsem byla ráda že mě to opřinutilo a do dnes mám o hodně lepší pitní režim, více méně všechny ved.účinky až na pocení a žízen po týdnu přešli , a zhubla jsem asi 5kg další 4 kg jsem dala dolu časem...ted beru sibu necelý týden, vedlejší účinky kromně žízně žádný a mám 1 kg dole tak jsem zvědavá jak to pujde dál
meridia x sibutramin
terka07
| 17. 3. 2010 19:46
tak já holky zkusila oboje, po meridii jsem hodně zhubla, brala jsem ji dost dlouho, ale nespala jsem , měla jsem děsnou žízeň ,ale jinak pohoda. U sibutraminu spánek v pohodě, pocení žádné a žízeň zpočátku stejná jako při meridii,ale přešlo to. Problém s vypadáváním vlasů jsem neměla ani u jednoho takže nevím, ale v každém případě sibu jsme zvládala podsatně lépe. je fakt, že po meridii jsem hubla rychleji ,ale tu jsem začala brát v době, kdy jsem měla 107 kg, zatím co sibutramin v době, kdy jsem měla asi 78 kg takže to také nejde srovnávat, ale i tak jsem pop týdnu na sibu shodila 1,6 kg, takže nemůžu tvrdit, že nefunguje , právě naopak, jen při pokračování se váha už moc nehýbala, ale nezkusila jsem ho delší dobu, takže nemůžu hodnotit, ale myslím si, že kdybych ho užívala pravidelně ta vaha by dolu šla, sice podstatně pomaleji, ale šla. Když jsem sibu vysadila, tak jsem s váhou jak na houpačce, chvilku 2 kg dolu, pak najednou 3 nahoru a tak pořád dokola, protože jak jsem ho vysadila, tak mě popadli zpět chutě a to víte chvíli se člověk udrží a pak sežere na co příjde, ale ted to nehrotím a klidně si dám i za cenu, že něco přiberu, rozhodla jsem se, žýe počkám na jaro, tělo maličko od všeho vyčistím a pak nasadím sibu znova a vrhnu se do boje, ale pro mě je tohle počasí hrob, je mi jasné, že bych ted stejně dolu nešla, takže čekám na sluníčko ,ale prý už brzo bude
pro všechny..
jozinka
| 17. 3. 2010 18:31
Zdravím nováčky.. to je jasné.. budu se těšit i s ostatními na další vaše příspěvky..
Co se vedlejších účinků týká, tak u mě to byla tak nějak nespavost, z počátku, jen tak asi 2-3 měsíce, pak oky... žízeň, sucho v ústech, pocení, extrémnější...
S tím pitím to pak přestalo.. nebo spíš s tou žízní, ale piju denně 3-4 litříky vodičky a pohodička, to asi taky dělá svoje.. že jo..
Tak, že všem přeju, aby to šlo tak jak si přejete.. pro každého z nás je ideální váha někde jinde.. ale společné je to, že ty kilečka prostě pryč musí...
hubnutí
eminka2
| 17. 3. 2010 15:58
Ahojky vítám tady nové lidičky,jsem ráda ,že nás je čím dál víc ,kteří potřebují trochu ubrat kilečka.Já mám se subitraminem dobré zkušenosti.Změnila jsem jídelníček ,myslím více zeleniny kuřecího masa ryby a tak piju cca 2-2,5l vody denně a na sladké chut nemám.Když už opravdu je ta chut tak velká ,tak si dám bebe dobré ráno a to 2kousky .Ale to je opravdu za tu dobu jen asi jednou.Ani když máme ty svoje dny tak nemám chut na sladké.Je to o tom asi chtít i sama a trochu to v té své makovičce přebrat .je to opravdu krásný pocit vidět ,že to jde když se chce.Je možné,že ne každému to půjde hned dolů,ale trpělivost přináší růže.Všem novým přeji aby se jim povedlo docílit váhy kterou by rádi měli i kdaž to třeba nepůjde rychle.Ale je to fajn vědět,že člověk není sám a ,že si může popovídat i s jinými lidmi a získat nové znalosti a rady.Tak hezky pokračujte v boji ,který jste začali.A krémy jsem si taky objednala tak vzhůru ke krásným křivkám
taky jen chvala
OliBi
| 17. 3. 2010 15:39
Zdravim vsechny jako vsechny tady taky beru Sibu. Zacinala jsem zhruba 1 brezna, s vahou 80 kg. Tyden jsem ho brala, pak jsem odjela na tyden za pribuznyma a berlicku jsem zapomela doma.... Znate to, navsteva za navstevou a vsude jidlo . Ale kupodivu, mela jsem mensi hlad nez obvykle. A za ten tyden jsem nenabrala ani 1 kg.... Tedka vlastne mam druhy tyden uzivani a celkem mam o 3 kg min.... No neni to krasny? Za tri tydni jsem cvicila na orbitreku asi 2 krat, a jinak nic. Nejdulezitejsi je, ze vubec nemam chut na sladke, co vzdycky byl muj nejnejvetsi problem .
Co se tyce vedlejsich ucinku, tak zatim zadne nemam. Snad ani mit nebudu. Muzu rict, ze jsem zkousela vice leku na hubnuti z lekarny, ale jediny Sibu fakt na mne zabira. Ted se musim donutit castejc cvicit a treba to pujde jeste lip. Objednala jsem u terky i kremiky, a uz se tesim na novou postavu Ahojky
nováček :-)
Ruzenka6
| 17. 3. 2010 14:14
Ahojky, již nějaký čas si čtu tuhle diskuzi a tak nějak se mi tady začalo líbit a řekla jsem si, že se taky zaregistruju. Jsem na tom tak nějak stejně jako ostatní tady - klasika -půl roku po porodu 85 kg Jsem velký všežravec a neumím se moc ovládat, proto jsem vždycky měla problém s váhou a už mě to začalo štvát, tak jsem se rozhodla pro Sibutramínek. Beru ho zatím 10. den a zabírá výborně - konečně myslím taky na něco jinýho než jenom na to žrádlo . Jinak někdo se tu ptal na vedlejší příznaky - u mě drobná nespavost, každý večer teda strašná zima a úplně suchý ruce. Ale to je v pohodě, lepší než hlad Moc jsem se taky pobavila, když tady jistá osoba před nedávnem rozvířila vody s tím, že to vůbec nefunguje atd., už jsem jí něco chtěla napsat, ale Jozinka to vystihla přesně
Sibutramin 15
Dolcezza
| 17. 3. 2010 14:04
Ahoj holky, právě jsem si objdnala s kamarádkou sibutramin. Do léta potřebuji mít dole aspoň 5-10kg. Dala jsem na Vaše zkušenosti. Opravdu je tak dobrý? Je lepší než lindaxa nebo meridie? Dost se hýbu,ale taky se neustále cpu něčím sladkým. Pomůže mi?
Dolcezza
vedlejší účinky
ladyR
| 17. 3. 2010 12:52
Než začnu brát ten Sibu,můžete mi někdo říci,jaké na vás Sibu zanechává účinky???Mě po Meridii začly padat,ale šíleně vlasy (jak po chemoterapii) a trochu někdy sem tam problém se žaludkem,ale jen na nějaký potraviny (vadil mi česnek,kořeněná jídla,těžká a mastná jídla),ale jinak jsem se po ní cítila výborně....jako fretka!!!! ....tak mám docela strach začít zase něco brát,abych nebyla holohlavá....teď jsem měsíc bez prášků padání vlasů se zastavilo a beru na ně i vitamíny a dobrý,ale co bude až zase začnu brát??)Pište pište dojmy.....a děkuju.....Regina
majkyyy
jozinka
| 17. 3. 2010 12:35
i pro mě je čest vás znát..
Marbulka
majkyyy
| 17. 3. 2010 10:14
tak to je super tak držím palečky at ti to jde !
sibutramin
kazbek
| 17. 3. 2010 08:45
Ahoj holky, musím reagovat na předešlé diskuse.Takže já začala sibutramin z toho důvodu, že mi lékař chtěl napsat meridii,ale stáhli ji z trhu, napsal mi xenical, po něm jsem teda opravdu chodila na velkou a to dost často a řídce . No a pak jsem narazila na tuto diskusi a řekla si proč nejít do sibu, když je to vlastně účinná složka jak meridie, tak lindaxy. Musím teda říct, že hubnu z 95kg a jde to v pohodě, funguje to na mě velice dobře. Je asipravda ,že někdo kdo váží 70kg nebo míň by stejně recept od lékaře nezískal. Tyto léky jsou určeny pro ty,kterým se prostě jenom svojí snahou a věřte, že ji mají všichni, zhubnout nedaří.Takže sibu od clloette doporučuji.Teď nevím jak to bude fungovat, když jsem si zlámala nožičku,ale myslím, že jo.Takže se mějte všichni a vy nespokojení zvažte, jestli nejsou lidi na tom hůř než vy.
sibutramin
Marbulka
| 17. 3. 2010 08:23
tak já se hlásím k těm co nepotřebovali zhubnout až tak moc. Potřebovala jsem cca 10kg.
Začala jsem v lednu se sibu a za měsíc jsem dala dolů 5kg . Pak jsem vynechala a váha se držela, max s 0,5kg výkyvem. Teď jsem zase sibu nasadila na posledních 5kg ale beru ho nepravidelně a upřímně jídelníček teď trochu flákám, tak váha dolů nejde, ale drží se a nepřibírám
takže na mě sibu funguje + začínám používat krémíky od terky a ty jsou taky super
a hlavně je to strašně o té vůli chtít sám a trochu se i kontrolovat a ne vzít prášek a děj se vůle boží
No dávám si čas do konce června, kdy jedeme na dovču a to těch 5kg snad zvládnu a pak stejně jako cloette mi bude stačit to udržovat

tak hubnutí zdar a všem držím palečky
jozinka
majkyyy
| 17. 3. 2010 08:16
no jo taky koukám, to bylo ale rychlé seznámení , je to týden co jsme vaši diskusi objevila ale moc mě těší
pozdrávek
clloette
| 17. 3. 2010 01:08
Ahojte lidičky, dlouho jsem tu nebyla. Ach jo, mám nějak málo času. Teď jsem si pročítala zpětně vaše příspěvky a musím tedy říct, že by mě mrzelo, kdyby se sem někdo chodil dohadovat. Vždy tu byla taková pohoda a pozitivní náladička. Tak snad už je zažehnáno a paní upozorňovatelka už bude "hodná". Já jsem teď měsíc bez Sibutraminu a sice nehubnu, ale váha mi stojí, za což jsem moc ráda. Zítra začínám znovu brát a snad to zase bude pokračovat směrem dolů. Mám před sebou cca 5kg a pak budu spokojená a budu jen udržovat. No, ale to je ještě asi kus cesty, protože ty poslední kila jdou nejhůř, ale nevzdávám to, vždyť tu na to nejsem sama. Měla jsem od jedné z vás zprávičku, bohužel sem nezajdu tak často, jak bych chtěla a nemůžu si to vždy včas přečíst a reagovat, tak mi prosím ohledně sibutraminu a i kvůli všemu, co chcete, pište prosím na clloette@email.cz
Moc děkuju, že jste mě tu tak hezky přijaly mezi sebe a že mě "nedáte". Snad zas budu mít brzy chviličku a přijdu se podělit o nové zkušenosti se Sibutraminem. Tak už mažu chrupat a vám přeju, ať je to hubnutí alespoň trochu příjemné. Mirka
Jo, ještě tery, dlužím vám už asi 2mejlíky, moc se stydím a omlouvám se. Hned zítra to napravím a určitě budu móóóc chtít ty termo krémíky na hubnutí. Tak papa všichni a držte se, léto a plavky se blíží Mirka
ale ale děvčatáááá
ladyR
| 16. 3. 2010 21:58
No nehádejme se přec....hlavně,že jsme zdravý!!!!Ať už tlustý nebo hubený ....Já nabrala po třech dětech 30kg z původní váhy 72 kg na 110 a teď už mám 88 a jásááám....ale cvičením to teda nebylo ani dietama,ale Meridia za to může!!!Upravila jsem celkově jen jídelníček a necvičila jsem...no necvičila,máme velký dům a velkou zahradu,takže každý zná,co to je za cvíčo... ale teď jsem si objednala sibu od silvi,co tady taky in***je....velice korektní jednání,tak balíček už je tu jen ho vyzvednout,tak uvidíme,jak bude hubnutí pokračovat... Jen vám řeknu jedno:váhu doma nemám ani jí nechci,myslím,že nejdůležitější je psychika a mít pozitivní mysl..... a pak to jde samo...žádné deptání denně u váhy (digitální)....
eminka2
jozinka
| 16. 3. 2010 20:49
Jjj.. tak to s tebou naprosto souhlasím..diskuzi na toto téma jsem založila proto, abych mohla pokecat ohledně hubnutí, sibu a tak.. zkušenosti druhých se taky hodí, člověk se něčemu i přiučí.. inspiruje se.. a má radost z úspěchů druhých.. tak že.. bojujem dál... a kila pryč..ať už se sibu nebo bez..
subitramin
eminka2
| 16. 3. 2010 19:51
Ahojky ,je mi líto ,že je někdo moc neštastný z toho ,že nemůže shodit se subitraminem.Jak tak čtu je to tu častěji.Já tady osobně nikoho neznám,přišla jsem náhodně na tuto stránku hodně čtu a taky se ráda nechám inspirovat.Subitramin jsem si tu koupila od Cloette a byla jsem s ním velice spokojena ted to zkouším bez něj.Asi jenom prášek nestačí aby bylo všechno ok.To by bylo všechno lidctvo jako proutek.Chce to trochu disciplíny a hlavně chtít sam něco udělat a srovnat si to v té hlavičce.Je to opravdu berlička která nás potlačí do předu.Vůbec se mi nelíbí jak se tu na někoho háže špína.Jak už tady bylo řečeno kdo nechce at nechá být.My co jsme to zkusili a uspěli jsme spokojeni,ale taky se snažíme o to aby se nám to udrželo.Takže jen jsem chtěla říct ,že se máme nejdřív zamyslet nad tím co děláme a co chceme udělat než začneme někoho obvinovat. A pokud tu někdo nechce chodit at nechodí,ale neháže špínu na druhé
majkyyy
jozinka
| 16. 3. 2010 19:31
Tak to vidíte, pomalu to vypadá že se známe a ono to tak není, že? nebo aspoŇ né osobně teda.. tady se člověk dozví věcí...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
5. 6. 2025 18:25
14451
jirinaova
4. 6. 2025 17:32
73454
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55