Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

didinka
jozinka
| 16. 3. 2010 19:29
Nezlob se.. ale nechápu, proč se urážíš.. kdyby sis to po sobě přečetla, tak mě to prostě přijde nelogický.. navíc nevím proč si myslím, že se tady většina z nás zná,, s jediným s kým se já tu znám osobně je terka07 a vůbec.. ono asi nejde o to jestli se tady někdo zná nebo ne, ale o to, že když to člověk přečte a použije u toho mozek, tak si řekne, že to je prostě blbost, přesně je to černý trh, tak co by si chtěla..
Nic proti to bě nemám, jen mě prostě zarazilo, že se tady množí názor tohoto typu, nebo množí, už jednou se tu něco takvého objevilo.. tak mě to prostě naštvalo.. v žádném případě nehájím nikoho, kdo prášky prodává... ale vím, že známá je bere od cloette a fungují, na ní teda ano, tak že.. to že napíšu tohle neznamená že přeci někomu pochlebuju nebo tak.. no to je jedno..
ha ha
didinka
| 16. 3. 2010 18:20
to že jsem shodila 2kg za měsíc není zas tak moc.Zhodila jsem i před časem,ale váha se mi zastavila a tak jsem to chtěla zkusit stím práškem ,nic jsem nezhodila,tak jsem si dala jinou dietu a šlo to.jinak jestli je vám to k smíchu,tak vám přeju velký uspěchy.
užívejte si to
didinka
| 16. 3. 2010 18:17
mlíko je 10kč a sibu stojí dost peněz ne?aby to kupovali ženy co chtěj shodit jen něco blbost a už sem chdit nebudu,protože tady to nemá cenu,člověk chce upozornit a je to špatně tak o čem to tady vlastně je.Vy se tady mezi sebou znáte tak,když někdo něco napíše negativního,tak ho obhajujete.Víte co,užíjte si to tady,já končím tady stou diskuzí.Aspon vím jak se vydělávají prachy.
:)
majkyyy
| 16. 3. 2010 16:51
tak nad vaším příspěvkem se taky musím pousmát, asi jste si trošku neuvědomila že se bavíme o černém trhu tudíž ženský můžou být rádi když jim někdo pošle alespon pravý lék a né paraken nebo něco ještě horšího ,co by jim mohlo dokonce ublížit...a vy by jste chtěla aby vás někdo upozornil že to nemusí fungovat???? to si snad zjistíte na diskusích nebo u doktora...a jak píšete že jste cvičila a brala sibutramin a nic a když jste cvičila a nebrala tak jste zhubla 2 kg ? zajímavý tak alespon víte že nemusíte vyhazovat peníze a stačí když se budete snažit
Pro Exilim
kosina
| 16. 3. 2010 13:15
Jak jsem nakoupila,tabletku za 27,-Kč,ale můžeme se domluvit i na nějaké slevičce,jen ať se toho zbavím
monika2212
jozinka
| 16. 3. 2010 12:44
hojky.. tady na zeny.cz je diskuze s názvem kosmetika eveline, jukni tam..
didinka
jozinka
| 16. 3. 2010 12:43
Ježíš mankote... jako jste normální.. další taková úvahaa.. nechápu proč by měli prodejci na něco takového upozorňovat.. uvědomte si, že sibutramin je na lékařský předpis, tudíž je asi logické, že když byste potřebovali shodit pár kg, tak že vám je doktor nenapíše, proto je kupujete touto cestou.. tudíž se teda vybodněte na kupování přes černý trh.. a nebo si odpustťě tyhle komentáře.. opravdu mi to nějak vadí... je to snad každého svobodná volba, jestli ty prášky koupí nebo ne... v krámě ti taky neříkají, jaké mléko máš koupit.. no nevadí..
:(
didinka
| 16. 3. 2010 12:21
to nemyslím,že by to měl vědět,ale těch diskuzí je víc,kde píší,že to na ty s měnší nadváhou nefunguje a ti co to prodávají déle,by už s principu na to měli zákazníka upozornit,že se to stát může,taky stoho důvodů,že zaručují kila dole.Ty ženy se určitě zajímají o to proč to tak je a taky se i prodejce ptají.Já toho raději nechám ,je to na každým jak se rozhodne.
:(
didinka
| 16. 3. 2010 12:05
Jen jsem chtěla říct,že asi všichni co nemají velkou nadváhu,tak by měli vědět,že to na ně nebude působit.Těm co chtějí shodit tak 5-10kg,tak by měli raději začít cvičit hlavně ráno pokud to jde a jíst pravidelně 5x děně.Je mi jasný,že na to nikdo nebude upozornovat,když to prodávajá.Proč by měli ženský vyhazovat peníze?jen at to ví.Já jsem ted za ten měsíc shodila 2,2kg a to jen vlastí silou a snažením.Je pravdou,že někdo by to chtěl bez práce shazovat,ale to bohužel nejde.
Já jsem jedla sibu a cvičila a vysledek žádný,vzhledem k vysoké ceně podotýkám pro ty co chtějí fakt shazovat jen nějaké to kilčo,nekupujte žádné prášky a začněte sami bez berliček,chce to jen pevnou vůli.
Nechtěla jsem nikoho špinit.
Sibutramin Lindaxa
monika2212
| 16. 3. 2010 10:36
Holky mužete mi někdo po lopatě říct ,vlastně napsat jak se dostanu na ty suprácký krémiky???Jsem tu nováček ,nevím jak hledat!
Zdravím
monika2212
| 16. 3. 2010 09:45
Ahojte všichni,dnes mi od této již zminované paní Sibutramin došel poštou vpořádku ,takže v klidu a nebojte se! Navíc paní je příjemná a odpoví na jaké koliv otázky, a nožství tohoSibutr, nechala na ě,co si budeme povídat není to zrovna levné,že?
váha
plapet
| 15. 3. 2010 18:27
holky jsem smutná byla jsem u kámošky,takže jsem vlezla na tu váhu. Mám zpět původní váhu,tzn. necelých 90kg. Nechápu to a strašně mě to štve . Jak se to tak může stát?
kosina
exilim
| 15. 3. 2010 14:32
kolik za něj chceš?
Sibutramin
kosina
| 15. 3. 2010 14:27
Ahoj,já ho kupovala zde od Cloette,ale na mě nepůsobí,takže mi zbylo 54 tabletek,pokud chceš,tak napiš na habudova@atlas.cz
sibutramin
exilim
| 15. 3. 2010 14:15
Ahoj, ráda bych se zeptala,zda mi můžete někoho spolehlivého na sibutramin dopúoručit.. potřebuji shodit cca 14 kilo, ale nerada bych zaplatila paralen, děkuji
IvetB
jozinka
| 15. 3. 2010 12:29
Děkujeme za nabídku..
Plapet
jozinka
| 15. 3. 2010 12:28
Hojda.. no tak nedivím se.. myslím si, že kdybych vlezla někam já na cvíčo.. tak bych taky funěla jak sentinel.. ono cvičení doma je něco jiného.. ale tak hlavně, že se ti to líbilo.. Zomba..? to je takové to skoro tancování ne? takový jako aerobic + tancování ne něco takového? kamarádka mi právě říkala, že se na to chystá.. tak ať to stojí za to..
sibutramin 20
balenciaga
| 15. 3. 2010 12:27
ahoj holky prodam sibutramin 20 28 tablet za 500kc
uz jsem zhubla tolik kolik jsem potrebovala a jsem stastna
tak kdyby jste meli zajem piste na balenciaga23@seznam.cz Spozdravem Verca
kazbek
jozinka
| 15. 3. 2010 12:26
Ahojda.. to je teda veselo s tou sádrou.. ach jo.. ale tak to musíš zmáknout.. si to nějak neumím představit, zlomenou nožku.. ťuk, ťuk, na štěstí mě zatím nic takového nepotkalo.. tak ať se ti to dobře hojí, na kilečka se na chvíli vybodni, teď musíš vyzdravit nohu.. né že bych tě nabádala k přežírání.. to neeeee
sibu
kazbek
| 15. 3. 2010 11:07
ahoj holky,
dlouho jsem se neozvala, bohužel za to může ta letošní zima. Zlomila jsem si nožku. Teď už jsem doma, sádru mám až pod ***, takže na 8 týdnů nejmíň jsem bez cvičení a vlastně bez jakékoli tělesné aktivity, protože ta sádra je těžká jako ....., no nic sibu budu brát dál, mám 8kg dole,ale teď jsem zvědavá jak to půjde, když jenom ležím. Jo ale jinak všem doporučuji pilates, opravdu se člověk naučí dýchat a zas taková makačka to není, mě po celodenním sezení to vyhovuje a hlavně s kilčama navíc se to lépe zvládá, než házet celým tělem na aerobiku. Koukala jsem i na nějakýho domácího cvičícího přítele,ale zatím si ho ani nevyzkouším.Takže držte se zuby nehty, stojí to za to. Snad už konečně bude jaro, vylezem na zahrádky a to bude pohybu, paráááááda.
Trampolínky
plapet
| 15. 3. 2010 09:05
Ahoj ženy
Tak mám za sebou první lekci na jump-trampolínkách. Musím přiznat,že jsem čekala,že po mém (skoro)každodenním cvíču na ellipticalu na tom jsem trochu líp,ale OUHA. Byla jsem s dechem " pryč " po deseti minutách skákání Prostě mě to fakt dostalo Asi to bylo tím,že je tam strašně rychlé tempo. Ale s občasnými chvilkovými přestávkami jsem to zvládla a cítím se fakt líp. Zpocená jsem teda byla až na prd...
Fakticky doporučuji alespoň vyzkoušet každé z Vás. My se s kámoškou chystáme ještě na ZOMBU aby jsme zjistily,co je pro nás lepší.
Tento týden se zase chystám vstoupit na váhu,abych viděla,jestli jde váha dolů. Jelikož ale já váhu doma nemám,tak musím navštívit kamarádku a pak dám vědět,jak jsem na tom. Zatím se tady mějte krááááásně. Paaaaaaaaa
Sibutramin
SilvaS
| 14. 3. 2010 21:40
i užívání Sibutraminu má určitá pravidla a vychytávky, jenže je to na malinko delší povídání, když má někdo zablokovaný metabolismus, je i Sibutramin krátký, pak je potřeba vyhledat odbornější radu. sibutraminum@centrum,cz
eminka2
jozinka
| 14. 3. 2010 19:45
Jj... fandím ti, to se ví... jen s tím úbytkem teda.. nejančit.. aby to nešlo tak rychle dolů v tak krátkém čase..
Co se krémiků týká, tak že já používám slim extreme lift .. je to stahovací a myslím že je super.. je jak na tělo, tak i na prsa.. stojí myslím že 168 kč a je ho 200 ml + 50 ml navíc, tak že super.. ten je parádní.. a teď zrovna mám takovej zelenej za 128 kč, na stahování.. ale ten mám jako náhradu termokrému, kterej teď nemá firma na skladě či co... pač ten termo je super na cvičení, a jak cvičím denně, tak je fajné.. ale když není tak mám ten zelenej a taky super...
ještě dobrej je sérum proti striím, myslím, že se jmenuje, ten jsem ,měla taky, není to jen na strie, ale na stahování celkově.. tak super..
ale jestli chceš poradit.. já doporučuju ten slim extreme lift.. ten je super..
subitramin
retravka
| 14. 3. 2010 16:52
Ahojky holky ,tak dneska jsem začla se subitraminem tak jsem zvědavá.Určitě napíšu jestli šli kilečka dolů .Zatím se mějte Petra
Sibutramin
kosina
| 14. 3. 2010 16:42
Ráda bych napsala,že opravdu nepatřím mezi ty,které si nalepí náplast a slastně čekají,až začnou hubnout nebo co si vezmou prášek,ládujou se knedlíkama a bůčkem a diví se,že nehubnou...od sibutraminu jsem očekávala alespoň to,co od Meridie-aniž bych to nějak výrazně postřehla,neměla jsem nějaké výrazné chutě,v pohodě jsem si jedla svoje zdravější jídlo a nenásilně jsem o měsíc zhubla 5 kg...ale hlavně mi přijde divné-i když je jasné,že na každého vše působí jinak,u Meridie jsem cítila větší žízeň,a příliv energie,jinak mi bylo fajn.U tohohle vůbec nic.Kamarádka,která kdysi také brala Meridii,měla dost silné vedlejší účinky,strašné sucho v ústech,žízeň,nervozita,bušení srdce...po tomhle taky vůbec nic..takže asi tak...a znova nabízím,kdo by měl zájem o zbylé tabletky od Cloette na 2 měsíce,může se ozvat na habudova@atlas.cz
jozinka
eminka2
| 14. 3. 2010 13:18
Ahojky ,je to asi moc,ale snad to ted půjde pomaleji,když jsem přestala užívat sibutramin.Nějak se neomezuju v jídle,jím 5xdenně piju hodně vody,což jsem před tím nedělala je fakt že uý nejím tolik sladkého jako před tím,ale na sladké ted nějak chut nemám sem tam si dám nějakou corny tyčinku,ale opravdu jen jednou za 14dní,ale sladké mi nechybí.Jím ted hodně zeleniny hlavně kuřecí maso a hlady netrpím.Uvidíme jak to půlde dál.jednou za týden sednu na rotoped cca 45minut.I po vysazení sibutraminu se cítím furt stejně tak jako bych ho užívala,žádné zvláštní chutě prostě nic.Ted už to půjde kousek po kousku ,ale věřím ,že už jsem dost silná na to abych si to uhlídala..Možná ,že na mě sibutramin působil mooc pozitivně .Uvidím co se mnou udělají krémy ,já mám zatím jen ***m na břicho a hýždě,chtěla bych poradit,jestli nemám ještě vyzkoušet i jiný krém.Chtěla bych poradit co ještě používáte vy za krémy???a ještě mám ***m na poprsí.Dík,zy radu Petra
ach jo
terka07
| 14. 3. 2010 13:11
Jsem ted tady z toho nějaá rozčarovaná. Nejprve ktomu jak tu někdo zmiňoval, že by měl prodejce upozornit nato, že to přestane fungovat bože muj jak by to měl vědět? Vždyt na každého z nás to přeci může fungovat jinak. Sibutramin není o tom, že by sám od sebe rozpouštěl tuky, ale přeci omezuje jen chut k jídlu, takže pokud se prostě nedokážeme ovládnout a nepřidáme k tomu nějaký pohyb a střídmou stravu tak přeci ani fungovat nemůže. Sibutramin je vhodný pro lidi, kteří mají opravdu velkou nadváhu ne 5 kg ,ale třeba 40 nebo 30 jako jsem měla já, pro lidi, kteří jsou pevně odhodlaní se sebou něco udělat a jen prostě neumějí ovládnout svoje chutě, nebo se nenaučili ještě jíst tak jak mají. Sibu je jen berllička ne zázrak takže pokud nebudeme chtít a nebudeme se snažit tak to je prostě k ničemu. Samozřejmě gratuluju těm, kterým to jde i bez berličky a je vidět , že mají pevnou vůli, já se k tomu rpostě nedonutila, povná vůle žádná a tak jsem sáhla po berličce a právě to vědomí, že jsem do toho vrazila takové prachy mě donutilo se sebou něco dělat a ne jen čekat na zázrak v podobě tabletky nebo krému. Prostě jsem dělala všechno proto aby ty kila šla dolu. leckdo by prohodil, že jsem do toho ty prachy vrážet nemusela, když jsem se musela krotit v jídle, hýbat...... jenže v tom je právě ten problém, musela, protože jsem nad sebou musela mít bič v podobě drahého sibutraminu, který jsem si musela platit z těžce naškudlených peněz z mateřské a to si pak sakra rozmyslíte jestli je zahodíte nebo se budete snažit. je pravda taky to, že jsem hodně zhubla, ted jsem si řekla, že do léta ještě 5 kg shodím, poslední, které mi tak trochu přebývají, ale najednou nic, prostě to nejde, at se hejbu jak se hejbu at jim jak jim nic, nebo ano ono to jde dvě kilča dolu pak zas jedno nahoru, zas třid olu a tak kolem dokola, takže věřim tomu, že to do léta ještě zvládnu , je to tady 3 měsíce tak aspoň kilčo za měsíc a budu spokojená, ale jde to těžko možná je to tou zimou, možná tím, že jsem začala podstatně víc lajdačit než před těmi 30 kg podstatně míň si hlídám jídlo, nepravidelněji jím a možná , že i míŇ piju, ale nemám ted prostě motivaci, každý mi říká jak dobře vypadám jak jsem zhubla a já i když vím, že by to ještě něco chtělo tak prostě usínám na vařínech, takže se zas jednoho krásného dne budu muset na sebe naštvat a ono to pujde.
A proto dámy hledejte chybu sami v sobě a ne v berličkách, protože ono možná kdyby jste brali paralen a věřili tomu, že vám pomuže tak by vám taky pomohl ,ale pokud do toho jdete s tím, že si lupnu prášek a stejně se nic neděje jen jsem vyhodila prachy tak to pak snad raději jezte ten paralen to výjde levněji
eminka2
jozinka
| 14. 3. 2010 12:51
K úbytku gratuluji.. ale, za měsíc 6kg dole.. tudíž za dva přes 12 to se mi zdá moc.. no ale hlavně se hezky hlídej, aby to nešlo zpět.. krémiky hezky mazec.. já mažu už x měsíců a faakt super... stahují, a formují., tak že.. doporučuju pravidelnost...
klííd
jozinka
| 14. 3. 2010 12:49
Holky, ženský neblázněte.... čím rychleji se bude hubnout a kilečka půjdou pryč, tak tím rychleji je zase naberete ne? jako věřím tomu, že na někoho sibu neúčinkuje, ale je to o přesvědčení,zda se svou váhou něco dělat chcete nebo ne.. já to měla ze začátku tak.. o nějakejch takovejch práškách sem vůbec nevěděla, ptal se mě můj prakt.lékař, jestli je nechci, striktně jsem řekla NE!! ale poté jsem hodila řeč s terkou07 co sem chodí taky a ta v tu dobu už brala meridii a chválila si to.. tak jsem to prubla teda taky.. sibutramin... a věřím tomu, že jsem prostě něco chtěla dokázat, tak jsem na sobě zamakala.. jinak by to asi nešlo.. kdyby člově nechtěl.. nejde spoléhat na prášky jen.. a nebo nervit po měsíci že mám dole jen kilo.. vždyť to je super..no nevím no.. každého věc.. . jen si po přečtení x příspěvků tady fakticky říkám ,že už to něktreré přeháníte... ale vaše věc..
subitramin
eminka2
| 14. 3. 2010 09:55
Ahojky lidičky,je mi líto ,že na každého to působí jinak.Já jsem s ním spokojena,je pravda ,že ted cca týden to zkouším bez sibutraminu,ale i tak kilečka se hýbou dolů sice pomalu ale jo.Takže od 28.1-14.3. jsem shodila 12,5kg.Je to opravdu krásný pocit,když si to v té hlaviččce člověk urovná začne jiný návyk jídla a hlavně tekutin že to jde,a co víc že to dokážete svoji vlastní vůlí to je to nejlepší.Používám i krémy sice teprve týden,ale poctivě se mažu tak doufám,že to bude mít přínos ovoce.pokračuju dále a nevzdávám se.Držím palečky těm kterým to moc rychle nejde,ale půjde chce to čas.Papapapapa všem a jdu pokračovat jdu si dát svačinku

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
4. 6. 2025 15:17
14440
..Magda
3. 6. 2025 16:50
73453
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55